Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
en ugy tudom van. a problema legalabb is 1,5 honapja az volt hogy nem lehetett asmot crealni 😛

spataloson játszom, és altgardon kívül eddig sehol nem tudtam channelt váltani, ez a többi szerveren is így van vagy nálunk van ennyire kevés player hogy 1 channel elég nekik mindenhol ? 😮

Heironban, bocsi.

Nem tudom mire gondolsz, én eddig egy óriási gorillával és egy nagyon nagy dínóval találkoztam eltnenben, mint world bossok.

Pyotr
Castoron asmo oldalon vannak aktiv nagy létszámu magyar légiók? ha igen melyek?

██

Fehercsoki
Az a genyó gorilla a hatalmas nagy izé?

Valóban vannak szép mapok asmoknál, és ratyibbra sikerültek elyosoknál. Kifejezetten gáz pl eltnen hatalmas nagy semmije, amit a sivatag képvisel, extrázva LC-vel meg KHQ-val, amik szintén sivatagok, így egész eltnenbõl az a pici dzsungel-mocsár sarok hangulatos a fortress környékén... Morheimben imádom a havas helyeket, meg a középsõ területet, mostanában ott volt alkalmam szétnézni.

Viszont Poeta lényegesen jobban tetszik az asmo kezdõ területnél.
Beluslanban sajnos még csak a xeno quest-hez kellõ elite területet láttam, az alapján sokmindent nem tudok mondani. De Heiron dzsungelje hatalmas, és eszméletlenül tetszik. Fõleg amikor legutóbb megtaposott az a genyó gorilla, hát a frász jött rám. Hátulról támadott, hajnal 4kor. xD

Gladiator vagy Rangert vennék Asmo oldalon!
Legjobb a Telemachos server lenne de a többin is jó.
Akinek van írjon.

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

süt a nap? 😄 mocsaras ködös kihalt zombis lerombolt minden... Heironban járva néha elkap a hányinger 😄 és gondolkodom, hogy nem asmo résznek kellene e lennie? hiszen teljesen zord kietlen...stb, bár etlen más de nekem eddig ha asmo tájak leírások alapján tökéletes ellentétei mint amiket te elmondtál Elyos földrõl, én ugy vélem mégis szebbek a mapjaink, Beluslan és Morhein szerintem verik Heiront és Eltnent (bár ez az én meglátásom).

Nem baj, tobb fekete tollas kis bucka lesz Eltnen mezein. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Strahd_
😉 csak minden ismerosom aki ott van varju ;P igy sajna....

Van mar itt eleg varju, koszi. 😊
Utoljara mikor neztem a %-os aranyt, 51:49-re vezettek.
De Elyosnak szeretettel varunk. Nalunk sut a nap, vannak erdok, mezok, es csilivili minden. 😊

Ahham, akkor nyilvan te voltal az, aki multkor az artifact kozepere belopozott, es lezuzott. 😊
Ugyes volt.

-t +k

én és Force akik nagyobbat (sajna õ most szünetet tart egy ideje mivel feltörték az accountját és csunyán lehuzták...)

Strahd_
neha en is elgodnolkozok rajta hogy jo otlet, vagy ha mas nem castoron reroll ;P

Hat az elit legiok nem nagyon mozgatjak a hatsojukat. Kis legiok meg max 1-1 artifactot tudnak befoglalni. Azt szoktak is.

Apropo, CoE-ban van mas assassin is, aki eleg nagy, hogy abyssban artifactok kornyeken koszaljon?

attyspocak
Hogy te mekkora ..... Kár, hogy nem tetted itt közzé az ingame nevét a fõkaridnak!

Frosty01
goldot vagy kinaht? nem mindegy 😄DDDD

practitioner of the forbidden arts of death

Belton
xaxaxxa
Yoo clan mate 😄

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Pyotr
te fasz😊

██

Belton
Spartalos Asmo Side on vennek Gold ot olcson sokat.
Akinek van elado itt forumon Pm

BF:2-3-4(oORedstarOo)

a bug miatt javarészt, engem is ez zavar, bár én asmo vagyok, be van állva egész abyss... igazából nem tudom, hogy az elyosok nem mennek e foglalni vagy mi, de majd ha javitják a dolgok legalább a balaurok fogják....

másrészt az elit klánok ha megnézed fent elfoglalták az 1-1 fortresst és nekik böven elég ugylátszik, mert az összes többi balaur volt (tnap v tnap elött még az Omen befoglalta Asteriat vmi szerencse folytán...)
na majd meglátjuk mit hoz a jövö 😄

wtt gc kinahra szinte minden szerveren 😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Haaaat, azert picit sok a kek abyssban. 1 fortress van csak elyoss kezen, nem is tudom miota minden a varjake. 😞

ez a spatalos?

castoron játszom ott teljesen jó állapotok uralkodnak, bár a balaur bug kicsit idegesítõ de majdcsak javítják...

asmodian
19nel kar volt foladni. 25 tol indul a jatek 😊
Amugy asmo vagy elyos?

warhammer fííling😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

BEAST
😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jockey
hát ahogy nézem teljes felsõ abyss elyos kézen, no szervezettség a klánok közt, top guildek nemtom mit csinálnak..:-)
gyak. halott a dolog jelenleg..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Eladó 1 account Feb 20ig feltöltve + 15napos gamecard.
Castor serveren van egy 19-es assassin létrehozva.
Ár: 6000 Ft.
Spatalosrol menekulnek a varjak?😊

Akkor mégiscsak visszakapom. Az a lényeg, hogy tökmindegy mennyi idõ után, de nem kukába megy a ki nem használt meghívás.

Nem kapod vissza. Várnod kell x hónapot mire lejár és akkor kapsz helyette újat.

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Eladó 2 account 2-2 karakterrel:
egyik:
41 cleric (http://uk.aiononline.com/characters/Spatalos/Teldran)
33 spiritmaster(http://uk.aiononline.com/characters/Spatalos/Seiron)
asmo@spatalos.

a másik:
42 chanter (http://uk.aiononline.com/characters/Spatalos/Prom)
35 templar (http://uk.aiononline.com/characters/Spatalos/Promethes)
asmo@spatalos

ár: 15000 huf/account

érd:aionaccount kukac mpp pont hu vagy pü.
Remek. És ha lejár a meghívó, de nem veszi meg a játékot akit hívtam, akkor is visszakapom? Asszem 2 hónap körül van az érvényesség ideje.

Mondjuk szerintem a lvl 7 az nem sok.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

MrStokes
Alapvetoen 4 van. Ha valamelyik meghivott megveszi a jatekot es elofizet egy honapra, akkor te, aki a meghivot kuldted, kapsz egy masik, uj meghivot.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

hát attól függ, ha sok magyarra vágysz akkor a spatalos (kicsivel kevesebben) vannak a castoron szerintem de mindenhol találsz szinte 😄

melyik szerverre érdemes most menni?
8 darab meghívom van ha valakinek kell.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Tõlem privbe lehet kérni meghívót, én azért nem szoktam küldeni, mert ha megelõz valaki, potyára lövöm el. Van most 3 dbom. Amúgy a négy folyamatosan van, vagy "elfogy"?

Sáska
esetleg meg itt is tudtok meghivot igenyelni: Paradox blog

- nekem trialra még csak nem is válaszoltak az 'itt levõ játékosok'. Amúgy én 12k Ft-ért vettem meg a játékot
- nem mindenki tud ilyen meghívót küldeni (valamennyi eltelt játékidõnek kell lennie) és csak 4 küldési lehetõsége van (ha jól értettem a leírást)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

kitudod probálni, miértne tudnád? tudnak invet küldeni neked itt lévõ játékosok is tehát van probálási lehetöséged.

Azért próbáld meg. Én lineage2-be is így jutottam be. És megérte várni. De természetesen igazad van. Én sem adok ki 14 ezret látatlanba egy játékért.
Értem.Szal mi az a játék amit nem tudol kipróbálni mielõtt súlyos összegeket dobnál ki érte?! :S
Ez azért vicces.Pláne, ha az illetõnek 1 ilyen lehetõsége van.
Köszönöm a válaszod. 😊 Akkor Aion kilõve. 😄
SlaCker: van egy 7 napos próba lehetõség! én is egy meghívót próbálok keresni. van egy referral program (http://na.aiononline.com/referral/) ami végülis egy ilyen beajánlás. egy meglévõ user meghív és ha neked tetszik a játék és elõfizetsz 1 hónapot (~3ezer ft), akkor a meghívott kap egy ingyen hónapnyi idõt.
Üdv.Az Aion-nak van kipróbálható verziója?Lehet hogy én vagyok a suta,de nem találtam. 😊

Megszeretném nézni, hogy milyen mert én WoW-ok és nem éppen egy világ. 😛
Bár szerintem ez a játék megeszi a kicsi gépemet. 😊