Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mész egy training camp run-t, egy run 60-70 % xp és 1 óra max.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Cencének igaza van…
Sokáig mást sem csináltam csak a wowhoz hasonlítgattam és szándékosan a hibákat kerestem. Amint sikerült (5 év wow után) belátnom hogy ez nem a wow, és itt nincs a jól megszokott free epix meg 3 hét alatt max lvl már másképp látom. Én pl. örömömet lelem abban (is) hogy ma megyek virágozni, húzom az alchemy-t és jól keresek belõle, és megyünk fortress instába ha Cence megszervezi mert én lusta vagyok hehe…
Amik meg TS-en mennek insták, pvp vagy „grind” alatt az nekem megfelel és szórakoztat. A világ komplexitása bámulatos, a hangulata is. Sokan szidják a grind miatt. Mert a wowban nem volt ennyi. Jaj dehogynem csak nem látjuk. Gondoljunk csak arra a kurva repufarmra meg a honorfarmra. Szóval amin változtatnék az a pvp. Nem tudsz egyenlõ esélyt biztosítani mert pl. abyssban vagy ti vagytok többen vagy õk. Kellen instance-olt pvp terület vagy aréna. Na ezt pl. átvehetnék a wowból. Ami meg a videot illeti no comment. Ha ez tényleg megcsinálják és így ahogy a videon van, akkor tarolni fog. Nem tipp!

Cence neked nem tanulnod kéne? 😊
http://aionblog.hu/hir/-HunProgress-20091125/

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

gurubefree
kezdokent ... amit en erzek : nem egyszeru 3.2m exp(Lv.26-Lv.27) osszeszedni amikor az Lv.26-28 mobok 10k-12k korul dobnak . Szerintem idoigenyes ha az embernek nem csak annyi dolga van hogy a gep elott ul es minden nap 10 orakat jatszik .

Es ez igy jo en csinalom a questeket es a mobokbol egeszitem ki az exp-t ha nem jon ossze eleg ( szinte minden esetben )

ゾルターン

Már oldalak óta amiatt van flame, mert a playerek 90%-a képtelen objektíven gondolkodni. Senki nem mond valótlant, csak majdnem mindenki hatalmasat torzít.

Lehet írni, hogy sok a grind /neked.
Vagy hogy így is túl gyors /neked.
De tényként megállapítani akármelyiket is és ez alapján leírni/magasztalni a játékot ovi középsõ csoport. Túl kéne már lépni, és kultúrált véleménycserét gyakorolni ahelyett, amit néhányan még mindig produkálnak itt.

Az a zuhanórepülés meg tényleg frankó újítás lenne már, vagy legalább addig hagyna most is esni, amíg lejár a CD a szárnybontáson. Én azt se bánnám, ha lehetne bármikor flight potit inni, mert idegesítõ amikor nem tudok elrugaszkodni, vagy visszakapcsolni a flightot mert lejárt.

kínai! 😄

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

sokan nem értik még , hogy ezeket a játékokat a haverok teszik jobbá, önmagában annyit ér mint egy üveggolyó. XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

sokan leírták már elöttem is, de nem értem mi a gondotok a fejlödéssel? vagy, hol van az leírva hogy neked a szerver indulásátol 2 honapon belül 50 esnek kell lenni? vagy hova siettek? legalább tanuljatok már azokon akik elcseszték maguknak, itt van a szemetek elött a rengetek példa, felhuzni lvl 50 re egy karaktert 2-4 hét alatt, aztán meg probálni eladni itt sg-n mert "szar játék, nincs benne semmi tartalom...stb" hát ja, nem szintezni meg grindelni kell mindig és lesz benne élvezet... személy szerint iszonyatosan tetszik mikor a legiobol összehozunk egy groupot is elmegyünk valamerre ölni, (jajjjj tudom én hogy ez group és nem solo grind ...bla bla bla) de ha az ember grindelni akar mert azt szeret grindelni fog, és nem itt sirni, ti itt sirtok ahelyett h groupot keresnétek vagy valami, de mégha nem is a mob ölésre koncentrálunk, hanem minden másra a játékba, azzal is nõ az xp bár...

aztán most megint lehet höbörögni, hogy bepofáztam meg mit keres itt ez a suttyo... de ettöl még van igazság abban amit írtam...

100m-120m a zuhanasi hatar amit enged a game az meg eleg keves amikor 6-an oldoznek es probalod lerazni valahogy oket ezutan a 100m-120m utan instanba meghalsz es a video alapjan annyi zuhanas meg is volt kb es tovabb is zuhant ennek csak orulok mert azzal az iranyitassal meg jobb is lesz

Fick amugy botok irtasa mostmar sokkal jobb amiota van ez az uj figyelo rendszerek

mellesleg az hogy grindes a jatek vagy sem az embertol is fugg de ha ennel konnyeb lenne az hardcore playerek 2 honap alatt elernenek mindent es a casualnak eselye se lenne pvpben

casual ezt megint csak lassaban csinalni es azert sirna mert sok az imba ember kesobb amint elert mindent 3-4 honap alatt fogna othagyna a jatekot mert mar unom az instat meg pvpt mindenem megvan minek maradjak?

Veni, vidi, vici

Nem vagyok biztos benne, de szerintem ha megkérdeznénk azokat, akik már leléptek az AION-ból, hogy mi volt az elsõdleges ok, amiért nem folytatták, nem a lvl-ing lassúsága lenne a fõ indok. A többség valószínûleg grind-et (ami magával hozza, hogy esetleg emiatt unalmasabb lehet a szintezés), endgame tartalom mennyiségét, minõségét jelölné meg.
Krinyo
Miazhogy x zuhanás után meghalsz abyssban? Addig zuhanhatsz amíg ki nem esel a játéktérrõl, vagy amíg nem esel át felsõ abyssból alsóba

Szerintem ez az 1 év nagyon sok lenne. Mármint mostanába nagyon sok emberkét hallok, hogy fúj a játékra ilyen v olyan okból kifolyólag. Ha EU/NA régióban is szeretne érvényesülni az NCsoft akkor kicsit más taktika kellene neki. Mivel az itt elõ embereke 90-95%-ka szerintem nem képes annyira kockulni mint egy koreai, kínai vagy japán. Az itteni emberek nagy többsége mindenre hivatkozik amiért nem tudom játszani vagy mindenben problémát talál és sokkal hamarabb letesz minden játékot mint 1 távolkeleti. Kb másfél hónap után ezt az új videót látva szavaztam valamennyire megint bizalmat az AION-nak. Na most én azt gondolom, hogy az ott látottaknak jó játékos tartó/vonzó ereje lehet. De ha azt mondod, hogy egy évet kell még erre a kiegészítõre várni, akkora könnyen meg lehet, hogy szétesik az AION legalábbis itt. Mikor én abbahagytam még 1-2 ezer ember várakozott minden szerón a belépésre és tele volt az összes. Most ez a recommend valami szöveg kb egy ilyen alacsony szerver forgalmat jelenthet jó esetbe közepeset. Ráadásul ahogy látom még mindig elég sok a bot a szervereken tehát még ebbõl is van szép számmal olyan akit bann-olni lehetne.

Szóval én azt gondolom nem az NCsoft-ban vagy a Lineage 2 team-ben vagy az AION-ban van elsõsorban a hiba hanem azokban az európai és amerikai emberkékben akik nem tudnak úgy hozzáállni az L2 team játékaihoz ahogyan kellene.
Példa ebben a régióban az utóbbi egy évben észrevehetõen vissza esett a Lineage 2 játékosok száma (jó részben az orosz off-nak is köszönhetõen) mert sok emberkét aki eddig botozott ebayzet kibann-oltak, illetve voltak akik a megnövelt szint miatt hagyták abba a játékot mivel legit ként sok embernek ez már nagy nehézséget jelentet a játékban. Tehát most kb fele v talán kevesebben is vagyunk mint 1 éve. Ez alatt legalább 12 új szervert nyitottak keleten amik azóta is kb közel fullon vagy fullon vannak.
Érzésem szerint kb ugyan ez zajlott le az AION-ban is csak kb 2 hónap alatt.
Ma hallottam hogy volt 1 hete AION-ban szerver karbantartás és akkor növeltek valamennyit az XP és a drop rate-en. De ezek szerint akkor nem igazán növelte vissza a játékos számot a dolog.

amugy ncsoft supportot en is szittam a sajat oldalukon aztan rajottem en vagyok a hulye (persze reszben) mert csak a ingame support van letojva teljesen ha honlapon irsz nekik 2 perc a reakcio ido igaz valasz levelben benne volt hogyl atjak ingame is probalkoztam es 4 napig szorakoztam honlap miatt 2 perc valaz tovabbitva nagyobb gmnek ra 1 orara kijavitotta a hibamat azota mindig onnet irok nekik es gyorsan is reagalnak mindenre csak ingame reszere nemreagalnak ami azert furcsa

Veni, vidi, vici

MeoH
Valszeg 1 csillivilli hype videoban bent hagynak, hogy nem tolt be szarny... Amugy profi mezesmadzag a video. NcS ehhez nagyon ert.

fuck mmo's..i.,

s0n1c
Nem konkrétan neked írom, de:

Nem feltétlenül mindig a fejlesztõben kell keresni a hibát. Azon is el kellene szerintem gondolkodni, hogy a játékosok hozzá állása sem túl jó irányba megy. Az NCsoft szerintem megteremti az összes rétegnek a szórakozás lehetõségét (itt azért azt megjegyezném, hogy aki nem tud heti 2-3x 3-4 órát rászánni erre, annak muszáj elfogadni, hogy ez nem való neki, vagy legalábbis nem az AION), arról ne haragudj, de nem tehet, hogy a casual ugyanazt a célt akarja maga elé kitûzni, mint aki 7/24 játszik. A fejlesztõk megteremtenek egy (nem akármilyen) világot, amiben te kalandozhatsz a kis barátaiddal és ezt folyamatosan fejlesztik, alakítják. Nagyjából ezért fizetsz meg a szerverért. Nincs rá írva a dobozra, hogy ha nem vagy 1 hónap alatt lvl50, akkor buzi vagy és ingame körberöhög mindenki. Ezt az endgame hülyeséget meg el kell felejteni a fenébe, nem kell erõltetni semmit, lvl25-tõl lehet pvpzni, nézd meg az abyss ladder elsõ 20-30 játékosát, nagy részük 50 alatt van, mirõl beszélünk? És még egy dolog: ez nem single rpg, a termék típusa is már utal arra, hogy egyedül itt bizony nem sokra mész, MULTIPLAYER, gy.k. akkor leszel boldog és fogsz felhõtlenül szórakozni, ha sok kis barátod lesz ingame!
Server Castor, Oldal : Asmo , Guild: Equites , vár minden régebbi vagy új játékost. Jelentkezni in game: Shadout, Leaf, Ryo .
http://equites.guildportal.com

Egyetértek.

ha siklasz nemtudsz ilyen mozdulatot csinalni mivel siklas kozben nincsen zuhano repules esetleg ha nyitva lenne a szarnyad es amikor az a bug szokott lenne akkor a csik a szarnyak vegenel keletkezik ez meg kozvetlen melette van nezd meg ujra azt a jelenetet

Veni, vidi, vici

sziasztok tudna valaki segíteni miért nem tudom aktiválni a game time card-mat mert csak ezt a hiba üzenetet kapom folyton mikor beírom a számsort."The supplied serial code is valid, but it can not be used to create a new account and it can not be applied to any accounts you already have"
igen, akkor "nyitódik", mert addig siklott lefelé.. siklásnál nincs "pop up", azt csinálta eddig.
Menj el Eltnenbe, aztán azonnal ugorj le és kezdj el siklani, ugyanezt kapod.

nezd mer meg a golem labanal nyitja a szarnyat es nem megjelenik a szarny hanem akkor nyitod ki es tudom melyik efektrol beszelsz de ez nem az de a megnezem ujra a videot azert de parszor megneztem mar elotte is 😄

Veni, vidi, vici

El kell, hogy keserítselek, az nem új repülés volt, csak még nem töltötte be a szárnyakat a játék!
Ilyen már most is van, csak kezdj el repülni/siklani közvetlenül pályabetöltés után valahova egy jó tömeges területen, a szárnyad egy ideig nem jelenik meg😊

ez nem lenne rossz de nem kell 3 fele server tipus eleg 2 a mostaniak maradnanak igy es csinalnanak 2 uj masikat amin megemelt ratek vannak item shoppal esetleg akar gm shop igy elmulik a nyafogas ami reszben ertheto reszben meg divat endgame tartalomnal en meg nem vagyok kivancsi egy jatekban pl a pvere mert ha arra lennek kivancsi solo mmot nyomnek nem pedig mmorpg-t de azert mokas neha

ja es a legfontosabb amit kihagytal te is meg most majdnem en is ha ezeknek az embereknek nagyon kene az emelt rate ha atvitte a karit onnet netudja sehovase vinni es megemelt havidijt nekik mivel a high rate serverekre hamar raunnak az emberek mert mindent elehet hamar erni benne ezaltal bevetel kieses lenne azonkivul akik befejezig mert nemtudjak tartani a tempot de olyan is mennenek akik csak gyorsan akarnanak elerni mindent es igy hamarabb befejezne

Veni, vidi, vici

siettem, bocs a hibákért...

<#eljen>
Egyetértek!

Három csoport létezik a játékban:
1) úgy jó, ahogy van.
2) kurva könnyû, gyors a fejlõdés (nekik általában van idejük napi 3,4+ órákat ülni gép elõtt háborítatlanul. Szeretnek szintezni, jól tûrik a monotonitást. Kínában pl. annyian vanank, és annyian berendezkedtek a goldfarmolásból való megélésre, hogy nekik elmegy a grindelés is ezerrel, sõt, az biztosítja a megélhetésüket, minél grindelõseb, hiszen ilyenkor az igazi pénzt a user nem a fejlesztõknek fizetni, hanem nekik is csurran-cseppen)
3) lassú, grindelõs (jellemzõen dolgozó, családdal rendelkezõ emberek, akik nem szeretnek grindelni, az endgame tartalmat tekintik kívánatosnak. ÕK IS (!!!) szeretnék elismerni az NCSoft teljesítményét, és szeretnék is használni a terméküket, de nem az Õ lehetõségeikhez van szabva. Naponta 1, 2+ órát tudnak a gép elõtt ülni, de akkor is legtöbbször fél szemmel, mer asszony, gyerekek, férj, rokonság miatt állandóan kizökkennek, felkelnek a gép elõl.)

Szerintem ez három jól definiálható csoport, amire három különféle megoldással kellene elõállni, ha tényleg az a cél, hogy minél szélesebb rétegeket bevonjanak a játékba. Ismétlem: HA AZ A CÉL!

megoldási lehetõségek:
1) Nincs mit megoldani, marad úgy, ahogy van
2) Lassabb szervert nekik, kevesebb XP-vel és droppal
3) Gyorsabb szervert nekik, több XP-vel és droppal, esetleg itemshoppal (erre a piaci résre rendezkedtek be a privát szerverek, amik lássuk be, igen nagy sikernek örvendenek, tehát lenne rájuk igény.)

Semmi nem gátolja egyébként az NCsoftot, hogy a sok szerverbõl 2-n próbaképpen megváltoztathassa a rateket, amit egy egyszeri transferrel megtámogat. És máris vitán felül látható lenne, melyikre milyen mértékben van igény.
Lehet az lenne a megoldás, hogy a szerverek 80%-án maradna minden, 10%-on növelnének, 10-en meg csökkentenének. De lehet, 80%-on kellene csökkenteni és 20%-on növelni, hogy mindenki boldog legyen (vagy éppen fordítva). Lényeg, hogy amíg a gyakorlatban nem próbálják ki, polemizálhatunk mi itt rajta, de okosabbak nem leszünk.

videoban benne van hogy mostmar lesznek hosszab zuhanasok nem ugy mint most illetven iranyitani is lehet a karaktert zuhanas kozben nem csak kapalozik de ez mind benne van a videoban

Veni, vidi, vici

Milyen újfajta repülés?

iden nem lesz semmi ebbol hanam max 2010 orulhetunk ha iden athozzak azt amit csopogtetnek a korea serverekre es folosleges megint irkalni milyen grindelos vagy nem de ncsoft most 1.6 kores test serveren a elit zonakban a mobok xpjet megnovelte hogy megnezzek mennyivel jobb igy most a jatekosoknak

amugy a videohoz hossza szolva 2 dolog azert alapbol benne lehetet volna mar aionban az egyik az uszas masik meg az ujfajta repules mert az sose tudtam felfogni ha vannak szarnyaim x zuhanas utan abyssban miert halok meg??? 😄 most legalabb hosszabb zuhanasi lehetoseg lesz es melette frankon is lehet iranyitani a karit

Veni, vidi, vici

Zomil
nekem VLC simán viszi nálad lehet vmi gond

amugy 2. ujranézésnél feltünt, amikor esik az esö és a malacok usznak az ugyanaz a hely, vagyis az esötöl meg fog nõni a vizszint? 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Mégis mi kéne, hogy HD-ben le tudjam játszani azt a videot? Kicsit unom a progikat töltögetni hozzá, az meg röhej lenne, ha hardware függõ. xD De úgy szaggat mint állat. VLC, FLV player failed...

BEAST
Nagyon helyes :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"a game lényege nem a szintezésbe beleölt idõben kéne hogy legyen, hanem az endgame tartalomban, amit mindenki "ki kéne hogy élvezhessen" egy relative gyors szintezési process után."

Azt kérlek árud el nekem, hogy ez így hol van leírva, minek kell lennie egy játék lényegének? Van rá SI mértékegység, vagy elfogadott ISO szabvány?
Ha számodra ez a fontos a játékban az egy remek dolog, mert több ilyen termék is van a piacon, tudsz válogatni és megfelelõ szórakozást találni. De azért plz legalább apró lehetõségként gondolj arra hogy másnak meg más a fontos egy játékban.

Egy apró példa: számomra a Diablo II az egyik etalon, amire mindig örömmel gondolok vissza, betegesen sokat toltam. Soha az életben nem volt maxos, lv99-es karim, de soha nem éreztem hogy ne szórakoztatna a játék minden egyes perce. Aztán jött a wow, amit szintén ugyan így élveztem, bár ott szép lassan felértem maxra, de ez nem cél volt hanem egy következménye annak hogy sokat toltam. Aztán valami BC után megváltozott, mindenki darálta a szinteket hogy hú endgame, ugyan ez köv kiegben, engem is elkapott a gépszíj nem tagadom, a "nem akarok lemaradni dolog", aztán rá is untam az egészre (nyilván persze ennek soksok egyéb oka is volt még de ez másik topic)

Én most Aion-al visszakaptam valamit a régi mmo feelingbõl. lv42 még csak a pici SM-em, Xentának hívják és imádom. Minden küldi szövegét elolvasom újra mint régen vanilia wow-ban, én iszonyat élvezem a játékot.
gurubefree
Reggel 08:00-tol lesz valaki a Kahrun-on ??? Ha igen pu johet es reggel talalkozunk a megbeszelt helyen .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Zomil
igazábol ha megnézed, csak a fény/árnyékon dobtak egy nagyon, meg vmilyen szürö került fel, valószinüleg aki lejjebb veszi a grafot annak marad olyan amilyen most van 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hmmm. Grafikával gondolom a gépigény is meg fog változni az újítás során, szal azthiszem várok még, hogy az új gépen bõven mennyen max grafon😊

Am tényleg nice vidi

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Az L2-ben gyorsabban hullottak a mobok, és kevesebb skillje volt a játékosoknak. Pl íjásznak skillezni se kellett grindelés közben, csak úgy röpködtek a critek.
Itt minden mobra figyelni kell, kaszttól függõen 2-3at beagrozol és már kétes a siker, de egy ellen is több mindent kell bevetni, mint ott.

Cserébe azért több jön egy mobból, nem 2 animal bone meg egy suede, meg 0,0001%. És látványosabbak a mozdulatok is. Grind szempontból persze gány, mert nehezebben kapcsolja ki az agyát az ember és áll át gépre. 😊

Tatyla
erre szerintem még 1 év a várakozási idõ

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Én nagyon szeretek grindelni. De valahogy itt olyan furcsának találtam. Sokkal lassabb illetve kevésbé pörgõsebb a grind mint a Lineage 2-ben, legalábbis én 22-es szintig mentem el aztán abbahagytam. Viszont most készülök még 1 esélyt adni a játéknak, ez az új videó meghozta a kedvem a játékhoz megint. Csak az a kérdés mikor jön? Amit ebbõl a videóból lehetet látni szerintem akár mint 1 karácsonyi ajándék is kijöhet.
Úgy nézki NCsoft-nak most ez lesz a mániája, hogy kicseréli a játékai grafikáját jobbra. Nyáron a Lineage 2-rõl jelentek meg képen unreal engine 3-al az valószínû nagyobb átdolgozási munka lesz, de várhatóan az is ide ér 2010 második felére v 2011 elsõ felére.

Mindesetre az új harcrendszer nagyon nagyon jól nézki, illetve ez a ház építés dolog. Milyen élvezet lehet a késõbiekben egy általunk utált ellenség háznak teljes megsemmisítése😊

<#eljen>

Unknow
Szerintem nem érted azt amit mondanak itt már oldalakon keresztül. Nem az kéne, hogy csak a questeket megcsinálod és hopp már 50 vagy. A gyorsasággal nincsen gond a fejlõdésben, hanem annak a hogyanjával van probléma. Kelljen ölni, de ne ilyen iszonyatosan monoton módon, és horribilis mennyiségbe. Adjanak sokkal kevesebbet a mobok, legyen sokkal több quest, maradjon ennyi idõ a szintezés. Szerintem senkinek nem azzal volt eddig problémája, hogy lassú a fejlõdés.
Pyotr
Lehet hogy néha le kéne huzni a zacskót a fejedrõl és nem a sablon történet szerint állni egy játékhoz😊
A mmorpg játékososk zöme ugy gondolja hogy 1tõl x levelig nem is játék a játék hanem pixeleket ütünk egy rakás másik pixel között, aztán eljön a várva várt finálé végre megléptük az utolsó szintet felnézhetünk a billentyüzetünkrõl!
Verseny csinálnak belõle hogy ki lesz elöbb max lvl vagy egyáltalán magasabb szintü mint a csapattársa, aztán mikor elérte , hirtelen lelassul minden nem kell szintezni ,kapkodni annyit farmolni és eszünkbe jut hogy nem is láttunk nem is élveztük ki a játékot.
Lehet hogy ebben a játékban nem az endgamet kellene kiélvezni?
Vagy máshogy nem láthatunk a szigorú mmo szemüvegünkön keresztül?

&#9608;&#9608;

Sáska
meddo vita - felesleges ragozni

csak fáziskésésben van 😄

Tatyla
gamestarnak dolgozol e?<#ejnye1>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

te nem vágod a lényeget ha jól olvasom. a game lényege nem a szintezésbe beleölt idõben kéne hogy legyen, hanem az endgame tartalomban, amit mindenki "ki kéne hogy élvezhessen" egy relative gyors szintezési process után.
és igenis, ne kelljen egy dekát se grindelni ahhoz, hogy max. szintre fejlõdhessél. nemtom a keleti felfogás mi, de a nyugati fix, hogy ez.

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Jaffa 2843
fincsi video 😊

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Minden vitán és fikázáson kívül egy személyes vélemény a grindrõl:most kb úgy van megcsinálva a game,hogy egy átlag játékos aki nem tolja non stop,úgy 3 hónap alatt éri el az 50et(én sok meló mellett 43 vagyok,és 2 hónapja megy)nem visz minden szintet végig questelés,de miért?Ha valaki elmegy instázni,vagy elitezni,oda-vissza segít az egyik a másiknak a questekben,észre sem lehet venni,és ömlik az exp,de szép is lenne,ha már mindenki 50es lenne.....Vagy nemértem,minden szintet quest vigyen végig,így is az a baj h túl sok imba cuccot adnak a questek,és így nemnagyon kell mobokból farmolni,csak a questeket végigtolni.Komolyan mondom nemértem ezt a grindeléses negatívumot,most mobölés nélkül kellene meglépni az 50et..??😄 Ha valakinek nemtetszik az miért játszik vele??Én véleményem az,hogy tulságosan könnyûre csinálták így is a fejlõdést,miért lenne jobb az,ha megcsinálod a questeket és már 50es is lennél??Nemvágom mi a baj abban hogy instázni is kell,repül az idõ közben minden tuti,40fölött van bõven lehetõség.Ami szúrja a szememet,hogy abyssban ninncsenek normális farmolóhelyek 40en plusszon,így a jó kis pvpk kimaradnak mobolás közben,max ha riften jönnek át,de az temetés álltalában mert nagy ptvel jönnek.Lényeg,hogy szerintem,és a többmilliós elõfizetõi tábor szerint is jó a game(legalább is gondolom nem azért fizetnek mert fos😄),a nehézség is pont jó,de akinek "grindelõs",azt nemtudom megérteni..😄
Sáska
nvm
felreertettem a postot.

Sáska
uj faj? hmm, meg kell nezzem meg1x mert nekem nem tunt fel.