24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Ghost79 #13681 Hali!
Kellene egy kis help. :)
Core-ba hogy lehet bejutni?Lehet,hogy hulye kerdes,de csk repulve?
-
#13680 sziasztok!! megtudná mondani nekem vki, hogy hogyan tudom kicsomagolni az aion pak fájljait, mert nem reagál a jólbevált megoldásokra gondolok itt 7zip-tr. Előre is köszönöm -
Skill #13679 emberek! keresek angol tudással és napi pár órával rendelkező embert hírek írásához és fordításához. havi fixért. részletek pmben. -
Pilutika #13678 Szárnyat -
#13677 Sziasztok
Mit kapok 6 honap utan ??? -
Pilutika #13676 Accountot vennék Elyos oldalon!! privibe kérném az ajánlatokat -
#13675 Nem. Sok itt a galamb is. -
Ghost79 #13674 Sorry,tényleg elfelejtettem közölni,hogy elyosi vagyok. :)
Forumra csak asmo oldalrol járnak ide az emberek? :D
-
#13673 vagy nem burkolt toborzas volt Asmo oldalra ;) -
#13672 Sorry felre olvastam -
#13671 Spatin Asmo óldalon igen, de szerintem Gimax Elyos.
Akartam írni én is neki, de Elyos oldallal nem vagyok képbe és talán két klán név jut eszembe.Last Stand és a
Heroes. -
#13670 Szia ahogy en tudom, de lehet tevedek 2 aktiv legio van.
Galab Off es az Halal Angyalai.
Nezd meg az uk.aiononline.com on a legiokat tagokat es a lidereket es irjal rajuk.
Sok sikert a jatekhoz -
#13669 ÉS még te rovod fel másoknak a személyeskedést? LOL! -
Ghost79 #13668 Hali!
Spatoloson chanter csatlakozna magyar legiohoz.(Lvl 25,név: Gimax)
Remélem csatlakozhatok egy jóhangulatu csapathoz.
Elöre is köszi mindent -
#13667 Mi meg azert visszavarunk teged ;) -
Vicodine #13666 vannak normálisak is,de ezekhez neked semmi közöd ezt azért érzed te is!!:D pve fun phöö Iri:grat vaze!!!!!pike is nemrég mondta h neki is sikerült elsőre a fenrir craft,csütörtökön megyek vissza hollandba utánna én is elkezdem és remélem sikerül is!:D Addigra gondolom zaracsi is legyártja majd,meg mindenki...ááá levagyok maradva nagyon,most kezdem érezni h a meló nagyon rámegy a játék rovására,vmit lépni kéneXD -
Iridescent #13665 maffin -
Csenky #13664 Lv10 instantly, you can choose class.. =) -
#13663 Annak örülök. Már ha tényleg. Elég alacsony így is itt a szinvonal. (no mad megkapom a magamét. :P ) -
#13662 vicceltem :) -
Iridescent #13661 Fincsi ki fogsz égni :) Tegnap vettem pár matit, rápróbáltam a craftra és cookingon elsőre procolt a heart! XD 3-4 nap alatt remélem meglesz a felső is azt csoki! -
#13660 Eszerint nem lógsz te sem ki a sorbol. Beillesz a SG fórum világába. :/ -
#13659 itt mindenki pve patkány akkor? :(
p.s.: lvl up? XD -
Zarachi #13658 Welcome
:D
kene huznod a szajkaraten mwer lv 1-en eleg nehez itt megelni :( -
#13657 Ügv Nked is! Tényleg egy ilyen csapathoz akarsz tartozni, ahol az alábbi szájkarate a menő? :P
Ahol, ha kifogynak az érvekből, akkor elkezdik egymásra akasztani a sértő jelzőket? Ahol a PVP beállítottság erény a "szánalmas" PVE beállítottsággal?
No mindegy. Sok normális játékos is van azért ebben a játékban, remélhetőleg velük fogsz összefutni. :)
Sok sikert. -
#13656 Üdv nektek Aion-ozo nép :)
mától én is csatlakoztam hozzátok :) -
Vicodine #13655 Keni ezer éve sztenderen van,amúgy azt te provokáltad ki a faszságoddal,de megint személyeskedésekkel telik meg az SG...A rangsor meg teljesen mindegy,ott van pl pewpew,a legnagyobb szánalom guild,teli van igénytelen pve emberekkel,akik elbasszák a pvpre tervezett aiont,és hát most h megelőztük őket a ranglistán,nyilván észre is vették h nem ők itt a janik.Amúgy meg keni nevét ne vedd fölöslegesen a szádra,ezer éve nem buzeráltam,pedig megérdemelnéd mert te kezdted,de le se foslak,tőlem azt ezer évig emozhatsz még:D Ha cence ír neked,akkor neki reagálj,és ne vegyél elő olyanokat akik hozzád sem szóltak! -
Cence #13654 hát nem tudom, hogy tényleg bunkó paraszt vagyok, és nem tudom miért nem tudtam elmenni mellettetek, bocsánatot is kérek miatta, noomad egy másik téma... rá nem tudok mit mondani, viszont én azután az akcio után befejeztem az aiont. magyarok széthuzására annyit, nem tudom, hány mmo ban játszottál. a magyarok sosem tudtak egy klánban meglenni, elöbb vagy utobb elmennek. (visszatérve én csak mutogattam és én is csak mosolyogtam rajta mert szerintem fun volt :) semmi sértö vagy valami dolog nem volt benne, bár ha volt akkor ezuton is elnézést kérek. Nem akarok vitázni, igazábol nincs is min. és örülök ha élvezitek a játékot, ill mindenki aki játszik vele innen. -
Cence #13653 ha tudnátok olvasni azt is irtam, hogy nem én kezdtem, másrészt milenne ha már magyarok vagytok elövennétek azt a stilust nem pedig a cigányt, hogy 800 an mentek leugatni egy embert, a multkor is ez volt a menö nálatok, hogy a legio "aktiv" része feljött ide, bereggelt hogy leugassatok engem... GG megint csak nektek :)
még szerencse, hogy idöben abba hagytam ezt a retket.... -
#13652 inkabb hagyjuk... -
#13651 hat, en csak messzirol figyelem itta dolgokat, neha benzek ebbe a florumba is, de egy dolglot tudok...
aki kepes egy forumot 1 nap televerni minden faszsaggal alataal termesztesen iszonyatosan lazanak velt stilusban, azokbol barmit kinezek..:) -
Shadout #13650 Pewpew-ban EX-EQ-s: Impersonator,Santantica,Tyron,Sorobon,Viol (ex-fix party kezdetektől. Healerük Chemos)jah igen meg Keni...de szerintem pár hozzászólása után tökéletesen érthető miért nincs nálunk.
Mahaf pedig egy külön kategória, 50. ki-be lépkedése után a vezetőség úgy döntött elég volt. Ettől függetlenül kijár neki a tisztelet, mindenki tartja vele a kapcsolatot és ventrire is feljár, tegnap a siegen is velünk volt. Tehát ex EQ-s a régi fix Imp féle partyn kívül összesen kettő ember van Pewpew-ban.
12. helyhez meg annyit, hogyha a magyarok nem húznának hat fele és együtt lennének lehetnénk feljebb is, anno mindegyik légiónak felajánlottam, hogy csatlakozzanak (Igen, Neked is rögtön az első beszélgetésünknél). DE mindenki szerte széjjel, és a nemzetközi klánok létszáma ellen a mi kis aktiv 20-25 főnkkel sokat nem tehetünk. Nekünk tökéletesen megteszi akár a 20. hely is, ha a klán összetart és jó a társaság. És jelenleg egyre jobb és normálisabb tagokkal bővül, és a régiek is folyamat térnek vissza 1.9 miatt, szóval rohadtul kezdem le...ni, hogy mit fröcsögtök össze-vissza.
Én idáig ezen a fórumon talán ha háromszor szólaltam meg, ezután sem óhajtok sokkal többet. Úgyhogy Cence Senki sem szállt rád.Játékban is te és Noomad játszottátok a nagymenő gyereket mikor ugráltok az afk karimon meg táncoltok meg odarángatjátok a többi klántagot és körbeállva mutogattok rám(bár ezen én csak jót mosolyogtam). Te és Keni vagytok akik folyamat mocskoltok minket. Talán inkább Nektek lenne ideje leszállni rólunk nem fordítva, nemdebár?
-
Leaf #13649 © Cence 2010. máj. 07. 08:56 #13630
sajnálatos, de nem sokra mész ezzel itt, vagy bármilyen más oldalon ami magyar, ugyanis a magyar "rajongoi" tábor csak az Equitest ismeri el mint magyar légiot a Castor szerver asmo oldalán... :)
© Cence 2010. máj. 07. 12:33 #13632
xD
"A new balance must be found" eh? XD
(gyegébbek kedvéért Equites intro)
tulajdonképp Shadout szerintem már a Pewpew leadere, olcsobb volt igy mint egy legion name change-l :D (titokban rerollolt ^^)
© Cence ma 09:39 #13648
mViszont mi lenne, ha az Equites végre leszállna rolam?? most sem én hoztam fel, mégis nekem "pattogtok" mindig
Valahol ellentmondás érzek a sértődöttségedben. -
Cence #13648 már a 12. :) én inkább igy mondanám, és egy szóval sem mondtam, hogy nem végez jó munkát, mindenki tudja a szerveren. Viszont mi lenne, ha az Equites végre leszállna rolam?? most sem én hoztam fel, mégis nekem "pattogtok" mindig, (azért egy partytól kicsit több emberröl beszélünk) és olyan emberekről akiket shadout mindig is favorizált (gondolom kérnél példát is hát tessék pl VIOL) -
Morf #13647 Csak egy party ment át a PewPew-be, és ez a tendencia nem is folytatódott. Shad meg jó munkát végez, az Eq még mindig a 12. a rangsorban. -
#13646 ...lol...
Továbbra is vár mindenkit sok szeretettel az Inquisitors magyar légió a Castor szerver Asmodian oldalán!
Üdv:
Huber -
Vicodine #13645 Kicsit fel lett fújva ez a szarság,ez egy játék,itt mindent szabad,akinek nemtetszik pápá.Nemértem minek egyálltalán szót pazarolni ilyenre,röhögni kell egyet ezeken azt cső -
#13641 maniac001: Miből gondolod, hogy akik magasabb szintű karaktereikkel leöltek, azok zsidó származásúak?
Vagy mindenki, aki szerinted rosszabb ember, mint te, az zsidó és kész? Vagy én rosszul értelmeztem írásod és te pont fordítva, nem az általad vélt alacsonyabb rendűségükre utaltál, hanem szüleik kiemelkedő műveltségére? Mármint azzal, hogy héber nyelven beszélnek? Vagy ég az is lehet, hogy simán tényszerűen tudod, hogy az illető játékosok izraeli állampolgárok voltak?
Vagy csak szánalmas módon rasszista megjegyzésekkel illeted azokat, akik neked nem tetsző dolgot cselekednek? -
Cence #13640 szokj hozzá, 50 en már nincsenek elyosok, ott már csak hébe hoba balaur, meg asmo.. -
maniac001 #13639 Cence csak megkértem a castoron lévő 50-es homoszexuális galambokat akik 10-15 szinttel kisebbeket gankelnek egész nap, hogy feküdjenek le héber nyelvű anyukájukkal. Most megfelelő a fogalmazás?