Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Belton
A tank nem DPs 😊
És szerintem nem mind1 hogy ütnek rám 5-600 at Simán vagy blockal 200 at.
Am 2. mainem nekem is 42 es ranger 😊
Olyan embertõl kérdeztem aki tankal tolja és mondjuk magasabb szintû.
Mert halottam olyat hogy a sok critel nagyobb agrot lehet generálni , viszont az is érdekes ha nincs meg a block akkor + Hp akkor pl ha ugy jön ki a lépés össze csuk 2-3 mob is 😊
Erre keresek megoldást hogy phy critel vagy block + Hp val érek többet.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

gurubefree
Lesz valami plusz dolog ( double xp ) 31-en es 1-en ???

ゾルターン

gurubefree
Phy crit szerintem .... jobban osztod ( nagyobb %-ban ) a crit dmg-t. Nekem Lv.41 Ranger-em van es en a Phy crit-re gyurok mar 37-38 kornyeken 2500+ crit osztottam ez csak jobb lesz komolyabb fegyoval .... sajnos manastonenal az a gond ugye hogy eleg koltseges .

Ha grpzel akkor felesleges block ott a healer aki tartja benned a szuflat neked csak osztogatni kell a jo nagy pofonokat.

ゾルターン

Belton
Egy templaros kérdésem lenne:
30-40 közötti manaS. socket illetve
40-50 között mit érdemes pl ha mondjuk nagyrészt grp os tankolos temp. vagyok ?
Block + HP mana stone ?
vagy Phy crit manastone ?

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Manastoneokat én pl csak HPra pakolok,sokkal jobban megéri,MBra egyáltalán neméri meg,de ha megnézed h arra pakolsz,és kitapasztalod mennyivel növeli a sebzésedet,rájöhetsz h a csak HP az ami megéri.Sokakkal dueleztem és kiröhögtek h LOLOLOLOLOLOLOLOL HPs szett sorcinak,aztán amikor kifekszenek máshogy áll a szájuk.Ha MBra pakolsz,egy kis skillel kell kevesebbet belelõnöd egy playerbe(vagy annyival sem),viszont ha HPra pakolsz,vagy 3-4 ütést-lövést kibírsz plusszba,ami alatt beviszel kb 3 skillt még,és ha nem vagy gyenge matekból akkor egyértelmû(meg hát a tapasztalat is ezt mutatja)...Az 50es stigmákat meg mindegyiket használd,ha abyssban flamozgatsz jobb a flame spray felállás,de ha pl elmész siegre,meg úgy álltalában mass pvp,akkor váltasz illusionra azt csöcs,többet érsz.Ruciban a Fenris egyértelmû meg fegyóban is,abyss 50es cuccokból az ékszereket éri meg kiszedni.
ha mázlid van és kiesik egy extendeble weapon akkor sokat segíthet a ranged kasztok ellen..

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

semo1
A legjobb a ranger ellen gyakorlatilag+ sem lehet utni.potival kijovok a lassitasbol majd Charge es amikor odaerek nem tudja+utni mert a lagg miatt valojaban nem ott van. es itt veget is er a pvp

BEAST
Pedig 45 alatt talan a templar es az assassin az a ket kaszt amit le tudtam verni.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

semo1
31-en a 26 templart nem tudtam leverni vele .

BEAST
Attol fugg hol, Abyssban solo pvpre nem jo, de amugy is erosen 45 felett kell lenni, hogy erjen valamit a gladiator.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

semo1
Beast a Gladiatort minden kasz anyonveri? vagy lvl fuggo a dolog.

Lenne pár kérdésem 50 es Sorcisokhoz föleg.
Fenris sett fegyóval VS 30lv abyss armor +betoni vagy 50 abyss betonival?

Flame sprayy tree vagy Illusion tree?
Nem 1 vs 1 re épitek hanem csoport pvp re.

Asmo: Boon of Quickness vagy Vaziel wisdom?

Manastone: Magic boost vagy MAgic boost és HP?
azt olvastam nincs magic boost cap csak olyan 2500után.

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

BEAST
Szornyen nagy spam volt. 😄

Tatyla
jól van gyerekek nem kell a spam mint minden szerdán...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

leet valami gáz van mert elöbb már ment majdnem az összes most meg lenyomták öket

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

A serverek naggyábol mennek már ,csak a login server nem megy még.

elvilg ja

az zsír 😊
elvileg már mennie kéne akkor nem?😊

Amibol neha 8 ora lesz 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Minden héten szerdán 12 órától 2 óra leállásal.
szerver karbantartás van? nem tudok belépni
milyen gyakran van amúgy a gameban?

étem köszi

25-ös szinttõl lesz jobb. De kite-olni mindig kell majd, akárhányas szintû is vagy. nagyon ritkán tudod megcsinálni azt amit a sorcerer, hogy eldõl a mob mire odaér hozzád.
de asszem csak 1 stunolos skillt kaptam ami használható

restart elött léptem meg a 19et szoval még nem birtam tesztelni.

Jockey
lvl19tõl nem lehet sok gondod a solozással..
ha késõbb sem megy válts kasztot..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

a ranger kb mikor kezd el bekeményedni? ha persze 1általán kemény lesz. most vok 19 és eddig nem valami izmos.

Olvass már vissza egy kicsit, már 75x megkérdeztétek de csak vissza kéne olvasni kicsit, na mindegy. amúgy van.<#falbav>

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Melyik online boltban most a legolcsobb az aion?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Sziasztok.

Van ehez a játékhoz trial kiprobálási mod?
Kiváncsi lennék rá, de vakon nem fizetek elõ rá.
A hivatalos oldalon nem találtam semmi infot róla.

Üdv!

Thor szerveren létezik magyar (Elyos) légió?

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

A target nem tud melee skillt használni amíg rajta van.
Frosty01
mozogni nem lehet vele, ranger ellen szart se ér pl 😊

practitioner of the forbidden arts of death

nem tudom, pvp-ben nem próbáltam igazán, a mobok simán tudnak ütni engem, ha rajtuk van.

eddigi tapasztalataim szerint (Assa vagyok...) nem engedi ütni a karaktert tehát nem tudlak ütni ha rám rakod

Vki tudja, hogy az SM Body Root skillje pontosan hogy mûködik, miért hasznos ?

Sziasztok!
Valaki tudnak nekem küldeni egy trialt? Ki szeretném probálni, de még nem kezdtem el Hardware-t feljeszteni, januárba, olcsóbbak a cuccok, nagyker áron.És addig nem akartam a már fizetett idõmbõl nem túlóminõségû játék idõt elvenni. :-)
fpeter.wowvipmail.hu
vagy MSN: fpeter.c5hotmail.com
selfowned > azthittem az én irományomra reagált, nem néztem, hogy kinek válaszolt. 3,5 óra alvás 2 ünnep közötti munka eléggé leszívja az ember agyát. Sorry

Tyron /// Asmo ránxer /// Telemachus

mit nemértesz ezen?elvitt olyan droppot amire nem is lootolhatott volna(vannak íratlan szabályok,amiket ha nemtartasz be akkor nuku pt)
Tatyla
mantra,buff és offheal nélkül szopás az egész...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

eladó account(x2) érdekelne, privát jöhet ha van valakinek

Igazából én sem értem hogy mire fel, de õ tudja...

ez egy igazán szép megnyilvánulás volt a te részedrõl is 😊

Büdös noob! Ilyeneket is engednek leülni gép elé az a szomorú!

Tatyla, miért nem jó DP chanter nélkül? Ezt kifejtenéd pls?

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Pont most néztem egy videot a spaller ölésérõl. Már csak annyi a kérdésem, hogy mikor kell váltani a gödrök között? (Ahogy kijön az egyik stunjából, rohanni kell a másikhoz?)

Controllernél meg azt néztem a videoban, hogy szinte semmit sem csinál. Tûrhetõ aoe dmg, de amúgy nem nagy cucc. (http://www.youtube.com/watch?v=ye8ORVNmZqU&NR=1)

Amúgy nekünk ez a tegnapi dp csak próba volt, megnézni, hogy milyen. Hajnali 1kor kezdtünk bele, senkinek nem volt már türelme videokat nézegetni + commenteket olvasni ölésrõl 😊 Legalább már tudjuk, hogy mi merre. Az állandó groupunk amúgy: gladi,assa,chanter,cleric,sorci,ranger.

Egyelõre nem számít(50es maxlvl miatt), de iszonyat xp és a mobok is könnyen halnak DPben. Emellett csurran az ap is, szóval tökéletes a hely.

Tatyla
a bogarakat(mivel 3 van) nem kell tankolni hanem a két gödör között kell kájtolni ott leragad és akkor sebezhetõ fõleg mágikus sebzéssel,majd fúti át a másik gödörhöz de úgy állni hogy pont a gödörbe szaladjon erre a lámpára bogár mert az stunolja,ha valaki nem a gödörnél áll hanem kijjebb az meghal,ezt kell eljátszani egy párszor míg le nem fekszik.

Tuttynál a sátorban van a láda amibõl kivehetõ a sword of trasendlance questitem.

majd tovább haladva lesznek kapuk minek ütése közben félúton megjelenik két õr meg a kapu pusztulása után még kettõ,robbbanó gombák jönnek amit egy sorci elõre szaladva aoezzen le...

lenn a barlangban sajnos a teleportert aki questhez is kell nem tudtuk megölni mivel chanterünk az nem volt...

Grat! Nekem is tegnap lett meg az 50ztunk egybõl DPbe (már csak rám meg a clericre vártak, hogy meglépjük a szintet 😛).

Voltak kellemetlen pillanatok, pl az elsõ bossnál, aki a romban áll. Miután kitisztítottuk a környéket és megöltük a bosst mindenfelõl elkezdtek özönleni (hogy honnan jöttek, egyikünk sem tudja). A tóban levõ 3 boss elég könnyû, csak szépen ki kell takarítani körülöttük. A fa sem túl nagy competition, viszont a spallerba beletört a bicska. Oda tényleg kell a tank. Mint régebben írtam, a mi groupunkban a tank szerepét egy assa játsza, de sajnos ide már kevés volt, iszonyat keményeket üt a bogár. Tehát itt el is akadtunk... Csak egy kék gatya esett, de ettõl függetlenül jól esett végre nem retkes barlangokban rohangálni.... 😊

Más: Menotióról személyes tapasztalat valakinek?

Tatyla
tegnap karácsony másnapján meg is léptem az 50-et ma le is jutottam Dark Poétára,tanulság?: NE MENJ CHANTER NÉLKÜL DP-BE!

Satisfactory
Hali!
Ha meg is veszed akkor küldök! <#alien2>

retired Sorcerer @ Spatalos

Üdv!

Ha vkinek van még nem elhasznált trialja, annak nagyon örülnék, begbie.kiskrapekjaATgmailDOTcom

Köszi,