24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Burgernemham
    "DivKry" No mindegy én senkit sem akartam itt megbántani, csak jótanács neked, hogy ha meg is untad a wow-ot, erre a játékra ne cseréld le az accod (illetve el). Több száz emberrel találkoztam itt ingame aki mind átkozta magát mert azt tette ami szándékodban áll. És ezrekkel akik megtartották a wow accot és visszamentek oda. Sok ezresével állnak benn a félbehagyott karik a szervereken. A lvl max az semmit nem jelent, ne tévesszen meg.
    Léptem, jó játékot!
  • Burgernemham
    Úgyhogy goldot vettem ( nem bannoltak) ráköltöttem plusz 20k-t erre a ...-ra. De mondom nézzék hülyének otthon a mazochista nációjukat, ne engem!
  • Burgernemham
    nekem 7.szerre sem mace!
  • Burgernemham
    Aki sinnel játszik annak meg azt üzenem, hogy jobb ha hallgatnak mert lvl 40-ig eddig egyetlen ellenfele sem volt, ha jól helyezkedett lopakodó módban és nem volt sorc a láthatáron. Halomra gankerkedték az AP-t, ha várható volt az ellen csak kiloggoltak majd pár perc múlva vissza, s folytatták tovább a napi 50-akár 100k-ig tartó AP vadászatot. Még jobban nerfelni kellene alacsonyabb szinten mert gusztustalan amit művelnek és igazságtalan. Mint oly sok minden ebben a játékban.
    Sír az assás, hogy oda ne rohanjak!
  • Frosty01
    oké csá.

nekem elsőre sikerült a fernis kraft hahahahhahahh xP
  • Burgernemham
    "Üdv all wow accomat cserélném aion accra akit érdekel privát üz nekem sorry hogy itt hírdetek:S"

Jól meggondoltad te ezt? Szerintem meg fogod bánni. Pár hónap múlva jönnek ki az igazán jó játékok. Én is visszanéztem a 2.0-ra, de csak parasztvakítás. Ez a játék hónapok múlva lehúzza a spalettát. Nem részletezném az okokat, mert annyit sem ér. Ha találsz fullos karit akkor lemaradsz a játék lényegéről, ha nem több hónap szó szerinti szívás egy jó gear, fegyver beszerzése. Egy pvp set az egy év napi 5-6 óra játék. Unalom, unalom, unalom. A miragent egy vagyon és semmi garancia, hogy sikerül a craftolásod. Akkor gyűjtögetsz, gyűjtögetsz, gyűjtögetsz. Nincs az a pénz amiért én ezzel a játékkal még egyszer akár egy percet is játszanék. Sőt! Egyetlen koreai kulával sem.
  • Frosty01
    royal legionban vannak a régi pwnographysek
    equites szétesett van mindenhol - paradigma, uniqum vagy mi, meg newcomersben is láttam párat
    inquisitors
    és pwncorn (ez nemrég alakult legendary of hun-ból meg mindenhonnan)

többről nem nagyon tudok
  • MrStokes
    Ugy nez ki egyik baratom visszanez 2 honap erejeig.
    A Telemachus asmo oldalara esett a valasztasa. Erdeklodnek, hogy vannak-e itt emlitesre melto magyar klanok es melyek ezek.

Egyebkent en is erosen gondolkodom a visszateresen.
  • MrStokes
    A Spiritmaster azonos tipusu DOT-jai nem stack-elodnek dolog meg mindig bent van a jatekban? Szoval adott 2 SM, mindketto felrakja a celpontra ugyanazt a DOT-jat, akkor kesobbi meg mindig felulirja az elozot?
  • Frosty01
    jaja főleg h expert után nincs tovább, és akkor kiélheti az ilyen perverz vágyait.... bőven :'D
  • eloim
    minden attól függ, milyen expertre hajtasz. Alchemynél célszerű a szintednek megfelelő potikat gyártani, azokkal szépen nő a skilled, a cooking hasonló. A többi craftnál viszont a work ordernél gyorsabb megoldás nincs. Sőt, igazság szerint a szintezésnél minden craftra igaz, hgoy a work orderes megoldás a leggyorsabb.
  • RoboKutya78
    asmo oldalon?
  • RoboKutya78
    Hol találok Gold coin beváltót?
  • Lantee
    hazudtam...132-ről 142-re
  • Lantee
    már az a 40 szint is több, mint elég. Egy jó 2 órát dobtam most rá a Work Orderekre, és az alchemy skill-em 138-ról, 142-re ment fel...pff
  • Trixtan
    Nem, kivéve dupla xp hétvégén :)
    De figyeljetek mert pl. 200as gyártó skillel egy 200as cuccot csak 240 es skillig enged fel, utánna már nem fejlődsz.
    Érdemes 20-25 szintenként váltani más gyártható dolgokra ha lehetőség van rá.
  • Lantee
    Köszi, mondjuk jó nagy noob vagyok, hogy ez eszembe se jutott! :D
    Na, akkor megnézem mit tudok, begyűjtök úgy 2000 hozzávalót, aztán éjszaka fejlődünk...remélem. :)
  • DivKry
    Üdv all wow accomat cserélném aion accra akit érdekel privát üz nekem sorry hogy itt hírdetek:S
  • MrStokes
    Koszonom az ujabb valaszokat mindenkinek!

@Trixtan:
    Ha work order helyett a tenylegesen gyarthato cuccokat csinalja az ember, akkor gyorsabban fejlodik a skill?
  • Trixtan
    Megnézed a jelenlegi kraft szinteden mit tudsz gyártani és azt kraftolod work order helyett.
  • Frosty01
    jaja, silence ág halál a jelenlegi formájában...

a quickening doom ág mellett szól még a sensory boost és a scolopen fogyasztó szarságok (amik szépen megdobják a számokat :D)
  • Lantee
    Hali,

Van valami jobb/gyorsabb módszer a craft level feltornászására, mint amit jelenleg csinálok:
    Work Order felvétel - Craft - Work Order leadás - Work Order felvétel

Egyrészt lassú, másrészt szeretnék nekiállni craftolni, és otthagyni a gépet, hadd csinálja. De erre még nem találtam megoldást...már ha létezik egyáltalán.

Köszi
  • Vicodine
    Attackos az minden meele kasztot érint,nem csak assát,de amiket irtál az na jah...Bár hozzáteszem,elötte elég OP volt egy assa ez a stun lock miatt,de persze megoldhatták volna máshogyan is ezt a dolgot,mert igy meg pont a visszájára fordult a dolog.Bár maxosan nézve az assát nem rossz kari,de lényegesen nehezebb vele "pro"-nak lenni,mint mondjuk egy gladival vagy egy sorcival vagy rangerrel,de reméljük 2.5ben kapunk megint egy kis boostot is nem csak "5-el" nagyobb sebzésü skilleket,meg evasion is jo,meg a magic resist is,de azzal nemlehet ölni.A silence ág meg sajna nem vmi tuti,mert az az egy skill ugyan atomkemény minden kasztra nézve(30sec silence,nem lehet se lepotizni se dispellel leszedni az ott van és kész),de sajna akkora dps veszteséggel jár a másik ághoz viszonyitva,hogy most,amikor mindenki 10k hpval szaladgál meg atombuffban,sajna nemelég egy playerhez,ráadásul 5 runát fogyaszt,tehát nemlehet instant feltenni,elöbb runázgatni kell,ami megint 1-2 sec,de az tuti,hogy kifogom probálni ha lesz annyi AP,de még a quickening doom ághoz is kell 300k AP:))
  • Belton
    Sok havi kihagyas után én is vissza néztem és csak jót tudok mondani egyenlőre :)
    Mivel a kezdetektől Aionozom és volt pár 50 es karim kimerem jelenteni hogy most jó a játék.
  • xerb
    Ami leginkább az assának nagy érvágás.
    Sajnos a tõröst szépen benerfelték, vagyis inkább a többi class kapott boostokat.
    Ugye 1.9ben szinte mindenki megkapta a weaponmerge lehetõségét , assa nem.
    Remove shock is assanak cumi leginkább.
    Most meg 2.0 és mindenböl van új manastone csak attacbol maradt a régi ?! WTF
  • Vicodine
    Szerintem a remove shockrol beszélsz,amivel kicsit elkurták a balanceot,mivel valamelyik kasztnak ez totál tápolás lett,valaki pedig ez miatt szopoágra került.Tényleg kár volt betenni,ezidáig ez volt a legszarabb skill amit betettek
  • Gubberx
    Az a riftezésre vonatkozik hogy ha átjön az ellenséges frakció akkor a saját területeden ne tudjanak folyton lemészárolni, ha egyszer megölnek akkor kapsz buffot ami felerősít így másodjára valszeg már nemtudnak megölni(vagy nem is akarnak).
  • MrStokes
    Koszonom a valaszokat!

Ismeros mondott meg vmi pvp valtoztatast, amit az esely egyenloseg jegyeben hoztak be. Mintha vmi debuffot emlegetett volna.
    Errol van esetleg valami iformaciotok?
  • Vicodine
    Nagyon sokan!Feltünöen többen vannak mint elötte
  • RoboKutya78
  • RoboKutya78
    azt kell mondanom hogy pl telemahtus serveren asmo oldalon ekkora tömeget régen láttam Szerintem sokat változott a játék sok ujj könnyítés van benne.Nekem felettébb tetszik a térképes újítás már mit a szintednek megfelelő küldik fel vannak rajta tüntetve.
    a régi lineages élményeket idézi mikor a főtéren sok százan összeverődnek hogy eladják a megszerzett portékáikat:)
  • MrStokes
    Sokan visszamentek 2.0 miatt?
    Mik vele az eddigi tapasztalatok?

Egyik ismerosom most akar 1-2 honapra visszanezni.
  • Vicodine
    2.0 ota él a "westernizácio",melynek keretein belül pl a quest reward fel van huzva elég szépen
  • RoboKutya78
    a másik
    jól érzem hogy az asmok jobban el vannak látva kinával mint az elios? Mert ha jól vettem észre 22 es szintig vagy a 2ik küldibe kapok 100 e kinát Vagy nem tudom honnan esik a lové a zsebembe:)
  • RoboKutya78
    ismét kérdés
    egy 22-es Gladinak milyen stigmákra van a legjobban szüksége?
  • RoboKutya78
  • Doomista
    Tuti hogy valahol be van építve egy két hangszóró, a zene gyorsabban játszódik mint ahogy ő hegedül
  • RoboKutya78
    Pandaemoniumi utcazenész LOOL
  • RoboKutya78
    kérdés
    hol tudom beváltani ezeket a Gold Coinokat amiket a <Scorching Heat> itemek beváltása után kaptam?
  • Tomy Lee
    Sok nyilas van valahogy a Nuker játékmód állat aion-ban.Nem rossz a pvp sem(server restart ill.low char.delete nem ártana.).
    Mage class-ok ha nincs kiszedve 30+szett gyengék.Ranger,glad szednek most