24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#14770 hali sziasztok
van egy kis gondom
van ez az oldal és használnia kellene a java progit fut a háttérbe de nem látom magát a karaktert mert eltakarja ez a manual feliratos szöveg van valakinek ötlete?
firefoxot használok böngészőt de expoler alatt is megcsinálja ugyanezt régebben működött. -
#14769 Idézve:
"Tehát összegzés:
Aki most akar új karit kezdeni annak van 3 englis szerver.
helyzet Telemachos Elyos-t nem kreálhatsz arány 70/20 elyos/asmo
JÓL elvagyunk..."
Igen most talán változott a helyzet annyiban, hogy szinte senki nem riftezik és a nagy karikkal foglalkoznak. Abból tudod lemérni ami a brókernél van, az eddig hiány könyvek amiket a riftek közelében lehetett szedni elárasztották a brókert, úgy hogy előtte max. ha valakinek véletlenül esett azt vágta be arany áron.
Jó lenne ha a mostani arány maradna nem akarok sokat egy 60/40 is elég lenne de nem látok erre sok esélyt. -
#14768 Sziasztok
Spataloson Elyos oldalon vennek barmilyen karaktert .... naked is megteszi ; nem kell hogy Lv.50 legyen :) valami expert-el ( handi elonyben )
koszi -
Sanca #14767 Miért ne, jó poén az :) -
#14766 Mindegy melyik szerver????
Minden szerveren van expert fegyverkovács karid? -
#14765 nem 10 20 ember, de igazad van azért mentek vissza játszani mert vártak valamit, nem vagyok jos ahogyan te se, de ahogy én több oldalrol levettem, sokak nem ezt várták, mig sokak ezt várták, mind beálitottság kérdése, meglátjuk milesz -
Vicodine #14764 Az az ember,aki visszajött játszani,az azért jött vissza,hogy ha tetszik neki minden akkor maradjon,legalább is én azért fizetnék,hogy akkor már legyen vmi ugye,és mivel most minden tuti,egész jo a balance is,sok az ujdonság,szoval szerintem nem lesz itt baj még sokáig.Az,hogy 10-20 ember irogat valamit,az meg nem mérvado,itt szerverenként többezer játékosrol van szo -
#14763 ez a helyzet valoszinüleg egészen a honap végéig fog fent állni még le nem jár sok ember subja, okokat nem mondok, nézegess oldalakat és rájössz majd. -
Sanca #14762 Mindjárt meglesz 500 Weaponsmithing :)
Ja és egyébként, ha valaki talál lvl 51+ sárga vagy narancs weaponsmith design-t, vevő lennék ra 3-4 milla körül, mindegy melyik szerver. -
Vicodine #14761 Ebben tévedsz,ugyanis 2.0 visszahozott elég sok asmot,elyost viszont arányában nem annyit,most kb egyforma erösek lehetünk,annyi ember van mint aion kezdetekor kb.Az igaz,hogy ha valaki elmegy elyosokhoz akkor 10szer annyian mennek rá,de ez forditva is igaz halo!Most aztmondom végre kicsit visszaesik az elyosok arca telemacson,és aránylag balance van.Abyssi fortressek meg most nem mérvadoak,mert mindenki questel és fejlödik,bár ehez képest az elsö gelkamrosi siegen vagy 6-700 50+os asmo ott volt ,és ami nemmindegy,hogy hamarabb befoglaltuk a fortresünket mint az elyosok,ráadásul nekik a másodikat aznap nem is sikerült,mig nekünk mindkettöt,tehát ez az elyos fölény kicsit alábbhagyott -
titani #14760 Tehát összegzés:
Aki most akar új karit kezdeni annak van 3 englis szerver.
helyzet Spatalos Elyos-t nem kreálhatsz arány 80/10 elyos/asmo
helyzet Telemachos Elyos-t nem kreálhatsz arány 70/20 elyos/asmo
helyzet Perenton Asmodion-t nem kreálhatsz 70/20 asmo/elyos
viszont magyar guild nincs Perenton-on
JÓL elvagyunk... -
XLancer #14759 Oké ez meg már az én lámaságom...
Szóval frissebb link:
http://i110.photobucket.com/albums/n82/X-Lancer/Untitled-1copy-2.gif -
XLancer #14758 WTB szerk...
A link az armoryhoz mégegyszer:
http://i110.photobucket.com/albums/n82/X-Lancer/Untitled-1copy-1.gif -
XLancer #14757 Hello!
Szeretném eladni a L50-es Elyos Rangerem Spataloson.
Armory:
http://i110.photobucket.com/albums/n...ed-1copy-1.gif
Extract-vitalty: 399
Extract-aether: 399
Handicraft (expert): 449 minden recivel 399 alatt
2kk Kinah a karakternél meg egy halom mati a WHban. Collector's edition pre-order-el. A névváltó kártya meg megvan.
Akit érdekel, NE ITT ÍRJON, hanem -> xlancer(kukac)hotmail(pötty)com -
#14756 Balance?
Ez most valami elég fura vicc lehetett amit csak az ott játszó asmok nem értenek.
Ha az balance, hogy csak kb. 5 lvl 50 es ely jut rád akkor gyere :D
ui. szerdán voltam utoljára ingame, akkor asmo oldalon már egy fort sem volt... -
#14755 Inquisitors pl meg Legend of HUN ha jól emlékszem -
#14754 érdeklődnék 2.0 ás tapasztalatok alapján, hogy szolgál az assassin és a sorcerer pvp ben? (valami öszetett dologra lennék kiváncsi, nem csak annyira hogy jól, rosszul.)
elöre is köszi -
titani #14753 Köszi
akkor megyek a Telemachus-ra Asmo oldalra
/legalább ott van egy kis balance /
tehát, Telemachuson Asmo oldalon milyen Magyar guild van? -
Malachit #14752 Külön magyar Légio nem nagyon van a Perento-n tudomásom szerint. A Bicskásokat (Galamb Off! áttelepült tagok voltak azthiszem) láttam első transzfer után, de nem tudommi lett velük. Mostanában egyet se láttam.
Galamb Off is van de 1 tagot mutat rájuk.
Páran vagyunk a Cronic-ban, ami nemzetközi. -
#14751 Ha most veszi meg valaki, akkor van értelme. -
titani #14750 Üdvözlet
a Perento szerveren Asmo oldalon milyen Magyar guild van ?
-
#14749 nm :) -
foxxi #14748 Messze nem De köszi az infókat, nem volt teljesen tiszta , miért kérnek eegy kisebb vagyont :) -
#14747 Ha nagyon fanatikus vagy megveheted dobozosan hogy örülj neki :D meg asszem kapsz akkor 2 pet-et ajándékba -
foxxi #14746 akkor mi kerül 23 euróba? -
Shaenis #14745 free -
Lantee #14744 Kicsit most összezavarodtam. Van ugyebár ez a kieg. Assaul on Balaurea..vagy valami ilyesmi. Guild Warson nevelkedve, gondoltam meg kell vennem, aztán játszhatok. Erre ma updatelte magát a játék, de nem is kicsit! Most akkor meg kell vennem a kieget, vagy free? -
StarFist #14743 A Hungarian Army 63 taggal. -
#14742 Sehol, csak gyüjtsd be a luckokat és megvagy. -
Vicodine #14741 Továbbra is keresek weapon expertes craftert asmo telemacson -
soldierKing #14740 sziasztok Persistence and Luck nevü küldihez hol lehet venni Shining Glass Bottle nevű itemet mert én csak egy Sabotes's Extraction Tool kaptam,ha valaki már meg csinálta ezt a küldit írja meg előre is köszi. -
Yodu #14739 Hello
Perenton van vmi nagy magyar legio? -
#14738 Végül a más mmo felé kacsingatósra esett a választásom, mert már inkább érdekelne a TERA vagy később a Guild Wars 2, de ha valami hihetetlen csoda folytán a beszámolók meg tudnak győzni akkor még lehet, hogy az előbbiek megjelenéséig visszanézek. -
menorel #14737 A Variance blogon fut most egy szavazás, örülnénk, ha minden jelenlegi és valaha aktív Aion játékos részt venne a szavazásban: [2.0] szavazás!
Köszi mindenkinek előre is. -
#14736 hali skacok
kérdés
aionPTS-en hogy tudok a leggyorsabban felfejlődni?
-
#14735 Eladó egy headstartos EU account. Ami rajta van: Lv50-es férfi Elyos Sorcerer, Spataloson valamint több kisebb kari. Rename ticket van a zsebében, ergo bérmentve az lesz a neve amit akarsz. Minden campaign küldi kész ami 50-ig előjön. DPS ágon adv stigmák. Expert alchemys és az extraction skilljei is közel maxon vannak. 36 millió khina zsebpénzként és még egy csomó mati wh ban (fluxok). Kb 130k AP a karakteren és relicekben. Néhány 50-es pvp ékszer van rajta, a többi felszerelése középkategóriás.
Árban meg tudunk egyezni szerintem. További info: nemeskeri(kukac)hotmail(pont)com -
Vicodine #14734 telemacson vki tud craftolni 40es balic GSt?asmo -
Tabi #14733 Eladó acc.-ot keresek. 45+. -
#14732 Köszi, a lényeg, hogy a pvp bonusok nem adódnak össze :/ -
#14731 Ja! Orbot nem tudom, hogy lehet-e mergelni, de azt hiszem igen, mert kétkezesnek számít.