Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fognak változtatni... ez ugyanis tavalyi hír.
Ne vedd ezt személyes támadásnak vagy az Aion elleni merényletnek neked ez tetszik de a nagy többség nem ilyen hidd el. Nem véletlenül esett vissza az Aion xfire-en 4.-röl 8.-ra bár ez nem egy mérvadó adat de az xfrie használók körében ez így van mellesleg ott a wow az elsõ évek óta tehát annyira nem áll messze a valóságtól függetlenül ,hogy te használod e vagy sem.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Inkabb tegyetek be kepet, videot, vagy barmit, ami feldobja a topicot, s nem a 20-adjara is atbeszelt grind or no grindet vesezi ki.
Mind tudjuk, hogy parttalan vita, van akinek tetszik, masnak meg nem veszi be a gyomra.<#duma>#duma>
40 fölött válik az AION igazán élvezhetõvé, tehát nem értem a problémát. Alukina, Bakarma, SR, felsõ erõdök, Dredgion (el ne kezdjetek sírni miatta, mert a traint könnyû kivédeni), Adma, Alkumia, majd Dark Poeta. S ezek mind mind egész estéts történetek, tehát nem az van, h na akkor most letoljuk SR-t, aztán go Bakarma😊 Legalábbis mi 3 óra alatt bírunk bármelyikkel végezni.
Lehet meg leszek kövezve, de az AION azért is érzem az én játékomnak, mert végre "egyedi" vagyok, s ehhez nem kell title, protodrake, vagy akármi; csupán annyi, h a nekem tetszõ skinre módosítom a ruháim, a regényekbõl magam elõtt megelevenedett karakterrel játszom.
S nem az van, mint wowba, warba h kimegyek a fõtérre és mindenki egyforma az adott content félidejére...
- WoW-ban 80-ig fejlõdni akármiben lehet
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Hanta-a lag nálam is elõjött, ncsoft nem válaszolt a levelekre, de egy wow-os oldalon találtam egy egyszerû progit amit telepítve megoldotta a problémámat. Most hirtelen nem jut eszembe a pontos cím de valami *****latencyfix volt an neve. Ha nem találod, otthon megnézem, talán megvan még.
hogy számomra elfogyott. pl. Fire temple még elment bár az sem volt nagy szám, de pl. 2fort instát néztem, az nagy csolódás volt. Lehet a késõbbi insták jók, vagy jobbak, ezeket már nem néztem meg.
hát nem tört szerveren kéne nyomulni, s akkor nem lenne ilyen gondod.
mert eredetin én nemtom te hol találkoztál olyan hûdesok grinddel, mikor a questek kb. annyiból állnak, hogy ölj meg 10 mobot, azért kapsz 3k xp-t, mikor a questet leadod azért meg kapsz 15-20k-t. ja és azon a szinten ahol általában ennyi xp jár egy mob után, ott kb. 150k xp kell 1 szinthez, tehát megcsinálsz 5-6 küldit és lvlup...tényleg qrvanagy grind kell hozzá ja 😄
- GW-ben sose kellett igazán grindelnem, ha skill pontot vagy némi pénzt akartam persze elmentem fél órára valami jobb helyre, de mindig jött össze elegendõ arra amire épp kellett. Ha jobb kinézetû (de ugyanolyan stat.-u) cuccokat szerettem volna akkor azért lehetett volna farmolni / grindelni eleget
- WoW-ban ha 5 fõs instánál többet szeretne az ember, akkor ahhoz bizony rengeteg idõ és rengeteg farmolás kell. Ha nincsenek ilyen igények akkor meg lehet úszni sima craftolt cuccokkal is, én legalábbis többnyire így játszok 😊
--=< >=--
- itt most egyelõre a repülést gyakorlom, aether gyûjtögetés / fejlesztés címszóval. Nyamvadt 13-as nevesített rák minden 5. leszállásomkor ott téblábol ahova leérek így az helyett, hogy gyûlne a pénzem lassan már mínuszba megyek (<10k) 😞
- 1 (10-es) zöld cuccot végre elvittek AH-ból, de 3x annyit kellett fizetnem halál után mint amennyi pénz bejött érte. WoW-ban AH azért jobban mûködött, amikor új szerveren kezdtem a nyúzó - bányászó main karitól mindent elküldtem egy bankos alt.-nak, aki néha 200-500 cuccot rakott AH-ba, nem pedig legfeljebb 10-et ... és itt a gyûjtött holmiknak nevetségesen alacsony az eladási áruk, legalábbis alacsony szinten még az
Mert ugyan kevés mmo-val játszottam eddig (wow, war, aoc), de én mindbe megtaláltam az általad említett "problémát", csak valahol tarka, valahol pepita, de a lényeg ugyanaz volt.
Amúgy azt nem látom, hogy a postomban hol volt az öngól, de legyen neked igazad...
Mi úgy döntöttünk anno, h nem. A futócipõ atom need volt, ezért azt kihoztuk. 5 runból meg is volt a full csapatnak, s közbe minden oda szóló más questet is letoltunk.
Leparistoknál is dettora ugyanez a szitu volt. Egyéb questek teljesítése által meglett az egyik itemre a tekercs.
Akinek több kell az farmolaj ki😊
De ezen kár pörögni, mert minden mmo a grindrõl farmról szól, ami lehetõleg hetekig, hónapokig el kell h húzódjon. Hagy ne hozzak példákat😊
(Ha szólózol akkor csak pár száz darabot, ha partival mész akkor annyiszor párszáz amennyien vagytok. 6fõnél ez már elég sok, és ezt európában már van aki grindnek nevezi...)
Olyan problémám lenne, hogy folyamatosan laggol a játék. A normális 40 ms-rõl csak úgy felugrik 1k-ra meg többre. Folyamatos jelleggel váltakozik a ping. Már nagyon idegesítõ. Felhívtam a szolgáltatót, azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy nem tud vele mit csinálni, szerinte a gépen kellene valamit állítani, az lehet a hiba. Megnézted speedtest.net-en is és normális a le/feltöltésem, de a játék az óriási ingadozás miatt egyszerûen játszhatatlan már szinte. A háttérben semmi nem fut, ami beakasztana. Egyszerûen nem tudom mi lehet a probléma. Valami ötlet esetleg?
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Egyébként megerõsítve, dobálnom kell a küldiket kifelé hogy legyen hely felvenni újakat. Rengeteg van. Aki nem akar grindelni annak nem kell, csak nyitott szemmel kamillázni.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ezert inkabb maradok a 2h gladiatornal, azzal legalabb akkor hasznalom a skilljeimet amikor szeretnem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA