Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
Manual Transfer 😉
😉 ez ugy nez ki hogy spataloson csinaltam egy karaktert es a castoron levo vagyonom szeretnem atmenteni ha tudom spatalosra (asmo oldal)
ha megy megy ha nem nem.

Na miaz SG-Aion kihalt?Ennyir nagy buli volt a 7végén mindenhol?😊
jaja,ezt sokan nemértik meg hogy Aion még csak az elején jár,és mint láttuk elég nagy változások fognak jönni még a jövõben,de hasonlítani kár az tuti
en nem ertem azt amikor WoW endgamet hasonlitanak Aion endgamel 😄DD mert nemlehet meg hasonlitani mert aki azt allitja igen az reszemrol egy idiota. Aion meg csak 1 eve megy WoW meg mar tobb mint 5 eve megy igy nagyobb is mar a tartalma. 😄DDD

Veni, vidi, vici

gurubefree
megyek a Kahrun-rol. de hogy hova azt meg ki kell talalni

ゾルターン

Még nem,elvileg a kövi updateben lesz benne,de persze egyenlõre a forumokon is csak találgatások mennek,semmi konkrét nincsen még,de bízni szabad hogy abban benne lesz mostmár😊
gurubefree
mar megy a transfer ??

ゾルターン

Kb ég és föld😊 Sokan szidják,sokan dícsérik,ki kell próbálni,kár hallgatni bárkire is!Csak annyi ha kipróbálod akkor arra készülj hogy sokkal nehezebb mint wow!
bah >< , menyi a transfer ?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Strahd_
karakter transfer miatt, castor kinahot cserelnek spatalos kinahra

Elég hosszú lenne a különbségek listája, de pl sokkal szebb, lehet benne repülni, néhány dologban részletesebb, szerintem pörgõsebb, és lényegesen nehezebb. Az endgame-re nem tudok mit mondani, mert wowban addig nem jutottam, állítólag ratyibbak az Aionban az insták és kevés is van belõlük wowhoz képest. Na meg a bg-féleségek még hiányoznak Aionból.

Sziasztok,
ez mennyiben másabb a WoW-nál?

allock
😄

valahogy éreztem

#hhwnd

Akkó bocsi, templarral horror grindelni...

allock
Asmodian
Warrior/Templar vagyok

#hhwnd

Karitól függõen jóval gyorsabb is lehet, mint questelni. 😊

😄

allock
farmoli kell akkor
az a lassú de biztos fejlõdés :d

#hhwnd

ööö nekem 20-25 ig volt olyan gondom, hogy a questek csak fél ill 3/4 szinteket adtak, szoval ha nem adnak questet lehet grindelned kell ezt az 1 szintet (25 után viszont nem volt grind probléma nálam) talán nézelödj még, vannak csunyán elrejtett questek brustoninban is, van olyan quest aminek az itemjét mob dobja és ha felveszed megnyitod akkor kapod a questet, sõt brustoninban voltam egy ilyen romos házas helyen ahol az 1ik rom falán volt 1 irás az is adott questet 😄

jobbat sajnos nem tudok :S
remélem segített valamit

allock
hello
hülye kérdés lesz de 24es szinten hol fejlõdjek?
npc-k nem akarnak adni questet 😄
Brushoninban vagyok jelenleg vagy hol.. :F

#hhwnd

XD

Konkrétan Tamat írta, hogy ha minden jól megy karácsony körül várhatunk egy nagyobb update-et. A következõ karira gondolt. 😊)))) Persze más kérdés, mennyire lehet értelmes egy infó Tamattól.

Neked miért kell akkor is kimentened vkit,akirõl már a kérdésemet követõen gamen belül rámpéemeztek saját klántársaid hogy tudják mirõl beszélek,õ tényleg az az ember akivel csak akkor szabad ptzni ha nincsen más ember az egész szerón?!Hihetetlen vagy,írtam mit csinált erre megpróbálod kimenteni hihetetlen.Téma off részemrõl,nemérdemli meg a gyerek a szót sem.
Más:tudja valaki mikorra várható a következõ kieg?Mert olvasgattam neten az 1.8as újításokról,mik várhatók stb,de sehol nemtaláltam valami dátumfélét hogy nah,március-április környéke vagy nyár eleje ilysemire gondolok dátumügyileg.Sõt,egy helyen azt is felvetették aiononline.comon hogy lehet lesz még 1.6 ill 1.7 is elõtte...😊 Ha valaki talált a neten értelmes infót az pls ossza meg mert lehet én vagyok vak és azért nemtalálok konkrétumot😊
Nah akkor lezárom az oldalakon át tartó beszélgetést Duongról 😊 reméltem hamar befejezitek, de látom folyamat felemlegetik😊 Duong német srác, és igen nem is egy külföldi van köztünk, akik elfogadják a magyar chatet. Veszik a fáradtságot és tanulják a nyelvünket a guild chatrõl. Nem egyszerû ember, de segítõkész és normális. A healelési technikájáról meg annyit, hogy a szokásos dmg stílusú cleric, amit a legtöbb party setup nem kedvel (én sem), de nem õ az egyetlen. Az esetek 90%-ban egyedül volt és keményem megdolgozott a cuccaiért. Nem botolt, hanem folyamat eliteket solozik és ebbõl van a pénze. Az összes cuccát töri és folyamat enchizik. Azok a +10s cuccok sem egyik napról a másikra születtek😊 lvl 30s korom óta a klánban van. Németül tökéletesen beszél, az angolt pedig töri, tehát lehet egyszerûen nem értett meg titeket. Megköszönném, ha leszállnátok róla végre😊

Sorry, az elõbbi hsz-em sztornó, rájöttem hogy megnézhetem neten. De ha jól látom, igazából többet ér bónuszt tekintve a kék SR set, mint az arany. Akkor mi a ráknak is csinálom a vállas és kesztyû questeket? 😞 NC selfownd...

Az normális, hogy egy 44-es arany csukán nincs run speed? (SR set cipõ)
A full set legalább megadja ezt a bónuszt? Mert minimum 20% nélkül nem sok értelme van az egésznek instán kívül.

Üdv!

Aionban Legion-nak hívjak a guildeket/klánokat, néhány szerveren vannak full magyar légiók, ha minden igaz nemsokára frissul a fejlécben szereplõ lista, vagy ha ide beírod melyik szerveren kezdtél, biztos reagál valaki, aki szintén ott játszik. A Spataloson van sok magyar, ezen kívül a Castoron és a Kahrunon vannak ha jól tudom, a többit már annyira nem vágom.

Szia Mindenki!
Ma vettem meg én is a játékot, úgyhogy belevetem magam az Aion világába.
Egyelõre csak annyi lenne a kérdésem, hogy vannak-e itt is guildek, vagy hogyan történik a csapatmunka? Guild Wars-os voltam... 😊

Köszi
hmm nem tom, sziasztokkal köszönt a multkor XD
(h honnan szürte le, hogy magyarok vagyunk v vmi nem tom), mondjuk h igy köszön nem jelent semmit, vannak francia ismerösök is akik magyarul beszélnek...

Ex-Equiteses vagyok és ha jól tudom, duong és honeyduong németek (meg coldsoul is külföldi).

Tyron /// Asmo ránxer /// Telemachus

Tyler Durden
Jaja thx, ezt én is megtaláltam, csak vmi iszonyatosan minimális a drop rate.. Mind1, megpróbálkozom vele, köszi még 1x.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

attyspocak
Elyos oldalon is esik. Nem tudtam, hogy melyik oldalon vagy.

WTS loot Elyos oldalon

Tyler Durden
Köszi, úgy néz ki mehetek asmo területre grindolni <#wow3>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

attyspocak
Ez igaz, eszembe sem jutott. De alább a linkbe benne négy mob, ami dobja.

Tyler Durden
Ott nincs, sajna zöld receptet nem árulnak :S

attyspocak
Idõközben betöltött a database oldal rendesen:
http://www.aiondatabase.com/item/152205099/design-worthy-titanium-swordime amik droppolják

attyspocak
Azoknál az NPC-knél, amelyeknél a nyersanyagot lehet venni a workorder-hez, lehet venni recepteket is. ott nincs?

Mert az aionarmory.com oldal és annak tükrözése az aiondatabase.com szerint vendortol tudod megvenni.

Tyler Durden
A következõ kérdésem lenne: workorderekkel fejlesztettem a weaponsmith-t de pechemre nem kaptam meg a Worthy Titanium Sword receptjét. Ah-ban nincs eladó, ilyenkor mit lehet tenni? Mobok dobhatják esetleg, ha igen, akkor hol kellene farmolnom?

Messze van még, hogy ebbõl lássunk is vmit sajna, most ez az én meglátásom.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Sáska
nem uj, de jo nezni, meg lehet, hogy vannak, akik meg nem lattak😊

Sáska
kovetkezo dulpa XP hetvege Februar 12 pentek este 8kor kezdodik.
forras: AionOnline

ez neked új, vagy érdekességképen raktad be vagymi? XD

Sáska
Aion 3.0 Trailer

gurubefree
😊 Most reggel ejszakazas utan toltam 15 percet ... 5 millas Cleric stigma esett 😊))

Eddig rossz helyre jartam <#fejvakaras>

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

elvoltam foglalta a szintel sry, majd vmeik nap bepotolom 😄

ok nooob Kencet xD
amugy meg mivan veled ma meg nem is zaklattal 😄D

Veni, vidi, vici

buta? plz a szokásos megszolítás maradjon "noobot" valahogy jobban türöm 😊

Kence legiojat nerakjad ki mert Kence buta xD

Veni, vidi, vici

Sáska
3 napra elutazom, aztan megindul a flame.. Kicsit moderaltam, keretik a tovabiakban a jatekkal kapcsolatos dolgokra szoritkozni, s a szemelyeskedest is hanyagoljuk - thx.

A banner hamarosan updatelve lesz. Pls erositsetek meg, hogy a kovetkezo legiok mar nem aktivak:
- Destiny, Celestial Being, Tribute, Fugitives.

Cence kerte, hogy a Collapse of Elysea legiot is adjuk hozza. Ezen kivul, ha van meg legio, amelyet szeretnetek, hogy fel legyen tuntetve, szoljatok pls.

attyspocak
DP lehetõsége óta nem voltam én sem SR-be, csak egyszer segíteni klán társamnak. Valóban uncsi, de több tucatnyi run után DP is azzá válhat.