24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • AsmodianKinah
    Jah, elegge balanced minden class, gear fuggo az egesz. Talan a sinek lognak ki 1 kicsit a balancebol, 1.9 ota picit gyengebbek a tobbinel.
  • Gubberx
    Spiritmaster azért tetszik mert hasonló mint wow-ban a warlock és azt imádtam :)
  • Gubberx
    ehhh :D
  • eloim
    amilyen ratyi kari a gladi az elején (nincs olyan kaszt, amely ne csinálna hülyét belőle), annyira jó az end game során, főleg 1.9 óta.
  • Vicodine
    na azzal mégjobban kiégsz majd:D
  • Gubberx
    spiritmastert kezdtem :D de nem tettem le végleg a gladimról csak picit pihentetem míg megnyugszom :)
  • xerb
    Ott a pont :)
    Egy jól gearolt ügyes gladi ugyanúgy fogja összecsomagolni a rangeredet mint ahogy az ijjászok tették a gladiddal:D
    50en meg rohatt szopatós ellenfél .
  • Vicodine
    utánna meg azért fogsz sirni 50en,hogy szétszednek a gladik...:D erre a nyakamat teszemXD
  • Frosty01
    unwavering devotion stigmával lesz némi esélyed :)
  • Gubberx
    Én ma kezdtem ismét uj karaktert mert a gladiátorral semmi esélyem sehol, az ideg öl meg mikor a kis ely rangerek +10-es full flash szettben széjjel szivatnak lépten nyomon
  • Gubberx
    köszi a gyors választ
  • Frosty01
    45 körül válthatod ki az első adv. stigma slotot kb, steel rake-s küldetéssel. három lehet összesen jelenleg (1. 2. steel rake, harmadik pedig dark poetás quest) oda sima stigma is mehet, ill. adv. stigma amit AP-ért vehetsz meg a dílereknél pl pandán a főépületben, ill primum fortressnél a várban. szükséges hozzá általában pár stigma, ami saját tapasztalat szerint általában rohadtul trash kategória az assassinnál...
  • Gubberx
    ez az advanced stigma dolog hogy működik? milyen szinttől van és mi kell hozzá? :D
  • Flymi
    Eladó dobozos Aion accounttal (+ ajándék Guild wars)!
    6ezer ft.
  • Anish
    Minden karimnál 0 kinah van.Azaz már csak volt, már jött be egy kevéske pénz Ah-ból. Eladott dolgaimat az ah-ban legalább nem törölték :D
  • eloim
    és akkor most télleg nulla pénzzel rohangálsz? semmit sem adtak vissza?
  • Anish
    Ha tudom h kamura kibannolnak azért mert több száz millióm van, akkor gyűjtögetett volna a franc. Meg kellett volna vennem azt a rohadt szárnyat, francba :) de azt hiszem újítok, most az eladni való dolgokat fogom felhalmozni, nem a pénzt, ha kell lóvé irány az ah velük.

Egyébként igen,írtam nekik hogy hahó valami nem kerek, s ha már ilyen jófejek, esetleg az 5 sárga zacsit is elküldhetnék, mivel az ö bénázásuk miatt nem volt épp aktív az accom reward osztáskor.
  • eloim
    hehe mondtam én hogy visszakapod, gratula :) (sőt a tippem is bejött, hogy a sok zseton miatt történt a ban)

akkor most jöhet a következő levélváltás, mert azért a pénzért keményen megdolgoztál, ne hagyd annyiban a dolgokat :)
  • Anish
    Tök mindegy mennyit buktam, logikátlan az egész. Ha kinaht árultam akkor ban, nincs olyan hogy visszakapom. Ha meg visszakapom, akkor lókukit se csináltam, mire fel törlik ki az összes pénzem. Bekaphatják.
  • xerb
    Gratula! :))

Am mennyit buktál a dolgon?
  • Anish
    :)))

Visszakaptam az accountomat, de törölték az összes pénzemet, mivel szerintük én kinaht árultam. LOL.
  • RoboKutya78
    valszinű frissítés közben megszakadhatott a net kapcsolat és valamelyik csomag rosszul jött le. frissíts újra
  • deejayoly
    Sziasztok!
    Valaki találkozott már ezzel a problémával? Vissza akartam jönni kicsit játszani de pár napja ezt irja ki. Se letölteni se telepiteni semmit nem tudok. Probáltam már us-t is az sem müködött.

KÉP
  • Belton
    Van meg mindig egy eladó accom lv50 es sorcival spartalol elyos oldal
    Ocsóóéé.
  • Anish
    Ha nem kapnám vissza az eredeti accountomat, max úgy játszanék újra ha vennék egy 50es karaktert. De mivel azért (is) ban jár, ezért ez az opció is kimarad az életemből.
  • MrStokes
    Ha uj acc inditasara kenyszerulnek ilyen miatt, tudod mikor inditanek ujat... NCFail bekaphassa.
  • Anish
    Az igen! Köszönöm a hozzászólást, kedvességed szinte határtalan.
    tippelhetek? ely karid van és hasraesett?
    vagy csak úgy alapból vagy ekkora surmó?
  • Gubberx
    milyen rendes vagy :D
  • Tomy Lee
    Amúgy kitaláltad már mit indítasz az új acc.-on?:D
  • Vicodine
    Velük nincsen nehéz dolga az embernek,mert kb annyira tudnak pvpzni,mintha a nagymamámat ideengedném a monitor elé:) Álltalában már már szánalom számba megy ,hogy mennyire bénák,és náluk még elmegy az álltalánositás is,ugyan is tényleg csak 2-3 player van aki tud játszani közülük.De hát mit vár az ember olyan enemytöl,aki full 50es abysszettben van,minden ékszerrel minden plussz 10esen,abysszfegyo is,és van az emberünknek 200killje,és eltnenben kergeti a 35ös riftelöket..:D Ebböl a 2 klánbol van legtöbb ilyen
  • Anish
    Persze hogy van. A fél boon control, existence utál mint a szart :)
  • xerb
    Felmegyek oldalra veszek 10kk-t , kérik a karim nevét, bemondom haragosét, seller postazza goldot , biztonsag kedveeret jelentem is a sracot hogy mekkora kocsog ...goldot vett..
  • xerb
    Hat kivitelezheto ..
    Egyébként volt haragosod,irigyed a játékban? Esetleg valakinel nagyon kihúzhattad a gyufát.
  • Gubberx
    hát ez elég durva lenne :S valakinek nem vagy szimpi vmi goldsellerrrel küldet neked egy potit és kapod a ban-t? lol :D
  • xerb
    Imho a mailban kapott cuccok verték ki a biztosítékot , bár nem értem valaki miért küldene ismeretlennek cuccokat , de ha pl történetesen az illeto seller volt akkor siman banoltak ezert.
  • Trixtan
    Ennyi a magyarázat, hogy : "kinah" -???-
    Tegnap küldtem valakinek postán pár millát akkor én is számíthatok rá?
    Nem értem, valami magyarázat?
  • Gubberx
    hát spy questek elég húzósak :D eddig mindíg instant halál lett a vége ha átmentem :D
  • Anish
    Ott a pont Vicodin.

Ma reggel ez fogadott a supportnál:
    Account suspension (Kinah)

Ez fura, pedig nem tradeltem senkivel nagyobb összeget, talán potit, kisket küldtem-kértem.Venni meg csak ah-ból vettem bármit is ( medált, encsistonet, mannastonet ). Eladásra szintén csak és kizárólag az AH-t használtam.
    Az altom kapott néha leveleket valami ismeretlentől, de abban is potik, nyílvessző, kisk volt csak. ( de sose vettem ki a tárgyakat ezekből a levelekből ).

szvsz most már végképp nem értem :(
  • xerb
    Nomeg spy questek , NTC 25-28 lvl (ott is jön ap) .
    Ha meg más nincs akkor grind. Azzal is össze lehet kapni 25-30 lvlen napi 6-8-10k ap-t.
  • Gubberx
    köszönöm