Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy az normális h a ncsoft launcherbõl letöltve a nod32 vírust jelezve karanténba rakja az egyik filet?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
ez miért van?
Error Code: 25 (FileGroupTargetDirectoryNotFound):
törtel szeretnék játszani úgyhogy nem várom ide a válaszokat, ha valaki lenne olyan kedves privát üzibe segítsen nekem köszönöm.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Live: júni 2.
SM fear nerf azért nincs a 2.0 vagy az 1.9 patch notes-ban, mert 1.6-ban hozták be koreában, csak mivel ez nálunk nem jelent meg a mai napig, így nem igazán éreztük. Nem is fog, majd 1.9-ben jön a nerf, és az 1.6 miatt annak nem lesz a patch notes-jában. :p
En jatszottam mindket class-al, rangert 50ig, SM-et meg kb 36-38ig vittem, ha jol emlekszem. Szamomra az SM eleinte nagy fun volt, de egy ido utan marha unalmas volt, hogy nagyjabol csak nyomja a dotokat.. a spiritek kinezetet leszamitva nekem elegge egyhangu class volt, ezert is hagytam ott, s probaltam ki a rangert. Szerintem a ranger sokkal hangulatosabb jatekelmenyt nyujt, nem utolso sorban a hide kepessege miatt. PVE-ben meg sosem ereztem, hogy hogy gyenge lenne, sot... Barmilyen mobot elkite-ol, ha gaz van; plussz meg ott vannak a csapdak is. azokkal meg ne torodj, akik azt mondjak, hogy alacsony szinten gyenge, mert azok nyilvan csak az ijra tamaszkodtak, holott a ranger -leven, hogy scout- melee kepessegekkel is bir, amiket szerintem lvl40ig siman van ertelme hasznalni, ha nem akar kiteolni az ember.
Ez a két kaszt közül érdekel valamelyik, amelyik hatékonyabb pvp-ben. Azt tudom hogy a rager pve-ben nem túl jó, és a köv peccsben nagy nerfet kap a fizikai crit és a stun amikbõl a ranger él, így eléggé le lesz a ranger gyengítve pvp-ben is. De a spiritmaster fear nerfrõl viszont semmit nem olvastam, még a 2.0 patch note-ban sincs benne. Ezekrõl kéne vélemény. Elõre is köszönöm.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Aion triálhoz van valamilyen gyors mód hozzájutni, vagy a kivárásos taktika ami itt beválik?
A gömb tetején van egy bejárat, természetesen ha nem onnan közelítesz, instant hal a karakter.
Át lehet jutni azon a tûzgömbön anélkül,hogy meghalnál?
Ujra kellett raknom a W7-et a notin es mar a game-re nem volt idom pontosabban ott van ahol az elozo W7 alatt telepitettem ( masik particio )
A kerdesem az lenne hogy van e ra mod hogy eletet leheljek bele vagy ujra kell telepitenem ????
koszi
ゾルターン
Kellene egy kis help. 😊
Core-ba hogy lehet bejutni?Lehet,hogy hulye kerdes,de csk repulve?
http://www.moddb.com/members/hungarocell
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Forumra csak asmo oldalrol járnak ide az emberek? 😄
Akartam írni én is neki, de Elyos oldallal nem vagyok képbe és talán két klán név jut eszembe.Last Stand és a
Heroes.
Galab Off es az Halal Angyalai.
Nezd meg az uk.aiononline.com on a legiokat tagokat es a lidereket es irjal rajuk.
Sok sikert a jatekhoz
Spatoloson chanter csatlakozna magyar legiohoz.(Lvl 25,név: Gimax)
Remélem csatlakozhatok egy jóhangulatu csapathoz.
Elöre is köszi mindent