24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Frosty01
    szintén továbbra is eladó account:

assassin lvl 55 +1 fenris set, +10/5 40es elit pvp set manastonozva
    paralyze-vel socketelt tőrökkel, silences fenris karddal
    quickening doom stigma ágon (egyébként is megvan minden stigmája)
    480+ tailoring, 399 alchemy , rengeteg scrollal potionnal "kulcsrakészen" star officer 5 rangon

illetve van még az accounton egy lvl 50es cleric pvpre használva, pvp stigmákkal (50ig minden stigmája megvan) full sárga cuccokkal

az acchoz jár még összesen ~ cirka 100milla kinah, materialok, satöbbik a wh-ban. 14 hónapi veteran rewarddal. nincs feltöltve, sürgősen áron alul.
  • Belton
    Továbbra is eladó Az Aion Accom:
    5-Hónapos (Nincs Feltöltve)

Lv55 Fullos Cleric (55ig Minden Healer stigma meg van , Advanced Slotok ki vannak unlockolva ) (50-ig Minden Pvp stigma meg van)

Solo pve gear (sárga) és Healing boostos Gear (sárga) van nála.
    449 es Expert Alchemy 412 es Essencetapping skill.
    Rengeteg Scroll.
    105Milla Kinah , A server Top legiójába van jelenleg.

Van még az accounton egy lv51 es Gladi DPS gearben.
    Lv26 os Assasin Kék sárga cuccban.
    Lv39 Sorcerer + olt sárga fegyverel kék Gearben.

Olcsón Sürgősen Eladó. Pm ben lehet érdeklődni.
  • Vicodine
    jah ez a gáz_(
  • Shaenis
    Köszi, ezt a topicot még nem láttam, pedig én is rendszeresen figyelem. Jelenleg az 55-ös RM setet fejlesztem, de ki fogom próbálni 40-es eliten a blockot én is, medalom és AP-m van bőven. Várom a 2.5 patchet, nagyon rá vagyok gerjedve az 55-ös eternal abyss shieldre. :)
  • Morf
    Alap, én erre alapozva pakoltam block-ra:

http://www.aionsource.com/topic/120726-20-cleric-builds/

Ha egy tanácsot adhatok, elsőkétn az MR set-et húzd fel, utána a Block-ot, ha van még erőd egy második set-re. A 2800-as block már bőven elég.
  • Shaenis
    Bogyo köszi az infókat. :)

godstone vs resist: http://forums.eu.aiononline.com/eu/showthread.php?t=21110
  • Frosty01
    akad sajnos, valóban.
  • Morf
    Ugyanannyit proccol, de a proccok felét lerezisztálom, block-os setben meg alig rezisztálok.
  • Vicodine
    De sajnos van
  • Nuclearity
    az MR nek nincs sok köze a godstone procchoz, csak a skillekéhez.
  • Morf
    DD-k ellene abszolut jó, ha van hozzá blinding lightod, akkor meg 20 másodpercig azt csinálsz, amit akarsz. Gladik ellen kiváló, Templarokat, Assasineket simán verek, a Ranger csak akkor kemény, ha silences godstone van a fegyóján. Ebben az esetben viszont a silence arrow + godstone fog rajtad felváltva proccolni, a GHP-d meg folyton CD-n lesz. A block-os build dolog hátulütője az alacsony MR, azaz rengeteg godstone proccol rajtad. Ugyanakkor dredgionba ha egy full dd csoportba akadunk, akkor szinte mindig nyerünk, mert nem tudnak leverni, hacsak nincs két rangerük.

SM és Sorci ellen a Fenrisemet használom, a 2003-as MR-nél hasonló gearrel rendelkező SM-eket olyan 35-40%-ban, sorcikat 20-25%-ban verek.
  • Shaenis
    Bogyo lenne egy kérdésem. Látom hogy te full blockra köveztél, mennyire válik ez be pvpben? Nem szoktál szívni az alacsony magic resisted miatt? Vagy nem számít, mert alig tudnak sebezni rajtad?
  • RoboKutya78
    és konkrétan nem ezeknél a moboknál hanem másoknál is előfordul
  • RoboKutya78
    de én magára a lebénítás effektre volnék kíváncsi mért nem tudok kijönni belőle alkalmanként az egész hpm majdnem elviszik.
  • Morf
    +1 És a group heal se működik rendesen levegőben, nem véletlenül nyomja mindenki inkább Gelkában és Ingissonban.
  • Frosty01
    kapsz egy olyan skill kavicsot h : Explosion bead , amikor felérsz arra a lépcsőre nyomd el és az összes denevér megdöglik egy ütésre
  • RoboKutya78
    ha mázlim van az életem felénél abbahadják a csapkodás
  • RoboKutya78

valaki mondja meg már nekem hogy a rákba lehet ezekből az ütésekből kijönni? rohadtul zavar hogy piti mobok ehhez folyamodnak.
  • xerb
    Nemvágom hol van az itt leírva hogy 3 hónap be lenne fizetve.
    Ha a next veteran reward idõpontokra gondolsz akkor az nem jelent semmit csak azt jelzi mikor fogod kapni õket .
  • RoboKutya78
    na mindegy egy hét múlva úgyis kiderül mi aktiválódik:)
  • RoboKutya78

csak mert nem fogom mért így jelenítődik meg a megrendelő lap az nc-n
    még nem fizettem be a következő 3 hónapnyi adagomat.
    az igaz hogy csak a petvásárlásról kaptam visszajelzést
  • xerb
    Jó ez az ómagyar style .
    És kapál hozzá cuccot vala :D
  • Frosty01
    már miért kapnál? D:
  • RoboKutya78
    esetleg nem kapál hozzá valami extra cuccot?pl plusz hónapot?
  • Shaenis
    Mennyire mostanában? Én tavaly év végén vettem golden nyamco-t, minden rendben ment.
  • RoboKutya78
    srácok vásárolt mostanában valaki közületek petet kártyával?
  • Vicodine
    Minden kasztnak vannak skilljei,amit levegöben nemtud használni, de a meele kasztok repülés közben, ha csak nem állnak meg egyhelyben, nemtudnak ütni.
  • Shaenis
    Aha persze persze. Akkor légyszi azt is, hogy repülve is tudjam használni a summon noble energy II-t. :P Meg általában minden skillt, ami jelenleg repülve inaktív.
  • Frosty01
    ott a pont.
  • Vicodine
    A légi harcokon annyit kellene változtani, hogy levegöben kapjanak a meele kasztok +2m támadási távolságot,és meglenne oldva az assa gondja is.De hát nemteszik:))
  • Frosty01
    nem fogják "fixálni" mert egy fícsör az hogy másodperceket kell várnod arra hogy elkezdhess támadni valakit, pkról szó se lesz, a bg meg egy ótvar fosadék a jelenlegi állapotában. eztn em fixálni kell hanem újragondolni mint aionban a légi pvp-t, és mint ahogy utóbbiban sem tesznek ez irányban különösebb erőfeszítéseket, a teráéktól sem kéne elvárnod.
  • Vicodine
    Éppen ez az, ezért nem tetszik tera, és várom gw2öt, mert teraban is a gear számit, utobbiban nem, és én nem a kényelmes, hanem a kihivásos pvpt szeretem, amikor egyenlö feltételek közt megy a fight, nem pedig "ki tudott összefarmolni jobb geart" cucc. Amugy te terat várod azért, hogy akciodus mmot találj, én meg ezt gw2 ben látom, akármilyen videot nézek, mindenhol hatalmas csaták mennek, teraban meg max egy grouppos mobokat ölö player a legnagyobb megmozdulás.Másrészt furcsa, hogy szidod az egyhitelös harcokat, és tera ugye tele van ilyenekkel...,aionban viszont ha az assákat leszámitjuk, aránylag balance van, one shot ide vagy oda a sorcitol(persze overgeared fightrol beszélek,ami nemmindegy!!). TERAban kiváncsi leszek mikor lesz balancenak mondhato vmi, mert ugy olvasom nemnagyon van...Pedig jolenne, szeretnék vele ugy játszani h nem 1-2 hátig
  • Nuclearity
    szeretném hozzá tenni hogy ugy alapból egy mmo sem egy nagy durranás, mind ugyanaz szóval nem értem ezt a pontod. GW 2 sem lesz más, mintahogyan WoW és Aion sem lett más.
  • Nuclearity
    azért egy olyan játékot várni pvp téren amiről még csak pve információk vannak kicsit túlzás nem? GW2 nek valamit nagyon kell durrantani, ill kellett volna már hisz az első része hatalmas pvp élmény volt (az elején). és egyfolytában jönnek a pve contentel ..stb na mindegy, engem gw 2 hidegen hagy, tera épp ezért érdekel, volt szerencsém akcio mmoval tolni (kinai fossal de az irányitás ugyanaz) és messze jobb gameplay-e van mint bármelyik point to click mmo nak (nekem persze) én jobban szeretem egy pvp nél a skill-t mint a geart, vagy a kényelmes dolgokat mint pl te. (és független attol, hogy áll a pvp terában, amit igyis ugyis fixálni fognak) a te várva várt játékodban per pillanat pvp sincsen. de aion pvp je se lehet sokkal jobb (1-2 shot jujjdejoo pvp) a különbség annyi, hogy a te általad favorizált játék amivel játszol már több mint egy éves mégis ott van ahol egy olyan játék hibáit emlegetet ami még ugymond béta (miután a koreait sem lehet teljes verzionak mondani). itt pedig még jóóó ideig meg sem fog jelenni. De valóban izlések kérdése az egész, ezért van szükség ennyi mmo ra is :)
  • Frosty01
    +1 függetlenül attól hogy te a sinről ne dumáljál :D
  • Vicodine
    Cence,az irányitáson és az azzal járo dolgokon kivül a grafika ami ujdonságnak számit nálunk,azonkivül nemsok minden van benne(eddig legalább is!) Nem lehuztam,csak jelenleg olyan állapotban van,h max 2-3 honapra ha szorkozást tudna nyujtani,attol függetlenül hogy tudom h pakloják folyamatosan, és mire hozzánk ér,nyilván 1-2 kieggel elörébb lesz,de maga a game ugy alapbol nem lesz egy nagy durranás,igazábol nem hoz ujjitást,csak a szokásos sablon mmo,persze ettöl még lehet JO!Majd olyan 1 év mulva...Persze kinek mi az izlése,biztos lesz ember akinek tera lesz az etalon,de pl nekem,aki a pvpt szereti,egy olyan game nembiztos h nyerö,ami nemeléggé sokat nyujt etéren,ezért várom a GW2öt,az sokkal pörgösebb lesz az elözetesek alapján.Ráadásul teraban nincsen assassin...ami nekem eléggé fájo pont,a pvp egy vicc,a pkrol nem is beszélek inkább,de mindettöl föggetlenül kifogom probálni,csak amikor olvasgatok a tera oldalon,mindig elkeseredek,hogy szinte minden el van baszva benne, és igazábol nemfüzök hozzá tul sok reményt, ennyi.De ne legyen igazam,és amikor kiprobálom, kössön le GW2 megjelenéséig:)
  • xerb
    Olvasd el a #15796 számu hozzászólást.
  • waible
    Hali!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudnak sokan 10 szintig enchantolni egy fegyót?? Nekem nagyon gyakran faild lesz
  • Nuclearity
    az, hogy neked nem tetszik valami, nem jelenti azt, hogy több sebből vérzik. mintahogyan a sorsa sem lesz ugyanaz mint aioné, TERA azért lett így kiadva, mert a koreaiak így kérték, mondták, hogy nekik jó ez az állapot is, nem véletlenül kell neked tovább várni, tudják, hogy a western markethez ez nem elég, itt egy kész példányt kapsz majd (nem egy alpha stádiumban levő játékot mint pl aion amit eleve a 3.0 ás patchel harangoztak be induláskor is feature-kre gondolok) azt kb lofasz sem volt benne és nem is lesz még minimum fél évig KOREÁBAN). Természetesen tera egy más játékélményt fog nyujtani nem a megszokottat, lesznek akiknek tetszik majd és fan boyok lesznek mint aionnál és minden más mmo nél voltak, és lesznek haterek, akik megprobálják lehuzni a játékot, semmi több v kevesebb, +1 mmo ami másabb mint az EU ban megszokottak.
  • xerb
    Jah koreában még elsõ ,más rgiókban mindenhol bukás.
    Nincs egy szerver sem eu régióban ahol ne lenne szétcsúszva a ballance vagy ne lenne totál halott a szerver.
    Persze egy ujjont szépen ellenne a szintezéssel és a gearolódassal azt elismerem, bár ezt javarészt magányosan fogja megélni mivel az alacsonyabb szintü zónák meglehetõsen kihaltak.