24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Trixtan
    Én csak gratulálni tudok, hogy ennyi kinaht kifarmoltál.
    pm-be jöhetnek üzleti fogások :p
  • Csenky
    flame more nubz :)
    Faszért nem lehet szó nélkül kibírni, ha valamire úgysem tud az ember normálisan reagálni. Túl egyszerű lenne?
  • Skill
    rofl xD muhahaha lejáratják itt a jó munkásembert XD
  • Gamecube86
    AsmodianKinah
    Szerintem meg te nézz magadba cimbi.
    Kettőnk közül nem én árulok illegálisan virtuális tárgyakat.
    Kutya sem veszi be ezt a hülyeséget aki pedig ilyesmit vásárol azt remélem rövid úton bannolják azzal együtt aki eladta!
  • Gamecube86
    "nagyon szanalmas nehany elyos a spataloson"

Ha tudnád mennyi szánalmas van nálatok...
    Majd ha egy velem egyszintű megölése (34) után Morheim-ben nem jön 10x 50es.
    Akkor meggondolom hogy pofán csapjam e azokat a taknyokat akik az elyos lowbiekra vadásznak.... Mert hát ha nincs pvp gear vagy full +10 daevanion akkor jó az 5-10 szinttel kisebb is az asmok szerint...
    Amúgy meg ellenfelek vagyunk ki nem szarja le mi a másik bánata? Ezek után még inkább végig kergetem ha kell 5 mapon is a szerencsétlent.
  • Vicodine
    Az amit leirt egyálltalán nem lehetetlen,ha az elejétöl kezdve konkréttan erre gyurt,mert heti 50milla ha csak arra gyur az ember megvan már a második hónap után,de persze kétlem hogy ez igy történt:)Ráadásul tetszik,hogy milyen szépen meglehet fogalmazni azt,ha valaki rontja a másiknak a játékát,és még istenitjük is:D
  • AsmodianKinah
    Azért kemény, hogy egyből megy a hülyézés, én a helyedben magamba néznék mielőtt lehülyézek teljesen idegeneket számomra. Az, hogy neked valami nem megy, nem jelenti azt, hogy másoknak sem mehet.
    Akkor lennék hülye, ha veszélyeztetném az 1.8 billiós vagyonomat botokkal meg nem tudom mivel. Számold ki mennyit ér az egész, remélhetőleg ez csak menni fog, ha már ilyen okos vagy. Talán még arra is rájössz mekkora baromságot írtál.
  • Gamecube86
    Kézzel? Öcsém az egy dolog hogy te hülye vagy de hogy másokat is annak nézel :D
  • Belton
    Jó Dolog !
  • Belton
    Ez van amikor nincs mit csinalni :)
  • Pilutika
    Neeee!!! oo nee!!! :'(
  • Sáska
    Es meg a Variance blog is bezar
  • Vicodine
    Nekem is volt hasonlo,abyssban csinálom a kis questjeimet,ölöm a pretort a 36os karimmal,odajön HIDEBOL egy ranger,azonnal betolja a MAUFORMOT,és 2 skillböl gyors kinyir az 50es köcsögjeXDD akkorát röhögtem rajta hogy majd leborultam a székröl:DD Annyi de annyi az ilyen kis szánalomhuszár hogy el sem tudom mondani.Az meg már csak hab volt a tortán hogy örömtáncot járt a hullámnál,hát gz neki h egy 14szintel kisebb karit mekkora proként megölt:DD
  • Frosty01
    :'D életérzés!
  • Sáska
    nagyon szanalmas nehany elyos a spataloson - tenyleg mar csak nevetni tudok rajtuk. 5-6 lvl50 koruli becampeli a lvl25-32es rift kijaratot- es gyujtogetik az 1-1 abyss pontot. a 47es ranger aki meg vegig kergetett a sivatagon, es 1 abyss pontert kepes volt DP kajat betolni es mau formban uldozni 5 percig, annak meg kulondij jar
  • tzjh89
    #14176-es Kommentem tessék elolvasni! :) Trial verziót használok!

• Csenky
    A kezdeti varázs biztos kitart egy jóideig, megéri a pénzt. Sőt, jó eséllyel Te még nagyban xp-zni fogsz amikor már hozzák a 2.0 update-et, az az endgame-en is sokat javít, szóval tudom ajánlani a játék megvételét. Ugyan community problémák felmerülhetnek, meg csúszások patch-ügyben, de nem ettől lesz egy játék jó vagy rossz.
  • attyspocak
    Az nem lehet, hogy refer a friend programmal trial verziót tolt és most eldöntötte, hogy beruház, illetve még gondolkodik rajta? Én nem látom az ellentmondást.
  • Vicodine
    pár bekezdéssel lejebb aztirtad már fent vagy spatalos asmo oldalon,most meg azt taglalod h lehet beruházol aionra..:Dhát hajrá hajrá,ezekszerint te vagy 5perces tzjh XD
  • tzjh89
    Nah szóval: én már sok free mmo-t kipróbáltam és párnál le is rakadtam 1-2évre de ez az Aion. Hát ez valami eszméletlen! A grafika a hangok a környezet a karakter kidolgozás mind mind részletes és gyönyörű. A skillekről néztem vidót és azok is bejönnek. Még gondolkom rajta lehet be kéne rá ruházni :)
  • attyspocak
    Keresd Jobbik-ot a Galamb Off Légió leaderét, vagy Corvin, Corvidae, Skorpio, Toas, Themas és Reggae karikat, akik be tudnak venni a légióba.
  • Frosty01
    gyere castor asmo oldalra. (állítólag) itt nagyobb az élet mint a spatán :)

na és nem utolsó sorban rohadt nagy pvpzések lesznek telemacival való összevonás után :DD
  • havast
    alszol?:D jol keni..mintha csak magamat latnam:)
    asmoval kenem,es imadok mindenkit leolni,lehet akarhanyas:)
    biztos a sok trauma miatt,amit anno kaptam az elyktol:D
    kulonosen kedvelem,mikor egyszerre 3-4et vegzek ki,es ok nuboznak le:D
  • tzjh89
    Nah nagynehezen lejött a game Spartalos szerveren vagyok Asmo oldalon. Am valakivel esetleg találkozhatnék? Megbeszélt időpontban meg minden!

Előre is köszönöm
  • Kreeder44
    én vagy 4 évet gw-ztem de mondjuk mellette ment LoTRO, L2, Tabularasa, Warhammer Online, City of Heroes,Vanguard saga of heroes, több nem jt eszembe.. de szerintem merőben különbözik a GW-től :D remélem megtetszett és maradsz. Sok sikert a kezdéshez. Ha kérdésed van ezen a néven megtalálsz ingame és amiben tudok segítek is ;) báár sok hónap kimarad és persze feltétel h spataloson legyél XD és ne asmo :P
  • fejnelkuli
    Tudna valaki nekem egy meghivot kuldeni?
  • Lantee
    Hali Mindenki!

2 év Guild Wars után gondoltam egy merészet, és belevágtam ebbe az igazi MMORPG-be. Előtte még soha nem játszottam ilyesmivel, szóval adok magamnak egy-két hetet, aztán jönnek majd a kérdések.

Eddig nagyon hasonlít a GW-hez, csak furcsa, hogy mellettem gyaknak a többiek...hozzá kell szokni, na! :D
  • tzjh89
    Köszönöm szépen a meghívót!
  • tzjh89
    [email protected]
  • tzjh89
    Hali

Köszönöm szépen a válaszokat!
    Egy olyan kérésem volna h valaki tudna nekem küldeni ilyen trial meghívót?

Mégeygszer köszönöm!
  • Ghost79
    Hmm...
    Thx
  • Vicodine
    mert elörelát6ólag 1 7et késik a dolog
  • Ghost79
    Hy!
    Ugy halottam,hogy juli,8-tól van free karakter transfer.Hogyan lehet áttelepiteni karit?Mert én nem találtam sehol semmi lehetőséget.
  • Csenky
    Lemaradt:
    "Trial" verzió alatt van olyan lehetőség, hogy egy aktuális játékos küld Neked egy meghívót, és azzal 5 órát tudsz játszani, 2 napon belül használható el az 5 óra, és max lv7-ig juthatsz. Max arra jó, hogy megnézd hogy fut a gépeden, illetve minimális szinten lásd a combat rendszert.
  • Csenky
    Lényegesen könnyebb a fejlődés, és a low matikat/manastone-okat jó áron el lehet adni, remek kezdő tőke. Hamarosan lesznek szerverösszevonások, várhatóan könnyebb lesz a party szervezés is kisebbeknek.

A színvonal elég relatív, és valószínűleg mindenki máshogy éli meg. Magával a játékkal én meg vagyok elégedve, vannak hibái és pozitívumai, mint bármely mmo-nak. Aki jól akarja érezni magát, van rá lehetősége.

A support hatalmas gyenge pontja az Aionnak, a nyugati community egy trágyadomb, ezügyben nem szeretném szaporítani a szót, mert csúnyát találok mondani.
  • tzjh89
    Hali!

Aion-ról sok minden olvastam. Néhány kérdésem volna a játékkal kapcsolatban:
    -mennyivel könnyebb fejlödni mint régen
    -mennyit javult a jaték színvonala a kiadása óta
    -mennyi jó a support-ja a játéknak

Aion Trial verzió létezik? ha igen hogyan tudok rá szert tenni?

A válaszokat előre is köszönöm mindenkitől!
  • MrStokes
    Szoval ezek szerint nem a jatek valtozott a megjelenes ota ennyit, hanem egyszeruen csak grind powa!
  • Sáska
    amiota behoztak a nevek szinezeset, nem kell kulonosebb esz ahhoz, hogy az ember tudja, vajon a masik 10 szinttel nagyobb/kisebb...
  • Frosty01
    full ap set, + pvp dmg + pvp def, 50% körül szóval? :D
  • 0Fritz0
    Érdekes elég sokat változott a játék, mióta nem játszom.
    Anno már az sikerélmény volt, ha a több, mint tíz szinttel nagyobb játékos akárcsak egyszer is nem resistel-t.
    Nemhogy háromszor akkora sebzést vigyek be neki, mint amit ő ad. :)