24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Tabi #14650 Eladó account-ot keresek:
Asmo oldal (mindegy, melyik server)
40+ (mindegy milyen gear)
Csak Ranger, Gladiator, ill. Cleric érdekel.
Ajánlatot pm-ben. Köszi.
-
Lantee #14649 Köszi, ez nagyon jó!
Beírtam a saját karim nevét, és KETTŐ is van belőle. Igaz, a másik egy másik szerveren, de ez akkor is furcsa.
Én lvl27, ő lvl26. Én chanter, ő cleric. -
#14648 Itt elvileg meg tudod nezni ki milyen szintu. -
#14647 lehet, hogy rosszul emlekszem, de mintha akkor csinalt volna ilyesmit (meg regen), amikor az egyik font tipus hianyzott a geprol.
De ha beirod google-be, hogy "Aion launch screen freezes", akkor ott eleg sok talalatot kidob, de sajna egyiket sem tudom megnyitni munkahelyrol. -
#14646 Az en bajomra valami otlet?Repair vot mar. -
#14645 Lvl 40-en is megerőszakolnak majd a táposabb felszerelésű játékosok, szóval annyira azért ne örülj. :) -
MaRee #14644 Köszönöm a kimerítő válaszokat, közben 24 lettem, még egy szint és megyek gankeltetni magam abyssbe :_D -
Lantee #14643 Na, éjjel megöltem az első Asmomat! Épp Eiron dűnéit róttam, mikor megláttam a messzeségben egy rohangáló kis ellent. Gyorsan ellőttem az összes buffot, és még jó messziről rátoltam egy sima kis Smite-ot...legnagyobb meglepetésemre látványosan esett a HP-ja. Gondoltam akkor itt lehet valami keresnivalóm, és hát elkezdtük egymást püfölni. És nyertem! :) Kicsit zavar, hogy nem tudom, hányas szintű volt, de jól esett.
Aztán persze nagy örömömben megérkezett úgy 3db lv40, és természetesen lealáztak, de még halálomban láttam megjönni a felmentő sereget, akik szépen megbosszultak. Aztán felélesztettek, és mehettem tovább a dolgomra. Ez tetszett! Kifejezetten tetszett! Már alig várom, hogy elérjek lvl35-40 környékére...gondolom onnan lesz csak igazi a mulatság. :) -
#14642 Brusthonin-ban es Morheim elejen kell lenni annyi questnek, amivel lvl24-25ig el tudsz menni minimalis farmolassal. utana a legcelszerubb (es talan a leggyorsabb) 25ig a gombakat farmolni Phatamor Thicket (lehet nem igy irjak) kornyeken, ahogy Eloim mondta.
25-tol pedig napi 1 NTC-t letolsz Abyssban, es szepen 28 leszel nehany nap alatt. az NTC instak kozott holt idoben lower Abyssban csinalgass ismetelheto questeket a layer teleport kornyeken (ha nagy forgalom van, akkor nem erdemes, mert sokszor megolnek az elyosok, de amugy jo xp/ap).
NTC-be lvl28ig mehetsz, ezert celszeru az utolso menetet ugy elkezdeni, hogy minimalis XP legyen szukseges a lvl29 meglepesehez, mikor elkezded az instance-t. a kapott questeket amiket ott bent megcsinaltal ne add le egeszen lvl29-ig, az utolso menet utan. Ha jol csinalod, akkor az utolso NTC utan kb 29.5-on leszel a leadott questekkel, ahonnan mar nincs messze a 30. ekkor megnyilnak uj questek Morheimben, elkezdheted a 3 Keys kuldetest fire temple-be, ahova aztan lehet jarni ugy lvl38ig (jo unalmas ugy 5-6 menet utan, ezert en inkabb abyssba mennek a pvp meg az ap miatt: upper abysson van egy balauros sziget, ahol nagyon jol jon az xp/ap es a droprate is egesz jo, de emiatt minidg van pvp aktivitas, nem erdemes egyedul menni). -
MaRee #14641 Nem tudom mennyit játszok, amennyi időm van, olyan napi 3 órát biztos géphez jutok.Legionben javasolták Brusthonint, mert Morheimben elfogytak a kill questek itt meg még van pár.Asszem tudom melyik helyet mondod, egyszer estem onnan egy szépet mert leálltam repkedni és elfogyott a fligh time :D
Rangerem van amúgy. -
eloim #14640 Napi hány órát játszol? Milyen karid van? amúgy Brusthonint felejtsd el, semmi keresnivalod ott, inkább menj Morheimbe és haladj kifelé a városból, előbb-utóbb megtalálod a helyet ahol ölnöd kell (menj addig amíg ilyen nagyra nőtt gombákat nem találsz, na ott állj meg és XP-z 25ig). -
MaRee #14639 Valaki még annó 2009ben hőbörgött itt, hogy mekkora noob az aki 2 hét alatt nem éri el legalább a 30at, nos adjon már tanácsokat legyen szives mert én kb 1hónap alatt értem el a 22-t, és már kezdem rohadtul unni hogy 2 szint óta kukoricákat ütök Brustoninben :D -
#14638 Hello!
Gondolkodom rajta,hogy befizetek ujra.Elinditottam ncsoftlaunchert,szepen frissitett a jatek,de aztan csak a toltokepernyot latom,megse mozdul.Mi lehet a baj? -
#14637 Sürgősen eladó Spartalos Elyos oldalon levo lv50 es Sorcim , 2 hónapos az acc befizetve nincs jelenleg !
Stigmak questek Skillek minden meg van, kék sárga Gearben.
PVP pve Stigmak meg vannak.
Ár 12.000 Nagyon Sürgős (Miskolc) Tel Szam Pm tőlem mehet személyesen is . -
Tabi #14636 Sziasztok!
Létezik olyan lehetőség amivel kinah-t (esetleg item-eket) tudnék tradelni elyos és asmo oldal között? Valami olyasmire gondoltam, mint pl. WoW-ban a neutral AH.
-
MaRee #14635 Spataloson asmo oldalon kit keressek legion ügyben? -
Psychedelic #14634 Attol, hogy 2 mp alatt lezuz vki, még nem jelenti azt, hogy lvl 50-es. Siman lehet, hogy ö is 26-os, csak twink gearben, itt minden a gearröl szól. Amugy jobb ha megszokod, lvl 50-en is ugyanugy 2 mp alatt fogsz halni, amig ki nem szedsz legalább egy 40-es pvp set-et, 50-es ékszerekkel, és vmi jobbféle fegyoval. :) -
Lantee #14633 Azért vetem fel a megfutamodás lehetőségét, mert lvl26-os karimat kettő másodperc alatt úgy lezúzza az R8-as player, hogy egy darab skillt nem tudok ellőni. Teljesen rendben van, hogy PvP, de mondjuk lehetne olyan, hogy mondjuk egy lvl50-es kari csak lvl45 fölött gyilkolhasson...vagy mittudomain. A PvE ugyebár az a rész, ahol felfejleszted a karidat a PvP-re.
Nem mondtam hogy szemét, csupán érdeklődtem, mert ez az első igazi MMO amivel játszom. Ennyi! -
Psychedelic #14632 Ez a játék a pvp-röl szol, és a pvp szerves része, hogy az ellenséget megöljük. Ha nem akarsz meghalni, 1 dolgot tehetsz, harcolsz és megölöd az ellenfelet. Nem értem miért csak azt az 1 lehetöséget veted fel, hogy eltudj futni vagy vhogy meguszd, ha nem szereted a pvp-t, akkor ez nem a te jatekod. Btw ha megölsz 3 ember már rank 8 leszel szinte, szoval az nem olyan nagy dolog, hogy emiatt szemét dolog legyen ha megöl.
Amugy meg mindenki megérdemli, hogy szarrá gankeljek, aki azok után is elyos karit huz, hogy minden szerver kb elyos uralom alatt van, ne kapják meg az emberek az easy mode-ot olyan könnyen. :P -
MaRee #14631
A passwordos problémámra majd ezen a felületen keresztül kapok választ? -
Lantee #14630 Köszi az infókat. Azt hiszem ezentúl óvatosabban csatangolok el egyedül. :) -
#14629 PTSre kerul fel szerdan. -
MaRee #14628 2.0 mikor jön EU szerverekre? Csütörtökön? Valami ilyesmit hallottam, jó lenne ha addigra sikerülne megheggeszteni az accom :) -
#14627 A gankelesnek pont ez a lenyege a nagy karikat elo csalni es johet az AP farm masreszt akik gankelnek altalaba END pvp vagy PV e gearben vanank es azt a budos eletbe nem olitek le 4-5-6 an se :)
Lásd Cleric. -
#14626 De lehet beszelgetni masik frakcioval ...
Pl http://nya.aiononline.cz/translator/
De van millio meg egy oldal csak elo kell guglizni. -
MaRee #14625 Nem tudom Aionban hogy megy pontosan, mert nagyon rég logoltam be(még 2009ben), de ha gankelnek(ez azt jelenti hogy egy high lvl mindig megöl), akkor a legjobb lehetőség ha legionből odahívsz valakit hogy segítsen, vagy nem mész vissza arra a helyre ahol megöltek, előbb utóbb úgyis megunja.Ellenséges frakcióval ha jól tudom nem tudsz beszélgetni, ha olyan kedve van ígyis úgyis meg fog ölni, ahányszor akar. -
#14624 ez a játék lényege
2 ellentétes frakció..., gondolom ha elmész egy named mob mellett te sem bírod ki hogy ne csapd le ;) -
Lantee #14623 MMO-ban noob vagyok (Guild Wars ugyebár nem teljesen az), ezért csak kérdezem. Ami zavar, vagy csak még nem jöttem rá, hogy lehet:
- Amikor látom, hogy egy asmo közelít, nem lehet neki valahogy jelezni, hogy "Haladj tovább békével, nem érek én annyit" vagy "Kérlek ne bánts!" :)
- Ha már betámadott, akkor mindenképpen halál a vége, vagy van valami menekülési lehetőség? (Return skillre nem volt időm)
- Amíg halott vagyok, miért nem írhatok a közösbe? Hátha valaki arra jár, és feléleszthetne, vagy bosszút állhatna rajtam, vagy mittudomain?
- Ha épp nincs egyetlen épkézláb High level a környéken, akkor az asmo addig mészárol, amig kedve tartja? Elrontva ezzel mások játékát.
Azt hittem, hogy ez is olyan, mint a GW. Külön PVE és külön PVP részek. -
MaRee #14622 Ez majdnem minden MMOban így van, ne érezd magad egyedül ezzel :D
Csak kérdezz meg egy wowost hogy mi jut eszébe először Stranglethorn Vale-ről.. :) -
Lantee #14621 Éjszaka belefutottam az első Asmomba. LVL26, szépen questelgetek, egyszercsak egy R8 Asmo megjelenik, és pillanatok alatt szétcincált. Nosza, ilyen is van, egyszer meg kell tapasztalni. Beírom közösbe, majd megyek másfelé questelgetni. Erre jön egy másik Asmo, az is szétcincál. Picit már kezd zavarni, várok egy kicsit a Fortressben, majd ismét nekiindulok....és persze megint kinyírnak. Ekkor már olyan ideges lettem, hogy szívem szerint hagytam volna a fenébe a játékot erre az éjszakára. Aztán persze megint kimegyek, látom egy LVL50 Gladi ott őrködik...vigyáz a kis noobokra. Szuper! Csinálom a dolgomat, mire végzek, a LVL50 lelépett, és ugyanaz az R8 Asmo megint ott ólálkodik. Nem vártam meg hogy elkapjon, Return, és logout.
Valaki árulja már el, hogy ebben neki - R8 - mi az élvezet, illetve mi a sikerélmény? Sok XP-t biztos nem kap értem, cuccaimat sem veszi el, akkor miért? -
#14620 jaja nem kell megvenni külön mint a köcsög wownál =D -
Madmano #14619 Szasztok.Nyugtassatok meg:ez a 2.0 ingyenes lesz,igaz?Aktív előfizetőknek. -
Vicodine #14618 Nemtudom miota tolod,de jo geares assa vs jo geares akármi álltalában az assa veszére megy:)kisszinten aláz nagyon,az tény,de nagyszinten teljes kiégés,mindenki rommá veri,csak dps,semmi más. -
Tomy Lee #14617 Mert mi a baj assassin-el?
Nyilast bárkit lehet vele alázni legjobb dps class iszonyat crit-et lehet nyomni vele.
Nem mint pl.az SM-nél,hogy végig zongorázol 2 percet és épphogy fel van buffolva a nub spirited mikor elkezdheted gyógyítani vagy a pár alap sorci skillt használni.
Kedvencem a papír ruhás karakterek semlegesítése
Gladiator és Templar nagyon jó pvp-ben de assa ever:P -
MaRee #14616 Válaszoltak, kaptam 2 mailt, az egyikben valami support accountot lehet csinálni, azt megtettem, a másikban pedig ez áll:
We received your support request. To add additional information, reply to this e-mail and include any new information between the green lines below.
**** Please enter your reply *below* this line ****
**** Please enter your reply *above* this line ****
Aztán ha a help.ncsoft.com-on belépek a support accountommal, akkor van egy felület ahol ott a kérdésem, de semmi válasz. Innentől mi a teendő? -
MaRee #14615 Na hát elküldtem mindn információt amit emailekben kaptam, ilyen unique account ID-től kezdve serialokig mindent a support kukac ncsoft pont comra, csak lesz valami.
Köszi a segítséget :) -
eloim #14614 + a születési dátumod :P -
#14613 irsz a supportnak, és bebizonyitod, hogy az igenis a te accod (ehhez kelleni fog a cd kulcs és lehet hogy még a blokk is) -
#14612 kíváncsi vagyok hogy mikor zárkóztatják a sineket is vissza a többiekhez.... :( -
MaRee #14611 2.0-val lassacskán újra neki akarok majd ülni a játéknak, csak sajnos elfelejtettem az ncsoft account jelszavam :( Jelszó emlékeztetőt nem tudok küldeni mert kell oda a születési dátum, de kitudja már mit adtam meg akkor.
Ilyen esetben mi a teendő?Próbáltam a cd kulcsot új acchoz hozzá rendelni, de persze nem lehetett.