Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemigen szoktam ide írni de frissen ébredten elgyengültem én mégis írok 😊
Hát, hogy mennyi korlátolt ember van. Nem is gondoltam volna. Ilyenkor jön ki, mikor egy ilyen aproság van. Nem megy a játék? Hát...õõ...menjél ki a levegõre, beszélj a családdal kicsit, vagy ezernyi más dolog is van. Persze és is NAGYON akarok egész nap játszani, de hát nem lesz jöbb ha ezeket az egyébként bután kitalált "ez faild" meg "gyökér-soft", és hasonló kreatív jelzõket használják.
Ez a forum az Aion-ról szól..szerintem...legalábbis a logo az oldal tetején erõsen erre utal 😊 Nem tetszik/nem tetszett meg a játék? Hát ég veled. Akinek tetszik az játszik vele, és fog is. Persze zsörtölõdni, meg duzzogni lehet, te felesleges. El kell fogadni, hogy JELENLEG elõfordulnak ilyen hibák, amik kellemetlenek, de vagy elviseled vagy játszál ez elõzõ online játékoddal.
Ami meg az összehasonlítást illeti: ez egy új játék. !!ÚJ!!
Az, hogy vannak HASONLÓ elemek benne mint a többi online játékban elõfordul. Ez egy ilyen "ipar". A jó ötleteket összegyûjtötték innen-onnan, és egy új világba, belepakolták. Azt hiszitek (már akinek burkoltan szól ez a kis valami), hogy a most futó NAGY online játékok nem "loptak", vettek át dolgokat, és szõttek bele a sajátjukba? Ez egy ilyen biznisz. Nagyot ilyen téren már nehezen lehet újítani. Nem is ez a lényeg igazán.
Ez egy szép/igényes játék. Igényel egy játékstílust, ami ne nem passzól a játékoséval, hát szomorú de akkor ez nem az õ játéka! (ami mellesleg tökre nem érdekel utólag senkit...nem tetszik, akkor játszál mással, mint már mondottam volt, és nem lohasszad más kedvéd, akik viszont szeretik amit kaptak)
"jaj dehát fizettem érte és nem azt kapom amit vártam"
Kit érdekel? 😊 Én mindig azt várom sose fog elfogyni a nagy üveg nutella de lám mégis.
Tanulópénz volt. Sok ilyen lesz még az életben.
"jaj dohát a pénz..nem vagyok milliomos"
...ahogy sokan nem azok. Legközelebb tessék jobban utánajárni (mint azt megjelenéskor sokan nem tették, és jöttek a butábbnál-butább kérdések)
Minden ami napjainkban szórakoztató pénzbe kerül. Az, hogy ez meg is éri, csak akkor derül ki igazán ha már ki lett fizetve. De elõtte minimalizálni lehet a ráfizetés esélyét azzal hogy megnézünk 2-3 fórumot, youtube videót (nem bombázni a kérdésekkel, CSAK olvasni, és nézni)
Elnézést attõl akinek a lelkivilágába tapostam ezzel, nem ez volt a cél, de ha másképp nem megy... 😉
.. és a tömör verzió: ha nem tetszik, ne játsszál vele, és ne rombolt az esetleges új játékosok kedvét, sem azokét akik már játszanak, és tetszik is neki, pláne ne egy ilyen fórumban.
További szép estét!
(helyesírási hibákért, bocs, de még picit koma van)
Azert, mert mas az izlesunk, nem kell elhajtani a bubanatba az erdeklodoket, persze szar hogy nincs trial, de ugyse derul ki semmi lvl20-ig. Trialba wow is tetszett, aztan megvettem battle chesttel mindenestul es hanytam tole. Pedig nagyon hivogattak hogy dejo. Nekem huszszor annyi baszott goldseller pm jott wowban, mint Aionban.
Aionba toljak befele a tartalmakat, modositjak az ostromokat, jon az XP boost a csalados emberek megsegitesere, fejlodik. Most vannak hibai, de korantsem nulla a jatek.
Aki akarja/van ra kerete probalja ki, aki nem az meg ne. Es a tavozok meg kulturaltan menjenek tovabb.
Together we'll fly someday...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Kibaszottul szarnak bele az egeszbe, mar ne haragudj. Eltnen/Sanctum tele van goldsell/powerlevel hirdetesekkel, kimesz olni valami szar kvesztmobot, amit a tobbitol kb. a neve kulonboztet meg, mivel minden kibaszott zonaban 90% ugyanolyan mobok vannak - azt is kseli egy 40-es gladi bot, ja meg egy chanter bot, meg, meg.
Rendben szarsz ra, reportolod oket. Nem lehet, csak office idoben peticiot irni, aminek a cime max 15 karakter lehet, a szovege meg kb. 80. Ird le a problemadat igy.
Jo, nem erdekel, mesz tovabb, 38-39-tol elfogynak a questek, kb. a szint negyede teljesitheto questekkel, a tobbi agytalan grind khqban, sr-ben, vagy valami helyen, ahol ugyanolyan mobokat olsz orakon at.
Kerlek, legalabb az ujonnan jovoket ne baszd at. Az Aion egy fail, repetativ unalmas borzalom, amiben az endgame 9 erod zergelese. 9. Kilenc. Es ez igy kb.
@Koocos: Maradj a wownal, ha tudsz. Sajnos en nem tudtam, csalad mellett nem fer meg a napi 4 ora raid. De ezert a szarert ne adj ki penzt.
Together we'll fly someday...
bár ez inkább pvp-re való, pve-ben annyira nem lényeg a sok hp
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ゾルターン
Minden barati kritikat szivesen fogadok <#worship>#worship>
Lv.20 Ranger
ゾルターン
En a GW utan az AION-nal 100%-ig meg vagyok elegedve . Mind a latvany mind a jatekmenet kivalo ... ( vannak gondok de minden jateknal megtalalhato es orvosolhato )
ゾルターン
Tényleg alulmarad. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ha szereted az ilyen egész napos karbantartásokat akkor gyere.
de legalább egy emailt küldenének hogy mi van...
sztem jobban jársz ha maradsz a wow-nál...grafban jobb az aion, de másban alulmarad igencsak....
Waaaaaagh!
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
Épp leszokóban vagyok a wowról, és ki szeretném próbálni az aion-t, gondoltam megkérdetek pár dolgot.
Elsõként: van lehetõség korlátozott idejû trial acc készítésére?
Mennyibe kerül az alap játék, és mennyi a gamecard? Itt is szükséges megvenni az alapjátékot a key code miatt?
Érdemes beleinvesztálni, van jövõje a játéknak?(tudom, a sárgáknál már vagy 1 éve nyomják, de európában alig fél éve...)
Perpill ennyi jutott eszembe, mivel látom még karbantartás van, remélem lesz aki válaszol😊
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Egyébként meg kár itt a fórumon remegni.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
valszeg elbasztak valamit, mi a pöcsért nem este csinálják a szarjukat?
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Waaaaaagh!
igaz már annyira nem aktuális,de jót röhögtem rajta
██
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Meg szarabb mint volt az oldal sem megy ... legalabb is nem tudtam a forumra benezni hogy mi folyik.
ゾルターン
amúgy leszarom meddig tartott volna, már indíthatnák igazán, ha már játszanék akkor is késõ lenne...
Waaaaaagh!
#10989;#10989
ゾルターン
ha idõeltolódás van akkor is ugyanez, mert akkor nem 5:30 van nálad hanem 6:30 és 12 a kezdés. ha meg magyarföldön vagy akkor nagyon gyorsan állíts órát😛
Waaaaaagh!
ゾルターン