24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Anish #14970 Innen veszem:
juniorjj
Az általad linkelt sorci levágását is szívesen megnézném, már csak azon egyszerű dolog miatt, mert átlag 1 havonta megemlíted mekkora pro vagy, ezt leverted azt leverted, ha a honlapon ilyenkor meglesem azt a fránya adatlapot, valahogy sose látom a hatalmas ap vagy épp kill növekedést ;)
Persze részvétem a bukott dredgiért, gondolom 5 noob, semmihez se értő pve huszárt kaptál magad mellé a mai napon ^^ -
Grenzjager #14969 csak kíváncsiságból kérdezem, az impulsive-ről AOINozik innen vki? -
#14968 furcsa lenne ha megijednél egy karaktertől... :) -
Vicodine #14967 Brokerhez tedd be,33as aranyszettet kiszeded,abban egésszen sokáig eltudsz majd lenni.10en pár misiböl kirakod az egészet,meg kezdésnek vmi kék abysékszer,azzal már elvagy amig nemleszel olyan szintü,hogy normálisabb geart kifarmolj magadnak.Kisszinten nem kell a legjobb cuccra hajtani,de egy sima kraftolt aranyszett az egész jo még.Tehát 33ra gyurnék a helyedben,addig meg kenyéren és vizen is elvagy:) -
Bhalage #14966 sziasztok,
mint uj jatekos lehet buta kerdes, de lvl20 és 30 között vagyok,
csinálgatok magamnak fegyvereket es pancelokat az lenne a kerdesem, hogy szerintetek a jobban sikerült craftokat (zold/kek) erdemes-e felvenni, vagy inkabb rakjam be a brokerhez, mivel ugyis gyorsan tullepek rajtuk és biztos van kőgazdag csávó aki megveszi majd altjának : ) .. -
Vicodine #14965 Nah köszike,azota én is megnéztem már:) Over gearje van a gyerköcnek,de egy sorci ettöl függetlenül 1 hitelheti,vagy ha ugy kapom el a stunokat meg az elkerülés jol jön ki,én is megtudom verni.A videoban semmi extrát nemmutatott,amitöl persze lehet olyan atom Assa,hogy tényleg rommá verne 100-bol 100-szor!!Jol tolja,és ennyi!Én pedig nemvagyok über assa,de attol még nemijednék meg töle -
#14964 hozzá teszem : meglepödnétek, ha tudnátok mennyi ember játszik aki semmitsem tud a játékról (illetve tök gyökér) level 15 környékén jártam altgardban questeltem, és feltünk hogy a mellettem lévő 2-3 assassin is egy kis törrel csapkod, auto attackal, mondom nekik miértnem dual wieldeztek? mert ők nem tudják felvenni offba a fegyvert... mint kiderült egyik sem tudta, hogy vannak skillek, illetve hogy meg is kell venni, ugyhogy lvl 15 ön auto attackal szenvedtek...
és ez csak egy példa -
Vicodine #14963 Pedig már kezdtem azt hinni,hogy tényleg én vagyok a vak:) Ugye hogy iszonyat ratyin tolják?!:)Vicc de komolyan.Na ez a sorci jol tolja,ezzel meg is szenvedtem,de levágtam párszor:)) Ha 3 ilyen játékstilusu sorci lett volna akkor ott,kb egyetlen skillt nemtudott volna eltolni!:) -
#14962 szerintem még mindig ugyanaz...
akkor is ámultak bámultak pedig semmi egyéb nem volt csak egy tulgearelt ember "tudása" azokon akiknek semmilyük nem volt...
amugy vico te mint über assassin, megkerestem neked :)
Slic -
Tomy Lee #14961 Ezt gondoltam én is tuti videó kedvéért jöttek azok ott össze főleg a sorc ahogy tolta game-t háát nevetséges:) -
Vicodine #14960 Pff,hol élsz te?:DD Honnan veszed,h mekkora az itemkülönbségünk,honnan veszed,hogy folyamatosan dodgeolnék rá?:DD Olyan sinnel még nemtalálkoztam,ami ilyen "dodge parádét" mutatott volna be:D Erre valo az oath of accuracy.De amugy is 1700 fölött van az accuracym,amivel 1800-1900as evasionra még elég keveset dodgeolok.Simán kiállnék ellene,bár nemtudom milyen gearje van,de ami a legdurvább lehet,az egy 50es abysszett,ami ellen kiállnék!Amit meg leirtam,azt azért irtam,mert ugy is van,de biztosan neked van igazad,azok az emberek atom jol tolják,akik abszolut semmit nemcsinálnak,egyszerüen megvárják mig a sin leüti öket,egyetlen skillel sem probálkoznak,de amikor a sorcik ellen fightol,na ott akadtam ki igazán,ennyi semmitérö sorcit egyhelyen szerintem nemláttam még!:DD -
Anish #14959 Inkább Te olvasd el azt amit én írtam!
Már csak az itemkülönbség miatt se lenne vajmi esélyed se ez ellen a sin ellen. Meg merem kockáztatni , hogy igen komoly dodge parádét mutatna ellened, te meg nem győznéd számolni a 500-1000 közötti criteket, amiket bekapsz tőle. ;) -
argentum #14958 http://www.youtube.com/watch?v=MVaMJIPO3bk -
#14957 nekem Azalie feelingem volt... (félre értés elkerülése végett GEAR) -
Vicodine #14956 Akkor olvasd el mégegyszer mit irtam pls!Azt irtam,h a gyerek az jol tolja!!De a többi,az annyira de annyira noob h vmi félelmetes,miontha direkt a video kedvéért hivta volna oda az enemyt:)) De arra azért ne tegyél egyetlen millát se,h levágna engem:) -
Anish #14955 Ne haragudj, de ezen most hatalmasat röhögtem :)
Nem mondták még az ismerőseid, hogy néha rettentő unalmas ez a fajta egoizmus, avagy mindenki szar, de én pro vagyok szöveg? :)
Azért ha nem haragszol rátennék ingame pár milliót, hogy ezen bizonyos sin téged és egy barátodat is levágná mint a szart, ha Ti épp egy cirka 2-3 órás xp dömpingen vagytok és rohadtul elegetek van már az egészből, ö meg csak úgy derült égből bicikli rád tolja a fél skillbárját miközben még egy konkrétabb mob is üt.
-
Vicodine #14954 Megnézve ezt a videot,hát mit is mondjak..XDD Szarrá röhögtem magamat,hogy mennyire 0 PvP tudásu ember rohangál Aionban:) Olyan emberek ellen,akik tudnak játszani is,tizedét nem nyerte volna meg!De szépnek szép,kicsit Juvi feelingje volt a videonak,az a nyomi csinált hasonlot,és mindenki ájuldozott,hogy pár olyan 50es karit beabált 37esen,akiknek közük nincsen a PvPhez:) Ettöl függetlenül ez az assa jol nyomja! -
#14953 -
Sorbon #14952 Érdemes.
klikk -
#14951 2 gladi heh :) -
#14950 Templar, Gladitor es Sorcerer karaktereket inditottam anno, meg az indulaskor. Lehet, most lenne itt az ideje a nagy visszateresnek? :P -
Anish #14949 Ez az igazi epicfail, hogy erről szól már az egész :
-
#14948 lehet epicfail a játéknak, de erről szól a pvp az aionban, sajnos ilyen sebzés van... -
Anish #14947 Itt nem az volt a kérdésem hogy van-e neki nagyobb range-ről lőhető skillje mint 25. Azt próbáltam leírni, hogy konkrétan az összes skilljét messzebbről tudta ellőni rám, mint az én kis nyomoronc 25m rangem.
Annyit sajnos ez a játék már nem ér nekem, hogy elkezdjek egy teljesen új karaktert. Amúgy a cleric még mindig erős szerintem pvp-ben, megfelelő itemekkel, dps ágon.. Ahogy a chanter is jó kaszt még mindig, csak mint "support" kasztok ez inkább party pvp-ben mutatkozik meg.
Azzal egyetértek, hogy a templar egy vicc karakter lett. ( Jóformán jobban kihealeli saját magát, mint egy cleric, ha úgy akarja gyorsabban fut mint egy chanter, nagyobb védelme van mint bárki másnak, és röhejesen majdnem akkorákat üt, mint egy gladiátor. Már csak egy hide kell neki, és utána assasinra sincs szükség egy 6 fős partyban, hisz minden szerepkört elláthat a templar.
-
Tomy Lee #14946 Azt nem,inkább küzdök.
Szerk:Bár lehet 1 gladiator-on gondolkozok még nemtudom:/ -
#14945 Addig is kezdj el felhuzni egy uj karit az altalad emlitett op class-ok kozul es mindjart helyre kerul a balance! :P -
Tomy Lee #14944 Nem a francot nincs neki nagy ranged spellje és pont az amelyikkel amúgyis kezdenie kell a felépített támadását amit kivédeni esetleg csak ritkán lehet. -
Tomy Lee #14943 Egyetértek az OP temp/glad+sorc kasztokkal ezzel csak az a baj,hogy ebben a játékban pvp-ben is halni szar dolog ap vesztés,
nem egy k/d ratio-ról van itt szó amit a kutyát sem érdekel hanem komoly pvp pontot lehet veszteni és ha tegyük fel éppen assa-val vagyok komolyan elmegy a kedvem ha meglátom és hogy betámadjam az első mondatomban felsorolt 3 class-t.
még régebben öltem ezeket szépen assaval és akkor nagy falat volt 1 ranger akár a chanter most fordult az egész és bedarálnak.
Templar is mi francér lett ilyen jó pvp-re.tank karakter tiszta gáz,hogy első helyeken szerepel templar.
Őszintén csalódott vagyok mert a mostani 3 overpowered class közül nekem nincs egyse:((
Remélem jön új balance kövi patch-el mert nekem ez így nem jó és nemérdekel lehet másnak igen de nekem nem;-) -
Anish #14942 Erre én nem vennék mérget a helyedben. Templar az említett jó itemekkel + hozzáértő kezekben epicfail a sorcinak, ahogy minden más kasztnak is.
Amit említett Vicodine is az ilyen 4-5k dmg-ek meg a játéknak epicfail. Túl nagy sebzés kontra túl kevés hp. Nem igazán tartom "skillesnek" az olyan pvp-t ami semmi másról nem szól, csak hogy ki üti be az első 3 ütést ami után fekvés van.
Egy kérdés: Ti találkoztatok már olyasmivel h a sorci mintha túl messziről lőne?
Konkrét példa: dueleztem egy ismerősömmel ( Cleric vs sorc ) , kapott ajándékba egy rootot ami után azonnal odébb másztam. Én nem tudtam rá 1 db skillt se ellőni (25m range ) , ö vidáman lesleepelt, magmázott, silencelt, szétskillezett. ( másik furcsaság 5ből 4szer nem szedte le a heal poti a soul freeze silence-t , és nem épp nem voltam stunnolva közben)
// Itt megemlíteném h heal ágon voltam,betoni mace-el, az hogy kikaptam Tőle max. picit dühített, de tisztában voltam vele h számomra lesz fail az esemény // -
#14941 szerintem 2.5 re se várj nagyon sokat, a removal shockot ki már nem veszik, szal az a szépség bent fog maradni, de épp ezt akartam mondani, lehetsz te akármilyen jó játékos, valaki ugyis lesz hasonloan jó mint te, és ott már nem az fog dönteni, hogy hogyan játszol, tegyük fel 50 es abyss ékszer sett 50 es maxra enchantolt abyss sett van mindkét emberen, te vagy assa, másik meg mittomén, gladi, sorci, templar, ranger..akármi, ott bizony már a kaszt fog számítani, és akárhogy gondolkodom, töröm a fejem, meele vs sorciból számomra mindig a sorci jön ki nyertesen per pill... -
Vicodine #14940 Csak hogy az emlitett esetnél nem én voltam a kezdeményezö:) Amikor én vagyok a vadász,akkor alap az amit mondasz,mindig ki kell várni,de az a baj,h ha egy gladi is ugyanugy jol tudja használni a kariját,akárcsak az assa,akkor minden remény elszáll.Kisszinten teljesen más minden,kevés az enemy HPja,rommá dpseled.Késöbb,verjél le egy gladinak vagy egy templarnak olyan 15k+ HPt ugy,hogy közben ö ha nem is használ buff-skilleket,ne verjen agyon a szaros kis,1k-tol 5-6kig terjedö ütéseivel.Hát ha még mellé betol egy 3k DPt is,akkor aztán pfujj,az a fél perc alatt 3 emberkét is lerendez.Nagyon kiváncsi vagyok amugy,hogy ezzel a késöbbiekben mit fognak kezdeni az Ncnél,mert igy gladi-templar uralom lesz,már most is a legtöbb ember ezekkel tolja,vagy még sorci,és ez nagyon nincsen jol.Minden karinak megvan a maga szépsége,de kár volt ilyen tulzásokba esni 1-2 esetben,bár igazábol már elég régen,a remove shockal szétkurtak sokmindent!A legnagyobb baj pedig az,hogy ha ezen lesz is változtatva mondjuk a kövi kiegben,ami ha joltudom a 2.5 lesz,akkor is arra nagyon sok honapot kell még várni,és addig remény sincsen a "normalizálásra".Sokan persze lehet aztmondják,hogy minden karival megvan az esély,csak ügyesen kell játszani,ami igaz is,de ha 2 "nagyonugyes" ember találkozik,akkor az fog dönteni,hogy kinek milyen a karija,mit adott neki Nc:) -
#14939 lehet, hogy tobben nem ertenek egyet ezzel, de szerintem az sin-hez hozzatartozik, hogy mindig lesbol tamadjon, es lehetoleg akkor, amikor az ellenfel nem szamit ra, illetve eppen elonytelen helyzetben van.
Nekem nem egyszer volt olyan, hogy lattam mobozni pl. egy templart, es lattam, hogy rajta van az empyrian armor. ilyenkor egyszeruen odalopoztam, megneztem mennyi van meg hatra a buffbol, s addig szepen kilogoltam hide-ban mellette arra a 2-3 percre. Utana relog, s templar levag.
(hozzateszem a sin-em csak 35-os twink, de gondolom magas szinten is ugyanugy ki kell hasznalnia maximalisan a meglepetes erejet). -
#14938 amugy nincs assám ezért kérdezem, csak érdekelne, hogy érdemes e kezdeni -
#14937 a ranger pont nem taktikus kari, még mindig ilyen zongorázok 3 gombon és free ap. -
Vicodine #14936 Nah nemrégen vágott le egy gladi,elöször lementem fél HPig,már kezdtem reménykedni,na de aztán fullra healelte magát a fasszopo uj "nem is értem minek" skilljével,meg még több HPja is lett mint elötte,és szépen 2öt rámvágott,egy 3 és egy 5ks dmget,és összeestem,pont 8k HPm van.Nem is értem mit fog majd sebezni az uj skillje,mert ez csak egy precision cut volt.... -
Vicodine #14935 Jelenleg a gladi az egyik legerösebb pvp kari,ugyanis ahoz se taktika,se ész nem kell,egyszerüen agyonbaszod vele az ellenfelet azt csö:) Késöbb ha ügyesen használod a skilljeidet,se belassitani,se stunolni,semmit nemfognak tudni veled,csak ritkán,mert lesz rá skilled,de én aztmondom,hogy sajna gusztustalanul feltápolták a gladit.Minden kari jo amugy én ugyvettem észre,de ez meg a köcsög templar kiemelkedik most 2.0ban,ja meg a sorci... -
norfeusz #14934 Sziasztok. Ha én egy erős pvp karaktert szeretnék összehozni akkor ti mit ajánlotok? Nekem egy gladim van de láttam elbizonytalanító dolgokat (lelassitották, megállították, elfutottak előle) , persze gondolom minden karakternek megvan az erőssége, gyengéje de mégis talán melyik az amelyik egy picit jobban kítűnik a többi közül ilyen téren? Erős, taktikus karkternek találom pl. a rangert is de annak meg kevés a hpja ... nem tudok dönteni, segítségeteket kérném főleg inkább azoktól akik magasabb, tapasztaltabb szinten mozognak. Előre is köszi. -
Vicodine #14933 Kb templar gladi sorc.De ha van assád,akkor tudod te h miért... -
#14932 és hogy miért, miben, hogyan. -
#14931 melyek ezek a kasztok légyszives fejtsd ki