24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#14449 GW2 info blog-rol:
Egy apróság pedig a végére: Valószínűleg a Guild Wars 2 support csapata is az NCWest lesz. Akik olvastak már róluk magyar blogokon azok tudják miért is baj ez. Az Aion kapcsán csúnyán leégtek már párszor és igencsak amatőr hibákat szoktak elkövetni (amik minimális átgondolással már kivédhetőek lennének). Reméljük az Aion-on megtanulják, hogy hogyan kell supportálni egy játékot és mire ránk kerül a sor addigra már egy teljesen professzionális NCWest fog mögöttünk állni.
(forras) -
Vicodine #14448 GW2re irtam hogy szép és jo meg minden,de ennyi...semmi uj.Jah amugy craft az fail:DD sajna...de nem is érdekes szerencsére,abyss cucchoz nem kell craft:) Skill:Blade&Soul. Nc talán koreában idén megjelenö uj siker MMOja -
#14447 Blade and Soul
Vicodine: én nem koreárol beszélek, hanem eu usa rol (nem hinném hogy koreában ill abban a régioban valaha is bezárnák). SZERINTEM aion nem sok mindenhozott amugyse, szépgrafika már sokkal hamarabb megvolt mmo piacon, minden tuti alatt mit értesz? craft rendszer fail, szintezés abszolut de helyén volt, pvp részével sem voltak gondok... Aztán jött 1.9 :D
de kb jah, ez jutott nekünk (tek). -
Skill #14446 B&S ez minek a rövidítése? -
Vicodine #14445 ebbe a vitába nemmegyek bele,de ezt ugye te sem gondoltad komolyan?!:)) aion jelenleg a legsikeresebb aranytojást tojo tyukja az ncnek,ne abbol indulj ki ami nálunk folyik eu/usban!GW2 nek szerintem csak a reklámja nagy,tartalmilag nem fog annyi ujitást hozni mint pl anno Aion hozott az MMOkba,szép graf,minden tuti,de ennyi kb.B&S szerintem azt mindenki látja h nagyon el kell vmit baszarintani ahoz Ncnek ,hogy kijövetelekor ne a legkomolyabb MMO legyen a piacon,és szerintem nem is fogja.Aionnal az a baj,h nem koreában játszhatom,ahol minden gördülékenyen megy,és nincsenek picsogások.Vagyis vannak,de más jellegüek,mert ugye olyan game nincsen amiben nem picsognának valami miatt.Hát ez jutott nekünk.. -
#14444 5 játéknál nem nagyon érdekelte őket, miért pont a 6. érdekelje? Hidd el azok a játékok amik érdeklik az anya vállalatot azok normális fejlesztő céget kapnak itt (lásd GW - Arenanet) valoszinüleg aion eu usa ba csak amolyan fejlesztés besegítésnek megy, amit innen visznek az megy bele GW2 v B&S be. -
Vicodine #14443 az anyavállalatnak mindig erdeke a hogy a "kicsike" mit alkot,ezert nemertem az eredeti nc hozzaallasat az ncwesthez! -
#14442 utolsó mondattal abszolut egyetértek, a normál NC tud játékokat futtatni és kezelni, a westes csapat pedig már az 5. játékot huzta le a wc-n... (mondjuk számomra az is rejtély hogy eu hogy kaphatott egy amerikai csapatot mint "fejlesztő") -
#14441 ez a te véleményed, koreában senkit nem érdekel siker e a game eu ban usában vagy sem, mivel ez az ncwest dolga eu usában, viszont amennyiben veszteséges lesz, vagy már nem nyernek belöle pénzt más játékokhoz, befogják zárni a bazárt, a te személyes véleményed h téged kb az ölésen semmi sem érdekel, de ennyi erövel wowozhatnál is, ott is tudsz ölni. Nem azért lesz egyre kevesebb játékos mert a játék rossz, hanem azért mert a körités nagyon is számit, és amekkorára bevolt harangozva a játék akkora fail lett szerintem. nincs semmi felfujva egyszerüen minden ember más és mások az igényei, másoknak nem felel meg az only hent van aki csak a barátok miatt jár fel, van aki pve zni mindenki azért fizet hogy kikapcsolodjon, szorakozzon, és ugy látszik nkeik a jelenlegi Aion már nem nyujtja ezt. Ellenben neked és másoknak még nyujtja és ez a lényeg!
Kellemes játékot mindenkinek aki még játszik vele, és kivánom azoknak akik abba hagyták, hogy találják meg a számukra megfelelö játékot. -
Vicodine #14440 Maga a game itt is ugyanaz mint koreaban,csak nalunk mas uzemelteti,nincsenek eventek,meg ugy alltalaban szarnak mindenkire ez a kulonbseg,ott hatalmas siker a mai napig,nalunk meg egyre kevesebben toljak ez miatt,es ezt nemveszik eszre ott koreaban el sem hiszem de komolyan.Mondjuk engem korantsem zavar annyi dolog mint masokat,engem egyetlen dolog zavar,az a szerverbalance a merge utan.semmi mas.De sajna masokat igen,es ezmiatt sokan hagyjak abba,ami minden szervert erint,igy azokat a playereket is akiket mas nemzavar,mint pl engem.h mit gyokerkedik az ncwest az engem egyalltalan nem erdekel mig van kit olni,mas nemerdekel,sok dolog kibebaszottul fel van fujva!!amugy ha az eredeti nc uzemeltetne nalunk is aiont nem pedig ez a westes genyosag,lehet nem kellett volna meg szerverosszevonas sem.. -
#14439 -
Csenky #14438 Persze, lehet arra hivatkozni, hogy nem eu-ra készült a játék. De ne felejtsük el, a játék maga nagyon sok embernek tetszik itt is, csak a körítés a helyi community képében hazavágja. Én sem hagynám ott, de ez a transfail, a folyamatos csúsztatások, a gyökér "jutalmak" és a félévente egy láma event, ez teszi tönkre. És ez nem a koreai mivoltán múlik. -
#14437 variancen megirták, tabula rasa -> exteel -> Aion kb sokan irták variance commentbe is a kompenzáció alá, hogy nem hiszik..stb, pedig igaz, azt felejtitek el hogy ez a játék elsősorban koreára /kinára készült nem pedig eu usára, és nekik igenis tetszenek az ilyen dolgok. A ti véleményetek meg nem nagyon érdekli öket. (még azon csodálkozom, hogy az NCwest balfaszkodásai után van aktiv játékos a játékban) személy szerint csak olvasva követtem az eseményeket, de elég kiborító, és akkor még fizetni is ezért...
(én véleményem, tudom, hogy itt vannak páran akik máshogy látják kérem kulturáltan válaszoljanak ne küldjenek el a halál f*szára mert én máshogy gondolom) -
#14436 Szép kari GZ :)
Akinek van egy kis esze az nem fizeti feleslegesen a játékot :)
Max aki honapok alatt nem tudta el erni az 50 et de ott akkor igen nagy gondok vannak.
Az elején jó játék volt de ugyan ugy ez megy a levesbe,mivel mas projectet fejleszt az NCsoft. Ez csak a pénz termelőjük :)
-
#14435 b+ jode, te is abbahagyod??? :o -
gilaba #14434 Ezt könnyen javíthatom, :)
http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=321450&serverID=32 -
menorel #14433 Még szerencse,hogy nem a reklám helye. Meg az is, hogy még a link is rossz amit beraktál ;) -
gilaba #14432 Bár, nem a hírdetések, helye, de láttam, olvastam, hogy sok ember szeretne játszani és nem a 0-ról kezdeni, ezért. Eladnám aion Accountomat, egy lvl 50-es Cleric-kel+2 karakterrel. A Clericken a játék egyik nehezen megszerezhető full sett-je van(Fenris’s sett) ehhez még a legjobb pvp-s pajzsa, pvp-s ékszerek. Az alábbi linken lehet csodálkozni: http://uk.aiononline...450&serverID=32 Rengeteg potion van a clericknél, tehát csak a végjátékot kell vele élvezni. A játék október 8.-ig elő van fizetve. További infó:msn/mail:[email protected] v. privát. Továbbiakban megegyezés szerint. -
D1Rect #14431 Lol, és tényleg.
Én csak a launchert figyeltem. :D -
#14430 XDDDD -
Tomy Lee #14429 Azt a kamut,megvetted 15-ért mégis tört verzióhoz való exe-t indítgatod lol:DD
Na hess.. -
#14428 Te is eltévedtél egy picit... -
Crag #14427 És mi a fene az a IALauncher? A játék az NCLauncher.exe-vel indul -
#14426 Semmi változás :(:(:( -
D1Rect #14425 Tűzfal, víusírtó, stb? -
#14424 Sziasztok! Lenne egy problémám. Amikor elindítom az IALaucher.exe file al a gamet akkor bejön az angyalszerűség még a windowsban majd bejön az NCshoft logó utána visszadob a windowsba, letöltöttem új vga drivert, de mindhiába. Konfig: BFG Tech 9600gt 512mb, Intel Core 2 Duo E4700 2x2.6Ghz, 2gb ddr2 ram, Windows xp sp3 szal nem hinném hogy a konfiggal baj lenne de leírtam. Ezért kiadhattam 15k forintot érte :@. Válaszokat előre is köszönöm. :) -
D1Rect #14423 Indíthatsz több karaktert is, de amint valamelyikkel eléred a 7. szintet, vége a trialnak. -
Ghost79 #14422 nincs mit -
#14421 oks, köszi -
Ghost79 #14420 Annyira elég,hogy megézze az ember milyen a játékmenet. -
Ghost79 #14419 napot nem tudom pontosan,de lvl 7-ig -
#14418 Köszi megjött, még 1 kérdés a trial mennyi időre szól? -
Ghost79 #14417 elment -
#14416 Valaki tud küldeni egy Aion meghívót nekem? -
Ghost79 #14415 hm. :( és egykezes fegyó? csak betörni? -
Csenky #14414 Kétkezes fegyót rámerge-elheted másra, ruhát betörni. Esetleg remodel. :) -
Ghost79 #14413 hy
már nem használt abyss fegyoval vagy rucival lehet csinálni valamit,vagy csak betörni?
-
#14412 köszi -
D1Rect #14411 E-Bay vagy http://www.g2play.net/store/Aion/ -
#14410 Jelenleg hol lehetne a legolcsóbban megvenni a játékot? :)