24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Tomy Lee #14810 Eskü még ki se próbáltam,csak hallottam róla.
45 assa Ely-nél figyel de nemérdekel,jó ideje léptem rossz oldal:P
-
#14809 azt hiszem ez a legbugyutább peet amit valaha kihordott az isten állatkertje:)
-
Vicodine #14808 Hát ha te ennyi változást vettél észre assán,hogy kapott evasionos buffot,akkor gz:D -
Tomy Lee #14807 Ott a leírásban,válassz egy nyulat vagy mit Nobekk mellett van van 15 és beszélj vele majd így megszünik az átok -
#14806 Cute ribbit et keresd -
#14805 köszi meglesem -
Anish #14804 Szaladgálnak ott ilyen állatkák a q-s boszorka mellett, az egyiknek teljesen más neve van, azzal kell beszélned és hirtelen kislány lesz. -
#14803 igaz lehet azé nem tudok vele mit kezdeni mert már 21 es vagyok?
-
#14802 a másik kérdés
valamit elszúrtam ennél a küldinél nem tudok tovább menni
Quest küldi még újra se tudom felvenni Rae mindíl elküld ha jól emlékszem a másik karimnál velem jött.
-
#14801 vaow kösz akkor ezé szaladgál néhány őrült pingvin jelmezben:))
Am sejtettem hogy valami ilyesmi lehet a dolog
kösz a választ.
-
#14800 A jelenleg is tartó Event itemje 20 percenként kapsz 1 DB ot.
20db os illetve 50 DB ért lehet venni a fővárosokban Ládákat.
Amiben Ezek lehetnek : http://powerwiki.uk.aiononline.com/aion/Summer+Event%3A+Scorching+Heat -
#14799 skacok segítsetek
mire való ez az item?
<a href="http://www.aiondatabase.com/item/186000111/scorching-heat">Scorching Heat</a> -
Tomy Lee #14798 Assa-val meg nem csináltak semmit patch-ben?Annyi,hogy nőtt az Evasion?? -
Tomy Lee #14797 Jól van hurrá lassa megszünik létezni Asmo oldal,nemsokára oda jutunk már.Le kellene zárni Ely generálást -
#14796 Az aláírásban mutogatott konfig nem e-pesnis?
Ja! Az csank azért van ott, hogy ha hülye kérdésed van, ne kelljen a konfigod is leírni mégegyszer? Vagy hogy lássák mekkora király géped van ?
LOL -
#14795 E-penis dagad látom a sok trollnak. -
#14794 Erre Gondoltál ?
Ápppff na jó eléggg -
#14793 Nekem ugyan ez a gondom de furcsan csak az egyik gepen mig a masikon fut problema nelkul ( ?? )
Jo parszor probaltam a javitassal .... de a letoltes es az ujratelepites utan ugyan az a hiba jelentkezett.
Attol felek ebbol ujra kell telepiteni a jatekot. -
Evoluti0N #14792 Van egy nem is kicsit komoly problémám :) Szóval nem akar patchelni vmiért a launcher. Sőt! Semmilyen ncsoftos oldal nem töltődik be. Mindenhol a szokásos "A kiszolgáló nem található" szöveget dobja ki a FF. Mi a fene lehet a gond? Köszi előre is a segítséget. -
#14791 Ja ... csak hogy tudd >>> ezt lathatod a #14784 hsz.-ben
Elmeny ide jarni :) -
#14790 Igen fonok ....
Te meg fordulj orvoshoz ha uldozesi maniad van ... bar jobb ha szuneteltted az mmo jatekok latogatasat mert valoszinu hogy a sok jatekido tesz ilyen aroganssa :) have fun bro -
#14789 Te meg tanulj meg linkelni. -
#14788 Te hülye vagy? Ki mondta hogy hülye aki fizet érte? Egyértelmű hogy csak úgy érdemes! Nem is mondtam mást! Csak kérdezték hogy mi értelme a törtnek. Én meg erre írtam hogy kipróbálni teljesen jó aionnál meg nem is gáz a tört. Ennyit írtam. Az hogy te bele magyarázod a baromságaidat már a te nyomorod... -
#14787 valoszinüleg postai cimet is ad, ha te még leveleket küldözgetsz, netán posta galambal oldod meg... vagy felétek már telepatikus az ilyen? -
#14786 és mivan ha ö az aionnal akar játszani de ingyen? vagy tényleg nincs rá pénze hogy kidobja az ablakon? (mert az én véleményem szerint aki pvp ben gondolkodik és aionban az kidobja a pénzét az ablakon)
játszottam olyan aion priv szerverrel, hogy lehet hogy 2 -3 quest nem müködött, de kenterbe verte az offical szerot mint technicailag, mind foglalkozás terén, community... player szám (igen igen többen tolták ott 1 szeron mint offon, hogy most mennyien lehettek offon a sok visszatértel nem tudom, de valami hasonló szám lehet. hozzá teszem ami itt kijön nektek rá 1 -2 héttel ott is megvan, a kül annyi hogy ott ingyér is foglalkoznak veled, itt meg pénzért szarnak a fejedre :) (NC West...) -
Vicodine #14785 Itt ez a forum arra van,hogy ha van kérdésed feltedd,még e-mailt is kérsz,hát faja csávo vagy komolyan:) Tuti lesz mindig vki aki válaszol konkrét kérdésre,de igy nagy álltalánosságban belekezdeni nincsen értelme.Kezdj el egy karit,játszál,és ha valami érdekel kérdezzél,de e-mailezgetni omg....hol élsz te? -
#14784 -
Lantee #14783 Legalább büszkék ne legyetek már rá, hogy ostobák vagytok! Nem mondtam egy szóval sem, hogy én vagyok a "Csak eredeti játékom van, mindenki rohadjon meg" hős csávó.
DE logikus, hogy egy olyan játékot, amely kizárólag MULTIPLAYER alapú élményt kínál, havi fizetségért folyamatosan fejlesztik, karbantartják, kiegészítőket adnak hozzá, egyszerűen úgy van értelme játszani, ha megveszed! Van még a piacon kismillió egyéb játék (nagyrészét én is csak letöltöm, kipróbálom, törlöm), illetve ha mindenáron MMO-zni akarsz, de INGYEN, akkor simán találsz INGYENES MMO-kat is szépszámmal.
Szóval nehogymár én legyek a hülye, hogy eredeti játékkal játszom...vazeg! -
#14782 Wow tört meg eredeti között már a kezdő területen hatalmas különbségek voltak. Kb lvl 20-30 körül abba is hagytuk mert mondtam hogy nincs értelme. Olyan mintha egy butított szarral játszanánk.
Ehhez képest az aion tört meg a normál között kb 4-5 hiányosságot fedeztem fel idáig (lvl 22-n vagyunk). És azok se voltak olyan számottevőek.
Nem értem mire buziskodtok. -
#14781 Vagy priviben megadhatom az msn-em és ott kérdezhetsz :) -
#14780 de mi az hogy küldjünk neked emailt? :D itt van 15 ezer komment a játékról olvassál vissza
ha ennyi időd nincs akkor felejtsd el az mmo-kat -
norfeusz #14779 Anish válaszára reagálva annyit mondanék, hogy ez egyáltalán ne legyen se neked és se másnak kizáró ok attól, hogy darabig ugysem fogom tudni megvásárolni még kíváncsi lennék a véleményekre,tapasztalatokra amit pár kommentel lejjebb az email cimemre várnék.
Lantee -ra meg annyit tudnék reagálni, hogy pár gameplay alapján meg a tipikus egy messzi messzi távoli jövőben élt egy fantasztikus hős bla bla (most rögtönöztem egy hülyeséget) nem fogom minimum 10 rugóért megvásárolni a játékot, mert anyuci pézelésén már régen túl vagyok. Inkább felmegyek egy tört szeróra és kipróbálom, hogy legyen egy kialakult képem a játékról ... kb. ennyi hogy érsd. -
#14778 GF -
Vicodine #14777 LvL 10-nél még nincsen nagy különbség??:DDD Most komolyan beszélsz?:D -
#14776 Kipróbálni van értelme. Ha meg tetszik, akkor vásárlás.
Nekem például megvan az aion collectors, fel is van töltve, mégis most törtön is játszok haverral mert ki akarta próbálni, én meg segítek neki. Amúgy így lvl 10 körül tartva alig láttam különbséget a tört meg az eredeti között. Wownál pl sokkal drasztikusabb volt a különbség az eredetihez képest. -
Lantee #14775 MMO-t tört szerveren játszani...ezt valahogy sosem értettem. -
Anish #14774 Nos, itt mindenki eredeti szerveren játszik...
Ergo a tapasztalat amiről mesélhetnénk, pont kidobható az ablakon egy törtszerveren. -
norfeusz #14773 Sziasztok. Abban kérném a segitségeteket, hogy aki jáccik vele vagy jáccot vele irjon már
nekem egy emailt hogy mi a véleménye róla, mennyire nehéz a játékmenet, mennyi időt vesz
igénybe feljeszteni a karaktert, mennyire bonyolult összeszedni fegyókat, ruhákat vagy
nagyon nagy vonalakba, hogy müködik ez, vannak e high rates szerók ahol kilehtne gyorsan
próbálni a játkot mert olvastam ilyenről is hogy valami 3 szerver van de valami kasztoknak
rosz ar aránya és nem is lehet azokkal lenni :O és akkor azok a jó karik vagy hogy vannak
ezek :) meg jöttek valami eliysok akik megkegyelmeztek nekik ilyeneket olvastam most akkor két fő faj van? Elég zavarosnak tűnik számomra meg nehéznek (jáccotam már hasonló MMO val nem túl idegen a dolog számomra) ... ilyen és hasonló véleményekre észrevételekre
tapasztalatokra lennék kiváncsi és ha valaki veszi a fáradságot hogy irjon nekem egy emailt előre is meg
köszönöm. (tört szerveren tudok majd csak jáccani) Erre irjon nyugodtan bárki szivesen fogadom: [email protected]
Üdv -
Nephin #14772 Mi a Perenton vagyunk az elyos oldalon, tudtommal minimum egy magyar guild van itt, a Hungarian Army. -
#14771 ja és le is van töltve a java. nincs vírusirtó se ami visszafogná.