Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a legutobbi annyira szomoru, hogy mar csak nevetni lehet rajta, hogy ulhet meg mindig abban a pozicioban ekkora hozza-nem-ertessel.
Most olvastam az AionSource-on Ayase valaszat az egyik forumozonak, aki a dupla AP-s hetvege felol erdeklodott:
Originally Posted by vash513
I love double XP weekends. It would be nice to have double AP weekends every now and again too.
Ayase valasza:
We've actually tossed around ideas for other types of events like these. I like the Double AP weekend concept, just to boost PvP, but there are other ways to accomplish the same -- for an example soul healer discount weekends.
Feel free to share more of your ideas.
biztosan sokkal tobben fognak pvp-zni azert, mert a soul healer ara nem 1, hanem 0.5 Kinah lesz<#idiota>#idiota>
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Tyron /// Asmo ránxer /// Telemachus
Veni, vidi, vici
Max. szint meg ... Mivel jobb ha max. szinten van a karaktered ??
ゾルターン
Nem tudom hogy vagytok vele, de en annyira nem orulok neki. Lassan elerem a 45-ot, es vegre a max szint elerheto kozelsegbe kerul.
Ha most februarban tenyleg 55 lesz a max szint, akkor mar megint 10 szint fog elvalasztani attol, hogy vegre en is max szintu legyek, s vegre ne a fejlodesre kelljen koncentralni, hanem esetleg a crafting, setek osszegyujtese, vagy mas hasonlo celok fele fordithatnam a fejem.
Tudom, hogy azoknak, akik mar egy ideje 50esek, azoknak kell uj content, de szerintem ehhez nem feltetlenul kellett volna a max szintet emelni, lehetett volna egyszeruen nehezebb teruleteket betenni, amik csak mondjuk jobban felszerelt/ugyesebb emberek igenyel.
Én annó fokozatosan kezdtem el a critbõl engedni, mert az elején még úgy voltam vele, hogy kell a crit cap. De ha megnézed a critjeink szórását, ami már sokszor emlegetett probléma (ugyanazzal a skillel 4k+ crit utána 700 pl.) inkább elkezdtem az attack felé mozdulni és teljesen jól bevált. Kissebb szórás, nagyobb alap dmg.
Ahogy neztem az attack +4 ; +5 horror aron van es ugyan ugy benne van hogy fail ... a kerdes az hogy mennyi az Ench stone ( bar ha +20 szint akkor mar milliokrol van szo es az felejtheto )
ゾルターン
Rangernél nem tudom mi a crit cap de Sin-nek 440 asszem gondolom akkor nektek is akörül mozog.
Ki kell ugrasztani egy szakit és tuti javit minket😊
██
Masik kerdes :Meddig erdemes huzni a crit. rate-et ??? 400+ Ranger-nel mar eleg es inkabb az attack-ot emelni vagy meg mehet a crit. magasabra ??
( mondjuk ez pont az a ketto amibol soha nem eleg )
ゾルターン
██
Szuksegem lenne tanacsra Enchanting stone-al kapcsolatban .
Xenophon’s Longbow .Lenne egy kis megtakaritott kinahom es vennek 2 db Ench stonet a fegyohoz. Milyen szintut vegyek ??? Gondolom novekvo sorrendben kell venni es kesobb ehez merten venni az upgradet ....
Lv.40 > Lv.41 > Lv.42 stb.
Elore is koszi
ゾルターン
██
Ha most leírnám a véleményem, megint én lennék a büdösbunkó. 😛
Sokatmondó szigó:
"wts gamecards ,wow gold, aion kinah,honorfarm , badgefarm
alkalmanként kinahért, goldért adok gct!"
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Ja igen a fenrirs ruhának a nyersanyagát kell proccoltatni. Egy Hot heart of magicitemet
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
rofl 😊
Új instanceok,a professionön szintezése 450-470re ugrik természetesen a gathering skillek és alapanyagok is nõnek.
chain skill rendszer megváltozik és elviekben talán az összes class kap 3-4 új skillt.
nem irom tovább forrás: Variance blog vagy eredeti
██
cancel account elott inkabb jol erzem magam olyan emberek kozott akikkel jo jatszani.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
@12648
Hát szerintem volt buli hétvégén, legalábbis én nem unatkoztam spataloson. 😊 Egészen új élményekkel gazdagodtam. 😊 (pl hogy 44-es templarral lószart se kapok siegen, 32-es rangerrel meg 2 arany medált...)