24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Shaenis #14246 aggódni csak akkor kezdek majd, ha éjfél körül bejelentik, hogy a sikertelen merge miatt megpróbálták visszatölteni a backupot, de hibásak a mentések. hajrá ncsoft ^^ -
Shaenis #14245 Szia Lantee, te is átcsábultál? :) Aionban level10-en van az "ascendálás", addig sok funkció korlátozva van. A lvl 10 pár óra alatt elérhető szólózva, persze eltarthat tovább is ha még minden új dologra rácsodálkozol. :) Melyik szerveren és melyik oldalon vagy? Spatalos / Elyoson a kezdő területeken is pezseg az élet. -
AsmodianKinah #14244 Remélem nem húzódik el a merge este 10-ig. Sajna sokszor nem tudják tartani a kitűzött időpontokat:( -
#14243 ez a kozepso muki halali ..... Beszaras -
Ghost79 #14242 Itt a folytatás :) -
Ghost79 #14241 cool,akkor egész nap a penész fog enni. :)
-
#14240 Ja ...... este 6(7)-re meg is lesz.
nekem nagyon tetszik -
Ghost79 #14239 Mi a fene?Most csinálják az összevonásokat? -
#14238 jó ez. az első 20 lvl-t ki kell bírni :)
utánna viszont lehet partyt találni. 50en meg már túl sokat is :D -
Lantee #14237 Most már kivárom a GW2-t. :) -
Tomy Lee #14236 Gyerevissza gw:))
upsz.. -
Lantee #14235 NA, szépen ismerkedem a játékkal, bár még az első területen questelgetek. Ami furcsa, hogy egyedül kell menni, mert szinte alig van ember, és még nem engedélyezett a group search - nem tudom miért?!
Szóval szép, jó, csak egyelőre kicsit uncsi egyedül csapatni! -
Tomy Lee #14234 Kit kergetsz te végig map-on lol:DD
Legtöbb Hun player olyat odavág azt se tudod merre menj noob!!
Mondjuk saját tapasztalatot megosztani széép csak kevés ja és naggyon nevetséges vagy te kis low lvl 0 -
#14233 Nem is a korodra gondoltam :DDDDD -
Csenky #14232 +1
Én is ha láttam egy cursed enemyt eltnenben, nem a 45ös karival indultam neki levadászni, hanem szépen vittem a 34est, és remek szórakozás volt, amíg nem kerültek elő a highlvl vérpistikék. Engem kifejezetten idegesít, ha 1 ap-ért szaladgálok. Ha meg erősebb a kis twink riftelő az én altomnál, akkor is szívesebben bukok 150 ap-t, minthogy nyerjek 1et... Just a game. -
#14231 szerintem nem kell sok lvl20-as playert megolnie egy lvl30-asnak, hogy megkapja az Ariel's(?) curse-t, amikor mar mindenki lathatja a mapon folyamatosan az illetot. Ezt nem hivnam gankelesnek, hiszen mar nehany kill utan megkapja az atkot a nagy szintkulonbseg miatt, es onnantol kezdve csak menekules a tortenet... En is szoktam a 31es assammal eltnenben mozogni, de sosem megyek fel Eiron desert-hez vagy az Ancient Relic site-hoz, mert tudom, hogy ott alacsonyabb szintuek vannak, ami magaval hozza a curse-t hamar, es akkor vege a mokanak...
Az meg, hogy egy 30as lever mondjuk ez 25-30 kozotti playert, abban semmi kulonos nincs, ilyenkor igenis fogjanak ossze ellene, ha egyedul nem megy. de ne ugy, hogy hivjak az 50eseket.
Nekem a legjobb rift-es pvp-k akkor voltak, mikor leoltem 1-2 embert, es utana modszeresen kezdek el vadaszni ram 2-3-4en, de mind az en szintemen (25-35) voltak. Ez marha jo pvp, es biztos vagyok benne, hogy ok ugyanolyan jol szorakoztak, mint en, hisz egy ido utan mindig elkapnak, de gyakran csapodik az ilyen groupokhoz egy nyomi 50es, es elrontja a masik 5 ember jatekat a 3 autoattack killjevel..
Szerintem hagyd meg a lvl20-30 kozotti playereknek az "eventet" hogy ok vadasszak le az illetot. Hidd el, ok is jobban szorakoznak, hogy vegre van valami izgalom a grind es questeles mellett.. -
Gamecube86 #14230 tzjh89
Megbocsásson professzor nem gondoltam volna hogy maga ilyen intelligens és az értelmi szintemre vonatkozó következtetéseket képes levonni két hozzászólásból. ,,!,, :) ,,!,,
-
tzjh89 #14229 Amint látod ez a forum a hivatalos (OFFICICAL) szervereken játszók foruma. Itt senki nem fog neked segíteni (nem akarnak), és igazuk is van. -
bandris95 #14228 Kössz a segítséget..... -
tzjh89 #14227 Lehet h a korod a dublája de agyilag még mindig egy 12 éve gyerek szintjén mozogz. Sajnállak. -
bandris95 #14226 De az a baj hogy még nincs meg a Szerver,most csinájjuk,és azér kéne most -
Gamecube86 #14225 "Bahh ezért utálják a magyar játékos társadalmat szinte mindenhol :( kedves nagytudasú PRO sok mapon vegig kergetös balfék :/
Ez a gáz amikor el lepik a játékokat az ilyen 12 éves Mapon kergetős emberek"
Egyrészt nagyjából a duplája a korom de végül is "majdnem" eltaláltad.
Másrészt pedig igenis végig kergetem 5 mapon is a lvl 20 játékosokat gankelő 30+ full pvp setes TAKNYOKAT. -
#14224 Lépjetek fel szerveretekre és nézzétek meg, hogy mi a neve. -
Ghost79 #14223 Nem kicsit,nagyon. :D -
#14222 Kicsit eltévedtél... -
bandris95 #14221 Sziasztok!
egy jó ismerősöm most fog csinálni egy Aion szervert és még azt szeretnénk megtudni hogy a Honor Pontot itt hogy hívják(a honor a World of Warlcraft-ban ,ha megölsz egy ellenséges Playert akkor kapsz valamennyi honort) -
Ghost79 #14220 Minap én is összefutottam egy asmoval questelés közben,erre az futás a tornyához,igaz becukkolta egy kicsit,hogy csak erre képes,kijött,nyomtunk egy tisztességes PvP-t,levert.Felkeltem ott mellette gratuláltam neki,és elálltam arrol a helyről.Ő meg hagyta.Azért van normális,és tisztességes figura mindkét oldalon.Akik meg átestek a másik oldalra,azok olyan kölykök akikbe nem neveltek semmi tisztelettudást,együttérzést.Sajnálom őket... -
#14219 Taknyok, pofáncsapás, leszarás? Már a nyelvezet, amit használsz, is szánalmas! Az ellenfél lekezelése a gyengeség egyik legnyilvánvalóbb jele!
-
#14218 Bahh ezért utálják a magyar játékos társadalmat szinte mindenhol :( kedves nagytudasú PRO sok mapon vegig kergetös balfék :/
Ez a gáz amikor el lepik a játékokat az ilyen 12 éves Mapon kergetős emberek
-
#14217 Elég sokat szedegetek aethert alsó abyss egyik területén, ahol küldi helye is van a 26-28-as asmo kariknak. Itt énh általában békén hagyom az elyket, ha nem támadnak, de volt, hogy betámadott egy, és amikor leöltem, majd kaptam érte pl. tegnap +1033 AP-t meglestem ki is az. No lám egyötvenes assa volt. Hát erre most mit is mondhatnék. Azt ihhette, hogy ott csak kiskarik vannak, amit benézett. Persze volt, hogy a minap egyik asmo társunk levágott itt egy 4x-es elyt, mire az sírva futott Vipu-ért és társaiért, akik aztán hatangenkelték ezt a területet vagy egy órán át. Gratula nekik is!
Persze ez egy játék és ennyi! :) -
Csenky #14216 Ezt aláírom, mármint a nehézséget. Eszméletlen szívás a komplett asmo campaing chain... De elyoshoz képest mindenképp. Ely majdnem végigsolozhato asmonál meg már lv23tól szinte group az összes pff... A területek eszméletlenek (szebbek, de túrázás szempontjából rosszabbak), az a rengeteg rohangálás meg... Hát rofl. Nem is beszélve róla, hogy nincs Inferno sem Hannet, ami azért nagyon kemény boost az elyosnak. -
#14215 Furcsa,mert a niggerek sem a nap hiányától barnultak le:D -
tzjh89 #14214 Azt meglehet valahol tudni h mennyien tolják az Aion-t (Európa érdekel természetesen!) -
#14213 Amugy, ha jol tudom, az asmok semmivel sem "sotetebb lelku" lenyek, mint az elyos-ok. Sot, ha jol emlekszem, akkor az elyosok vertek at az asmokat ketszer is. Legalabbis valami ilyesmi remlik a konyvtaros quest-ben levo videok emlekebol.. De lehet, hogy az elyosnal meg pont az ellenkezojet mutatjak. Az asmok csak azert feketek, mert ok voltak, akik anno jol beszivtak, es nem a napos oldalon voltak, igy alkalmazkodniuk kellett a rideg korulmenyekhez. Ez amugy a jatek rendeszeben (questek/itemek/balaurok) is meglatszik, az asmoknak minden nehezebb, mint a masik frakcionak [irony] -
Csenky #14212 Én anno lv31 körüli karival mentem alsó abyssban terrorizálni a népet, és találkoztam egy 50es fajtárssal, aki kb szintén ezt csinálta. Kicsit leálltam vele beszélni, mégis mire megy ki a játék, elvégre az én 100-200 ap-s fogásaimat vitte el 1 ap-ért. Teljesen logikus válasza volt: ki akarja csalni a nagyobbakat. Természetesen ki is jött egy idő után 3-4 nagyobb kari, akik amellett hogy a gyökeret elkergették, onnantól kezdve azok gankelték a környéket és csomagolhattam én.
Lehet szidni a játékosokat (főleg riftes sztori, az azért más mint amit most én leírtam), de abból indul ki az egész, hogy a játék erre lehetőséget ad. Korlátozni kéne a dolgokat. Alsó abyss: lv25-40, felső: lv40-50, core: lv50 only. Ha ezt így korlátozták volna, és ennek megfelelően helyezik el a mobokat / questeket, az nemcsak élvezetesebbé tenné Reshantát, de az alsó siege-eket is gatyába rázná. (nem 3 perc lenne egy deity ledarálása) Persze ez a twinkeknek nyitna újabb teret, mert egy 40-es atomtáp karinak (Qzz) nem lenne ellenfele alsó abyssban, de valamit valamiért. -
#14211 Sziasztok!
Nem tudom mit foglalkoztok bárkivel is.... teljesen mindegy botokkal vagy sajátkézzel szedi össze a vagyonát és árulja.... mindig is voltak és lesznek is.. ha valaki van olyan bolond, h így jut pénzhez vagy bármihez lelke rajta és reménykedjen h nem bannolják. Személy szerint én azért játszom mert leköti az unalmas perceim, és az se gáz ha kis karikat gyilkolnak az asmok elvileg sötétebb lelkű lények de szerintem elyosiak is vannak akik ezt művelik :d én is megtettem vagy 3szor :D Egyszerűen nem kell foglalkozni velük ha nem kapnak választ rá elmennek azt csók :D további szép napot mindenkinek XD -
#14210 nem. itt mindenki official serveren jatszik, tort server felol ne itt erdeklodj. -
#14209 asmo oldalon is vannak ilyen lamak - gyakran szoktak 50esek kerdezni LFG-n, hogy van-e elyos Morheimben.
Persze ellenfelek vagyunk meg bla-bla, nem is azt mondom, hogy ne oljon meg egy 50es, ha epp osszefutunk, vagy ha latja, hogy epp egy masik elyost olok.
De az, hogy becampelik a 20 szinttel alacsonyabb riftet, vagy direkt az olyanokat keresik, akiket kb 3 autoattack-bol levagnak az szerintem szanolom mindket oldal reszerol. Azert miutan vegig kergettel 5 mapon keresztul egy szerencsetlent, vagjal le majd par lvl30as mobot is 1-1xpert ;-)
-
Zekasgladi #14208 Az infinite aionon játszik valaki rajtam kivül?
-
#14207 En a hazigazda helyeben ugy penderitenem ki az ilyeneket, mint amilyen te vagy, mint macskat sz*rni. Csak ezert beregelned igazan kar volt.