24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Vicodine
    ely ellen nemlehet rendesen tesztelni,az nem fog neked ottmaradni egyhelyben és megvárni a cdt h ugyanazzal a skillel püfüljünk egy darabig h mekkora dmgek jönnek:) Juvi amugy egyálltalán nem csal szerintem,elég kicsiket sebez,és azok a nagykarik akiket levág,annyira nyomoroncok hogy az már tényleg fájdalmas,a kicsiket meg alap,h lenyomja,egy jol gearelt assának azon a szinten lehetetlen ellenfelet találni,mert ott még van stunlock stb.,és annyira kevés hpval rendelkeznek az emberek még h ekkora dpsel max 1 sec bárki.Nekem is van fentartva a nagy assa mellett egy kicsi riftes balhékra..:)
  • Csenky
    Nem mondom még mindig, hogy nem csal a srác, de szerinted ha nekiállnál "tesztelni" azt, amit Azalie vagy akár Juvi lenyom, sikerülne?
  • Vicodine
    Van ember akiröl állitják , h csal,de még sem,és van,aki tényleg csal.akit én mondok azért tuti,mert utánnateszteltünk h megértsük a dolgot,de nem lehetséges az amit néhányan elöadnak pvp közben:) de nem baj,elöbb utobb le fog áldozni nekik,ez tuti:)
  • Csenky
    Remek példa az fps-es, csak az a baj, hogy sokan nem tudják feldolgozni, hogy bizony mmo-ban sem árt a skill.
  • xerb
    Azalie ellen minden forumon ment a qq hogy mekkora csiter ,de sokan mikor látták a videóit akkor is állították hogy ez lehetetlen ez bizony cheat.
    Aszem paradox blogon volt is róla egy post ahol utánna lett számolva hogy nem cheat. Pl ha egy WCG gyöztes ellen nyomnál valami fps-t pl q3a-t vagy mittudomén akkor 10-böl 10-ünk azt mondaná hogy bazz ez bizony csitel de nem kicsit.
  • attyspocak
    Sokszor előfordult, hogy minősíthetetlen hangon írtak egymásnak a játékosok. gondolom ezért.
  • Sáska
    tenyleg, a commentelest miert vettek le onnan? sok volt a flame?
  • Csenky
    Én meg eltnenben öltem meg 2 rangert, egyszál rangeremmel, az egyiken 30as elite pvp cuccok 40-es expert ijjal, a másikon meg enyémhez hasonló expert cuccok voltak. Azok hónapokig szinten levő gankerek, mindig együtt mindenhol, szerinted? :) Az egyik duplán halt mert azt hitte a revive stone csodákra képest. :) 2800 ap-ért jó fight volt, és akkoriban még működött a commentelés live statuson, megköszönték a funt, nem volt mindig divat a csiterezés...
  • Vicodine
    abyssban ölte ezeket meg,szerinted full pve emberek voltak?:D
  • Csenky
    Jah, nem linkelem milyen karival mert azóta átöltöztettem. :p
  • Csenky
    Azt írtad 3 db 45+os karit ölt meg? pvp gearben 40es assával? Erre gyúrva az lenne a furcsa, ha nem tudná megcsinálni. Kék expert cuccokban is le lehet verni két hasonló szintű (pluszminusz 4-6 szint) pvp geares karit, csak a fegyónak kell jónak lennie (nem feltétlen pvp-s).
  • Vicodine
    Nem questet ment csinálni,hanem ölte az asmokat,köztük az én kiskarimat is,és ott tünt fel ez a hihetetlen superman erö ami a gyerekben lakozik,ezért mentem vissza nagykarival megnézni hogy az van-e amire gondolok:D
  • xerb
    Hehe :D Ja tényleg , szegény ,jóhiszemü ártatlan elyos O:) <--ö 40en elmegy megcsinálni a questeket abyssban azért a kicsike xpért erre te meg legankeled pff :D
  • Vicodine
    áááá tripla post sry:DDD.amit te hoztál fel példát,az önmagában lehetetlen,ugyanis kiprobálta,akkora különbség csak a crites és a normál sebzés esetén lehetséges,ez tuti,sokat probálgattam reggel
  • Vicodine
    Most olvastalak csak:) Na nekem ugyanez a dolog annyiban volt másabb,h ugyanarra a mobra ugyanazzal a skillel 600-750 közt sebeztem,többi skill illetve normal attacknál is ugyanez volt a helyzet ezzel
  • Vicodine
    Értem mit akarsz,de mint a postomban irtam,egy sima face to face fight volt,semmi kimozgés meg ilyenek,és,mint mondtam hatalmas attackbeli különbség!Akárhogyan is veszem,ez a dmgbeli különbség az álltalad emlitett szélsöségek mellett sem jöhetett volna létre,de helyes a feltevésed!:) Csenky:jah,valoban,olyan 20% körüli lehet a szorás,de itt a sokat hangoztatott attackbeli különbség miatt megint csak nemjöhetett volna ez létre:) Meg az lehet,h jobb assaként a gyerek mint én,ezt nem állitom,de hogy rommá verjen3 db 45+os karit is,az azért kemény.Engem is mondom az abysspoti mentett meg,amig ö nem tolt olyat,és 100hpn éltem tul...Direkt felkészültem a harcra ugy mentem oda h faszbuffban meg minden scroll h megnézzem a srácot,és azt kell hogy mondjam,ebben tutira biztos vagyok h csalt!De le fosom,megöltem azért:DD (40es karit omg hová sülyedek:D)
  • xerb
    Telemókuson , ugyanis castort azzal mergelték.
  • Madmano
    Sziasztok.Az hogy lehet,hogy a szerver összevonás előtt a Spataloson volt két ely karakterem,a Castoron kettő asmo.Most viszont csak a Spataloson lévő két ely karit látom!!!Hol van a másik kettő karakterem??????
  • gurubefree
    Akkor egy pelda a randomitasrol ...

Lv.34 Sin ( a kedvenc itt megtekintheto )

Ugyan az a fajta mob es ugyan az a skill >>> Dash Attack III. ; mob: Laggard Ksellid
    Elso mob eseten 261 dmg mig a masodik mob eseten 664 dmg .
  • xerb
    Persze Vico, nem arrol van szó hogy azt akarnám kihozni belöle hogy nem csal, ezt nem tudhatom.
    Egy példát még azért felhoznék (csak hogy trollkodhassak egy picit :) ).
    Vegyün 2 assát (lehetne akár mi más class is) ,tegyük fel hogy pontosan ugyanabban a gearban vannak és minden statjuk megegyezik.
    Rengeteg dologtol függne hogy melyikük nyer , de most csak egy skillt vegyünk . Mondjuk hogy (A) assasin és (B) assasin is elnyomja ugyanazt a skillt harc során, elvileg ugyanannyit kellene sebezni mindkettonek , mondjuk legyen 1000 dmg.
    De tegyük fel hogy (A) assasin elörefutás közben nyomja el a skillt és megkapja a +10% dmg bonusát. Ezzel szemben (B) assasinnak pont sikerül hátrálás közben eltolnia ugyanazt a skillt a kavarodásban. Megkapja a -70% dmg nerfet.
    Ennyi elég hozzá hogy (A) assa aki pont ugyanolyan mint (B)ellenfele sebez 1100-at mig (B) 300-at ugyanazzal a skillel.
    Persze ez elég szélsöséges eset de ebböl látható milyen dolgokat bír produkálni aion combat redszere.
  • Csenky
    Hát nem tudom, hogy mi újság lv50en, nem értem még el assával, de alacsonyabb szinteken olyan 20-40% randomitás minimum van, szerintem szélsőséges esetekben több is lehet.
  • Vicodine
    Nah én nemrégen kiváncsiságbol meglestem ezt a hihetetlen random dmget assámnál(mivel ugyemlékszem assánál ez alig van),hát nagyon de nagyon minimális különbségek voltak ugyanazzal a skillel,meg autoattackal is,tényleg csak amekkora a fegyon meg a skillen a minimum meg a maximum attack-különbség jött ki,nem ugy mint rangernél,de hát nem rangerröl beszélünk...Most már ahogy elnéztem a gyereket sokat erösödött,plusszolgat rendesen,de még mindig gyengébb a gearje mint nekem,és azota probálgattam már 40es assákkal duelben,akik valamennyire gyengébb gearben vannak ugyan,de nem számottevöen,és az eredmény nem meglepö,fele ütésük el sem talál,de ha eltalál akkor is a dmg reduction miatt annyira minimélisat sebez rám,h felejtös,és kb fél percig állok egyhelyben mire megöl.De hozzáteszem ne ilyen zöld geares 40esekre gondoljatok,hanem rendesen geareltekre.Meg mondom,néztem a gyereket,akkor amikor ez történt,majdnem 200al volt kevesebb attackja!ki lehet probálni mennyit számit,kibaszott sokat,föleg crites ütéseknél,drasztikusan számit az a plussz 200 attack!
  • gurubefree
    10 szintkulonbseg az sok ha Lv.40-ig gondolkodunk( gondolok arra ha Lv.30 megy neki a Lv.40-nek ). De egy jo Lv.40-es kepes lehet akar 1 Lv.50-st is megdonteni. Van ra egy nagyon jo pelda a Kahrun-on ahol asmo Lv.44 sin full group-ot kuld a sunyiba ugy hogy Lv.50 support van mellete .( ezt onnan tudom hogy voltam olyan szerencses hogy engem is megkostolt parszor ) A skill-ek alltali sebzesek random dmg-t produkalnak kvazi ugyan azzal a skillel mindig mas mertekben sebez es ez lehet eleg nagy mertekben eltero is.

• Pilutika
    tudnátok mondani valamien oldalt vagy progit amivel tudok ide képek felküldeni?
  • attyspocak
    :)
  • Vicodine
    Hallod kiprobáltuk haver 40es assájával is,ami csak egy picit van gyengébb gearben,szinte el sem talált,meg sem tudott sebezni.Amugy használom az autoattackot is,az neki nem volt elönyére,másik meg hogy assának kurvára nincsen random dmge,csak teljesen minimális ami a skilleknek meg az össz dmgednek a különbözete,de ekkora soha!Amugy csak egyetlen példát ragadtam ki,de minden skilljével nagyobbat sebzett.Ha nekem vki azt mondja,h 200 minusz attackal,kisebb skillel és minusz 10 szintkülönbséggel nagyobbat üt belém egy kari,mert jobb nálam,"ért az assához",akkor azt ugy körberöhögöm mint állatXDDD
  • menorel
    Anish: "más: Vajon akkor mi van ha pl Castoron van 10 karim, s mondjuk Telemacsón is van 10? :) Csak elméleti a kérdésem , nincs 10 karim ..."

Ez a kérdés valóban csak elméleti lehet, mivel összesen (értsd úgy az összes szerveren) 8 karaktert tudsz létrehozni egy accounttal.
  • menorel
    Gamecube86: Feltettek neked egy nagyon egyszerű kérdést, milyen nevű karakterrel játszol a játékban? A kérdést valószínűleg azért tették fel, mert szerették volna megítélni, hogy az állításaid mögött mekkora valódi tapasztalat, vagy éppen mekkora reflektorozás van. Ez egy játék (Aion) kvázi hivatalos magyar közösségi fóruma, a kérdés teljesen jogos. Azzal, hogy nem válaszolod meg, sokkal többet elárulsz magadról, mint ha bemutatnád a karaktered, legyen az bármilyen is.

Hogy megelőzzem a szivonaladból adódó "Mer-mer te meg ki a faszom vagy?" kérdést, egyből válaszolnék is rá: Nocknock vagyok a Spatalos/EU szerverről.
  • Csenky
    Még egy kis apróság: Nem arról akarok meggyőzni senkit, hogy normális amit egy twinkkel meg lehet csinálni, de a körülményeket mindenképp megadta hozzá az NCSoft. Én sem hittem el, amíg nem öltem meg 6-8 szinttel nagyobbakat. Pedig egy 43-as ranger kb 2-3 shotolni tud egy 50-es sorcit ha lemegy róla a stone skin, és még a silence is rámegy. Ami Aionban 8-10 szintkülönbség, az L2-ben kb 1-3 szintkülönbségnek felel meg (statok szempontjából). Nagyon gáz...
  • Csenky
    Nyilván Vico is tolja az aaw-t. Viszont még ez sem igazán elég. Tegyük fel, hogy a legoptimálisabb helyzetben volt a 40-es assa. 5-10ms ping, p.atk kaja, full atk manastones, ez eddig a beugró technikailag. Emellé jöhet egy annyira pro player, hogy fenntartja a mozgási bónuszt előreszaladással, és mindig hátba küldi az erre bónuszt adó skilleket. A harmadik fázis pedig a mák, mivel ahogy xerb írta, szórása van a sebzésnek. Kellő gearrel így persze, hogy be tud gyalázni egy nagy karit. Más kérdés, hogy amit felvázoltam, olyanból nem sok lehet szerverenként, de kétség kívül létezik, lásd még: Azalie.

És mindettől függetlenül még mindig ott van a sansz, hogy csal a srác. De D2-ben is lépten-nyomon cheattel basztatnak mindenkit, ami szerintem azért is baromság, mert akármennyire elit dolog a csalás, csak találkoztam volna vele élesben az elmúlt 10 évben. Pedig nem, és pedig sokat toltam. L2-ben ott van a cheat, de az azért más, mert tényleg csak azt nem éri utol, aki erővel kerüli.
  • xerb
    Vicodine: Nem akarlak megbántani ,de
    simán elkenhette a szádat , nem kell hozza csit csak esetleg jobban játszik.
    A combat logot meg bogarászhatod csak semmi értelme mert megnézel 2 skillt melyikötök mennyit sebzett? Ez már csak azért is hülyeség mert az assa skillek dmgjében alapban van egy elég nagy randomitás és még akkor ott az a tényezö hogy lehet az ellenfeled hátulrol tolta rád a skillt.
    Szóval a combatlog ezek miatt nem igazán mutatja be hogy mi is történt a harc során.
    A másik hogy nem tudom te assaként aawzel e, de gondolom ö igen , amitöl szintén kap egy 25-30% dps boostot.
    Arra akarok kilyukadni hogy nem feltétlenül cheat ami annak látszik elsöre.
  • attyspocak
    Ki és mivel te szerencsétlen? :O
  • Gamecube86
    Ezzel tulajdonképpen magad alatt vágtad a fát. GZ XD
  • attyspocak
    Nem emlékszem rá, hogy te pl. felfedted volna ki vagy ingame. Persze lehet, hogy tévedek, és már megtetted. :P

no meg ráadásul nem attól leszel (te pl vagy) nyomorult, hogy melyik oldalon játszol, hanem, ahogy megnyilvánulsz. :P
  • Gamecube86
    "Kit kergetsz te végig map-on lol:DD
    Legtöbb Hun player olyat odavág azt se tudod merre menj noob!!
    Mondjuk saját tapasztalatot megosztani széép csak kevés ja és naggyon nevetséges vagy te kis low lvl 0"

Valamiét olyan érzést kelt bennem ez az üzenet hogy egy nyomorult asmo írta. ha így fenn hordod az orrod lökj már egy linket az über hiper brutál karidról.
  • Shaenis
    Nyugi, csak egy évet kell behoznod. :D Első karimmal én is minden küldit végigcsináltam, ahhoz jó volt hogy megismerjem rendesen a világot, az újakkal persze már célirányosan szelektálok. Egy jó tanács, lvl12-n érdemes kiválasztanod egy craftot, és szépen felhúzni work orderekkel, alacsony szinten nagyon jól jön belőle az xp. Az új karikkal én úgy csináltam hogy 10-től 19-ig sanctumban crafttal húztam fel, 19-en villámgyorsan végignyomtam a verteron kamányt. Ezután beugrottam eltnenbe pár könnyű questet letudni, de 20-as szinten már menten is tovább theobomosra, ahol az ismételhető questekkel meg sem álltam 25-ig. 25-ön abyss entry questek, és irány NTC 29-ig, ezután jöhet megint eltnen, ahol 30-tól Fire templeben lehet jól húzni a karit. 37-től khq, 40-től SR, ha van időd játszani akkor nyár végéig simán 50-es leszel. :)

Amúgy azt elfelejtetted megírni melyik szerveren vagy?
  • Anish
    Sajna egyre több az érdekesség. ( Vagy sok a qzz tanítvány? ) :)

Én csinálgatok most egy kis riftelős assát, tegnap átballagtam ely földre, egy gladi gyanúsan mindig arra felé indult el, amerre én hide-ban próbáltam kikerülni. ( jah színek miatt ugye nyilvánvaló volt, h min 10 szinttel nagyobb volt )
    És nem, nem volt nála seed, ha olyat használ 2 hitel és csók.

más: Vajon akkor mi van ha pl Castoron van 10 karim, s mondjuk Telemacsón is van 10? :) Csak elméleti a kérdésem , nincs 10 karim ...
  • Lantee
    Elyos vagyok, és már lvl 12. De én az a fajta játékos vagyok, aki minden egyes küldit megcsinál, legyen az bármennyire is unalmas vagy frusztráló. Most éppen tököt meg kukoricát gyűjtöttem, egy farmot kell megtisztítanom a betolakodóktól, meg ilyesmik. Itt már azért vannak rendesen, még egy Legion-ba is felvettek. "SkyGods"

Élvezem marhára, csak megint az van, mint a GW-nél volt, hogy be kell hoznom úgy 2 év lemaradást. :)
  • Vicodine
    voltak,vannak,lesznek,ez egy mmo,ezzel jár.amiota elindult aion,elég kevésszer volt botirtás,de akkor senkit nem kiméltek,mára elenyészö számu bot van,viszont sajna terjed egy cheat,amit nemtudom h meddig engednek még használni embereknek,de kibaszott idegesitö,hogy megöl egy 40es assa,ami eléggé gyanusan nagyokat sebez,bejövök az 50es assámmal,h megnézzem arra mit oszt a gyerek,mert mondom ez gyanus.az én gearem jobb,neki egy 30as abysszettje van,nekem egy 40es,van 10 szint különbség,tehát van egy kis dmg reduction meg minden,neki nincsen betéve az attackos stigma stb,kb 200attackal kevesebb volt neki mint nekem a fightkor,és csak ugy egy nyers face to face pvpbe belekezdtünk,és még abysspotit is elkellett nyomnom,és 100hpm maradt mikor megfeküdt.visszanéztem a dmgeket,és volt skill,amivel nagyobbat sebzett belém,mint én belé a sokkal nagyobb attackommal meg nagyobb lvlü skillemmel,ugy h mindekettö crit volt(én belé 800at,ö belém 1050et).na az ilyenek elveszik a kedvemet néha,de még bizom benne hogy helyreáll egyszer mineden
  • tzjh89
    Am skacok Aion-nak mi a legnagyobb hibája? Botokról olvsatam h voltak ezzel most h állnak?