24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Pyotr
    Semmi bajom Menorellel hiszen öt tisztelem a legjobb mmo bloggerek közül,ezért is volt smile a mondat végén:)
    Csak a gyengébbik oldalt reklámozta
  • attyspocak
    Nem akarom védeni meno-t, hisz nem is szorul rá, de miért reklám az, ha egy álhírt cáfol?
  • Pyotr
    Ez itt a reklám helye:)
  • menorel
    A világ nyugati felén futó (Észak-Amerika, EU, Oceánia) összesen 32 szerver közül az AbyssRank.com szerver statiszikája szerint a Spatalos a második legaktívabb szerver. A napokban fogja elérni a két-milliárt contrib pointot, ami annyiból érdekes, hogy a középmezőnyben lévő szerverek éppcsak hogy elérték az egy milliárt contribot. De a lista végén kullognak fél milliárdos szerverek is. Ha a napi kontrib növekedést nézzük, akkor is a Spatalos a második szerver, ami azt jelenti, hogy nem csak a "múlt" miatt van jó helyen a Spatalos.
    Tény, hogy a Spataloson is voltak gyenge időszakok, de az 1.9-es hype tudomásom szerint rendbe rakta a Spatalost is.
    Ráadásul nem szabad elfelejteni, hogy nyár közepétől jönnek a szerver összevonások, ami még tovább fogja erőíteni a Spatalost - is -.

Adam4ntium: Ha vissza akarsz térni és előnyben részesíted a magyar közösségeket, akkor kis segítség neked: Toborzás :: Variance :: Blog
    Szóval, nem a "Last Stand" az egyetlen alternatíva számodra, de amennyiben úgy gondolod, hogy szeretnél a Last Standhez csatlakozni, akkor welcome :)

Jahh ha már Last Stand téma: Nem kell bedőlni a pletykáknak, élünk és virulunk és igenis aktív a légió. Eddig már összekapartunk 30 millió contrib pointot, amihez átlag 150k-t még simán hozzádobunk minden nap. Szóval azért csak van néhány online emberünk :)
  • attyspocak
    Ő meg csak kérdezte, nem állította. :)
  • Pilutika
    me, tom honnal veszitek hogy kivan halva a szerver..szerintem 1általán nincs. az1ik legnépesebb szerver.
  • attyspocak
    Pilutika: Én pontosan tudom, hogy az LS aktív, hiszen siegekre járva rendszeresen látzom őket. pont ezért írtam ,amit írtam és amit idézőjelbe tettem, az meg a variance blogon az LS egyik tagja által közölt adat.

Variance blog
  • Adam4ntium
    Sziasztok!

Mostanában egyre gyakrabban olvastam itt a fórumot, mivel nyáron (ha bejön persze azután is maradnék) én is szeretnék kicsit official-on játszani. Viszont lenne pár kérdés, remélem tudok segíteni.
    -Ha Elyos szeretnék lenni, és persze keresek Legion-t, akkor tehát a Spatalos szerveren a Last Stand-hez a legjobb csatlakozni, vagy tényleg nagyon ki van halva a szerver?
    -Legutoljára kb fél éve játszottam, törtön, előtte meg open betan, a kérdésem, hogy azóta lett komoly, említésre méltó változtatás? Gondolok itt arra, hogy nekem akkor nagyon tetszett a Gladiator, nem tudom most mennyire ajánljátok.
    -Néztem GC árakat, ezen az oldalon találtam a legolcsóbbat : http://www.gamecard.hu/
    A kérdésem, hogy rendelt-e már valaki innen, illetve tud-e olcsóbb áron (mindenféleképpen 60 napos kártya érdekel)
    -Létezik-e még a meghívás opció, hogyha hívsz valakit, akkor a meghívott kap x nap ingyenes játékot, illetve ha elő is fizet azután, akkor a meghívó is kap pár napot ingyen.
    Válaszokat előre is köszönöm!
  • Belton
    Akkor valószinű én tudtam rosszul :)
    De ugy legyen toljuk minnel többen.
  • Strahd_
    Last Standet en is szoktam latni :) szoval tuti aktivak Ely oldalon
  • Pilutika
    Én Frissen csatlakoztam Last Stand LEgiohoz és mindent ellehet mondani cask azt hogy nincs online emberük o.0 folyamatosan vannap progreszek és ami még fontos segitenek a kicsiknek (nem csak hangoztatják ténylegesen segítenek ha ha kell)csak kapkodtam a fejem hogy van az aion világába ennyire Ízes magyar légió!Amit linkelét és olvasok az igaz is kivéve annyiba hogy nem 65-70 tag hanem 85 tag van úgy hogy tegnap lett kirakva 10+ ember(gondolom inaktivitás vagy altok voltak) folyamatosan gyarapodunk.A vezetés jó kiszolgálank mindenkit programok terén.a Rank 11 meg szerintem mindent megmagyaráz hogy pvpterén aktív e a legió.
  • Csenky
    Azért ez így nem túl korrekt asszociáció volt a Last Stand-del kapcsolatban, csak úgy belemondani a nagyvilágba. Természetesen attys idézetében van a hiteles információ.
  • attyspocak
    Akkor a Variance recuit infók megadásakor hazudott valaki?
    "Légió neve (korábbi légiók neve, amiből átalakult): Last Stand (Lunarion + Variance)
    Légió fellelhetősége: Spatalos szerver, Elyos oldal
    Mikor lett alapítva a légió?: 2009.09.20.
    Kiket lehet keresni ingame a csatlakozással kapcsolatban: Klei, Adren, Spartian
    Aktív main karakterek száma (ebből lvl50-es): kb 65-70 tag (lvl50-es ebből: 33 fő).....A legtöbben a mai napig köreinkben vannak és jól érzik magukat, persze az 1.9-re várakozás és a PTS szerver azért csökkentette a lelkesedést, de azért (információim szerint) a napi átlag 25-35 online tag simán megvan főműsoridőben ....."
  • Belton
    Elyos oldal total OFF :)
    Most 1.9 re igérték hogy sokan jönnek vissza , majd elválik sajna a nagy légiok mind le léptek :/
    Last Stand is Recruital mert nincs online emberuk.
  • Strahd_
    nem halt ki a spatalos, siegeken legalabb is van elet :)
    Asmo oldalon tudom hogy van sok kicsi, ely oldalt nem tudom.
  • attyspocak
    Elyos oldalon keresheted a Last Stand és a Heroes klánokat.
  • maniac001
    AJJAJ...
    Nah a baj az hogy a castor szerveren vannak asmo karik sok pénzzel, törölni nem fogunk. Nekünk elyos oldal kell. A castorra ugye nem mehetünk az asmo karik miatt, a spatalos kihalt azt mondjátok, akkor viszont kell egy szerver ahol van élet, pvp és siege is. Még a kahrun szerver jött szóba elyos oldalon. ha valaki tud olyan szervert ahol van élet és mindenféle jóság, akkor szívesen venném az ötletet.
  • Yodu
    hello

legiot keresek a spatloson Elyos oldalon.
  • Strahd_
    igen :) gyertek Spatalos Asmo oldalra :)
  • Yodu
    va negy kis gondom.

ott tartok h felven telepitve a jatek le van frissitve beenged a jatekba addig h lenne a szerver valaszto/de a szerver valaszto mar nem jon be /

mi lehet a hiba
  • Yodu
    Spatalos meghalt?
  • Koppa
    Szia Krisz!

Hogyne jöhetnének!
  • Frosty01
    jöhetnek kicsik is
  • krisz073
    Koppa csak 50-s karikat kerestek, van jöhetnek most visszatérő alacsony szintűek is ?
  • maniac001
    Páran a castor asmo oldalról átmentünk a spatalos elyos oldalra, de az LFG chat üres, főváros kihalt. Van ott egyáltalán élet és pvp vagy menjünk máshova?
  • Koppa
    Elenery!

Csatlakozz hozzánk!

Inquisitors - Castor - Asmodian

Jelenleg 50 fő a létszámunk és folyamatosan növekszünk :)

Keress minket ingame:
    Negator, Picilany, Anyaliel, Whitestar, Huber... illetve bárkit a légióból.

Üdv:
    Huber
  • Vicodine
    6nap,13óra és 34perc.
  • Yodu
    Hello

egy kerdesem lenne 40 rol 50-re mennyi ido feljutni aionon?
    40-s tankom van tavaly hagytam abba ujra kene kezdeni...
  • Iridescent
    SHADOWEYES7, ez annyira kreatív név, mintha a macskám végigfutott volna a billemen -.- Megnézném azt a nyomit aki ezt a lekreálta -.-
    Pfúújjj. vááá mindjárt 1.9, legjobb, legfinom és maffin ...
  • Fehercsoki
    Helló!Törtösként menj másik topicba...Ez itt nem neked van.
  • slemo
    Hali
    valaki játszik az orosz (aionlegend) szerver angol részén. Most néztem fel és jó lenne valami magyar légió
  • Pilutika
    ti betudtok menni? nekem nem rak tovább az login képernyőnél
  • fejnelkuli
    Hali!
    Tervezem,hogy visszanezek a jatekba,de van egy kis gondom.Telepites es frissites kozben ezt irja : Megtagadva az elérési út hozzáférése!
    Tud erre valaki valami megoldast?
  • Zarachi
    helyedben varnek egy picit mert hamarosan lesznek a kari transferek meg server merge, ezert en inkabb varnek mert barmelyik server borulhat vagy osszevonjak
  • Elenery
    Sziasztok.

Már egy ideje nem Aionoztam. Visszont jó néhány hónap után vissza térek azthiszem. Visszont a régi accom már nincs meg.
    A kérdés totál egyszerű... Melyik szero, melyik oldal?
    Anno Spatalos Asmo voltam de már a társaság nincs meg.
  • billxt
    Sziasztok,
    szeretnék túladni Aion accountomon:
    -50es chanter van rajt (spatalos asmo)armory: http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=14437&serverID=31

[email protected]
  • Strahd_
    En anno ezeket hasonlitottam egymashoz.

http://www.aiondatabase.com/itemcompare#110500885;110500843;110500894;110500903;
  • gurubefree
    Akkor lassuk >>>>

Lv.40 Elite Abyss Set

Jerkin :
    PD:209 ; MR 105 ; EV 172 ; HP 271 ; FS +8%

Leggings :
    PD 167 ; MR 84 ; EV 138 ; HP 203 ; FS +6%

Pauldrons :
    PD 125 ; MR 63 ; EV 104 ; HP 135 ; ATK +10

Gloves :
    PD 125 ; MR 63 ; EV 104 ; HP 135 ; ATK SPD +7%

Boots :
    PD 125 ; MR 63 ; EV 104 ; HP 148 ; SPD +22%

15.2% less demage ; set bonus :MR +48 ; ATK SPD +10 ; +30 manastone socket :D

Tehat Ranger eseten (AMIT EN CSINALNEK ): MR +72(6) ; ATK +50(10) ; CRIT +210(14)

Ez kb. 20 millio es 1036700 AP ....

Ismerek olyan embert aki 78 millional jar es meg nincs meg neki a full Miragent.
    Ami meg jarhato lehet keverni a kettot Miragent Pauldrons ; Gloves ; Boots es a Jerkin meg a Leggings johet az Abyss setbol .

valaki megcsinalhatna a Miragent vagy fenris-t.

• Frosty01
    nekem az annuhart setet vagy mit javasoltak (assassin) a fenris helyett,
    szóval én azt szedem ki, és mire kigyűlik, kb teperhetek a lv 55 setért :)
  • Strahd_
    lvl 50 pvp set erosebb mint a fenris set
    fenris set szerintem jobb mint a lvl40 pvp set (de teny hogy a damage reduction lehet jobban megeri)

az en tervem pl hogy elobb megszerzem a fenrir setet es kozben ;) pvpzgetek/instazok/dgzek/ostromolok es ha kijon az 50 es pvp armor darabjai szep lassan megveszem. :) en nem sietek sehova