Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már többször olvastam itt, hogy az Aion nehezebb ennél, az Aion nehezebb annál. Mégis mivel? 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Hát attól néz ki ratyinak,gondolom itt a Star Warsos dologra gondolsz,hogy sem grafikailag,sem játékmenetileg abszolut semmit nemmutat.Azok a fightok...kicsit viccesek..😊)B&Sre meg azért írtam hogy nagyon táp cucc,mert mind grafikailag,mind játékmenet-ügyileg eléggé komolyat mutat,ha meglesed az ingame részeket,hát nemmindennapi és szokványos(nem csak a grafra gondolok).De nyugtával a napot,nemtudom hogy ficke honnan vette az infót Lineage 2rõl,de ha az igaz,akkor ennyi erõvel még Aion el sem kezdõdõtt..?!😊 Bár az kétségtelen h L2 az a mai napig a legtöbbet nyujtja pvp meg siege meg bossügyileg,de annyira eltúlozták a grindelést hogy az már nekem is sok,manuálisan lehetetlen felhuzni offon egy karit maxra.Aion szerencsére nem ilyen,itt majdnem át is lendültek a ló másik felére,eléggé könnyû lett maga a lvlezés,bár maga a játékmenet meg nehezebb!Furcsán hangzik de ez van,nehezebb játszani vele de maga a fejlõdés mégis egyszerû😊
Ahet
>>Ez azért van.mert Aion kezdetleges stádiumban van,és egyértelmû hogy >>nagy változáson fog átmenni,csak az idõ a kérdéses.
Jó pár játékban megfordultam és sokat számít a játékosoknak mi hogy van tálalva, nem beszélve a mikorról (ami már inkább üzleti szempont).
Kezdetleges stádiumban ugyan nem szabad lennie, mert akkor még csak a closed betat tolnánk. 😊 De, hogy szükség van benne változásra azzal érdekes módon senki sem vitatkozik. Az sem aki abbahagyja, és az sem aki játszik vele.

Mit takar nálad a "nagyon táp cucc" kifejezés? Mitõl tartasz egy játékot jónak, ill. "ratyinak"?

The gods have disconnected you ...

tudom, hogy nem lesz havidíja mint elõdjének sem volt, de ugy értettem nem ugy fogom megoldani, hogy amint kijön már hagyom is Aiont magam mögött, hanem csak ha meguntam (ami lehet hamarabb lesz de nem problémázok rajta 😊

Me0w
A Tera azert L2-os, mivel az L2 keszito garda nagy resze dolgozik rajta. Ez azert rogton pozicionalja is a jatekot a mindless grind iranyba sajnos.

Together we'll fly someday...

Ez azért van.mert Aion kezdetleges stádiumban van,és egyértelmû hogy nagy változáson fog átmenni,csak az idõ a kérdéses.FickDeine még annyit,hogy B&Sból vannak ingame részletek a videóban,és a másik dolog ami miatt az nagyon jónak tûnik,hogy nem a szokásos pvp-pve lesz benne ez egyértelmûen látszik a videóból.Nagyon nagyot kell hibázni ahoz hogy abból nelegyen bombasiker,de régebben azthiszem megcáfolta vki h csak koreában lesz...Na majd meglátjuk,egyenlõre amúgy is tökéletes az Aion,és még elég sok jó cucc fog jönni hozzá,csak úgy azért nézelõdtem ma a neten,hátha készül valami nagyon táp cucc,de a közeljövõben semmi..
Ahet
Mivel a GW2 sem lesz havidíjas, bátran kipróbálhatod. 😊

hát GW 2 már nem CRPG lesz mint elõdje volt, hasonló megoldása lesz mint Aionnak lett volna (lesz majd) ugye a tetteid hatással vannak a világra bla bla bla. bár gw böl jöttem, gw 2 t csak akkor fogom kiprobálni ha aiont meguntam 😊

Ahet
Kívánom az Aion-nak, hogy megforduljon az a tendencia ami jelenleg beállni látszik. De (minden összeesküvés elmélet nélkül) nekem furcsa, hogy mikor jön egy adott hónap vége és egyre hangosabb a különféle fórumokon a hibák,hiányosságok, különféle vélt vagy valós problémák hangoztatása mindig napvilágot lát egy patch notes. Fellebbentve a jövõbeli változások sorát ...

>>GW2 meg valami CRPG szóval az nem teljesen MMORPG.
A GW elsõ része volt cooperative játék. A második rész ezzel ellentétben, teljes egészében MMORPG lesz.

Ahogy látom leginkább te grafika alapján értékelted ezeket az MMO-kat😊
A szép grafika és a sok marketing könnyen oda tudja csalni az új játékokhoz a játékosokat.
A B&S szép lesz, de még csak nagyon szkriptelt vidiket lehet belõle látni és azért maga a játék rész még nem igazán van felfedve illetve azt is olvastam róla, hogy az csak Koreának lesz.
Szerintem a TERA Online az valószínûleg bukás lesz fõleg nyugaton. Kb 1 fél órája olvastam vele kapcsolatban egy leírást és egy interjút. Ugye az volt a gond, hogy az új harc rendszer annyira tele van még mindig bug-okkal illetve rosszul kidolgozott részekkel, hogy nem tetszett a játékosoknak és mikor ezt felvetették interjúban a készítõknek mindenre a válasz "nem tudjuk hogy oldjuk meg" "nem akarunk nagyon rajta változtatni" volt. Illetve túl nyomó részt grindes játék lesz ami szerintem sok nyugatni játékosnak nem fekszik. Illetve skillek ahogy tudom sokkal kevesebb számba lesznek mint más MMO-ba a konzolos verzió miatt.
Lineage 3 meg szinte teljesen biztos, hogy nem lesz. 2007-be megállították a fejlesztést. Illetve aszem be is jelentették vagy 2 éve hogy nem lesz. Az ok ugye az volt, hogy a Lineage 2 a kamael kieg után elég szépen elkezdte növelni a játékos bázisát ismét keleten és azóta is nõ állítólag most vmi rekord bevétel jön majd be belõle. Bár mondjuk sajnos az EU és USA szerókon ez nem érzõdik.
GW2 meg valami CRPG szóval az nem teljesen MMORPG.
A Star War Online szerintem se lesz nagy durranás, de a sok SW fan miatt kezdetekbe gondolom sok játékosa lesz.
C9 az egy f2p játék lesz úgynézki egy jobb fajta de szerintem annyira nagy durranás nem lesz.
Koreába most a legnépszerûbb MMO-k fej fej mellett szinte AION, Lineage 1, Lineage 2, WoW, MapleStory. Illetve a távol keleti piacon az L2 és a WoW a nagy ellensége az AION-nak. 2010-be mind kettõ ugye elég komoly kiegészítõket fog kapni sõt azt olvastam L2 2011-be is.
AION is kapja majd ezt az AION 2.0-t szóval fognak szoros meccseket játszani és azt gondolom továbbra is ezek lesznek az AION ellenfelei.
Nyugaton jelen állás és helyzet szerint az L2 nincs képben(mondjuk majd az új kiegekkel lehet), de itt meg majd lesz SW, GW 2, AoC kieg.
Szóval összességébe a WoW-on kívül szerintem csak házi ellenfelei vannak/lesznek az AION-nak.

Én nem féltem a SWTOR-t a grafikája miatt. Van nála sokkal csúnyább fizetõs MMO is, amivel nagyon sokan játszanak. 😉 Az meg hogy ratyi... hát erõs túlzás. 😛
Az Aion meg hiába szép, ha nincs kedvem vele játszani. 😞

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Nézelõdtem kicsit youtubon milyen mmok jelennek majd meg amik konkurenciák lesznek Aionnak,hát a legnagyobb ellenfél az házon belül lesz,B&S,utánna a TERA az amit úgy érdekesnek találtam,bár látszólag nemsok újdonságot vonultat majd fel,de látványban nagyon ottvan,és hangulatban is,sok videóban kicsit Lineage 2õs hangulata volt..😊 Találtam még egy C9 nevû gamet,az is egésszen pofás lesz,meg ugye a GW2.Ami nagyon ratyinak néz ki és kicsit csalódást is okoz ezáltal az a Star Wars,hát nemtudom,vagy vmi atom tartalomnak,vagy pedig tényleg fanatikusnak kell lenni hozzá😊) Amúgy elég sok ilyen futurisztikus online game lesz majd a közeljövõben,hát eléggé érdekesek,de nekem semennyire sem tetszenek,akinek igen attól elnézést...A kiegészítõkrõl nemmondok semmit,mert azok már meglévõ mmok "folytatásai" amiket már ismerünk,egy jó kieggel még Aion is lehet atomtáp(mint azt egyre inkább selyteni is lehet az új hírek hallatán),vagy lehet úgy eltünik egy rossz kieggel(vagy semijennel) mint ha sose lett volna.Ugyanez vonatkozik a WoWra is,ott is szép meg látványos a trailer,de semmit nemmond,bár ott annyira fanatikus a rajongótábor hogy akármit csinálnak is veszik mint a cukrot😊Diablo3at még megemlíteném,azzal tuti fogok játszani😊 Hát érdekes dolgok várhatóak az idén,bár ami engem igazán érdekelne Blade&Soulon kívül az a Lineage3,de hát azonkívül h ellopták a game "szívét" és botrány és botrány...,semmi újat nemtalálta róla hogy mikor hogy mit merre..😞 Nem kell a flame,csak a saját véleményemet írtam le,ha valaki reagál akkor értelmesen pls.
Jó kis show lehetett,a háttérben az a nagy kivetítõs dolog baró nagyon,bár az igazság az hogy nem annyira szép éles a kép mint monitoron,de mindenképpen a méret az ottvan!A kis ferdeszemûek is...😊
Sáska
cosplay

#12732 ez az õ stílusuk hagyd már mi van veled?
az Equitesbõl oda "emigrálnak" XD Mahaf is oda csatlakozott pár napja

akkor mégegyszer, hátha sikerül megértened:
KÉRDEZTEM ÉRDEKLÖDÉS SZEMPONTJÁBOL. Nem tudom a tanyán ahol élek a kérdés kérdés és nem pedig vagdalkozás, továbbá választ is várnak rá de eddig mindig kikerülted valahogyan...
na mindegy akkor enjoy it...

Akkor szúrj be vmi linket vagy akármi mert unalmas ez a kraftolás,és még nem is sörözhetek közben mert vezetnem kell ma még😞 Bár nem Aion,de házon belüli téma,B&Sról van vmi új infó?Hiába keresgélek neten semmit nemtalálok
Sáska
nah sracok, akkor innentol kanyarodjunk vissza az Aionhoz. Thx.

Pontosan,helyeseltem,hogy otthagyta a klánt,hogy megjött az esze!!Na ugye megy ez😊 De ha te ezt arrogáns,flegma hangvételnek ítéled meg,akkor itt egyedül te vagy az,bár ismeretlenül nemszeretk bárkirõl véleményt alkotni,de ha már annyira erülteted a "való világot",ott éppen a hozzádhasonló kötekedõ mindenben kivetnivalót találó emberek ilyenek!A mosoly jel meg azért van,hogy lehessen látni a jóindulatot,de te ezt is máshogyan látod😊 Jajj bocsi,odatettem egy smylet,remélem nemveszed rossznéven jujj😊A másik hogy azon röhögök ennyit,hogy mennyire komolyan veszed a dolgokat(pedig megnéztem és alig vagy pár évvel fiatalabb),ez abból is látszik hogy állandóan a való életet emlegeted,pedig ennek itt semmi köze ahoz stb...Üdv a virtuális valóságban😊
pharao
Az a baj, hogy nekem megy az értelmezés, és még ha nem is érdekel a dolog, akkor is a "És gz,ahoz hogy volt equiteses vagy,ez dicsõség hidd el!😊" szöveg flegma és arrogáns, emellett háttér értelmezésbe utálod a klánt, és a "gz" ebben a szövegkörnyezetben kb azért ment, hogy otthagyta a klánt. Erre te mégis rácáfolsz, pedig annyira egyértelmû. Ha nem lenne ott a mosoly jel, talán még el is hittem volna.
Üdv neked a való világban.

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Köszi megvan,az életben is és a játékban is😊 De mint látom neked sem megy az értelmezés,mint láttad éppen aztpróbáltam magyarázni hogy pozitívumként mondtam neki dolgot,erre félreérti,erre meg jössz te a másik vérpityu,aki megintcsak azt nehezteli ha valaki valakirõl poizitívat mond😊)szóval komolyan mostmár nem is tudom tényleg szidni kellene valakit hátha azt dícséretnek veszik..:😊
pharao
Kakimakika elismerésem, te tényleg annyira értelmes vagy, ahogy a neved is mutatja. Ahogy látom itt olyanok oltanak, akiket csalódás ért a játékban valamilyen szinten, ez elég tré dolog, de ti tudjátok. Én nem vagyok semmi jónak elrontója. Sok sikert az életben, ha játékban nem megy.

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Akkor jól hallottam, hogy az equites-nél nincs minden rendben egy ideje már, persze nem lepõdöm meg.
Pocak erre most jöttél rá? SG-t a vérpistik miatt érdemes olvasni meg az okostónik miatt, infót ne itt keress 😊

www.aionsource.com Ezt tudom ajánlani.

Jéé Mauganra mióta vagy PewPew-ben? Üdv nálunk 😊

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Te jóvoltál magyarból?😊Az egyik dolog h te reagáltál párnappal ezelõtti dologra amit 3 soron letárgyaltunk már,a másik meg hogy dícsértelek,hiszen kiléptél az equitesbõl,de látom emo stylt vettél fel...😊Miért van az ha valaki egy röpke pozitív dolgot elenged a másik irányába,akkor egybõl jön az agymosás hogy haggyá mááá..Hihetetlen de tényleg...
Cence:hagyd már szegénykét,te is voltál ott,tudod hogy nemtudja kordában tartani a dolgokat szegényke...
Akkor mégiscsak Te nem értettél.
Tisztában vagyok vele, hogy kevesebb a sickness ha visszaveszem, épp ezzel indokoltam, hogy nekem miért éri meg többet költeni. (12705)
Erre reagáltál úgy, mintha nem érteném mivan. ("ha utánaszámolsz rájössz".."tudod 83/2"...)

attyspocak
Szerintem neked volt bonyolult, de mind1. 😊
Te írtad, nekem, hogy bõven sok az egy perces debuff (sickness) amire én írtam, hogy ha úgyis vissza veszed, nincs sickness. Hiszen, ha nem érdekel, hogy olcósbb a halmozott visszavétel, akkor minden egyes halál után azonnal vissza veheted az XP-t és akkor egy perces sickness sincsen. De részemrõl lezárva.
Sõt olvasva megint itt a flame-t lehet még törlöm is magam errõl a fórumról. Sok értelmes infót úgysem kapok itt. 😊

Semminek nem harangozzuk magunkat nagyon-nagyon régóta már, de kár ragoznod... még mindig azt mondom talán pmelni kellett volna elõbb nem vagdalkozni. Nah irány meló.
Sáska pls vegyél le minket a felsõ linkek sorából, köszönöm.

ha probléma lenne akkoris csak az h pvp legionak harangozzátok be magatokat, és nem vagytok azok... (de persze mint mondtam nincs problémám veletek, ami volt whisperbe megbeszéltük ugy gondolom)

shadout nincs konkrétan bajom a légioddal, sem a mob öléses dolgotokkal, csupán informálodom, vagy ezt sem szabad? ugy gondolom nem egy olyan dolog, amit titkolni kéne vagy valami? nem segítség nem probléma, szoval nem értelek, megegyeztünk tartjuk is magunk hozzá (legalábbis az én felem biztos). ugy látszik ebben az elbaszott világban már a kérdezés is "teszed az agyadnak" számit illetve eget verõ problémának, legjobban teszi ha az ember kussol mert egyböl jönnek az ilyen fantasztikus emberek akik csak azért mert a másik kérdez egyböl leszolják... hát gg megintcsak

sry kicsit ideges voltam/vagyok, ne vedd magadra
nem azért ég a légio mert mobokat farmol ap ért, nem mondtam semmi ilyet, 1-2 ember miatt égnek, de már szerver szinten, és ahogy nézegetem ezeket az embereket, egyre inkább szégyenlem, hogy magyarok mint én v magyar vagyok mint ök :S

Kouta, Nem vagyok egyiknek sem az anyja, nem vállalhatok mindenkiért felelõsséget. Lehet nem vagyunk tökéletes légió, de talán megegyeztünk játékban abban veled, ha valakinek valami problémája van a másikkal, vagy segítség kell neki: ráír. Fenn vagy friendlisten és most mégis itt teszed az agyad. Talán pm vagy valami, hogyha valami gondod van, mint bárki más nem egy nyilvános fórumon . Leader vagy, ha valami gondod van más klánnal írj rá a másik leaderre. (Amúgy lehet én vagyok a hülye, de nem értem miért baj, ha ap-ért ölnek mobokat...)

5 nappal ezelõtti postra kis fáziskéséssel reagáltál. Erre senki nem válaszolt elõttem, ha jól tudom.

Net-niggeringet meg nem kell erõltetni. Az, hogy az equitesben voltam nem tudom miért szúrja a szemedet. Ott kezdtem, ahol ismerõsök voltak, más szegmensei érdekelnek a játéknak mint õket, ezért váltottam.

Tegyél nekem egy szívességet azzal ,hogy ezt az egész csipkelõdés dolgot irányomba még csírájában elfojtod, ha én megadom a tiszteletet neked, hogy a gyakran elõforduló orbitális faszságaidra semmi megjegyzést nem teszek.

Tyron /// Asmo ránxer /// Telemachus

te olvasni is tudsz? vagy csak irni?

Strahd_
Azert mert mobokat farmol AP ert ezert miert egne egy legio? 😊 levezetned?

Most nem értem mirõl beszélsz. 1 perc sickness bõven sok, nem akarom fölé vinni halálokkal. Ez tényleg ennyire bonyolult? 😄

attyspocak
Ha vissza veszed az XP-t akkor nincs egyperces sicknessed sem. Ha meg egyperces után veszed vissza, akkor meg minek?

shadout, gondolom olvasod, lenne egy kérdésem feléd, a hatalmas pvp légiódnak nem égõ, hogy egy két ember (aki farmolja a mobokat apért persze) olyan szinten égeti a légiot is meg magát is mint a rongy?

Nem kötöttem bele a számításaidba, anyagilag egyértelmûen jobb több halál után visszavenni. Csak nekem nem éri meg a 2-3-4 perces debuff miatt, inkább kicsit többet költök, és maradjon szépen 1 perc. 😊 Meg aztán így mindig tudom mennyi pénzem van, nem vár félmilliós meglepi az obelisknél. 😊

attyspocak
Csenky: Nem mondtam, hogy megéri gyakran halni, de ha kicsit utána számolsz, rájösz, hogy olcsóbb egyszerre többet vissza vásárolni. Ezt mondtam és amit te írtál is ezt támasztja alá. Tudod 83/2 = 41,5 ÉS igen bizonyos szinten exponenciális.

Laggol minden. :/

megoltotta, hogy a mai estém is remekül teljen xD

Kalilion szintén lagg van! de ahogy halottam minden Eu szerveren...

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

castoron szintén,valamit nagyon elkurtak a szerverkarbantartáskor,elég rendesen karbantartják..
gurubefree
sracok nalunk a Kahrun-on 1000+ a ping ... mashol is ez van vagy csak nekunk jar ez a megtiszteltetes ??

ゾルターン

Nekem perpill egy halál 55k, 2 halál 83k. Nem tudom, hogy ez mennyire lehet exponenciális, de szívesebben pengetek 55k-t egyért, és figyelek jobban, mintsem újra felhalmozzak 800k költségû soul healt, az nagyon fájt. És a debuff is baromi idegesítõ, ha 4 perces.

attyspocak
Ha nem egyesével vásárolod vissza, akkor kicsit olcsóbb a dolog. Hogy mennyivel nem számoltam, de tényleg kevesebbe kerül pl öt halál visszavétele egyszerre, mint ötször külön külön.

Sáska
jah, erre nem gondoltam, mert abbol indultam ki, hogy nincs felhalmozott visszavasarolhato xp-m. Legalabbis ebn minden halal utan soulhealelek, ergo a pvp utan csak 1g mindig.
Mindenesetre selfowned😊

Már párszor válaszoltak erre a duongos témára de azért köcce😊És gz,ahoz hogy volt equiteses vagy,ez dicsõség hidd el!😊
Strahd_
😊 nem gondolkozik valaki Spatalos Asmo oldal elhagyasan Castor oldal Asmo oldalra? 😊

Kinahot cserelnek Castor asmo oldalon adnam es a Spatalos Asmo oldalan kapnam 😉

karakter "transzfer" miatt.

Sziasztok!

Spatalos, elyos oldalon keresek expert handicraft-el rendelkezõ játékost, aki tud gyártani Expert Durable Ulmus Bow (lvl 40 bow)!!!
Csak az expert kell!
Természetesen nem ingyen!
Privátba írjon aki segítene!
Köszönöm!
Jó játékot!