24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Vicodine #13764 Jaj a kis érzékeny babalelkü:"kimossátok a szátokat" XDDDD OMG,ezt a dumát,ez kemény,köszi köszi,ezen fogok még egy darabig röhögni:D Mindenki jön ezzel a juuujj már ne beszélj csunyán szöveggel,jöjjön hát egy zene ami neked lett kitalálva: aaaa -
Anish #13763 Én szeretném megköszönni itt pár embernek a mélyen szántó gondolatokat!
Megigérem, tartok önkritika órákat, de csakis akkor, ha fogtok biztos ami biztos alapon 4 kád vizet, s kimossátok a szátokat. Pár emberre ráférne ...
még mindig a gagyi pve cleric ...
-
Vicodine #13762 Eleve az Nc pvp mmokat gyárt,lásd L2 pl,másik az h az endgame tartalom az AP gyüjtés meg a két frakció közti harc mind erre lettek kitalálva.Bár hozzáteszem lehet h a cég hibája h a nyomorék pve rajngokra nemgondoltak itt eu/usban,ezért is nem akkora siker mint koreában,mert lehet kellett volna csinálni olyan szervereket ahol nemlehet abyssba kimenni,csak insták vannak a pve funoknak.Amugy nem Mahaf vagyok,és azért kell beszélni az emlegetett légiorol,hogy més ne essen abba a hibába hogy véletlenül odacsatlakozik.Te is itt osztod az igét,ahelyett hogy aztmondanád:"basszus,majd 200 ember megfordult a klánunkban,mindenki szidja a vezetőséget hogy ok nélkül vágnak ki embereket,maradtunk vagy 10en aktivak,lehet hogy nem az a 190 a hülye hanem mi?mostantol napi 1 óra önkritika óra!" na ez az amit töletek nemlehet hallani,hanem csak felveszitek a kis védekezö állásotokat és ontjátok a hazugságokat -
eloim #13761 Vicodine = Mahaf? csak a tisztánlátás kedvéért :))
Hogy miért pont az Equites kerül mindig elő? nagyon egyszerű: az egyetlen olyan asmo klán a Castoron, amelyben szinte az összes (értsd úgy, hogy majdnem mindenki), a szerveren játszó magyar legalább egyszer megfordult... Sajnos nem mindenki üti meg a mércét ilyen-olyan indokok miatt , így azok vagy önszántukból vagy nem, de távoznak. Akik viszont maradnak, azok nem ok nélkül teszik.
Én csak azt nem értem, hogy egy ilyen távozást miért nem lehet MÉLTÓSÁGGAL tenni, miért kell telefröcsögni mindenféle fórumokat vélt vagy valós sérelmekkel?
Amúgy mitől is pvp game az Aion? Hol van az előírva hogy csak a pvp az istenkirály, és minden más alsóbbrendű, így aki pvp-zik az maga a félisten, aki meg csak instázik vagy segít másoknak, az a szerver selejtje?
És továbbra sem értem: ha vki pvp-zni akar, akkro miért nem csatlakozik olyan klánhoz, amelyről köztudott, hogy rendszeresen pvp-zik?
-
Iridescent #13760 XD Szánalom, olyan dolgokat magyaráznak meg emberek amiről szó se volt. a klasszikus mellébeszélés példája, csakhogy ne látszódjon az, hogy mekkora szar az illető ...
De legalább aktív a fórum :P -
Vicodine #13759 Éedekes hogy mindig az Equties kerül elő,és ők mindig ártatlanok,mindig a másik az emos,és az ő szemszögük a tiszta és tökély,ráadásul az ilyen nyomorék pve klánok teszik tönkre a pvp gamet azzal,hogy állandoan instában szaroznak meg farmolnak ahelyett h abyssban menne a pvp ,és ugye a tapasztalat az h siegre is ritkábban járnak,hiszen ott meglehet halni!de a fortress instákat használják mind.most jöhet az h jaaaaajaaa mi szoktunk mindig menni.jaja...na mind1 a lényeg h érdekes ez a klán,másik klánnév még nemkerült elő ennyiszer -
Zarachi #13758 -
Csenky #13757
-
Zarachi #13756 -
#13755 O_O -
Mahaf #13754 Kedves Lilyane:
BŐ NYÁLLAL CSAK VIGYÁZZ FÉLRE NE FRÖCCSENJEN ! -
Mahaf #13753 beszarás még oda írja , hogy 50-es PvE cleric áhh de fényesen ragyog a csillagod ecsém :D -
Zarachi #13752 nemtom en meg mindig nemtalaltam semmi sertot a mondanivalokban szoval nemertem :(
lehet csak nalam van problema hogy nemveszem ugy hogy ezek most csunya dolgok vagy masok reagaljak tul a dolgokat. amugymeg neha hanyingerem van hogy csak csopoges van es semmi mas :( ez legalabb ami most csinalnak feldobja a hangulatot es nem csak a csontig benyalas van mint altalaban -
Anish #13751 Mahaf ... Pár dolgot kifelejtesz a történetből. Az, hogy írsz egy féligazságot és már le is zárod, hogy bizony senki ne merjen reagálni fejezzük be blabla, az is aztán korrekt eljárás nem?
Kíváncsi vagyok melyik légió, vagy vezetőség viselné el azt, hogy folyamatosan ki be lépegetsz a légióból, mikor épp milyen kedven van, aztán pm-ben puncsolsz ( igen igen, te puncsoltál max ) , hogy vegyenek vissza.
Kifelejted továbbá a folyamatos bunkó hozzászólásaidat légióchaten, a folyamatos anyázást, káromkodást LFG-n.
A kicket pedig az általad pontatlanul megfogalmazott enyhén szólva szarkasztikus hozzászólásod eredményezte, a fentieken kívül. Vagy akár oknak lehetne megjelölni azt is, hogy Leaf most megelőzött, nem várta meg míg magadtól kilépsz.
Legyen már egy minimális önkritikád ... Mikor te léptél ki tudja is a fene hányszor, miért nem kezdődött meg a Te fikázásod hogy ilyen meg olyan vagy? Hm?
Egy dolgot tudok a javadra írni, ami viszont tény, és szimpatikus. Rengeteget segítettél a kicsiknek ( fejlődésben, craftolásban ) , legalábbis mikor én kezdtem , még ez volt a helyzet. :(
Kedves Iridescent ...
Gőzöm sincs, hogy ki vagy, azt se miért fikázol egy teljes légiót, s az ott játszó embereket tök ismeretlenül.
Az általad magasztalt gladikról annyit, bármelyik kaszt hülyére veri aki távol tudja tartani magától. Még egy gagyi PVE cleric is ...
Pve nyomorékok? Hm.. Szóval Te soha nem jártál a pve "szánalmas" útján. Vetted talán az 50es fullos karit?
A többire inkább nem is reagálok, max adok egy tükröt.
Zarachi
Az a baj, hogy ez nem beszélgetés, hanem kőkemény fikázás, olyan hangnemben amit még haverok között is a gusztustalan kategória.
Haverok ugyebár meg nem vagyunk...
jah és hogy nevet is adjak hozzá, kit lehet tovább fikázni, gagyizni, nyomorékozni, ha az Eloim, Leaf, Ryo, Shad nevek már nem hoznak lázba senkit...
Lilyane (50-es PVE cleric) voltam
pá -
Iridescent #13750 elaim na ezért vagy egy büdös Pve nyomorék, full fenris gladi? Vágod, hogy a gladi az egyik legbetegebb PvP kari? Tudod ki bassza meg? A véletlen, hát faszom ennyi nyomorékot, persze skilles emberekről beszélünk, nem PvE nyomorékokról. Mit fog az összes szopni ha bejön az 55, mind eltakarodik MARIO-zni, mert szét lesz kempelve a hely ahol tudnának fejlődni ... És azon megy a sírás, hogy jajj eltépte a zsepimet DP közepén, jajj folyik az orrom, kb. ezen a szinten megy a hiszti. Kéne nőt szerezni, mert a hormonok szétbasszák a kis pöcs agyatokat ... -
Zarachi #13749 netorodj Csenkyvel o is csak a hazigazdak kutyaja es harap xD ha valami bantot irnak ide :(
Mahaf amugy meg igazad van xD dedos szinten megy itt a beszelgetes neha egymas anuszanak a nyalogatasaval :*( -
Mahaf #13748 Csenky rendben van , igazad van most már befejezhetjük? -
Csenky #13747 Majd használom a szókincsem, ha úgy találom jónak. Az előbb pusztán azt akartam, hogy még Te is megértsd, amit írok. Látom sikerült, mert a várható reakció nem maradt el. Egyébként ha már a kultúrált megfogalmazásnál tartunk, próbálj meg nem floodolni. Köszi. -
Mahaf #13746 Eloim Xunk stb ...
tudjátok mit? ez egy játék nem ér annyit az egész hogy marhaságokon vitatkozzon az ember ! Ez így alakult és kész !
További sok sikert nektek , és ezzel le van zárva az egész !
Jó droppot stb stb... -
Mahaf #13745 Látod látod Csenky milyen sötét vagy eddig mindenki megtudta fogalmazni ugy a mondanivalóját , hogy ne legyen közönséges erre idejössz te és azt hiszed hozzászólásoddal hegyesreszoptad a piramisokat. Kérlek bővitsd szókészletedet és próbáld meg később megfogalmazni jelentéktelen mondanivalódat! -
Csenky #13744 Az elmúlt 20 hsz-ben szerintem egyedül Te viselkedtél úgy, mint egy 8 éves gyp-s balfasz a kisegítőből, de hát nézőpont kérdése. Máshonnan nézve lehet, hogy már 10nek is tűnsz. -
Mahaf #13743 nem akarok megbántani senkit pedig tudom hogy megfogok , de lassan olyan érzésem van , mint ha egy apácaképző csevegőjét olvasám ennyi mimóza sértődékeny embert lol azt hittem férfiak is vannak itt nem csak hisztis kislányok! Itt mindeni megsértődik basszus mi jön ezután ? elkezdünk csúfolódni és kitépitek a másik barbyjának a lábát? elég volt :D -
Mahaf #13742 no comment XD ahhahh XD funny :D -
eloim #13741 Mahaf: minden fórumos megnyilvánulásod tele van iróniával, szarkazmussal valamint felsőbbrendűséggel, erre gondoltam. Részemről a téma lezárva, több bejegyzésem nem lesz ezzel kapcsolatosan (tudom, tudom, a következő hsz-ed az lesz, hogy már az előbb is ezt írtam, most mégis megint hozzászóltam... bocs, hogy megspóroltam egy újabb bejegyzést neked).
Hogy miért jobb egy pve klán a pvp klánnál? Nem tudom, mindenki másfajta játékstílust szeret, így mindenki maga dönti el hogy milyen légiót választ. Ha egy légió tetszik akkor marad, ha nem akkor továbbáll. Ugyanakkor sztem nagy különbség nincs a 2 között, max a siegeken való aktivitás.
Én csak a saját tapasztalatomat írhatom le, az pedig az hogy jelenleg nincs olyan kaszt amely ellen a full fenrises gladimmal sikerrel léphetek fel. Talán csak az assák és a gladik ellen van esélyem, a több kaszt röhögve kinyír úgy hogy hozzá sem tudtam érni. Ilyen körülmények között asszem érthető, ha nem erőltetem a pvp-t, max ha nagyon muszáj. A 38as SM-emmel több pvp-s sikerélményben volt részem az elmúlt egy hónapban, mint a gladimmal a játék indulása óta. -
Mahaf #13740 Kedves Eloim mik is azok a sértések? -
Zarachi #13739 tenyleg amugy miert jo egy pve orientalt legioban lenni? erre kivancsi lennek azert, mert semmi izgalmas nincsen abban hogy 24/7-ben mobokat ol az ember :( -
eloim #13738 Én kérek elnézést, valóban ott a karid. A kérdés csak az hogy eddig hányszor csatlakoztál hozzájuk? :))
Mindegy... Én csak a véleményemet írtam le, és mivel a részedről nem kaptam érdemi reakciókat, csak sértéseket, ezért a részemről lezártam a témát.
-
eloim #13737 Jaja ezért írtam én is hogy csak volt :)
Nem hiszem hogy felsöbbrendűségi komplexus lett volna, egyszerűen csak olyan céljaik voltak, amiket egy nagyobb klánban tudtak csak beteljesíteni... -
Mahaf #13736 Látod eloim megint nagyot akartál mondani! Ha figyelnél a fő karim még mindig PEWPEW es na de részlet kérdés :D -
Iridescent #13735 PewPew csak addig volt PvP klán míg ki nem derült, hogy a leader aki igazából fél éve visszament wowozni eladja a medálokat, hogy legyen a kis csicskásainak pénze, meg neki aranya wowban, így aztán elmentünk páran akik termelték az AP-t és PewPew átalakult PvE szarrá és azóta minden szerencsétlent bevesznek -.-
Lassan Genesis is megelőzi őket.
Miért kellett kilépni azért, mert vki PvPzni akar? Biztos vkinke előjött a felsőbbrendűségi komplexusa ... -
eloim #13734 és ha tudnád milyen jóóó dolog csontig benyalni :)
igazság szerint csak azért reagáltam a mondandódra, mert nem hiszem hogy lenne még egy klán a Castoron (de akár az összes szerverről is beszélhetünk) amely annyira tolerálta volna hangulatingadozásaidat, mint amelyiket most oly lelkesen fikázol.
(csak zárójelben jegyzem meg, emlékeim szerint voltál a PewPew-ban (<= igen, ez valóban PVP klán... volt...) is vmelyik kariddal, és ott sem húztad sokáig).
nah megyek megmosom a számat, mert ismét benyaltam vkinek... -
#13733 Ez csak természetes ha nem akarnak utánad menni... -
Mahaf #13732 látom szalad a krémje segget nyalni hurrá :D -
eloim #13731 igen, én is online voltam,és valóban másképp történtek az események, mint ahogy azt te itt felvázoltad. Ráadásul ismerve az előzményeket (korábbi viselkedésedet a klánon belül, mások folyamatos fikázása klánon belül valamint itt a fórumon, a folyamatos emozást, valamint a napi 5 rage-quit a klánból az összes karaktereddel) nem volt ok nélküli a kidobásod...
Apropó ha te egy nagyot röhögtél az egészen, akkor miért is vagdalkozol most itt a fórumon?
Az Equites klánról pedig annyit, hogy nem PVP klán, ahogy azt te is megtapasztalhattad az elmúlt hónapok során (már amikor épp nem léptél ki a klánból, mert mondjuk egy mob épp csúnyán nézett rád), úgyhogy ezzel is felesleges izomkodnod itt.
A nagy öregekről pedig annyit, hogy egyetlen egy parti hagyta el a klánt, mivel ők PVP-zni szerettek volna, és ennyi, se több se kevesebb...
Nem szokásom fórumokra írogatni, és ezek után sem fogom ezt túlzásba vinni, de ez most kijött belőle... -
#13730 tegnap én is online voltam mikor ez történt de nem igy ahogy leirtad a tisztelt nagyérdemünek.
üdv
xunk -
Mahaf #13729 Ilyet nem kell mondani , egyszerűen túlreagáltak egy sima dolgot.Én jót kacagtam az egészen.
Azért tudom hogy nevetni fognak ők rajta de adnék egy jó tanácsot , vagy is inkább egy észrevétellel járulnék hozzá vezetői karrierjükhöz:
EL KELLENE GONDOLKOZNI AZON , HOGY A NAGY ÖREGEK AKIKKEL KEZdTEK , VAGY AKIK NAGYON RÉG JÁTSZANAK VELÜK MIND ELMENTEK , OTT HAGYTÁK ŐKET!!!
LEHET HOGY A HIBA AZ ÖNÖK KÉSZÜLÉKÉBEN VAN HÖLGYEM ÉS URAIM !!!!!! -
maniac001 #13728 Ekkora egy fasz bandát mint az euites bazz. -
#13727 erdekes :o -
Mahaf #13726 Igen azért ide írtam és nem aionhura mert tudom hogy ott ryo ezt törölte volna , de ez már az ő szegénységi bizonyítványa -
Mahaf #13725 igen tudom most majd jön az özön áradat , hogy ez nem igy volt nem ezért stb.... nem érdekel aki hiszi aki nem én leírtam és befejeztem !
további sok sikert nekik és kék :D