Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
ja jotanacs dmg buff helyett evasion vagy accuracyt hasznald folyamatosan akar meg pvpben is mert olyan kicsi az hogy szinte megse latszik hogy fentvan vagy nincs ezert a masik 2 jobban megeri
Veni, vidi, vici
Így valamivel 300 attack fölött nem rossz, de a critek dmg-beli szórása undorító. Eddig a tayga wine steak ment meg a koktél. Megmondom õszintén, teljesen kiment a fejembõl a crites kaja. 😄 Kiváncsi vagyok mennyibõl tudom majd kihozni az új kaját, mert pl dredgionban ha durva az ellen, eléggé fogy és én elég herdáló típus vagyok, ezért sosem vagyok jól eleresztve 😊
Tyron /// Asmo ránxer /// Telemachus
Veni, vidi, vici
Most nem tudok item neveket idezni, de megneztem, hogy mi kell mondjuk a 38as kek leather chest-hez, es csak a 4db expert major armor flux (lehet, hogy nem pontosan ez) kerul a brokernel 2 millioba. Ezutan a tobbi cucc arat meg sem neztem, hiszen az itemet, amit craftolnek belole ennyi penzert (2 mill) meg is lehet venni, ergo a crafterek vesztesegesen teszik be a brokerhez.
Igy mi ertelme van a craftolasnak?
de megjegyeztem a nevét ^^
Tyron vagyok ingame, meló után ha hazakeveredtem, rádírok. Közben volt még 1-2 SR run, természetesen chanter meg lvl 50 templar stigma (elyos only) 😄DD NCnek persze hiába írsz, hogy cseréljék, ha már elkúrták, tudnak a hibáról, de ez van...
Más: Elég sokszor solóra kényszerülök, mert a mi groupunkból a healer nem tud lenni, ezért a stonebuildben próbálok arányos maradni, viszont egyre jobban mozgatja a fantáziámat a hozzád hasonló attack build. Mennyire éri meg? Egyelõre nem vagyok olyan anyagi helyzetben, hogy 24/7 critscrollokkal pótoljak, de mégis jó lenne tudni, hogy mennyire éri meg.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Spataloson, asmo oldalon keresek expert kovácsot 410es crafttal, 40es 1kezes kardhoz, alapanyag megvan csak egy gomnyomás kell! 😊
ingame: Matsuko
MauganRa ha te vagy Gaborka akkor majd gameben megbeszeljuk az arat 😄
Veni, vidi, vici

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nem tudom melyik a rosszabb, ha nem esik ki, vagy ha kiesik, de vki elviszi eloled ugy, hogy csak te tudnad az adott item-et hasznalni...
Together we'll fly someday...
parry-bõl nincs skillem (blockra van 3 counter támadásom)
egyedül pajzs+kard, mert akkor kevésbé fogy a hp (kevés downtime)
healer/chanter duozásnál kétkezes kard, mert gyorsabb dmg és úgyis van heal
eliteknél ismét pajzs+kard
Sajnos annyit nem duozok, hogy befektessek egy nagy kardba, így lassan haszontalan lesz a régi. Pvp-ben meg az a fõ kérdés, hogy pl emel-e annyit a block gyakoriságán a fullblock manastone-ozás, hogy elbukjak miatta párszáz hpt? Illetve sorci/sm esetében van-e mit blockolni egyáltalán?
De tegnap az SM-en borultam ki iszonyatosan. SM+Chanter lerendezett vagy 5-6 embert a 8ból mire beborultak, a cleric akivel voltam talán kétszer is halt. Szánalmas volt 1-2 percig csak fearben látni a fél csapatot.
De egy szegény rank1 sorci látta kárát, az is lekapta a kedves cleric társamat, és átkergettem a fél dzsungelen heironban mire kicsikartam belõle majd' 1200 AP-t, mennyit bukhatott? 😊
Egy pvp kérdés: HP vagy Block manastone templarnak? Criteset majd csak lv50-en pakolom be, most hp-re van pakolva, érdekelne block-kal van-e valakinek tapasztalata?
-kapsz, de nem olyan sokat, mintha mob-ot olnel. Viszont kapsz Abyss pontot.
- rift: 2 orankent megnyilo "teleport", aminek segitsegevel atmehetsz az ellenseges teruletre.
Hogyan juthatok el Abyss-ba, és hanyas szinttõl?
Kapok-e a pvp-ért xp-t?
Mik azok a riftek?
Hirtelen most ennyi 😊
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Amikor meglett a betoni, betörtem, de a vicc, hogy minõségi változást nem nagyon hozott attack meg pch szempontjából. Ami miatt kellett az az accuracy, mert 46-50es lightarmoros mobokat már elég sokszor misseltem.
Clericet ölni agybaj valóban... :S Íjászként rohadtnagy mák kell, hogy az azonos vagy 1-2-3 szinttel alattad levõ-t megzörgess.
Zarache: pmben kaphatok emberi árat bestial furyra?😊
Running amugy 40+ ahol belehuz nagyon a cleric 50-en meg vicc az egesz kari szoval fincsi nemtulzott vele csak akkor tudok megolni egy cleric ha van akkora makom hogy a skillem 2x lo high dmg critet es stun utan silence aztan mire leszedi knocback bejon illetve ha rosszabb cucca van es tobszor tudom szakitani a healt de amugy kb cleric olese vicc root dot root dot kozben healeli magat es silenct leszedi potival es ezek a csatak foleg levegoben veszelyesek mert ott nagyon gyorsan odebb is tud szalni :/
de biztos lesz dmg nerf mivel sm is kapja mar a nerfet xD a fear miatt
Veni, vidi, vici
mostanaban Asteria fortresshez kozel levo egyik kis szigeten szoktam balaurokat oldosni, de eleg felkapott hely, igy meg kell kuzdeni a helyert, emiatt az xp/ora annyira nem kecsegteto, de legalabb jo dropok vannak.
emellett meg FT-t eroltetem, hatha kiesik az ij, de elkeserito a helyzet, mert nemhogy az nem esik, de meg semmilyen fabled itemet nem lattam esni ott, pedig mar mogottem van igen sok run.. Tegnap elmentem partizni, s volt egy 35 ranger, aki Kromede ijaval szaladgalt, s mondta, hogy meg mikor lvl31 volt, akkor esett neki.. ha pff..😊
Abyss-ban meg megvárják amikor fél HP-n vagyok, aztán assa, vagy vari kitolja a max dps-ét, és azért halál.
Normális 1v1 még csak duelben volt gladi ellen, de az meg vicc volt, én nevettem, a másik meg sírt.
Egyébként csak tegnap kb 10x öltek meg Herionban a Manorok környékén megint, és alig egy két nyomi jött csak üldözgetni õket.
Spatalos - Asmodian oldal
700/millio | 10millio felett 600/millio
- There is no such thing as innocence, only degrees of guilt. -
Veni, vidi, vici
fõleg ha nincs szerencsés napod és sok alig van critical hited XD
practitioner of the forbidden arts of death
mint irtam kiváncsi leszek mit tud majd nagy szinten, bizakodom de tartok is tõle (sok forumot olvasok az a baj...) :S
én majd karácsony elõtti anpon fizetem be magam újra 😊
addig sajnos dolgozok minden nap 😞 így nem éri meg
practitioner of the forbidden arts of death
Assassin érdekes lesz nagy szinten, kiváncsi vagyok rá de kicsit tartok is tõle :x
Voltam HQ-n LV.38+ karikkal . Amikor a healerre vartunk unalombol elkezdtek PvP-n ...... Glad , Chanter , Ranger , Assa
Az Assa lenyomott mindenkit ... en egyedul a rangerel birtam el. Vannak problemak a tavolsag tartassal 😞
En is eppen azon gpndolkodom hogy fogom elerni a 40-et ... 37rol 38ra 26M xp ha jol emlekszem .<#guluszem1>#guluszem1>
ゾルターン
elsosorban farmolasra/ coin questekre gondolok, mert a sima questeket, instakat (pl SR) en is tudom.
thx
20kk az csak irany ar volt de megondoltam magam xD inkabb batartom de bestialt eladom 😊
Veni, vidi, vici
Na most a bestial fury és a focused shot az istenért nem akar esni SRben(mert a sok stigmadroppol az ember reméli, hogy csurran cseppen) rengeteg run után sem. Gondolná az ember, hogy akkor megveszi brokernél, de valahogy 6kk+ért és 20kk darabonként nem adja(Castoron).
Tény, hogy iszonyat kemény tud lenni egy ranger, de megmarad papírnak akkoris 😊 Dredgionban az elsõk között tûnök el úgy, hogy kb pisszenni sem tudok. Nem panaszkodhatok pedig a gearjeimre és szeretem a kasztot, de még van hová fejlõdni... Ha táp honi ranger kell nézd meg Zarache-t meg Sancát 😊 Én Tyron néven futok.
Zarache: 1./Hányszor voltatok Lahbrinál, mire kidobta a bowot?😊
2./Komolyan gondolod a 20kks focused shotot és bestial furyt vagy alkuképes vagy?😊
Mellesleg kurvajóvolt a tegnapi Roah siege. Eddig egy siege sem adott ilyen élményt.
(bocs a kései reakció miatt, de eddig csak olvasgattam, nem volt regelt accom)