Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dizson
Kipróbáltam hogy milyen, ha már (még) trial nincs. És különben is, magasabb szinten úgyis játszhatatlan a tört szval. na de mindegy, nem kéne balfasz törtösnek hívnod.
Igen, valóban egy videóban mutatták be hogy mi várható a jövõben, hogy mit képzelnek el a készítõk, de gondolom ezt majd egy patch (3.0) formájában adák ki, és nem egy kiegészítõ lesz.

Húha, jó nagy fail vagy te gyerek 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Fehercsoki
Te milyen vision patchrõl beszélsz balfasz törtös?Abban a videóban azt mutatták be,hogy milyennek képzelik el a fejlesztõk az aion jövõjét.

Na ez jól jött, köszi!

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Sáska
van, hogy a nem elit mobok is neha erosebbek, mint a tarsaik.
nezd at a paradox ezen bejegyzeset, hatha segit. Ha jol emlekszem a Mumu village-ben eleg erosek a mobok, pedig nem elitek..

Hát nekem sajnos ez nem nagyon megy, most is legszivesebben össze törném a dvd-t ha lenne 😄 Egyszerûen nem értem miért kell fél percet rohangálni egy 1 szinttel nagyobb ellenfél körül ahoz hogy megöljem, meg miért kell 1000 potit elhasználni.Sajnos ez a játék nem nagyon megy szólóban 😄

Dizson
Kipróbáltam a játékot tört szerón (), és azt kell mondjam hogy nekem nagyon bejön. Remélhetõleg karacsonykor ott lesz a fa alatt.
Ja és mikora várható ez a vision patch?

gurubefree
<#eljen> ahogy a nagykonyben le van irva .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Sáska
sztem 19ig sem gyenge, csak hasznalni kell tort/kardot is. ha picit kite-ol az ember, s mikor kozel ert a mob, akkor a legtobb esetben mar csak annyi hp-ja maradt neki, hogy focused evasion - switch weapons - counterattack - surprise attack kombo utan fekszik.

bocs,benéztem. Kalil-on érdekelne légio(Lehetõleg magyar).
Hali! Mi a neve a légionak,mert érdekelne.
gurubefree
Eldritch Leather Armor + Flame Feather XD

kinek mi a szép 😄

gurubefree
Megkerhetnek valakit asmo oldalrol hogy irjon mar par armor nevet ami jol nez ki ( nem a nevre gondolok ).... csak azert hogy tudjam mit erdemes keresni.

1000 koszonet

Tatyla
ja megrottyant valamitõl...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kahrun on megvan az elsö magyar asmo 50-es. ( 6-7 hét alatt)

Akit érdekel asmo oldalon maygar légio vár mindenkit.

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

gurubefree
Ilyet ne mondj ... nekem Ranger-em van es nagyon szeretem , tokeletesen meg vagyok vele elegedve. A Ranger-nek egy titka van : tudni kell hasznalni , amit en is csak meg tanulgatok Lv.35-on. Addig amig nem vet az ember hibat tokeletesem mukodik minden .... egy apro hiba ( foleg Lv.30+ moboknal ) Ranger egyedul kiszolgaltatott . Ket asmonak neki sem megyek inkabb tavolrol figyelem az esemenyeket , de ha egyedul van az enemy akkor nem sok eseje van 😊

Az eddigi legjobb dredgion gyõzelem. 😊

Tatyla
csak hogy kép is legyen ne csak szöveg :

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mAilkaEVO3
wattafakk más UPC-s se tud belogolni EU Aion-ba ?
nem csatlakozik se az update szeróhoz se a game szeróhoz.

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

dehogynem van, láttam már, olyan srácot aki asmo ah ba rakott be Life cuccot (ha jol tudom az az elyos oldalon esik csak) szóval ha van ekdved gyere ölj amig tudsz és esik valami 😊

MeoH
Ranger 19ig eleg szopas, utana kezd erosodni.

fuck mmo's..i.,

Nem, ezek csak sima mobok.Kúva gyenge ez a ranger 😞

gurubefree
szoval ne is szamitsak arra hogy other side a mob dob valamit ........ Mar ha van annyi idom addig amig ki nem szur valaki.

Tatyla
hát nem,vannak shugok itt-ott akik árunak ilyesmit elyos oldalon is csak ritkán jelennek meg...

Frosty01
talán mert boss? 😄

practitioner of the forbidden arts of death

gurubefree
engem a lila nyul boritott ki idegileg 😊

Ehh kezd rohadtul fel b*ni ez a játék, pedig még csak lvl 13 vagyok 😄 Szintemhez mérten nagyjából jó cuccokkal nem tudom miért tart egy rossz Mumu mókus akármit kb 30mp-ig megölni, ami persze harc közben megidéz 2 velem egy szintû másik ellenfelet 😄

gurubefree
akkor megkerdezem cence-t XD hogy hova erdemes menni naluk ..........

Me0w
Atmesz a riften, olod a mobokat, es varod, hogy essen 😛

Together we'll fly someday...

gurubefree
sziasztok

Megfejtettem a titkot. Azert nez ki mashogy a kedes ranger kolega mert asmo armort huzott a sajatjara. Mar csak arra a kerdesre kell valaszt talalnom honnan a busbol szerzek elyos oldalon asmo armort hogy redesign az enyem.

én is, de erre is használom 😄

3.0 lesz a kovi csak nalunk mas a szomozasa a patchnek :/ amit mi 1.6-nak hivunk az jelenleg 2.? odakint szoval van is meg nincs is 2.0 xD mert nalunk 1.6 lesz helyette 😄D

Veni, vidi, vici

MeoH
Valszeg lesz 2.0 is. A 3,0as video csak tavoli tervek, nem hiaba "vision" a cime, vmi olyasmit terveznek addigra.

fuck mmo's..i.,

Csak nekem tûnt fel, h 3.0nak hívjak a következõ részt, és 2.0 nincs, vagy ez így direkt?😄

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Me0w
En a kozepsovel beszelek ventrilon/mumbleben 😊

én középsõ egér gombot használva forgatom ilyen szituációban a kamerát és kényelmes, nem kell nyulkálnom ide oda, szóval nekem ezzel sincs gondom :p

Az egérgörgövel kattintsatok és megfordul a kamera és vissza mindenhol, de akar másra is lehet bindelni de elvileg ez van alapból, mert ezt nem állítgattam.
igazából csak azért gondoltam arra h nem véletlenül van így,mert elejétõl kezdve a legelsõ verzióban is ez volt,és nehezen tudom elképzelni ,hogy ha akarták volna nemcsinálták volna másmilyenre,de aztán lehet tényleg csak egy "bug" 😄 majd az idõ megmondja,ha 3.0-ra nemjavítják ki,akkor ez nem véletlen..😄 na de ennyi,engem sem zavar amúgy😊
Ekkora fasz csak nem lehetek, ezt amint hazaértem este, sûrgõsen tesztelem. Azért én is eltöltöttem már jónéhány órát abyssban, és egyáltalán nem figyeltem fel a jelenségre.

Persze hozzátenném, életemben nem néztem körbe a bal gombbal. A jobbal fordulok, ha pedig nézelõdni akarok, arra a középsõt használom.

kaki, ne szarakodj. 😊 Kicsit komolyabban: lehet, hogy nem érdekli õket, mert nem fontos, de azért kétlem, hogy valakinek egyszercsak eszébe jutott, hogy dejó lenne ezt így kivitelezni... xD

nincsen ebben semmi különös,programozásügyileg megcsinálnak egy Aiont.és pont azt nemtudnák megoldani...😄 ráadásul biztosan másnak is feltünt már egy év alatt!!De aztán fenetudja,ha nem direkt hagyták így,akkor mást nemtudok elképzelni,de szerintem ha sokan sírnak érte úgy is "kijavítják" elöbb utóbb
Jockey
lol

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Me0w
Koszi, ezen jot nevettem 😊

Vagy netán direkt csinálták ilyenre az eszedbe sem jutott?1 éve megy az Aion,kijött már pár kieg stb,és nemváltoztattak rajta,lehet direkt van ez így..??
Jockey
meow leírta..:-)
elég sok idõt töltök abyssba, én inkább bekapcsoltam, mert dühítõ alentebb leírt dolog és inkább hátrányát érzem ha nem használom mintha használom..:-)

Me0w
Azert bonyolult, mert 25 szint alatt megszokod, hogy repules kozben meg egyebkent a bal gombbal tudsz korbenezni. Namost a remek programozoi munka kereteben ezt ugy sikerult elkurniuk, hogy Abyssban csak akkor tudsz bal gombbal korbenezni, ha valami tereptargyon all a kurzor, ha az 'eg'-en van, akkor nem mukodik a balgombos korbenezes, helyette shift + jobbgomb (ha jol emlekszem) ami mukodik. Brrrrrrrrrrrrrr.

Ezt sokan írják, mégsem értem. Mi is olyan bonyolult a kameramozgatáson abyssban? És miért nem tûnik fel nekem?

Másik dologra meg.. Persze, szubjektív, nem azt írtam, hogy baromság, csak Wildor hõbörgésére reagáltam annyit, hogy egyáltalán nem nélkülözhetetlen a click to move használata.

Jockey
ez szubjektív dolog, te használod én nem, a lényeg megvan rá a lehetõség..
Én is templar vagyok, nekem bizonyos szituációkba hasznos, ízlés kérdése..de ezt írtam korábban is..

Jockey
lol messzirõl jött ember vagy, ennek megfelelõen nem érted mi vabn, csak következtetéseket vonsz le
én sem click to move-l mozgok, normál wasd-l tolom, de néha igen hasznos tud lenni és mivel itt úgy is tud mûködni a dolog, hogy wasd-l irányítasz mozgosz stb, de mellette ha távolba klikkel egy pontra akkor elindul arra, így már konrántsem szaros a dolog.
Igazából menekülésnél szoktam használni, akkor igen is jól jön, mivel a kameraforgatás abyss-ba elég nehézkes, így tudok hátrafele csekkolni..

uj acc kell kaka? xD