24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Shaenis #15059 félpercenként oneshotol a boss aoe-je, csak azért kelek fel hogy rögtön újra meghaljak, ez a 20 alkalom után már kezd frusztrálni. ha sikerül életben maradnom és teszem a dolgom, vagyis élesztem és healelem a többieket, akkor még az addok is a nyakamba esnek a heal aggro miatt, nem mondhatnám hogy élvezem :) mindez 100 AP és 0 medálért, tömör gyönyör -
#15058 miért instant szopás a balaur fortress? -
Shaenis #15057 ami jó: új területek érdekesek, van bennük kihívás (pl hanarkand), új questek szépen fizetnek xpben és kinahban is, lehet közülük válogatni bőven, mert több quest van mint amennyi 51-55 szintlépéshez xpben szükséges, viccesek a gejzírek és a windstreamek, érdemes őket alaposan felderíteni
ami szar: nagyon béna és a régiekhez képest kidolgozatlan az új területek zenéje, sokkal jobb is lehetne a hangulata. jobbfajta új gearekhez ugyanúgy hihetetlen sok grind szükséges, és van olyan ami kifejezetten szopatás. pl Laestrygos weapon quest egy vagyon kinahba kerül, ehhez képest alig jobb mint a level 46 plat coinos. új balaur fortress siege instant szopás, ráadásul jó eséllyel még egy árva plat medalt sem kapsz érte, ami nem is tradelhető, szóval 55-ös abyss armor nem sok emberen lesz még sokáig -
#15056 pontosan igy gondoltam, sajnálom szerencsétlen asmokat a spataloson :) -
Shaenis #15055 spataloson tegnap este beindult az ely gépezet és 1 óra alatt 4 fortot zúztunk be... (roah, sulfur, 2 siel) lower abysson asmo mutatott némi ellenállást, esélyük nem volt. mindezért összesen kemény 2 silver medalt kaptam, lol -
#15054 mondta már hogy nem kiváncsi az idióta benyögésekre :D -
#15053 ha jol tudom pont azert megengedett a macro, mert nem lehet benne a folyamatokat vegteleniteni, hanem arra szolgal, hogy pl. egy skill rotaciot leegyszerusitve egy gombnyomassal el tudjal loni. Ha ezt a skill rotaciot vegteleniteni akarod, nyilvan azert tenned, hogy a karakter akkor is dolgozzon, ha te nem vagy a gep elott, nincs mit ezen szepiteni.. -
#15052 Értelmes egyén segítségére vagyok kíváncsi.nem az ilyen idióta benyögésekre
-
#15051 Te meg... na hagyjuk. Nem tudom miről beszél ez az ipse a macro használható beépített dolog nem csít.
-
#15050 gubber, te itt vagy még amugy? :P -
#15049 te kis botos ^^ -
#15048 srácok segítsetek makroban.
hogyan tudnám ezt a sorozatot végteleníteni?
/select valami
/attack
/delay 50
be tudom másolni egymás után, de max 5x ha igaz utána leáll a makro.
-
#15047 és mi jo és mi szar benne bövebben? -
#15046 köszönöm böbeszédüségeteket...
valaki más esetleg? :) -
Vicodine #15045 Kisregényesen?Ennyi legyen elég:jo!:) Játszál vaze azt majd látod!! -
#15044 jó meg szar. elég? -
#15043 és vélemény 2.0 rol? amolyan kisregény féleségben? :D -
Vicodine #15042 Hát ez ugy van,hogy valamit valamiért.Tenni kellett a twinkek ellen,ez lett kitalálva,sokaknak nemtetszik,de mivel az emberek hatalmas birkák,igy terelni kell öket..:)Persze jobb lett volna,ha marad minden a régiben,de akkor még most is sokan twinkelnének,és nem arra hajtanának,hogy felhuzzák a karit és részt vegyenek mindenben !!Persze igy sokaknak kiesik a kisszintü "rift élmény",de legalább annál nagyobb a vágy,hogy minél elöbb fellegyen huzva a kari és ott meglehet mutatni...Amugy 2.0 ota nem voltam riftezni,mivel 50+osan már nemenged át a rift,és nem kiskarizom mert akkor nemhaladok az assámmal,de én ugytudom,hogy ha megölsz valakit,akkor az kapja ezt a védelmet,és utánna visszamegy és leüt mint a legyet:) -
#15041 akkor most hogyvan? ezek a buffok állandóak az enemyn, vagy csak ha megölöm a kisebbeket akkor kapják?
gondolkodom abban, hogy meglesem a játékot meg minden de a riftezés számomra is az egyik vonzó ereje a játéknak, nem a low lvl killre gondolok, azokat otthagyom csináljanak amit akarnak, de pl Yeippan v milyen village elött lévő hatalmas háborúk, és a többik, azok iszonyat élményt adtak, megértem ezt a nagy lvl re mindenki, de ha állando a buff, ugy azért a betonit sztem már joformán megse lehet csinálni, meg kb semmilyen spy questet, mert ergo insta halál átmenni is,....
szal akkor most hogyan is van? :D
és még valami érdekelne, 2.0 ota vélemények a játékosoktól, szóval hogy mi a véleményetek most a játékról mind pvp és pve terén.
köszi mégegyszer elöre is :) -
Nephin #15040 Ebben igazad van, mégis, sokaknak (nekem is) a játék egyik nagy vonzerejét adta a riftes pvp, és itt nem a low lvlek gankelésére gondolok. :) Így maradt a sokszor unalmas csupasz pve szintezés, ami könnyen elveheti bárki kedvét az egésztől, hiszen ez egy pvp játékként ismert világ. Na mindegy, majd meglátjuk, mi lesz lvl 55-ön. :) -
Vicodine #15039 Hát igazábol ez a twinkek miatt lett kitalálva,mert szerintem is elég gáz volt az,hogy sokan nem a maxos lvl-pvpre gyurtak,hanem mivel kisebb szinten egyszerübb volt az atom geart összeszedni,igy abban terrorizálták a másikokat,akik meg kezdö karik voltak,el is ment a kedvük az egész játéktol,mert ilyen uber-pro emberek rommá verték öket napi 24 órában.Most megmaradt minden ugyanugy,csak azzal a különbséggel,hogy a maxos karik lettek elötérbe helyezve,és ha asmoként átmész ingisonba,nem lesz semilyen 20-80%os védelem....A régi riftrendszerhez nagyon hasonlo,de nem "lvl 40en tartom a karimat és majd én megmutatom" a system,hanem mindenki huzza ki maxra a kariját és majd szinten belül ugyanakkora esélyel mehet a pvp.Ráadásul az enemyhez vezetö ut(a canyon) is már elég sok lehetöseget rejt a másik kifingatására,elöször amikor hallottam,h mi lesz a régi rift-rendszerrel én is aztmondtam h basszák meg,de már látom miért lett mindez csinálva,és aztmondom igazuk volt,ez igy jobb sokkal,és igen is mindenki a max lvlre hajtson,ne pedig low lvlen szarakodjon,igy kimaradva a klános instázásokbol etc. etc..... -
Nephin #15038 Én úgy tudom és tapasztaltam, hogy szinttől függetlenül Eltnenben/Morheimben 80%, Heironban/Beluslanban 20% a debuff, szóval riftrendszer kb. kinyírva, öten nem lehet megölni egy ellenfelet. :) Inkább úgy kellett volna lennie, ahogy te írtad, akkor még lehetne jó kis pvp-csatákat bonyolítani lvl 50 előtt is. -
#15037 Durva volt tegnap divine sige az tuti . -
Vicodine #15036 Pandemoniumbol ill. Sanctumbol 50en egy quest teljesitese után -
#15035 es hol vannak ezek ateruletek? hol erhetoek el? -
#15034 hmm nem hangzik ez olyan rosszul -
Vicodine #15033 A max lvl 50 maradt most is,tehát 51esen már nemlehet átmenni riften az enemyhez,viszont az uj területeken,ahova csak 51 plusszon tudsz eleve bemenni,ott ugyanaz van mint eddig a régi fejlödö helyeken,folyamatos az enemy jelenléte,illetve mivel mindkét félnek megvan a 2 ground fortresse 99%ban,ezért átlehet menni,ami ugyanaz mint ezelött a riftes balhé,de sokkal jobb,mert itt csak 51plusszosokkal talizik az ember,nem megy a rinya h phöö,low lvl killer etc.....A régi riftezás meg megmaradt csak ha 5 szintel kisebbet megölsz az enemy hazai pályáján,akkor kapja azt a faja kis buffot,amivel megnö ellened a defje egy icike-picikét... -
#15032 továbbá most akkor hogyvannak a riftek? utoljára 1.9 ben még beluslanban 50 en ugye átlehetett menni, de most h 55 a max lvl, most mivan? bilibelog a kéz? vagy rift lvl növelés is volt? esetleg uj riftek? vagy csak uj területekre lett 55 re behozva rift? nagyon érdekelnének a dolgok, szóval az aktiv játékosok irjanak már le róla véleményt hogy mi hogy van (gondolok itt vicora aki napi szinten riftezik. de mindenki mástól is szivesen várom)
Köszi -
Anish #15031 buff nem bug. -
Vicodine #15030 Milyen riftes bug? -
#15029 akkor mi lehet a spataloson ;D
-
#15028 valaki tudna mesélni nekem erről a riftes buffos dologról? mindenkin rajta van mindig? vagy x halál után jár? hogy müködik?
továbbá assassinok, mennyire gáz földön vizen levegöben az "uj" anti-stun skill hatásai, ...stb ilyesmi infok érdekelnének.
köszi -
Anish #15027 Ilyen ez.. Azért érdekelne h ez a rengeteg ely h a picsába volt mondjuk 2 hete -.- -
Vicodine #15026 10 perc alatt foglalták be Divinet,mi anno ugy foglaltuk be 40 perc alatt,hogy valami hihetetlen mennyiségü asmo volt a siegen,de akkor is éppenhogy....Ezek meg 10perc alatt ugy,hogy fele ott sem volt.... -
Vicodine #15025 Na ez azért kiégetett....Igaz nem volt ott minden Asmo Divine védésen,de ekkora elyos fölényt még mindig ez hihetetlen!Ha a szerver eddigi összes regisztrált Asmoja ott lett volna,akkor sem tudtuk volna megvédeni Divinet,hiszen még hellfiret sem tudtuk elvenni!!!Lent a fortressnél meg még 3szor annyian voltak,gz Ncnek,hogy ennyire tesznek a balancerol!!Persze lehet mondani,hogy sokan nem voltak ott meg pve meg stb,de ez olyan szintü fölény,hogy ha fele velünk lett volna akkor esetleg..:DDEgy ilyen szerverröl engedi Nc ,hogy asmok elmennyenek nice -
#15024 skacok
nincs valakinek feleslegben a telemahtus serveren egy ilyen cucca feleslegben?
http://www.aiondatabase.com/item/113100399/mau-shaman%27s-leggings
naon kellene
Dobokocka néven játszom
-
#15023 f -
#15022 Mitol lehet az,hogy szepen elindul a jatek,aztan masnap csak toltokepernyoig jut es a winyo tolt folyamatosa.Aztan masnap megin elindul szo nelkul.Ezt jatsza mar ehetek ota.WIN7 64 -
Bhalage #15021 havi otven
-
#15020 gratulálok hozzá :)