Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez a 2 kep ossze van keverve mer az also bow az asmo ><

- There is no such thing as innocence, only degrees of guilt. -

sziasztok!
referral program keretében meg tudna valaki hívni? (http://na.aiononline.com/referral/)
http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=118397&serverID=31

A felsõ sor az asmo. -.-

Sáska
tegnap neztem ingame a fegyver rewardokat a clericemnek, s a felso sorban levo pajzsot ajanlotta fel, innen gondolat, hogy a felso sor az asmodoke.

Ez érdekes, mert alul az összes kardra rávágnám, hogy tuti asmo (sötétebb, agresszívabb kialaktás), viszont könyv+pajzs terén pont fordítva, a két alsó az elyosé egyértelmûen. A bot, íj, orb annyira nem jellegzetes talán, azokból nem derül ki.

szerintem pont fordítva, az alsó sor az asmodian és a felsõ az elyos legalábbis asmot láttam már 1 handed swordel ami az alsó képen van, felsõbõl viszont még semmit (bár sztem ezt a színük és kinézetük alapján is látjátok)

ha megvan az ot item es egykarin van mind es tudja hasznalni oket akkor mar feltudod venni a fegyver kuldit de nem feltetlen 5 kari kell hozza nekem csak 4 volt xD

Veni, vidi, vici

Akkor jó, már megijesztettél, azt hittem ratyi gyûrût vettem ki 44k AP-ért tegnap. xD

Azért gondoltam, hogy meglehet a fegyó 5 kariból, mert amikor megcsináltam a daeva questet, automatikusan megjelent egy új quest lehetõsége annál az npc-nél, és az a feltétele a kezdésnek, hogy a full set legyen meg. Az meg megvan 5 karival.

BEAST
Kulonbseg hogy itt van vastagsaguk, nem ugy mint l2ben xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sáska
most hogy rakerdeztel, lehet, hogy tevedek, s neked van igazad, miszerint az 5. karakterrel miutan megszerezted az utolso daevanaion armort, belevaghatsza fegyvert ado questbe.
Fabled = sarga item, es sarga ekszerekre gondoltam, sry.

Bocsi dupla: mit értesz fabled item alatt? 😊

ErrOr: ezek szerint jól láttam az angel slayert, dragon slayert, avadon shieldet, meg a rövidített somot is? 😊 Sõt a másik bicska meg az a B grade-es elfelejtettemanevét.

Sáska: remélem szivatsz a fegyó questtel kapcsolatban, mert akkor biz már most leszarom az egészet így 4 item után. Talán a run speed miatt azt a pár szintet még behúzom, de hogy új kari... Tökéletesen kizárt dolog. És amúgyis, tényleg szebb az asmo íj. 😞

L2 fegyverek, ez gáz 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Sáska
Felso sor az Asmodian rewardokat mutatja, mig az also az Elyos-et. Szerintem is az Elyos kardok szebbek, bar a pajzs s az ij viszont az Asmonal jobban tetszik.
Azt vagod, hogy a fegyvert a 6. lvl30as karakter tudja kilockolni a chest, pauldron, gloves, legs, schoes armorok utan egy kulon quest teljesitese utan..?😊
Abyssbol ha ujra szednek 30as itemet, en a fabled itemekre mennek ra, bar ez csak szubjektiv velemeny.

Nekem már 24 az ötödik, de pikkpakk megvan 22-rõl is, fõleg ha jó pve képességekkel bíró kaszt. Péntek este lazán össze lehet dobni, és ott az egész hétvége a mainre. 😊
Eddig nem is néztem a daeva fegyókat. Az alsó sor akar lenni az asmo verzió? A kardok szebbek ott.
A set 12% speedet ad úgy tudom. Ezt megéri lehetõség szerint egy 20% körüli abyssos csukára váltani, vagy szedegessem csak az ékszereket és majd 40en váltok ruhákat?
Meg olvastam egy olyat is, hogy levesznek az atk speedet adó fegyverek accuracyjébõl. Akkor viszont miért is drágább a simánál? (még mindig abyss grade-ben gondolkodva) Accus kövekkel kell kirakni majd a geart?

Sáska
😊
En is ezen gondolkozom, hogy ezt tegyem, vagy inkabb fokuszaljak a mainre, mert magas szinten megiscsak jobban ki lehet hasznalni a dupla xp-t. Viszont mar van 4 30+ karakterem, s egy 22es, meg egy 13as, es a daevanaion fegyverekeleg jol neznek ki..

Mert a redbull mennyi +flight time-ot ad? <#idiota>
Am tök jó, akkor végre fel tudom rántani az uccsó karit is daeva sethez, már rohadt unalmas a 20-30 grind így ötödször...

Eladó lv 50 Templar ( tank) támadó felépitássel. Kahrun. asmodian.

irányár: 20.000 Ft.

+1 account 35 healerrel és rangerrel . kahrun asmo.
irányár: 10.000 ft

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

Sáska
hetvegen ismet dupla xp lesz. lehet kesziteni a redbullt<#smile>
forras: AionSource

sáska for president!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Tatyla
én támogatlak

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sáska
ha senkinek nincs ellenvetese, en jelentkezek ra, rendszeresen olvasom a topicot, s meg jatszom is<#papakacsint>

aha

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Fehercsoki
Az hogy egy fegyver 3 strike weapon az mit jelent?Háromszor üt 1 helyett?

Tatyla
mivel a mai nappal eladtam az accomat átruháznám az házigazda jogot bárkire aki a szabályoknak megfelelõen jelentkezik a moderátoroknál és õk õt válasszák ki,vagy ti itt megszavaztok valakit!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hogy de utálom szar sg forummotort.
Sanca: ha bemákolod a craftot akkor jól jársz, de az is lehet, hogy ezt a pénzt mind elbukod és semmi eredmény, sok sikert hozzá! 😊

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=20024&serverID=46

Ez te lehetsz 😊 De szólj ha tévedek 😊

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

ott nem lát a jövõbe 😊

Frosty01
tõzsdét próbáltad már?

practitioner of the forbidden arts of death

Jockey
szép
való életbe átülteted egész jól ellenél..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jah, jelenleg 200k a stain nalunk, mondjuk nemreg meg 240k volt. De jon 1-2 gazdag srac aki hamar akar fenril's nacit es 1-2-re felemgy az ar 300-400k-ra 😊
Abyssba meg mar nalunk is nehezebb staint grindelni, de 3 emberes grp-al azert van esely ha tudjak mit csinalnak.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Jah, q3-aztam.

Ahogy sikerult: Mar a legelejen is szerettem brokerezni, napi 2 orat biztos mindig eltokoltem vele. Szepen is jott a penz, de persze sohase volt eleg.
Rajottem hogy hiaba van 5 millam(abban az idoben(kb lvl 35) kurvasok volt ez), kb 20 milla kene hogy expert tailor legyek. Na ekkor elkezdtem gondolkodni hogy a picsaba lehetne ezt megvalositani.
Felhuztam 1 karit spataloson, 1et perenton lvl 10ig, csinaltam meg a serveremen 5db lvl 10es shopkarit, es a masik 2 serveren atlagoltam az arakat(minden egyes cuccnak, amit ugy iteltem meg hogy penz lehet benne). Ez azert kellet, mert a mi serverunk 1 hettel kesobb indult, es igy vegulis azt lehet mondani hogy "lattam a jovot". Fogtam azt az 5millamat, es befektettem fluxokba. kb 10k/db vettem vagy 100 expert major armor fluxot, meg ilyeneket. Aztan 2 het mulva amikor felment az ar mindig eladtam egy kis reszt, es azt a profitot is befektettem ujabb szerintem jovedelmezo dolgokba. (ilyenek voltak pl a stigmak).
Szoval kb ez a lenyeg, minden egyes itemnel megjegyeztem hogy mennyiert eri meg megvenni, es mennyiert lehet jol, de ugyanakkor par napon belul eladni.
Vegulis a lenyeg az hogy a broker minden egyes lehetseges penzkeresesi lehetoseget kiprobaltam, sokszor beszoptam, de meg tobbszor fektettem be jo helyre, es mindig azt hajtottam ami a legjobban ment.
Es az 1ik alapszabalyom: a penzt mindig be kell fektetni mmo-ba, gondoljatok bele, 1 honap mulva sokkal tobb penz lesz a forgalomban, ergo a legtobb cucc ara is felmegy, szal vegulis a kinah nagyon durvan inflalodik. Nem veletlenul van "csak" kb 50m kinahom most keszpenzben, es tobb mint 1 milliardom cuccokban. (az expanded cube1 tartalma kb 500-800m kinahot er serverfuggoen.)
Ja es meg mindig nem vagyok expert tailor mert sokallom a worthy premium armor fluxok arat😄

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sziasztok.
Stigma köveket, amit 20as szinttõl lehet betenni azt hol lehet venni v. vagy csinálni kell ?

Elõre is köszi..

<#conf>
Tippre nem 400k 1 stain náluk, és abysson se jut minden asmora aki farmolni akarja, 1 party full fenril/pvp set-es elyos mint nálunk. 😊
l2p!!! 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

BEAST
Amugy mi a titkod? Vagy ez hogy sikerult? :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

te véletlen nem q3maztál?

BEAST
hiheto 😄

Remelem ennyibol csak sikerul a Fenril's naci 😊

*(A kep direkt van kisatirozva, nehogy satir nelkul felkeruljon aionarmory forumokra azt menne ott a flame). Tovabba meg mielott menne az ebay duma, mindezt kinah vasarlas nelkul ertem el, es nem, nem is kaptam senkitol semmit.

köszi a helpet ^^ megvan.
Fehercsoki
Hát igen,csak ha nem tudja mit keressen,akkor azt sem tudja hogy a "radar" mit akar azzal a jelzéssel.

Frosty01
a radar is kijelzi, és ha beírja hogy /obelisk akkor csinál is vmit, csak még sose próbáltam ki h mit 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Fehercsoki
Obelyskekkel kell "beszélni",fizetned is kell érte de elég keveset,és amelyik városban beszélsz az obelyskel oda rak majd.Egyébként ha nem találnád egy szobort keress.

Sziasztok. Azt hogy, lehet megoldani hogy, a return skill ne mindig a kezdõ szigetre rakjon?
kakaoskalacs
Üdv! Trial lehetoseg van a jatekhoz?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Castoron asmo accot vennék.

BEAST
Ujabb Azalie video :o

gurubefree
beruhazas elobb a xeno-t kellene befejezni a fegyoert

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

gurubefree
na oda elnezek ma 😊 csinalok en is egy pikcsort.

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Steel Rake insta, középsõ szint, kincses kamra Mantutu-nál (nagy majom boss a legvégén).