Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- There is no such thing as innocence, only degrees of guilt. -
referral program keretében meg tudna valaki hívni? (http://na.aiononline.com/referral/)
A felsõ sor az asmo. -.-
Veni, vidi, vici
Azért gondoltam, hogy meglehet a fegyó 5 kariból, mert amikor megcsináltam a daeva questet, automatikusan megjelent egy új quest lehetõsége annál az npc-nél, és az a feltétele a kezdésnek, hogy a full set legyen meg. Az meg megvan 5 karival.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Fabled = sarga item, es sarga ekszerekre gondoltam, sry.
Sáska: remélem szivatsz a fegyó questtel kapcsolatban, mert akkor biz már most leszarom az egészet így 4 item után. Talán a run speed miatt azt a pár szintet még behúzom, de hogy új kari... Tökéletesen kizárt dolog. És amúgyis, tényleg szebb az asmo íj. 😞
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Azt vagod, hogy a fegyvert a 6. lvl30as karakter tudja kilockolni a chest, pauldron, gloves, legs, schoes armorok utan egy kulon quest teljesitese utan..?😊
Abyssbol ha ujra szednek 30as itemet, en a fabled itemekre mennek ra, bar ez csak szubjektiv velemeny.
Eddig nem is néztem a daeva fegyókat. Az alsó sor akar lenni az asmo verzió? A kardok szebbek ott.
A set 12% speedet ad úgy tudom. Ezt megéri lehetõség szerint egy 20% körüli abyssos csukára váltani, vagy szedegessem csak az ékszereket és majd 40en váltok ruhákat?
Meg olvastam egy olyat is, hogy levesznek az atk speedet adó fegyverek accuracyjébõl. Akkor viszont miért is drágább a simánál? (még mindig abyss grade-ben gondolkodva) Accus kövekkel kell kirakni majd a geart?
En is ezen gondolkozom, hogy ezt tegyem, vagy inkabb fokuszaljak a mainre, mert magas szinten megiscsak jobban ki lehet hasznalni a dupla xp-t. Viszont mar van 4 30+ karakterem, s egy 22es, meg egy 13as, es a daevanaion fegyverekeleg jol neznek ki..

Am tök jó, akkor végre fel tudom rántani az uccsó karit is daeva sethez, már rohadt unalmas a 20-30 grind így ötödször...
irányár: 20.000 Ft.
+1 account 35 healerrel és rangerrel . kahrun asmo.
irányár: 10.000 ft
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
forras: AionSource
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Sanca: ha bemákolod a craftot akkor jól jársz, de az is lehet, hogy ezt a pénzt mind elbukod és semmi eredmény, sok sikert hozzá! 😊
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Ez te lehetsz 😊 De szólj ha tévedek 😊
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
való életbe átülteted egész jól ellenél..:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Abyssba meg mar nalunk is nehezebb staint grindelni, de 3 emberes grp-al azert van esely ha tudjak mit csinalnak.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Ahogy sikerult: Mar a legelejen is szerettem brokerezni, napi 2 orat biztos mindig eltokoltem vele. Szepen is jott a penz, de persze sohase volt eleg.
Rajottem hogy hiaba van 5 millam(abban az idoben(kb lvl 35) kurvasok volt ez), kb 20 milla kene hogy expert tailor legyek. Na ekkor elkezdtem gondolkodni hogy a picsaba lehetne ezt megvalositani.
Felhuztam 1 karit spataloson, 1et perenton lvl 10ig, csinaltam meg a serveremen 5db lvl 10es shopkarit, es a masik 2 serveren atlagoltam az arakat(minden egyes cuccnak, amit ugy iteltem meg hogy penz lehet benne). Ez azert kellet, mert a mi serverunk 1 hettel kesobb indult, es igy vegulis azt lehet mondani hogy "lattam a jovot". Fogtam azt az 5millamat, es befektettem fluxokba. kb 10k/db vettem vagy 100 expert major armor fluxot, meg ilyeneket. Aztan 2 het mulva amikor felment az ar mindig eladtam egy kis reszt, es azt a profitot is befektettem ujabb szerintem jovedelmezo dolgokba. (ilyenek voltak pl a stigmak).
Szoval kb ez a lenyeg, minden egyes itemnel megjegyeztem hogy mennyiert eri meg megvenni, es mennyiert lehet jol, de ugyanakkor par napon belul eladni.
Vegulis a lenyeg az hogy a broker minden egyes lehetseges penzkeresesi lehetoseget kiprobaltam, sokszor beszoptam, de meg tobbszor fektettem be jo helyre, es mindig azt hajtottam ami a legjobban ment.
Es az 1ik alapszabalyom: a penzt mindig be kell fektetni mmo-ba, gondoljatok bele, 1 honap mulva sokkal tobb penz lesz a forgalomban, ergo a legtobb cucc ara is felmegy, szal vegulis a kinah nagyon durvan inflalodik. Nem veletlenul van "csak" kb 50m kinahom most keszpenzben, es tobb mint 1 milliardom cuccokban. (az expanded cube1 tartalma kb 500-800m kinahot er serverfuggoen.)
Ja es meg mindig nem vagyok expert tailor mert sokallom a worthy premium armor fluxok arat😄
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Stigma köveket, amit 20as szinttõl lehet betenni azt hol lehet venni v. vagy csinálni kell ?
Elõre is köszi..
<#conf>#conf>
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
*(A kep direkt van kisatirozva, nehogy satir nelkul felkeruljon aionarmory forumokra azt menne ott a flame). Tovabba meg mielott menne az ebay duma, mindezt kinah vasarlas nelkul ertem el, es nem, nem is kaptam senkitol semmit.
practitioner of the forbidden arts of death
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.