24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#14730 Hoigy milyen szintkülönbség lehet két fegyó között merge esetén nem tudom, de már láttam két abyss fegyót egyben és nem adódott össze a pvp bónus rajtuk. Sem az attack speed nem adódik össze.
Egyébként a merge eredménye már a végrehajtás elött is megtekinthető. Beteszed a két fegyót az npc-nél és máris láthatod, hogy mi lesz a végeredmény és mennyi kináért. Azt is, hogy melyik fegyó tűnik el végéeg ha megcsinálod a merget. -
#14729 Össze lehet mergézni egy 50-es és egy 40-es abyss fegyót egymással?
pl. orbot ? és ha igen összeadódik a + pvp bonus? -
#14728 dash and slash ha dpsre vágysz
ha használható stigmákra akkor vegyesfelvágott.
a runás stigmabuild jelenleg FOS. 2.0-ban 55ön lesz némi értelme kirakni a silence stigma miatt, bár fogalmam sincs megéri e, nem hiszem h elég magic acc illetve boostja lenne egy normal assának ahhoz hogy rádobálja akárkire a fél perces silencet + ezzel a buildel nem sok hatásos skill marad meg.
ha már itt járunk - mboostos assáról hallott már vki vmit? mennyire életképes? használ ilyet bárki is? -
#14727 nem, en mar csak a PTS-en bohockodok neha, sima szerveren se kedvem, se idom nincs jatszani. majd Tera/gw2.. -
#14726 Assasin ügyben kérnék egy kis helpet.
Melyik advenced stigma buildot válasszam, melyiket ajánljátok?
Esetleg egyik és másikrol írnátok pár szót hogy miért jó miért nem.
Elore is köszönöm. -
Tomy Lee #14725 Napokat próbálgattam és v.mi maintance kiírás volt vagy wrong paying method error.Te simán átvittél karaktert? -
#14724 most volt 4 napja a legutobbi free transfer kor vege... >> Variance -
Tomy Lee #14723 Pts klienst letöltöttem frissítettem és nem tudtam bejelentkezni élő account-al ugyanúgy haverom sem és töröltem is mert ugye nyár elején nem érdekelt annyira.
Korea-t elkezdtem szedni hátha.
Amúgy free transfer is elég lenne ismét! -
eloim #14722 nem lesz közös account wh a szerverekkel (semmi logika nincs benne)
a free transferre megvolt a lehetőség, igaz azt nem kicsit elqrták (sztem lesz még ilyenre lehetőség)
pts 2.0-val már egy ideje fut, nem kell a koreait keresgélni... -
#14721 Jó les az 8.-nak is. -
Tomy Lee #14720 Szept.7
-
Tomy Lee #14719 Legalábbis ugyanaz a fajnak 1×
Fel kellene jutni koreai tesztre meglesni update-t:) -
Tomy Lee #14718 A Factions miatt igaz,hogy unfair de hozhatnának kis bonuszt,hogy lehessen legalább 1 free transfer.. -
#14717 Nem hinném hogy változna .Elég unfair lenne a szerverek közt cipelni a cuccokat -
Tomy Lee #14716 2.0 patch-ben az account warehouse egyesítve lesz a szerverekkel vagy marad így,hogy csak 1 szerveren használható? -
#14715 /s nem tudsz irni ha halott vagy.
Ahova tudsz a groupchaton kívül az a légió /l, Lfg /3 , Trade /2 , meg szerintem a classba /4 .
Meg pl pmbe is /w .
Ha gyorsan akarsz komonikálni akkor csinálj macrot. ( U bill alatt)
Beteszed pl hogy : " /s t00h ohonhs , slvv ub 4aw. iidid"
Ikont leteszed skillbarba es csak ranyomsz mikor támadnak.
Asmo ezt fogja látni : n00b genker , kiss my 4ss. ahaha .
:)
-
Lantee #14714 Köszi az infókat! Nagyon nem akarnék én velük dumálni, csak amikor éppen lenyomok/lenyomnék egy erősebb mobot, a heal-em már padlón van, és akkor a semmiből - hátulról - belémereszt egy nyilat...na akkor azért mondanék neki(k) cifrákat...ha lehetne. :) -
Anish #14713 Vagy van még egy megoldás, ha beszélgetni akarsz egy ellenséges frakcióbeli játékossal.
http://nya.aiononline.cz/translator/
oda-vissza fordító. -
#14712 én party chatbe tudtam eddig irni halott állapotban egyedül, beszélni meg ugy tudtok az ellenféllel hogy nyitsz egy árus bódét és olyan nevet adsz a stallnak amit mondani akarsz neki és így tudtok dumálni :) -
Lantee #14711 Na, akkor ujabb kerdes(ek):
- Halott allapotban hogyan tudok irni barkinek is? Amig halott vagyok, semmifele kommunikaciot nem enged.
- Irod, hogy nyitott egy stallt. Na, az mi? Lehet csevegni az ellennel? Az hogy mukodik?
Bocsanat, ha lama kerdesek lennenek, de meg csak alig 4 hete nyustolom...van meg mit tanulnom. -
#14710 szerencsére néha jókedvükben vannak :D -
MaRee #14709 Nekem bezzeg ötödjére se sikerült Válthattam be szaré hugyé lowerben :( -
#14708 ja és megengedték tegnap az elyk hogy beváltsam a core-ban a koronákat is :D -
#14707 Ma találkoztam egy rendes elyossal, megvárta míg leölöm a mobot, nyitott egy stallt hogy köszönjön és csak aztán ölt meg :D -
#14706 visszamennyé" itt a nagyok játszanak :) -
#14705 Dolgozzá, ne kockulj :D -
#14704 4 party fér egy alliba :) -
Lantee #14703 Köszi, már van légióm. SkyGods. Az Alliance meg gondolom Légiók csoportját takarja. -
#14702 légió nélkül amugy is kiégsz hamar. mindenhez party kell, vagy alliance, főleg siegekhez meg gankelésekhez :D
keress magadnak egy magyar légiót, kezdésnek tökéletes -
Lantee #14701 Makosteszta nevű kolléga nem jár ide? Tegnap összefutottam vele a sivatagban, és hát neve alapján azonnal magyarnak tituáltam.
Szóval ha itt vagy, akkor jelentkezz! :)
Egy kis ON:
Így lvl31 tájékán kicsit besűrűsödött a program. Szinte minden helyszinen van valami quest vagy mission. DE! Pl. egy lvl29-es Mission-t képtelenség egyedül megcsinálni, hiába vagyok már lvl31. Némelyik lvl32-es mission meg gyerekjáték. A fene se érti! Na mindegy, azt hiszem vége az egyedül rohangálásnak, ezekhez már csapat kell. -
#14700 Ez igaz , 1.9 óta elég necces a sinek helyzete.
Levegoben meg halál aether hold és ambush nélkül amúgy is. -
#14699 ja mert egyébként az assa egy nagy szar pvpben(levegőben szinte minden veri). csak tudni kell olyat kifogni ellenfélnek aki.... -
#14698 hjah :D -
#14697 Welcome to the Unballanced PVP
Szokj hozzá. -
#14696 hmm -
#14695 Futás:Csizma+scroll + speedskill.
Cd nélkül skillek?
2 sec alatt még a középszar assámmal is eltolom az egész skillbart ha kell.
-
#14694 Tegnap egy belefutottam egy elyos asasinba aki olyan gyorsan szaladgált hogy kb követni is nehéz volt és cooldown nélkül tolta rám a skilljeit -_-" -
Shaenis #14693 xerb ilyet láttam már én is, a clericemmel theo labban voltam, a tank gyepálta triorant, egyszer csak eltűnt, és a radar is teljesen máshol jelezte. Healelni nem tudtam, folyamatosan kaptam a hibaüzeneteket, hogy a target nem látható satöbbi. Emiatt persze le is halt, szerencsére a party maradéka lenyomta. A végén kérdezte a tank hogy miért hagytam meghalni, próbáltam magyarázni de nem értette, ő semmit sem vett észre az egészből. -
Lantee #14692 Wow (tudom, ez nem az), KÖSZÖNÖM a válaszokat! Hirtelen értelmet nyert egy csomó minden. Örök hálám!
-
Jim79 #14691 FT - Fire Temple
ez egy insta.., meg kell csinálni egy belépő q-et és lehet menni orrba-szájba, elég jól lehet vele fejlődni.
Utána jön KHQ - Kaidan Headquaters
Ez egy nyitott elites terület, ahova szintén party-val járnak az emberek, néhány q is szól oda. Itt fejlődhetsz 41ig.
Ezek után SR - Steel Rake
Ez szintén egy insta 3 szint-el (Low, Middle, Up) Először Mid, majd Low és Up. kb 45ig elvagy itt is.
46-tól meg TeoLab, Ez is egy insta.
A enchant dolog meg úgy meg, hogy százalékos esély van a sikerességre.
Google-be rá tudsz keresni. Asszem arany cuccra a +15 kavics az 50% és minden további szint +5%. De lehet tévedek.. :S
Chanterem meg nincs, ebben nem tudok segíteni.