24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Strahd_
    es van par igen jo templar aki jo pvp ben :)

minden karakter jo pvp ben... gear es csapat kerdese
  • Systema
    Szuper,ez jó infó köszi szépen!
  • Vicodine
    a gladi kimondottan jó pvpre!
  • Systema
    Helló.PvP-re Gladiator és Templar is jó?
    Vagy esetleg 2 közül az egyik kimondottan jobb?
  • Adam4ntium
    Sziasztok már csináltam master accountot, meg lejátszottam a demot is. Az lenne a kérdésem, hogyha a játékban lévő game cardot beregelem akkor hogy tudok vele játszani úgy, hogy ne kelljen még rá fizetni (tehát lejátszani először a bónusz 30 napot, és amikor lejárt, csak utána fizetni újból).
    Előre is köszi!
  • Adam4ntium
    Ok, köszi szépen, ez volt a hiba, csodálkoztam is, régen ment, most, hogy újratettem a gépet meg nem akar :D
  • menorel
    Ha tippelnem kéne, akkor azzal lehet a gond, hogy te a
    D:\Adam\Játékok\Aion könyvtárba próbáltad telepíteni a játékot, a Launcher viszont (mivel nem tud magyarul), ezért a:
    D:\Adam\J??t??kok\Aion könyvtárba próbálta volna a telepítés, mely könytár nálad értelemszerűen nem létezik.

Alternatív megoldás: próbáld olyan könyvtárba telepíteni a játékot, amiben nincs ékezetes karakter.
  • Adam4ntium
    Sziasztok, megpróbáltam feltenni, de ezt írta ki:
    Error Code: 25 (FileGroupTargetDirectoryNotFound):

The target directory does not exist: 'D:\Adam\J??t??kok\Aion'.

Megnéztem a nod32-t, nem tett karanténba 1 file-t sem, nem tudjátok mi lehet a hiba?
  • attyspocak
    AH-ba tehetsz egyszerre tíz féle tárgyat. Valamelyikek ugye csokorba szedve tárolhatóak, valamelyik egyesével, ez igaz AH-ra is. A saját Privát bolt úgy müködik, hogy alapértelmezetten "Y" gomb és a felnyiló ablakba tehetsz cuccot, majd start. ekkor a karid leűl árulni, így nem tudsz aktivan játszani és fél óra mulva elvileg ki is loggol. Ha kilépsz a Private Store leáll, az AH-ba lévő holmik megvehetőek ekkor is.
  • Fehercsoki
    Mind a kettő van,és igen.
  • e57
    AION-ban milyen kereskedelmi rendszer van?
    Aukciós ház, vagy egyéni saját kis boltok? Ha nem vagyok online, akkor is megvehetik a tárgyaimat amit árulok?
  • Belton
    Tört serveren minden lehetséges
  • Shaenis
    olyan gladit akarok, mint a GW2 warrior: http://www.guildwars2.com/en/the-game/professions/warrior/

mindent tud amit a temp+glad és még többet is :)
  • maniac001
    Elyos oldalon? Kérdés hogy nagy létszámú légiót keresel vagy kisebb csapatot...
  • Strahd_
    Ely oldalon a blog alapjan a Last Stand van mint legio. Nezd meg a blogon a jellentkezesi lehetosegeket.
  • Madmano
    Spataloson egy mágus csemete légiót keres.Az ingame nevem:Zotyko.
  • KaszaN
    Megvan a gond...volt egy kis .dat fájl amit letöröltem és már jó...rühellem ezt az NCSoft Launchert. Még else kezdtem játszani már több bosszúságot okozott mint hasznot.
  • KaszaN
    Hi

Nemtudom feltelepíteni az NCsoft Launchert. Telepítésnél amikor kiválasztanám hovategye azt írja:
    The chosen directory is not empty. The NCsoft Launcher can only be installed to an empty directory.
    Hapedig én adom emg hovategye azt írja:
    You cannot install to the root of a drive. Please choose a directory.
    Milehet a gond? Tegnap még jóvolt csak letöröltem az egészet az aionnal együtt mert ez a szar NCsoft leszedett valamiért 31gigát.
  • krisz073
    Sziasztok.

Nem tud valaki eladó esetleg megunt CE verziót?
    Karakter, pénz nem érdekel!
  • Strahd_
    Toborzo link Variance Blogon
  • Strahd_
    Variance blogon nezd meg szerintem azzal jarsz a legjobban ott vannak magyar legio leirasok, melyik szerver hogy megtalald ami neked a legjobban tetszene.

• Madmano
    Akkor lehet,húzhatsz még egy strigulát.
  • Strahd_
    :) nem tudom en onnan csabitottam el akiket ismertem Spatalosra ;P
  • Madmano
    Köszi.Közben újra aktiváltam az accountom.Most frissít a technika.Még igyekszem a leállás előtt használatra kész állapotba hozni a játékot.Aztán a három közül valamelyiken kezdek egy varázslószerűséget.A Kahrun milyennek számít a szerverek között?
  • Strahd_
    En 3 szerverrol tudok ahol sokan vannak Castor, Telemachus, Spatalos
  • Koppa
    Madamo!

Gyere hozzánk!

Castor szerver - Asmodian - Inquisitors!

Üdv:
    Huber
  • Madmano
    Szóval:szervertipp?
  • Fehercsoki
    Tudom,csak gondoltam rákérdezek ha már témánál vagyunk...

#13896 köszi.
  • Frosty01
    nem ingyé, de van.
  • Madmano
    Azt írtam"azokat a karikat felszámolom".
  • Fehercsoki
    Behozták már az ingyenes karakter transfert?
  • Madmano
    A Kahrun-on kezdtem még anno.Azokat a karikat felszámolom és egy másik szerverre költöznék.Szerintetek melyik lenne jó választás?Spatalos?
  • Fehercsoki
    Rámentem a repairra na most újra letölti az egész aiont:S
  • Fehercsoki
    Error Code: 3 (PatchPathNotFound):
    There was no way found to patch from version '1.5.0.9' to version: '1.9.0.1'.
    The patch servers are most likely in the process of being updated.
    Please try again in a few minutes.

Ezt dobta ki amikor patchelni próbáltam!Lehetséges hogy 1.5.0.9ről nem tudok 19.0.1-re patchelni?:S Vagy csak nincs szerver?
  • Strahd_
    igen, a felhajtas nagyobb volt mint maga az effektiv valtoztatas :) de azert voltak a patchben jo dolgok is, Spataloson is felelenkult a stain piac 1.9 kornyeken. Es en latom a drop rate emeleset is.

Rengeteg Lannok runon voltam, de csak az utobbi idoben kezdett el dobni is valamit (sargat)
  • Fehercsoki
    Neten szoktak árulni 5000 körül GCt.Azzal.
  • Belton
  • Csenky
    Tulajdonképpen igazad van, de amekkora hype-ot tolt az 1.9 mellé ez a nyomorék west társaság, érthető, hogy kicsit keserű a szája néhányaknak. (akik esetleg nem az Aion blog rendszeres olvasói)
    Nem is értem ezt az üzletpolitikát, az 1.9-et szép csendben ki kellett volna lökniük rövid idő alatt, és a 2.0 reklámját megtolni mint az állat. Ezt nem át látni elég röhejes.
  • Vicodine
    mindig is arrol volt szó,hogy az 1.9 egy kisebb patchecske lesz a 2.0 elött,nemtudom sokan miért vártak nagy dolgokat
  • Madmano
    Köszöntem.Már csak arra kérnék választ,hogy hogyan jövök ki anyagilag esetleg jobban,ha hol fizetem a havidíjat?PayPal,banki utalás,Gamecard?Vagy ezek között semmi különbség?