Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
megtörtént

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

fejlesztõk írták, nem azt mondtom, hogy az elsõ sebzés szedjen ki mint a sorcinál (bár ha belegondolunk 6 secig vagy sleepbe / fába) sorcinak meg vannak casting times spelljei mig egy sm nek inkább 0,5 ill 1,5 secesek a sillek (máramelyik nem instant) nyilván vannak amik több secig castolosak..stb ezen ne kezdödödjön flame, de fearben tovább vagy mint fában és még sebzésre se jösz ki? o.O igen kisebb dmg a 8 sec alatt v 10 ameddig fearben vagy, de ha rádrak mindent az azért eléggé szivja a hp dat bármennyire is szépítjük... arrol nem is beszélve, hogy ugye nem is 1 van neki, szóval folyamatosan benne tud tartani (1 es kasztokat) mig megnem halsz, és te még csak hozzá se értél. de ez megint egy másik kérdés, majd meglátjuk ök mit kapnak, meg a sorcik, meg minden más karakter. lehet nagyobb szinten már ez sem lesz ennyire "OP" kinézetû (mielött jönnétek, h nub vagyok és engem szivat...stb legelsõ harcomkor kaptam be feart sm tõl azota nem 😊]

spatalos , de várd meg mit írnak a többiek

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

még egy kérdés, melyik szerveren van a legtöbb magyar játékos?

Vándorr
Tatyla, légyszives írd át a Lunarion légió weboldal címe: http://lunarion.hu

Kösz

http://youtube.com/indieGoTV

kinek mi jön be azzal a gyorsabb...quest van szarásig,minimálisat kell grindelni mellette,de én pl grindel fejlõdöm,szerintem így gyorsabb,3hét-->lvl 41 .bár most már belassulok a grindnél mert abyssban már kicsik a mobok,máshova meg nemnagyon megyek,de lehet most questelgetni fogok kicsit😊= az elején mindenképpen érdemes megcsinálnod minden questet,hogy lásd mi merre hány méter,aztán majd eldöntöd.camapign questeket viszont muszály megcsinálnod mindet,mert késõbb kelleni fog
Jeffjohnson
Akkor lehet kezdek egy SM-et fejlõdni questel vagy grinddel lehet a leggyorsabban?

Jeffjohnson
de asszem Laci úgy fizette elõ bár lehet tévedek

persze h lehet,nagy dd mert a petje atomot robbant,plussz mellé szép dotok...fear nélkül is kemény lenne,na de fearrel...0ra nemfogják levenni az 100%,max castingot növelnek vagy reustiemot a skillen azt annyi
conanba is megkellett venned a full gamet, trialt nem tudtad feltölteni 1 honappal mert kérte a játékot (emlékezz csak Abe barátunkra...) 😊

Jeffjohnson
fear nélkül milyen az SM úgy is lehet hentelni vele? mert ha egyszer csak lenerfelik nullára akkor nézegethetek 😊

BEAST
Majd egyszer biztos lesz 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

mintha már beígérték volna a fear nerfet vagy már volt is csak kevés ?

nem is neked mondtam kence fiam😊
Jeffjohnson
Köszi a helpet!
Nagyjából nekem is ez jött le a külföldi fórumokat olvasgatva. Hát nem mondom ,hogy közelebb kerültem a megoldáshoz 😊 Gladiator Templar azért tetszik mert jól néz ki meg még sohasem voltam ilyen jellegû classal , Chanter az amihez talán a legközelebb áll a wow-os Shaman amit régen nagyon élveztem. A Spirit Master meg a Warlockra hajaz talán sok fear miatt és mivel olvastam ,hogy nincs diminising ezért ez elég erõsnek tûnik. Lehet megkérem a leendõ guildemet válasszanak helyettem 😄

BEAST
Szerintem nincs olyan, hogy melyik elvezetesebb, illetve ez csak toled fugg 😄 Nekem a gladiatoron kivul egyik kaszt sem tetszik, pedig 45ig kb az nem vert le aki nem akart. Nagyon jo cuccok kellenek ra minden szintre, hogy szepen haladjon, de meg igy sem fogja utolerni a castereket meg a rangereket. Nagyjabol ez igaz a templarra is, lvl50-re nagyon szepeket ut mindket kaszt, es a plate armorok meg mindig a legszebbek. :p
Chanterrel, mivel tud healelni is, gondolom sokkal kenyelmesebb a fejlodes, foleg hogy egesz szepen tud pofozkodni. 50-en nagyon idegesito ellenfel, heal, rengeteg debuff az ellenfelre, buff sajat magara es a partyjara. Viszont sajat partyba kb kotelezo tag.
Spiritmasterrel nagyon konnyu fejlodni, tipikus petes kaszt. 50-ig, ahogy 50-en is ossze vissza fearelgeti az embereket, szanaszet dotol es hasonlok.

De mint irtam, te tudod melyik jatekstilust elvezned. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jeffjohnson
Na akkor ma lesz egy utam a boltba 😊. Már csak azt kellene eldönteni mit kezdjek 7es szintig nem sok minden derült ki de a Chanter, Gladiator, Spirit Master közül szerintetek melyik lesz élvezetesebb 50en? Templar is érdekes max szintü tank karim még egyik mmoban sem voltam healer meg ranger voltam.

Tatyla
meg kell venned a játékot

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Jeffjohnson
Itt ,hogy megy a trial utáni account aktiválás? Olyan mint mondjuk Conanban ,hogy elég feltölteni 1 hónapot és máris fullos vagy itt eleve serialt kell megadni?

tegnap akartam potit gyártani és azt vettem észre , hogy omg áron van az major elementál stone. valaki tud jó farm helyet ?

jaja, de mostanába nem szoktam rád irni 😞 nem szeretsz 😞

amugy informálodás céljábol szoktam rátok irni igazábol, na meg érdeklödés céljábol, hogyan vagytok merre hány méter, ha nyugis helyre értek nem hiszem h gáz válaszolni... 😊

bot helyzettel nincs semmi, kevesebben vannak (ahogy én észrevettem) jóval de még akad

a bot helyzet milyen a játékban?
amúgy szerdára ideér oyeah😊

nehazudj Cence valamikor 1 orat aldolgalsz pandaban es chatelgetsz 😛 neha meg engem zaklatsz a legrosszab idoben xD. Ha en nemtudok valaszolni akkor meg a tobbieket akik velem egyutt ugyan azon a helyen vannak 😛

Veni, vidi, vici

ne nekem mond, nem én szoltam be neked, én leírtam hogy én hogyna is játszom, másrész napi 1-2 ora játékkal is ellehet érni endgamet meg midnent csak nem 2-4 honap alatt fogja hanem félév év... na és? õ ennyit tud ráforditani, én többet, te mégtöbbet jancsika még nálad is többet. pisti meg nála is többet, faszt sírsz mindig mint egy csaj?? minden semmiségen kiakadsz és védekezel, meg felháborodsz... mikor meg elfogy az érved jösz az emo dumával és nekem, holott egy rossz szot nem szoltam rád... megszokhattad volna h szivom a véred... (de nem b*sztatlak...)

Jeffjohnson
Ti semmit sem változtok <#vigyor5>
Cence mindig lassan fejlõdik mert altozik meg képes egy szép fabogáncs (nem létezõ dolog de jól hangzik) miatt megállni és percekig merengeni rajta 😊 Te meg egy grindelõs kocka vagy. Hol itt a probléma 😊

Igen!Én annyit írtam,hogy ezt a játékot nemtudom elképzelni ennyi játékidõvel,mert az amirõl szól a game,nemtudnám kiélvezni el sem jutnék oda,inkább nem játszanék vele stb...Erre meg jön itt h én ilyen meg olyan nagy kocka vagyok,h az a menõ h úúú nekem ennyivel meg annyival jobb mint neked stb,mikor nem is errõl beszéltem,nem is errõl volt szó,annak ellenére hogy igen,kb errõl szól a game hogy ki tud jobb cuccokat összeszedni magának stb stb...,mert ha nem,akkor semmit sem érsz el,és itt ez egy igen komoly célja a játéknak,de lehet én vagyok a hülye,és nem is kellene azért hajtani hogy jó cuccban legyek stb,a boltiban is ellehet lenni,abyssban is nyilván 30ason full fehér szettben megölöm az összes 50eset,szintezni sem kell!!!Minden játéknak megvan az értelme,célja,hát ennek is,és ehez nem elég napi 1-2 óra.érted kencefica?de mindemellett én is néha nemtudok játszani,de van h 2-3 napot bekockulok,de pl jönnek az ünnepek,én sem fogok játszani csak minimálisat
nem értem mit kéne olvasnom v értelmeznem, te leirtad a te véleményed, feltevésed a srácnak én leirtam az enyém, ebben mi nem helyes? v mi idegesít? 😄

nálunk szoktt lenni ts en is 😄

amugy azért minden 2. nap mert igy dolgozik, van h délelött van (én akkor nem vagyok)..stb szal 😊 igy dolgozik 😊

Komolyan mondom nemvágom mivan,ti jártatok suliba,tudtok mondatokat értelmezni????Olvassátok már el mit írtam,és azután írkáljatok nekemcímzett faszságokat!!!omg hihetetlen de tényleg
Még hibáztasd a többieket, hogy van életük, nem kockulnak napi 2 napot,stb.

Ajánlom a wowos south park részt, lehet hogy ráébreszt valamire...

Még ha valakinek az a baja, h a szomszédnak nagyobb kocsija van, oké, deh "az osztálytársamnak 1 csíkkal kevesebb kell a 2548697-ik szinthez, és még aranya i 2vel több van...", az szerintem már beteges...

Ratyimakikának karácsonyra szeretettel...

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Jeffjohnson
TS-re nem nagyon jár a minden 2. nap játszik meg nem túl nagy aktivitás legalábbis nálam😊
Valaki az ide írogatók közül elérte már az 50et?

lehet nincs is kivel napra kész lenni? én sem tartottam sok emberrel a szintet mert nem tehettem emg, meg mert látom, hogy aki sietett meg ugy tolta ahogy nem kellett volna (itt sg-n is) nézd meg, mint ott is van... WTS Account... szar a game nincs tartalom...stb

akkor már nem jobb kiélvezni pincsike? 😊

aktiv õ szinte minden 2. nap játszik meg minden 😊 (csak msn en rejtve van fent 😛)

Így van idõm/kedvem, sajnos nem fogott meg annyira a játék amennyire vártam.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Hát mondjuk így ahogy te tolod én nemtudnék ilyen játékkal játszani,mert pont a lényegrõl maradnék le,mivel nemtudsz senkivel lépést tartani,sosem leszel naprakész,így ááá,hogyan bírod?😊
Jeffjohnson
Õt nem tudom hol van mostanában nem túl aktív de nem róla volt szó.

Napi kb 1 vagy 2 órát játszok, és tényleg friss vagyok még a játékban, még egy videót se néztem róla soha mielõtt elkezdtem, szóval ez van.Egyébként meg nem nagyon érdekel senki véleménye akik 1 nap alatt lvl 20, nekem így sikerült, kész.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

van vki 50es sorci aki kipróbálta az advanced stigmákat mindet és tudna véleményt mondani melyik build jött be jobban neki?
Tahabatára gondolsz?😊 csak a magad nevében beszélj h nemtudod,mert szerintem aki tolja már egy ideje mindenki tutira hallotta ezt a nevet,azon egyszerû oknál fogva hogy aion legdurcább fegyverei a tahabata fegyverek,azthiszem ezzel mindent elmondtam kencefica
😊 haver = Laccus? 😊

Jeffjohnson
Asmo oldalon leszek mivel haver is ott van de még nem tudom mit kezdjek. Majd utánaolvasok kicsit a classoknak de eddig Templar, Chanter,Gladiator,SM amin gondolkodom.

... akkor csak én vagyok ilyen ratyi h lassan fejlödök, mindenki más fasza h 1 nap megcsinálja a lvl 30 at 😄

90 nap játék idõ kell hozzá (kimaradt 1 hét igy sajnos én sem tudlak invelni) de valaki innen biztosan tud! Lehetöleg a Shy Guys oldalra menj, ott találkozhatsz a rozsaszin medvedisznóemberrel 😊

Jeffjohnson
Na most mondta ,hogy a honlapon 90 napot írnak <#idiota> és csak utána tudsz meghívót küldeni. Ha valaki itt játszik már annyi ideje és tudna meghívót küldeni az írjon rám priviben (valószínûleg megveszem a gamét tehát kap +1 bónusz hónapot ha jól értettem) thx.

Jeffjohnson
Cence tényleg legendásan lassan fejlõdik ez tény <#wink>. Úgy néz ki én is beadom a derekam és egyenlõre egy trial erejéig kipróbálom milyen rózsaszín pandákat ölni 😊 viszont azt haver nem tudja hol lehet meghívót küldeni (már játszik 1-2hónapja) ebben nem tud valaki segíteni?

igy van belogolok hajnali 6 kor és kilépek hajnali 1 kor és nem csinálok semmit a köztes idõben...

másrészt ja, 50 en kezdödik a game de 50 alatt is van élet, és én azt is kiakarom élvezni (bocsánat ha ez neked gond) én is várom a pvp-t fogok is pvp zni de nem vetem meg a pve-t sem, a habalama ra csak annyit tudok mondani, hogy egészségedre, látod mig te tudsz ilyeneket, az egyszerü emberek mint mi azt sem tudják mi az... 😊

Én sem siettem az elején,de Cence ahogy tolja az azért kicsit irreális,órák hosszat semmit nemcsinál csak áll egyhelyben..😄 jah most ezzel az új karival valóban sietek,egy az h 50en kezdõdik igazán a game a pvp miatt,,nem merül ki a fejlõdésben és azt várom nagyon,másik hogy szeretném látni egyszer tahabatát..XD Lehet még távoli álom,de szerintem nemokára lesz group aki jó ídõt fut és megküzdhet vele,biztos szar dropja lesz..😄
hidd el, örülnék neki ha napi 10 orát tolhatnám... csak te gondolod, hogy ennyit játszom..stb

Én sem sietem el, mi értelme van? gyorsan 50 leszel és ki sem élvezed a játékot aztán megunod és ennyi.
Én 1 hónapja játszom és van egy 25-ös sorcererem meg egy 19-es chanter.
De a main karim a sorci lett.
Szerintem ráérek fejlõdni, úgysem lesz mostanában max lvl emelés...
Meg amit Cence ír az igaz, aki ismeri a játékot annak már sokkal könyebb.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

De Cemce,legyen igazad,de nekem ne mondjad hogy az ahogyan te fejlõdsz az normális??!!😄D Vaze napi 10 órát tolod,és 3 hónap alatt 40 vagy,akármennyire is nemtudom mi merre van,azért ez durva ahogy te elõadod😊
Dredgion, pvp insta, 46-tol lehet bemenni.