Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😉 ez ugy nez ki hogy spataloson csinaltam egy karaktert es a castoron levo vagyonom szeretnem atmenteni ha tudom spatalosra (asmo oldal)
ha megy megy ha nem nem.
Veni, vidi, vici
ゾルターン
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
ez mennyiben másabb a WoW-nál?
jobbat sajnos nem tudok :S
remélem segített valamit
hülye kérdés lesz de 24es szinten hol fejlõdjek?
npc-k nem akarnak adni questet 😄
Brushoninban vagyok jelenleg vagy hol.. :F
#hhwnd
Más:tudja valaki mikorra várható a következõ kieg?Mert olvasgattam neten az 1.8as újításokról,mik várhatók stb,de sehol nemtaláltam valami dátumfélét hogy nah,március-április környéke vagy nyár eleje ilysemire gondolok dátumügyileg.Sõt,egy helyen azt is felvetették aiononline.comon hogy lehet lesz még 1.6 ill 1.7 is elõtte...😊 Ha valaki talált a neten értelmes infót az pls ossza meg mert lehet én vagyok vak és azért nemtalálok konkrétumot😊
A full set legalább megadja ezt a bónuszt? Mert minimum 20% nélkül nem sok értelme van az egésznek instán kívül.
Aionban Legion-nak hívjak a guildeket/klánokat, néhány szerveren vannak full magyar légiók, ha minden igaz nemsokára frissul a fejlécben szereplõ lista, vagy ha ide beírod melyik szerveren kezdtél, biztos reagál valaki, aki szintén ott játszik. A Spataloson van sok magyar, ezen kívül a Castoron és a Kahrunon vannak ha jól tudom, a többit már annyira nem vágom.
Ma vettem meg én is a játékot, úgyhogy belevetem magam az Aion világába.
Egyelõre csak annyi lenne a kérdésem, hogy vannak-e itt is guildek, vagy hogyan történik a csapatmunka? Guild Wars-os voltam... 😊
Köszi
(h honnan szürte le, hogy magyarok vagyunk v vmi nem tom), mondjuk h igy köszön nem jelent semmit, vannak francia ismerösök is akik magyarul beszélnek...
Tyron /// Asmo ránxer /// Telemachus
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
http://www.aiondatabase.com/item/152205099/design-worthy-titanium-swordime amik droppolják
Mert az aionarmory.com oldal és annak tükrözése az aiondatabase.com szerint vendortol tudod megvenni.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
forras: AionOnline
Eddig rossz helyre jartam <#fejvakaras>#fejvakaras>
ゾルターン
amugy meg mivan veled ma meg nem is zaklattal 😄D
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
A banner hamarosan updatelve lesz. Pls erositsetek meg, hogy a kovetkezo legiok mar nem aktivak:
- Destiny, Celestial Being, Tribute, Fugitives.
Cence kerte, hogy a Collapse of Elysea legiot is adjuk hozza. Ezen kivul, ha van meg legio, amelyet szeretnetek, hogy fel legyen tuntetve, szoljatok pls.