Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sáska
ezekbe hanyas szinttol erdemes menni amugy?

Jeffjohnson
"We’ve heard your feedback that the experience curve can be steep in certain levels of Aion, and over the last couple of weeks, we’ve been evaluating how we want to address this issue to provide for smoother character progression. While we’re committed to providing a permanent solution, our long-term plans require development time."

Fognak változtatni... ez ugyanis tavalyi hír.

Jeffjohnson
A te véleményed nem igazán számít mert te AoCban azért sírtál mert nem lehet rendesen grindelni és az alap destiny quest is túl nehéz volt Cence is emlékszik szerintem erre de Lacus is biztosan.

Ne vedd ezt személyes támadásnak vagy az Aion elleni merényletnek neked ez tetszik de a nagy többség nem ilyen hidd el. Nem véletlenül esett vissza az Aion xfire-en 4.-röl 8.-ra bár ez nem egy mérvadó adat de az xfrie használók körében ez így van mellesleg ott a wow az elsõ évek óta tehát annyira nem áll messze a valóságtól függetlenül ,hogy te használod e vagy sem.

Nem forgattam ki,csak te írtad,ennyi,de akkor olvasd vissza..😄 Na ennyi elég volt mára a veszekedésbõl ,megyek grindelni😊
ki lehet forgatni a szavaim, de a wowot nem sorolnám oda kösz.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Bakarma és Alukina

Sáska
thx<#hehe>

Gyûlekezõ felsõ Abyssba, majd varjú támadás Krotan ellen😊

amúgy pár nappal ezelõtt vki leírta az igazságot,hogy annyira nemhatja meg az nct ha az eu/usban a legtöbb ember nemszereti ezt a fajta MMOzást,mert ez a párszázezer elõfizetõ igen kicsi része az Aionosoknak,és a többségnek meg ez kell,minek variáljanak rajta?De majd meglátjuk,így is elég sokat engedtek a síró picsogóknak,lehet még fognak😊
Tehát a WoW is...!!😊 ok köcce nincs több kérdésem😊 végre nem én mondta😊
AoC és who-n (nem tudom hogy ezekkel trialoztál vagy rendesen meg is vetted) kívül az összes többi játék amit felsoroltál mikor megkérdeztem mind grindfest volt, Te ehhez vagy szokva, más nem.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Látod embere válogatja,nekem meg pont az a bajom hogy túl könnyû a fejlõdés.Csak hogy mondjak egy példát,45rõl 46ra 1 nap alatt fejlõdtem fel...Biztos hogy bennem van a hiba nekem van annyi questem hogy nemtudok velük mitkezdeni....Most van még kb 6 olyan questem ami ad olyan 2-3 milla expt,plussz a dungeonok is ugye.Változtatni nemfognak rajta szerintem,nézd meg mit értek el a dupla exp hétvégével!!Szánalom komolyan,40-42es haverok 2 hétvége alatt meglépték az 50et,a 3ikon már a craftot meg az aethert huzták...vicc az a dupla exp komolyan,ez is tul gyengére sikerült,csak a dolog lényege a group!De mivel akinek ez is nehéz az úgy sem fog véleményt változtatni,aki szerint túl könnyû az sem,így hát teljesen fölösleges a vita,beszéljünk a szexrõl😊
A csapatunk:

Jeffjohnson
Ezt már én is észrevettem meg persze NCsoft is ezért volt a 3 dupla xp hétvége és az ígéret ,hogy ez változni fog. WH meg más fórumokon olvasgatva az jött le ,hogy a legtöbben ezért hagyják ott a játékot mert más játékokkal összehasonlítva sokkal nehezebb a fejlõdés és több a grind. Nekem is ez a véleményem de hátha változtatnak rajta.

Sáska
hihetetlen, hogy ezen a grind vs. nem grind teman mennyire el tudtok ragodni.
Inkabb tegyetek be kepet, videot, vagy barmit, ami feldobja a topicot, s nem a 20-adjara is atbeszelt grind or no grindet vesezi ki.
Mind tudjuk, hogy parttalan vita, van akinek tetszik, masnak meg nem veszi be a gyomra.<#duma>

a wow-ba repu, honor farm volt durva (igaz ez fõleg BC-re volt igaz, mert a wrath ingyen minden mindenkinek elve alatt fut😊 Bár most a badge (vagy mittomén mi most a neve) farm a top😊)

40 fölött válik az AION igazán élvezhetõvé, tehát nem értem a problémát. Alukina, Bakarma, SR, felsõ erõdök, Dredgion (el ne kezdjetek sírni miatta, mert a traint könnyû kivédeni), Adma, Alkumia, majd Dark Poeta. S ezek mind mind egész estéts történetek, tehát nem az van, h na akkor most letoljuk SR-t, aztán go Bakarma😊 Legalábbis mi 3 óra alatt bírunk bármelyikkel végezni.

Lehet meg leszek kövezve, de az AION azért is érzem az én játékomnak, mert végre "egyedi" vagyok, s ehhez nem kell title, protodrake, vagy akármi; csupán annyi, h a nekem tetszõ skinre módosítom a ruháim, a regényekbõl magam elõtt megelevenedett karakterrel játszom.

S nem az van, mint wowba, warba h kimegyek a fõtérre és mindenki egyforma az adott content félidejére...

- én egy 80-as karakter raid lehetõségeirõl írtam, ami annak a játéknak az ún. end-game tartalma. 10 és 25 fõs raidekhez sok farmolás és idõ kell, kezdve az 5 fõs HC-któl a normál 10 és 25 fõs raidekig. Raidekhez már megfelelõ guild és elég sok idõ is kellene, nekem egyikbõl sincs igazán (elvileg mennek 25 fõs raidbe de nekem nem felelnek meg az idõpontok)
- WoW-ban 80-ig fejlõdni akármiben lehet

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- soha nem próbáltam tört szervert

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

12255-ben egy normal solo questet hoztam fel példának.... Mindegy, csak az lett volna a lényeg, hogy gyakran a mobok leöléséért nagyságrendekkel több xp-t kapsz mint questért.

Hanta-a lag nálam is elõjött, ncsoft nem válaszolt a levelekre, de egy wow-os oldalon találtam egy egyszerû progit amit telepítve megoldotta a problémámat. Most hirtelen nem jut eszembe a pontos cím de valami *****latencyfix volt an neve. Ha nem találod, otthon megnézem, talán megvan még.
WAR-LOTRO-WOW-EVE amik bejönnek/bejöttek. Grind mindben van, ez szinte alap mmo betegség, de én valahogy ezekben élveztem a questelést, a fejlõdést. Nekem úgy rémlik ezekben nem volt ekkora különbség a quest-ért kapott xp és az adott quest teljesítéséhez szükséges mobok leöléséért kapott xp között. Nekem AION-is bejött az elején, valahogy 40után éreztem
hogy számomra elfogyott. pl. Fire temple még elment bár az sem volt nagy szám, de pl. 2fort instát néztem, az nagy csolódás volt. Lehet a késõbbi insták jók, vagy jobbak, ezeket már nem néztem meg.
"WoW-ban ha 5 fõs instánál többet szeretne az ember, akkor ahhoz bizony rengeteg idõ és rengeteg farmolás kell."

hát nem tört szerveren kéne nyomulni, s akkor nem lenne ilyen gondod.
mert eredetin én nemtom te hol találkoztál olyan hûdesok grinddel, mikor a questek kb. annyiból állnak, hogy ölj meg 10 mobot, azért kapsz 3k xp-t, mikor a questet leadod azért meg kapsz 15-20k-t. ja és azon a szinten ahol általában ennyi xp jár egy mob után, ott kb. 150k xp kell 1 szinthez, tehát megcsinálsz 5-6 küldit és lvlup...tényleg qrvanagy grind kell hozzá ja 😄

- WoW-ban szerintem több a grind (bár itt még csak a játék elején tartok)
- GW-ben sose kellett igazán grindelnem, ha skill pontot vagy némi pénzt akartam persze elmentem fél órára valami jobb helyre, de mindig jött össze elegendõ arra amire épp kellett. Ha jobb kinézetû (de ugyanolyan stat.-u) cuccokat szerettem volna akkor azért lehetett volna farmolni / grindelni eleget
- WoW-ban ha 5 fõs instánál többet szeretne az ember, akkor ahhoz bizony rengeteg idõ és rengeteg farmolás kell. Ha nincsenek ilyen igények akkor meg lehet úszni sima craftolt cuccokkal is, én legalábbis többnyire így játszok 😊
--=< >=--
- itt most egyelõre a repülést gyakorlom, aether gyûjtögetés / fejlesztés címszóval. Nyamvadt 13-as nevesített rák minden 5. leszállásomkor ott téblábol ahova leérek így az helyett, hogy gyûlne a pénzem lassan már mínuszba megyek (<10k) 😞
- 1 (10-es) zöld cuccot végre elvittek AH-ból, de 3x annyit kellett fizetnem halál után mint amennyi pénz bejött érte. WoW-ban AH azért jobban mûködött, amikor új szerveren kezdtem a nyúzó - bányászó main karitól mindent elküldtem egy bankos alt.-nak, aki néha 200-500 cuccot rakott AH-ba, nem pedig legfeljebb 10-et ... és itt a gyûjtött holmiknak nevetségesen alacsony az eladási áruk, legalábbis alacsony szinten még az

Az hogy nemérted meg,hogy azok nem exps questek(hiába ölsz meg közben 8millió mobot)!Azok azoknak az embereknek vannak,akik mindenképpen megszeretnének szerezni egy tuti cuccost,de ha már kifarmolják akkor az legyen miat akarnak,ezek a questek egy plussz lehetõség csak a játékban,nem olyanok amiknek folytatásuk van és érdemes megcsinálni mert akkor utánna bead egy jobbat,ezek egyszerûen csak cuccról szolnak,van pár ilyen benne azért,hogy minél többféleképpen kilehessen farmolni egésszen tuti cuccokat,de aki nemakarja nem kell megcsinálni,ezek mellett rengeteg "normál quest" van,csak van ha vki akar akkor farmolhasson...Ez olyan mint a coinos quest,kell 2000 platinum coin egy fegyverhez.Megvan rá a lehetõség hogy megszerezd,de nem azért van mert kötelezõ megcsinálni,de aki kitartó és még is megcsinálja,egy übertáp cucc lesz a jutalma,de van rá sok mód hogy tuti cuccok jöjjenek,de ez a "grind quest" is egy ilyen módja,aki nem így akarja,az craftoljon, APt szedjen,bossoljon,és meg lesz ugyan úgy a cucc,kinek mi.De álltalában a wowosok szokták mondani,hogy ez egy grind tenger,Na most ott is betennének egy opciót,hogy ha kifarmolsz 8000mobbol itemet akkor kapsz egy übertáp fegyvert,de minden más maradna ugyanúgy a gammában,akkor már az is grindtenger lenne,mert van egy más módja a cuccszerzésnek?
Droughert, mi a te játkod? Eskü komolyan érdekel, nem viccelek.
Mert ugyan kevés mmo-val játszottam eddig (wow, war, aoc), de én mindbe megtaláltam az általad említett "problémát", csak valahol tarka, valahol pepita, de a lényeg ugyanaz volt.

"erre szokták aztmondani sokan,hogy questbe bujtatott grindrõl van szó,ezen szoktam a legnagyobbat borulni" Erre írtam hirtelen 2példát. De akkor mondok egy másikat: quest-szedj össze 40db itemet, amit xy mob dob. Megölsz kb.70db mobot mire megvan az összes quest itemed. Kapsz érte 60k xp-t, míg a mobok leölésébõl jött kb. 500k vagy több xp.
Amúgy azt nem látom, hogy a postomban hol volt az öngól, de legyen neked igazad...
Miért kell jókat borulni rajtam? Azokat a questeket nem csinálom meg én sem,de még így is annyi van hogy nemtudom néha melyikeket töröljem!Az általad felhozott példa a lepharistos quest,na olyanból alig van pár db(van de nem sok),hogy aki akarja az onnan is megszerezhessen a tuti cuccokat,de ha megnézed a rewardot,érthetõ miért a szenvedés,de ettõl függetlenül azt nemcsinálom meg még én sem,az nem az expéért szól,hanem csak cuccért,azt meg megszerzem máshonnan, van tengernyi másik ami expéért megy,azokat kell megcsinálni,kicsit öngolt rúgtál
A példa jó, de az is játékos válogatja, h mennyit is hajlandó ezért tenni/megér e annyit.
Mi úgy döntöttünk anno, h nem. A futócipõ atom need volt, ezért azt kihoztuk. 5 runból meg is volt a full csapatnak, s közbe minden oda szóló más questet is letoltunk.
Leparistoknál is dettora ugyanez a szitu volt. Egyéb questek teljesítése által meglett az egyik itemre a tekercs.
Akinek több kell az farmolaj ki😊
De ezen kár pörögni, mert minden mmo a grindrõl farmról szól, ami lehetõleg hetekig, hónapokig el kell h húzódjon. Hagy ne hozzak példákat😊

Azért a te hozzászólásaidon is jókat lehet "borulni". Pl. mistmane-ben/leprásoknál hány mobot ölsz meg, hogy meg legyen a quested amik a péncélt/ékszereket adják? Számolj!<#wave>

(Ha szólózol akkor csak pár száz darabot, ha partival mész akkor annyiszor párszáz amennyien vagytok. 6fõnél ez már elég sok, és ezt európában már van aki grindnek nevezi...)
Crokin
Pont siege után ne csodálkozz, ez ilyen. Közben fõleg 😄

Repatarurgyán

Nekem is volt ilyenem,újratettem a wint aztán jó lett😊 De csak simán javítással nem lett jó elsõre,lekellett formáznom a vinyot és akkor állt vissza normálisra,én is szorakoztam vele pár 7ig mire megoldottam,de hát mindenre gondoltam csak erre nem...
Itt a bizonyíték egy kép formájában.

Ja igen. Hihetetlen, de tegnap elértem a 1295136 ms-t. 😄

Hello!

Olyan problémám lenne, hogy folyamatosan laggol a játék. A normális 40 ms-rõl csak úgy felugrik 1k-ra meg többre. Folyamatos jelleggel váltakozik a ping. Már nagyon idegesítõ. Felhívtam a szolgáltatót, azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy nem tud vele mit csinálni, szerinte a gépen kellene valamit állítani, az lehet a hiba. Megnézted speedtest.net-en is és normális a le/feltöltésem, de a játék az óriási ingadozás miatt egyszerûen játszhatatlan már szinte. A háttérben semmi nem fut, ami beakasztana. Egyszerûen nem tudom mi lehet a probléma. Valami ötlet esetleg?

Kari Transzferrõl tud már valaki valamit?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

De hagyad má,erre szokták aztmondani sokan,hogy questbe bujtatott grindrõl van szó,ezen szoktam a legnagyobbat borulni😄D Igen,azért vannak a mobok is,de sokaknak az kellene hogy olyanok legyenek a questek amiben nem kell ölni mobokat..😄D
Cence te tényleg noob vagy, de nem azért mert nincs grind hanem mert csak úgy 😊

Egyébként megerõsítve, dobálnom kell a küldiket kifelé hogy legyen hely felvenni újakat. Rengeteg van. Aki nem akar grindelni annak nem kell, csak nyitott szemmel kamillázni.
jah
Sáska
az off-hand-ben levo +crit nem adodik hozza a total crit ertekhez.

semo1
es ha az off hand dagger? az +50 crit

semo1
pont ezért kerdeztem
az osszes stunable megy a levesbe

de embere válogatja,ezért van többféle megoldás,kinek mi tetszik...
elmondanám h dualkardal ugyanannyit borit mint poleval,plussz 2 fegyóba tudsz godstonet pakloni 1 helyett,és mivel nagyon gyors leszel vele,nagyszinten fullos cuccban hihetetlen darára képes a dualos gladi
BEAST
A knockdown utani sebzesekrol nem is beszelve. :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hát nem tom, hogy jobb lenne-e azért a criticalnál 2 kezes kardal és polearmal még mindig segre ülteted az enemyt ami akárhogyis nézed + "stun" idõ neked...

BEAST
Itemekbol es manastoneokbol 300 critet kell osszeszedni, mert kajaval (50), meg scrollal (90) pont kijon a 440 ami felett mar amugy sem eri meg fejleszteni. Nem probaltam meg a DW gladiatort, de igazabol nem is tervezem, amint meglattam, hogy olyan skilljei vannak (mint a chanternek is), hogy parry utan hasznalhatja csak, azonnal ment a kukaba a gondolata is. Tankolni vagyo gladiatornak biztos jo, talan meg solo grindelesre is hasznalhato, de pvpben az egyik utolso target a gladiator, akkor meg mar minek.
Ezert inkabb maradok a 2h gladiatornal, azzal legalabb akkor hasznalom a skilljeimet amikor szeretnem.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nagyobb crt,sokkal gyorsabb,igazából ha 350 körüli a crt rated skilleket nem is kell használod szépen ledarálod a mobot vele,pvpben se rossz,haver próbálta õ tapasztalatát írtam le,õ aztmondja sokkal jobb mint a pole,de csak ha megvan a crt ratéd hozzá
Tatyla
még mindig eladó az accom irányár 25k!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

több parry? ha jol tom bár én nem vok gladi és nem is tok rola semmit, de mintha valahol igy olvastam volna

semo1
mi az okossag a két 1 kezes fegyoknál a galdinál?
valami rosszul csinalok?
-szarabb dps
-skill ritacionak lottek