24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Mahaf #13724 Engedjétek meg , hogy elmeséljek egy magasztos ám de főleg tanulságos történetet a rettenthetetlen Equites légióról:
Történ ugyan is , hogy egy Equites játékos megkérdezte a rettenthetetlen vezéreket , hogy nem e esetleg segítenének e nekik és elfoglalnának egy artifactot.
A gyors és velős válasz RYO (hírhet vezír) tollából érkezet:
MINEK AZ !!!!
Én mertem nagyot álmodni és megkérdeztem , hogy hát csak PvP légió vagy mi a szösz Ryo te sem gondolhatod komolyan , hogy minek az?!
A gyors és kielégítő válasz kb 5 ms ot váratott magára: KIDOBTAK A LÉGIÓBÓL !
Tanulság : NE KÉRDEZZ , PUNCSOLJ , MERT HA NEM HÁT REPÜLSZ!!! -
Vicodine #13723 köszi sáska,az illegális barátod mellett nyalizzál csak gz hozzá,ami meg ér vmit hozzászolás töröld csak,van ami nem változik... -
#13722 jogos; munka kozben csak 1 percem volt -sry -
#13721 Szép magyar beszéd :)
Ezért járunk ott ahol :)
Amugy a káromkodásért is törlés ill kitiltás jár ha mar itt járunk :)
Szija Mr.ismeretlen mar reg oltottál :)
-
#13720 miert nem tudod moderalni magad? tudom hogy nehez de probald meg. -
Zarachi #13719 unalom van,forumok uresek :(
Sáska takarisd ki a szemetet xD
velemyeket varnek a server mergerol :) -
#13718 1etértek. -
Vicodine #13714 Mert a kinahnak van forintositható ára??ajjaj.... -
#13713 A lényeg le maradt Spartalos elyos oldal :) -
#13712 Hali
Lenne egy eladó Accom :
lv45 Expert/sárga Geares Sorci Minden stigmaval ( advanced slotok meg vannak)
Alchemy 315
Vit 365
Köv hónap elejéig feltöltve.
+ van meg az accon 6.5 milla Kinah. Akit érdekel Pm és küldöm a részleteket + linket a karirol a 6.5 milla kinah nem ajandek a mostani Kinah áron adom azt is, ha nem kell a kinah akkor azt le vonom az árbol. ((csak olyan irjon akit érdekel is)) -
#13711 Akkor ne csodálkozz ha nem talál 1 filet:D:D:D -
#13710 Nekem le van töltve a normál kliens és a PTS kliens és egyikben sem volt vírusgyanús fájl az Eset Smart Security (NOD32) szerint. -
#13709 épp azért írtam mert nem találtam semmit:S
amúgy az normális h a ncsoft launcherből letöltve a nod32 vírust jelezve karanténba rakja az egyik filet? -
#13708 Fölösleges volt ilyen kérdést feltenned.A hibakódra pedig googlen rákereshetsz. -
#13707 Nem zavarom sokáig itt a levegőt.
ez miért van?
Error Code: 25 (FileGroupTargetDirectoryNotFound):
törtel szeretnék játszani úgyhogy nem várom ide a válaszokat, ha valaki lenne olyan kedves privát üzibe segítsen nekem köszönöm.
-
Csenky #13706 PTS: május 25.
Live: júni 2. -
#13705 majd ha kijon az 1.9, akkor talan visszanezek:)
amugy van mar valami pontos datum? -
#13704 Sáskára halgass, jó ranger, csak nem akar mostanság játszani. :ÿ( -
Csenky #13703 Melee skillek használata inkább máktól függ, mert ha bejön egy NTC íj, ottvan Hannet is, vagy FT-ben kromedétől az arany, akkor már felesleges a melee. Amúgysem annyira musthave, én anélkül sem éreztem gyengének a rangert - igaz kraftoltam kék íjat 25-re.
SM fear nerf azért nincs a 2.0 vagy az 1.9 patch notes-ban, mert 1.6-ban hozták be koreában, csak mivel ez nálunk nem jelent meg a mai napig, így nem igazán éreztük. Nem is fog, majd 1.9-ben jön a nerf, és az 1.6 miatt annak nem lesz a patch notes-jában. :p -
maniac001 #13702 Azt hiszem megfogadom a tanácsodat, a ranger harc stílusa egyébként is jobban tetszik. -
#13701 elobb utobb nerfelik a spiritmastert is. szerintem ne az aktualis eroviszonyok alapjan dontsd el.
En jatszottam mindket class-al, rangert 50ig, SM-et meg kb 36-38ig vittem, ha jol emlekszem. Szamomra az SM eleinte nagy fun volt, de egy ido utan marha unalmas volt, hogy nagyjabol csak nyomja a dotokat.. a spiritek kinezetet leszamitva nekem elegge egyhangu class volt, ezert is hagytam ott, s probaltam ki a rangert. Szerintem a ranger sokkal hangulatosabb jatekelmenyt nyujt, nem utolso sorban a hide kepessege miatt. PVE-ben meg sosem ereztem, hogy hogy gyenge lenne, sot... Barmilyen mobot elkite-ol, ha gaz van; plussz meg ott vannak a csapdak is. azokkal meg ne torodj, akik azt mondjak, hogy alacsony szinten gyenge, mert azok nyilvan csak az ijra tamaszkodtak, holott a ranger -leven, hogy scout- melee kepessegekkel is bir, amiket szerintem lvl40ig siman van ertelme hasznalni, ha nem akar kiteolni az ember. -
maniac001 #13700 Kellene egy kis taktikai tanács. Két kaszton gondolkodom, a ranger és a spiritmaster. Nekem nem a legtápabb kaszt kell mert akkor assa vagy cleric lennék :)
Ez a két kaszt közül érdekel valamelyik, amelyik hatékonyabb pvp-ben. Azt tudom hogy a rager pve-ben nem túl jó, és a köv peccsben nagy nerfet kap a fizikai crit és a stun amikből a ranger él, így eléggé le lesz a ranger gyengítve pvp-ben is. De a spiritmaster fear nerfről viszont semmit nem olvastam, még a 2.0 patch note-ban sincs benne. Ezekről kéne vélemény. Előre is köszönöm. -
#13699 De ugyebár az extra ingyenessége megszűnt! -
#13698 http://silkroad.extra.hu/aion/sg_banner_aion.swf itt volt a régi -
#13697 valoban nem latszik, probaltam IE-ben es Chrome-ban is. Ugy latom, mintha leszedtek volna a tarhelyrol, ahova anno valaki feltoltotte. Ha valaki csinal/szerez uj bannert feltoltve valahova, akkor belinkelem.
-
Iridescent #13696 Ez itt Atreia földje, itt bármi megtörténhet :) -
#13695 Már jó ideje nem megy. (FF alatt, IE-vel lusta vagyok megnézni. :D ) -
Pilutika #13694 CSAK ÉN NEM LÁTOM A BANNERT? -
#13693 Bolygó közepén egy csillag,na persze:) -
Iridescent #13692 Attól, mert megnyitsz egy fájlt és megnézed mi van benne nem biztos, hogy módosítasz is :) A nagy piros gömbre meg először én is azt hittem, hogy vmi nap féle, de inkább csak vmi védőréteg, tökmind1 igazából, a bejárata felső abysson van a map közepén található artifact alatt. -
#13691 A leggyorsabb ha valaki küld neked,de van 1 oldal ahova feliratkozhatsz trialért.(ott is játékosok küldik a trialokat) -
#13690 Hali
Aion triálhoz van valamilyen gyors mód hozzájutni, vagy a kivárásos taktika ami itt beválik? -
Csenky #13689 rofl!
A gömb tetején van egy bejárat, természetesen ha nem onnan közelítesz, instant hal a karakter. -
#13688 Hát szerintem valami mást akar mert azért egy tört szerverhez sem kell a játék fileait módosítani:O Legalábbis ilyen szinten 100% h nem. -
#13687 Az a "tűzgömb" egyébként a bolygó magja akar lenni?Egyébként ha a benne levők nem halnak meg a forróságtól,akkor gondolom simán belerepülhetsz. -
Ghost79 #13686 Kösz az infó,ez igy para.
Át lehet jutni azon a tűzgömbön anélkül,hogy meghalnál? -
#13685 Sziasztok
Ujra kellett raknom a W7-et a notin es mar a game-re nem volt idom pontosabban ott van ahol az elozo W7 alatt telepitettem ( masik particio )
A kerdesem az lenne hogy van e ra mod hogy eletet leheljek bele vagy ujra kell telepitenem ????
koszi -
Iridescent #13684 Google a barátod -.-, amúgy mihez kell? Tört szerverre tudnék tippelni elsőre, de az meg a kutyát sem érdekli itt. -
#13683 Amíg Core balaur kézen van, mindkét kaszt repülve tud csak lejutni. Ha egyik elfoglalja, akkor természetesen az a kaszt teleporter utján is lejuthat. -
Ghost79 #13682 A .pak file-okhoz nem kell hozzanyulni,mert azt a jatek maga hasznalja.