24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • RoboKutya78
    A megoldás rajta van a dobozon, de ha nem olvasod el akkor mondom:
    A 30 napot úgy tudod aktiválni hogy veszel mellé legalább egy 15 napos kártyát, ha nem akarsz vagy nem tudsz bankkártyával fizetni.Ha tudnál akkor az első aktiválás egy euróba kerül és akkor tudod használni a 30 napot.
    a sok majom a válaszaival pedig menyjen riftelni vagy mit tudomis én de ne itt rontsa a levegőt
    "Ne vásárolj havidíjas játékokat."
  • 0Fritz0
    Ne vásárolj havidíjas játékokat.
  • pami
    Köszi! de én nem akarok semmiféle bankkártyát megadni mivel nekem ilyenek nincsenek és nem is akarok nyitni. Igazából azt sem tudom ezek hogy működnek. Mit csináljak?
  • Frosty01
    jóváírja, de mindenféleképpen meg kell egy kártyát adni neki.
  • pami
    Sziasztok! Nemrég megvettem a gémet ami 30 nap játékot tesz lehetővé.
    Bejeleentkezek és beírom a use serial codeba a kódot. Ezekután berak egy olyan lapra ahol ki kell választania hogy melyik bankkártyával akarok fizetni. De nem értem én most kaptam egy 30 napos "egyenleget" most hogy beírtam, jó de hol írja hogy ezt jóváírta vagy hol kell ezt jóváíratni?
    köszi előre is
  • Frosty01
    ott a paradicsom is másfél mázsás!!!!44444 négy.
  • Nuclearity
    De nem zöldebb mint NCWest részvényei!
  • lolSL
    úgy hallottam zöld
  • Belton
    Tört Serverel itt senki nem foglalkozik nem tudjuk milyen lehet a tört server.
  • zsoca129
    jáccik még ott valaki?
  • zsoca129
    halii most keztem egy private aion-on a gamez-enen és van egy problémám h nem tom h kell ruhákat csinánlnii meg stb....meg 37 es templar vagyokk küldiznem iérdemes mert nem sok kedvem vann...://// de ha ölök elég lassan kapom az xp-t van egy jo hely ahol sokat kapok????meg jo cuccokat....
  • RoboKutya78
    köszi okosabb lettem:)
  • Shaenis
    A quest abban az állapotban marad ahol tartottál, ha megcsináltad akkor le tudod adni és újra felvenni.
  • RoboKutya78
    bocsi a tudatlanságomért:)
    és azok a qestek amiket útközbe megcsináltam azok sorsa mi lesz
    gondolok a rotan gyűrűs qestre megcsináltam de nem tettem le.
  • Shaenis
    Kevered a dolgokat, az instance cooldownt és a siege két teljesen külön dolog.

Van egy jó hírem, szerver restartkor minden cooldown nullázódik, tehát azonnal újra be tudsz menni. Folytatni nem tudod, az elveszett.

Amúgy köszönhetően az esti emergency restartnak és a mai szokásos karbantartásnak, két nap alatt 3 AS-t lehet menni. :)
  • RoboKutya78
    sárcok
    kérdés
    a karakteremmel éppen bent voltam kromaidbe el kezdett ketyegni az sieg órája ugye az a 20 órás restart
    Na most restartolták a szervert ugye szerda van.
    Ilyenkor mi lesz az éppen folyó sieg sorsa újraindul? vagy folytatom onnan ahol abbahagytam?
  • Shaenis
    1.9 verzió minimál grafikával még eldöcögött nekem a notebookomon kb ugyanilyen konfiggal. 2,0 óta halál, még 2 GB ram is kevés, ha rám hallgatsz nem erőlteted. Szerezz be legalább egy aktuális entry level PC-t 4GB rammal, azon már elmegy.
  • Vicodine
    Azért irtam, h "nekem legalább is..", mert nálam igy csinálja. Az Nc launcherrel probálgassál vmit, inditsd ujra, repair, bezár, megint infi launcher, nincsen vesztenivalod...d3dx9_38 dll ez a file neve ami neked kell, pedig ha ez benne van a bin32es mappádban akkor infire kellene csatlakoznia szal innentöl kajak nemvágom
  • Frosty01
    ki kell próbálni
  • Colt17
    Sziasztok!

2,6ghz
    1gb ram
    256 videokari
    Menne ezen az Aion?
  • GamEszti
    Ha ilyen egyszerű lenne gondolod, hogy feltettem volna a kérdést? Igen, kiírja, hogy kijavítja, de nem javítja ki, javítás közben kiírja, hogy nem találja azt a dll izét. De megnéztem a helyét, márpedig ottvan.
  • Vicodine
    Nemvágom,most probáltam ki és nekem elsöre ment,azt a dllt kijavitja magának,rá is kérdez hogy javitani akarod-e,mert ez alapján fog a szerohoz csatlakozni,rányomsz h okézsoké repair,aztán pár sec és megcsinálja,nekem legalább is...
  • GamEszti
    Én ezek után akadtam el. Leszedtem a launcert azt felakarta patchelni de mindíg kiírta, hogy valamilyen dll nem található.
  • Vicodine
    Annyi, hogy az nc launchert beállitod amerikára,aztán elinditod az infi launchert és ott adja magát a dolog, onnan mire bejön Aion már infinitire fogsz csatizni(persze accot nem árt regelni), de arra készülj fel, ha elötte toltad eredetin, gyorsan lefogod törölni az infi launchert, rövidtávon elviselhetö de hosszutávon kiidegel hogy folyamatosan csak bugokkal találkozol!Viszont ha most kezded Aionos pályafutásodat, akkor böven meg fog felelni,mert maga a szero gm stábja egész jo, törödnek a szeroval,a balanceal, a csalok ellen stb, de hát azok a fránya bugok...
  • GamEszti
    Megköszönném :)
  • GamEszti
    Nem is hiszem, hogy egy évig játszanék vele.
  • Tomy Lee
    Nem érdemes belekezdened,évente bedobnak egy wipe-ot
  • Kreeder44
    Megnézem mit tehetek érted :)
  • GamEszti
    És esetleg egy helyet ahol választ kaphatok?:D
  • Kreeder44
    Szia

Nem hiszem, h itt választ fogsz kapni a kérdésedre :) ha igen mázli :D
  • GamEszti
    Sziasztok
    Nem tudom szabade ilyet kérdezni. Játsziik valaki Infinite Aional? Kéne egy kis segítség az elindításánál.
  • Nuclearity
    de nem néztem meg :P
  • RoboKutya78
    jól látod :)
  • RoboKutya78
    nem akartam leszólni a srácot:)
  • RoboKutya78
    :)
  • cece
    Nem nyert, ha megnézed a korábban linkelt videóját akkor ott látszik a légió is.
    Ha jól olvasom akkor ott biza a PWNCORN látható.
  • Nuclearity
    ha jol sejtem elyos vagy, a következő free weeknél (kb félév mulva) felveszlek a Kill Listemre ;D
  • RoboKutya78
    azt hittem ott legalább van valami hackelhető mati amivel felhúzhatom magam:)
    Telemahtus szeron várok barátokat akikkel lehet nyomulni
    neven Zoeey most 38 íjász.vegyetek fel barátnak
  • Nuclearity
    ahogy live szerokon
  • RoboKutya78
    pts szeron hogyan tudom magam 55 re felhúzni a leggyorsabban?