Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...

ne foglalkozz kaksival, õ sétbétázta magát a kinaiaknál meg már itt is volt egy 40+ os karija, teljesen jól haladsz, én is igy voltam a játékkal (mivel számomra új volt, semmi béta v kinai tapasztalatom nem volt) és rá kell jönni mi merre, hogyan, a másik karaktered (ha lesz) ezeken már nem fog átmenni biztos, így tudni fogod, mi merre van hogyan... és ezzel együtt sokkal gyorsabban is fogsz fejlödni, pvp tényleg endgame fele kezd jó lenni, addig vagy a nagyok ölnek le, vagy le gankelnek, nagyon kicis az esélye h fair pvp be találod magad, és mivel minden kari más pvp ben igy attol is függ, hogy milyen karakter vagy (kis lvl pvp ben)😊

he:..???😄DD az kemény,21es kari az max egy nap😊 de hát ki hogyan szereti,nem mindenki ugyanúgy fejlõdik,mint ahogy azt kence is megmondta😊 de lvl 40 alatt ne számíts túl sok jóra pvp terén,mert abyssban nagyon sok az 50es kari akik szétszednek,max ha duelezel😊 igazán 45 körül már tuti a buli,de mire azt eléred ilyen ütemben,addigra nyilván lvl 150 lesz a max szint XD
BEAST
Persze :d 25 utan Abyssban is szetlohetnek majd 😄 Amugy 40 felett kezdesz el erni barmit is, de egy otvenes agyonaranyozott jatekos meg igy is elkalapal. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hát az eddigi pvp-s élményem annyi volt hogy Morheimben szétlõtt egy ranger, ennél azért csak lesz jobb 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

MeoH
NEm akarlak elkeseriteni, de lv30n sem fogsz sokkal tobbet latni a pvpbol. Esetleg annyival, hogy Abyssban lecsapnak a nagyobbak.

fuck mmo's..i.,

Hát az általam eddig játszott MMOkhoz képest szerintem ebben a leglassabb a fejlõdés, de biztos csak velem van a baj 😄 Kb másfél hete van meg a játék és most vagyok lvl 21, de sajnos eddig nem nagyon fogott meg.Azért minimum lvl 30-ig fel akarom húzni a karakterem hogy lássak valamit a PVP-bõl is, mert nálam az az elsõdleges szempont az ilyen játékoknál.

nem mindenki olyan hülye, hogy bekockul és csak lvl ezik, én miota kijött a játék játszom, igen valóban van egy 31 es sorcim a main karim mellett, de mellette huztam szakmékat, sokat voltam instákban, és csinálom mellette a legio programokat is..stb (én nem sietek sehova) szóval ellehet érni ugy is ahogy kakika mondta, meg el lehet érni szép lassan kiélvezve a játékot 😛 (azért kaki ne felejtsd el, hogy 4x lvl ig mindent tudsz, hogy merre meddig hány centi az elözõ karid miatt, és ugy valóban nem olyan idöigényes) de egy új embernek sok új dolog lesz benne ami majd leköti..stb és lassabban éri el ezt a szintet (nem 3 hét alatt 😄)

bocsi de ez emi? és hol lehet elérni a játékba? mert ha jól látom valami pvp ez nem?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Igen, requiem-ben rengeteget kellett farmolni 😊
Szóval itt nem ez a szitu, ez jó😊

Nézegettem aiononline.com-ot, pontosabban a szerver statisztikákat,és elég elenyészõ 1-4% ot írt a maxos szintü karakterekre, ami viszont nem tûnik soknak ahoz képest amit mondtál hogy hamar el lehet érni a maxot.
Persze ez sok mindent jelenthet, lehet hogy nem is valós a stat😊

Viszont, ha már a Requiemnél tartunk, viszonyítsátok hozzá a gamet, mennyivel élvezetesebb, had jöjjön meg a kedvem még jobban😊

Hát requiemhez képest..😄 ott ugye lehetett farmolni 1 szintet is hetekig,itt nagyon könnyü elérni a max lvlt,az is a baj hogy túl könnyû....Én úgy 3 hete kezdtem újra,és azóta mindjárt 41 vagyok,és volt h nemtudtam napokig játszani,kb 2-2,5 hónap normál játékkal a max szint
mondjuk requiemhez képest, mert ha jól rémlik azt játszottuk együtt 😛

szerintem érdemes elkezdeni, játékosokból sincs hiány.
Alacsony szinten is lehet partyt találni sõt... 😊
szerintem a konfigod simán birná (nekem ratyibb van)
és kérdés melyik f2p hez (amugy lvl 39 vok) és nem nagyon volt grindelös SZÁMOMRA... 😊

üdv
elgondolkodtam hogy beruházok erre a játékra,nagyon jónak tûnt eddig a videók alapján amiket néztem róla

lenne pár kérdésem:
-érdemes most elkezdeni? sokan játszanak vele? lehet alacsony szinten is party-t találni?
-eldöcögne egy amd x2 6000+, 3 giga ram, 9600 gt-s konfigon?
-mennyire grind az ingyenes mmo-k hoz képest?
írjatok ajánlást róla pls😊
köszi

Halal Angyalai és Vigil ezekrõl a legionökrõl tudok.

Igazából csak én voltam, bár kell ehhez az is, hogy a többiek afkoljanak, úgy több pontom lesz mintha bohóckodnának, és végül kikapnánk.
Belton
Asmo oldalon Spartaloson lv 41 es Gearelt ranger aktiv legiot keres.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Spatalos serveren - Elyos oldalon keresek jó kis Magyar légiót. Írjon aki tud. 😊

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Attól az npctõl akitõl felveszed a work ordert is,na annál kell a questet felvenni,és kétrészletben legyártani amit kér,a második a cumi..😊
Tatyla
valami quest kell hozzá

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

😄

sziasztok lenne egy kérdésem ha elértem ha elértem a crafting-nál a 399-et ,hogy tudok tovább lépni,mert nekem csak ezt írja ki, you cannot improve your crafting skill any further, try the expert promotion test, van valamilyen szint határ hogy tudjam felvenni?
Tatyla
haha ti voltatok? gz azért tényleg szép...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Azért vesztes dredgionbol is lehet szép pontot kihozni. 😊

Persze hogy amikor ilyen dupla xp-s móka van, pont semmi kedvem játszani <#wow3>

hát ez a nesze-semmi-fogd-meg-jól tipikus esete...

rendesen meg van csinálva,repülnek!nem olyan gyorsan mint a "gazdi",de fasza is lenne...,ez így jó,szerintem így sem lehet egyetlen szavuk sem az SMeknek!remélem kemény nerfet kapnak majd a jövõben,habár nct ismerve.....
bocsánat a félinformációért, szoval:
Castor szerveren Asmodian oldalon a The Collapse of Elysea aktiv játékosokat keres, ha esetleg érdekel, vagy felkeltette figyelmed és kérdésed lenne pm me, vagy az aláírásomon lévõ linkre katt 😊

ha esetleg valakit érdekelne, a The Collapse of Elysea legion aktiv játékosokat keres, bövebb információért pm me, vagy az aláírásomon a link.

Nekem is lehet irni pm et itt. Tudok én is meghívót küldeni.

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

Ha kell valakinek Aion meghívó, aki kiaakrja próbálni mielött megvenné. Írjon.

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Észrevett valaki hogy a spiritek repülése nem fasza? Simán lemaradnak és eltûnnek. nem vágom miért nem lehetett rendesen megcsinálni. Korszeok...

Valaki aki endgame pvp-ben részt vett már rangerrel elmondhatná mennyire használható.
pont elég ez,meglátod magát a gamet,milyen a grafika,a játékmenet stb...nem is kellene több
Csak nekem nem mukodik meg?
Pedig tobb mint 60 napos az accountom, ki van fizetve, aktiv, megsem tudok meghivni. Nincs ilyen opcio.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Arra elég, hogy megtudd, menne-e a gépeden, és még egy havernak is jót csinálsz vele😄

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Dizson
Miért? Több nem is kell. 😊

Tatyla
ez nem kicsit szívatás...

0Fritz0
Idézem:
"A trial egészen pontosan igy néz ki: maximum 3 napot játszhatsz, maximum 5 ingame played órát ez alatt és maximum lvl7-ig fejlõdhetsz."

aionblog.hu

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Na végre😊
Valamikor karácsony után majd valaki küldhetne😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

valaki tudja asmo oldalon 50 en hogyan kell elkezdeni az 50 es stigma küldit?
kitöl kell felvenni hol kell megcsinálni mit kell elöte befejezni vmi pre küldi vagy bármi?

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

Faya.
Kahrunon 500k a legolcsobb Premium weapon flux, Worthy p W. F meg 800k

gurubefree
Annyit hozza tennek hogy en 210k-220k szoktam eladni darabjat ( a brokernal 235k+ darabja ) . Ha tobbet vesz az ember adja hogy valamivel olcsobb .Nekem 3 nap alatt 3x dobott expert major fuxot ugyan az a tip. mob , 1 ora grind alatt meg is volt .
Ma reggel 20 perc a megfelelo helyen :

- Freedom Headband ( 280k )
- Expert Major Armor Flux

Ugyan itt dobott mar nekem Expert Weapon fluxot is. Raadasul penzben is jo 300-700 kozott dobnak kinah-ot is es sok a potion ( MP ; HP )
XP jo volt ket szintel lentebb ( 25k ) most olyan 15k korul ad atlagba neha beugrik 1-2 20k+ .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

hmm, van repülõ pet? ezzel együtt kaptak nerfet is az sm ek vagy kicsit hagyják még op kodni öket? 😊

STREEX
Ma meddig nem lesznek a szerverek?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

akkor szivas xD

Veni, vidi, vici

Sáska
asmodian vagyok en is<#rolleyes>

melyik oldalon vagy mert ha elyos oldalon akkor kicsit makosabb vagy van egy mob ami 2% eselyel dobja a premium fluxokat (azert rakerestem egy a k*r*a a*y*a* ncsoft kiszaladt a szamon 😄D) Florescent Hornskull es az a 4% azert imba ami 1.93%-os dropunkhoz kepest xD amugy a helyedben felhuznam alchemyt neztem nalatok vannak rohadtjo ruby szedo helyek es abbol attackspeedes scrollt tudsz csinalni azzal tudnal egy kis penzt keresni 😊

Veni, vidi, vici

Sáska
hat igen, amig ilyen dragak nalunk a komponensek egy-egy item legyartasahoz, addig nem eri meg (szamomra), hogy felhuzzam a craftolast, tekintve, hogy olcsobb megvenni a brokernel, mint sajat magam legyartani azt.
A raforditott idorol meg nem is beszelve.

hat igazabol kell egy cleric aki healeli a masikat de szerintem azt is kilehet kerulni ha azt csinaljak amit a ranges karik szoktak. beszoktuk huzni egy fal melle es amikor latjuk hogy megy a divine floating skill akkore bebujunk a fal moge igy minket nemkap fel a boss 😄. amugy az utbobbi 2 hetben nem mi oltuk lahbrit hanem random emberek+ellyk

amugy ahogy nezem a grp-t esetleg lehet olyat jatszani hogy a chanter ott kiesik dpsbol only heal es van a Recovery Spell skillje azt benyomja mindig a takra igy osszejohet hogy a divine floating skillnel a cleric elbujik ami felkapja a gladit a boss aztan vissza megy es segit a healben az a skill. amugy elotte is szetlehett szedni 1 grp-al a bosst xD csak az emberek nemvoltak meg eleg erosek hozza. jotanacs ha megakarjatok olni esetleg egy sm kene meg oda mert a vegen felrak egy reflect skillt es ugy csunyan kell healelni az osszes embert. ohh meg utolag annyit hogy a chanter kikerulje a loveseket es a cleric vegig tudja healelni a gladit,clericnek ugy kene allnia hogy a chanter a fal mogul tudja healelni igy nincsen para a random spellekel ez vonatkozik a ranges karikra is hogy bujjanak oda amint latjak hogy loni akar.

Sáska az a nagy problema merult fel a gameban amivel ncsoft nem szamolt joekerdes hogy miert de a fluxok nem jonnek jol ellyknek meg mindig jobban esik azert mint asmoknal de lenyegtelen, a botok eltuntek igy az arak felmentek nagyon :/ en is most szeretnem alchemyt expertre huzni eddig 10 faild es meg a masodik chainig nem is jutottam el.a konyhoz aminek critelni kene ahhoz kell 6 premium weapon flux ami a legjobb esetben is 130k each es az a legalacsonyabb ar xD. en mar leszarom hogy mikor lesz meg mivel ezt meg 1x kene kritelni de igy nevetseges mivel ritkan esik 😞 es ami meg fura hogy premium armor flux a castor serveren asmo oldalon 8k each a legolcsobb

Veni, vidi, vici

Pvpben egyértelmû az eva buff, annak látam a legtöbb értelmét(Bár sokszor fenntvan az attack is, elfér a kettõ, csak macerás folyton fenntartani ha akció van). Mind kinntvan a baron, szóval helyzetfüggõen változtatgatom. Strong shot-ot instákban eröltetem, minimális, de az is valami. Már el is kezdtem kalkulálni, hogy mit hogy változtassak attackbuild javára.

Lahbriról olvasgattam (mivel tapasztalatom nincs nála, lévén sosem tálálom ott, akárhányszor nézem -> gondolom ti vagytok a felelõsek 😄), a bossnerfelõs patch óta 1 grouppal szétszedhetõ... Még mindig kell az egymástól max távra levõ 2 cleric, ha 1 grouppal akarjuk megszedni?

Vagy van valami egyéb finom tactic? (Mellesleg a group: 47 chanter/49 assa/47 ranger/47 cleric/49 sorc/ 49 glad)

Tyron /// Asmo ránxer /// Telemachus