Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gurubefree
Ez hol keszult ???

ゾルターン

0Fritz0
Némi valós pénz csodákra képes, csak nem szabad túlzásba esni. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

gurubefree
laptopnal elofordulnak touchpad es mice problemak .

ゾルターン

Fehercsoki
Laptopra felraktam az aiont,fel is patchelta NCSoft launcher 1.5.1.9ig,felrakott valami directxet is,és a login képernyõn amikor felhasználói nevet és jelszavat kéne beírni ott egyik gombra sem lehet rámenni.Miért lehet ez?Asztali számítógépen teljesen jó,csak laptopnál van ez.

Nemrég mondta egy távoli ismerõsöm, hogy az ország másik részén ugyanennél a szolgáltatónál pont ugyanettõl szenvednek a játékosok. Akkor úgy látszik ez országos vagy régiós probléma. Jól elbasztak valamit akkor. Azért köszi a segítséget.

gurubefree
Van itt valaki Kahrun Asmo oldalrol aki sikerrel olt mar meg 😊????
Csak kivancsisagbol hogy mennyire voltam balfasz 😊

ゾルターン

gurubefree
Ez sem magatol hozta ossze amilye van .... anyway . Erre nekem 1 ev keves lenne .

ゾルターン

BEAST
Sajnos en se :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tényleg Seiishizo is elég komoly, Asmo oldalrol viszont nem sok ilyen nevet tudnék mondani.
BEAST
Vagy Seiishizo meg Kodex, bar utobbit jo reg lattam mar.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rangerböl talán Simca és Shion az akinek a nevét legtöbbször hallani, ök töltik sztem a nap nagy részét abyssban, templart nem nagyon tudok aki azalie szintü hirnévnek örvendeni spataloson. Gear alapján, meg senki sincs azalie közelben. 😊
Kalil szerón játszanak magyarok asmo oldalon?
nem wowos komplexusom van, irtam én más játékot is XD
csak már tele a nyakam azzal, hogy mindent mindig hasonlítotok ahhoz a "remekmûhöz" el kéne már fogadni, hogy ez a játék nem az aztán kész.

akkor meg szoljatok a szolgáltatónak, azért mondtam a virust mivel nekem is volt ilyen gondom, nekem a reinstall segített, még a másik megoldás van, amit szintén montak, van valami latencyfixer töltsétek le hátha segít, jobbat nem tudok sajnos

Ki a top ranger meg templar spataloson? Kb olyannak érdekelne a profilja, mint pl Azalie az assák között.

Aha, csak épp a másik két haverom is ugyanennél a szolgáltatónál van és náluk is jelentkezik a lag, mondjuk náluk most kezdett akkora méreteket ölteni, mint nálam. Elég véletlenszerû, hogy épp mindhárman ugyanakkor ugyanazt a vírust kapjuk meg. Ráadásul egyikük épp az Aion elõtt telepített Windowst.

Cencenek wow komplexusa van. Mindenhol wowost lat. 😛

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

ittvan minden wowos és mégis ezzel játszik akkoris ha szarszemét a játék és grindes, de akkor miért vagytok itt?

- kipróbálom

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

lehet ezen gunyolodni, de ettöl még így van, nézd meg a sok hc arcot akik ugy védték a játékot mint a legyek a szart... egy sincs már itt, mind csak rusholt aztán szevasz...
rasztát csak azért emeltem ki mivel vele személy szerint nekem is volt emiatt összetüzésem.
nah elég a mellébeszélésrõl.

nemrégiben galamb földön jártam és nem voltam rest bemerészkedni egyik városotokba. Valaki megismeri? 😊

Az új divat!! Pozolj Balaurral XD

Ámen !

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

látom a flame még mindig megy hogy mekkora fos az aion vs mekkora nem fos, emlékszem még az idõkre rasztah barátom mikor még te küldtél el mindenkit az annyába ha csak rossz szemmel nézett a játékba, majd gyorsan felgrindelted a karaktered merthát legyünk már 50 és übertáp, sietned kellett kiégtél igy már ez is csak egy szar fos játék és minden más jobb ettöl is, mintahogy érdekes modon ittvan minden wowos és mégis ezzel játszik akkoris ha szarszemét a játék és grindes, de akkor miért vagytok itt? akinek nem tetszik ne játszon vele ne fikázza, akinek tetszik tolja és kész, naponta 1x ránézek erre a forumra és mindig ölitek egymást...
személy szerint én is szivesebben néznék képeket videokat minthogy, hogy eszi meg egymást a magyar wowos aionos és minden más játékos társulat...

bekaptál valami virust (akár elfogadod akárnem) nekem is volt ilyen megoldást kakimaki irtam, format C és nem lesz gondod...

Tatyla
na kicsit takarítottam ,ne térítsünk senkit sehova,köszönöm

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Elég csak a fele <#vigyor2>

Frosty01
HALLOD!
akarok én is abból amit szívsz!!!!

practitioner of the forbidden arts of death

Nagy valószínûséggel az AION hibája, tele voltak (lehet mégvannak is) a support fórumok ezekkel a hibákkal. Legtöbbször adsl nettel rendelkezõknél jelentkezett, de ha jól tudom ezzel már a bétában is voltak gondok, de azt akkor javították. Az én laggom a startot követõ napokban kezdõdött, egy patch után. Minden más mmo-ban nomális pingem volt, egyedül AION-ban ment fel több 100-ra. Én akkor a fórumokon találtam megoldást, nekem ez segített. Elõtte volt win reinstall winxp/win7-32/win7-64bit, tûzfallal/nélkül semmi nem segített.
BEAST
<#wilting>

azért mert a keresõd nemtalált semmit attól még lehetsz vírusos😊persze nemmondom hogy az okozza,csak hogy az semmit nem jelent.
2,5/1-es a netem. Felraktam ezt a latency fix-et, amit Droughert ajánlott, de sajnos nem segített. Tegnap már lefuttattam a víruskeresést is, de nem talált semmit.

s0n1c
<#hehe>
Hát ha csak az Aion csinálja akkor nemtudom,nekem amikor böngészõvel nyitottam meg oldalakat akkor is csinálta,plussz aminek nem volt köze a nethez az is csinálta,de ez vírus volt,akkor nálad nemtudom...Ha netezés közben nemveszel észre különbséget akkor tippem sincsen,forumon sem találsz errõl vmit h van-e másnak is ilyen gondja?bár aztmondod éjszaka abbahagyja...milyen a neted?
Én nagyon szeretem az AION játékot, mert én ott egy sorcerer vagyok inkább ott én. Nagyon tetszenek a varázslatok, és a karakterem ruhája. Tegnap átfestettem marine kékre, ami sötétebb mint a vendornál kapható kék festék. Szeretem nézni a tájat, és tetszik a hóesés is. Mert én nagyon szeretem az AION játékot, mert én ott egy sorcerer vagyok inkább ott én. És ezért is szeretem az AION játékot. És még tetszenek az állatok is nekem, amik benne vannak ebben az AION játékban. Nagyon örülök amikor a légiótársaimmal megyünk együtt harcolni a gonosz ellenség ellen, és õk olyan bátrak, hogy teljesen csodálozom is, mert ilyen nagyon bártak õk. Remélem, egyszer én is lehetek ilyen bátor mint a társaim, mert õk aztán tényleg bátrak. Sokszor megmentik a gyengéket, és megtámadják a rossz embereket is. Nem is félnek ám õk semmitõl inkább, és nagyon örülök hogy ilyen bátor társaim vannak, és ezért nagyon szeretem az AION játékot, mert én ott egy sorcerer vagyok inkább ott én. Néha szoktam félni ebben az AION játékban szerintem, de nem is szoktam félni inkább, mert a társaim olyan bátrak, hogy mindig megvédenek ha rossz, fehér szárnyú repülõ ellenségemberek akarnak bántani engem.
s0n1c
nerd rage 😉
Csak az Aion csinálja. Néztem speedtest.net-en is normálisan voltak az értékek. Viszont hajnalban jó volt a pingem, tudtam is játszani. De most is pl már kezdõdik a ping emelkedés meg laggolás.

amikor van ez az atomnagy laggod,akkor a géped más tevékenység közt is szaggat,vagy csak konkrétan Aion?
Nem, egy egyszerû program, ellenõrizni is tudod, hogy fut-e. Ha nem akarod tovább használni, akkor uninstall neki. Nekem ez megoldotta a problémát, használata után 40-80ms között volt a pingem. Egy próbát megér.
De ugye nem rontja el a Winfost vagy bannolnak érte? 😄
Amúgy szerintem megtaláltam, ilyen WowWAddon-ként van itt-ott.

Én 2 dolgot hiányolok de azt nagyon,abból az egyik a videó alapján orvoslova lesz,még pedig egy rendes siege földön.Ami most van az gyenge eresztés,nem mondanám hogy rossz,nemsokszor voltam a gépem miatt sajna,de azért ellehetett lenni,de messze nem az igazi,fõleg ha vki már volt várostromon más mmoban.De mint a video megmutatta tervezik ennek változatását,és akkor lehet még több fight😊A másik a PK hiánya. Ezt nemtudom hogy a mostani Aion rendszer mellett hogyan lehetne megoldani,de ha erre kitalálnának vmit és lehetne PKzni,az nagyon megdobná a dolgot,folyamatosan lehetne bunyozni minden helyen😊
Jockey
nos, pont az aion volt az, amirõl csak max olvasni lehetett mi lesz 50en pvp-be, szal lutrit vett az ember. Persze ma már nem, mert vannak vélemények minden oldalról..:-)
szte továbbra sem a grind a fõ gond(max annyiban hogy nem húz fel mindeki 5 altot), hanem a pvp gyengesége, de ezt már kitárgyaltuk, pve oldalon aki akarja megtalálja a számítását, mert hát lényegében errõl szól ez a gamma, a pve-rõl..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

igen abyssban toltam egy darabig,de ott grindel annyira gyorsan fostam a szinteket hogy nah...Elismerem ha elbaszok vmit,ezt elbasztam,igen,eleinte kisszinten grinden fejlpõdtem pár napot,ennyi...huha...😊 De igazad van a dologgal kapcsolatban amit felhoztál,ennyi😄 grindeltem pár napot,de úgy hogy közben mentek a pvpk stb...jajjj de rossz vooolt😊
Rajtad sem könnyû elmenni:"kinek mi jön be azzal a gyorsabb...quest van szarásig,minimálisat kell grindelni mellette,de én pl grindel fejlõdöm,szerintem így gyorsabb,3hét-->lvl 41 .bár most már belassulok a grindnél mert abyssban már kicsik a mobok,máshova meg nemnagyon megyek,de lehet most questelgetni fogok kicsit"
"De tudom,az hogy én grind nélkül dungikból meg questekbõl megléptem a 46ot(nemegész másfél hónap alatt amibõl 2õt nem játszottam),és abból sem sok van hátra,az az én hibám,nekem több expt ad a game,biztosan rosszul csinálok vmit😊 kövezzetek meegggXD" mindkettõt te írtad....
2hetet nemjátszottam másfél hónapból te fasz,de igazad van nemlehet kivenni mit akartam írni,nem feltünõ a hiány amit véletlenül nemírtam ki mi??istenem vaze...
Van igazság abban amit mondasz L2rõl,akármennyire is aztmondom hogy az a legjobb MMO,azt még én is elismerem hogy tulzásba vitték a grindelést!!Viszont ott nemtudom mi lehetne a jó megoldás questelés terén,mert ott ha betennének olyan questeket mint pl ide,hogy csak úgy elmegy az ember fejlõdgetni magában,nem pedig mobok ölésével fejlõdne,akkor vesztene a game a varázsból,hiszen ott pont farm közben alakulnak ki a konfliktusok,onnan jönnek a clanwarok,meg a szövik is,de az tény hogy ha 10szeres szorzó lenne az expn L2ben offon,az sem lenne tulzás😊De a pvp része meg a fightok kárpótolnak mindenért😊 De ez nem L2 topic bocsika kicsit elragadtattam magam😊Én is várom amugy milyen irányba alakul majd Aion fejlesztés,mert hosszútávra tervezem,L2vel eljátszadoztam majdnem 4 évet,ezzel nemfogok annyit az tuti mert ha euban megjön B&S akkor pápá Aion😊)
s0n1c
másfél hónapból 2-t nem játszottál? alapgecijóvagy!
Én szûk látókörû,mondja ez az akinek Aion grindes..😄D Nem vagyok belebuzulva amugy egyáltalán,mielõtt manit meg sok idõt beleölök egy gameba elõtte meggyõzõdöm róla hogy érdemes-e,kipróbálom,és ha megegyezik az elvárásaimmal akkor tolom neki😊)Nem pedig azért nyomom mert "jaaaj ez a nagy Aion",hanem mert jó.Ami nemtetszik az gyorsan kibukik,és delete. De tudom,az hogy én grind nélkül dungikból meg questekbõl megléptem a 46ot(nemegész másfél hónap alatt amibõl 2õt nem játszottam),és abból sem sok van hátra,az az én hibám,nekem több expt ad a game,biztosan rosszul csinálok vmit😊 kövezzetek meegggXD
Jeffjohnson
Nekem csak az a bajom ,hogy nincs még egy ilyen top mmo ahol a questben megölt mobok több xpt dobnak mint a quest maga mikor leadod. Az a baj,hogy inkább érdemes elmenni x100000 mobot megölni mint a 2 féle questet megcsinálni vagy craft alapanyagot gyüjtögetsz vagy 20-30 mobot kell megölni és nagyjából ennyi amit én eddig láttam.
Ezzel csak az a gond ,hogy a 1000000 mob grindolása után nekem elmegy a kedvem a játéktól. Ilyen szintü grind talán egyetlen top játékban sincs fejlõdés közben. Persze sok dolog van ami tetszik és aktív az accom is és még elõ is fogok fizetni legalább 1 hónapot ,hogy megnézzem milyen késõbb de egyenlõre ez jött le <#vigyor3> remélem mire odaérek az irdatlan lagg is eltûnik a fort ostromokról mert ahogy néztem a videókat nem vicces a sok nevet nézegetni és nincs az Aion elõrébb mint anno WH volt fort lagg terén.

Bízom benne ,hogy a játékot az európai igényekhez is fejlesztik magyarán nem egy kóreai grindfesztivál lesz lásd L2.

Sáska
SR-re meg varok sztem 42ig. Puggal annyira nem erdemes menni, mert mindig csapodik egy 46+ karakter, s akkor szamomra oda az xp.

senki nem veszekszik veled, csak Te elég szûk látókörû vagy és bele vagy buzulva egy játékba ami másoknak nem tetszik a grind miatt, ergo te nem tudod elfogadni ezt és foggal körömmel véded 😊 jó grindelést

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Jah,bele kell rázódni minden mmoban elõször a questelésbe,eleinte itt is nehéz volt,mert nem ismertem,de ez változik,csak én nehezebben rázódom bele mint mások,ennyi.De ha AoCt felhoztad alapul,akkor mondhatjuk(személyeskedésen kívül természetesen)hogy a te véleményed sem számít,hiszen akinek az tetszik..😊Na de tényleg hagyjuk ezt a vitát,ez a hozzászólásod feletti postod semmi konkrétumot nem ír,de még az sincsen kizárva h a 3 dbl exp hétvége elõtt írták és arra gondoltak hogy majd ott gondoskodnak az emberek fejlõdésérõl..😊Amúgy mint korábban említettem,nem mi vagyunk a többség,ez csak egy töredéke (eu/us) az Aionozkoknak,és a többségnek ez kell,de ha külön figyelembeveszik az eusok sírását,akkor ám legyen minden hétvégén dupla exp boost,csak akkor annyira gyorsan felfejõdik mindenki,hogy a dungeonok már nem fognak fejlõdési lehetõséget adni,stb stb...,én egyedül craftra használnám,de arra nagyon!!😊) Mind1 is,tényleg ez fölösleges vita,kinek a pap.....de a lényeg hogy maga a game jó,és igen csak biztatóak a fejlesztések amik készülõben vannak,szóval akinek tetszik játsza,akinek nem az mennyen nézzen másikat,csak tényleg béke már😄D
Ha full runokra gondolsz, akkor 44 már kell hozzájuk. SR-be a belépõ a 40, de az még csak a középsõ része. 3 szintje van.
45-tõl 50-ig simán el van az ember ezeken a helyeken és nagyon gyorsan eltelik az az 5 szint sajna. Utána már Adma, Poeta stb, vagyis érdemes még most bejárni ezeket a területeket.