Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki tudna segíteni, egy olyan opcio érdekelne, hogy egy tabot csináljak, ahova jelszóval lehet belépni és beszélgetni (ingame persze)

valami leírás ötlet vagy valami, hogyan lehet ilyet csinálni?

elöre is köszönöm a segítséget

Eladó Aion Kinah - Spatalos Asmodian oldal

1000huf / 1millio | 10millio felett 900huf / 1millio

pm ha kell

- There is no such thing as innocence, only degrees of guilt. -

Tatyla
egy kis off de megéri

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grindel a fene... én elmondtam neked kakika, hogy ráérek, nem sietek 50 re 😊

MrStokes
Grind-dal gyorsabb a fejlodes mint kuldikkel? Mondjuk valahol ereztem hogy igy van, foleg gondolomd, ha az a bizonyos grind az abyss-ban tortenik.

Na persze most mar igen csak mokas egyedul grindolni az abyssban friss karival...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

mondjuk az elsõ kari az 2 hónap alatt lett 44(jó,volt 1 bar híja😄) de ezzel kicsit gyorsabban tolom,meg nem questelek aztán így faján megy.ahogy te csinálod úgy érthetõ is amúgy,állandóan csetelgetsz,nézed ahogy csiripelnek a madarak a fán..😄 vaze legyél már hc
értem, nincs idõd játszani de probukáltál szinte még 1 40 es karit, jó volna ha nekem is igy nem lenne idõm játszani 😞

gondolom, ez egy privát server, arról viszont itt nem nagyon fogsz segítséget kapni mivel innen senki nem játszik privát/tört szerveren..

talán vedd fel velük a kapcsolatot, hátha náluk van a bibi

üdv

én ma reggeltem az infinite aion szerver-re és nem tok belépni álandoan ezt írja ki: ( ID or password does not match )?

[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]

Most kezdtem egy új karaktert a Spataloson, Gese néven. Elyos Mage (majd Sorcerer leszek), egyelõre 5ös szint környékén tanyázom. Valakinek van kedve csatlakozni és 1ütt fejlõdni?

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

37 csak mert nincsen idõm játszani sok a meló,bár ezt 2 hét alatt toltam be...😊vagy mittomén mikor volt az a nagyobb update azóta
The Collapse of Elysea legion tagokat keres
akit érdekel az pm me, vagy keressen fel a játékban, illetve utánunk nézhet eme csodás oldalon.

Kouta

nekem egyik szemem se sír, és mindkettõ látszik is, BUKTA FOSTALICSKA barátom,

már engem is beenged

na hanyas vagy?

Running
Van itt valaki aki a fibernetnél van? Nekem tegnap óta nem talál szervert a játék, állítólag valami gond van náluk...igaz ez?

te bence multkor láttalak a tvben😄 az is bence volt,meg neki is az egyik szeme sírt,a másik haj.amúgy engem beenged
téged se enged be fostalicska?

szerintem mindenki ezt a választ kapja aki ír nekik,mert ha jóltudom kiválasztod a supportnál h mivel kapcsolatban küldöd a szerelmeslevelet,és a rendszerük automatán ahoz küld egy választ pár percen belül
erre nem tudok mit mondani h öszinte legyek, és ez nem ilyen egyedi probléma lesz amiért irnom kéne mivel az ismeröseim közül senkit sem enged be + innen se pár embert, szoval valamit ök ratykodnak...

gurubefree
"-For assistance accessing your NCsoft master account or a game account, please provide the following information:

-- What first and last name did you use when you created the account?
-- What physical address did you use when you created the account?
-- What date of birth did you use when you created the account?
-- What are the 20-digit serial codes for all games you added to the account?
-- What is the Unique Account ID for the game account you are referring to? (This was sent to you via e-mail on the date your game account was activated with a subject header of "Game Account Activated.")
-- What are the last 4 digits of the credit card or the 20-digit game time card code originally used to activate the account?"

A valasz az e-mailemre .

ゾルターン

jaja sajnos nekem is ez van 😞

gurubefree
Olvastam szeptember vegi kulfoldi hsz-ket ugyan errol a problemarol.

ゾルターン

eddig nem volt, most viszont tömeges szóval valami gáz van...

Sáska
GZ!

gurubefree
Most irogatok nekik .... gyurjek ki a pisztojt .

Utana neztem .... ez a problema szeptember ota nincs megoldva.

ゾルターン

nekem is...

BEAST
Jah, ugyan ez van most nekem is, es meg sok masnak 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gurubefree
Volt mar valakinek hogy "system error" hibaval nem tudot belepni a jatekba ??
Egyszeruen ledobott a szerver ( dissconected ) utana probaltam belepni es ezt irja ki : "system error"

ゾルターン

A PewPew légió a Castor szerveren elsõként sikeresen elfoglalta Miren Fortresst sok más bajtárs segítségével! ^^
Muhaha, Elyos OWNED!

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

gurubefree
Mas sem tud belepni vagy csak az en keszulekemben van a hiba ??

ゾルターン

Muhahaha, ez nagyon nagy <#nevetes1><#wilting><#nevetes1>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Dizson
Ez marha jó. 😄 Nem tudom hogy van e már Karácsonyi event, de aki megszeretne lepõdni az ne nézze meg.

hamar meguntad :p

ez tök husi 😊

Ha valakit érdekel, van egy eladó serialom, az accon spartalos szerveren, asmo oldalon van egy 15+ szintû ranger!Továbbiakat privátban!

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Tatyla
nesztek murlock:

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

meg a sorci is,meg a chanter is...a végén tehát kijön h minden kaszt nagyon táp a végére!bár clericet nemtudom hova tenni,kiváncsi vagyok hogy így akarják-e hagyni,mert ez azért kicsit vicces
gurubefree
Nem lattam videot Lv.45+os Ranger-rol ... en meg azt lesnem meg .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

48

gurubefree
Nem lattam .... milyen szintu ez a Templar ??? Mobilrol vagyok ... nem valami gyors .

kiváncsi vagyok ha egy templar ezt képes müvelni ezen a szinten akkor egy assassin majd mit fog tudni... 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

gurubefree
grt .... remelem nekem is meg lesz a kov. 2 napban.

ding, lvl 38... -.-

Frosty01
Do u think so?

practitioner of the forbidden arts of death

Ezt nem tudtam, kössz😊

Wowot is elvetettem eredetin, mert franc fog megvenni 3dvd-t, hogy aztán májusban megvegye a 4.et😄

Mindenképp tölteni fogtok. Nem kell új tartalmakért sose fizetni, legalábbis ezt ígérték. Ingyér' meg csak nem kaptok cd-t 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

gurubefree
"Ouu that's dirty"

Vagy egy kiegészítõ, nemhiszem hogy egy teljesen új grafikai csomagot csak úgy letöltetnének szegény jóemberekkel...

Elsõ két soroddal meg egyet értek, mindenki tudja h nem ugyan az a tört, és mindenkinek van oka, hogy miért fogja/nem fogja megvenni...

Az alairasod valoban igaz lehet!

Perpill énsem origizok, mert a jelenlegi gépem 10-15fõs tört szerón is laggol, haver accjával origin alap beállításokkal 2fps, szóval megvárom az új gépet, aztán január elején megveszem a gamet. Nem tudom miért kell rögtön le balfaszozni valakit, csak azért mert épp nincs rá pénze/nem akar látatlanban fizetni a játékért...és még oda is írta, h amint lesz lehetõsege/karácsonyra megveszi. Szóval ha valakire illik az általad használt jelzõ, akk inkább rád szavazok<#taps><#taps>