Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Sokáig mást sem csináltam csak a wowhoz hasonlítgattam és szándékosan a hibákat kerestem. Amint sikerült (5 év wow után) belátnom hogy ez nem a wow, és itt nincs a jól megszokott free epix meg 3 hét alatt max lvl már másképp látom. Én pl. örömömet lelem abban (is) hogy ma megyek virágozni, húzom az alchemy-t és jól keresek belõle, és megyünk fortress instába ha Cence megszervezi mert én lusta vagyok hehe…
Amik meg TS-en mennek insták, pvp vagy „grind” alatt az nekem megfelel és szórakoztat. A világ komplexitása bámulatos, a hangulata is. Sokan szidják a grind miatt. Mert a wowban nem volt ennyi. Jaj dehogynem csak nem látjuk. Gondoljunk csak arra a kurva repufarmra meg a honorfarmra. Szóval amin változtatnék az a pvp. Nem tudsz egyenlõ esélyt biztosítani mert pl. abyssban vagy ti vagytok többen vagy õk. Kellen instance-olt pvp terület vagy aréna. Na ezt pl. átvehetnék a wowból. Ami meg a videot illeti no comment. Ha ez tényleg megcsinálják és így ahogy a videon van, akkor tarolni fog. Nem tipp!
Cence neked nem tanulnod kéne? 😊
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Es ez igy jo en csinalom a questeket es a mobokbol egeszitem ki az exp-t ha nem jon ossze eleg ( szinte minden esetben )
ゾルターン
Lehet írni, hogy sok a grind /neked.
Vagy hogy így is túl gyors /neked.
De tényként megállapítani akármelyiket is és ez alapján leírni/magasztalni a játékot ovi középsõ csoport. Túl kéne már lépni, és kultúrált véleménycserét gyakorolni ahelyett, amit néhányan még mindig produkálnak itt.
Az a zuhanórepülés meg tényleg frankó újítás lenne már, vagy legalább addig hagyna most is esni, amíg lejár a CD a szárnybontáson. Én azt se bánnám, ha lehetne bármikor flight potit inni, mert idegesítõ amikor nem tudok elrugaszkodni, vagy visszakapcsolni a flightot mert lejárt.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
aztán most megint lehet höbörögni, hogy bepofáztam meg mit keres itt ez a suttyo... de ettöl még van igazság abban amit írtam...
Fick amugy botok irtasa mostmar sokkal jobb amiota van ez az uj figyelo rendszerek
mellesleg az hogy grindes a jatek vagy sem az embertol is fugg de ha ennel konnyeb lenne az hardcore playerek 2 honap alatt elernenek mindent es a casualnak eselye se lenne pvpben
casual ezt megint csak lassaban csinalni es azert sirna mert sok az imba ember kesobb amint elert mindent 3-4 honap alatt fogna othagyna a jatekot mert mar unom az instat meg pvpt mindenem megvan minek maradjak?
Veni, vidi, vici
Szóval én azt gondolom nem az NCsoft-ban vagy a Lineage 2 team-ben vagy az AION-ban van elsõsorban a hiba hanem azokban az európai és amerikai emberkékben akik nem tudnak úgy hozzáállni az L2 team játékaihoz ahogyan kellene.
Példa ebben a régióban az utóbbi egy évben észrevehetõen vissza esett a Lineage 2 játékosok száma (jó részben az orosz off-nak is köszönhetõen) mert sok emberkét aki eddig botozott ebayzet kibann-oltak, illetve voltak akik a megnövelt szint miatt hagyták abba a játékot mivel legit ként sok embernek ez már nagy nehézséget jelentet a játékban. Tehát most kb fele v talán kevesebben is vagyunk mint 1 éve. Ez alatt legalább 12 új szervert nyitottak keleten amik azóta is kb közel fullon vagy fullon vannak.
Érzésem szerint kb ugyan ez zajlott le az AION-ban is csak kb 2 hónap alatt.
Ma hallottam hogy volt 1 hete AION-ban szerver karbantartás és akkor növeltek valamennyit az XP és a drop rate-en. De ezek szerint akkor nem igazán növelte vissza a játékos számot a dolog.
Veni, vidi, vici
fuck mmo's..i.,
Nem feltétlenül mindig a fejlesztõben kell keresni a hibát. Azon is el kellene szerintem gondolkodni, hogy a játékosok hozzá állása sem túl jó irányba megy. Az NCsoft szerintem megteremti az összes rétegnek a szórakozás lehetõségét (itt azért azt megjegyezném, hogy aki nem tud heti 2-3x 3-4 órát rászánni erre, annak muszáj elfogadni, hogy ez nem való neki, vagy legalábbis nem az AION), arról ne haragudj, de nem tehet, hogy a casual ugyanazt a célt akarja maga elé kitûzni, mint aki 7/24 játszik. A fejlesztõk megteremtenek egy (nem akármilyen) világot, amiben te kalandozhatsz a kis barátaiddal és ezt folyamatosan fejlesztik, alakítják. Nagyjából ezért fizetsz meg a szerverért. Nincs rá írva a dobozra, hogy ha nem vagy 1 hónap alatt lvl50, akkor buzi vagy és ingame körberöhög mindenki. Ezt az endgame hülyeséget meg el kell felejteni a fenébe, nem kell erõltetni semmit, lvl25-tõl lehet pvpzni, nézd meg az abyss ladder elsõ 20-30 játékosát, nagy részük 50 alatt van, mirõl beszélünk? És még egy dolog: ez nem single rpg, a termék típusa is már utal arra, hogy egyedül itt bizony nem sokra mész, MULTIPLAYER, gy.k. akkor leszel boldog és fogsz felhõtlenül szórakozni, ha sok kis barátod lesz ingame!
http://equites.guildportal.com
Veni, vidi, vici
Menj el Eltnenbe, aztán azonnal ugorj le és kezdj el siklani, ugyanezt kapod.
Veni, vidi, vici
Ilyen már most is van, csak kezdj el repülni/siklani közvetlenül pályabetöltés után valahova egy jó tömeges területen, a szárnyad egy ideig nem jelenik meg😊
ja es a legfontosabb amit kihagytal te is meg most majdnem en is ha ezeknek az embereknek nagyon kene az emelt rate ha atvitte a karit onnet netudja sehovase vinni es megemelt havidijt nekik mivel a high rate serverekre hamar raunnak az emberek mert mindent elehet hamar erni benne ezaltal bevetel kieses lenne azonkivul akik befejezig mert nemtudjak tartani a tempot de olyan is mennenek akik csak gyorsan akarnanak elerni mindent es igy hamarabb befejezne
Veni, vidi, vici
Egyetértek!
Három csoport létezik a játékban:
1) úgy jó, ahogy van.
2) kurva könnyû, gyors a fejlõdés (nekik általában van idejük napi 3,4+ órákat ülni gép elõtt háborítatlanul. Szeretnek szintezni, jól tûrik a monotonitást. Kínában pl. annyian vanank, és annyian berendezkedtek a goldfarmolásból való megélésre, hogy nekik elmegy a grindelés is ezerrel, sõt, az biztosítja a megélhetésüket, minél grindelõseb, hiszen ilyenkor az igazi pénzt a user nem a fejlesztõknek fizetni, hanem nekik is csurran-cseppen)
3) lassú, grindelõs (jellemzõen dolgozó, családdal rendelkezõ emberek, akik nem szeretnek grindelni, az endgame tartalmat tekintik kívánatosnak. ÕK IS (!!!) szeretnék elismerni az NCSoft teljesítményét, és szeretnék is használni a terméküket, de nem az Õ lehetõségeikhez van szabva. Naponta 1, 2+ órát tudnak a gép elõtt ülni, de akkor is legtöbbször fél szemmel, mer asszony, gyerekek, férj, rokonság miatt állandóan kizökkennek, felkelnek a gép elõl.)
Szerintem ez három jól definiálható csoport, amire három különféle megoldással kellene elõállni, ha tényleg az a cél, hogy minél szélesebb rétegeket bevonjanak a játékba. Ismétlem: HA AZ A CÉL!
megoldási lehetõségek:
1) Nincs mit megoldani, marad úgy, ahogy van
2) Lassabb szervert nekik, kevesebb XP-vel és droppal
3) Gyorsabb szervert nekik, több XP-vel és droppal, esetleg itemshoppal (erre a piaci résre rendezkedtek be a privát szerverek, amik lássuk be, igen nagy sikernek örvendenek, tehát lenne rájuk igény.)
Semmi nem gátolja egyébként az NCsoftot, hogy a sok szerverbõl 2-n próbaképpen megváltoztathassa a rateket, amit egy egyszeri transferrel megtámogat. És máris vitán felül látható lenne, melyikre milyen mértékben van igény.
Lehet az lenne a megoldás, hogy a szerverek 80%-án maradna minden, 10%-on növelnének, 10-en meg csökkentenének. De lehet, 80%-on kellene csökkenteni és 20%-on növelni, hogy mindenki boldog legyen (vagy éppen fordítva). Lényeg, hogy amíg a gyakorlatban nem próbálják ki, polemizálhatunk mi itt rajta, de okosabbak nem leszünk.
Veni, vidi, vici
amugy a videohoz hossza szolva 2 dolog azert alapbol benne lehetet volna mar aionban az egyik az uszas masik meg az ujfajta repules mert az sose tudtam felfogni ha vannak szarnyaim x zuhanas utan abyssban miert halok meg??? 😄 most legalabb hosszabb zuhanasi lehetoseg lesz es melette frankon is lehet iranyitani a karit
Veni, vidi, vici
amugy 2. ujranézésnél feltünt, amikor esik az esö és a malacok usznak az ugyanaz a hely, vagyis az esötöl meg fog nõni a vizszint? 😮
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Azt kérlek árud el nekem, hogy ez így hol van leírva, minek kell lennie egy játék lényegének? Van rá SI mértékegység, vagy elfogadott ISO szabvány?
Ha számodra ez a fontos a játékban az egy remek dolog, mert több ilyen termék is van a piacon, tudsz válogatni és megfelelõ szórakozást találni. De azért plz legalább apró lehetõségként gondolj arra hogy másnak meg más a fontos egy játékban.
Egy apró példa: számomra a Diablo II az egyik etalon, amire mindig örömmel gondolok vissza, betegesen sokat toltam. Soha az életben nem volt maxos, lv99-es karim, de soha nem éreztem hogy ne szórakoztatna a játék minden egyes perce. Aztán jött a wow, amit szintén ugyan így élveztem, bár ott szép lassan felértem maxra, de ez nem cél volt hanem egy következménye annak hogy sokat toltam. Aztán valami BC után megváltozott, mindenki darálta a szinteket hogy hú endgame, ugyan ez köv kiegben, engem is elkapott a gépszíj nem tagadom, a "nem akarok lemaradni dolog", aztán rá is untam az egészre (nyilván persze ennek soksok egyéb oka is volt még de ez másik topic)
Én most Aion-al visszakaptam valamit a régi mmo feelingbõl. lv42 még csak a pici SM-em, Xentának hívják és imádom. Minden küldi szövegét elolvasom újra mint régen vanilia wow-ban, én iszonyat élvezem a játékot.
ゾルターン
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Am tényleg nice vidi
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Itt minden mobra figyelni kell, kaszttól függõen 2-3at beagrozol és már kétes a siker, de egy ellen is több mindent kell bevetni, mint ott.
Cserébe azért több jön egy mobból, nem 2 animal bone meg egy suede, meg 0,0001%. És látványosabbak a mozdulatok is. Grind szempontból persze gány, mert nehezebben kapcsolja ki az agyát az ember és áll át gépre. 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Úgy nézki NCsoft-nak most ez lesz a mániája, hogy kicseréli a játékai grafikáját jobbra. Nyáron a Lineage 2-rõl jelentek meg képen unreal engine 3-al az valószínû nagyobb átdolgozási munka lesz, de várhatóan az is ide ér 2010 második felére v 2011 elsõ felére.
Mindesetre az új harcrendszer nagyon nagyon jól nézki, illetve ez a ház építés dolog. Milyen élvezet lehet a késõbiekben egy általunk utált ellenség háznak teljes megsemmisítése😊
A mmorpg játékososk zöme ugy gondolja hogy 1tõl x levelig nem is játék a játék hanem pixeleket ütünk egy rakás másik pixel között, aztán eljön a várva várt finálé végre megléptük az utolsó szintet felnézhetünk a billentyüzetünkrõl!
Verseny csinálnak belõle hogy ki lesz elöbb max lvl vagy egyáltalán magasabb szintü mint a csapattársa, aztán mikor elérte , hirtelen lelassul minden nem kell szintezni ,kapkodni annyit farmolni és eszünkbe jut hogy nem is láttunk nem is élveztük ki a játékot.
Lehet hogy ebben a játékban nem az endgamet kellene kiélvezni?
Vagy máshogy nem láthatunk a szigorú mmo szemüvegünkön keresztül?
██
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
és igenis, ne kelljen egy dekát se grindelni ahhoz, hogy max. szintre fejlõdhessél. nemtom a keleti felfogás mi, de a nyugati fix, hogy ez.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU