24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Morf #13804 +1 -
#13803 Mi viszont vissza varunk :) -
Komolyan szanalmas ami itt megy . En pontosan ezert nem vagyok egyetlen egy legio tagja sem .
100% noob vagyok ... ez adodik abbol hogy etetem a csaladom es sokat dolgozom . Szeretnem ezt a jatekot elvezni mert nekem csak ez a kikapcsolodas jut . Ezert szeretnem megkerni a kedes forumozo tarsaimat hogy mellozek az ilyen szintu topik rombolo hsz.-ok irasat.
Szeretnek feldobni egy temat talan erdekesnek bizonyul ( bar ha nem fikazasrol es onigazolasrol szol hanem a jatekrol biztosan nem erkezik egyetlen egy hsz sem )
Miragent armor vagy fenris armor vs Lv.40 Elite Abyss Set
Lassuk mennyi az az annyi >>> Mit kapunk ezzel mit kapunk azzal (MR ; Physical Def ; +HP stb. ) es ez utan mindenki levonhatja a kovetkeztetest hogy megeri e Kinah-ot vasarolni a Miragent ( ) elkeszitesehez. ( Akinek nem inge nem veszi magara ) -
kakimakika #13801 Pontosan,leülök a gépem elé és élvezem,csak néha nemlehet mert nincsen kit ölni,hála annak h mindenki instákban baszódik meg öli a mobokat.Vagy nemtudom kinek nyujt élvezetet az h öli a szaros mobokat,egyedül a másik megszivatása és megölése az élvezetes,és nem azért mert nem volt gyerekszobám....,hanem mert erre lett kitalálva a játék,koreában érdekes ez müködik is,azért nagy siker még mindig a game mert más beállitottságu emberek vannak,nem futnak a pvp elöl hanem keresik,de hát ezen nemlehet változtatni,sajna eusok ilyenek,bár nem is értem akkor nc miért nem csinál külön szervert a pve nyomiknak ahol több mob lenne betéve -
#13800 nem lehetne leállni a szardobálással?
a játékról vitázzatok ne a légiók közötti szájkaratét folytassátok itt is könyörgöm. most jelenik meg az 1.9, koreában a 2.0 jönnek az új patchek, az ncwest balfaszkodása, meg minden, és ti azzal vagytok elfoglalva h az equites vezetősége balfasz, meg hogy pve nyomorékok vagyunk? jézus mária, ez a játék nem erről szól, hanem hogy amikor unatkozol vagy ki akarsz kapcsolódni leülsz a géped elé és játszol, és bármilyen meglepő is nem a kib-szott életed a tét, még abyssban sem, ha véletlenül (utalva egyesekre) pvp-zni mertek. és akkor sem dől össze a szaros világ ha a többiek pve-zni hajlandóak csak és kizárólag. de mindezt lehet kulturáltan is csinálni, mint ahogy sokan mások is meg tudják tenni, de ÁÁÁ sg-n minek az! páran közületek hatalmas nagy lelki szegénységről tesz folyamatosan tanúbizonyságot.
ahogy elnézem már sáska se törli bizonyos emberek bizonyos stílusban megírt kommentjeit, gondolom biztos ő is nagyon élvezi takarítani a mocskolódásaitokat.
szóval ha lehetne egy kérésem: növesszetek gerincet!
ui.: akinek nem inge, ne vegye magára :) -
#13799 lol tipikus magyar mentalitás..:-)
AION pvp gamma?.-) az év vicce.. -
Vicodine #13798 Mi van ratyi zavarunk?:P ne itt buzuljatok már vonuljatok szobára XD -
Cence #13797 zarachi csináld majd még azt a vaddisznó hangot amit elvileg Hann csinál, nagyon jól áll neked :D -
Zarachi #13796 -
Zarachi #13795 Cence xD
-
Cence #13794 hát nemtudom, nekem böven gépigény felett van de low grafkon shift 12 ön is a normális siegen (nem arra értem mikor ört farmolunk :) ) akkor darál darál, azért meg nem fogok ujabb 100k-t kidobni, h néha néha szaggassak csak :) -
Vicodine #13793 Érdekes se nekem se pikenak nincsen semmi szaggatásunk,néha percenként 2öt ugrik amikor atomsokan vagyunk ,amúgy nem azt annyi,teljesen normálisan játszható siegnél is.Régen ami miatt nemtudtam menni siegre mert meghalt a gépem töle az a gép miatt volt de azóta felturboztam a kicsikémet és semmi gáz -
Zarachi #13792 muszaj xD -
Cence #13791 nem laggra érti, hanem szaggatásra, ami neked is van (volt) és lesz is mivel a játék alapbol szarul van átrakva eura ez köztudott tény. -
Cence #13790 ne sértegess már bazz.... -
Vicodine #13789 Pontosan erröl beszéltem,hogy nincsen rendes pvp a pvesek miatt,amugy én is castoron vagyok mint kitalálhattad abbol h voltam equitesben,és egyszerüen nincsen kit ölni,ha véletlenül jön egy faszkalap elyos az is egyböl repül a legközelebbi guardokhoz,vagy hiv még 10 elyost,nehogy legyen egy jo kis pvp.A játékban a feltételek adottak a jó fighthoz,de ilyen hozzáállással sosem lesz jó...
PvP1:az h vannak nyomorékok,az nem minösiti a pvp minöségét,csak 1-2 embert.
PvP2:nekem egyetlen laggom nincsen siegen,30fpssel tolom karcmentesen bocsi
PvP3:nehéz összeszedni a geart,de nem nehezebb mint más mmoban,viszont itt a karik rendesen megvannak csinálva,semmirekellö low cuccban ugy vágtam le az aranycuccosokat h öröm volt nézni,tehát nemértem ezt a feltevést....
Kb 2 hónap alatt egy maxos karit fellehet huzni egésszen jó gearbe,ennyi szerintem kell
-
maniac001 #13788 Ja igen a wow... Én közel 5 évig wowztam. És a wow pvp sokkal kidolgozottabb és jobb. Lehet sikerélményed akkor is ha nem vagy kocka. Az aréna veled közel azonos gearben lévőkkel rak össze, és viszonylag hamar össze tudsz szedni egy olyan pvp geart amiben BG-ken életképes vagy. Az AION-ban 1000x jobban a cuccra van helyezve a hangsúly. A wowban vertem már meg s5 cuccban sokkal jobb cuccban lévőt. Itt erre esély sincs. És sajnos nincs olyan lehetőség sem nagyon ami azonos létszámbeli feltételeket ad mint a wow BG. De a wowt meguntam és bízom benne hogy itt is lesznek ilyenek. -
maniac001 #13787 Olyan vicces ez a fórum :) Hát meg tudom-e állni hogy ne szóljak hozzá?
Aki azt mondja hogy ez egy pvp game az valami mással játszik.
PVP 1 .
A castoron a buzi 50-es galambok rendszeresen napi szinten reggeltől estig 10 szinttel kisebbeket járnak gyakni.
PVP 2.
A siege-k még imba gépen és low grafikán is nevetségesen diavetítésnek néznek ki.
PVP 3.
Lehet hogy ez pvp gamenak készülnt, de annak szar. Ha nincs 24 órád naponta akkor baszhatod mert akinek van annak arany cucca van és levág no skill mellett.
Nem akarom az Equites-t védeni mert nagyon sok rosszat hallottam róluk és akkor se lépnék be oda ha feltámasztanák Kertész Magdni nénit. De az AION-t pvp játéknak hívni vicces. Minden ami ebben pvp-vel kapcsolatos az egy lófasz, talán a ground BG-k jók lesznek de a mostani helyzet siralmas. nem vágom miért kell azt basztatni aki szereti a pve-t. -
Vicodine #13786 Szerintem még nem kaptak eleget XDD Legalább van téma,még mindig jobb mintha semmi nemmenne a forumon és nemlenne min röhögni:DD -
Zarachi #13785 amugy azok akik eddig ide irtak azok mind volt Equites tagok :P
Cence
Vicodine
roluk tudok pl -
Mahaf #13784 Szerintem most már elég lesz és nem kellene túlragozni már a dolgot!
Ez van így alakult és kész!
Be lehetne fejezni?
Az a baj , hogy most már olyan emberek is szakértőivé váltak a kérdésnek , akiknek semmi köze , belelátása nincs.
Ez így alakult és kész! Én Lilyane , Eloim sok sikert kívánok nektek és pont. -
Vicodine #13783 -
#13782 Ez a mumusa sajnos a mass pvp orientált játékoknak,hogy rákényszeritik az embert hogy minnél többen legyenek összezárva egy légióba,persze ennek ez a lényege meg az előnye is!Csak hát ha nem mindenki egy szálon pendül akkor jön a veszekedés ,felbomlás ,kilépkedés..stb(limitált légiólétszámot a népnek)
Én már nem játszok és nem is fogok de anno én is voltam az Equites-ben ahol nagyon sok segitséget kapott a karim ,sajnos álltalában az egyszerű játékos nem lát bele abba ,hogy bizony egy légiót nem olyan könnyű vezetni főleg nem hosszutávon!
nagy respect nekik!
-
orbit68 #13781 Eloim igen én is rendszeresen nagy laggal küzdök és szintén csak néhány orát tudok a játékkal tölteni de ha kell nem siránkozom és bujok kifogások mögé hanem oda teszem magam és ezzel azt hiszem nem vagyok egyedül!
A seggnyalásotokrol meg annyit és azt hiszem itt sokak nevében beszélhetek (akiében nem attol elnézést) hogy olyan emebereket mentegettek és fényeztek mint a jol idomitott katonák akikröl mindenki tudja hogy csak a légiot járatják le hol a semmit tevésükkel hol a hozzánemértésükkel! Azt meg már fölösleges irnod hogy nem irsz többet mert ezt a mondatot már olvastuk! -
orbit68 #13780 Anaish tudod a kép amit gondolom a védelemre szerettél volna felhozni azt bizonyitja hogy ha van szervezés akkor a légiotokban igen is van igény a pvp-re sige-re! No hát körbe lehet persze ezt is magyarázni de a vezetök dolga lenne ezt megszervezni! Mond az elmult honapok alkalmával hányszor mondták azt hogy siege-t szervezünk vagy hányszor kérdezték meg hogy kinek lenne rá igénye? Ahogy már elöttem is rávilágitottak a kedves vezetöitek megcsinálják a napi kis programjukat és hetente 1szer (lehet sokat mondtam) nagy kinnal szerveznek be néhány embert arra hogy a kicsiknek segitsenek 1-2 questben! Bizony a nagy seggnyalás és magyarázkodás közepette elkellene már kicsit gondolkodni no és nem utolso sorban tájékozodni! -
eloim #13779 Elismerem hibáztam, Vic és Mahaf valóban nem egy és ugyanaz az ember. Sajnos néhány olyan tény alapján vontam le ilyen következtetést, de mint kiderült tévesen. Ugynakkor asszem ezen a fórumon ez a divat, félinfók alapján téves következtetések levonása. Ettől függetlenül bocs az érintettektől hogy egy személynek tudtam be őket.
Amúgy vicces amit írtál :) Sohasem gondoltam, hogy olyan fantasztikus játékos lennék mint amilyennek te látsz, de kösz ez megtisztelő (tudom,tudom nem úgy értetted :))
PVP: nem tudom próbáltad-e már, milyen érzés úgy elmenni siegelni, hogy az egész olyan mintha diafilmet néznél? Ha nem akkor javaslom próbáld ki, aztán majd amikor siege után több ezer AP minusszal zársz, akkor meglátjuk mennyire leszel kemény gyerek (nem, nincs időm egyéb módon pótolni az így kieső APt, mert kevés időm van játszani).
És mindenki jön itt a seggnyalással, tulajdonképpen, mit kell alatta értenem? Részletezzétek plz, mert kíváncsi vagyok.
Na mindegy részemről ez volt az utolsó bejegyzés ebben a témában, mivel ez itt nem egy értelmes beszélgetés, inkább olyan mintha egy robottal beszélgetnék, ami csak pár szót tud ismételgetni (hazudsz, PVE nyomorék, seggnyaló stb.)
hogy Cencét idézzem: Have a nice day :) -
Cence #13778 Kedves Anish!
Itt mindenki ismeri és tudja milyen az Equites mint légió, igen nagyban a vezetőségnek köszönhető. (bár gondolom ez már neked is leesett, ha már müveltnek probálod magad beállítani)
miután szépen kifejtettétek, hogy itt milyen trágya emberek vannak, miért várod el, hogy tépjük a szánkat, hogy egy gyárilag rossz legiot mi "huzzunk fel", vagy segítsünk nektek? Orbit leírta mire lenne szükség, ajánlom az általános iskola első osztályát, értő olvasás óráit kezd el megint, mert a nagy müveltségben ugylátszik ezt már nem tudtad megtanulni...
továbbá a sértegetéseiteket és vagdalkozásaitokat hogy is mondjam, hogy idézzek valakit ;D
LE SE FOSOM!
-
Vicodine #13777 mindig ugyanez megy,egyre szebben megmagyarázzátok..:D olyan jo olvasni,mert én aki már jártam nálatok tudom h mekkora gyökérség megy ott,szal nekem nem kell a bizonyitvány!hazudni,hazudni,kifele a szépet mutatni az megy...szánalom,de legalább továbbra is van min röhögni mert minél jobban magyarázkodtok,annál nagyobb baromságokat adtok elő:DD én élvezem,aki már járt ott az szerintem szinén csak röhögni tud XDD -
orbit68 #13776 Látod ezen megmozdulásod is a tájékozotlanságodat és butaságodat példázza!
De nem gond a lényeg hogy te büszke vagy rá! -
Anish #13775 Továbbra is hiányolom a kritikát! ( értsd, kritika, nem " majd én megmondom " )
Továbbá várom még a javaslatokat, mitől lenne jobb, hogyan kellene vezetni, stb stb.
Megpróbálom kicsit lerövidíteni a közlendődet ha nem gond :
Mondjon le!
Miért?
Csak! Me' kötsög!
Gratulálok!
-
orbit68 #13774 Te jóóóóóóó éééééég!!!
Anish ezt te sem gondoltad komolyan hogy sok sok honap utáni Equites megmozdulást hozol fel példának!
Amit csendben megjegyeznék hogy az érdem nem a nagybecsü vezetöké söt... Remélem azt tudod hogy most ezzel épp az ellenkezöjét támasztod alá annak mint amit szerettél volna! -
orbit68 #13773 Lehet itt magyarázkodni meg fényesre nyalni a nagyrabecsült Equites vezetök seggét de a szomoru tényken semmit sem változtat hogy nekik köszönhetöen vált hirhedté a légio amiben egyébként semmit nem csinálnak annak érdekében hogy légionak jobb hire legyen! Körbe lehet magyarázni azt is hogy sok jo játékos és esetleg kevésbbé jo is miért hagyta el a légiot (igen könnyebb rámondani hogy ök voltak a hülyék mint elismerni hogy a vezetöség hozzánemértéséért)! Ha eme vezetöségnek lenne egy csepp önkritikája és szégyen érzete (sajnos ezen fogalmak mint sok példa mutatja, mutatta számukra ismeretlenek) már rég átadták volna a vezetést olyan játékosoknak akik esetleg tesznek is valamit a légioért és van némi fogalmuk hogyan is kellene egy vezetönek viselkedni! Nah de sajnos nekik a és a slepjüknek csak a szájtépés az erössége!
Kedves Anish ha a vezetöség vissza vesz egy olyan játékost aki ki-ki lépett és ismerik akkor már annak tudatában veszik vissza hogy elöfordulhat legközelebb is! Itt az egésznek olyan szaga van hogy azért vették vissza hogy az elsö adando alkalommal végre ök rughassák ki mert uram bocsáss megsértette a pici lelküket némi szarkazmussal! Más magát valamire ado légioban a "minek az" kérdést megeresztö játékos kapta volna a kirugást! Persze ha figyelembe vesszük hogy rettegnek a pvp-töl és annak esetleges lehetöségétöl már is érthetö!
Eloim mielött baromságokat irsz tájékozodj már Mahaf nem egyenlö Vicodinnal annak ellenére sem hogy van egy ilyen nevük karija! Nah de min1 ez is sokat elárult rolad! Azért azt megkérdezném töled hogy ha már szerinted nincs elöirva a pvp-és( tény nincs is) akkor te nem is használod azon instákat amit más játékosok pvp és esetleg haláluk árán kikaparnak az olyan fantaszikus játékosoknak mint te? No meg igen kiváncsi lennék hogy milyen mércét is kellen eme "sikeres" légioban megütni? Mert addig csak a seggnyalás és magyarázkodás mércéjét mutattátok be amihez bizony sokaknak nincs gyomra!
-
Anish #13772 És az feltűnt, hogy a fikázók 95%-a mindig ugyanaz a 3-4 ember? :)
A fix groupról, 5 online tagról meg kb ennyit:
A szövegértelmezési problémáidra nem tudok mit javasolni, max olvasd át az egészet újra, ne reflexból kezd el az okoskodást!
Továbbra se értem miért fáj nektek az, hogy az Equites alapvetően PvE klán. Miért kell folyamatosan fikázni?
tök egyszerű a dolog! Nem tetszik? Ha nagyon hozzá akarsz szólni, írd le, hogy szerinted mit kellene változtatni, mi az ami által jobb lehetne a légió, illetve a közhangulat ilyen olyan fórumokon. Az kritika! Az, ami itt megy csak sárdobálás, meglehetősen gusztustalan hangnemben.
Mahaf, neked pedig még egy gondolat. Nem tudom mi volt a célod , de őszintén remélem, hogy nem ez...
Cence: Aljas vagy barátnak, mert nem szóltál neki, hogy az Equites ilyen olyan, s hagytad, hogy belépjen, hogy rosszul érezze magát itt! Szégyeld magad! :p
Vicodine : Peace!
Általánosságban: Ha csatlakozol egy légióhoz, azzal felelősséget is vállalsz! Ez egy mmo, azaz multiplayer, nem minden rólad szól, hanem csapatjáték. Jelenleg két másik magyar klánról tudok a Castor szerveren, bár lehet, hogy több is van, ki lehet próbálni azokat is ...
Sőt, lehet szerencsét próbálni nem magyar klánokban, akkor legalább nem kap az ember ismeretlenül fikázást!
További kellemes időtöltést Nektek srácok, csak nehogy elsüllyedjetek a sárban, amivel dobálóztok! -
eloim #13771 Hétvégén talán ha 2-szer voltam online 1-2 órára, és a fórumon elhangzottakról egy szó sem esett, így a többi reakció sem nekem köszönhető. Én is csak azért reagáltam Mahaf (Vicodine) állítására, mert nem a valós eseményeket írta le.
Egyébként látom sikerült félreértelmezni azt amit írtam... Nem azt mondtam hogy minden magyar hülye aki a szerveren játszik, hanem azt hogy ez egy sajnálatos magyar mentalitás, amit bárki, aki korábban már játszott mmo-t, meg tud erősíteni. Az amit a magyarok egymással tesznek ingame valamint fórumokon vagy egyéb megnyilvánulási helyeken, egyetlen külföldi klánra sem jellemző. Erre gondoltam.
-
eloim #13770 Asszem a hozzászólásod ismét csak téged minősít: ha nem tudsz értelmesen válaszolni, akkor marad a fikázás? Legalább egy értelmes gondolatot plz csikarj ki magadból anélkül hogy a mondanivalód ne az legyen hogy a másik mekkora szar, te pedig mekkora király vagy :) -
Cence #13769 üdv :)
Eloim, azt elfelejted, hogy még mi ilyen trágya magyarok vagyunk, akik megfordultak nálatok annak a 95% a mondja ugyanazt a dolgot? pont a napokban írt rám 1 ismerösöm aki nem birt várni anno és belépett hozzátok, és megjegyezte, hogy a nagy kis kari segítés amit mindig reklámoztok valahol kimarad... van 1 fix groupotok aztán csokolom, a többi nem érdekes, kb ennyi fix embereket is van, hogy max ha 1-2 nicns akkor valaki beugrik és ennyi a fantasztikusan jo klánotok, és leszarjátok a többit... amugy meg minden magyar hülye a szerveren csak ti vagytok normálisak :)
Nem nagyon akartam írni mert már eddigis szurtam a szemeteket (és általában, ha írok valamit rolatok megmutatkozik a cigány szokás... akarom mondani a nagy magyar szokásotok (mint most is, hogy az összes aktiv klántag feljön és itt probál oltogatni...)
ne vedd sértésnek de ha visszaolvasol is mindig megtalálod ezt, nem azt mondom, hogy ez gond, de ha valamit 1 ember is eltud mondani, mint pl te is megtetted, akkor minek felrángatni még 8 at, hogy ugyanmondják már el, mert ha 80 an mondjuk azt tuti elhiszi majd az itt lévő trágya banda...
amugymeg Have a nice day! -
Vicodine #13768 Milyen szépen megtudsz magyarázni mindent,ezt mondom h idejöttök hazudni,egyetlen szavad sem igaz,". Ha pedig mégis van egy légió, amely mindezeken túllép, és néhány kisebb problémán átlépve sikeresen működik, akkor azok akik a hónapok során kihullottak (mert mondjuk nem tudtak emberként viselkedni a klánon belül vagy éppen a ventrin vagy esetleg a fórumokon), próbálják a klán rossz hírét kelteni. Ez van, ilyenek a magyarok..." Ezt ugye te sem gondolod komolyan?:DDDD De nem baj legalább jokedvem lett van min röhögni:DD -
Vicodine #13767 Mondjuk azt h 2 hete csinálom a fenrir questet mert melo miatt nincsen idöm játszani és ennyi,sajna elég nagy foghuzás ez hogy quest miatt itt kell szarakodnom...De muszály ha kell kell a fenrir fegyo,ruhát le se fosnám amugy.és jah,lehet itt baszogatni h menniyre tükrözi a teljesitményemet a honalp,de elfelejtesz egy aproságot,hogy dolgozom,és ez mellett napi 2 óra játékidövel kell gazdálkodnom és ugydöntöttem megcsinálom a fegyot,de attol még rühellem a hozzádhasonlo pve funokat,miért nemlehet menni akkor wowozni az valo nektek pfö -
eloim #13766 Ok, akkor csak egy egyszerű kérdés: a nagy pvp klánokban amelyeket úgy istenítesz, ugyanaz a 90 ember játszik a játék indulása óta? Mert én nem hiszem, , sztem azokban is lecserélődött a társaság nagy része. Semmiben sem különbözik a klánunkon belüli fluktuáció a több klánhoz képest, cask annyiban hogy nálunk magyarok vannak, és csak magyarokat veszünk be.
Nem hiszem hogy azzal bárkinek is újat árulok el, ha azt mondom, hogy a magyarok az mmo-kban egy külön faj. Nincs összetartás, ott teszel keresztbe a másiknak ahol tudsz, és így tovább, folytathatnám a sort de nem teszem. Ha pedig mégis van egy légió, amely mindezeken túllép, és néhány kisebb problémán átlépve sikeresen működik, akkor azok akik a hónapok során kihullottak (mert mondjuk nem tudtak emberként viselkedni a klánon belül vagy éppen a ventrin vagy esetleg a fórumokon), próbálják a klán rossz hírét kelteni. Ez van, ilyenek a magyarok...
Amúgy nem hiszem hogy önkritikát kellene gyakorolnom, semmi olyat nem tettem vagy mondtam ami ezt indokolttá tenné, ellentétben 1-2 hozzászólóval.
-
Anish #13765
Mit kerestél a Kselideknél, te pvp mester? :)
A heti teljesítményed híven tükrözi, hogy TE nem PvE nyomorék vagy:
Recent 1 Week
1 | 14879
Továbbá szerintem , egy bot miatti bannal a bizonyítványodban, jobb ha csendben maradsz!
reaaaa