24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Lantee
    Spatalos - na meg még annyit értettem, hogy Theobomos és loot. :)
    Mi az az FT? SR?

Ja, még bajaim:
    - Enchantolni hogyan lehet sikeresen? 90% FAIL, pedig ilyen lvl22-28 szintű kövekkel akarok enchantolni. Ha pl. gatyából csinálok követ, akkor azt csak gatyára rakhatom? Ugye nem, mert az nem lenne logikus.

- Egy lvl31 Chanter, megvettem az összes megvehető skillt, mégis rohadt gyengének érzem, főleg PvP-ben. Mit nem vettem észre? Hogyan lehet kicsit feltornászni mondjuk a damage-t?
  • xerb
    Melyik szerveren játszol ?
  • xerb
    Silentet tesz rád.
    Twinkek ellen nem sok ellenszer van egy kezdő szintező karakternek .
    Menj, fejlődj FT-ben , jó a loot is.
    Aztán sr, theobomos.
  • Lantee
    Nálam két dolog furcsa:
    - Az egyik, hogy lvl30-nál mintha kicsit megcsúszott volna az addig gördülékeny "storyline". Hirtelen azt sem tudtam, merre induljak, hol kapok a szintemnek megfelelő questeket. Totál véletlenül futottam bele a sivatagi menekültekbe, és innen mintha megint menne minden rendesen.

- A másik, hogy képtelen megszokni, hogy javában gyepálok valami mobot, egyszercsak a semmiből ott terem egy asmo íjász, és 3 mp alatt lenulláz. Valami paralizáló cuccot tehetnek rám, mert nemhogy mozdulni nem tudok, de még egy nyamvadt skillt sem tudok elsütni. Van erre valami ellenszer?
  • xerb
    Üdv!
    Egy hibára lettem figyelmes , kiváncs vagyok hogy csak nálam jelendkezik vagy találkozott már hasonlóval más is?
    Elöljáróban annyit hogy csak assasinomnál jelendkezik, semmilyen más kasztnál nem.
    Úgy néz ki a dolog hogy mikor darálom be a mobot, elnyomom rá a skillbart néha a karakterem felvillan a képernyo egy másik részén is a másodperc töredékéig.
    Nagyon rövid idore ,és a harc sem áll le , ugyanúgy nyomhatom a skilleket.
    Ez 1 mobnál max 1x történik meg es nem is minden mobnál, nagyon ritka hogy észreveszem.

• Belton
    Ezt teszi az Emberrel az MMO- Kockulás :)
  • Sáska
    owned.
  • eloim
    A "legalább nemzeten belül legyünk normálisak" és a "Sok idiota noob!Ha nem bír el a sajat szintüvel le gyakni a low lvl karit,hogy csak a killje gyüljön???És pont egy idióta magyar!Ezt noobságot......." között kis ellentmondást vélek felfedezni...
  • ghost1979
    Sok idiota noob!Ha nem bír el a sajat szintüvel le gyakni a low lvl karit,hogy csak a killje gyüljön???És pont egy idióta magyar!Ezt noobságot.......(Csak az vegye magára akit érint,legalább nemzeten belül legyünk normálisak.)
  • MaRee
    Core abyssbe hogy lehet eljutni?Crownjaimat be akarom váltani.
  • Lacika 79
    kedvencem
  • Nuclearity
    szóval te így szereted :D
  • Lacika 79
    huhh, azt szeretem, lécci alázz is meg :)
  • Gubberx
    A koronákat amiket kaptunk pontosan hol és kinél lehet beváltani? ill. mennyi pont jár érte?
  • Belton
    Sürgősen eladó Spartalos Elyos oldalon levo lv50 es Sorcim , 2 hónapos az acc befizetve nincs jelenleg !

Stigmak questek Skillek minden meg van, kék sárga Gearben.
    PVP pve Stigmak meg vannak + 4milla Kinah.

Ár 11.000FT Nagyon Sürgős (Miskolc)
  • Nuclearity
    ha szolsz én olcsobban is rád tudok kakilni =)
  • Frosty01
    irigyelhetnélek is akár
  • Lacika 79
    Nem vagyok bölcs, egyszerűen csak nem idegesítem magam olyasmin, amin változtatni úgysem tudok, max úgy, ha hagyom a picsába. :)
  • Frosty01
    :D:D:D

debölcs vagy
  • Lacika 79
    Erre mondják, hogy eszi nem eszi, nem kap mást.
  • Nuclearity
    puhatestű*
  • Nuclearity
    nem az első mmo-m, eddigieknél a cég nem volt puhatestő mint az NCWest és itt most nem blizzardról vagy WoW ról beszélek mert nem játszottam vele, egyedül az NCwestnél vettem észre ezt a hozzá állást, hozzá teszem, hogy a játékosok java részének nem tetszik és sok ember emiatt hagyta abba a játékot, tudod nem mindenki szeret azért fizetni, hogy a fejére szarjanak, ha jó helyen keresgélsz akkor ingyenis megteszik ugyanezt :)
  • Lantee
    Nálam is volt egy pár disconnect az elmúlt napokban, de aztán láttam, hogy Aion nélkül is szórakozik a routerem. Szóval nem biztos, hogy minden DC az NCSoft hibája. :)
  • Lacika 79
    Első mmo-d? Ha igen, majd megszokod. Ha nem, akkor nem tudom, mit vársz. :)
  • ZaiKo
    Eladó egy Aion Collector's Edition account.
    Egy lvl30-as sorci és egy lvl48-as chanter van rajta, mindkettő a Spatalos szerveren, Elyos oldalon.
    Chanternél ~1millió kinah van.

Képek:
    Chanter
    Sorcerer

Mind két karakternek van Name Change Ticketje, szóval ingyen megváltozatatható a nevük.
    Négy hónapig volt befizetve.

Az accounthoz minden lényeges információ megvan (CD-kulcs, unique-id, stb..)

Ha bárkit érdekelne, MSN-en elérhet: [email protected]
  • Nuclearity
    de az üzemeltetővel van a gond, hiszen hányszor volt olyan hogy a szerver 3/4 e szaggatott, laggolt a maradék 1/4 ének meg semmi baja sem volt? akkor nem mondható el, hogy nem az ő hibájuk mert valamit kreállniuk kell, hogy annak az x felhasználónak rossz. Sőt fogadok nem csak neki fos hanem sok másiknak, fogadok abban is ha fellépek offical forumra csak a cryt fogom olvasni emiatt.. mint anno is. Persze NCWestnél nicns hiba, nameg most elérni sem lehet mert Gamescom v mi a fenén vannak hatalmas előadással...

szóval marad a régi felállás, ti csak fizessetek és minden hiba nálatok van. (ez kb olyan, hogy balance is tökéletes volt egészen pár héttel ezelöttig)
  • Frosty01
    a game update serverhez ne mtudtam csatlakozni, a force launch meg ment, aztán a login szervernél ne mtudtam csatlakozni. egyébként mást is kidobált este, nem csak engem
  • Vicodine
    De ha másnak nem,csak neki,akkor lehet nem az üzemeltetövel van a baj
  • Frosty01
    hát remélem akkor te is beszopod és velem együtt repkedsz majd........
  • xerb
    Ja nekem sem. Én is nekifekszem ma, kihasználom ezt a 2 hetet, csak elöbb mafia2 demo :)
  • MaRee
    Nekem soha nem volt ilyen gondom, még lag sem.
    Kurva jó amúgy ez a dupla xp, kb 1-másfél óra/szint :D
  • Nuclearity
    annyira nem mivel fizet érte... és ha valamiért fizetsz elvársz dolgokat cserébe, legalábbis a normális ember..
  • Nuclearity
    srácok, offical 1 szerverén mondjuk Telemachuson v Spataloson, kb mennyien játszanak? tehát overallba 1 szeron
  • Lacika 79
    Mindenki hülye, csak te vagy helikopter? SZar ügy.....
  • Frosty01
    EZ A TETÜ SZAR JÁTÉK TEGNAP ESTE ÓTA FOLYAMATOSAN KIDOBÁL, ÉS MOST DREDGIONBAN QUARTERMASTER VÉGRE POPOL ÉS PONT KÖZBEN DC. a pokolban rohadjon aki ezért felelős :S nyomorék banda egy kurva játékot se tud üzemeltetni...
  • Frosty01
    daevanion set farmolásra fel! XD
  • MaRee
    WHAT! Tehát 2 teljes héten keresztül dupla xp????
  • xerb
    Egész pontosan 2 hét dupla exp lesz.
    A 2.0-ig.
  • Gubberx
    elvileg igen
  • MaRee
    Ezen a hétvégén dupla xp lesz?