Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiába megyünk mi AD-vel 2 alliancel, ha a többi klán szarik rá, és nem kell a duma, hogy ott voltatok, 1-2 ember semmit nem ér, majd ha más klánok is képesek lesznek hozni legalább 1 alliancet akkor beszelhetünk arrol ki van ott meg ki nem.
Az elmult napokban AD-n kivül senki nem volt használhato embermennyiséggel a siegeken, és ezért buktunk el mindent.
Elyos kb jobb mint Asmok, mert odajönnek több száz emberrel, amikor minden asmo volt az is csak azert mert épp pár nagy klán elfoglalta a balaurtol az erödöket, majd egy ideig sikerült védeni, de roaht ugy buktuk el 5 perc alatt tegnap, hogy 0 eselyunk volt bármire is akkora volt a tulerö, mostantol nem lesz elég AD + Prets, az biztos, a többi klan meg lofaszt se csinal, és ez nem csak az én véleményem, ez az egész kláné, és ne lepödjön meg senki, ha ezutan AD se fog gyakran megjelenni, 40 emberrel 400 ellen senkinek sincs kedve szivni.
Azt meg ne akarjatok bemesélni, hogy pont az AD nézte be Asteria sieget, és mindenki ott volt csak mi maradtunk le... 😛
Még jó is hogy most van pici sikerélményük, egyrészt legalább nem hagyják abba, másrészt meg már komolyan én éreztem magam szarul amiért EU szinten messze nálunk volt a legyengébb elyos, jól kifogtuk õket sajnos 😞
Bele se merek mi lesz miután az oroszokat kibannolják :,(
Szal ne sajnáld már tõlük ezt, amúgy én sem tudom egyébként hol volt az összes nagy asmo klán, lehet jobb dolguk volt, se AD se Xeo se kb senkit nem lehetett látni.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ゾルターン
amugy valóban shift+f12 használatával nekem minden fullon, és tényel teljesen maxon 1680x1050-ben kb. 10 fps-em van shift+f12-vel már ez egész kellemes
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Van ez a kibaszott aion játék.
Aminek kurva jo grafikája van! jók a questek ,de
46 osan elmentem Fortressre és KURVA szar, szaggat laggol nem látok semmit a leg lowabb grafikára volt löve minden és elmosodott loszar ég skillezni sem tudtam ugy szaggatott !
És ninsc rossz gépem haver is most vet gépet ujjat boltbol 150k ft ért.
Neki is ugyanez.
Egész magyar légio szopott a mai elsö fortressnél valakinek azota meg is halt a gépe ezt telon mondta .
Na msot mi lesz? Késöbb van valami esély normális fortressre? vagy egyéb PvP modra?
mert szerver Kahrun 70% bot.
ezért a szarért nem fogok továb fizetni nagyon felbaszott a mai elsö fortressem álltam mint egy szar és csak álltam aztán valami 50 es bosst öltek 100-an na ott ültem 30 percen kereszteül kb 1 cm csik mozdult meg az életéböl....
ez lenne a nagy aion endgame pvp?
Valaki mondjon valamit megy teljesen elkeseredtük mindenki a kahrunon...
mitévök legyünk? várjunk fizessük a zsét továbra is hátha megjavul a mass pvp a játék lényege vagy szabaduljunk meg töle és ennyi.
elöre is köszi, amugy nekem nagyon bejön a játék de a mai után sirni tudnék
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
ゾルターン
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Account-ot vennek a Kahrun serveren .... privat uz. ha valakinek van felesleges nem hasznalt accountja.
koszi
ゾルターン
És ennyien vagyunk upperen:
Töketlen gyökér banda kb az egesz asmo oldal, elyosoknal az utolso senkik is támadnak, asmok meg vhol pve-nek a pvp jatekban. Normalis fortresst megse probaljak tamadni, csak az 5 perc alatt free fortresseket. Aztán persze mindenki sir, hogy szarok az ostromok, meg csak zerg van stb.
eladom a 39 Ely tankom ,mert sajnos ido hiany miatt nem tudok vele jatszani😞
33 full kek szet
-kek kard /inferno+1/
-300 armor craft
-150 alchemy craft
-meg vagy 4 millio kinah
nézd meg a 29-es karim, full kék, de már 23-on az volt.
most a 19-es SM-emnek is van 5 kék cucca. de csak azért mert egyenlõre ennyit bírok viselni, 23-on megint meglesz a kék cloth szett. nem vagyok lusta összeszedni a matsokat, meg kikraftolni a cuccokat, még eladásra is jut bõven kék...
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
multkor eltnenben az egyik or elkergetett minket Kaidan mine-tol az Eastern Eracus desertig, s csak azert szallt le rolunk, mert utolert..
komolyan, asmodian oldalon nem találkoztam összesen ennyivel mint nektek csak Heironban van.
De tisztigattuk nektek a terepet 😄
Gondolkodtunk rajta hogy a Legion nevet átirjuk The Collapse of Botlandre, de úgyhiszem megmaradunk az Elysea-nál 😊
további szép hajnalt 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ゾルターン
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
ゾルターン
Igaz én leginkább partyzni szeretek a küldik nem nagyon érdekelnek arra ott vannak a rendes storyval rendelkezõ single rpgk.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
nekem nincs annyi idõm felgrindelni magam 50-re, hogy kdierüljön mit érek pvp-be, mert addig valljuk be csak képzelõdtök és álmodoztok mi tud a karitok.Szal ez a játék nekem masszív grindrõl szól, mivel sztem q kevés, és unalomig kell az instát farmolnod ráadásul ugyanazt jó sokáig. Ezt már íram korábbab is, de tudom ezzel nem értenek egyet sokan..:-p
pvp-zni nem sokat voltam még, szal arról nics képem (igaz lasan 1 hete nem votam belogolva) bár párszor voltam abyssba forton kívül is vadászgatni, de ugye nemtom mekkora az ellen és nemtom most én voltam annyira giga über, vagy csak a másik volt 10 szinttel alacsonyabb..:-)
Ez a repkedõs dolog ez is funnak tûnt, de melee karival már annyira nem izgi, gyakorlás és ha nem változik vagy cserélek karit (ami nem fog mûködni, mert faszom grindel fel 50re csökkenõ popnál egy karit) vagy abbahagyom:-)
egyenlõre még van esélye a gammának, mivel who-ni nincs kedvem visszamenni:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
(Ugye azt a 10-nél kevesebb küldit nem ezerszer kell megcsinálni? <#hehe>#hehe>)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
itt a legtöbb az agysorvadásos magyar ember....
de azért vannak jó dolgok is...
Waaaaaagh!
Repatarurgyán
Sot, egyszerre negyet. Te komolyan ilyen elvakult ize vagy? Vagy csak bemagyaraztad magadnak, hogy hamar kiadtal erte 14 rongyot akkor szar nem lehet?
Together we'll fly someday...