Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Jó pár játékban megfordultam és sokat számít a játékosoknak mi hogy van tálalva, nem beszélve a mikorról (ami már inkább üzleti szempont).
Kezdetleges stádiumban ugyan nem szabad lennie, mert akkor még csak a closed betat tolnánk. 😊 De, hogy szükség van benne változásra azzal érdekes módon senki sem vitatkozik. Az sem aki abbahagyja, és az sem aki játszik vele.
Mit takar nálad a "nagyon táp cucc" kifejezés? Mitõl tartasz egy játékot jónak, ill. "ratyinak"?
The gods have disconnected you ...
Together we'll fly someday...
>>GW2 meg valami CRPG szóval az nem teljesen MMORPG.
A GW elsõ része volt cooperative játék. A második rész ezzel ellentétben, teljes egészében MMORPG lesz.
The gods have disconnected you ...
A szép grafika és a sok marketing könnyen oda tudja csalni az új játékokhoz a játékosokat.
A B&S szép lesz, de még csak nagyon szkriptelt vidiket lehet belõle látni és azért maga a játék rész még nem igazán van felfedve illetve azt is olvastam róla, hogy az csak Koreának lesz.
Szerintem a TERA Online az valószínûleg bukás lesz fõleg nyugaton. Kb 1 fél órája olvastam vele kapcsolatban egy leírást és egy interjút. Ugye az volt a gond, hogy az új harc rendszer annyira tele van még mindig bug-okkal illetve rosszul kidolgozott részekkel, hogy nem tetszett a játékosoknak és mikor ezt felvetették interjúban a készítõknek mindenre a válasz "nem tudjuk hogy oldjuk meg" "nem akarunk nagyon rajta változtatni" volt. Illetve túl nyomó részt grindes játék lesz ami szerintem sok nyugatni játékosnak nem fekszik. Illetve skillek ahogy tudom sokkal kevesebb számba lesznek mint más MMO-ba a konzolos verzió miatt.
Lineage 3 meg szinte teljesen biztos, hogy nem lesz. 2007-be megállították a fejlesztést. Illetve aszem be is jelentették vagy 2 éve hogy nem lesz. Az ok ugye az volt, hogy a Lineage 2 a kamael kieg után elég szépen elkezdte növelni a játékos bázisát ismét keleten és azóta is nõ állítólag most vmi rekord bevétel jön majd be belõle. Bár mondjuk sajnos az EU és USA szerókon ez nem érzõdik.
GW2 meg valami CRPG szóval az nem teljesen MMORPG.
A Star War Online szerintem se lesz nagy durranás, de a sok SW fan miatt kezdetekbe gondolom sok játékosa lesz.
C9 az egy f2p játék lesz úgynézki egy jobb fajta de szerintem annyira nagy durranás nem lesz.
Koreába most a legnépszerûbb MMO-k fej fej mellett szinte AION, Lineage 1, Lineage 2, WoW, MapleStory. Illetve a távol keleti piacon az L2 és a WoW a nagy ellensége az AION-nak. 2010-be mind kettõ ugye elég komoly kiegészítõket fog kapni sõt azt olvastam L2 2011-be is.
AION is kapja majd ezt az AION 2.0-t szóval fognak szoros meccseket játszani és azt gondolom továbbra is ezek lesznek az AION ellenfelei.
Nyugaton jelen állás és helyzet szerint az L2 nincs képben(mondjuk majd az új kiegekkel lehet), de itt meg majd lesz SW, GW 2, AoC kieg.
Szóval összességébe a WoW-on kívül szerintem csak házi ellenfelei vannak/lesznek az AION-nak.
Az Aion meg hiába szép, ha nincs kedvem vele játszani. 😞
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
KÉRDEZTEM ÉRDEKLÖDÉS SZEMPONTJÁBOL. Nem tudom a tanyán ahol élek a kérdés kérdés és nem pedig vagdalkozás, továbbá választ is várnak rá de eddig mindig kikerülted valahogyan...
na mindegy akkor enjoy it...
Üdv neked a való világban.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Pocak erre most jöttél rá? SG-t a vérpistik miatt érdemes olvasni meg az okostónik miatt, infót ne itt keress 😊
www.aionsource.com Ezt tudom ajánlani.
Jéé Mauganra mióta vagy PewPew-ben? Üdv nálunk 😊
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Cence:hagyd már szegénykét,te is voltál ott,tudod hogy nemtudja kordában tartani a dolgokat szegényke...
Tisztában vagyok vele, hogy kevesebb a sickness ha visszaveszem, épp ezzel indokoltam, hogy nekem miért éri meg többet költeni. (12705)
Erre reagáltál úgy, mintha nem érteném mivan. ("ha utánaszámolsz rájössz".."tudod 83/2"...)
Te írtad, nekem, hogy bõven sok az egy perces debuff (sickness) amire én írtam, hogy ha úgyis vissza veszed, nincs sickness. Hiszen, ha nem érdekel, hogy olcósbb a halmozott visszavétel, akkor minden egyes halál után azonnal vissza veheted az XP-t és akkor egy perces sickness sincsen. De részemrõl lezárva.
Sõt olvasva megint itt a flame-t lehet még törlöm is magam errõl a fórumról. Sok értelmes infót úgysem kapok itt. 😊
Sáska pls vegyél le minket a felsõ linkek sorából, köszönöm.
nem azért ég a légio mert mobokat farmol ap ért, nem mondtam semmi ilyet, 1-2 ember miatt égnek, de már szerver szinten, és ahogy nézegetem ezeket az embereket, egyre inkább szégyenlem, hogy magyarok mint én v magyar vagyok mint ök :S
Net-niggeringet meg nem kell erõltetni. Az, hogy az equitesben voltam nem tudom miért szúrja a szemedet. Ott kezdtem, ahol ismerõsök voltak, más szegmensei érdekelnek a játéknak mint õket, ezért váltottam.
Tegyél nekem egy szívességet azzal ,hogy ezt az egész csipkelõdés dolgot irányomba még csírájában elfojtod, ha én megadom a tiszteletet neked, hogy a gyakran elõforduló orbitális faszságaidra semmi megjegyzést nem teszek.
Tyron /// Asmo ránxer /// Telemachus
Laggol minden. :/
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
ゾルターン
Mindenesetre selfowned😊
Kinahot cserelnek Castor asmo oldalon adnam es a Spatalos Asmo oldalan kapnam 😉
karakter "transzfer" miatt.
Spatalos, elyos oldalon keresek expert handicraft-el rendelkezõ játékost, aki tud gyártani Expert Durable Ulmus Bow (lvl 40 bow)!!!
Csak az expert kell!
Természetesen nem ingyen!
Privátba írjon aki segítene!
Köszönöm!
Jó játékot!