Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOL. Ha ez igaz azthiszem jovokok is vissza azonnal!

Ez eléggé wtf. Sztem tök csúnya az egész, a vége viszont érdekes. Szeretem a régimódi kastélyokat 😊 meg sztem ez új faj gyanús, de franc se tudja.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Zomil
végre, sw:galaxies óta várom melyik lesz ujra az az mmo amiben házat/városokat lehet kiépiteni, ugy látszik az aion hosszu idõre magával fog ragadni, ha ez az update/kiegészítõ megjelenik

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Me0w
Latvanyos, de ha a fosgrinden nem valtoztatnak, akkor tokmindegy, hogy milyen szirupos grafikaban kovalyogsz.

Together we'll fly someday...

jól néz ki nagyon, csak kiváncsi leszek, mi lesz az a config amin ez majd elfut normális speeddel...de a trailer király nagyon, ez tény.

MrStokes
Velemenyem szerint az en konfigom eleg jonak szamit, es ennek ellenere megis szaggat ostrom alatt, szoval nem vagyok benne teljesen biztos hogy egy jobb vas megoldja majd a gondjaidat.

Majd meg egy Windows reinstallt megprobalok (Vista lesz cserelve Win7 -re vagy XP-re), de tul sok remenyt nem fuzok a dologhoz.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Biztos h nem igy van, mert elozo kartyam Nvidia volt es azzal szinten szaggatott...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Nekem is 2 fps a siege. Egyébként eléggé egyszerû a megoldás - nem megyek siege-re, amíg nincs olyan vasam, ami bírja. Karácsonyra beújítok valszeg. Update óta nem jött negatív visszajelzés azoktól, akiknek rendes hardware van a játékhoz. Személy szerint örülök, hogy nem a magamfajta playerek miatt lett lebutítva a grafika - legyen csak gyönyörû, én meg kicsit jobban spórolok, hogy élvezhessem. Ezt a legutóbbi trailert elnézve... Nem fogom megbánni az új gépet.

akkor lehet az ati kártyákat nem birja a game.
nem ez lenne rá az elsõ példa, hogy nvidia-val minden frankó, ati-val meg problémák vannak.
s nem, itt most nem az ati kártyákat akarom leszólni, csak szimplán nem ez lenne az elsõ ilyen eset.
ha pedig nem kártyatípus függõ, akkor meg csak szimplán szarul kódolták le a game egyes részeit -.-

wazz, 2.44-nél ellopták a Gaungen falu technológiáját a StarWars-ból... ez mekkora loll.
Nem volt idõm végignézni, de baxhatját a grafikát, ha az ostromok 2 fps sebességgel és rendszeres DC-vel zajlanak a játékosok 75%-ának.

Hát,én most egyenlõre ámulok csak,ez hihetetlen komolyan!!Bazdmeg eddig sem volt szar a grafika,de ezután...pff,ez hihetetlen,és ez a sok újdonság,változó évszakok,az újfajta fegyók és skillek amiket mutatnak,végre az úszás is meglesz,új repülés stb...DE MIKOR JÖN MÁR???😊
Aion 3.0 Trailerna itt a varva var video es szohoz se lehet jutni a kovetketo valtoztatasok elkepesztoek lesznek es parnak mar ilett volna benne lennie alapbol

Veni, vidi, vici

gurubefree
bizony .... de megint a rovidebbet huztam :-) egyedul a ketto elen . Koran senki nincs a legiombol ... de megjegyeztem a nevuket <#ticking> keszitem a fekete listat <#vigyor> amire Abyss-ba erek ( hamarosan )
Remelem meg ossze futok veluk ( nagyon valoszinu )

A ket bunos :
ranger
Templar

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Rangerrel simán lehet. Lassítod és futsz elõle, közben stun, meg combo. Idõigényes ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

gurubefree
Sziasztok

Mar 2dik napja szivja a veren az ellen. Kozel az Eltnen Fortress-nel .. tegnap elotti part nem sikerult lenyomoznom de a ma reggelit igen. ( ket kulonbozo helyszin : Ruberin Wasteland , Manduri Forest). Ma reggel nem is lett volna semmi gond mert eppen vegeztem volna a kedves Lv.26 Templar-al de mit add isten valahonnan elo kerult egy azonos szintu Ranger is ... azt hiszem nem kell ecsetelni a vegeredmenyt . Bar kellemeset csalodtam ... nem gondoltam hogy elbirnek egy magasabb szintu Templar-al a Ranger-mel :-)

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Sáska
stealth miatt mindig van ido le alt-tabozni, s felmerni az ellenfel szintjet😊

Jockey
ez ilyen ez van
nem tetszik nem kell menni pvp zonaba..
ha mar sikerult azt a fasz rendszert megcsinalni, hogy nem latod ki mekkora, akkor ennek mindig lesz hatranya..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

De mondom, hogy nem mindegy a helyszín. Felsõ abyss külsõ területein 25-ös karit öljön csak bátran bárki, mert mi a rákot keres ott. Vagy a belsõ 38-as moboknál egy 30-ast, annak sincs ott helye. De a saját szintjén lévõ mobokat farmoló lowlvl-t, na azt nem kéne farmolni. Mint amikor Heironban átrongyol a 35-ös zónán egy 44+ társaság, pfuj. 3-an bevertek 9 karit, naggyon kemény..

en mindig raszolok a partymban levore amikor elkezd egy picit olni met egyreszt 1ap masreszt csori eselytelen a vedekezesre az egyetlen hely ahol nincsen kegyelem az a siege 😄DD

Veni, vidi, vici

Castor szerveren keresek magyar asmo játékost. privátba lécci

Szó sem esett a nagyranõtt kicsikrõl, akik a tíz szinttel nagyobból akarnak AP-t szakítani, azok pusztuljanak csak. Én azokról a highlvl-ekrõl beszéltem, akik direkt a lowokat szivatják, hasznuk semmi nincs belõle, viszont alsóabyss teljesen kihalt miattuk.

ez csak az erme egyik fele mivel nekem is van olyan hogy megyek a fortress fele es a lv 40 alattiak betamadnak hiaba latja hogy resist vagy lofasz dmg attol meg jonnek rad met huuuu biztos sok ap ha megoljuk ha meg megolod akkor meg sirnak egyik srac mar rinyalt is azert mert megoltem amikor o csak 30-35 kozott lehetett
es meg jo hogy megolom amikor elotte nem bantottam mert kicsi aztan nekem jon az 50-es canter majdnem meghal ez meg fogja es fullra healeli miutan eletben hagytam

Veni, vidi, vici

hali.

eladom a 39 Ely tankom ,mert sajnos ido hiany miatt nem tudok vele jatszani😞 ha vkit erdekel privi

33 full kek szet
-kek kard /inferno+1/
-300 armor craft

-150 alchemy craft

-meg vagy 4 millio kinah

Sáska
"Legnagyobb gond szerintem, hogy a nagyranõtt majmok visszajárnak a 25-30as abyss területeket terrorban tartani, így aztán egy 25-ös karinak esélye nincs abyssban pvp-zni. "

Hat igen, ez szerintem is nagyon zavaro. Nem ertem miert jo 40+ szintu embereknek ott mozogni, ahol lvl25-30asok vannak. Multkor elmentem a rangeremmel kis AP-t gyujteni pvp-vel az elyososok abyss kezdo reszere, de tokre lehangolo, hogy 1-2 shotolnak az ott kempelo magas szintuek. ha legalabb kapnanak valamit, akkor ertem, de igy... se jutalom, se kihivas.. Na mind1, ez regi jelenseg, mindig volt, van, s lesz, nincs ertelme sirni miatta..

izé megbántani

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

megbánatni? egyszerûen csak nem értem, hogy miért játszol egy ilyen játékkal. Próbáld ezt!!!

ezt a "neked szinted van, nekem életem" dolgot szerintem másnak szántad 😛

Én múlt héten 967 AP-t kaptam 3 asmo után. Meg volt már egy olyan is, aki önmagában adott 590-et. Átlag 2-300 simán kijön belõlük... Persze ez egyedül, csapatban ne várj csodát, csapatban nagyon sokat kell leölni, és közel egy szinten lenni a többiekkel. 25-ön mondjuk nem olyan kellemes, de türelemmel és kitartással még találhatsz hozzád hasonlóakat.

Legnagyobb gond szerintem, hogy a nagyranõtt majmok visszajárnak a 25-30as abyss területeket terrorban tartani, így aztán egy 25-ös karinak esélye nincs abyssban pvp-zni. Eleinte jó volt, de már semmi értelme 30-35 alatt abyssba menni. 😞 Pedig terveztem egy bika altot amivel alsó abysst szívattam volna kis szinten, de zéró esély 36-40 közöttiek ellen a 26-os moboknál...

0Fritz0
"1 abyss pont / leölt ellenfél"

Amikor csapatban vagy és legalább egy jóval nagyobb szintû is van köztetek, akkor ne várj több AP-t.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

molnarpe80
Error kétségtelenül te vagy az. Tömör, csípõs stílus 😊
Most úgy megbántottál 😊

Kurvára unatkozok csak ezért írtam be, nem fogok ezentúl veled flamelni.
L2-ben dettó ez voltam, semmi új nincs a ruha mániámban, csak ott nem lehetett ennyire kiélni, de ott is megvolt mindenféle vértem.

Egy szóval nem mondtam, hogy küszködnék 😄
Amennyiben elérem azt a szintet, hogy nem okoz örömet többé a game nem fogok itt nyivákolni hidd el, hogy úúú picsába mennyivel jobb volt a régi és megyek játszok mást. Egyszerûen csak csendben elhúzok.

Türelmem már nekem sincs hozzá egyébként.
Neked szinted van, nekem életem 😛

MrStokes
Szinten zenesz.
4 giga ram, Core 2 Duo E8400, raadasul most csereltem videokartyat (ATI 4890) de ostromnal rendre kifagyok, nem birja a tomeget, es kotve hiszem, hogy a gepem nem lenne eleg hozza. Kb. ugy szar ahogy van...

molnarpe80
Kössz a tippeket 😊

Sorbon szerintem errõl dumáljunk 😊
Nem a farm miatt, hanem akár a baráti ütlegelés végett is.
Én 26 vagyok a többiek 38-asok. Mentem velük tegnap abyss-ban.
Arra jó voltam, hogy stun, decrease pdef 😊 és amikor a szõröstalpú menekült volna akkor egy Mortal Combat Scorpion jellegû megcsáklyázással visszahúztam 😄 Ez mekkora genyó egy skill 😄
Ráadásul tök jól bejön még 10+ szinttel nagyobb karira is.

@sáska megfontolom amit mondtál (nem tudom mi az a costume ingame, de utánanézek)

@vaakuum semmi bajom a fejlõdéssel, élvezem a játék minden percét amikor bent vagyok, hála istennek pénzügyi problémáim sincsenek (nem drága fajlagosan a játék) így tutira nem megyek privát szerverre semmilyen játékban sem

egyszerûen 1 abyss pont / leölt ellenfél és ennyi pénz ami questelés közben jön (nem árulok, tradelek, kraftolok, stb..., amennyiben online vagyok akkor játszom és csak így szerzek pénzt) nem érzem esélyesnek, hogy mostanában lenne valami szép cuccom

bár lowlvl vagyok és valószínûleg rájövök majd menet közben, hogy miképpen tudok több pénzt és abyss pontot szerezni (csakis játékkal)
kb a játék 90%-áról fogalmam sem lehet még, annyit tudok amit tapasztaltam ezidáig

ebbõl kb annyi jött le, hogy blablabla. L2höz se volt kitartásod, ehhez se lesz, minek erõlteted? az új ruha elméletedet mellett nem is értem, hogyan tudtál L2vel játszani...
én tudom magamról, hogy nincs már annyi türelmem, mint L2-höz, ezért nem is küszködöm.

kevés idõ = kevés játék = fajlagosan drága játék => ez a réteg fog a gyors fejlõdést adó privát szervereken kikötni rövidesen, a játékra forditandó összegbõl cuccot vásárolva.

NcPuha nem számol velük az eltérõ igények miatt, mint potenciális felhasználó, de ez nem a kevés idõvel rendelkezõ userek hibája szerintem.
A privát szerver ownerek viszont rájöttek erre, meg is élnek belõle.

Sáska
ha heti csak 2-3x van idod belogolni, akkor ne vard el, hogy hip-hop narancs cuccokban legyel. Ezekert a cuccokert le kell tenni valamit az asztalra, ez a valami pedig a befektetett ido.
Tulajdonkeppen a postodban leirtad, hogy botoztal l2-ben, de megbantad. Ezt ugyanugy megbannad, hiszen a cuccok mogott nem lenne valos ertek (akar anyagi akar erzelmi), s ugyanugy megunnad oket hamar, mert "szinte" ingyen volt.
Ha szep ruha kell, akkor kezdd el gyujtogetni a costume-oket, azokat megkapod 3-400k-ert, es akkor a jatek mechanikajat sem kell kijatszanod, s unfair elonyre szert tenni. :p

Castoron vagyok, asmo oldalon. Az egyetlen hiba az elképzeléseddel hogy 5 ölés után már nem kapsz AP-t ugyanazon karakter öléséért, pontosan az "AP-farm" miatt xD. De egy kis funra mindig vevõk vagyunk, feltéve azonos esélyek mellett.

molnarpe80
Error ez frankón ült 😊 Tetszett de tényleg 😊

Végeredményben viszont kurvára leszarom ki mit gondol errõl.

@Trixtan bot kizárva
Lineage2-ben anno elbasztam, hogy elkezdtem botolni.
Itt ezt a hibát nem fogom elkövetni, gyakorlatilag nincs is rá szükség, mert ahhoz képest 10000X gyorsabban haladsz és sokkal élvezetesebb az egész. A botozás a balfaszság csúcsa. Régen nem így gondoltam én sem, de most már nyilvánvalóvá vált. Tényleg a saját szórakoztatásomért játszom vagy a gépnek vettem egy játékot? Nincs idõm , nem játszom ennyire egyértelmû.
PvP-vel annyi idõt fogok tölteni amennyit csak lehet. Nem leszek carebear.

Error által belinkelt oldalon a csávót leoltják ,hogy miért van szüksége arra cuccra. Gondolom annak a fórumnak a tagjai is látogatják ezt az oldalt, ezért megjegyzés gyanánt azért, mert szép 😊

Biztos nehéz elképzelni, hogy létezik olyan is akinek a legfontosabb elem egy játékban a vizuális gyönyörködtetés. Aki ismer tudja, hogy körülbelül 2 nap után megunom a cuccom amit viselek és újra vágyom. Egész gardróbom van cuccokból.
Nekem a pvp a legfontosabb a játékban elvileg, gyakorlatilag viszont másodrangú az mellett, hogy miképpen nézek ki. Ez van beteg vagyok tudom 😊
Amennyiben direkt csak pvp miatt akarnék sárgában feszíteni inkább remodellezném egy alacsonyabb szintû common cuccra a kinézetét, hogy kellõen meglepit okozhassak (már amennyiben lehet, még nem vagyok 30, ezért nem tudtam kipróbálni).
Nekem egyszerûen azért kell, mert szép 😄 No more no less.

Becsülettel megyek és tankolok, játszom kizárólag manuálban semmi pénz vétel és nem is lesz. 26-ig összejött kb 1,5 millió kinah. Láttam egy 48-as sárga plate pauldront 18,5 milláért.
Köszi inkább majd megoldom valahogy abyss pontból.

Ezennel a nagyérdemû segítségét kérem a megtévelyedésem helyrebillentése céljából, hogy mit kell tennem heti 2-3X (4-5 óra) játék mellett ahhoz, hogy minél elõbb sárga cuccokhoz jussak.
Tervem az, hogy megállás nélkül FT-zni fogok mint tank, de még ott sem tartok. TANK (így nagybetûvel) vonalon mozgok célom nem másokat ölni, hanem megvédeni a többieket. Öljön más helyettem én csak a seggükre vigyázok.

Utolsó szó gyanánt bárki bármennyire fog leköpködni leszarom, akkor is azért kell mert szép és nálam a dizájn tényleg mindent visz. Ennyi 😄

Trixtan
szerintem a hatékonyság kedvéért használjatok botokat 1más farmolására

Me0w
Nekem is 4 gigam van, e7400, hd4850. Diavetites.

Together we'll fly someday...

akkor nagyon ugy éz ki kell még 2 giga ram... de az meg mirt van akkor havernak 4 giga ramja van és ugyanez a gép kb , neki is mozaik szar a fortress.....

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

MeoH
Kecske, ne legy barom...

fuck mmo's..i.,

Zomil
omg...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

molnarpe80
Helló Urak!

Lenne egy kérésem. Egy nagyobb közösség nevében beszélek.
Castor szerveren játszom Elyos oldalon.
Ugyanitt játszó Asmodyan-ok barátságát keresem 😄
A cél az lenne, hogy egyeztetett helyen és idõpontban szépen mindkét oldal levonul a másik oldal helyrerakására 😄
Mivel több abyss pontot kapunk egy gyilkolással, mint amennyit vesztünk egy halállal (nekem így mondták magasabb szintû ismerõseim, nekem ezt eddig nem volt lehetõségem megfigyelni, mert csak tegnap lettem 25 és 26, így ezidáig mérvadó tapasztalatokkal nem rendelkezem pvp terén) ezért egymást felváltva agyba fõbe verve feltornázhatnánk egymás abyss pontjait.
Várom az ajánlatokat.

További jó játékot és üdv:

Kecske

hát szerintem a 2 giga ram a szûk keresztmetszet a gépedben, valószínûleg iszonyat mennyiséget kell swappolnia a game-nek winyoról, s emiatt van a lassulás, meg a mozaik mód.
2 giga ram manapság már semmire se elég...

Mi komolyan gondolkoztunk, hogy szerzunk asmo ismerosoket, ventrin megbeszeljuk a talalkat, odamegyunk a rifthez, es lekiserjuk oket a botokhoz.

Egy rohadt questet sem lehet megcsinalni, mert mire a templar behuzza a mobot mar ottvan 2 chanter bot es levagja. 😞

Amig az asmok takaritanak, addig mi megcsinalnank a questeket.
Hogy is mondjak, az ellensegem ellensege a baratom?😊

Amugy miert van az, hogy az osszes asmo gyorsabb mint az elyosok? egyszeruen szaladva nem lehet utolerni oket. Akarhanyat probaltunk. Es nem csak mi, a kornyekunkon az osszes galamb leszakad a varjakrol. Mit esztek gyorsitot?😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

1440*900 ban fut full max grafikán a pályákon grindelés közben ha jön a fortress pálya akkor mindent lowra gyorsan majd .... semmi változás.

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

Intel Core Duo 2 Cpu, E8200 2.66GHz , 2 Gb ram, 500gb winyo( 100gb free aionnak), Nvidia Geforce8800GT,

ez az enyém haveré kb 2 ser ilyen jo sot vette neki is ugyanez...

De akár ha vagyok siegen (infusion) nyugodtan irhat rám a leaderetek, és én akár siege elött is megmondom, hogy mi lesz a terv, és esetleg hol gyülekezünk, illetve közben is, ha van vmi.
Bár sajna a héten dolgozni fogok siege idöben, ugyhogy én se leszek.
De hiába jön a komplett vigil, ha lesz ezen kivül még 2-3 klan, 10+ elyos klan ellen.
Valóban lehetne ugy is, hogy végigprobaljak a leadereink az összes klant, és végigkérdezik, hogy helo jöttök e este siegre.
De sztem az egyszerübb lenne, ha minden klan aki tervezi hogy jön, akár a Vigil, összeinvel 1 alliancet vagy felet, és ráir mondjuk AD leaderre, hogy helo 20 emberrel jövünk segiteni támadni, mi lesz a menet.
Sztem egyszerübb ez a verzio. Mint nekünk probalkozni, és hivogatni mindenkit. Pláne hogy a top 20 klanbol kb 15-ot meg sose lattam siegen.
Ezeket a klánokat kb. nem is számolják már.
Harc közben meg elég követni a tömeget, de ettöl függetlenül, védeni bárki oda találhat hivás nélkül is, mi midnig bent ültünk a fortresseinkben.

Amugy sztem azoknak a klánokkal mindig beszélnek, akiken látják is hogy aktivak, de a tömegben elvesznek az 5-6 emberes partyk, és nem lehet minden embernek mindig irni.

"Hiába megyünk mi AD-vel 2 alliancel, ha a többi klán szarik rá, és nem kell a duma, hogy ott voltatok, 1-2 ember semmit nem ér, majd ha más klánok is képesek lesznek hozni legalább 1 alliancet akkor beszelhetünk arrol ki van ott meg ki nem."

Nos ez esetben ha AD-ban játszol láttad hogy minimális szervezéssel (ami nagyrészt az AD-nek köszönhetõ ha jól értesültem) simán kezelhetõ volt az elyos túlerõ. Csakhogy úgy nem tud senki menni ha nem szólnak neki, eddig se szóltak a kisebb klánoknak, legjobb tudomásom szerint, mi legalábbis (Vigil) sosem értesültünk elõre arról hogy este mikor és hol lesz a buli. Ma este 3/4 allival mentünk alsó fortress-re, és végre egy AD-s méltóztatott beírni say-be hogy ezután Aseria lesz, mentünk is azonnal, de eleve nem tudtuk merre megy ott AD (elnézést hogy nem mozgunk olyan gyorsan mint egy hc klán😞 csak miután megláttuk melyik artit vettétek át. Akkor már mindenki repült be, mire beértünk annyit láttunk hogy illusion gate-be megy bele az asmo tömeg.

" és mindenki ott volt csak mi maradtunk le..."
Szal nem ti maradtatok le, hanem már akkor ott voltatok kb amikor asmo pug meg ilyen kisebb csapatok mint mi még teleporttal szórakozott.

Lehet persze szidni a többieket hogy nem tudnak 2 allit kiállítani csak egy foghíjasat, de ha ezt nem becsülitek és segítetek pár infoval a mozgását, akkor nem lesz akkora tömeg mint elyos zergben. Eddig elég volt ha a "nagyok" egymás között lezsírozták a dolgokat aztán a pug ha rájön hol van a harc megy, mostmeg úgy látszik lassan realm szinten kell szervezni. Munkásabb, és elhiszem hogy több bosszúságot jelent a nem hc klánok tökölésére meg lassabb mozgására várni, de akkor ha a nagyok ezt nem vállalják be, egyedül lesznek. Akár egy-egy info generálban hogy hol lesz akció is sokat segítene.

Lehet hogy a Ti részetekrõl ez úgy jön le hogy soha senki asmo nem megy és mindenki pve-zik, de akkor még jó hogy ezt kifejtetted mert így leírhatom, hogy a "másik oldalról" ez kb úgy jön le hogy AD, Xeo Prets meg ezek egymás közt megbeszélik és magasról tesznek a tömegre, az megy ahova akar/tud.