Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Csak kivancsisagbol hogy mennyire voltam balfasz 😊
ゾルターン
ゾルターン
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
csak már tele a nyakam azzal, hogy mindent mindig hasonlítotok ahhoz a "remekmûhöz" el kéne már fogadni, hogy ez a játék nem az aztán kész.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
ittvan minden wowos és mégis ezzel játszik akkoris ha szarszemét a játék és grindes, de akkor miért vagytok itt?
- kipróbálom
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
rasztát csak azért emeltem ki mivel vele személy szerint nekem is volt emiatt összetüzésem.
nah elég a mellébeszélésrõl.
nemrégiben galamb földön jártam és nem voltam rest bemerészkedni egyik városotokba. Valaki megismeri? 😊
Az új divat!! Pozolj Balaurral XD

http://cityofheroesmro.phpnet.us/
személy szerint én is szivesebben néznék képeket videokat minthogy, hogy eszi meg egymást a magyar wowos aionos és minden más játékos társulat...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Amúgy szerintem megtaláltam, ilyen WowWAddon-ként van itt-ott.
szte továbbra sem a grind a fõ gond(max annyiban hogy nem húz fel mindeki 5 altot), hanem a pvp gyengesége, de ezt már kitárgyaltuk, pve oldalon aki akarja megtalálja a számítását, mert hát lényegében errõl szól ez a gamma, a pve-rõl..:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"De tudom,az hogy én grind nélkül dungikból meg questekbõl megléptem a 46ot(nemegész másfél hónap alatt amibõl 2õt nem játszottam),és abból sem sok van hátra,az az én hibám,nekem több expt ad a game,biztosan rosszul csinálok vmit😊 kövezzetek meegggXD" mindkettõt te írtad....
Ezzel csak az a gond ,hogy a 1000000 mob grindolása után nekem elmegy a kedvem a játéktól. Ilyen szintü grind talán egyetlen top játékban sincs fejlõdés közben. Persze sok dolog van ami tetszik és aktív az accom is és még elõ is fogok fizetni legalább 1 hónapot ,hogy megnézzem milyen késõbb de egyenlõre ez jött le <#vigyor3>#vigyor3> remélem mire odaérek az irdatlan lagg is eltûnik a fort ostromokról mert ahogy néztem a videókat nem vicces a sok nevet nézegetni és nincs az Aion elõrébb mint anno WH volt fort lagg terén.
Bízom benne ,hogy a játékot az európai igényekhez is fejlesztik magyarán nem egy kóreai grindfesztivál lesz lásd L2.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
45-tõl 50-ig simán el van az ember ezeken a helyeken és nagyon gyorsan eltelik az az 5 szint sajna. Utána már Adma, Poeta stb, vagyis érdemes még most bejárni ezeket a területeket.