Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helyi idõ szerint 12:00-kor állnak le a szerverek

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

azt irtam hogy én is. mot ebbe mi is az amit nem ismerek?

Djuree
11-kor kezdõdött a szerver leállás és 4 óra hosszat tart(ott volna). tehát 3-ig...😛

Waaaaaagh!

Djuree
ember nem ismered a saját klánod?😄

Waaaaaagh!

Djuree
már miért?
van már 29-es meg 21-es karim is😊
ez már a 3. karim. mindig megunom az adott karit, a wow-ban is volt mindenbõl, de egy sem volt 52-nél magasabb😄
40-ig el sem érek sztem itt sem 1 karival sem😊 de nem is ez a célom, játszok amíg élvezem aztán jön majd valami új mmo😊
már a 29-es karim is nagyon lassan fejlõdött, el sem tudom képzelni 40 után mennyi rohadt grindelés fog kelleni. nem fogok napokig grindelni 1 szintlépésért😊

Waaaaaagh!

gurubefree
Azert ez mar tenyleg tulzas ... a 4 ora helyett 6 .

ゾルターン

én is 😊

semo1
Conquerors of the Light

meikbe vagytok?

Tatyla
level 18? lol,mi lesz veled 40 után,te tuti eret metszetsz?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

semo1
Most nézem 1 legioba vagyunk

Sáska
repulo pet nem is kell. azert kicsit meredek lenne, ha minden sm azzal szorakozna, hogy a semmi kozepen a levegoben elnyomja a water spirit crash-t okozo spelljet. Nem kell repulo pet, de egyeb nerf sem😊

Sáska
latod, hogy megengedheti maganak.
amugy meg 4re igertek a szerver ujra inditasat.

Persze mit sem valtoztat a tenyen, hogy kesnek, de legalabb a jelzoket elhagyhattad volna a postodbol..

Djuree
repülõ pet még nagyon messze van sajna😞
remélem mire eljutok odáig lesz az is.

Waaaaaagh!

Zomil
nem kéne meglepödni azon, h a repülö petek bevezetése miatt jön is a nerf 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Me0w
3 eve is, amikor kezdtem, normalis idoben mentek a maintenancek. Ez a fostartaly meg kint van 1 eve keleten.

Together we'll fly someday...

Me0w
Sebaj, addig egy "Szépen, helyesen magyarul" konyvet ajanlanek, es akkor nem irsz ilyeneket.

semo1
5 év kellet hozza.
itt+ 2 honapja jatszol

Me0w
Nem kotekedni akarok, de azert igaza van. Nem szopom a Blizzard faszat, de azert a hibaik ellenere a normal maintencek soran 20x ennyi szervert sikerul nekik idoben elinditani, itt meg a szerverek indulasa utan ugy 2 oran at olyan npc lag van, hogy leharapom a fejemet.

semo1
+most sem fog repulni a PET.
34-en allok es nincs kedvem vele játszani.és+nerfelni is foglyak az SM-t

Djuree
így van. de már játszanék nagyon, kéne a lvl18 még ma😊
3-ra igérték a szerverindítást, erre itt van 6 óra és semmi:S
3 óra késés azért már durva ezen a szinten, ilyet egy ncsoft nem engedhetne meg magának...na mind1...

Waaaaaagh!

Sáska
uristen mi lesz most..
szerintem menjel wowozni, olcsobb is, es meg a szerveruket is el tudjak inditani.<#idiota>

hát mivan máárr.... ez már túlzás

nem sajna már probáltam mindent sõt már most ott tartok hogy a monitor azt irja ki hogy nem érzékel kábel csatlakozást amikor rendesen csatlakoztatva van. szerintem a vga halt meg.

Djuree
inkább a qrva anyjukat hogy nem képesek a tetves szerverüket elindítani. fizetek ezért a szarért, nem is keveset és ennyi telik csak? wow-nál meg tudják oldani?...

Waaaaaagh!

Djuree
mozgasd a kábeleket, lehet csak kijött a monitorból vagy a gépbõl, jártam már így...

Waaaaaagh!

kurvajó bazki behalt a gépem :S elindul csak nem add képet a monitorra 😞nem tom mi ehet az egész csak 1 hónapos 😞(

Djuree
a fõ server megy, de a game serverek még csak most indulnak, sztem még fél óra...

Waaaaaagh!

Pyotr
hmm aionstatus.com szerint megy a szerver viszont beloggolni nem tudok valamiért és az account oldal se jön be😛

&#9608;&#9608;

Djuree
hát jó neked...

Waaaaaagh!

Nagyon indiszkret lenne megkerdezni, hogy ez megis nagyvonalakban mit takar? Veszel olcson adsz dragan, extractolsz, kraftolsz? Mar csak mert extracttal kizartnak tartom ezt a penz mennyiseget/nap, sima toke-forgatasra keves a fel ora, kraftra meg rohadt keves a fel ora. Komolyan erdekelne, nem akarok napi 5 millat keresni, engem mar heti 3-4 is boldogga tenne.

Jockey
ügyes
egy dolgot sajnálok csak, hogy a lefoglalt shop karik miatt nem tudok új altot csinálni és így másik szerveren kell baszakodnom 0 kezdõ tõkével..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Attol meg hogy te lama vagy feher cuccban es nem tudsz brokerezni, nem jelenti azt hogy mindenki akinek jo cucca van ebayezik. 5 lvl10-es shopkarim van es napi 2-5 millat keresek fel ora piacozassal.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Pyotr
Hali!
Légiót ha csinálok mennyibe kerül?mert már lasan a harmadik karimat kell felhúznom ami csak Brokerezik😛
Ja és ha csinálok hány slottal leszek gazdagabb?
köszi a válaszokat

&#9608;&#9608;

gurubefree
Ez szomoru ....

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Kb. 16h-ig

gurubefree
Sziasztok

Meddig nem mennek a serverek ??

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Ahet
és megtudod nézni a karaktereden

The gods have disconnected you ...

Strahd_
mondjuk ez a mace erdekelne igazabol ;P
http://www.aionarmory.com/item.aspx?id=100100501

Strahd_
valaki majd meg tudna mondani esetleg majd 4 utan hogy ebben a kuldiben is valtoztak a targyak ?
http://www.aionarmory.com/quest.aspx?id=2041

mert akkor pechem van mert tegnap sikerult megcsinalni 😉 lehet jobban jartam volna ha varok meg 1 napot?

Sáska
aion armory - itt meg tudod nezni 3D-ben.

Sziasztok!

Nincsen trial a játékhoz? Szívesen kipróbálnám....

M.

Meara Tinubiel lvl 46 Hunter Laurelin server - Giliath ( http://gportal.hu/portal/giliath/ )

Titan
Skacok, nem tudtok olyan oldalt ahol meg lehet nézni, hogy hogyan néznek ki az armorok vagy a fõvárosban megvehetõ ruhák?

Belton
Aki meg teheti 😊 ...
Ez a gond az ubermega kockulasal 😊
Észnélküli szintezés agyfolyásig = Acc eladás , Játék megunás 😄

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Strahd_
Nem gond 😊 majdnem leramboztam meg a mobokat 😛 1 utessel elkuldtek az obeliskhez 😛

eladó egy lvl39 chanter is! másik acc😛

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Ez valami lvl service, polcon maradt áruval??? <#fejvakaras>

Csak én vagyok olyan elmaradott, hogy egy accountal játszom egyszerre?

Jockey
Isendur mester!

Elnézésedet kérem, de tegnap teljesen kihalt a mobilinternetem, nagyon sajnálom, vissza se tudtam menni sajnos..:-((

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Azért ez az aion database sokminden, de nem pontos... Gyakorlatilag annyiban oké a kerubian bandit theobomoson, hogy designokat dob, de nagyon nem azt, mint a database írja.
Tipp, hol lelhetek topaz necklace recit?