Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaj a kis érzékeny babalelkü:"kimossátok a szátokat" XDDDD OMG,ezt a dumát,ez kemény,köszi köszi,ezen fogok még egy darabig röhögni😄 Mindenki jön ezzel a juuujj már ne beszélj csunyán szöveggel,jöjjön hát egy zene ami neked lett kitalálva: aaaa
Én szeretném megköszönni itt pár embernek a mélyen szántó gondolatokat!
Megigérem, tartok önkritika órákat, de csakis akkor, ha fogtok biztos ami biztos alapon 4 kád vizet, s kimossátok a szátokat. Pár emberre ráférne ...
még mindig a gagyi pve cleric ...
Megigérem, tartok önkritika órákat, de csakis akkor, ha fogtok biztos ami biztos alapon 4 kád vizet, s kimossátok a szátokat. Pár emberre ráférne ...
még mindig a gagyi pve cleric ...
Eleve az Nc pvp mmokat gyárt,lásd L2 pl,másik az h az endgame tartalom az AP gyüjtés meg a két frakció közti harc mind erre lettek kitalálva.Bár hozzáteszem lehet h a cég hibája h a nyomorék pve rajngokra nemgondoltak itt eu/usban,ezért is nem akkora siker mint koreában,mert lehet kellett volna csinálni olyan szervereket ahol nemlehet abyssba kimenni,csak insták vannak a pve funoknak.Amugy nem Mahaf vagyok,és azért kell beszélni az emlegetett légiorol,hogy més ne essen abba a hibába hogy véletlenül odacsatlakozik.Te is itt osztod az igét,ahelyett hogy aztmondanád:"basszus,majd 200 ember megfordult a klánunkban,mindenki szidja a vezetõséget hogy ok nélkül vágnak ki embereket,maradtunk vagy 10en aktivak,lehet hogy nem az a 190 a hülye hanem mi?mostantol napi 1 óra önkritika óra!" na ez az amit töletek nemlehet hallani,hanem csak felveszitek a kis védekezö állásotokat és ontjátok a hazugságokat
Vicodine = Mahaf? csak a tisztánlátás kedvéért 😊)
Hogy miért pont az Equites kerül mindig elõ? nagyon egyszerû: az egyetlen olyan asmo klán a Castoron, amelyben szinte az összes (értsd úgy, hogy majdnem mindenki), a szerveren játszó magyar legalább egyszer megfordult... Sajnos nem mindenki üti meg a mércét ilyen-olyan indokok miatt , így azok vagy önszántukból vagy nem, de távoznak. Akik viszont maradnak, azok nem ok nélkül teszik.
Én csak azt nem értem, hogy egy ilyen távozást miért nem lehet MÉLTÓSÁGGAL tenni, miért kell telefröcsögni mindenféle fórumokat vélt vagy valós sérelmekkel?
Amúgy mitõl is pvp game az Aion? Hol van az elõírva hogy csak a pvp az istenkirály, és minden más alsóbbrendû, így aki pvp-zik az maga a félisten, aki meg csak instázik vagy segít másoknak, az a szerver selejtje?
És továbbra sem értem: ha vki pvp-zni akar, akkro miért nem csatlakozik olyan klánhoz, amelyrõl köztudott, hogy rendszeresen pvp-zik?
Hogy miért pont az Equites kerül mindig elõ? nagyon egyszerû: az egyetlen olyan asmo klán a Castoron, amelyben szinte az összes (értsd úgy, hogy majdnem mindenki), a szerveren játszó magyar legalább egyszer megfordult... Sajnos nem mindenki üti meg a mércét ilyen-olyan indokok miatt , így azok vagy önszántukból vagy nem, de távoznak. Akik viszont maradnak, azok nem ok nélkül teszik.
Én csak azt nem értem, hogy egy ilyen távozást miért nem lehet MÉLTÓSÁGGAL tenni, miért kell telefröcsögni mindenféle fórumokat vélt vagy valós sérelmekkel?
Amúgy mitõl is pvp game az Aion? Hol van az elõírva hogy csak a pvp az istenkirály, és minden más alsóbbrendû, így aki pvp-zik az maga a félisten, aki meg csak instázik vagy segít másoknak, az a szerver selejtje?
És továbbra sem értem: ha vki pvp-zni akar, akkro miért nem csatlakozik olyan klánhoz, amelyrõl köztudott, hogy rendszeresen pvp-zik?
XD Szánalom, olyan dolgokat magyaráznak meg emberek amirõl szó se volt. a klasszikus mellébeszélés példája, csakhogy ne látszódjon az, hogy mekkora szar az illetõ ...
De legalább aktív a fórum 😛
De legalább aktív a fórum 😛
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Éedekes hogy mindig az Equties kerül elõ,és õk mindig ártatlanok,mindig a másik az emos,és az õ szemszögük a tiszta és tökély,ráadásul az ilyen nyomorék pve klánok teszik tönkre a pvp gamet azzal,hogy állandoan instában szaroznak meg farmolnak ahelyett h abyssban menne a pvp ,és ugye a tapasztalat az h siegre is ritkábban járnak,hiszen ott meglehet halni!de a fortress instákat használják mind.most jöhet az h jaaaaajaaa mi szoktunk mindig menni.jaja...na mind1 a lényeg h érdekes ez a klán,másik klánnév még nemkerült elõ ennyiszer

Veni, vidi, vici
<#integet2>#integet2>

<#vigyor4>#vigyor4>
Veni, vidi, vici
O_O
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Kedves Lilyane:
BÕ NYÁLLAL CSAK VIGYÁZZ FÉLRE NE FRÖCCSENJEN !
BÕ NYÁLLAL CSAK VIGYÁZZ FÉLRE NE FRÖCCSENJEN !
beszarás még oda írja , hogy 50-es PvE cleric áhh de fényesen ragyog a csillagod ecsém 😄
nemtom en meg mindig nemtalaltam semmi sertot a mondanivalokban szoval nemertem 😞
lehet csak nalam van problema hogy nemveszem ugy hogy ezek most csunya dolgok vagy masok reagaljak tul a dolgokat. amugymeg neha hanyingerem van hogy csak csopoges van es semmi mas 😞 ez legalabb ami most csinalnak feldobja a hangulatot es nem csak a csontig benyalas van mint altalaban
lehet csak nalam van problema hogy nemveszem ugy hogy ezek most csunya dolgok vagy masok reagaljak tul a dolgokat. amugymeg neha hanyingerem van hogy csak csopoges van es semmi mas 😞 ez legalabb ami most csinalnak feldobja a hangulatot es nem csak a csontig benyalas van mint altalaban
Veni, vidi, vici
Mahaf ... Pár dolgot kifelejtesz a történetbõl. Az, hogy írsz egy féligazságot és már le is zárod, hogy bizony senki ne merjen reagálni fejezzük be blabla, az is aztán korrekt eljárás nem?
Kíváncsi vagyok melyik légió, vagy vezetõség viselné el azt, hogy folyamatosan ki be lépegetsz a légióból, mikor épp milyen kedven van, aztán pm-ben puncsolsz ( igen igen, te puncsoltál max ) , hogy vegyenek vissza.
Kifelejted továbbá a folyamatos bunkó hozzászólásaidat légióchaten, a folyamatos anyázást, káromkodást LFG-n.
A kicket pedig az általad pontatlanul megfogalmazott enyhén szólva szarkasztikus hozzászólásod eredményezte, a fentieken kívül. Vagy akár oknak lehetne megjelölni azt is, hogy Leaf most megelõzött, nem várta meg míg magadtól kilépsz.
Legyen már egy minimális önkritikád ... Mikor te léptél ki tudja is a fene hányszor, miért nem kezdõdött meg a Te fikázásod hogy ilyen meg olyan vagy? Hm?
Egy dolgot tudok a javadra írni, ami viszont tény, és szimpatikus. Rengeteget segítettél a kicsiknek ( fejlõdésben, craftolásban ) , legalábbis mikor én kezdtem , még ez volt a helyzet. 😞
Kedves Iridescent ...
Gõzöm sincs, hogy ki vagy, azt se miért fikázol egy teljes légiót, s az ott játszó embereket tök ismeretlenül.
Az általad magasztalt gladikról annyit, bármelyik kaszt hülyére veri aki távol tudja tartani magától. Még egy gagyi PVE cleric is ...
Pve nyomorékok? Hm.. Szóval Te soha nem jártál a pve "szánalmas" útján. Vetted talán az 50es fullos karit?
A többire inkább nem is reagálok, max adok egy tükröt.
Zarachi
Az a baj, hogy ez nem beszélgetés, hanem kõkemény fikázás, olyan hangnemben amit még haverok között is a gusztustalan kategória.
Haverok ugyebár meg nem vagyunk...
jah és hogy nevet is adjak hozzá, kit lehet tovább fikázni, gagyizni, nyomorékozni, ha az Eloim, Leaf, Ryo, Shad nevek már nem hoznak lázba senkit...
Lilyane (50-es PVE cleric) voltam
pá
Kíváncsi vagyok melyik légió, vagy vezetõség viselné el azt, hogy folyamatosan ki be lépegetsz a légióból, mikor épp milyen kedven van, aztán pm-ben puncsolsz ( igen igen, te puncsoltál max ) , hogy vegyenek vissza.
Kifelejted továbbá a folyamatos bunkó hozzászólásaidat légióchaten, a folyamatos anyázást, káromkodást LFG-n.
A kicket pedig az általad pontatlanul megfogalmazott enyhén szólva szarkasztikus hozzászólásod eredményezte, a fentieken kívül. Vagy akár oknak lehetne megjelölni azt is, hogy Leaf most megelõzött, nem várta meg míg magadtól kilépsz.
Legyen már egy minimális önkritikád ... Mikor te léptél ki tudja is a fene hányszor, miért nem kezdõdött meg a Te fikázásod hogy ilyen meg olyan vagy? Hm?
Egy dolgot tudok a javadra írni, ami viszont tény, és szimpatikus. Rengeteget segítettél a kicsiknek ( fejlõdésben, craftolásban ) , legalábbis mikor én kezdtem , még ez volt a helyzet. 😞
Kedves Iridescent ...
Gõzöm sincs, hogy ki vagy, azt se miért fikázol egy teljes légiót, s az ott játszó embereket tök ismeretlenül.
Az általad magasztalt gladikról annyit, bármelyik kaszt hülyére veri aki távol tudja tartani magától. Még egy gagyi PVE cleric is ...
Pve nyomorékok? Hm.. Szóval Te soha nem jártál a pve "szánalmas" útján. Vetted talán az 50es fullos karit?
A többire inkább nem is reagálok, max adok egy tükröt.
Zarachi
Az a baj, hogy ez nem beszélgetés, hanem kõkemény fikázás, olyan hangnemben amit még haverok között is a gusztustalan kategória.
Haverok ugyebár meg nem vagyunk...
jah és hogy nevet is adjak hozzá, kit lehet tovább fikázni, gagyizni, nyomorékozni, ha az Eloim, Leaf, Ryo, Shad nevek már nem hoznak lázba senkit...
Lilyane (50-es PVE cleric) voltam
pá
elaim na ezért vagy egy büdös Pve nyomorék, full fenris gladi? Vágod, hogy a gladi az egyik legbetegebb PvP kari? Tudod ki bassza meg? A véletlen, hát faszom ennyi nyomorékot, persze skilles emberekrõl beszélünk, nem PvE nyomorékokról. Mit fog az összes szopni ha bejön az 55, mind eltakarodik MARIO-zni, mert szét lesz kempelve a hely ahol tudnának fejlõdni ... És azon megy a sírás, hogy jajj eltépte a zsepimet DP közepén, jajj folyik az orrom, kb. ezen a szinten megy a hiszti. Kéne nõt szerezni, mert a hormonok szétbasszák a kis pöcs agyatokat ...
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
netorodj Csenkyvel o is csak a hazigazdak kutyaja es harap xD ha valami bantot irnak ide 😞
Mahaf amugy meg igazad van xD dedos szinten megy itt a beszelgetes neha egymas anuszanak a nyalogatasaval :*(
Mahaf amugy meg igazad van xD dedos szinten megy itt a beszelgetes neha egymas anuszanak a nyalogatasaval :*(
Veni, vidi, vici
Csenky rendben van , igazad van most már befejezhetjük?
Majd használom a szókincsem, ha úgy találom jónak. Az elõbb pusztán azt akartam, hogy még Te is megértsd, amit írok. Látom sikerült, mert a várható reakció nem maradt el. Egyébként ha már a kultúrált megfogalmazásnál tartunk, próbálj meg nem floodolni. Köszi.
Eloim Xunk stb ...
tudjátok mit? ez egy játék nem ér annyit az egész hogy marhaságokon vitatkozzon az ember ! Ez így alakult és kész !
További sok sikert nektek , és ezzel le van zárva az egész !
Jó droppot stb stb...
tudjátok mit? ez egy játék nem ér annyit az egész hogy marhaságokon vitatkozzon az ember ! Ez így alakult és kész !
További sok sikert nektek , és ezzel le van zárva az egész !
Jó droppot stb stb...
Látod látod Csenky milyen sötét vagy eddig mindenki megtudta fogalmazni ugy a mondanivalóját , hogy ne legyen közönséges erre idejössz te és azt hiszed hozzászólásoddal hegyesreszoptad a piramisokat. Kérlek bõvitsd szókészletedet és próbáld meg késõbb megfogalmazni jelentéktelen mondanivalódat!
Az elmúlt 20 hsz-ben szerintem egyedül Te viselkedtél úgy, mint egy 8 éves gyp-s balfasz a kisegítõbõl, de hát nézõpont kérdése. Máshonnan nézve lehet, hogy már 10nek is tûnsz.
nem akarok megbántani senkit pedig tudom hogy megfogok , de lassan olyan érzésem van , mint ha egy apácaképzõ csevegõjét olvasám ennyi mimóza sértõdékeny embert lol azt hittem férfiak is vannak itt nem csak hisztis kislányok! Itt mindeni megsértõdik basszus mi jön ezután ? elkezdünk csúfolódni és kitépitek a másik barbyjának a lábát? elég volt 😄
no comment XD ahhahh XD funny 😄
Mahaf: minden fórumos megnyilvánulásod tele van iróniával, szarkazmussal valamint felsõbbrendûséggel, erre gondoltam. Részemrõl a téma lezárva, több bejegyzésem nem lesz ezzel kapcsolatosan (tudom, tudom, a következõ hsz-ed az lesz, hogy már az elõbb is ezt írtam, most mégis megint hozzászóltam... bocs, hogy megspóroltam egy újabb bejegyzést neked).
Hogy miért jobb egy pve klán a pvp klánnál? Nem tudom, mindenki másfajta játékstílust szeret, így mindenki maga dönti el hogy milyen légiót választ. Ha egy légió tetszik akkor marad, ha nem akkor továbbáll. Ugyanakkor sztem nagy különbség nincs a 2 között, max a siegeken való aktivitás.
Én csak a saját tapasztalatomat írhatom le, az pedig az hogy jelenleg nincs olyan kaszt amely ellen a full fenrises gladimmal sikerrel léphetek fel. Talán csak az assák és a gladik ellen van esélyem, a több kaszt röhögve kinyír úgy hogy hozzá sem tudtam érni. Ilyen körülmények között asszem érthetõ, ha nem erõltetem a pvp-t, max ha nagyon muszáj. A 38as SM-emmel több pvp-s sikerélményben volt részem az elmúlt egy hónapban, mint a gladimmal a játék indulása óta.
Hogy miért jobb egy pve klán a pvp klánnál? Nem tudom, mindenki másfajta játékstílust szeret, így mindenki maga dönti el hogy milyen légiót választ. Ha egy légió tetszik akkor marad, ha nem akkor továbbáll. Ugyanakkor sztem nagy különbség nincs a 2 között, max a siegeken való aktivitás.
Én csak a saját tapasztalatomat írhatom le, az pedig az hogy jelenleg nincs olyan kaszt amely ellen a full fenrises gladimmal sikerrel léphetek fel. Talán csak az assák és a gladik ellen van esélyem, a több kaszt röhögve kinyír úgy hogy hozzá sem tudtam érni. Ilyen körülmények között asszem érthetõ, ha nem erõltetem a pvp-t, max ha nagyon muszáj. A 38as SM-emmel több pvp-s sikerélményben volt részem az elmúlt egy hónapban, mint a gladimmal a játék indulása óta.
Kedves Eloim mik is azok a sértések?
tenyleg amugy miert jo egy pve orientalt legioban lenni? erre kivancsi lennek azert, mert semmi izgalmas nincsen abban hogy 24/7-ben mobokat ol az ember 😞
Veni, vidi, vici
Én kérek elnézést, valóban ott a karid. A kérdés csak az hogy eddig hányszor csatlakoztál hozzájuk? 😊)
Mindegy... Én csak a véleményemet írtam le, és mivel a részedrõl nem kaptam érdemi reakciókat, csak sértéseket, ezért a részemrõl lezártam a témát.
Mindegy... Én csak a véleményemet írtam le, és mivel a részedrõl nem kaptam érdemi reakciókat, csak sértéseket, ezért a részemrõl lezártam a témát.
Jaja ezért írtam én is hogy csak volt 😊
Nem hiszem hogy felsöbbrendûségi komplexus lett volna, egyszerûen csak olyan céljaik voltak, amiket egy nagyobb klánban tudtak csak beteljesíteni...
Nem hiszem hogy felsöbbrendûségi komplexus lett volna, egyszerûen csak olyan céljaik voltak, amiket egy nagyobb klánban tudtak csak beteljesíteni...
Látod eloim megint nagyot akartál mondani! Ha figyelnél a fõ karim még mindig PEWPEW es na de részlet kérdés 😄
PewPew csak addig volt PvP klán míg ki nem derült, hogy a leader aki igazából fél éve visszament wowozni eladja a medálokat, hogy legyen a kis csicskásainak pénze, meg neki aranya wowban, így aztán elmentünk páran akik termelték az AP-t és PewPew átalakult PvE szarrá és azóta minden szerencsétlent bevesznek -.-
Lassan Genesis is megelõzi õket.
Miért kellett kilépni azért, mert vki PvPzni akar? Biztos vkinke elõjött a felsõbbrendûségi komplexusa ...
Lassan Genesis is megelõzi õket.
Miért kellett kilépni azért, mert vki PvPzni akar? Biztos vkinke elõjött a felsõbbrendûségi komplexusa ...
és ha tudnád milyen jóóó dolog csontig benyalni 😊
igazság szerint csak azért reagáltam a mondandódra, mert nem hiszem hogy lenne még egy klán a Castoron (de akár az összes szerverrõl is beszélhetünk) amely annyira tolerálta volna hangulatingadozásaidat, mint amelyiket most oly lelkesen fikázol.
(csak zárójelben jegyzem meg, emlékeim szerint voltál a PewPew-ban (<= igen, ez valóban PVP klán... volt...) is vmelyik kariddal, és ott sem húztad sokáig).
nah megyek megmosom a számat, mert ismét benyaltam vkinek...
igazság szerint csak azért reagáltam a mondandódra, mert nem hiszem hogy lenne még egy klán a Castoron (de akár az összes szerverrõl is beszélhetünk) amely annyira tolerálta volna hangulatingadozásaidat, mint amelyiket most oly lelkesen fikázol.
(csak zárójelben jegyzem meg, emlékeim szerint voltál a PewPew-ban (<= igen, ez valóban PVP klán... volt...) is vmelyik kariddal, és ott sem húztad sokáig).
nah megyek megmosom a számat, mert ismét benyaltam vkinek...
látom szalad a krémje segget nyalni hurrá 😄
igen, én is online voltam,és valóban másképp történtek az események, mint ahogy azt te itt felvázoltad. Ráadásul ismerve az elõzményeket (korábbi viselkedésedet a klánon belül, mások folyamatos fikázása klánon belül valamint itt a fórumon, a folyamatos emozást, valamint a napi 5 rage-quit a klánból az összes karaktereddel) nem volt ok nélküli a kidobásod...
Apropó ha te egy nagyot röhögtél az egészen, akkor miért is vagdalkozol most itt a fórumon?
Az Equites klánról pedig annyit, hogy nem PVP klán, ahogy azt te is megtapasztalhattad az elmúlt hónapok során (már amikor épp nem léptél ki a klánból, mert mondjuk egy mob épp csúnyán nézett rád), úgyhogy ezzel is felesleges izomkodnod itt.
A nagy öregekrõl pedig annyit, hogy egyetlen egy parti hagyta el a klánt, mivel õk PVP-zni szerettek volna, és ennyi, se több se kevesebb...
Nem szokásom fórumokra írogatni, és ezek után sem fogom ezt túlzásba vinni, de ez most kijött belõle...
Apropó ha te egy nagyot röhögtél az egészen, akkor miért is vagdalkozol most itt a fórumon?
Az Equites klánról pedig annyit, hogy nem PVP klán, ahogy azt te is megtapasztalhattad az elmúlt hónapok során (már amikor épp nem léptél ki a klánból, mert mondjuk egy mob épp csúnyán nézett rád), úgyhogy ezzel is felesleges izomkodnod itt.
A nagy öregekrõl pedig annyit, hogy egyetlen egy parti hagyta el a klánt, mivel õk PVP-zni szerettek volna, és ennyi, se több se kevesebb...
Nem szokásom fórumokra írogatni, és ezek után sem fogom ezt túlzásba vinni, de ez most kijött belõle...
tegnap én is online voltam mikor ez történt de nem igy ahogy leirtad a tisztelt nagyérdemünek.
üdv
xunk
üdv
xunk
Ilyet nem kell mondani , egyszerûen túlreagáltak egy sima dolgot.Én jót kacagtam az egészen.
Azért tudom hogy nevetni fognak õk rajta de adnék egy jó tanácsot , vagy is inkább egy észrevétellel járulnék hozzá vezetõi karrierjükhöz:
EL KELLENE GONDOLKOZNI AZON , HOGY A NAGY ÖREGEK AKIKKEL KEZdTEK , VAGY AKIK NAGYON RÉG JÁTSZANAK VELÜK MIND ELMENTEK , OTT HAGYTÁK ÕKET!!!
LEHET HOGY A HIBA AZ ÖNÖK KÉSZÜLÉKÉBEN VAN HÖLGYEM ÉS URAIM !!!!!!
Azért tudom hogy nevetni fognak õk rajta de adnék egy jó tanácsot , vagy is inkább egy észrevétellel járulnék hozzá vezetõi karrierjükhöz:
EL KELLENE GONDOLKOZNI AZON , HOGY A NAGY ÖREGEK AKIKKEL KEZdTEK , VAGY AKIK NAGYON RÉG JÁTSZANAK VELÜK MIND ELMENTEK , OTT HAGYTÁK ÕKET!!!
LEHET HOGY A HIBA AZ ÖNÖK KÉSZÜLÉKÉBEN VAN HÖLGYEM ÉS URAIM !!!!!!
Ekkora egy fasz bandát mint az euites bazz.
erdekes :o
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Igen azért ide írtam és nem aionhura mert tudom hogy ott ryo ezt törölte volna , de ez már az õ szegénységi bizonyítványa
igen tudom most majd jön az özön áradat , hogy ez nem igy volt nem ezért stb.... nem érdekel aki hiszi aki nem én leírtam és befejeztem !
további sok sikert nekik és kék 😄
további sok sikert nekik és kék 😄
Engedjétek meg , hogy elmeséljek egy magasztos ám de fõleg tanulságos történetet a rettenthetetlen Equites légióról:
Történ ugyan is , hogy egy Equites játékos megkérdezte a rettenthetetlen vezéreket , hogy nem e esetleg segítenének e nekik és elfoglalnának egy artifactot.
A gyors és velõs válasz RYO (hírhet vezír) tollából érkezet:
MINEK AZ !!!!
Én mertem nagyot álmodni és megkérdeztem , hogy hát csak PvP légió vagy mi a szösz Ryo te sem gondolhatod komolyan , hogy minek az?!
A gyors és kielégítõ válasz kb 5 ms ot váratott magára: KIDOBTAK A LÉGIÓBÓL !
Tanulság : NE KÉRDEZZ , PUNCSOLJ , MERT HA NEM HÁT REPÜLSZ!!!
Történ ugyan is , hogy egy Equites játékos megkérdezte a rettenthetetlen vezéreket , hogy nem e esetleg segítenének e nekik és elfoglalnának egy artifactot.
A gyors és velõs válasz RYO (hírhet vezír) tollából érkezet:
MINEK AZ !!!!
Én mertem nagyot álmodni és megkérdeztem , hogy hát csak PvP légió vagy mi a szösz Ryo te sem gondolhatod komolyan , hogy minek az?!
A gyors és kielégítõ válasz kb 5 ms ot váratott magára: KIDOBTAK A LÉGIÓBÓL !
Tanulság : NE KÉRDEZZ , PUNCSOLJ , MERT HA NEM HÁT REPÜLSZ!!!
köszi sáska,az illegális barátod mellett nyalizzál csak gz hozzá,ami meg ér vmit hozzászolás töröld csak,van ami nem változik...
Szép magyar beszéd 😊
Ezért járunk ott ahol 😊
Amugy a káromkodásért is törlés ill kitiltás jár ha mar itt járunk 😊
Szija Mr.ismeretlen mar reg oltottál 😊
<#integet2>#integet2>
Ezért járunk ott ahol 😊
Amugy a káromkodásért is törlés ill kitiltás jár ha mar itt járunk 😊
Szija Mr.ismeretlen mar reg oltottál 😊
<#integet2>#integet2>
BF:2-3-4(oORedstarOo)
unalom van,forumok uresek 😞
Sáska takarisd ki a szemetet xD
velemyeket varnek a server mergerol 😊
Sáska takarisd ki a szemetet xD
velemyeket varnek a server mergerol 😊
Veni, vidi, vici
Mert a kinahnak van forintositható ára??ajjaj....
Hali
Lenne egy eladó Accom :
lv45 Expert/sárga Geares Sorci Minden stigmaval ( advanced slotok meg vannak)
Alchemy 315
Vit 365
Köv hónap elejéig feltöltve.
+ van meg az accon 6.5 milla Kinah. Akit érdekel Pm és küldöm a részleteket + linket a karirol a 6.5 milla kinah nem ajandek a mostani Kinah áron adom azt is, ha nem kell a kinah akkor azt le vonom az árbol. ((csak olyan irjon akit érdekel is))
Lenne egy eladó Accom :
lv45 Expert/sárga Geares Sorci Minden stigmaval ( advanced slotok meg vannak)
Alchemy 315
Vit 365
Köv hónap elejéig feltöltve.
+ van meg az accon 6.5 milla Kinah. Akit érdekel Pm és küldöm a részleteket + linket a karirol a 6.5 milla kinah nem ajandek a mostani Kinah áron adom azt is, ha nem kell a kinah akkor azt le vonom az árbol. ((csak olyan irjon akit érdekel is))
BF:2-3-4(oORedstarOo)