24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Lantee #14690 Spatalos - na meg még annyit értettem, hogy Theobomos és loot. :)
Mi az az FT? SR?
Ja, még bajaim:
- Enchantolni hogyan lehet sikeresen? 90% FAIL, pedig ilyen lvl22-28 szintű kövekkel akarok enchantolni. Ha pl. gatyából csinálok követ, akkor azt csak gatyára rakhatom? Ugye nem, mert az nem lenne logikus.
- Egy lvl31 Chanter, megvettem az összes megvehető skillt, mégis rohadt gyengének érzem, főleg PvP-ben. Mit nem vettem észre? Hogyan lehet kicsit feltornászni mondjuk a damage-t? -
#14689 Melyik szerveren játszol ? -
#14688 Silentet tesz rád.
Twinkek ellen nem sok ellenszer van egy kezdő szintező karakternek .
Menj, fejlődj FT-ben , jó a loot is.
Aztán sr, theobomos. -
Lantee #14687 Nálam két dolog furcsa:
- Az egyik, hogy lvl30-nál mintha kicsit megcsúszott volna az addig gördülékeny "storyline". Hirtelen azt sem tudtam, merre induljak, hol kapok a szintemnek megfelelő questeket. Totál véletlenül futottam bele a sivatagi menekültekbe, és innen mintha megint menne minden rendesen.
- A másik, hogy képtelen megszokni, hogy javában gyepálok valami mobot, egyszercsak a semmiből ott terem egy asmo íjász, és 3 mp alatt lenulláz. Valami paralizáló cuccot tehetnek rám, mert nemhogy mozdulni nem tudok, de még egy nyamvadt skillt sem tudok elsütni. Van erre valami ellenszer? -
#14686 Üdv!
Egy hibára lettem figyelmes , kiváncs vagyok hogy csak nálam jelendkezik vagy találkozott már hasonlóval más is?
Elöljáróban annyit hogy csak assasinomnál jelendkezik, semmilyen más kasztnál nem.
Úgy néz ki a dolog hogy mikor darálom be a mobot, elnyomom rá a skillbart néha a karakterem felvillan a képernyo egy másik részén is a másodperc töredékéig.
Nagyon rövid idore ,és a harc sem áll le , ugyanúgy nyomhatom a skilleket.
Ez 1 mobnál max 1x történik meg es nem is minden mobnál, nagyon ritka hogy észreveszem.
-
#14685 Ezt teszi az Emberrel az MMO- Kockulás :) -
#14684 owned. -
eloim #14683 A "legalább nemzeten belül legyünk normálisak" és a "Sok idiota noob!Ha nem bír el a sajat szintüvel le gyakni a low lvl karit,hogy csak a killje gyüljön???És pont egy idióta magyar!Ezt noobságot......." között kis ellentmondást vélek felfedezni... -
ghost1979 #14682 Sok idiota noob!Ha nem bír el a sajat szintüvel le gyakni a low lvl karit,hogy csak a killje gyüljön???És pont egy idióta magyar!Ezt noobságot.......(Csak az vegye magára akit érint,legalább nemzeten belül legyünk normálisak.) -
MaRee #14681 Core abyssbe hogy lehet eljutni?Crownjaimat be akarom váltani. -
Lacika 79 #14680 kedvencem -
#14679 szóval te így szereted :D -
Lacika 79 #14678 huhh, azt szeretem, lécci alázz is meg :) -
#14677 A koronákat amiket kaptunk pontosan hol és kinél lehet beváltani? ill. mennyi pont jár érte? -
#14676 Sürgősen eladó Spartalos Elyos oldalon levo lv50 es Sorcim , 2 hónapos az acc befizetve nincs jelenleg !
Stigmak questek Skillek minden meg van, kék sárga Gearben.
PVP pve Stigmak meg vannak + 4milla Kinah.
Ár 11.000FT Nagyon Sürgős (Miskolc) -
#14675 ha szolsz én olcsobban is rád tudok kakilni =) -
#14674 irigyelhetnélek is akár -
Lacika 79 #14673 Nem vagyok bölcs, egyszerűen csak nem idegesítem magam olyasmin, amin változtatni úgysem tudok, max úgy, ha hagyom a picsába. :) -
#14672 :D:D:D
debölcs vagy -
Lacika 79 #14671 Erre mondják, hogy eszi nem eszi, nem kap mást. -
#14670 puhatestű* -
#14669 nem az első mmo-m, eddigieknél a cég nem volt puhatestő mint az NCWest és itt most nem blizzardról vagy WoW ról beszélek mert nem játszottam vele, egyedül az NCwestnél vettem észre ezt a hozzá állást, hozzá teszem, hogy a játékosok java részének nem tetszik és sok ember emiatt hagyta abba a játékot, tudod nem mindenki szeret azért fizetni, hogy a fejére szarjanak, ha jó helyen keresgélsz akkor ingyenis megteszik ugyanezt :) -
Lantee #14668 Nálam is volt egy pár disconnect az elmúlt napokban, de aztán láttam, hogy Aion nélkül is szórakozik a routerem. Szóval nem biztos, hogy minden DC az NCSoft hibája. :) -
Lacika 79 #14667 Első mmo-d? Ha igen, majd megszokod. Ha nem, akkor nem tudom, mit vársz. :) -
ZaiKo #14666 Eladó egy Aion Collector's Edition account.
Egy lvl30-as sorci és egy lvl48-as chanter van rajta, mindkettő a Spatalos szerveren, Elyos oldalon.
Chanternél ~1millió kinah van.
Képek:
Chanter
Sorcerer
Mind két karakternek van Name Change Ticketje, szóval ingyen megváltozatatható a nevük.
Négy hónapig volt befizetve.
Az accounthoz minden lényeges információ megvan (CD-kulcs, unique-id, stb..)
Ha bárkit érdekelne, MSN-en elérhet: [email protected] -
#14665 de az üzemeltetővel van a gond, hiszen hányszor volt olyan hogy a szerver 3/4 e szaggatott, laggolt a maradék 1/4 ének meg semmi baja sem volt? akkor nem mondható el, hogy nem az ő hibájuk mert valamit kreállniuk kell, hogy annak az x felhasználónak rossz. Sőt fogadok nem csak neki fos hanem sok másiknak, fogadok abban is ha fellépek offical forumra csak a cryt fogom olvasni emiatt.. mint anno is. Persze NCWestnél nicns hiba, nameg most elérni sem lehet mert Gamescom v mi a fenén vannak hatalmas előadással...
szóval marad a régi felállás, ti csak fizessetek és minden hiba nálatok van. (ez kb olyan, hogy balance is tökéletes volt egészen pár héttel ezelöttig) -
#14664 a game update serverhez ne mtudtam csatlakozni, a force launch meg ment, aztán a login szervernél ne mtudtam csatlakozni. egyébként mást is kidobált este, nem csak engem -
Vicodine #14663 De ha másnak nem,csak neki,akkor lehet nem az üzemeltetövel van a baj -
#14662 hát remélem akkor te is beszopod és velem együtt repkedsz majd........ -
#14661 Ja nekem sem. Én is nekifekszem ma, kihasználom ezt a 2 hetet, csak elöbb mafia2 demo :) -
MaRee #14660 Nekem soha nem volt ilyen gondom, még lag sem.
Kurva jó amúgy ez a dupla xp, kb 1-másfél óra/szint :D -
#14659 annyira nem mivel fizet érte... és ha valamiért fizetsz elvársz dolgokat cserébe, legalábbis a normális ember.. -
#14658 srácok, offical 1 szerverén mondjuk Telemachuson v Spataloson, kb mennyien játszanak? tehát overallba 1 szeron -
Lacika 79 #14657 Mindenki hülye, csak te vagy helikopter? SZar ügy..... -
#14656 EZ A TETÜ SZAR JÁTÉK TEGNAP ESTE ÓTA FOLYAMATOSAN KIDOBÁL, ÉS MOST DREDGIONBAN QUARTERMASTER VÉGRE POPOL ÉS PONT KÖZBEN DC. a pokolban rohadjon aki ezért felelős :S nyomorék banda egy kurva játékot se tud üzemeltetni... -
#14655 daevanion set farmolásra fel! XD -
MaRee #14654 WHAT! Tehát 2 teljes héten keresztül dupla xp???? -
#14653 Egész pontosan 2 hét dupla exp lesz.
A 2.0-ig.
-
#14652 elvileg igen -
MaRee #14651 Ezen a hétvégén dupla xp lesz?