24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Frosty01
    wts > acc

server: telemachus

sin lvl 55, fenris + 40' elite pvp set + para tőrszett + fenris kard/silence
    szinte minden stigma kiszedve (jelenleg Quickening Doom ágon), félmilla Abyss Point (Guardian General transform-al)

cleric lvl 50, vegyes, de aranyba öltöztetve, noble energy stigmaágra kipakolva (DD ág)

kissebb vagyon a wh-ban mellékelve

érdeklődést pm-ben (ajánlj árat is!)
  • Vicodine
    Attol függ hol nézed, koreában még mindig az elsö:)) Amugy meg nemszámit hanyadik, tetszik tolod, ha nem akkor nem...Csak a RIFT-et meg ne vedd:DD Szerintem elmenne az élettöl is a kedved! Vagy várj még egy fél évet és TERA Bár az szerintem nem lesz akkora durranás mint beharangozták(szép graf,non target azt annyi), sok sebböl vérzik az egész, ráadásul ugyanazt elkövették mint anno Aionnál, félkészen adták ki:/ De ha elkezdesz Aionozni, szerintem jodarabig nemfogod megbánni, nagyon jo kis game, csak az elején itt euban elkurták, azért cryolt be mindenki, de mára egy totál eu/us barát game lett belöle, ha igy indult volna talán nem ott tartana ahol itt nálunk. Akik még játszanak, azok javarészt maradnak is, a gyenguszok lemorzsolodtak azt ennyi..:D jó játékot
  • Pilutika
    a kis bossokat ne öld le és akkor van rá esély
  • overx
    Mondahatod, kiv vagyunk mindannyian...
  • Ricardos
    szia tibitron,
    én pont mostanában végzek egy nagyon nagy mintaszámú, remélhetőleg reprezentatív hazai felmérést az MMORPG játékosok körében...

ha gondolod, szívesen megmondom, hogy így 1770 kitöltés után milyenek az arányok...

amúgy itt tudjátok ti is kitölteni ezt a kérdőívet, ha van kedvetek. :-)

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/408541991/

• Bodrey
    Sziasztok

Megszeretném kérdezni, hogy a Kromde's Trial instában, hogyan lehet elérni azt, hogy a Kaliga bíró dobjon kulcsot.

Üdv:
    Bodrey
  • tibitron
    nemrég nézegettem pár mmorpg , az aion hol a második volt, hol az ötödik, igaz a wow vezetett...tehát olyan rosszul nem állhat a szénája. zért is érdekelne egy olyan aktív játékos vélmény aki sokat van fent és látja mi a helyzet, melyik szerver a legaktívabb,vannak-e pl aktív magyar légiók stb. Ha ebben tudna valaki segíteni megköszönném
  • attyspocak
    Mint azt írta Meoh, semmi köze Japánnak a játék fejlesztéséhez, üzemeltetéséhez. Sőt itt Korea is kevesebb befolyással bír, mert hogy már csak mint fejlesztő vesz részt a dologban.
    A földrengés hatásai kapcsán meg javasolom figyeld csak meg, hogy áll talpra Japán. Sőt tovább megyek! Le sem térdel! A Yen tegnap óta talán két századpontot esett, ha jól látom. Ez nem Albánia! Japán! Erős gazdaság, fegyelmezett (bár nem minden téren, de munka terén vas fegyelemmel bírnak) nép. Olyannyira, hogy a CNN egyik riportján mondta is az elemző, hogy bár a média szeretni a pánikba esett embereket filmezni, de itt ilyenre nem nagyon lesz alkalama. Nos én próbáltam figyelemmel követni az eseményeket és bizony igaza volt az illetőnek! Ezek a japánok már megedződtek földrengés terén. Pontosan tudják, hogy kell reagálni, hogym i történhet, és ráadásul ennél nagyon csapás is érte őket már.
  • MeoH #15904
    Mifele Japan? Aion koreai fejlesztes semmi koze Japanhoz. A Rift pedig amcsi ceg, plane semmi koze Japanhoz...
  • RoboKutya78
    Várd ki a végét lesd a híreket ezek a játékok mind Japán támogatottságú játékok a riftet is beleértve most a Japánoknak kisebb gondjuk mint hogy ezekkel a programokkal foglalkozzanak.Kíváncsi leszek milyen hatása lesz a most történt földrengés és a játékiparukra és egyéb másukra.
    GAME OvER?? ...Atomipar..CSernobil 2?
    nem vagyok pesszimista.
  • tibitron
    ennyire rossz a helyzet? azért csak van egy jó szerver ahol sokan vannak még? A három írt közül melyk a legnépszrűbb?
  • Belton
    Nem akarom el venni a kedved meg minden de pl Telemachus serveren egy átlagos hétköznapi napon 400-500 playertöl nincs több online (elyos oldal).
    Szal szánalmasan vissza esett a szinvonal is meg a létszám is.
    Csak egy jó tanács Aion helyett Rift et vedd meg :)
    Még nem próbáltam de már most több élet van benne :)
    Aion nak game over már a 2.5-ös patch se fogja vissza hozni az embereket , főleg ha ki jön 1-2 várt MMO . Az aion végleg el tünik :/
    Sajnálom mert az elején nagyon jó kis game volt , de jelenleg annyira fel turbózták a fejlődést hogy 2hét intenzív szintezésel 50 + felé lehet érni :S End content kimerül 2 x 30 perces Sima instába és 1 Raid instába és ennyi :D
    Pvp gyakorlatilag esélytelen mert alig van player , órákat kell futkosni hogy valakit le ölhess , ha még is találsz valakit az +10-15 ös setbe van Fullos pvp gearben aztán GL...
    Biztos vannak még akik a játék mellett vannak , én csak a tapasztalatom mondtam el mivel annó még Megjelenes elött kezdtem 2 héttel , volt 4. accountom minden kasztal játszottam 50-ig.
    Sajnos el kellett adnom őket mert kelett a pénz az Autómra :/
    Ezért árulom a mostani és egyben az utolsót , ( igaz tudom senki nem fogja meg venni :) de nem is érdekel.
  • RoboKutya78
    arra még figyelj ha van hozzá még 30 napos ajándékkártya azt csak úgy tudod kiváltani ha van bankkártyád, vagy veszel egy minimum 15 napos kártyát és azzal együtt aktiválod, bank kártyával egy euro fejében aktiválják azt a 30 napot Vigyáz csalóka, rajta lesz a dobozon figyelmeztetésként.:)
    Mi anno megszívattuk magunkat ott ültem a gép előtt, felinsall a játék és a sokk kérdőjel az arcomba mért nem fogadja el azt jött a felvilágosodás:)
  • Fehercsoki
    Ölhetsz egyszerre több mobot,különbség első ránézésre annyi,hogy a wowban egy kaszt kb. 2-3 spellt használ,a többi csak dísz,aionban ez jóval több.Persze többen wowoznak meg minden,talán jobb is,de szerintem egy idő után a wow hihetetlenül monoton és unalmas.
  • tibitron
    Hát ha az a 3 korrekt, és tele van akkor lég is bőven:) De remélem nem lesz olyan,hogy megveszem aztán fél év múlva bezár a bazár...egyébként mi a lgnagyobb különbség a wow és az aion között? van pl több szörny ölés egyszerre szintelésnél?
  • Fehercsoki
    Ilyen kevesen Aionoznak már,hogy csak 3 angol nyelvű szerver van?
  • Fehercsoki
    A kiegészítő gyakorlatilag ingyenes,viszont így rajta lesz a dvdn,azaz nem kell külön letölteni.
  • tibitron
    ezt a játékot rendeltem meg: Aion: Assault on Balaurea azt irták ebben benne van az eredeti játék meg a kiegészítő. Ez igy jó, és a kieg mit tartalmaz?
  • Shaenis
    Aionban elvileg minden szerveren van PvP, bizonyos zónákban bármikor bárki (az ellenséges frakcióból) megtámadhat. A szerverek közti különbség (pvp/pve) inkább a játékosok hozzáállásában és felszerelésében van.

Mindhárom angol nyelvű szerveren (Spatalos, Perento, Telemachus) találsz elég népes magyar közösséget.

Alapjátékon és havidíjon kívül nem kell mást fizetned, eddig minden frissítés ingyenes.
  • Belton
    Továbbra is eladó Az Aion Accom:
    5-Hónapos (03.16-ig aktiv) Telemachus serveren

Lv55 Fullos Cleric (55ig Minden Healer stigma meg van , Advanced Slotok ki vannak unlockolva ) (50-ig Minden Pvp stigma meg van)

Solo pve gear (sárga) és Healing boostos Gear (sárga) van nála.
    449 es Expert Alchemy 412 es Essencetapping skill.
    Rengeteg Scroll.
    69 + 20 Milla Kinah , A server Top legiójába van jelenleg.

Van még az accounton egy lv51 es Gladi DPS gearben.
    Lv26 os Assasin Kék sárga cuccban.
    Lv39 Sorcerer + olt sárga fegyverel kék Gearben.

Ajánlatokat PM ben itt forumon.
  • tibitron
    alapjátékon kívül van kiegészítője amit meg kell venni? Ez a perento pvp szerver akkor? Tehát bárki megtámadhat?:)
  • szergely83
    Perento a legnépesebb EU szerver jelenleg, többi PvE. Jó játék volt, de 1,5 év után besokalltam.
  • tibitron
    na ezt szeretem amikor két totál ellentétes vélemény jön:) Na ebből döntsek:) Akkor most mi van az aionnal? vannak aktív népes szerverek? És magyarok is vannak valamelyiken? Jobban vonz az ainon, de ha nincs élet...
  • szergely83
    Eladó:
    http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=434160&serverID=34

1 éves veteran rewardok is megvannak, CE kiadás.
    Ajánlatokat PM-ben várom.
  • szergely83
    Nem zárták be, a Rift egy kaki, Tera > all.
  • tibitron
    hogy érted,hogy bezárták? nincs aktiv szerver? megbukott a game?
  • lolSL
    aiont már bezárták, RIFT-et vegyél!
  • tibitron
    Sziasztok. Elkezdtem kacérkodni az aionnal. Eddig metineztem, wow-oztam. Mindkettő tetszett, de valahogy mégse. Szeretem ezeket a keleti ütöm, repül, izzik az egész képernyős játékokat, final fantasy rulez:) Mi a teendőm ha akarok nem tört szerveren jó magyar közösséggel játszani? Melyik szerveren vannak a legtöbben a magyarok?
    A másik kérdés, hogy van-e valami extra a játék elindításakor? Ugyanúgy kell csinálni egy számlát mint wow-nál? És arra felrakni a card számát? Utána meg kiválasztani a szervert és nyomni?

Előre is köszönöm a válaszokat
  • Fehercsoki
    Legutoljára Aion 1.5-el játszottam,valaki össze tudná foglalni röviden,hogy milyen újítások vannak?(nyilván rá tudnék keresni,és el tudnám olvasni a patch noteokat,de engem egy játékos szemszögéből érdekelne,hogy milyen lett)
  • Belton
    http://aion.yg.com/ <==
  • waible
    Hi all
    Azt szeretném még megkérdezni hogy a blood rune mire jo??
    üdv..
  • Mocsok22
    Sziasztok.
    A Xenoponos fegyós questet szeretném megcsinálni,de a kezdő npc-nél nem lehet felvenni.
    Van e esetleg valami elő questje amit meg kell csinálni hogy fel tudjam venni?
    Előre is köszi:)
  • waible
    Hi all
    Valaki elmondja nekem hogy müködik az armfusion??
  • Belton
    Csak játékos nem lesz aki ki próbálja majd mire kijön
    A napi 400-600 playerből sokan el mentek inkább RIFTkedni.
  • Nuclearity
    variancon ugy írja Hard, hogy április után valami szerződés miatt
  • ibhu
    ez szép, és egy jó PVP-s cleric guide-d nincs a fejedben?:))
    szükségem lenne rá:D ha lehet:-)

amugy 2.5mikör jön el EU-ba?
  • Nuclearity
    No. 1 beszámoló, jelentkezhetnél bloggernak :D nagyon bejött a kasztok elleni guide :D
  • Belton
    EZ Epic !
    Nagyon nagy :DD
  • StarFist
    Ez most bonyolult lesz, mert a témakörök átfedik egymást.

- páncélból csak plate (miért hordanál gyengébbet?). Ha látsz szoknyában rohangáló templart vagy gladit, az nem azért van, mert cloth-ot visel, hanem azért, mert remodellezte a gatyáját. Ideális az ha Pvp-re van egy abyss armorod, PvE-re pedig egy másik akármilyen sárga páncélod. PvP-re csak olyan páncélt használj, ami ad extra running és attack speedet (még akkor is ha az nem abyss páncél).

- fegyver PvE-re: shield+ 1 hd sword vagy mace
    - fegyver Pvp-re: greatsword (mindenképpen merged és lehetőség szerint extendable) vagy shield+mace (a helyzet dönti el mikor mit használsz)

-manastone PvE-re: crit+block vagy block+hp (az elsőt akkor, ha szólóban csapod a mobokat a terepen, ekkor ui nem árt ha tolsz egy kis dps-t is)

- manastone PvP-re: a következők így ebben a sorrendben->crit-crit..és crit, esetleg crit+attack, kísérlezethetsz még crit+magic resist összeállítással is, de jobb ha tudod, hogy a magic resist olyan mint az orgazmus...vagy összejön vagy nem...

-stigma:PvE-re mehet a Bodyguard-os ág, PvP-re viszont szvsz csak a dps ág jöhet szóba (ha meg akarod ölni az ellenfelet és nem csak simogatni a buksiját, azért ui nem jár AP), további szabadon választott normal stigmák(3) a kötelezőek mellé: Unwavering devotion(ezt kötelező szabadon választani, az assák majd elmondják miért ), Punisment, Doomlure, Aether armor (ha kísérletezni akarsz a magic resist-el), Barricade of steel az UD mellé vagy helyett, poénnak kipróbálható a Terrible howl, de szvsz a 4 sec fear nem éri meg az 5 perc cd-t

Tanácsok PvP-re:

- ismerd a másik 7 kaszt skilljeit
    -mindíg legyen nálad nagy menniység az elérhető legjobb scrollokból, potikból, kajákból
    - bármelyik másik melee kaszt (assa, glad, chanter) verhető vele, ha észnél vagy. Ha PvP harc van, akkor az első skill amit aktiválsz az UD, rögtön utána az empirean armor. Iron skint csak akkor, ha delikvens nagyokat üt (nagyobb szintű és/vagy jobb a felszerelése) vagy lejárt az UD ez ui a mentő skilled lesz.

- a ranged kasztok esetén:
    1/a sorci magas szinten megöl téged (és bárki mást is, ha ez megnyugtat), ha nem egy skillből akkor kettőből (és ekkor már királynak érezheted magad), kivéve ha van nálad Aether armor és összejön az orgazmus...ekkor az alábbi választási lehetőségeid lesznek

a: megpróbálsz közelkerülni (az öngyilkosság felettébb fájdalmas formája) és ütöd amíg le nem esik a pajzsa, majd tovább amíg mozog és a teste meleg (esetleg megpróbálkozhatsz azzal, hogy kivonod belőle az oxigént, de vigyázat!!!!... a fagyinak két éle van, ha visszanyal, akkor ő fogja ezt megtenni veled).
    b: futsz mint a nyúl, ebben ui jó leszel (Charge)

2/SM: ugyanez, csak sokkal lassabban és megalázóbban (szar ügy a szinte folyamatos fear vagy az, amikor a sebzést átirányítja a spiritjére)

3/ranger: nehéz konkrétumot írni, sok függ a szint különbségtől,a felszereléstől és potik mennyiségétől és a szituációból (le vagy -e gatyásodva HP tekintetében, ütne-e mobok, cd-n vannak a skilljeid stb).

4/cleric: idegesítő és magic boostra kigyúrva veszélyes

Az összes puhatestűre (a bőrszerkós punkokra és a pelenkásokra is) igaz, hogy ha sikerül ütés távolságra jutni, akkor már néhány ütéstől fejreállnak a szánalmasan kevés HP miatt. Kivéve a clericet, azok ellen nagyon élvezetes és színvonalas harcokat lehet vívni.
  • RoboKutya78
    Szívesen
    aztán mindent bele