Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Hat, ha lvl50en nem lenne 38 millio visszavasarolhato xpm es nem kellene egy egy halal utan 4 percet varakozni akkor lehet szivesebben mennenek ki az emberek. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sáska
Biztos sokan tudjatok kicsoda Ayase, s azt is tudjatok rola, hogy CM letere neha mekkora hulyesegeket ereszt el.
a legutobbi annyira szomoru, hogy mar csak nevetni lehet rajta, hogy ulhet meg mindig abban a pozicioban ekkora hozza-nem-ertessel.

Most olvastam az AionSource-on Ayase valaszat az egyik forumozonak, aki a dupla AP-s hetvege felol erdeklodott:
Originally Posted by vash513
I love double XP weekends. It would be nice to have double AP weekends every now and again too.
Ayase valasza:
We've actually tossed around ideas for other types of events like these. I like the Double AP weekend concept, just to boost PvP, but there are other ways to accomplish the same -- for an example soul healer discount weekends.

Feel free to share more of your ideas.

biztosan sokkal tobben fognak pvp-zni azert, mert a soul healer ara nem 1, hanem 0.5 Kinah lesz<#idiota>

Majdnem😛 Amint meglesz a lvl cap emelés az összes nem friss 50es már 51es is lesz még azon a napon, elég hozzá 1 xp-t ütnie, vmint DP-ben nagyon jó xp-t lehet ütni, és az új insta se 0 xp-s hely lesz, szal az 55 a casualoknak lesz csak még távolabb 😊 Legalább nem unatkoznak.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Azt mindíg elfelejti vki hogy EU/USban egyszerre jönnek az újítások a koreaival !!
+1

Tyron /// Asmo ránxer /// Telemachus

mert most majd lv 55-s karik olnek a kezdo teruleten xD

Veni, vidi, vici

Meg talán nem fognak 50es karakterek tömegével quitelni a content hiánya miatt 😊 Jó dolog ez a 2.0 körüli õrület, de ha koreában is csak teszt fázisban lesz még a hónapban (talán), akkor még nyár elejéig van bõven ideje az 50 alattiaknak nagyot alakítani EU/NA régióban.

Strahd_
😊 en latok + dolgot is benne talan nem fognak 50 es karakterek 20 asokat olni a kezdo teruleteken 😉 talan...

gurubefree
Hidd el hamarabb megteszed azt az 5 szintet 50-ig mint egy Lv.50 akar 1 szintet is abbol az 5bol ..... Semmivel nem leszel lemaradva .
Max. szint meg ... Mivel jobb ha max. szinten van a karaktered ??

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Sáska
*igenyelnek

Sáska
Tudom, hogy nem megerositett, de mar eleg sok helyen volt tema a 2.0 patch, amiben tobbek kozott szo esik a lvl cap emeleserol.
Nem tudom hogy vagytok vele, de en annyira nem orulok neki. Lassan elerem a 45-ot, es vegre a max szint elerheto kozelsegbe kerul.
Ha most februarban tenyleg 55 lesz a max szint, akkor mar megint 10 szint fog elvalasztani attol, hogy vegre en is max szintu legyek, s vegre ne a fejlodesre kelljen koncentralni, hanem esetleg a crafting, setek osszegyujtese, vagy mas hasonlo celok fele fordithatnam a fejem.
Tudom, hogy azoknak, akik mar egy ideje 50esek, azoknak kell uj content, de szerintem ehhez nem feltetlenul kellett volna a max szintet emelni, lehetett volna egyszeruen nehezebb teruleteket betenni, amik csak mondjuk jobban felszerelt/ugyesebb emberek igenyel.

Xeno 41tõl van elyknél, asmoknál 43tól. Enchantolni ahogy írták 20 + szintûtõl érdemes, bár rámehet a kisebb is (ami a bow szintje fölött van), de elég kis esélyel. Ha esik valami, betöröd, ha 40 fölötti stone jön rápróbálod. Külön a xeno/betoni enchantolására pénzt áldozni fölösleges.

Én annó fokozatosan kezdtem el a critbõl engedni, mert az elején még úgy voltam vele, hogy kell a crit cap. De ha megnézed a critjeink szórását, ami már sokszor emlegetett probléma (ugyanazzal a skillel 4k+ crit utána 700 pl.) inkább elkezdtem az attack felé mozdulni és teljesen jól bevált. Kissebb szórás, nagyobb alap dmg.

Bocsi dupla: 41-tõl van xeno Q.

A +20 lehet még csak nem olyan nagyon nagy. 😊 Nekem 402 rangerrel a critem, és 10bõl olyan 6-8 crit be szokott jönni kis szerencsével, asszem bõségesen elég. 😄 Manastonet craftolni kell sztem. Jól ki lehet jönni belõle, ha áldozol rá.

attyspocak
Egyetértek. Te vagy a moderátor. Te kell dönts errõl. 😊

gurubefree
Szerintem Lv.42-nel jon a xeno quest ( nem 100% ) 405 most a crit. rate es van a cuccon 3 power attack +4 ( +12 ). Ha ramaegy a ket v. harom Ench stone az meg ad neki +8 v. +12 .
Ahogy neztem az attack +4 ; +5 horror aron van es ugyan ugy benne van hogy fail ... a kerdes az hogy mennyi az Ench stone ( bar ha +20 szint akkor mar milliokrol van szo es az felejtheto )

Pyotr
Se gáz én is csak spekuláltam,de elméletileg ha 45tõl tudod használni a bow-ot akkor onnan számit a szint is szerintem!
Rangernél nem tudom mi a crit cap de Sin-nek 440 asszem gondolom akkor nektek is akörül mozog.
Ki kell ugrasztani egy szakit és tuti javit minket😊

&#9608;&#9608;

gurubefree
Csak peldanak szantam ....

gurubefree
A problema az hogy a Xenophon’s Longbow-nak nincs szintje .

Masik kerdes :Meddig erdemes huzni a crit. rate-et ??? 400+ Ranger-nel mar eleg es inkabb az attack-ot emelni vagy meg mehet a crit. magasabra ??
( mondjuk ez pont az a ketto amibol soha nem eleg )

Pyotr
Nem tudom mit akartál azokkal a lvl40esekkel de szerintem azt inkább meg se próbáld😊

&#9608;&#9608;

Pyotr
Sárgákra legalább 20 szintel nagyobb stone-kal probálkozz!

&#9608;&#9608;

gurubefree
Sziasztok

Szuksegem lenne tanacsra Enchanting stone-al kapcsolatban .
Xenophon’s Longbow .Lenne egy kis megtakaritott kinahom es vennek 2 db Ench stonet a fegyohoz. Milyen szintut vegyek ??? Gondolom novekvo sorrendben kell venni es kesobb ehez merten venni az upgradet ....
Lv.40 > Lv.41 > Lv.42 stb.

Elore is koszi

Pyotr
Konkrétan ha nem 25x spammeli ide akkor a kutyafaszát nem érdekli ki mit hirdet, legalábbis Sáska amit irt onnantól kezdve mindenki aki hirdet mehet a kukába!

&#9608;&#9608;

Sáska
igen, ezen mar en is gondolkoztam, hogy az ilyennek tulajdonkeppen nincs itt helye. Ugyanakkor, ha ez torlesre kerul, akkor elviekben az elado karakterek hirdeteset sem lenne etikus engedni.

attyspocak
Már úgy hiányzott valami hasnoló post. :/
Ha most leírnám a véleményem, megint én lennék a büdösbunkó. 😛

Sokatmondó szigó:
"wts gamecards ,wow gold, aion kinah,honorfarm , badgefarm
alkalmanként kinahért, goldért adok gct!"

ha valakinek kell kinahért gc keressen meg 😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Jah,sajnos nemközöltek😞 Hát többféle mendemonda van,az egyik szerint ugye már februárban lehet vmi,másik aztmondja elsõ félév,ami elég tág fogalom sajna de ez van...Nemsokára ugy is jönnek infók mostmár elindultak a dolgok azért
attyspocak
Reméljük. 😊
De idõpontot még ott sme közöltek, gondolom.

Egyszerre vannak az updatek koreában is és nálunk is,eddig minden alkalommal így volt,csak nem lesz most másképpen...
attyspocak
Ne legyen igazam, de az, hogy Koreában hír az update, az nem jelenti azt, hogy a közeljövõben itt is lesz belõle valami.

Ja igen a fenrirs ruhának a nyersanyagát kell proccoltatni. Egy Hot heart of magicitemet

Köcce!!😊
Super Saiyan
http://translate.google.com/#

>:C

jah király😊) Én is melózom amúgy,csak külföldön,és csak hó végén megyek vissza szal nekem még lehet kockulni míg asszony vértizzadva nézegeti a mikroszkópot egész nap😊 Amúgy hogy ki van hallva hétvége óta a forum,most amikor úgytünik végre megjönnek az újdonságok Aionhoz és ha hihetünk az infóknak nem is kicsi újdonságok,ilyenkor hagy alább az érdeklõdés?:=/ Tud valaki olyan programot ammi fordít koreairól magyarra?Mert én a webfordítást használom,abban van is,de csak elvileg,mert a magyar mezõbe is halandzsákat rajzol ki,és van 1-2 koreai hír az új updaterõl amit leszeretnék úgy kbre fordítani
nekem is kéne egy ilyen XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

"megy melózni,én majd késõbb kezdem meg a kockulást"
rofl 😊

Lószart,csak asszonyt viszem ki reggel buszhoz,megy melózni,én majd késõbb kezdem meg a kockulást elõbb lustálkodásXD
mert ilyen elb*szott kocka vagy 😊

ja jól van most esett le hogy nem a craftot átvinni,hanem a cuccost legyártani,arra mondtad h procolni kell...XD sry reggel van még nagyon..😊
Ezért mondtam hogy cokingot kell húzni,azt a legkönyebb átvinni expertre,mondhatni lófasz az egész.Többit azt tényleg nehéz átvinni,éppen ezért nem is szabad elkezdeni másnak az expert küldit,mert akkor a cokingnak már nemtudnád csak akkor ha befejezted az elõzõt,és ha jóltudom nem is lehet kitörölni az expert küldit.Én is alchemyvel ezért álltam meg 399en,nemkezdtem el a küldit,majd ma behuzom az 50et és utánna elkezdem a sütögetést😊
attyspocak
Azért ne feledd, hogy kritelnie kell az alapanyagnak hozzá, aminek nyersanyaag ára még olcsó szerveren is több tizmillió kinah. Ha nem kritel, akkor cseszheted.

Igazából nem egy nagykunszt megszerezni a fenrirt,csak mani kell hozzá ami nehézkes,de azt is összelehet szedni,craftnak meg a cokingot kell expertezni azt csö
Sáska
jah, nem magam miatt gondoltam, nekem sosem lesz szerintem fenris setem, csak kivancsi voltam. Nyilvan a Fenris setet birtoklok nem orulnenek, ha a sok belefektetett munka egy nagyobb patch megjelenesevel ertelmetlenne valna.

Ez egyértelmû,a szettek is változni fognak,de egy játék változásának bizonyos dolgok áldozatul esnek,ezt le kell nyelni,de ha õszinte akarok lenni,az tuti hogy a fenrir nagyon táp lesz még jódarabig!!Ezt nézd meg,mindjárt 50 vagyok és ilyen fostalicska cuccokban vagyok,és még ezzel is egésszen jóvagyok!!!XD És ez hol van a fenrirhez??Sehol,az az 5 szint nemfog annyit számítani,nemhiszem hogy betesznek egy olyan szettet ami 1000HPval meg 10% attacspeeddel többet ad mint a fenrir...Ha végignyálazod a szetteket,azért annyira horror különbségek nincsenek hogy ezmiatt aggodalmaskodni kelljen,biztos vagyok benne hogy a fenrirt megéri azután is hogy összerakni hogy meglesz az új szintnövelés,bár Ncnél sosem lehet tudni,szeretik a tápos dolgokat...XD
Sáska
azt nem tudom, hogy ha kitoljak ilyen hamar a max szintet, akkor mondjuk egy lvl55os szett mit fog tudni egy mostani Fenris sethez kepest. Csak azert mert ugye nagyon nehez a Fenrist osszeszedni, de megis 5 szinttel kisebb, mint egy majd akkor max szinten megszerezheto akar abyss akar pve-bol szerzett fable set.

Pyotr
Valóban lehet olvasni a 2.0ás pach-rõl de ott nem 58 hanem 55 lesz a max szint.
Új instanceok,a professionön szintezése 450-470re ugrik természetesen a gathering skillek és alapanyagok is nõnek.
chain skill rendszer megváltozik és elviekben talán az összes class kap 3-4 új skillt.
nem irom tovább forrás: Variance blog vagy eredeti

&#9608;&#9608;

Igazából ezekközül legjobban azért érdemes a max lvl kitolására figyelni,mert ha azt kitolják,akkor ezeket tuti meg kell hozzá csinálni:új mapok,új mobok,új ruhák,új skillek,új stigmák,új craftok,egyszóval a lvl 58 az nagyon sokmindent vonna magaután,hát kezdhetünk reménykedni hogy lassan beérnek az Aionhoz a dolgok amiket akartak a fejlesztõk😊Mostanában túl sok a mendemonda szóbeszéd ahoz,hogy minden kamu legyen,valami lesz...
Szépen lassan beindulnak itt a dolgok,azthiszem gyerekek itt még szémíthatunk sok jóra,valami elindul!
Strahd_
tarsasag 😊 ennyi.
cancel account elott inkabb jol erzem magam olyan emberek kozott akikkel jo jatszani.

Minek mesz a tuti vesztes helyre?😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Várom az infót, hogy megy-e. :p

@12648
Hát szerintem volt buli hétvégén, legalábbis én nem unatkoztam spataloson. 😊 Egészen új élményekkel gazdagodtam. 😊 (pl hogy 44-es templarral lószart se kapok siegen, 32-es rangerrel meg 2 arany medált...)