24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • tzjh89
    Az nem baj de 5óráig játszhatsz vele szóval addig csinálhatsz pár karit! :)
  • BoneDragon
    Sikerült végre elindítani, de sajnos nagyon rövid, kevesebb mint egy óra alatt megvolt a lvl7 =(
  • tzjh89
    Egy kérdés: az európai aion-nak mennyi a fix előfizetője (kb.)?
  • Anish
    Uninstall--> spybot, virusírtó, stb --> reinstall
    Eközben esetleg directX, vga vezérlő frissítése, optionben automata grafikus beállítás, stb.
  • BoneDragon
    Nyomtam repairt, úgy se jó =(
  • BoneDragon
    EU kliens van fennt és tűzfal ki van kapcsolva.
  • argentum
    Tűzfal? Víruskereső?
    Azt nem tudom, hogy ha nem EU klienst tettél fel, az okozhat-e ilyen problémát.
  • BoneDragon
    Köszi a trial meghívót, de lenne 1 kis gondom. Beírom a nevemet, kódomat, nyomok egy ok-ot, de nem csinál semmit, egyszerüen befagy. Egeret tudom mozgatni de nem tudok sehova se kattintani a játékba. Valami ötlet?
  • Lantee
    Nos, lvl 15 Chanterként azt hiszem ideje lenne egy rendes, magyar Legio-t találnom, akik szívesen segítenek az alacsonyabb szintű küldetésekben is. Ha esetleg valaki szívesen látna soraik közt, előre is köszönöm a meghívást. in-game --> Rickdeckard
  • xerb
    asmoonly*
  • xerb
    Meg aki egy event alkalával elyosként amoonly coinokat kap , vagy éppen aki aion elött játszott olyan mmoval ahol egyáltalán voltak eventek .
    De amúgy tényleg a legjobb mmo a piacon jelenleg (IMHO)
  • Vicodine
    A játékkal nincsen gond,csak az nc westel sajna,kicsit ugy adják elö a dolgot mint ha nekik az lenne az érdekük hogy megszünjön az Aion euban,de ezt csak az veszi észre aki olvas hireket
  • tzjh89
    Mert a nagy gond a játékkal ha szabad tudni?
  • Belton
    Inkább a fejlesztőknek tett jót ez az egész mert aki most hagyta volna abba attól még ki préselnek 1 havidíjat az NCszaftosok.
  • Vicodine
    Én már az elsö DP után untam DPt:D Meg az összes instát,nagyon nemszeretek pvezni,de sajna muszály néha.Bár azért egy Tahabata kihivás,arra mennék,meg majd 2.0ban is lesz pár érdekesnek tünö insta amibe majd bemegyek,amugy csak a galambok irtása ami érdekel:)Most végre van is kit irtani,remélem igy is marad,ha arányában megmarad ez a felállás,akkor örül majd a szám,de jövöhét szerdán karbantartás után kiderül hogy mennyi asmo megy el,mert ugy érzik hogy rossz lett a helyzet,remélem nemsokan,mert most pont tuti a buli
  • Anish
    Én erre annyit tudok mondani, h rohadtul unom már a dp-t meg a fortokat. Sokkal nagyobb játékélményem volt ebben a pár napban, h folyamatosan járkálok siegre, riftezni, etc. Van ellenfél, van pvp, az emberektől függ, hogy ez kihasználjuk és úgy játsszuk végre ezt a játékot, ahogy azt a fejlesztők kitalálták, vagy besírunk, h jajj mennyien vannak és megyünk szépen ismét pve-ni.
  • Vicodine
    most már telemachus nah
  • Vicodine
    Jah castoron sokan rinyálnak asmok közül,pedig most lett kiegyenlitett a dolog,kicsit tuleröben lett most az elyos az tény,de még megmaradt az a felállás mint elötte,hogy kb 3 elyos tesz ki egy asmot:DD ha viszont sokan elmenekülnek a szerorol,akkor tényleg totális elyos uralom lesz,és akkor nem lesz értelme asmonak maradni,de még az elején vagyunk,remélem nemmennek el sokan
  • Pilutika
    jah az igaz várniuk kellett volna még 1 kicsit.
  • Anish
    Nekem csak ez a karaktermozgatás dolog nem tetszik. Telemacsón már most rengeteg Asmo "sír" hogy jajj de rossz, s el kellene menni :/
    Ezzel szerintem várniuk kellett volna legalább egy hónapot, hogy gatyába rázódjanak a szerverek.

A másik, amivel csinálniuk kellene valamit,az a siege. Borzasztó lagok vannak ...

Maga a merge pedig tényleg jól jött sok embernek. Sokan ( köztük én is ) kénytelenek lesznek megtanulni csapatban pvp-ni. :)

• BoneDragon
    Ha nem túl nagy kérés én is szeretnék egy trial kulcsot :)
    [email protected]

köszike
  • Pilutika
    abszolul! mint pve és pvpbe is 1aránt.
  • Bhalage
    sztem jót tett a játéknak ez a server merge
  • tzjh89
    Köszönöm szépen!
  • BoneDragon
    Mennyi idő alatt szedted ki azt az armort?? Kiváncsi vagyok :)
  • Sáska
    igen, ez nem rossz. ha nem gamecarddal fizetsz, hanem a hitelkartyas konstrukciot valasztod, akkor nem is kell vegyel melle semmit, mert ebben van 30 nap jatek.
  • tzjh89
    Ennyiért szerintem nem sok a játék: http://www.g2play.net/store/Aion-The-Tower-of-Eternity-EU.html és 3000Ft/hónap.

Vélemény?
  • Anish
    Ha tovább akarsz játszani, meg kell venned az Aion-t, meg egy gamecardot is, mivel upgradelned kell a folytatáshoz a trial accod.
  • tzjh89
    Hali

Az aion-t ingyenesen le lehet tölteni vagy meg kell venni (akár dobozos akár digitális formában)? Mert ugye kipróbáltam a Trial-t és a játék maga megvan. Szóval elég ha game cardot veszek vagy a teljes aion-t meg kell vennem?

A váléaszt előre is köszönöm!
  • Pilutika
    Toljátok a karaktereitek képeit!
  • Pilutika
    színesti a forumot :D
  • xerb
    De ez miért is jó ? :)
  • xerb

;)
  • Pilutika

ÉS 1 Face kép is :)
  • Csenky
    Ha úgy értetted, hogy két extendable fegyóval, akkor értem, kösz. :)
  • Psychedelic #14291
    Nem nyulik, csak 2 fegyoval müködik.
  • Csenky
    Mi van akkor, ha egy assának van egy extendable és egy sima fegyvere? Kinyúlik? Nem nyúlik? Fele dmg nyúlik ki? xD
  • Pilutika
  • Pilutika
  • Pilutika
    hogy a retekbe töltsek fel ide képeket?