Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
kíváncsi leszek meddig fog tartani. habár holnap céges buli, kéne ma aludni😊
nehogy azt hidd, én 3 városban élek, van 3 albérletem, hol itt hol ott vagyok😊
most épp itt, de 1 hét múlva megint megyek máshova😊
Waaaaaagh!
Legalabb nem kapunk agylagyulast ... reggeltol tolom <#guluszem1>#guluszem1> Lehet pihizni es nem flakonba pisalni . Amugy levadaszlak mert egy varosbol valok vagyunk :-)
ゾルターン
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Waaaaaagh!
😄DDDD
neeee bazeeg, neee...megsiratod a hóembert is ezzel a dumával vaze 😄DD
Azt írta, hogy nem a spataloson vagy.
na mind1, de akkor meg mire írtad?:S
nem kéne így beszélned, de gondolom te ezen a szinten vagy, biztos szeretnek akik veled játszanak...
Waaaaaagh!
honnan veszed hogy én a spataloson vagyok?:S
szeretem ezt a fórumot, sok az ilyen elmebeteg mint te😛
Waaaaaagh!
Aion meg megtetszett a videók alapján, nem tartom drágának, bár tényleg lehetne 10napor trial itt is...
#11098 Mire gondolsz az alatt h "erre meg mi történik... :S" ?
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
@ Jockey: ez biztos nem a kahrun serveren van, ez a server elbirna meg vagy 2000 karaktert 😞
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Most vicc nélkül totál igazad van, a jó negatív vélemény vagy a jó cáfolat ugyanolyan helytálló, mint a dícséret és nem egyenlõ a fikázással, illetve ajnározással, meg mindenféle "álmagyarázatok" köpködésével, hogy "mer csak" meg "nem bírod a rendes játékokat fussá anyucihoz" meg "a játék úgy szar ahogy van" szintû a sztratoszférába törõ értelmi képességekrõl tett bizonyítványt lobogtató planktonhorda böfögései.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Jo en meg maskent latom napi 3-4 orat tudok csak jatszani es eddig csak 37-38 ig jutottam el de meg elvezem lehet ez 40 nel magvaltozik.
Nos én nem kívánok további flamet elindítani vagy vitatkozni bárkivel. Annak aki most kezdi a játékot annak én csak annyit mondok, hogy elolvashatja az utolsó postomat ezzel a szerencsétlenséggel kapcsolatban: Itt található.
Nem, nem vagyok megrögzött NCsoft fikázó, és a játékhoz sem álltam negatívan hozzá. Kicsit visszaolvasva pár postot a blogunkon, ez látható is. Tehát kedves újoncok mindenki döntse el maga mennyire lehet ez a nagyon negatív post reális, aztán azon, hogy mennyire érdemes ebbe belekezdeni.
Together we'll fly someday...
Botokról meg annyit, hogy L2-ben van olyan, akinek már több mint 30 accját bannolták, bejáratott külföldi goldsellereknél ez többszáz(ezer??) is lehet. És ez egyetlen fennhatóság alá értendõ szám, van egynéhány ezzel foglalkozó oldal meg "maszek" is. Fossák az új accokat, mert megéri. Mert veszik a kinaht mint a cukrot. L2-ben iszonyat megnyirbálták a botok számát, de csak a legitek maradtak legitek, botos nem állt le a botolással emiatt...
Nekem mas a tapasztalatom. Tankot konnyu talalni (szolok asszonynak jojjon) Nekunk normalis DPSel van problemank. Csomoszor nem tudunk questeket megcsinalni, mert asszony hiaba tankol en meg hiaba healelek, nincs aki sebez. 😞
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Az elejen en is tultettem magam a hosszu sorbanallason, a goldspamen, a botokon, de egy ido utan, mikor mar elfogyott az eye-candy, akkor kezded eszrevenni a repedeseket a jatekban. Amikor - az egyebkent gyonyoru - grafika mar nem tudja feledtetni a bosszusagokat, na akkor van gond.
En is olvastam azt, hogy naponta 1000 botot bannolnak a jatekbol, namost azota evvel mar nullaztak volna a teljes account-allomanyt, megis eltnen, herion, theobomos es mostmar abyss is hemzseg a botoktol. Olvass egy picit a hivatalos forumban, megprobaltuk osszegyujteni a botok listajat szerverenkent, csak en 20 felett szamoltam ossze eltnenben Agarion village elott, egy 300x300 meteres teruleten.
Tehat itt hazudott az NC.
Igertek, hogy folyamatosan figyelik a chat csatornakat, es a goldspammereket es a whispereloket bannoljak.
A megoldas ehelyett az, hogy level 10-ig van a /say meg esetleg beszelhetsz magadban. Az uj jatekosokra leginkabb hatast gyakorlo elso 10 szint alatt nem tudsz beszelni szinte SENKIVEL. Egy offline jatekban tobb az interakcio. En ertem, hogy aki a 3. altjat huzza fel, azt ez nem erdekli, viszont az ujakat valoszinuleg igen.
Itt is hazudtak, senki nem monitorozik semmit.
3 hete igertek meg az EU 24 oras supportot, CM es GM szinten. Latsz a jatekban egyetlen GM-et is? Tudsz ticketet kuldeni kevesebb, mint 6 oras varakozassal EU ido szerint? Nem.
Ujabb hazugsag.
Nekem haromnal mar eleg volt 😊
Support nincs, botok viszont tömegesen. Erre beírja valami okostojás,hogy "az ncsoft most mondta,hogy több ezer botot bannolt", ez kb olyan ,hogy Pisti most mondta,hogy neki meg van a Gyûrûk Ura 4. Az, hogy mit mondanak hidegen hagyja az elszaporodott botokat és stb.
Ha ezert a penzert 1-2 honapnal tovabb lekotott akkor nem haborodhatsz fel erte szerintem.
Ha 1-2 nap alatt rajosz ez szar akkor jogos a felhaborodasod mert nincs trial ahol kiprobalhatnad.
Ha nem tetszik a jatek, eladtad az accod vagy el akarod adni szived joga, de attol meg nem kell masokat meggyoznod az igazadrol.
Ha tetszik a jatek szived joga de nem kell meggyoznod azokat akiknek nem tetszik, nem errol szol.
Nem tudom ti hogy latjatok, de en szivesebben olvasok egy ilyen forumba a jatekrol, questekrol megoldasokrol, kepekrol stb mint azt olvasni hogy par ember esz nelkul vadaskodik es vagja egymashoz az okkosagait.
Amúgy én is 40ig húztam. PVP nagyon nem jött be, fort nekem nagy csalódás volt, ráadásul 1.5percenként crashelt amibõl kb1 perc volt csak az, hogy visszafutottam a fortba. Ennél még a WAR régi laggolós fortjai is jobbak voltak (az legalább nem vágott ki).
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Írj össze egy quest táblázatot 37 utánra, amiben leírod,hogy Te milyen frankó questeket találtál, amikbõl a szintet meglehet lépni. Amennyiben 41ig levezeted nekem questekkel a szintlépést (grind nem játszik), akkor félévre elõre kifizetem az accodat.
Amúgy poén, hogy azóta pont õ írt grindes postokat paradoxon, meg rakta be a grind kalkulátort miután beszólt nekünk,hogy nincs grind az aionba, vagyis ami van az elenyészõ.
Nem flamet akarok indítani, de itt a lehetõség, bizonyítsd be, hogy a játék nehéz, mi vagyunk lusták utána nézni és stb, szerintem ennyi pénzért simán megéri ezt a kis táblázatot összedobnod.
Nem..nem azért mert nehéz...azért mert unalmas és monoton. Az új patchet megnéztem, ez az xp se segít semmit szinte ezen a szinten. Btw nekem már nem kell integetni hogy "szia , menj vissza wowba", már megtettem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Csak par dolog:
- Az instancek kb. ugy keszultek, meg a jatek PvE resze, hogy huztak x vonalat, ez a terkep, es ugy leteritettek ra mobokat, hogy koztuk 10 meter hely van. Egyszer hajnalban repuljetek vegig pl. abyssban, ott latszik ez a legjobban. Oda van szorva x mob, semmi ertelem, cel akarmi nelkul.
- A jatek PvP resze mar jobb, de a fort foglalas abbol all, hogy 15 fps vagy shift+f12 mellett lezergelnek a DG-hoz, ha meg tudjak olni, megolik, ha nem, nem. Vedekezni felesleges, mert csak bukni lehet rajta. 10 esetbol 4-szer crashel az aion ilyen szamu embernel, a legionchaten tok jo nezni, ahogy allandoan ujrakonnektelnek az emberek.
Ergo a PvE resze a jateknak azert van, hogy feljussal arra a szintre, hogy PvP-zni lehessen. De a PvE reszben nincs perspektiva, a PvP 7/24-ben meg azert egy picit unalmas.
@kakamakika: "közben csak annyi lenne hogy megtalálják az npsket amik questeket adnak,elmenjenek instázni és sorolhatnám"
Mint mondtam, 38-on, 39-en, stb. pont annyi quest van, hogy a level negyedet teszik ki. Ha szigoruan csak a levelnek megfeleloeket csinalom meg, akkor meg annyi sem. Ezek is olyanok, hogy olj meg 15 x-et, meg 28 y-t. Vagy beszelj 7 npcvel, akik egy kisebb korben allnak, vagy menj el a vilag masik vegere, es gyere vissza.
Insta ugyanugy grind, mint khq, lepharatist citadel, stb. Unalmas ,repetativ, egy idomitott majom is tudna csinalni. Nem attol nehez egy jatek, hogy unalmas.
változott sokminden úgylátom, ah-ban is sok minden változott...
Waaaaaagh!