Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán ott lehet a gond, mit FT idején figyeltem meg anno. Bemennek az emberek, kikerülnek mindent és fejbevágják Kromit, aztán prüszkölnek, jaj már megint ezt dobta, vagy semmit sem dobott. Holott a trash tele random kék itemmel és a random bossok is hasonlóan.
Én a flame setet, ami ugyan zöld, de kurva jó, most cseréltem le sr-bõl.
De ez csak egy kiragadott példa volt. Valahol ott a gond, h más mentalitásúak, vagy nem tudom, de ez nem a játék hibája.
várom a flamet a szókásos emberkéktõl 😊 és az õjatkól is poersze, hogy nub vagyok és ez nem igy van...
(egy rész volt grindes a lvl 45-46 alatt mégpedig 20-25 ig mindig kellett kicsit grindelnem a lvl hez ami ott nem nagyon volt tétel ill ÓRÁKON ÁT való értelmetlen gyakás...) mégegyszer mondom, valószinüleg velem van a hiba és azzal a párszázezer emberrel aki játszik felveszi a questeket megtalálja...stb és a többiekkel nincs akik ugy látszik nem teszik meg ezt hanem grindelnek csak... mivel ugysincs quest a játékban
De sztem ne legyél barbi galamb😛
Azt én sem szeretem, mikor oda nem figyelõ plyaerek leverik az árakat... ezzel más játékba is találkozik sajna az ember.
De minek is venni? SR-bõl simán kiesett a kis csapatunknak majdnem a full zöld set, nekem a narancs naci is megvan. Meg az ismételhetõ küldikbõl megvan ott a vállas és a sapi (nekünk még 10x kell letolnunk, az 5 alkalom). Van ott q, ami kék fegyókat ad jóket. S ott a Betoni küldi, szintén remek fegyó és az epixx.
Bakarmába is jó a kék esõ. Elsõ alkalommal már a pajzsom is meglett. (mondjuk az mák😊)
Nah de lényeg a lényeg, h tényleg demoralizáló az X alkalommal tapasztalható 0 loot, de azért esik.
Sok csapattagunk meg craftol simán. Tudom, sok minden kell hozzá, de ha nem is proccol kékre rögtön, visszahozza az árát. Ha fehérbõl akarsz zöldet, akkor ott eleve a fehér eladása vendornál visszahozza a befektetett tõkét.
Mint Sáska is írta a másik kúlcsszó a csapat. Mi is fix csapattal járunk.
Én ma fogom elkezdeni ezt a játékot.
És a kérdésem az lenne, hogy melyik szerverre menjek? Melyiken vannak magyarok, és melyik oldalon van több?
Kerded, hogyan csinalj penzt: te irod, hogy a tobb 100k-s stigmak 100k alatt vannak.. vasarold ki, s szepen csepegtesd vissza oket. Nem instant haszon, de keresel vele. Ha figyeli az ember a brokert, akkor csak eladas-vetelbol lehet kis zsebpenzt keresni mas cuccokkal is.
Kezdj el craftolni fegyvert, vagy armort, ha szerencsed van, akkor ott is 1-1 item lekraftolasanal milliokat szakithatsz (persze ha nem procol, akkor nem).
nekem a lvl40 volt a vizvalaszto (mondjuk addig sem szenvedtem), de azert orulok, hogy mar csak 10 szint van hatra. ugyhogy most csak hatradolve jatszom 41en, nem sietek sehova, este ha be tudok logolni par orara, akkor ilyesmikkel toltom az idot:
- 3 fortress dungeon a legioval AP-ert
- Fortress tamadas ha epp aktualis
- world boss oles a legioval
- Mist Mane (lassan Steel Rake)
- Questeles
- Riftezes
Megfelelo groupot meg probalj osszehozni a legiodon belul, biztos talalsz fix csapatot. Ha meg nem, mert nincsenek veled egy szintben, vagy mas a ritmusuk akkor keress masik legiot, ahol hozzad hasonlo utemu/beallitottsagu playerek vannak.
Azt én sem szeretem, mikor oda nem figyelõ plyaerek leverik az árakat... ezzel más játékba is találkozik sajna az ember.
De minek is venni? SR-bõl simán kiesett a kis csapatunknak majdnem a full zöld set, nekem a narancs naci is megvan. Meg az ismételhetõ küldikbõl megvan ott a vállas és a sapi (nekünk még 10x kell letolnunk, az 5 alkalom). Van ott q, ami kék fegyókat ad jóket. S ott a Betoni küldi, szintén remek fegyó és az epixx.
Bakarmába is jó a kék esõ. Elsõ alkalommal már a pajzsom is meglett. (mondjuk az mák😊)
Nah de lényeg a lényeg, h tényleg demoralizáló az X alkalommal tapasztalható 0 loot, de azért esik.
Sok csapattagunk meg craftol simán. Tudom, sok minden kell hozzá, de ha nem is proccol kékre rögtön, visszahozza az árát. Ha fehérbõl akarsz zöldet, akkor ott eleve a fehér eladása vendornál visszahozza a befektetett tõkét.
Nem is csak a penzkeresesre gondoltam hanem a siralmas drop avg-re Lv.40+ szinten . Amilyen jol jott a dupla xp olyan sokat rontott az eladasokon is .. arrol nem is beszelve hogy sok idiota kepes arulni tobb 100k-s stigmat 100k alatt .
De akkor is abszurd hogy egy expert Bow 15M ... ezt eleg sokaig tartana szedesbol osszerakni ..... es ez csak a fegyo ott van meg az armor .
ゾルターン
Csak a Betoni küldivel simán negyed szint megvan.
Miért mobok grindelésébõl akarsz pénzt keresni?
Én spec simán virágokból tartom fent magam. (van egy két olyan ami 2-3k kinah /db)
Nem tudom ki latja igy ... nekem nem igazan igy mukodik sajnos es ha ez nem valtozik akkor en is megvalok az accountomtol .
Itt vagyok Lv.43-on ... egy hely van riftezesen kivul ahova menni lehet az meg az SR ... mar ha van megfelelo group . Amugy ez a jatek annak aki 2-3 napot jatszik szabalyosan fajdalma .... a pupom ki kell grindelni hogy haladjak valamire .
Mar regebben emlitettem bar akkor is megmagyaraztak hogy ez nem igy van .... PvE-nek ezen a szinten kozel semmi ertelme mert olyan minimalis osszeget lehet vele kinyerni hogy mar fajdalmas . Lv.45-Lv.47 mobok 30k-40k xp ; money attol fugg milyen a mob ; drop semmi ... szo szerint semmi . Van hogy Lv.46 mob 5-bol 2-3 ures.
Kerdezem azt , hogy a tokombe tud valaki milliokat osszeszedni megfeleo armorra meg fegyverre amikor ilyen a pve ??
Lv.38ig szinte minden esett ... expert armor , weapon , fux .
ゾルターン
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
h átmennek az asmok elyseába és elfoglalnak területeket. legalábbis erre tudok következtetni abból, hogy komplett falu állt ott...
practitioner of the forbidden arts of death
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
hamar tuladtál aionon ha jól látom :s
Válasz 'Tatyla' üzenetére (#12194)
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Alt karit (vagy többet) felhúz lvl 10-ig és voálá.
Ezért jó az account raktárhely.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
megnyomod a K betût és ott a 3. fül a craft ott megtalálod az összeset amit felvettél
- ezt megtaláltam, de a bal egér gombját csak 1x nyomtam meg pedig 2x kell (vagy a jobbot 1x)
- brókernél csak 10 dolgot árulhatok egyszerre? ez nagyon szar vicc lenne ...
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Kalil szeron van magyar klan asmo oldalon?
Érdekelne az info.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
- amin játszok az volt fiam gépe 2-3 évig, most Karácsony elõtt lett lecserélve egy használt gépre (2x3Ghz AMD processzor, 4Gb RAM meg valami jó VGA), majd 2-3 év múlva talán ismét lesz itthon gépcsere 😊. Nálunk a másnak bagó 60k talán ennyi idõ alatt jön össze
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
kiváncsi leszek arra amikor már mindenki 50es lesz..😊
- GW és WoW után ki akartam mást is próbálni, de sajnos az átlag 20fps leesik 5fps-re amikor repül a karakter, így hanyagolni fogom az elõfizetést (jóformán minden minimumra van állítva a játékban). Magyarul kétlem, hogy lesz valaha 50-es karim
nem azt mondtam legyen 2 hét alatt maxos karim..
A röpködéssel van bajom és hogy nincs elég instance-lt pvp akár, DG-k közt túl sok az idõ sztem, lehetne 2 óránként, aztán vagy elindul vagy nem, kicsit át is dolgoznám, mert amikor épp nem trainelés megy, akkor tényleg jó móka és élvezetes (nem a pve részre gondolok), AP osztást vesztést meg teljesen átdolgoznám, nem adnék egy darab AP-t sem instance-kból, vgy minimálisat, hogy tudjon a pve-t szeretõ réteg is fejlõdni, de legyen rákényszerítve, hogy abyssba járjon, stb.
Riftezés is jó móka, csináltam is egy darabig a 30as rangeremmel, de hamar beleuntam abba is..
Siege az teljesen fail sztem itt..:-)
Én az elején még bétánál leírtam, hogy pl nem kéne AP bukást csinálni, instance-ba csökentett ap, mert elvégre is pvp gammáról van szó, viszont pvp killért menjen az ap, de ne bukjon ha meghal a kari. Jelenleg a magas szintûek a solokirály karikat kivéve nem járnak ki csak über grouppal, vagy ki se mennek, max siegere, ott jó eséllyel nem döglenek meg. Az AP -l való gear véltel ok és jó ötlet, azt benne hagynám..
AP cucc van/volt DAOC-be is, tökéletesen mûködött nem volt bukás halálkor, de láttad a title-n (itt rankkal nevezik), hogy ki mekkora szintû, épp elég motiváció volt, hogy a magas rangú is menjen és bírjon halni nagyobb ellenérzet nélkül ha úgy alakult és ugyanúgy megvolt a magas jutalom akik kiölte azok közt+feeling stb...
sztem jók az alapok aionnak, csak át kéne gyúrni, de valszeg nem fogják, mert ázsiában ez a jó, ez kell..:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)