Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kakit mindenki szereti XD

rezes
Megnyerted a nap RANDOMIDIOTAJA dijat.

Fonok.Ki az a corporation?

Jajj most olvaslak csak😄DD hallod mész haza kocsival,ledöglik a kocsid,nemtudsz továbbmenni,bizony szervízbe kell vinni...ajjaj,tudom sosem történhetnek gondok,ez a kivétel erõsíti a szabályt ááá..XD omg
s0n1c
inspirállak*
s0n1c
Tyûha, ennyi negatív post között, nehéz lehet ellenállni, de inspriállak!!!4

ja meg nemkeresem vissza,vki mondta itt a botokat.jah irtják,de csak óvatosan,hiszen ebben nekik is nagy lóvé van,ezt a gamet elsõsorban azért készítették,hogy lóvét keressenek vele,nempedig azért h pistike ne unatkozzon otthon.ez minden mmoban így van,néha kiírtanak párezret,másnapra ugyannyi van,hiszen vesznek új accokat,goldsellerek ebbõl élnek,de sima playerek is sokan botolnak persze.de persze ha nincsen kereslet,nincsenek sellerek sem,szóval nemértem minek a rinya,ha a játékosok többsége igényli,nézzétek meg mennyien megélnek belõle,persze mert senki nem vesz tõlük azért mi..?😄
nemhiszem h kell bizonygatni,aki játszik vele az tudja,mit gondoltál,most komolyan listát fogok írni?😄 lvl 42 vagyok,jelen pillanatban van 30 normál questem,azért nincsen több mert nemlehet felvenni 30nál többet,plussz van 6db campaign,ha ezeket kitolnám,nyilván lépnék 1-2 szintet.figyi,izlések és pofonok,sajna nekem így is túlon túl questelõs a game..ezt tényleg sérelmezem,meg azt is,hogy abysst ki lehet kerülni fejlõdés terén,sokkal jobb lenne ha rálennénk kényszerítve hogy egy helyen toljuk,sokkal több pvp lenne.meg az is rossz,hogy egy másik asmot nemtudok megölni,ez is kemény,L2ben vki beleütött a mobomba utánna kifektettem azt mentem karmát ledolgozni,de itt nemlehet sajna...látod vannak azért részemrõl is negatívumok a game irányába,de ezek persze elmulnak amint elmegyek egyet pvpzni😄
Tatyla
6 hónap után meglátjuk mi lesz addig az elsõ hónap még nem mérvadó.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

s0n1c
Ugyanannyian adják el kb., mint más kezdõ mmoknál... De még a wownál is voltak acc eladások elsõ hónap után, JÉÉÉÉÉ!?
Djuree
nekem még 1 órát írt mikor le kellett állítani a gémet😊
kíváncsi leszek meddig fog tartani. habár holnap céges buli, kéne ma aludni😊

nehogy azt hidd, én 3 városban élek, van 3 albérletem, hol itt hol ott vagyok😊
most épp itt, de 1 hét múlva megint megyek máshova😊

Waaaaaagh!

Azért mert szeretnénk szeretni. Hagyja abba minenki európában 1 hónapra, hátha akkor lesz support és csinalnak valami jót is a játékkal.
gurubefree
"The maintenance is estimated to take no longer than 30 minutes. "

Legalabb nem kapunk agylagyulast ... reggeltol tolom <#guluszem1> Lehet pihizni es nem flakonba pisalni . Amugy levadaszlak mert egy varosbol valok vagyunk :-)

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Én csak azt nem vágom, ha valaki nem szereti ezt a játékot akkor miaretkesvégbélnek írkál ide! El lehet menni Wowozni, és örülni neki hogy hûdeûberfasza játékkal toljátok...A többiek meg had döntsék el maguktól mi tetszik nekik, meg mi nem.... Ennyit errõl a témáról.
Tatyla
ne kezd megint a rinyálást...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Djuree
na megint leállás<#gun><#kuss><#falbav><#violent><#boxer><#banplz>

Waaaaaagh!

Djuree
már modoltam azt a hsz-t😉

Waaaaaagh!

Felgolos
Qurvára igazad van!!!Szerintem is igy van!!!

imba postot linkeltél 😊

Eladó 50es cleric asmo spatalos. Casseya a neve aki akar nézzen utána gearjének. Akit érdekel irjon.

"a technikai gondokról nemtehetnek"

😄DDDD
neeee bazeeg, neee...megsiratod a hóembert is ezzel a dumával vaze 😄DD

Tatyla
érvek-ellenérvek vannak és lesznek amíg jó a társaság és van ami lekössön én biztos maradok a többi egyenlõre nem érdekel,ti meg csépeljétek is egymást szájkaratéval,de a személyeskedéseket törlöm...

rotfl
Azt írta, hogy nem a spataloson vagy.

Djuree
mod: látom már hogy nem azt írtad hogy én vagyok ott hanem hogy te😊
na mind1, de akkor meg mire írtad?:S
nem kéne így beszélned, de gondolom te ezen a szinten vagy, biztos szeretnek akik veled játszanak...

Waaaaaagh!

Djuree
lol ezt nekem írtad?
honnan veszed hogy én a spataloson vagyok?:S
szeretem ezt a fórumot, sok az ilyen elmebeteg mint te😛

Waaaaaagh!

Wowot is azzal ronották el, h nerfeltek minden instát, h az összes barom 2 hét után full Takárhányban futkosson...majdnem 2 évig wowoztam, nem nyújtott újat, ezért vége...majd cataclysmra újra benézek😊

Aion meg megtetszett a videók alapján, nem tartom drágának, bár tényleg lehetne 10napor trial itt is...

#11098 Mire gondolsz az alatt h "erre meg mi történik... :S" ?

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Me0w
Detto.

Together we'll fly someday...

Mindig abba fektetek ami a legtobb penzt hozza. A kezdotokemet a zold mau cuccok felvasarlasabol, es joval dragabban eladasabol szereztem. Utana jott a Phy crit stonok megvetele stackelve, es 1enkent eladva duplaannyiert(nameg HP sem volt olyan rossz). Kozben feher cuccok megvetele, extractolas. Persze ezek mar a multe. Lepharist scrollok farmolas is fasza volt, bar ez nem annyira piacolas, de 5mil/nap nem rossz, es ugye exp is jon. Most a fluxokban meg stigmakban van a nagy penz, kb 20 millam all bennuk, es kb 50-100-ert fogom eladni szepen lassan😊 Bar a stigmak veszelyesek mar az 1.5.1-es patch miatt sztem.

@ Jockey: ez biztos nem a kahrun serveren van, ez a server elbirna meg vagy 2000 karaktert 😞

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Unknow
Igazából engem dühít ,hogy ez lett. Nem is a pénzemet sajnálom, de tényleg. Az Aion pont azt nyújtotta nekem lvl 30ig amit egy mmotól elvártam, és ami szerintem élvezhetõvé tesz egy pvp játékot. Aztán onnantól mintha egy tök más gamet kapnék. Ez az ami miatt morcos vagyok, hogy végre lett volna egy játék amire átválthatok a wowról...erre meg mi történik... :S
Hixer
Szerintem ez kivételesen értelmes és jó post.
Most vicc nélkül totál igazad van, a jó negatív vélemény vagy a jó cáfolat ugyanolyan helytálló, mint a dícséret és nem egyenlõ a fikázással, illetve ajnározással, meg mindenféle "álmagyarázatok" köpködésével, hogy "mer csak" meg "nem bírod a rendes játékokat fussá anyucihoz" meg "a játék úgy szar ahogy van" szintû a sztratoszférába törõ értelmi képességekrõl tett bizonyítványt lobogtató planktonhorda böfögései.

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Strahd_
Ezeket megertem 😊 es igazad is van ezekben.

Jo en meg maskent latom napi 3-4 orat tudok csak jatszani es eddig csak 37-38 ig jutottam el de meg elvezem lehet ez 40 nel magvaltozik.

lehet azért mert "maradj a wownál mert már én is ott vagyok"..stb? 😄

Ne csak olvasd, értelmezd. Az, hogy sok bot van, nem azt jelenti, hogy az NC nem tesz ez ellen semmit. A grind ellen meg tesznek, mint pl a tegnapi patch.

Unknow
Én se értem miért ezzel jönnek... "Ott többet kellett szenvedni mint itt! Örülj annak, hogy itt kevesebbet kell".

Nos én nem kívánok további flamet elindítani vagy vitatkozni bárkivel. Annak aki most kezdi a játékot annak én csak annyit mondok, hogy elolvashatja az utolsó postomat ezzel a szerencsétlenséggel kapcsolatban: Itt található.

Nem, nem vagyok megrögzött NCsoft fikázó, és a játékhoz sem álltam negatívan hozzá. Kicsit visszaolvasva pár postot a blogunkon, ez látható is. Tehát kedves újoncok mindenki döntse el maga mennyire lehet ez a nagyon negatív post reális, aztán azon, hogy mennyire érdemes ebbe belekezdeni.
Me0w
Miert hasonlitod a jatekot az L2-hoz? Azert jo _ez_, mert _ott_ meg mindig azert rosszabb? Ez nem erv.

Ott a pont abban, hogy nem szép dolog pozitív irányba ferdíteni. De negatív irányba ferdíteni is legalább akkora kötsögség. Az a helyzet, hogy az emoquit buzzancsok nem kultúrált formában leírnak ezt-azt prokontra, hanem elfelejtik miért is tolták fel 40+ig, és aztán habzó szájjal lehordják a játékot és az NC-t minden szemétnek. Én védem a játékot, de visszaolvasva úgy látom épp elég objektíven írok a játékról, és szvsz ez elvárható lenne minden fórumhozzászólásból, mert a szitkozódásnak viszont nincs itt helye, attól nem lesz okosabb egy kezdõ sem.

Botokról meg annyit, hogy L2-ben van olyan, akinek már több mint 30 accját bannolták, bejáratott külföldi goldsellereknél ez többszáz(ezer??) is lehet. És ez egyetlen fennhatóság alá értendõ szám, van egynéhány ezzel foglalkozó oldal meg "maszek" is. Fossák az új accokat, mert megéri. Mert veszik a kinaht mint a cukrot. L2-ben iszonyat megnyirbálták a botok számát, de csak a legitek maradtak legitek, botos nem állt le a botolással emiatt...

"Tankot találni"
Nekem mas a tapasztalatom. Tankot konnyu talalni (szolok asszonynak jojjon) Nekunk normalis DPSel van problemank. Csomoszor nem tudunk questeket megcsinalni, mert asszony hiaba tankol en meg hiaba healelek, nincs aki sebez. 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

MrStokes
Jah, de Sorcival, SM-mel konnyu konnyen gyurhattok HP-re, mert mind2 kaszt imba alapban. Meele-nek ellenben ugy kell a crit mint egy falat kenyer, ha barmit is akar kezdeni a casterekkel szemben.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Me0w
Felreertesz. Leirtam, hogy nincs bajom avval, hogy 50 euroert megvettem a jatekot. 25-30-ig szorakoztato, de utana egy katasztrofa az egesz. Azert irtam az egesz postomat - es elnezest a vulgaritas miatt - mivel egy leendo jatekos olyan valaszt kapott, hogy jojjon Aionozni, mert ez a kanaan, es kolbaszbol van a kerites. Gondolom nem art, ha tudja, hogy milyen a jatek az elso 20 szint utan.

Az elejen en is tultettem magam a hosszu sorbanallason, a goldspamen, a botokon, de egy ido utan, mikor mar elfogyott az eye-candy, akkor kezded eszrevenni a repedeseket a jatekban. Amikor - az egyebkent gyonyoru - grafika mar nem tudja feledtetni a bosszusagokat, na akkor van gond.

En is olvastam azt, hogy naponta 1000 botot bannolnak a jatekbol, namost azota evvel mar nullaztak volna a teljes account-allomanyt, megis eltnen, herion, theobomos es mostmar abyss is hemzseg a botoktol. Olvass egy picit a hivatalos forumban, megprobaltuk osszegyujteni a botok listajat szerverenkent, csak en 20 felett szamoltam ossze eltnenben Agarion village elott, egy 300x300 meteres teruleten.

Tehat itt hazudott az NC.

Igertek, hogy folyamatosan figyelik a chat csatornakat, es a goldspammereket es a whispereloket bannoljak.

A megoldas ehelyett az, hogy level 10-ig van a /say meg esetleg beszelhetsz magadban. Az uj jatekosokra leginkabb hatast gyakorlo elso 10 szint alatt nem tudsz beszelni szinte SENKIVEL. Egy offline jatekban tobb az interakcio. En ertem, hogy aki a 3. altjat huzza fel, azt ez nem erdekli, viszont az ujakat valoszinuleg igen.

Itt is hazudtak, senki nem monitorozik semmit.

3 hete igertek meg az EU 24 oras supportot, CM es GM szinten. Latsz a jatekban egyetlen GM-et is? Tudsz ticketet kuldeni kevesebb, mint 6 oras varakozassal EU ido szerint? Nem.

Ujabb hazugsag.

Nekem haromnal mar eleg volt 😊

Unknow
Viszont ez is a játékhoz tartozik, és pont azért vannak leírva a negatív vélemények, hogy aki most akarja kezdeni a játékot, és ezek miatt úgyis abbahagyná, fölöslegesen ne dobja rá a pénzt ki. Errõl van szó és nem többrõl. Szerintem mindenki aki negatívan postolt a játékról szívesen olvasná az érveket, ellenérveket, hogy pl miért nincs igazunk. Az nem ellenérv,hogy "mert nincs", "mert nem neked való". Az ellenérv ott kezdõdik,hogy : "Látszik, hogy nem jártál beluslan X szegletébe ahol el van rejtve 300 quest" vagy, hogy "azért crashelsz fortress ostromnál mert rossz a drivered" vagy akármi, ami megmagyarázni, hogy miért NINCS ÚGY ahogy mondjuk. Mint látod itt csak kapaszkodnak sokan ezekbe a közhelyekbe , és úgy próbálják védeni a játékot.

Support nincs, botok viszont tömegesen. Erre beírja valami okostojás,hogy "az ncsoft most mondta,hogy több ezer botot bannolt", ez kb olyan ,hogy Pisti most mondta,hogy neki meg van a Gyûrûk Ura 4. Az, hogy mit mondanak hidegen hagyja az elszaporodott botokat és stb.
Strahd_
Egy dolgot nem ertek, ha nem tetszik a jatek akkor ne foglalkozz vele. Kiadtal erte penzt jatszottal vele ugyanugy mint egy sima bolti jatekkal. Lehet megszoktad hogy tort jatekkal jatszol es azokert nem fizetsz, pedig ugy lenne normalis.
Ha ezert a penzert 1-2 honapnal tovabb lekotott akkor nem haborodhatsz fel erte szerintem.
Ha 1-2 nap alatt rajosz ez szar akkor jogos a felhaborodasod mert nincs trial ahol kiprobalhatnad.

Ha nem tetszik a jatek, eladtad az accod vagy el akarod adni szived joga, de attol meg nem kell masokat meggyoznod az igazadrol.
Ha tetszik a jatek szived joga de nem kell meggyoznod azokat akiknek nem tetszik, nem errol szol.

Nem tudom ti hogy latjatok, de en szivesebben olvasok egy ilyen forumba a jatekrol, questekrol megoldasokrol, kepekrol stb mint azt olvasni hogy par ember esz nelkul vadaskodik es vagja egymashoz az okkosagait.

"Mi olyan nehéz az AION-ban?": Tankot találni<#szomoru1>...
Amúgy én is 40ig húztam. PVP nagyon nem jött be, fort nekem nagy csalódás volt, ráadásul 1.5percenként crashelt amibõl kb1 perc volt csak az, hogy visszafutottam a fortba. Ennél még a WAR régi laggolós fortjai is jobbak voltak (az legalább nem vágott ki).
egy szót se ejtettem a grindrõl sztem....<#ejnye1>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Unknow
Lustaság, nehézség...állandóan nyomatod ezeket a hülyeségeket. Már mondtam Menorelnek is az oldalunkon, hogy ha nincs igazam és a játékban utánajárással lehet fejlõdni normálisan, és nem kell halálra grindelned magad akkor a következõt csináld meg:

Írj össze egy quest táblázatot 37 utánra, amiben leírod,hogy Te milyen frankó questeket találtál, amikbõl a szintet meglehet lépni. Amennyiben 41ig levezeted nekem questekkel a szintlépést (grind nem játszik), akkor félévre elõre kifizetem az accodat.

Amúgy poén, hogy azóta pont õ írt grindes postokat paradoxon, meg rakta be a grind kalkulátort miután beszólt nekünk,hogy nincs grind az aionba, vagyis ami van az elenyészõ.

Nem flamet akarok indítani, de itt a lehetõség, bizonyítsd be, hogy a játék nehéz, mi vagyunk lusták utána nézni és stb, szerintem ennyi pénzért simán megéri ezt a kis táblázatot összedobnod.
Unknow
Jaja nálam is a 38 utáni content vágta ki a biztosítékot. Sajna úgy érzem a lokalizáció lvl 30ig terjedt, mert addig semmi gond nincs, és én mondjuk az alapján meg is vettem a gamecardot, aztán 38 lettem... Valahogy még kihúztam 40ig, aztán teljesen game over. Semmit nem adnak a questek, ha az összeset megcsinálom (beleértve a group questeket is), akkor se lesz. Kivéve ha az ÖSSZES MM , LPC questet megcsinálom. Ez meg ugye beteges mert a quest abból áll, hogy halálra grindeled magad elit mobokon, amik nagylelkûen rótában dobálják a quest itemet, nem pedig az egész groupnak. Számomra a grind - grind hátán megölte a játékot.

Nem..nem azért mert nehéz...azért mert unalmas és monoton. Az új patchet megnéztem, ez az xp se segít semmit szinte ezen a szinten. Btw nekem már nem kell integetni hogy "szia , menj vissza wowba", már megtettem.
BEAST
Minden jateknak lesznek hibai, en csak azon rohogok hogy olyan emberek vergodnek aionban akik l2ben mar tapasztaltak a grindet... ja lehet ott is inkabb csak botoztak? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ezek a csodálatos gondolatok a te fejedbõl származnak?! 😄DDDD komolyan mindig meg tudsz nevettetni akkora baromságokat írsz😊 de amúgy nagyon PLO lehetsz ha folyamatosan azt bizonygatod, hogy azok hagyják abba a játékot akiknek "nehéz" vagy nem tudnak vele játszani... mondd! Mi lehet oly nehéz az AION-ban? Vagy csak te vagy ilyen ügyes hogy még mindig kitartasz a játékodban és vered a melled erre?! vagy miafasz?

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Running
Istenem dejó h nem a spataloson vagy, ingert éreznék h szájbab***lak egy buzogánnyal...

Me0w
Egyaltalan nem erint meg az aion ara, foleg azert, mert level 25-ig szorakoztato volt. Tetszett a grafika, meg jopofa is volt. De en ugy erzem, hogy paran kozuletek szemellenzovel jatszanak, vagy az f2p mmo-knal meg jobbal nem talalkoztak. Vagy egyszeruen nektek ez jon be, de szolok azert, hogy ez most jelenleg nem er meg 12.99-et.

Csak par dolog:

- Az instancek kb. ugy keszultek, meg a jatek PvE resze, hogy huztak x vonalat, ez a terkep, es ugy leteritettek ra mobokat, hogy koztuk 10 meter hely van. Egyszer hajnalban repuljetek vegig pl. abyssban, ott latszik ez a legjobban. Oda van szorva x mob, semmi ertelem, cel akarmi nelkul.

- A jatek PvP resze mar jobb, de a fort foglalas abbol all, hogy 15 fps vagy shift+f12 mellett lezergelnek a DG-hoz, ha meg tudjak olni, megolik, ha nem, nem. Vedekezni felesleges, mert csak bukni lehet rajta. 10 esetbol 4-szer crashel az aion ilyen szamu embernel, a legionchaten tok jo nezni, ahogy allandoan ujrakonnektelnek az emberek.

Ergo a PvE resze a jateknak azert van, hogy feljussal arra a szintre, hogy PvP-zni lehessen. De a PvE reszben nincs perspektiva, a PvP 7/24-ben meg azert egy picit unalmas.

@kakamakika: "közben csak annyi lenne hogy megtalálják az npsket amik questeket adnak,elmenjenek instázni és sorolhatnám"

Mint mondtam, 38-on, 39-en, stb. pont annyi quest van, hogy a level negyedet teszik ki. Ha szigoruan csak a levelnek megfeleloeket csinalom meg, akkor meg annyi sem. Ezek is olyanok, hogy olj meg 15 x-et, meg 28 y-t. Vagy beszelj 7 npcvel, akik egy kisebb korben allnak, vagy menj el a vilag masik vegere, es gyere vissza.

Insta ugyanugy grind, mint khq, lepharatist citadel, stb. Unalmas ,repetativ, egy idomitott majom is tudna csinalni. Nem attol nehez egy jatek, hogy unalmas.

Djuree
na legalább mûködik a gém. este dolgoztak úgy látom, remélem lesz valami ajándék a kimaradásért😊
változott sokminden úgylátom, ah-ban is sok minden változott...

Waaaaaagh!

((jah igen...felesleges lázadni ellenem, mert úgy is csak újabb x hónap múlva fogok ide írni maximum, csak olvasni járok fel ide, és egyébként is hidegen hagyna q^_^p ))