Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akarok kisregényeket írni, de kapásból tudok 3 mmo-t amiben nekem jobban tetszik a pvp: DAOC, POTBS, WHO (who-t kicsit elkurták, de összeségében ötletesebb ezerszer sztem). Ezek közül mind olyan, hogy van egy karid, a gear nem tesz félistenné, és sokkal csapatorientáltabb.
DAOC-ba amivel kezdtem 2002-ben az mmo-zást mai napig instantabb a pvp, megvan karid 2 hét alatt gearelve és aionhoz mérten 5ör területen tudsz kergetõzni, maga a siege õsapja a gamma, mindenki onnan koppint. mind1, hosszú lenne, meg fõképp úgy, hogy ezeket (kivéve tán WHo) gondolom nem is láttad. Még egyenlõre amúgy nincs uninstall, belefér, hogy futtatom az accot, mert állítólag van valami gigapecs, amiben lesznek módosítások, azt még lehet megnézem..
Beast már baszogatott, hogy minek hozom fel a játékosmúltamat, de egy dolog miatt csak, sok mindent láttam már és a konklúziót ismered részemrõl az AION irányában.
Azt meg nem gondolnám, hogy nincs annyi tapasztalatom, ha akarnék nem találnék pvp lehetõséget magamnak aionban is, csak a befektett idõ nem aránylik a pvp élményhez NÁLAM, neked igen örülök..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Kalil szeron van magyar klan asmo oldalon?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Minden kedves mas hozzaszolonak meg koszonom, hogy megmutatjatok az AION melysegeit, de szamomra ez keves(noha van egy par eves mmo tapasztalatom pvp teren is) es jo jatekot es pve-st😊
reszemrol nagyjanol lelzarva a tema
Valoban dredgion nem nagy élmény, ha oda is lusta vagy premadel menni, és bemész random emberek mellé, ahol aztán kiderül, hogy te vagy a templar és valoszinü téged fog követni a csapat, aztán jön a tanácstalanság minden téren, majd a szopás.
Ha vki akar, az tud pvp-ni, a nem akarásnak meg nyögés a vége.
Az ap vesztést meg ne add ugy elõ, mintha Asmodian Army Governor lennél, megnézem azt mikor buksz 1,5-2k ap-t azon a szinten, még ha 40-es rank 9-es botok aláznak meg se buksz annyit sztem.
En a minap atneztem az Elyosokhoz egy legios tarsammal (o 42es sin, en meg 41es ranger), s remekul szorakoztunk, ott voltunk legalabb 4 orat, mig elhaltunk teljesen. 2 kiskkel mentunk, mindkettot elhasznaltuk. Igaz, sokszor volt 2v1 szitu, de ugyanakkor elofordult gyakran, hogy mi voltunk kevesebben, s hol nyertunk, hol pedig sikerul lerazni az uldozoket. Mindketten nagyon elvesztuk, s ennek tetejebe az egesz moka alatt bejott kozel 5k AP..
Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Viszont ugy nez ki meg mindig nem erted DG rendszeret. A pvebol pontot szerzel, amit halalkor elveszthetsz, ha jatekos ol meg o kapja meg a pontodat... szoval ne gyere azzal, hogy a pvp felesleges. SM tenyleg nagy elony, de pont ugyan ez a hatranya is, mert rogton 5en fogjuk targetelni. Trainelgetni meg pontokban sem eri meg, ha a masik csapat szamit ra.
DG-n nem éri meg nem trainelni szvsz, legalább is aki premaddel találkoztam, az mind trainelt, vagy tuti volt SM-je..Az, hogy pvp-t egy kari dönt el, szted értelmes pvp? (mondjuk én is voltam már pár DG-be épp a kari miatt hamarabb is mint te lejártál...)
És DG-be mit csinálsz? mobot ölsz..
AP-t mibõl szerzel? Mobot ölsz. Ez nekem nem pvp, nekem a pvp az player elleni mecccs és abból akarok növekedni, nem pve-l. Magasabb rankon egy halál 15-2k AP, 2 halállal bukod egy közel fullos DG-t, amibe jól betraineltek vagy csak szimplán mákos volt és nincs SM-d...
Mind1, én örülük, ha neked ez kielégítõ szórakozás, számomra nem, fõleg azt tekintve, hogy mennyi munkát bele kell rakni a szintezésen és gear kifarmoláson keresztül. Ez az arány nagyon szar..:-)
a warehouse eléggé tele van handicrafting alapanyagokkal de a cooking már 449,a miragent setbõl megvan a cipõ és a kesztyû a vállas elkezdve 7/30 sanctum medál.
Aion armorym
+ megvan az összes stigma hely és full healerre vagyok kövezve
soldier rank 1 és vagy 170k AP +29 gold medál 3silver
13+ millió kinah...
irányár 25k HUF!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Egy BG/SC szeru rendszernek jobban orulnek enis Aionban, de szerintem tulsagosan elkenyelmesedtel mar ilyen daocok meg warhammerek utan.
nem azt mondtam, hogy nem látom azt, hogy nem top gearbe vagyok és azt sem várom, hogy templar own-ljon mindekit ha pvp set ha nem.
Az, hogy néha elmegyek repkedni abyss-ba és hátha belefutok valakibe az édes kevés.
Belefeccõlt munka pve-l jön, leszarom, még mielõtt megjelent is leírtam nekem a pve az egy szüskéges rossz, ahogy te fogalmaztál. Az abaj maga a gmae mechanikája szar. Az, hogy pve-l jön az AP és elég jól, ez eleve a gond. Mindeki jár nyomi instába stb, hogy legyen AP, röhej. Kimenni Abyssba magas rangú ha nem solokirály kari ki se megy, csak premaddel, vagy erõs túlhangban.
Egy dologban igazad van, itt nem lehet csak teménytelen pve mellett normális geart elérni és ha meg is van a fasza gear, autána megit nics mit csinálni érted?
Repkedjek abyssba hátha belefutok valakibe? Egy játékkal játszunk mi?
Ez Kritikán aluli, a fortresst ne is említsem..
Viszont amikor paran elmegyunk abyssban repkedni mindig talalkozunk elyos csapatokkal akikkel lehet egy ideig verekedni. Persze van egy tucat "sztar-jatekos" akiket neha megeri elkerulni, de nagyreszt szorakoztato tud lenni a pvp. Enis kevesebbet tudok mar jatszani mint mondjuk 5-10 evvel ezelott, de azert mert en casualabb lettem meg nem feltetlenul a jatekok lettek szarabbak. Ezek szerint neked mar nem eri meg mmokkal jatszani, van ez igy. Ugyan ez volt DF-en es ugyan ez lesz mas ujabb mmokban is.
Számomra elég unalmas, hogy Beluslanban már lehetetlen szintezni, mert 5 percenként legyak egy ely csapat.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ennél még DF pvp-je is izgibb volt. Tegyük fel rászánom az idõt, és napi 6 órában akarok játszani, akkor van 2 DG lehetõségem, amiben bízok, hogy nem épp a kurva trainnekkel kell bohóckodni és tudsz pve-ni lol, ezen kívûl menjek 4 órába layer teleporton ácsorogni? lol
Guard farmolos téma? Menjek full grouppal, hogy ha meghalok mert valaki rámkattan akkor odaadjam az egész napi termést? ne viccelj
Kicsit lila ködös írás volt ez, sztem te ennél már többet tapasztaltál, hogy ne lásd ez mekkora semmi így. És tök mind1 templar vagy más, de mással se élvezném az abyssba való gankelést 1ül..
persze ízlések és pofonok, még szerencse, hogy nem feccöltem bele sok idõt a szintezésbe, mert akkor valószínûleg levernék egy nyugdíjast az az utcán, ha utána szembesülnék a dologgal..
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Fortress ostrom jelenleg a szukseges rossz, mert egyenkent semmi oromet nem leli benne az ember, lag, fpsdrop es hasonlo nem tul szerencses problemak miatt. Viszont csapatkent a gyozelem meg igy is nagy moral plusz tud lenni.
Mondjuk nem is ertem mit vartal. Vettel egy karaktert ami akkoriban talan az elerheto legjobb cuccokban volt, de azota szerintem semmit sem fejlesztettel rajta. Ezert azok akik tovabbra is rengeteg idot fektettek bele karaktereik fejlesztesebe messze lekoroztek mar teged is...
Gyakorlatilag nincs benne pvp, az ostromok meg vicc, laggfest az egész.
Azt hittem 50en majd jó lesz, de gyak rájöttem, hogy semmit nem tudsz csinálni
az is vicc, hogy gyakorlatilag pve még a pvp is. Smalscale pvp ismeretlen mûfaj itt is. akárki akármit mond, pvp-ben még a who is jobb volt ezerszer, ott legalább lehetett pvp-l szintezni akarit és az ostromok is ezerszer jobbak volta, hiába a lagg ott is. Az SC-k szintén..
Szal kua nagy csalódás az AION, gyakorlatilag van olyan magas rangú kari, aki alig ölt embert..:-9
vicc.
Azt hiszem, még tartom az elõfizit kicsit, de gyakorlatilag altot nincs érteme húzni a grindigény miatt, a fejlet geares karik agyonvernek 2 sec alatt stunba:-)
kárm érte..
Büdös noob vérpistik, pfuuj.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Kahrun- Asmodian lv 50 Sorcerer.
Stigmák: full dmg stigma a legjobbak, Advanced sitgma 3/3 dmg stigmák.
Arany + kék ruhák ékszerek ( fenris armor 3/5 ) abys cipö,
Full magic bosst manakövek. Ap pont kb 20k.
Potik cuccok alapanyagok stb... Godstone a Betoni fegyóban 1880dmg.
Warehouse: alapanyagok nagyszintü fegyverekhez + 1 godstone 1880 dmg.
Alchemy Expert master 449.
Cooking 399.
irányár: 30.000 huf pm forumon.
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
2. Nem tudok ilyenrol.
3. J betu, raklikkelsz a questre, ami nem kell, es az ablak bal also sarkaban van egy abandon nevu gomb. Arra klikk.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
-- sanctumban megtaláltam a crafter helyet, de nem találom a bankot (ahova a cuccaimat rakhatom)
-1 hol van bank Elyos sanctumban? (Gondolom AH annak a közelében lesz)
-2 van-e olyan NPC aki útba tud igazítani (mi merre van)? Õröket kérdeztem, de azok nem sokat mondanak
-3 hogyan tudok eldobni felvett questet?
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
LvL 50 Asmodian Chanter - Spatalos
- Megvan neki minden stigma (mind2 advanced tree + pre req)
- Fenril set (lvl50 Daevanion) elkezdve (Cipõ + kesztyû kesz, vállashoz 19/30 Panda medal)
- +27% atk. speed
Profil: http://uk.aiononline.com/characters/Spatalos/Kwi
(van nála run speedes cipõ is)
ir.ár: 25.000 Huf
pm itt forumon ha érdekel
- There is no such thing as innocence, only degrees of guilt. -
A Bot Report szívatásról meg annyit, hogy nem degeneráltak játszanak AION-t, aki nem bot arra nem nyomnak rá, persze ez külföldi példa, ilyen persze, hogy a honfitársaimnak jut eszébe.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
http://www.axiomfiles.com/Files/332877/Aion0025.jpg
Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/
"Ha kapsz 3-4 riportolást, akkor automatikusan átlépsz az kettes bünti fázisba. Ez annyit tesz, hogy amíg ebben a fázisban vagy, addig 30%-kal csökken a bejövõ XP, Abyss Point, sikeres gathering/mining esélye, valamint a kinah szerzés valószínûsége a megölt mobokból. "
a 3-4 report az csak egy hasrautott szam, vagy tenlyeg eleg 3 joakaro, s maris drasztikus buntit (-30%) kapsz?
szerintem ez tul keves ahhoz, hogy valakit buntessenek, foleg, hogy a szam nem resetelodik.. egy botra ugyis ranyomnak szerintem naponta joval tobbet.