24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#13884 Igen. -
Madmano #13883 Az NCsoft oldalán az accountomban a "Purchase additional time"ponttal tudom aktiválni újra az accountom,igaz? -
#13882 Nekem tetszik a valtoztatosk egy resze :) de tenyleg tul lett lihegve -
#13881 hát eléggé tul lett hypelve ez a szarfos kis patch. na majd a 2.0 . azzal bíztatnak a légióban hogy nembaj az assák majd akkor kibontakozhatnak :DDD
remélem is mert már kezd az agyamra menni a papírhuszárkodás. -
#13880 es a Balaur irto tap lett :) amit el akar azt a fortot el is viszi. -
#13879 :) az uj "bug" szar volt a siegen....
Last Stand leverte 90% at a bossnak :( erre egy hulye 1 fos party vitte el a fortot. Nem volt fair. De a harc maga jo volt :)
Inkabb gyere vissza hozzank :) hogy megtobben legyunk a Galamb elnyomas ellen :P -
#13878 Hallom június 23.ától majd ingame tárgyat kap az aki meghív valakit az aionba,én meg fogom venni,és valószínűleg az ingyen hónap után is fizetek,úgyhogy ha valaki szeretne egy ingyen hónapot akkor megbeszélhetjük.(ismétlem júni. 23.án fogom kezdeni) -
#13877 Csak ezt : http://aion.mmosite.com/ lesd meg.
Amugy hajrá hajrá toljátok rendesen :) Sok angyalost latok mostansag :P
Ui: Ez az 1.9 egy nagy marhasag :) es erre készultek enyit -
#13876 ismertek valami pancel model viewer oldalt ahol meg lehet nezni a pancelokat? -
Csenky #13875 Én csak azt tudom, hogy negyedéves kártyás fizetésnél 11,5€ egy hónap, gamecardos árat majd mond egy nálam okosabb.
csoki: A glide-olós újdonságok még nincsenek benne az 1.9ben. -
Madmano #13874 Milyen fizetési móddal érdemes pengetni a havidíjat? -
#13873 1.9 repülésen változtatott valamit vagy az csak 2.0-val jön? -
#13872 bar igy futna nalam :P -
Csenky #13871 Én eddig is angol klienssel játszottam. De ha arra gondolsz, még mindig koreaiak fejlesztik, és még mindig gyökér az eu community. Content meg majd 2.0-ban lesz. -
#13870 na mien az 1.9? már nemannyira kínai a game? -
#13869 Sziasztok!
Az INQUISITORS magyar légió továbbra is vár minden kezdő/újrakezdő/régi játékost a Castor szerver Asmodian oldalán!
Keress minket ingame:
Negator, Picilany, Anyaliel, Whitestar, Huber... illetve bárkit a légióból.
Üdv:
Huber
-
Sorbon #13868 nem feltétlen...
klik -
e57 #13867 Warhammer onlinet ismerem. Ott gyakorlatilag folyamatos területfoglalásos pvp van, már első szinttől, ahova szabadon lehet csatlakozni. Akár több száz fős részvétellel. Időnként főváros ostrom.
Ezenkívül kb 15 perces regisztrálós játékok is, ahol max. 36/36 fő van (átlag 12-18/oldal).
Tapasztalat pontot és lootot is lehet kapni ezekből.
Ha jól értem akkor AION-ban az idő nagy részében egymásra vadászós, lesbenállós, néhány fős harcok vannak. -
Csenky #13866 Részemről az élvezet miatt. De amúgy a legjobb cuccok pvp-ből jönnek, és néhány skillt is abyss pontért vehetsz meg. Gyakorlatilag az összes pvp cucc az adott szintjén topnak számít (pl a lv30-as pvp fegyvernél nincs jobb lv35-40ig), csak olyan kis szinten ezeket nagyon nehéz megszerezni, mert nincs annyi 30-40es játékos, hogy elég pontot szerezhess belőlük. Így aztán egyszerűbb pve-vel felmenni lv50ig, és utána gyűjteni az abyss pontokat pvp által.
Úgy látom egyébként főleg regisztrációs pvp eventeket ismertél meg eddig más játékokban. Az Aionban perpillanat erre csak Dredgion ad lehetőséget, lvl46-tól lehet belépni, 6v6 a felállás, és vannak mobok is, így elég sokrétű lehet a meccs kimenetele. Elvileg a boss leölése a cél, és ez van megfűszerezve pvp-vel.
Ezen kívül csak world pvp van, kinn a réten (meg abyssban) lehet találkozni az ellennel, akinek nem látod a szintjét. Megvan ennek is a maga szépsége, de szokni kell, ha eddig arénákat láttál csak. -
#13865 a top abyss setekre ez nem vonatkozik :D -
e57 #13864 hmmm... Ha PvE-ből, és Instából jobb felszerelést kapni, mint PvP-ből, ráadásul fejlődni is gyorsabb PvE-ben, akkor minek PvP-znek a játékosok? -
#13863 hali
pvp folyamatosan megy az abyss nevü területen, várfoglalások, artifactfoglalások stb, egyedül is lehet boldogulni, de leginkbáb csapatban vagy legalább egy healerrel érdemes nekikezdeni a hajtóvadászatnak. nagyjából ki lehetváltani a pvpvel a pve-t de nem érdemes, kevés játékos van fenn általában, és a pve questek jo cuccokat szoktak adni, az insták is elég pöpec dolgokat köphetnek a végén, amik sokszor jobbak mint az abyss pont-ból kiváltható dolgok, és akkor itt el is érkeztünk ahhoz hogy minden leölt ellen. frakció játékosa / npc-je után kapsz AP-t (igazából minden után kapsz ap-t amit megölsz abyssban) és ezeket beválthatod potionokra, scrollokra, res stonekra, kiegészítőkre, ruhákra, fegyverekre... stigmákra, stb :) -
e57 #13862 Sziasztok!
Az AION játékot nem ismerem, ezért fordulok hozzátok, hogy pár mondatban jellemezétek főleg a PvP részét.
Szeretem ugyan a PvE-t is, de nekem fontos a PvP is.
Főleg az érdekel, hogy milyen PvP játékmódok vannak benne. Pl. folyamatosan futó pvp, amihez szabadon lehet csatlakozni, vagy scenario jellegú pvp, amire jelentkezni kell, van-e benne változatos feladatot adó mód, vagy csak meg kell ölni az ellent, stb...
Az is érdekel, hogy mekkora létszámú pvp játékok vannak. Pl csak néhány fő, vagy lehet e számítani nagy létszámú, esetleg több száz fős csatákra is?
AZ is fontos, hogy PvP-be érdemes e belépni szóló játékosként, és mondjuk lehet e szabadon csatlakozni egy már játékba lévő csapathoz, vagy előre összeállított csapat nélkül esélytelen-e a jó játék?
A PvP eredmény hogyan van rangsorolva? A PvP játék ad e XP-ét? Ki lehet e váltani vele a PvE játékot? Felszerelést dob e, vagy mindent úgy kell ki instázni?
Ezekre a dolgokra egyik internetes teszt sem tért ki, sajnos csak a grafikát méltatták. Ezért remélem, hogy Ti, akik aktívan használjátok, megadjátok a választ a kérdéseimre. A megtetszik, lehetséges, hogy kipróbálom. -
sanyx85 #13861 Sziasztok
Lenne egy hatalmas problémám.
Újra telepítettem a Windows-t és az aion nem a legtökéletesebben fut.
Telepítés előtt szépen futott a játék alig szaggatott.
De most elég rendesen szaggat meg a mobok, npc-k, player betöltésénél is mikor futok valahova.
Nem tudtam rájönni mi is lehet a baj, mivel minden szükséges driver-t telepítettem ami kell a gépnek.
Szoftvereknél megvan a Microsoft .Net Framework 1.0.0tól 3.5.1-ig.
Microsoft visual c++ 2008 redistributable - *86.
Tudtommal csak ennyi kell hozzá hogy jól fusson aion.
De ha esetleg tudnátok még valami szoftvert mondani ami,
felgyorsítja a játékot és megszünteti a szaggatást, annak örülnék.
A játékban minden minimumra van állítva, de meg ez sem segített.
Lényegében csak szoftver bajom lehet másra nem tudok gondolni.
Ha tud valaki mondani nekem még olyan szoftvert ami kell az aion
futtatásához, megköszönném neki a segítséget.
-
Madmano #13860 Én is gondolkodok rajta,vissza kéne térni ehhez a játékhoz.De az a gáz,hogy akkor meg semmire sincs időm....Maga a játék miatt sem,meg mivel fizetős,úgy vagyok vele,minél többet legyek fenn,ha már fizetek érte.Annak idején az is benne volt,amiért nem fizettem a következő hónapot,mert más játékkal nem is igazán játszottam a fenti ok miatt.És,hát ennek "köszönhetően"picit bele is untam.Nagyon elborult hozzáállás ez? -
#13859 Sziasztok!
Van már valakinek tapasztalata siegéről/mass pvp-ről, hogy változott e bármit is a képregényfeeling 1.9 óta?
Előre is kösz! -
Zarachi #13858 nembiztos hogy igazam van de csak azert nincsen akkora sebzesed mert 1.9-ben minden summon sebzese a te MB-od alapjan sebez ergo ha kicsi akkor nemigazan sebeznek a summonok
nemlehet kikapcsolni mert efekt csere volt olyan mint az ijasz aoe skillje ami kapott egy retard hangot xD -
maniac001 #13857 A full screen effect opció kikapcsolása után is villámlik. Idióták ezek a koreaiak komolyan. -
maniac001 #13856 Ingyen sör és tequila aki megmondja hogy lehet kikapcsolni azt a kurva summon xy servant effektet hogy amikor elnyomod villámlik az egész képernyő. Melyik idióta találta ki OMG. És még csak ki se lehet kapcsolni szerintem. -
#13855 Nem nerfeltek inkabb boostoltak a dot/spell crit miatt :) -
#13854 Ha jo emlekszem a CD idok kurtitasais szerepelt ami nem tortent meg az Abyss transport fee csokkenteset ugye ne is emlitsuk. Bar nekem ugy tunt mintha az SH olcsobb lenne.
Theo mob drop rate ( Lv.45-Lv.48) egy ora randalirozas utan ugy tunt jobb. -
maniac001 #13853 Sajnos nyúltak csak nem írták le. ha jól emléxem a summon servants (nem pet) nem 12 secig van a targetes csak 10 secig. Amit én 22-es sm-ként tapasztaltam, hogy egy velem egy szinten lévő mob annyi volt hogy pet attack, summon wind servant, erosion, az a laassítás aminek nem jut eszembe a neve, 10-12 sec múlva még egy erosion és a mob halott volt. Most ennyitől még mindig marad 10-20% HP-ja, így rá kell tenni még1 summon wind servantot. Ergo a peccs után az a spellrota nem elég ugyanazon mob megöléséhez, be kell szúrni még1-et. Ez sajna mana szempontból is igen kellemetlen, föleg hogy az sm manája iszonyúan fogy és nincs robe of earth féle manatakarékos cucca. Szerintem a peccs note-ba nagyon sok változás nem lett beleírva. -
Cence #13852 maniac001: ha jól tudom nem nyúltak a sebzéséhez
frosty: majd kaptok 2 lodas amulettet az elbukott idöért szóval don't worry :)
-
maniac001 #13851 Csak én érzem úgy hogy a spiritmaster sebzését eléggé nerfelték? -
#13850 Nekem megy gond nelkul .... Kysis ; Miren utan .... hat mit mondja a valtozas latszatja sincs ( drop rate ) Bar Miren ins. 2 BBB esett .
+ Stigan slotok ; hamar bele lehet jonni a group letrehozas es kereses rejtelmeibe :D LFG-on voltak funny hsz-k elosszor . -
#13849 semmi, mindenkinek ugyanez a szarja... én most triplán szopok, már kétszer lejött ez a rohadás patch, kétszer felül is írta magát, és most töltöm le újra az összes minden manuálist, és most végre félre is mentem, h nehogy vmi történjen vele :S
aztán majd meglátjuk h ez a béna staff mit produkál... kíváncsi vagyok a hó végéig helyre tudják e hozni XD -
Ghost79 #13848 Error Code: 36 (PatchServerCommunicationError):
Patch server communication error while performing operation:
Getting Current Version
Már 4 órája csak ezt dobálja.Ötletek?Már szívesen játszanék inkább. -
#13847 mindenkinek, majd helyreállítják. -
maniac001 #13846 nekem valami hibát ír ki hogy nem leet peccselni, ellenőrizzem a netet. de azzal semmi gond. valakinek van ilyen hiba? -
#13845 :) jo errol nem tehet hogy o a barbikat szereti :P