24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • D1Rect
    Köszi.
  • Pilutika
    Spatalos
  • D1Rect
    Melyik szerveren érdemes most indulni Elyos oldalon?
    Ha vége a karbantartásnak akkor megyek is.
  • Csenky
    Keresném, hol eshet worthy recept mobokból (kb 220 work orderen vagyok túl), de egyik adatbázisben sem találom, azt írják mindenhol, hogy "vendor". Van valami tipp esetleg? Vagy world drop, és nem lehet célirányosan keresni? Esetleg expert reci is érdekelne, hogy csak abból eshet, amiből írják database-ben? Pl a 40-es expert sword recit csak 44-es elit-hez írják indratuban...
  • Sonic13
    Sziasztok!
    Valaki tudna nekem küldeni egy trial kulcsot?
    Itthon hol lehet megvenni legolcsóbban?
  • xerb
    Nem akadályozták meg..
    Pénteken életbelép a transfer ;)
  • Strahd_
    :) megakadalyozta a nagy Spatalos sulyedo hajo elhagyasi kisertelet az NCSoft ;) ugyse huzas :D
  • Frosty01
    a k2 nem fejlesztő. az egy nagy szarhalom amit véletlenül nyilvántartásba vett valamelyik hatóság. ettől függetlenül egyetértek veled :'D
  • Anish
    Kezdem a K2 mellé sorolni az Nsoftot. Ez nagy szó, hisz nem hittem volna hogy van még egy fejlesztő aki ilyen szinten tojik oda, ahol eszeget... :/
  • Madmano
    Most olvasom,megint felfüggesztik a kari transzfert.
  • Pilutika
    tart még nyugi :)
  • Madmano
    Még mindig tart a karbantartás?Letöltött egy frissítést,de belépni nem enged.Beírom a fnév.,jelszó és ennyi.kiírja,nem tud kapcsolódni.Csak azért kérdem,nem-e esetleg csak nálam van-e ez a hiba?!
  • Strahd_
  • Pilutika

na de közkivánatra itt van 1 régebbi kép a kariról :P
  • Pilutika
    a háttér az dreg a az armol meg full arany szinéről nem tehetek, de nem is tennék :P
  • RaSzTaH
    fake! :) ponytail volt ami leginkább egy indiánra hajazott, de ne haragudj a lentebb lévő karakter a háttérrel és az érdekes színekkel nem épp a normális identitásról szól.
  • Sáska
    hm, en emlekszem Rasztah-ra, a ferfi templarra, akinek seggig ero befonott copfj-ja volt
  • Bhalage
    ez az elso normalis kép ami tetszik : )
    bár jómagam a patás sörényes feketeszárnyas boszikat szeretem
    <3
  • RaSzTaH
    ritka egy elferdült ízlésed van
  • Pilutika
    naaa lefogadom már várod a következő képemet ^^
  • xerb
    Valaki ismeri itt Pilutika-t személyesen?
    Ha igen akkor legyenszives menjen át hozzá és törje ki a keyboardjábol azt a rohadt printscreen billt :D
    Na jó , csak vicc :)
  • Pilutika

/wings
  • Csenky
    Poetan nem fogsz gondot érezni, ahol kb 10en vannak, és sem a skillektől, sem a geartől nem sziporkáznak az effektek. De abyssban nem lesz 15-20 fps-nél nagyobb. Nekem hasonló configom volt, csak x1950pro-val, és nem úgy muzsikált, ahogy nekem kellett. PvE-re elég, mass pvp-n halott ügy.
  • Gubberx
    Rendben, köszi :)
  • Kreeder44
    szerintem menni fog... max nem full grafikán.... de még 1 rammot elbírna a géped :) minimum :P nekem is atim van de a kártyád nem ismerem.. próbáld meg a trialt.. ott kiderül minden és ha tetszik megveszed a gémet és hozzárendeled a trial accodhoz és folytathatod ahol abbamaradt sok sikert
  • Gubberx
    Sziasztok!

P4 3.2 Ghz, 2 GB ram, Ati X1650 Pro, szerintetek hogy futna a játék egy ilyen régebbi konfigon? ill. vki játszik vele hasonló gépen?
  • Vicodine
    "Jó bornak nem kell cégér"!Biztosan hallottad már,az a trial amugy meg pont elég arra hogy belepillantsál,megnézd a kezelhetöséget,a grafikát,stb...Az tény ,hogy jobb lenne a szinthatárnak a lvl 10,h fövárosba elnézhessen az ember,de igy is a célnak megfelel.
  • D1Rect
    Elsőre: Sziasztok!

Másodikra: Szeretném megköszönni a trial kulcsot annak aki küldte! Ty.
    Vszínűleg nem vész kárba az erőfeszítése ;)

Harmadikra: Az admin törölje légyszi a #14303-ból a hiányos mail címem. Nem valószínű, hogy valaami bot megalálná de nem szeretem a spamet. Ty.

Negyedikre: A legbénább trial amit valaha láttam az aioné.
    A korlátozásokból akár az egyik is elég lenne, de így gyakorlatilag nem más mint egy benchmark. Miért nem lehet adni 1 hetet valami értelmes szintkorláttal, referrel meg mondjuk 2 hetet...
    Honnan lesznek így új játékosok?
    (leszámítva a hozzám hasonló marharépákat, akik még így is megveszik)

• Sáska
    Bar nincs kiirva, de nem engedelyezett a #14338-ban leirtak miatt. Az, ha valaki megunja a jatekot, es esetleg meg akar valni a karakteretol, az szinten az EULA-ba utkozik, de amig nem spameli az illeto, egyszer beirhatja ide.
    Az alairasodat is pls valtoztasd meg ennek megfeleloen, kulonben kenytelen leszek automatikusan torolni a hozzaszolasaidat. thx.
  • Zarachi
    nembiztos hogy arra megy ki a jatek, gondoltam egyett megneztem az oldalt biztonsag kedveert futattam es virus ellenorzest erdekes modon egy trojait egybol talaltam :) legalabb megvan a modja hogyan szerzi az itemet es kinaht minden serveren :)
  • menorel
    Igazad van, ez így már tényleg tök közhasznú és egyáltalán nem lehet mégcsak érezni sem rajta, hogy bármi áron is de megpróbálnál eladni valós pénzért az ingame értékeidet, ezzel arra buzdítva játékostársaidat, hogy az EULAban foglaltaknak megfelelően megszegjék az RTM tilalmát és ezzel kockázatassák az accountjukat, nem is beszélve ennek az egyéb negatív és elítélhető tényezőiről.
  • Csenky
  • argentum
    Meglehet. Bárhogyis van, trial kulccsal nem lehet odamenni.
  • Pilutika
    a kapmány rak meg lvl 10 re
  • argentum
    Csak lv 10-től lehet eljutni a fővárosba.
  • Pilutika
    azt nem tom
  • BoneDragon
    Trialra is érvényes?
  • Pilutika
    a kampányt csináld végig poétán az fog majd elvinni oda
  • BoneDragon
    Fővárosba nem lehet eljutni valahogy? Teleport nem enged :/
  • Pilutika

Siegere gyülekező

Siege