24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Sanca #15019 Fizetni a jatekert? En havi 50et keresek vele napi 1 ora piacozassal:D -
#15018 nem offon vagyok, ncwest lámulása miatt hagytam ott, és ez a lámulás még mindig csak enyhülni látszik. de a másik ok amiért nem off, a suli rengeteg pénzt felemészt, és emellett még albi is van... igy minden fillér számit :) nem tehetem meg jelenleg, hogy fizessek a játékért, ellenben a szero ahol vagyok pofás, megy a fight éjjel nappal, engem meg ugyis az érdekel! -
Burgernemham #15017 Spataloson eladó account, részletek ha érdekel valakit: PM
Ha jó kedvemben találsz akár 2 rekesz Tuborgért is odaadom. Mindegy, ha már itt vagyok akkor ide is beírom. Wow, Age Of Conan, Darkfall, LOTRO GW, Archlord acc is szintén eladó. Egyedül az EVE nem. -
#15016 jóaz :)
melyikkel tolod ujra? -
#15015 azt nem mondanám... munka suli mellett nem nagyon van idő.. :) -
#15014 újra játszol??? :o -
#15013 megtapasztaltam -.- :D -
Tomy Lee #15012 10 szintel kisebb nálad.Piros max 9 szint eltérés ide-oda.Lila 10-el nagyobb az enemy -
#15011 ha rozsaszin az enemy neve akkor az nagyobb v kisebb? :) -
#15010 ojje. érzem én is.... arról nem is beszélve hogy a kur... szoval nem szeretem a sorcikat. + server oldali lag > counterattack skillek nem müködnek. villog de azt írja h nem vagyok abban a módban.... 'nnyát... -
Vicodine #15009 A sorcit annyival egésziteném h ki,h most már 1sec alatt bevisz 15kt,nem 3 alatt 9et... -
winzsolt #15008 up.
"Sziasztok!
Lenne egy eladó accountom Telemachus asmo lvl 42 ranger-rel
Lényeg, hogy aug. 12-ig fel van töltve. [email protected] msn vagy email." -
Malachit #15007 A Quest revard jelenleg bugos, mint amilyen az induláskor is volt.
Most a gladit mondják, hogy táp pvp-ben.
A ranger meg a pikk pakk bealázok valakit 1 lövéssorozattal, közbe nézem a tv-t volt 50-ig. (mostanában nem hallottam milyen)
Assa 1.9 előtt volt ász. (ha skilles most is jó).
Cleric 1.9-ig mint az assa csak a lassú verziója volt pvp szempontból.
Sorc (utálom azokat is, fuj a 3 sec alatt 9k damjukkal néha :D ).
Chanter solo pvpben is szépen álja a helyét a self heal miatt szerintem. (ezeket is utálom :D )
Sm valami sírást olvastam a Variancon nemrég (táv. kelet), hogy valami probléma van vele 55-ön, de a kerekeszék transzformer képessége még mindíg évekig tart :D Jól beküld a mobok közé azok majd megesznek :D
Amúgy meg az ilyen 1v1 pvp annyira elvétve fordul elő, hogy ha 2 kezemenen kellene megszámolnom az egy év alatt, lehet sokat mondok.
Ha moccan a radar, vagy jelez a pet (ilyet még nem láttam :D mindíg elfelejtem elővenni :D ), minimum 2-3 fős csapat szokott jönni. Azok elől meg nyúlcipő :D Nem beszari vagyok, csak nincs kedvem naponta bukni 20k ap-t a semmiért, mikor 10-15k bejön már jó napom van :) Valamiből meg öltözni is kellene... -
Iridescent #15006 Te fincsi ne craftoljál, hanem csináld meg a DP-s stigma küldidet, azért 55 közelében elég égő, hogy még mindig nincs meg ... -
Bhalage #15005 sziasztok,
2 kerdesem lenne:
- regen mintha lehetett volna látni, hogy mi lesz a quest reward most mindegyik kerdojeles, ez lehetseges?:o)
- regen a craftolasnal kiirta hany darabot tudok csinalni, ha valami itemhez volt anyag ..
ezek eltuntek ?:o) -
#15004 Sziasztok.Úgy néz ki végre sikerül offical szerverre mennem és abban kérném a véleményeteket hogy melyik kasztot érdemesebb így 2.0-ba kezdenem?Ami igazán hozzám nőt az az assa és a ranger.A kettő között vacilálok.Köszi -
Vicodine #15003 De megy,miért is ne menne,napi 2k potit eladok,csak most sok 10 millát érö cucc felhalmozodott nálam és gyorsba elakarom adni,hogy csinálhassam a kövi adagot -
#15002 ennyire nem megy az ah telemachuson? ejnye ejnye... -
Vicodine #15001 Elado AH-s alatti áron párezer major mana(8k)-life(7k)-recovery(4k) serum,life(3k)-recovery(4k) potion,+17es crit manastone(170).Privi aztán megdumáljuk ha kell vmi.Asmo telemakk -
#15000 10-rõl 15-re enchantolásról van valakinek tapasztalata?
Kis gladimnak van egy +10es kromede's spearja mergelve egy expert attack speedes poleval.
Ezt feltudom +15re imátkozni?
Ha igen akkor mekkora kövekkel álljak neki? -
Vicodine #14999 Na ez jo,akkor én tudtam rosszul ezer ty ez nekem is kelleni fog!!;) -
Sorbon #14998 /target(vagy select) "amit szedni akarsz"
/attack
Persze rangben kell lenni és akkor érdemes használni ha sok van a szedni kívánt cuccból körülötted. -
#14997 azért csak fejlödünk nem? :) -
Anish #14996 Ha már Gladi... Tegnap 2 alliance campelte Western Shardot siege alatt. Mire fel megjelent a teleporternél Elsavita és halál vidáman elszaladt miközben ütötte legalább 30 asmo. Nagyjából 20-30k / sec ütést élt túl + lefutott mindenkit olyan szinten, h mire az első asmo elérte Ws végét, addigra Elsavita barátunknak hűlt helye volt :D
Összeségében, ha ott nem kapott 200k damage-t akkor semmit se, a Hp-ja ehhez képest végig maxon volt. Nem mellesleg cirka 10 assa ugrott rá azonnal ahogy megmozdult, és egyszer se volt stun alatt.
mondjuk, ez legalább nem teleportálgatott mint a Tacita, ez is haladás ... -
#14995 a hp nem feltétlen pve dolog -
Vicodine #14994 Bár maga a ruci meg a többi ugy alapbol nem pve szett...:) -
Vicodine #14993 Azt neztem,h a gyerek full pvere van kigyurva(HPs manastoneok),és ahoz képest elég jol tolja,nem rossz -
Vicodine #14992 Szerintem nemlehet,mert a szedés az klikkelésre indul nem pedig skillel.De ha tévedek bocsi -
#14991 Srácok segítsetek légyszi.
Makrot szeretnék kiszedéshez.
köszi
-
#14990 na, most hogy mindenki jol megmondta a masiknak, szerintem kanyarodjunk vissza az Aionhoz. Par hozzaszolast toroltem, akit erzekenyen erint privatban panaszkodjon pls :]
Ime egy ranger video, semmi kulonos, viszont 1:54 korul a gladiatort eleg csunyan megeteti.
-
#14989 Szeretem az SG-t . mindig van jó kis trollkodas :) -
Anish #14987 A dráma :)Nah vicodine logolj ahelyett, hogy itt bűvészkedsz a szavakkal :) Vár a sok leölendő ely! -
#14982 és duos lesz vagy solos? mint Slic vagy Azalie volt? vagy 8 an 1 re ugrotok és igy? -
Vicodine #14981 Fog is készülni,már régota tervezzük haverral,hogy a kis gankeléseinket videora vesszük,mert ............................................... ez a rész azért üres,mert ha "olyat" irok,akkor csak azért lehet,mert egoista vagyok,semmi tudás nincsen mögötte...,de csinálok is! -
#14979 azt a videot én is megnézném... :) -
Sorbon #14976 Azok az "OP" sorcik)))
klikk2 -
Anish #14975 Oké csak hogy megértsd. Totálisan leszarom hogy hogy játszol az assáddal, vagy bármelyik más karaktereddel.
Viszont az amit művelsz, hogy folyamatosan leszólsz más játékosokat, noobozol jobbra balra, ez az ami rohadtul nem tetszik. Egy egoista kiscserkész vagy itt vetítesz össze vissza, hogy ők így ők úgy, bezzeg Te ...
Várom a Juniorjj-s videot nagyon, rajta, gyerünk mutasd, ne csak beszélj róla hogy Te ezt meg azt levágod.
Nah pá vetítőmester.
-
Vicodine #14973 A dredes témát nemvágom ,de a többit sem értem.Egyszer sem mondtam,h pro vagyok,tudok játszani ez tény,de mindig mondom is,h nemvagyok pro.Amugy naponta kb 10 killem szokott lenni,mert most fejlödöm csak lassan a sok melo miatt,de miután meglesz az 55,a napi 100-200kill is jön majd:) Legalább is régen kb ennyi jött egy átgankelt este után.Ma is reggel volt 2 killem azt annyi,mert abyssban fejlödöm a repeatos questen,és csak ennyi elyos jött az idö alatt mig fejlödöm.Amugy ha megnézted a gearemet,akkor pláne nemértelek...láthatnád az evasion-accuracy különbségeket buff nélkül a 2 karin!Vagy ennyire nemvágod a témát?:)) Dodge parádé...:DD -
#14972 gondolom angolul annyira nem beszelsz, hiszen akkor megkerdezted volna mindannyiunk baratjat, ezert olvasgass a Variance blogon, amennyiben Elyos karaktert inditottal. a Guide eleg regi, azota mar tobb mindent lehet csinalni.
a healeles meg jon magatol, bar jopar eves MMO tapasztalattal ezt gondolom nem kell ecsetelni -
#14971 Sziasztok!
Most kezdem el a játékot, van jópár éves MMO tapasztaltom, és clericet fogok kezdeni. Tudtok neten ajánlani oldalakat, ahol vannak guide-ok szintezéshez és magához a healeléshez?