Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én se grindeltem egy percet se. Most sikerült 27/30-ra kiüríteni a q logom.
Talán ott lehet a gond, mit FT idején figyeltem meg anno. Bemennek az emberek, kikerülnek mindent és fejbevágják Kromit, aztán prüszkölnek, jaj már megint ezt dobta, vagy semmit sem dobott. Holott a trash tele random kék itemmel és a random bossok is hasonlóan.
Én a flame setet, ami ugyan zöld, de kurva jó, most cseréltem le sr-bõl.

De ez csak egy kiragadott példa volt. Valahol ott a gond, h más mentalitásúak, vagy nem tudom, de ez nem a játék hibája.

1 bár és lvl 46, komolyan nem értem az embereket, akik tényleg itt sírnak (ne vedd magadra nem rád céloztam), hogy jajjj mennyit kell grindelni ez egy szar koreai grind fest... stb nem tudom valahogy idegel kicsit mert olyan érzésem van, hogy mind retardált valamilyen formában... bocsi de ez van, mint mondtam mindjárt lvl 46, eddig bizonygattátok, hogy jajj majd 40 felett meglátod a grindfestet...stb hát nem azért a husz fiullérért de nem tudom felvenni a questeket mert 30/30... nyissátok már ki a szemeteket keresgéljetek, meglehet fulladni annyi quest van ebben a retkes játékban...

várom a flamet a szókásos emberkéktõl 😊 és az õjatkól is poersze, hogy nub vagyok és ez nem igy van...

(egy rész volt grindes a lvl 45-46 alatt mégpedig 20-25 ig mindig kellett kicsit grindelnem a lvl hez ami ott nem nagyon volt tétel ill ÓRÁKON ÁT való értelmetlen gyakás...) mégegyszer mondom, valószinüleg velem van a hiba és azzal a párszázezer emberrel aki játszik felveszi a questeket megtalálja...stb és a többiekkel nincs akik ugy látszik nem teszik meg ezt hanem grindelnek csak... mivel ugysincs quest a játékban

Sáska
Az SM-et mar reg leparkoltam lvl35-36 kornyeken, most is annyi. Ujrakezdtem egy rangerrel, o 41.

Hát nemtudom,én nemadnék ki cuccra ennyi manit,46os vagyok jelenleg,utoljára 20+on költöttem ruhára!Minek,amikor a questes cuccokban kilehet bírni simán,meg abysspontból is kilehet szedni 1-2 dolgot,43ason ugye jön a betoni fegyó,arra sem kell költeni már 50ig,ha maxon vagyok akkor meg megcsinálom fenrirt,az majd elvisz minden manit úgy is,de kisebb cuccokra tök fölös költeni milliókat...Vagy csak nekem mint sorcinak nem annyira lényeges a ruha?Nemtudom másoknak milyen,de nálam ez van,még mindíg van cuccom ami 23as:=) (és semmi hátrányát nemérzem,tökéletesen fejlõdöm vele)
Spalatos szerver. Mindkét oldalon kellõ mennyiségû honfitársunk képviselteti magát😊
De sztem ne legyél barbi galamb😛

Nem igazán érdemes epixx itemeket ah-ból megvenni. (azt nem is nagyon lehet megengedni magadnak a szintezés ideje alatt meg fõleg. sajna sokan veszik a kinaht...)
Azt én sem szeretem, mikor oda nem figyelõ plyaerek leverik az árakat... ezzel más játékba is találkozik sajna az ember.
De minek is venni? SR-bõl simán kiesett a kis csapatunknak majdnem a full zöld set, nekem a narancs naci is megvan. Meg az ismételhetõ küldikbõl megvan ott a vállas és a sapi (nekünk még 10x kell letolnunk, az 5 alkalom). Van ott q, ami kék fegyókat ad jóket. S ott a Betoni küldi, szintén remek fegyó és az epixx.
Bakarmába is jó a kék esõ. Elsõ alkalommal már a pajzsom is meglett. (mondjuk az mák😊)
Nah de lényeg a lényeg, h tényleg demoralizáló az X alkalommal tapasztalható 0 loot, de azért esik.
Sok csapattagunk meg craftol simán. Tudom, sok minden kell hozzá, de ha nem is proccol kékre rögtön, visszahozza az árát. Ha fehérbõl akarsz zöldet, akkor ott eleve a fehér eladása vendornál visszahozza a befektetett tõkét.

Mint Sáska is írta a másik kúlcsszó a csapat. Mi is fix csapattal járunk.

semo1
de az SM-d 41-es.Mit huzol helyette?

Üdv mindenkinek.
Én ma fogom elkezdeni ezt a játékot.
És a kérdésem az lenne, hogy melyik szerverre menjek? Melyiken vannak magyarok, és melyik oldalon van több?

Sáska
ha az expert salix bow-ra gondolsz, az a spataloson asmo oldalon most olyan 8M korul mozog.
Kerded, hogyan csinalj penzt: te irod, hogy a tobb 100k-s stigmak 100k alatt vannak.. vasarold ki, s szepen csepegtesd vissza oket. Nem instant haszon, de keresel vele. Ha figyeli az ember a brokert, akkor csak eladas-vetelbol lehet kis zsebpenzt keresni mas cuccokkal is.
Kezdj el craftolni fegyvert, vagy armort, ha szerencsed van, akkor ott is 1-1 item lekraftolasanal milliokat szakithatsz (persze ha nem procol, akkor nem).
nekem a lvl40 volt a vizvalaszto (mondjuk addig sem szenvedtem), de azert orulok, hogy mar csak 10 szint van hatra. ugyhogy most csak hatradolve jatszom 41en, nem sietek sehova, este ha be tudok logolni par orara, akkor ilyesmikkel toltom az idot:
- 3 fortress dungeon a legioval AP-ert
- Fortress tamadas ha epp aktualis
- world boss oles a legioval
- Mist Mane (lassan Steel Rake)
- Questeles
- Riftezes

Megfelelo groupot meg probalj osszehozni a legiodon belul, biztos talalsz fix csapatot. Ha meg nem, mert nincsenek veled egy szintben, vagy mas a ritmusuk akkor keress masik legiot, ahol hozzad hasonlo utemu/beallitottsagu playerek vannak.

Nem igazán érdemes epixx itemeket ah-ból megvenni. (azt nem is nagyon lehet megengedni magadnak a szintezés ideje alatt meg fõleg. sajna sokan veszik a kinaht...)
Azt én sem szeretem, mikor oda nem figyelõ plyaerek leverik az árakat... ezzel más játékba is találkozik sajna az ember.
De minek is venni? SR-bõl simán kiesett a kis csapatunknak majdnem a full zöld set, nekem a narancs naci is megvan. Meg az ismételhetõ küldikbõl megvan ott a vállas és a sapi (nekünk még 10x kell letolnunk, az 5 alkalom). Van ott q, ami kék fegyókat ad jóket. S ott a Betoni küldi, szintén remek fegyó és az epixx.
Bakarmába is jó a kék esõ. Elsõ alkalommal már a pajzsom is meglett. (mondjuk az mák😊)
Nah de lényeg a lényeg, h tényleg demoralizáló az X alkalommal tapasztalható 0 loot, de azért esik.
Sok csapattagunk meg craftol simán. Tudom, sok minden kell hozzá, de ha nem is proccol kékre rögtön, visszahozza az árát. Ha fehérbõl akarsz zöldet, akkor ott eleve a fehér eladása vendornál visszahozza a befektetett tõkét.

gurubefree
Ez az en hibam ... az elejen nem igazan foglalkoztam a szedessel ezert 75 all a szintem 😊
Nem is csak a penzkeresesre gondoltam hanem a siralmas drop avg-re Lv.40+ szinten . Amilyen jol jott a dupla xp olyan sokat rontott az eladasokon is .. arrol nem is beszelve hogy sok idiota kepes arulni tobb 100k-s stigmat 100k alatt .
De akkor is abszurd hogy egy expert Bow 15M ... ezt eleg sokaig tartana szedesbol osszerakni ..... es ez csak a fegyo ott van meg az armor .

ゾルターン

Kifelejtetted SR mellé sorolni Bakarmát és Alukinát. (s azt se felejtsük el, h SR önmagába nem egy fél órás program😊)
Csak a Betoni küldivel simán negyed szint megvan.
Miért mobok grindelésébõl akarsz pénzt keresni?
Én spec simán virágokból tartom fent magam. (van egy két olyan ami 2-3k kinah /db)

gurubefree
"pve-bol jon a legjobb cucc"

Nem tudom ki latja igy ... nekem nem igazan igy mukodik sajnos es ha ez nem valtozik akkor en is megvalok az accountomtol .

Itt vagyok Lv.43-on ... egy hely van riftezesen kivul ahova menni lehet az meg az SR ... mar ha van megfelelo group . Amugy ez a jatek annak aki 2-3 napot jatszik szabalyosan fajdalma .... a pupom ki kell grindelni hogy haladjak valamire .
Mar regebben emlitettem bar akkor is megmagyaraztak hogy ez nem igy van .... PvE-nek ezen a szinten kozel semmi ertelme mert olyan minimalis osszeget lehet vele kinyerni hogy mar fajdalmas . Lv.45-Lv.47 mobok 30k-40k xp ; money attol fugg milyen a mob ; drop semmi ... szo szerint semmi . Van hogy Lv.46 mob 5-bol 2-3 ures.
Kerdezem azt , hogy a tokombe tud valaki milliokat osszeszedni megfeleo armorra meg fegyverre amikor ilyen a pve ??
Lv.38ig szinte minden esett ... expert armor , weapon , fux .

ゾルターン

BEAST
Mar csak evek kerdese... 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Na oksa akkor más is lát benne olyat ami egy sieg,vagy ahoz hasonló tömeg pvp-s balhés dolog lesz,de a lényeg hogy teljesen más mint a mostani siege.Tényleg nem akarom elkiabálni,de a videó ha az Aion jövõjét mutatja,akkor bizony elkerülhetetlen hogy fejlõdik a siege,végre több L2 vonás lesz benne😊Ha ezt beteszik,akkor már csak a PKra fog csorogni a nyálam és tényleg egy überfasza MMO lesz Aionból(most is tuti,de vannak még hiányosságok ami a félkész nállapotából adódik)Na egy szó mint 100 hajrá hajrá😄
A jatekosok altalanos sirasa ("itt nincs pvp", "pve-bol jon a legjobb cucc") meghallgattatott, a ket team osszefogott, es uj koncepciot dolgozott ki: riftek nyilnak majd Atreia es a WAR univerzum kozott. Igy vegre lesz pvp. <#idiota>

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

ha jobban megnézitek a fõvárost támadják😊 gondolom a házikók a jól ismert légió házak lesznek, gondolom kijelölt területekre lehet majd építeni és az egyik pont a fõváros mellett lesz. A végén egy asmo kifut pandacitybõl. Anno már mi is gondolkoztunk ezt hogy tudják megoldani majd😊 hát kíváncsian várjuk^^

Frosty01
szerintem az olyan rift szerüség lesz 😊
h átmennek az asmok elyseába és elfoglalnak területeket. legalábbis erre tudok következtetni abból, hogy komplett falu állt ott...

practitioner of the forbidden arts of death

BEAST
Lehet ground abyss az? :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MrStokes
Ez nekem eddig nem tudnt fel, de most hogy mondod, ma este ujra meg fogom nezni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Cence:
hamar tuladtál aionon ha jól látom :s
Válasz 'Tatyla' üzenetére (#12194)

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Nézegettem a vision videót,és eddig nem is figyeltem rá,de a végén,amikor mutatják a colossusokat,az úgy vettem észre hogy egy siege,de nem abyssban van az tuti!!Lehet hülye spekuláció,de mindenesetre érdekes feltevés lehet,hogy az építkezéssel együtt betesznek-e szárazföldi siegeket is...Más hogy látja,mint látnokok...😊
tényleg nem...
0Fritz0
Hát ez tényleg nem esik le neked... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ragozd már pls!
MrStokes
OWNED! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

<#hehe><#hehe><#hehe>

0Fritz0
"- brókernél csak 10 dolgot árulhatok egyszerre? ez nagyon szar vicc lenne ..."

Alt karit (vagy többet) felhúz lvl 10-ig és voálá.
Ezért jó az account raktárhely.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

megnyomod a K betût és ott a 3. fül a craft ott megtalálod az összeset amit felvettél

- ezt megtaláltam, de a bal egér gombját csak 1x nyomtam meg pedig 2x kell (vagy a jobbot 1x)

- brókernél csak 10 dolgot árulhatok egyszerre? ez nagyon szar vicc lenne ...

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

hogy ki a vak azt inkább ne ragozzuk -.-

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Cence,nem adtam túl Aionon,most kezdek csak belejönni,csak most nemtudok játszani és nézelõdöm😄 Pilu,a poént csak azok az emberek értik,akik tudnak olvasni,de ha mégsem elmondom,h a "honnan veszed észre hogy sokat lineagezel" felirat alatt található,de az is lehet h ezt csak L2õsök értik na mind1...A másik poén a Blade&Soullal kapcsolatos,amikor mint Lineage3 csak más néven...írnak róla😄 De ha vakon vagy akkor neked nem poén ennyi...
hamar tuladtál aionon ha jól látom :s

hol a poén?

bocsi az offért,de legalább lehet röhögni egy jót😊
szia! Elyos oldalon tuti

Hali!
Kalil szeron van magyar klan asmo oldalon?
Érdekelne az info.
Tatyla
jaj dehogy...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

XD

ez általában így van, sajnos most én is böjtölök elszállt az alaplapom anno és gondjaim vannak most mindennel, szóval nekem muszáj a csere a közeljövõben (mégha rosszabbra is... 😞)

A WOW kimaxolva sharp szamologepen is elmegy. Az nem egy viszonyitasi alap. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

- AION max.-os grafikáját kihagyom, de wow-ét látom fiam gépén (jelenleg 2Gb szabad hely van rajta, úgyhogy nehezen menne rá még 12Gb)
- amin játszok az volt fiam gépe 2-3 évig, most Karácsony elõtt lett lecserélve egy használt gépre (2x3Ghz AMD processzor, 4Gb RAM meg valami jó VGA), majd 2-3 év múlva talán ismét lesz itthon gépcsere 😊. Nálunk a másnak bagó 60k talán ennyi idõ alatt jön össze

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Nekem is közepes a gépem és olyan 40körüli az fpsem,simán jó,egyedül siegre nem:/ haver alig tudott játszani aionnal annyira szaggatott neki,10-20fpssel tolta,aztán ráköltött bagó összeget vmi 60kt(alaplap,proci,videókari) és most pandában is 110 fpssel tolja...
és nézd meg a wow maxos grafikáját, meg az aion közepesét (lowját) XD

- nem mondtam, hogy a játékkal van a baj. Ugyanezen a gépen WoW elmegy közepes beállításokkal kicsit jobb fps-t produkálva (2800+AMD processzor, 9800XT VGA, 2Gb memória, W7 op.r.)

Lehet nem a jatekkal, hanem a gepeddel van a baj. Nekem kozepes gepem van, de 40-60 FPSt azert hozza.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

kiváncsi leszek arra amikor már mindenki 50es lesz..😊

- GW és WoW után ki akartam mást is próbálni, de sajnos az átlag 20fps leesik 5fps-re amikor repül a karakter, így hanyagolni fogom az elõfizetést (jóformán minden minimumra van állítva a játékban). Magyarul kétlem, hogy lesz valaha 50-es karim

Nemtudom,itt nem konkrétumról beszéltem,hanem ammit mindenki megnézhetett a az új videóban is,hogy lesznek mountok,megújjúl majd a siege rendszer a colossusoknak köszönhetõen(amirõl régóta lehetett olvasni h beteszik õket,de mint láttuk a videóban nem feledkeztek meg róla),építkezés,új skillek,úszás,felturbózott grafika,fejlõdõ fegyverek stb..és ezek csak amik a külsõ változások,a belsõt is tuti átdolgozzák idõvel.Amúgy ezeket az újításokat nem egyszerre fogják betenni,ezek lassacskán kerülnek majd bele a játékba,bár kitudja,lehetnek még csodák..😄 Szóval a BIG UPDATE egy kicsit tulzás,inkább sok kicsi ,ami összességében nagy lesz..XD
MrStokes
Ezt a csoda nagy valtozast hozo update-et mikorra igeri az NCSoft?

Van igazság abban amit mondasz fõleg APzásnál,de én azért kiváncsi lennék hogy mi megy pl a koreai szervereken ahol ugye már több mint egy éve fut a dolog,és állítólag ott még nõ is az elõfizetõk tábora...!Ne felejtsd el hogy ez egy teljesen friss dolog nálunk,fél éve sem megy,még mindíg kevés a maxos kari az összlétszémhoz képest,és fognak változni a dolgok,nyilván Nc hosszútávra fejlesztette ki a gammát,én kiváncsi leszek arra amikor már mindenki 50es lesz..😊 Meg magán a játékon is fejlesztenek folyamatosan,kb 5millió elõfizetõt nem szarnak le hidd el,és fognak itt még jönni az újdonságok,csak hát nem olyan 1-2 nap ...Nekem sem tetszik minden 100%osan,de igazából az emberek teljesen különbözõ izlésébõl adódóan tökéletes MMOt nemlehet összerakni,sokan dobálloznak WoWal,azt is többen nemjátszák mint amennyien játszák,szal..😄 Lehet itt felhozni érveket-ellenérveket stb,de Aion most kezd élni,az elsõ igazán nagy változást hozó update még csak ezután fog jönni!!
Jockey
félreértesz ismét
nem azt mondtam legyen 2 hét alatt maxos karim..
A röpködéssel van bajom és hogy nincs elég instance-lt pvp akár, DG-k közt túl sok az idõ sztem, lehetne 2 óránként, aztán vagy elindul vagy nem, kicsit át is dolgoznám, mert amikor épp nem trainelés megy, akkor tényleg jó móka és élvezetes (nem a pve részre gondolok), AP osztást vesztést meg teljesen átdolgoznám, nem adnék egy darab AP-t sem instance-kból, vgy minimálisat, hogy tudjon a pve-t szeretõ réteg is fejlõdni, de legyen rákényszerítve, hogy abyssba járjon, stb.
Riftezés is jó móka, csináltam is egy darabig a 30as rangeremmel, de hamar beleuntam abba is..
Siege az teljesen fail sztem itt..:-)
Én az elején még bétánál leírtam, hogy pl nem kéne AP bukást csinálni, instance-ba csökentett ap, mert elvégre is pvp gammáról van szó, viszont pvp killért menjen az ap, de ne bukjon ha meghal a kari. Jelenleg a magas szintûek a solokirály karikat kivéve nem járnak ki csak über grouppal, vagy ki se mennek, max siegere, ott jó eséllyel nem döglenek meg. Az AP -l való gear véltel ok és jó ötlet, azt benne hagynám..
AP cucc van/volt DAOC-be is, tökéletesen mûködött nem volt bukás halálkor, de láttad a title-n (itt rankkal nevezik), hogy ki mekkora szintû, épp elég motiváció volt, hogy a magas rangú is menjen és bírjon halni nagyobb ellenérzet nélkül ha úgy alakult és ugyanúgy megvolt a magas jutalom akik kiölte azok közt+feeling stb...
sztem jók az alapok aionnak, csak át kéne gyúrni, de valszeg nem fogják, mert ázsiában ez a jó, ez kell..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)