Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze a siegeben igazad van,azon lenne mit alakítani,szerintem fognak is amúgy,ez olyan 6ik érzékes megállapítás,semmivel nemtudom alátámasztani,érzem a levegõ oxigéntartalmából😊 Nc már bizonyította L2ben h siegek terén nagyon ott van,bízom benne h érzik õk is ezt,tudnak többet is,és ha tudnak,meg is fogják csinálni,de nem az a kapkodós cég..😄
Hát ezért mondom hogy Aion nem neked való,mert neked az jön be ha 2 hét alatt maxos vagy😊 Mindenem a pvp,de azért 3-4 hónap legyen egy fullos kari összehozása,akkor van kihívás,hiszen akkor van értelme a pvpnek is,ha azt "nem csak úgy" tesszük,hanem mondjuk Aionból kiindulva AP farmolás közben,questelés miatt át kell menni és az ellenséges frakció oldalára stb....Ha csak úgy azért pvpzek mert unatkozom és levágok mindenkit,annak nemnagy értelme van,és ha 2 hét után maxos a karid nem kell farmolni,akkor már a pvpnek is elmegy a varázsa.De persze ezt is embere válogatja,én így érzem
Rohan,Warhammer,WoW,Cabal,Requiem,L2,AoC,Silkroad,Archlord,Perfect World,9dragons,így hirtelen ezek jutnak eszembe de volt még 3-4
Jockey
mint ahogy te is megállapítottad, ez egyéni vélemény, azaz szubjektív..
Nem akarok kisregényeket írni, de kapásból tudok 3 mmo-t amiben nekem jobban tetszik a pvp: DAOC, POTBS, WHO (who-t kicsit elkurták, de összeségében ötletesebb ezerszer sztem). Ezek közül mind olyan, hogy van egy karid, a gear nem tesz félistenné, és sokkal csapatorientáltabb.
DAOC-ba amivel kezdtem 2002-ben az mmo-zást mai napig instantabb a pvp, megvan karid 2 hét alatt gearelve és aionhoz mérten 5ör területen tudsz kergetõzni, maga a siege õsapja a gamma, mindenki onnan koppint. mind1, hosszú lenne, meg fõképp úgy, hogy ezeket (kivéve tán WHo) gondolom nem is láttad. Még egyenlõre amúgy nincs uninstall, belefér, hogy futtatom az accot, mert állítólag van valami gigapecs, amiben lesznek módosítások, azt még lehet megnézem..
Beast már baszogatott, hogy minek hozom fel a játékosmúltamat, de egy dolog miatt csak, sok mindent láttam már és a konklúziót ismered részemrõl az AION irányában.
Azt meg nem gondolnám, hogy nincs annyi tapasztalatom, ha akarnék nem találnék pvp lehetõséget magamnak aionban is, csak a befektett idõ nem aránylik a pvp élményhez NÁLAM, neked igen örülök..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Milyen mmokkal játszottál már, hogy ezt állítod:"Aionban sokkal több a PvP lehetõség mint a legtöbb mmoban" (L2-n kívül)

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Persze embere válogatja le se fosom mivel játszol,de egyet akkor sem értek.Aionban sokkal több a PvP lehetõség mint a legtöbb mmoban,annyi hogy itt egyedül nem kell pvpzni,hanem tényleg a mass dolgokat erölteti a game(ez egy MMOban szinte elképesztõ),plussz a clericen kívül az összes kari balanceos,bár azt is ellehet azért kalapálni,bunyót a nap minden percében lehet találni,persze csak ha akar is az ember,meg a repülés által nyujtott plussz,ami igen csak megdobja,és akkor aztmondani erre h 0.....A siegen lenne mit javítani,bár azért nemmondanám hogy rossz lenne,csak nekem pl vas kellene hozzá de azon amin voltam még a 0 fpssel is egész jó volt😊 Nekem a legtöbb viszonyítási alapom Lineage2höz van,mert azzal 3,5 évet játszottam,ahoz képest elmarad a pvp rendszer ez tény,de ahoz képest mindegyik mmoé elmarad(hangsúlyozom,PvPben!),és az ottani siegek hihetetlen hangulatát a game alapokban való különbsége lehetetlenné is teszi,de azért mert te nemtalálod meg benne a számításodat,azért kár olyanokat mondani h:0,vicc,rakás fos stb...,mert kibaszottul nem,csak nem neked való,mert te olyat akarsz h playereket ölsz és fejlõdsz stb...Ha valaki PvP beállítottságú akkor én az vagyok,de nemszeretném ha aion olyan lenne h playereket ölve lehessen fejlõdni,inkább a PKt kellene beletenni h mobolás közben lehessen embereket ölni......De mindenki más,uninstaláld azt csumi,neked nem jött be,vannak még jópáran így ezzel hidd el,de a többségnek bejön és ez a lényeg,hiszen ha sokan játszanak vele az nekem is jó,mert akkor fejlesztik stb...
megnyomod a K betût és ott a 3. fül a craft ott megtalálod az összeset amit felvettél

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

- ha nem vagyok crafter helyen, hogyan tudom megnézni mit tudok gyártani és annak mi az alapanyagigénye?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Hali!
Kalil szeron van magyar klan asmo oldalon?
Jockey
az a szomoru, hogy nem fogod fel, hogy ez a pvp elmeny nekem keves ami aion-ba vn, ennyi

BEAST
Az a szomoru, hogy mindig ezzel a nagy mmos tapasztalattal jossz ilyenkor... amikor most csak az Aionrol van szo.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jockey
mester te ebbol valami onerzeti kerdest csinalsz vagy csak szimplan nem ittad meg a napi adagod? Mi ez a te nem raktal bele annyit dolgot duma es kurvara nem ertem mi koze a dologhoz?? Ugy gondolom el tudom donteni, szamomra mi ami elegseges pvp-t tud nyujtani es mi az ami nem, szal maradjunk annyiban, Szamomra ez egy rakat keves, mint ahogy korabban is irtam..
Minden kedves mas hozzaszolonak meg koszonom, hogy megmutatjatok az AION melysegeit, de szamomra ez keves(noha van egy par eves mmo tapasztalatom pvp teren is) es jo jatekot es pve-st😊
reszemrol nagyjanol lelzarva a tema

Én eddig akárhányszor lenéztem Core-ba, mást nem találtam mint elyost elyos hátán, ha vki annyira nem képes, hogy belogoljon a játékba, inveljen pár klántársat, és lemenjen coreba pvp-ni, az ne találja már ki, hogy nincs pvp.

Valoban dredgion nem nagy élmény, ha oda is lusta vagy premadel menni, és bemész random emberek mellé, ahol aztán kiderül, hogy te vagy a templar és valoszinü téged fog követni a csapat, aztán jön a tanácstalanság minden téren, majd a szopás.

Ha vki akar, az tud pvp-ni, a nem akarásnak meg nyögés a vége.

Az ap vesztést meg ne add ugy elõ, mintha Asmodian Army Governor lennél, megnézem azt mikor buksz 1,5-2k ap-t azon a szinten, még ha 40-es rank 9-es botok aláznak meg se buksz annyit sztem.
Sáska
ha legkozelebb belogolsz, szerezz 1-2 cimbit, s menjetek el riftezni. A Small scale pvp ott mindenkeppen megvalosul, s izgalmas is tud lenni, hiszen egy ido utan vadaszni fognak ratok.
En a minap atneztem az Elyosokhoz egy legios tarsammal (o 42es sin, en meg 41es ranger), s remekul szorakoztunk, ott voltunk legalabb 4 orat, mig elhaltunk teljesen. 2 kiskkel mentunk, mindkettot elhasznaltuk. Igaz, sokszor volt 2v1 szitu, de ugyanakkor elofordult gyakran, hogy mi voltunk kevesebben, s hol nyertunk, hol pedig sikerul lerazni az uldozoket. Mindketten nagyon elvesztuk, s ennek tetejebe az egesz moka alatt bejott kozel 5k AP..

Számból vetted ki a szót😊
Azt azért nem szabadna elfelejteni, hogy az Aion szempontjából az EU/USA térség csak egy "szárnypróbálgatás". Az Aion a hazájában (Korea) hatalmas népszerûségnek örvend, a játékot igazából nekik készítik, de persze azért foglalkoznak a mi problémáinkkal is. Ráadásul az Aion ugye Koreában már 13 hónapja fut, tehát az, hogy nálunk ki mit gondol a játékról az igazából irreleváns. Ha az Aion meg is bukna az EU-ban azért mert a Tera, B&S vagy éppen a SWTOR elhappolja a játékostábort, attól a játék még menni fog tovább és amíg van értelme addig tolják is bele a contentet. Szóval ha - akár csak - egy maréknyi közösség is marad és kitart az Aion mellett az EU/USA szervereken, akkor is számukra egy folyamatos tartalommal bõvülõ játékot fog jelenteni az Aion, hiszen a fõ bevételi forrást most sem az EU/USA régió adja. Csak érzékeltetésképpen: 2009 nyarán a távolkeleti régióban 3,5 millió aktív elõfizetõje volt az Aionnal, 2009 végére ez 4 millióra ment fel. (ugye az aktívot náluk sokkal jobban lehet mérni, hiszen ott használati idõ alapú az elszámolás). 2009 szeptemberében az Aion az EU/USA régióban összesen 900k példánnyal indult. Nem tudni hogy most mennyi az aktív elõfizetõ, de ha azzal számolunk, hogy ezeddig az 50%-a lemorzsolódott, akkor is ez a lemorzsolódás a teljes elõfizetõi állomány 10% alatti. Tehát az, hogy nálunk megbukik vagy sem a többi MMO vagy saját maga miatt az Aion, az nem igazán fogja kardinálisan megremegtetni a nagy NCSoftot. Legalábbis én így látom.

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

Igen,pont ezt mondtam,de én csak a B&S-t említettem....Azt nagyon durván el kell rontani hogy ne legyen bomba siker,bár semmit nemtudok még a pvp rendszerérõl,de titkon bízom benne hogy Nc visszakacsintgat majd L2 fele..😄 Tera is nyilván osztós lesz,majd meglátjuk melyik mit hoz,de messze vannak még,egynlõre bõven fasza Aion szerencsére😊Igazából azt nem értem Jockey miért nem L2õzöl high raten,az alapján amit leírsz az pontosan neked való,megölsz 10 mobot és maxos vagy,van GM shop,megcsinálhatod magadnak a full durva geart,aztán már csak is a PvP marad és a Clanwarok!
BEAST
Szerintem meg amint megjelennek ujabb mmok, mint a Tera online, a Blade&Soul, SWTOR meg egy par hasonlo dolog, az Aion nepessege teljesen ki fog halni. Bar valoszinuleg pont addigra terveznek majd egy miracle patchet ami talan megfogja egy reszet az elszivargo embereknek.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Figyi neki nem jött be,ennyi,mindenkinek nem jöhet be,olyan MMO nincsen!! De azért az elõfizetõk száma álltalában megmutatja milyenre is sikeredett egy game,WoW az elsõ fog a neve miatt maradni sokáig még,de semmi másért,ez meg Blade&Soulig szerintem ellessz a második helyen😊Meg kit érdekel mennyien tolják hogy a saját beszédembe közbevágjak😄DD,az a szeró amin tolom tele legyen(márpedig fullon vannak),és ennyi,többi nemérdekel,mehetnek a pistikék el innen messzire,le se fosomXD
BEAST
Arra gondol hogy warhammerben 2 het alatt lett egy max szintes altod, itt meg L2 light van nem fel ev hanem 2-3 honap es ez neki mar sok.

BEAST
De te szo szerint semmit sem "raktal" bele se a szintezesbe se a geargyujtesbe, szoval te nem igazan tudod megitelni ilyen szempontbol a jatekot. :p Az meg, hogy egy hettel elobb jutottal be DG-be mint en, nem sokat jelent, foleg, hogy en azota is rendszeresen jarok.
Viszont ugy nez ki meg mindig nem erted DG rendszeret. A pvebol pontot szerzel, amit halalkor elveszthetsz, ha jatekos ol meg o kapja meg a pontodat... szoval ne gyere azzal, hogy a pvp felesleges. SM tenyleg nagy elony, de pont ugyan ez a hatranya is, mert rogton 5en fogjuk targetelni. Trainelgetni meg pontokban sem eri meg, ha a masik csapat szamit ra.

Ezt komolyan nemértem,életben nem volt ilyen gyors a szintezés MMOban mint itt,2-3hónap alatt megvan egy 50es kari,milyen rengeteg munkáról beszélsz?😄 Vagy 1 hónapnak kellene lennie???Az ám fasza lenne😄 Munka,ez ám a kifejezés egy játékkal kapcsolatban😊
BEAST
Mocskos accseller! :d

Jockey
akkor szórakozz...
DG-n nem éri meg nem trainelni szvsz, legalább is aki premaddel találkoztam, az mind trainelt, vagy tuti volt SM-je..Az, hogy pvp-t egy kari dönt el, szted értelmes pvp? (mondjuk én is voltam már pár DG-be épp a kari miatt hamarabb is mint te lejártál...)
És DG-be mit csinálsz? mobot ölsz..
AP-t mibõl szerzel? Mobot ölsz. Ez nekem nem pvp, nekem a pvp az player elleni mecccs és abból akarok növekedni, nem pve-l. Magasabb rankon egy halál 15-2k AP, 2 halállal bukod egy közel fullos DG-t, amibe jól betraineltek vagy csak szimplán mákos volt és nincs SM-d...
Mind1, én örülük, ha neked ez kielégítõ szórakozás, számomra nem, fõleg azt tekintve, hogy mennyi munkát bele kell rakni a szintezésen és gear kifarmoláson keresztül. Ez az arány nagyon szar..:-)

BEAST
Tenyleg a riftezest kihagytam. Mondjuk mainnel mostanaban nem jartam a tuloldalon, de alttal lvl30on vagdalni a 40eseket is eleg szorakoztato tud lenni- 😄

Tatyla
mivel a goldot nem tudom eladni külön mert egybõl mocskos goldsellernek hívnak eladom az egész accot

a warehouse eléggé tele van handicrafting alapanyagokkal de a cooking már 449,a miragent setbõl megvan a cipõ és a kesztyû a vállas elkezdve 7/30 sanctum medál.

Aion armorym

+ megvan az összes stigma hely és full healerre vagyok kövezve
soldier rank 1 és vagy 170k AP +29 gold medál 3silver
13+ millió kinah...

irányár 25k HUF!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Igen,Aion más mint a többi MMO,sokan szidják is mert nem a megszokott dolgok vannak benne,de L2 után ennek a pvp rendszere jön be a legjobban.Akármikor akarok balhézni,mindíg tudok,soha nem volt rá példa h ne tudjak egyenlõ harcokat találni.Persze a legjobb pvpzés a riftezés,nem pedig abyss.Eddig akárhányszor voltam odaát,mindíg tuti volt a buli,olyan fightok alakulnak ki egy idõ után egy tuti csapattal hogy abyss sehol sincsen ahoz képest.Siege az tényleg lehetne élvezetesebb,bár én csak 2szer voltam mert nembírja a gépem:/Neked nem jött be,ennyi,mások viszont élvezik,és a clericet leszámítva balanceosak is a karik,és pl annak ellenére h ez egy mmo,és szinte bûn nem mass pvpre hajtani benne, imádok pl 1v1ezni,órákat eltudnék szórakozni így😊 Igazából egyedül a PKt hiányolom nagyon,az feldobná rendesen,remélem egyszer majd elgondolkodnak rajta az Ncsek...
BEAST
Dredgion-ben a hanyos-trainelos csapatokon kivul mindig jo pvp szokott kialakulni, idoben es szorakozasban is jobban megeri, ha pve utan egymas pontjait vadasszuk le pvp-ben. Abyssban meg sok szerencset, ha mostanaban szeretnel az ottani pve mobokbol ap farmolni, ez csak az elso egy ket honapban mukodott. Szerintem ha valakinek van ideje, es nem varja el, hogy minden azonnal teremjen ele, az igenis tud meg szorakozni aionban.
Egy BG/SC szeru rendszernek jobban orulnek enis Aionban, de szerintem tulsagosan elkenyelmesedtel mar ilyen daocok meg warhammerek utan.

Jockey
Beast, látom nem olvasol asorok közt, vagy nem akarsz
nem azt mondtam, hogy nem látom azt, hogy nem top gearbe vagyok és azt sem várom, hogy templar own-ljon mindekit ha pvp set ha nem.
Az, hogy néha elmegyek repkedni abyss-ba és hátha belefutok valakibe az édes kevés.
Belefeccõlt munka pve-l jön, leszarom, még mielõtt megjelent is leírtam nekem a pve az egy szüskéges rossz, ahogy te fogalmaztál. Az abaj maga a gmae mechanikája szar. Az, hogy pve-l jön az AP és elég jól, ez eleve a gond. Mindeki jár nyomi instába stb, hogy legyen AP, röhej. Kimenni Abyssba magas rangú ha nem solokirály kari ki se megy, csak premaddel, vagy erõs túlhangban.
Egy dologban igazad van, itt nem lehet csak teménytelen pve mellett normális geart elérni és ha meg is van a fasza gear, autána megit nics mit csinálni érted?
Repkedjek abyssba hátha belefutok valakibe? Egy játékkal játszunk mi?
Ez Kritikán aluli, a fortresst ne is említsem..

BEAST
45-ig jarj Steel Rakebe, majd menj at Brusthoningba, ott nem olnek amjd meg. Vagy irj legio chatre, hogy elyosok vannak ott es megverik oket. Beluslanban altalaban a Phalanx legio hatos fogata szokott randalirozni, nem tul nagy kihivas elkergetni oket. Persze ha solozni akarsz, akkor 45ig vergodj igy vagy ugy. 😄

BEAST
<#wilting>

BEAST
Nincs ebben semmifele "lila kodos". Egyszeruen leirtam mi van jelenleg. Egyszeruen azt hitted, hogy a jatek legnagyobb nehezsege a szintezes, ezert vettel egy 50-es karaktert. Pedig valojaban a megfelelo gear osszeszedese jelenti itt a fo problemat. Erre neked nincs idod, kedved, akarmi ezert lemaradsz = mindenki megver. Nincs ebben semmi ordongosseg, nekem sem lesz soha 50es greater pvp setem, ahogy valoszinuleg fenril sem, mert mire osszejonne eleg valoszinu lesz mas jatek ami jobban lekotne.
Viszont amikor paran elmegyunk abyssban repkedni mindig talalkozunk elyos csapatokkal akikkel lehet egy ideig verekedni. Persze van egy tucat "sztar-jatekos" akiket neha megeri elkerulni, de nagyreszt szorakoztato tud lenni a pvp. Enis kevesebbet tudok mar jatszani mint mondjuk 5-10 evvel ezelott, de azert mert en casualabb lettem meg nem feltetlenul a jatekok lettek szarabbak. Ezek szerint neked mar nem eri meg mmokkal jatszani, van ez igy. Ugyan ez volt DF-en es ugyan ez lesz mas ujabb mmokban is.

0Fritz0
Ez az igazi endgame. 😊
Számomra elég unalmas, hogy Beluslanban már lehetetlen szintezni, mert 5 percenként legyak egy ely csapat.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Jockey
pedig elhiheted milyen jó layer teleporot kempelni..:p

Jockey
maygarázhatod nekem a dolgot, de ez akkor is egy rakás fos..
Ennél még DF pvp-je is izgibb volt. Tegyük fel rászánom az idõt, és napi 6 órában akarok játszani, akkor van 2 DG lehetõségem, amiben bízok, hogy nem épp a kurva trainnekkel kell bohóckodni és tudsz pve-ni lol, ezen kívûl menjek 4 órába layer teleporton ácsorogni? lol
Guard farmolos téma? Menjek full grouppal, hogy ha meghalok mert valaki rámkattan akkor odaadjam az egész napi termést? ne viccelj
Kicsit lila ködös írás volt ez, sztem te ennél már többet tapasztaltál, hogy ne lásd ez mekkora semmi így. És tök mind1 templar vagy más, de mással se élvezném az abyssba való gankelést 1ül..
persze ízlések és pofonok, még szerencse, hogy nem feccöltem bele sok idõt a szintezésbe, mert akkor valószínûleg levernék egy nyugdíjast az az utcán, ha utána szembesülnék a dologgal..

Fehercsoki
Miért adják el ennyian az accjukat,mi baj van a játékkal?

0Fritz0
Mostanában nekem sincs kedvem belépni. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BEAST
Ha abyss pvp volt a celod, akkor lehet kar volt templart venned. Tenyleg nem tul jo jelenleg a helyzet, de premade dredgion, es a guardfarmolos small scale pvps tema is eleg jo tud lenni. Eleg gyakran layer teleportoknal is megy az adok kapok, csak ugye ezekhez nem eleg ha hetente ketszer belogolsz korulnezni majd eltunsz.
Fortress ostrom jelenleg a szukseges rossz, mert egyenkent semmi oromet nem leli benne az ember, lag, fpsdrop es hasonlo nem tul szerencses problemak miatt. Viszont csapatkent a gyozelem meg igy is nagy moral plusz tud lenni.

Mondjuk nem is ertem mit vartal. Vettel egy karaktert ami akkoriban talan az elerheto legjobb cuccokban volt, de azota szerintem semmit sem fejlesztettel rajta. Ezert azok akik tovabbra is rengeteg idot fektettek bele karaktereik fejlesztesebe messze lekoroztek mar teged is...

Jockey
hát, azt kell mondjam, az AION pvp eddig kurva nagy csalódás számomra..
Gyakorlatilag nincs benne pvp, az ostromok meg vicc, laggfest az egész.
Azt hittem 50en majd jó lesz, de gyak rájöttem, hogy semmit nem tudsz csinálni
az is vicc, hogy gyakorlatilag pve még a pvp is. Smalscale pvp ismeretlen mûfaj itt is. akárki akármit mond, pvp-ben még a who is jobb volt ezerszer, ott legalább lehetett pvp-l szintezni akarit és az ostromok is ezerszer jobbak volta, hiába a lagg ott is. Az SC-k szintén..
Szal kua nagy csalódás az AION, gyakorlatilag van olyan magas rangú kari, aki alig ölt embert..:-9
vicc.
Azt hiszem, még tartom az elõfizit kicsit, de gyakorlatilag altot nincs érteme húzni a grindigény miatt, a fejlet geares karik agyonvernek 2 sec alatt stunba:-)
kárm érte..

Szerinted, miért van ott? Szerezz magadnak egy nõt, az majd lecsillapít.
Büdös noob vérpistik, pfuuj.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Eladó account:
Kahrun- Asmodian lv 50 Sorcerer.
Stigmák: full dmg stigma a legjobbak, Advanced sitgma 3/3 dmg stigmák.
Arany + kék ruhák ékszerek ( fenris armor 3/5 ) abys cipö,
Full magic bosst manakövek. Ap pont kb 20k.
Potik cuccok alapanyagok stb... Godstone a Betoni fegyóban 1880dmg.
Warehouse: alapanyagok nagyszintü fegyverekhez + 1 godstone 1880 dmg.
Alchemy Expert master 449.
Cooking 399.

irányár: 30.000 huf pm forumon.

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

1. A kezdo teleportos helytol jobbra levo szobaban van az AH vagy nevezzuk neven Trade Broker, mellette a Shugok, akik kibovitik az inventoryt, es a szoba tulso vegeben van a ket bankos, vagy tisztesseges neven Warehouse. 😊
2. Nem tudok ilyenrol.
3. J betu, raklikkelsz a questre, ami nem kell, es az ablak bal also sarkaban van egy abandon nevu gomb. Arra klikk.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

- szombaton kezdtem a játékot, mostanra lett egy 10-es szint feletti karim
-- sanctumban megtaláltam a crafter helyet, de nem találom a bankot (ahova a cuccaimat rakhatom)
-1 hol van bank Elyos sanctumban? (Gondolom AH annak a közelében lesz)
-2 van-e olyan NPC aki útba tud igazítani (mi merre van)? Õröket kérdeztem, de azok nem sokat mondanak
-3 hogyan tudok eldobni felvett questet?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Eladó Aion Acc:

LvL 50 Asmodian Chanter - Spatalos

- Megvan neki minden stigma (mind2 advanced tree + pre req)
- Fenril set (lvl50 Daevanion) elkezdve (Cipõ + kesztyû kesz, vállashoz 19/30 Panda medal)
- +27% atk. speed

Profil: http://uk.aiononline.com/characters/Spatalos/Kwi
(van nála run speedes cipõ is)

ir.ár: 25.000 Huf

pm itt forumon ha érdekel

- There is no such thing as innocence, only degrees of guilt. -

Sáska
az, hogy eszebe jut valakinek egyaltalan nem jelenti azt, hogy meg is csinalja. pusztan a mechanikaja erdekelt, hogy hogyan mukodik ez. Viszont a postod remek pelda az alairasodra.

Jeffjohnson
jó vicc olvass hivatalos fórumot meglátod mennyi-mennyi nem magyarul beszélõ degenerált ember van még ebben a játékban <#wow1>

Vmit tehetnének már tényleg, mert 2-3 hete nem volt botírtás és, ha nincs is annyi, de zavaróan jelen vannak és idegesítõ!
A Bot Report szívatásról meg annyit, hogy nem degeneráltak játszanak AION-t, aki nem bot arra nem nyomnak rá, persze ez külföldi példa, ilyen persze, hogy a honfitársaimnak jut eszébe.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Bot reporthoz ennyit, elyos földön járva jót mosolyogtunk rajta :
http://www.axiomfiles.com/Files/332877/Aion0025.jpg

Nem találtam sehol konkrétumot, hogy mennyi riportolást kell eszközölni egy-egy fázis átlépésre. Egy koreai powerbookból lefordított régi postban szerepelt ez a 3-4 az elsõ szithez, nemtudom mennyire authentikus. Lényeg, hogyha outdoor ölöd a mobokat és gyanúsan kevés a drop, akkor érdemes beirni a /restriction parancsot, hátha valaki jófej vot. Még annyit, hogy - elvileg - ha 10 percnél tovább vagy offline, akkor resetelõdik az érték. Egyébként riportolni nem lehet bárhol. tehát pl. fõvárosban, városokban és abysson fortressek körül nem lehet ezzel szórakozni. Csak kifejezetten olyan helyeken alkalmazható, ahol tényleg lehet bot aktivitással találkoni.

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

Sáska
hat ez nagyon erdekes post - thx.
"Ha kapsz 3-4 riportolást, akkor automatikusan átlépsz az kettes bünti fázisba. Ez annyit tesz, hogy amíg ebben a fázisban vagy, addig 30%-kal csökken a bejövõ XP, Abyss Point, sikeres gathering/mining esélye, valamint a kinah szerzés valószínûsége a megölt mobokból. "
a 3-4 report az csak egy hasrautott szam, vagy tenlyeg eleg 3 joakaro, s maris drasztikus buntit (-30%) kapsz?
szerintem ez tul keves ahhoz, hogy valakit buntessenek, foleg, hogy a szam nem resetelodik.. egy botra ugyis ranyomnak szerintem naponta joval tobbet.