Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Akkor ne csodálkozz ha nem talál 1 filet😄😄😄

attyspocak
Nekem le van töltve a normál kliens és a PTS kliens és egyikben sem volt vírusgyanús fájl az Eset Smart Security (NOD32) szerint.

Murder3
épp azért írtam mert nem találtam semmit:S

amúgy az normális h a ncsoft launcherbõl letöltve a nod32 vírust jelezve karanténba rakja az egyik filet?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Fehercsoki
Fölösleges volt ilyen kérdést feltenned.A hibakódra pedig googlen rákereshetsz.

Murder3
Nem zavarom sokáig itt a levegõt.
ez miért van?
Error Code: 25 (FileGroupTargetDirectoryNotFound):
törtel szeretnék játszani úgyhogy nem várom ide a válaszokat, ha valaki lenne olyan kedves privát üzibe segítsen nekem köszönöm.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

PTS: május 25.
Live: júni 2.

Sáska
majd ha kijon az 1.9, akkor talan visszanezek😊
amugy van mar valami pontos datum?

attyspocak
Sáskára halgass, jó ranger, csak nem akar mostanság játszani. :ÿ(

Melee skillek használata inkább máktól függ, mert ha bejön egy NTC íj, ottvan Hannet is, vagy FT-ben kromedétõl az arany, akkor már felesleges a melee. Amúgysem annyira musthave, én anélkül sem éreztem gyengének a rangert - igaz kraftoltam kék íjat 25-re.

SM fear nerf azért nincs a 2.0 vagy az 1.9 patch notes-ban, mert 1.6-ban hozták be koreában, csak mivel ez nálunk nem jelent meg a mai napig, így nem igazán éreztük. Nem is fog, majd 1.9-ben jön a nerf, és az 1.6 miatt annak nem lesz a patch notes-jában. :p

Azt hiszem megfogadom a tanácsodat, a ranger harc stílusa egyébként is jobban tetszik.
Sáska
elobb utobb nerfelik a spiritmastert is. szerintem ne az aktualis eroviszonyok alapjan dontsd el.
En jatszottam mindket class-al, rangert 50ig, SM-et meg kb 36-38ig vittem, ha jol emlekszem. Szamomra az SM eleinte nagy fun volt, de egy ido utan marha unalmas volt, hogy nagyjabol csak nyomja a dotokat.. a spiritek kinezetet leszamitva nekem elegge egyhangu class volt, ezert is hagytam ott, s probaltam ki a rangert. Szerintem a ranger sokkal hangulatosabb jatekelmenyt nyujt, nem utolso sorban a hide kepessege miatt. PVE-ben meg sosem ereztem, hogy hogy gyenge lenne, sot... Barmilyen mobot elkite-ol, ha gaz van; plussz meg ott vannak a csapdak is. azokkal meg ne torodj, akik azt mondjak, hogy alacsony szinten gyenge, mert azok nyilvan csak az ijra tamaszkodtak, holott a ranger -leven, hogy scout- melee kepessegekkel is bir, amiket szerintem lvl40ig siman van ertelme hasznalni, ha nem akar kiteolni az ember.

Kellene egy kis taktikai tanács. Két kaszton gondolkodom, a ranger és a spiritmaster. Nekem nem a legtápabb kaszt kell mert akkor assa vagy cleric lennék 😊
Ez a két kaszt közül érdekel valamelyik, amelyik hatékonyabb pvp-ben. Azt tudom hogy a rager pve-ben nem túl jó, és a köv peccsben nagy nerfet kap a fizikai crit és a stun amikbõl a ranger él, így eléggé le lesz a ranger gyengítve pvp-ben is. De a spiritmaster fear nerfrõl viszont semmit nem olvastam, még a 2.0 patch note-ban sincs benne. Ezekrõl kéne vélemény. Elõre is köszönöm.
Fehercsoki
De ugyebár az extra ingyenessége megszûnt!

Fehercsoki
http://silkroad.extra.hu/aion/sg_banner_aion.swf itt volt a régi

Sáska
valoban nem latszik, probaltam IE-ben es Chrome-ban is. Ugy latom, mintha leszedtek volna a tarhelyrol, ahova anno valaki feltoltotte. Ha valaki csinal/szerez uj bannert feltoltve valahova, akkor belinkelem.

Ez itt Atreia földje, itt bármi megtörténhet 😊

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

0Fritz0
Már jó ideje nem megy. (FF alatt, IE-vel lusta vagyok megnézni. 😄 )

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

CSAK ÉN NEM LÁTOM A BANNERT?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Fehercsoki
Bolygó közepén egy csillag,na persze😊

Attól, mert megnyitsz egy fájlt és megnézed mi van benne nem biztos, hogy módosítasz is 😊 A nagy piros gömbre meg elõször én is azt hittem, hogy vmi nap féle, de inkább csak vmi védõréteg, tökmind1 igazából, a bejárata felsõ abysson van a map közepén található artifact alatt.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Fehercsoki
A leggyorsabb ha valaki küld neked,de van 1 oldal ahova feliratkozhatsz trialért.(ott is játékosok küldik a trialokat)

tarti19
Hali
Aion triálhoz van valamilyen gyors mód hozzájutni, vagy a kivárásos taktika ami itt beválik?

rofl!
A gömb tetején van egy bejárat, természetesen ha nem onnan közelítesz, instant hal a karakter.

Fehercsoki
Hát szerintem valami mást akar mert azért egy tört szerverhez sem kell a játék fileait módosítani😮 Legalábbis ilyen szinten 100% h nem.

Fehercsoki
Az a "tûzgömb" egyébként a bolygó magja akar lenni?Egyébként ha a benne levõk nem halnak meg a forróságtól,akkor gondolom simán belerepülhetsz.

Kösz az infó,ez igy para.
Át lehet jutni azon a tûzgömbön anélkül,hogy meghalnál?
gurubefree
Sziasztok

Ujra kellett raknom a W7-et a notin es mar a game-re nem volt idom pontosabban ott van ahol az elozo W7 alatt telepitettem ( masik particio )
A kerdesem az lenne hogy van e ra mod hogy eletet leheljek bele vagy ujra kell telepitenem ????

koszi

ゾルターン

Google a barátod -.-, amúgy mihez kell? Tört szerverre tudnék tippelni elsõre, de az meg a kutyát sem érdekli itt.

attyspocak
Amíg Core balaur kézen van, mindkét kaszt repülve tud csak lejutni. Ha egyik elfoglalja, akkor természetesen az a kaszt teleporter utján is lejuthat.

A .pak file-okhoz nem kell hozzanyulni,mert azt a jatek maga hasznalja.
Hali!
Kellene egy kis help. 😊
Core-ba hogy lehet bejutni?Lehet,hogy hulye kerdes,de csk repulve?
csokikutya
sziasztok!! megtudná mondani nekem vki, hogy hogyan tudom kicsomagolni az aion pak fájljait, mert nem reagál a jólbevált megoldásokra gondolok itt 7zip-tr. Elõre is köszönöm

http://www.moddb.com/members/hungarocell

emberek! keresek angol tudással és napi pár órával rendelkezõ embert hírek írásához és fordításához. havi fixért. részletek pmben.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Szárnyat

gurubefree
Sziasztok

Mit kapok 6 honap utan ???

ゾルターン

Accountot vennék Elyos oldalon!! privibe kérném az ajánlatokat

attyspocak
Nem. Sok itt a galamb is.

Sorry,tényleg elfelejtettem közölni,hogy elyosi vagyok. 😊
Forumra csak asmo oldalrol járnak ide az emberek? 😄
Strahd_
vagy nem burkolt toborzas volt Asmo oldalra 😉

Strahd_
Sorry felre olvastam

attyspocak
Spatin Asmo óldalon igen, de szerintem Gimax Elyos.
Akartam írni én is neki, de Elyos oldallal nem vagyok képbe és talán két klán név jut eszembe.Last Stand és a
Heroes.

Strahd_
Szia ahogy en tudom, de lehet tevedek 2 aktiv legio van.
Galab Off es az Halal Angyalai.

Nezd meg az uk.aiononline.com on a legiokat tagokat es a lidereket es irjal rajuk.

Sok sikert a jatekhoz

attyspocak
ÉS még te rovod fel másoknak a személyeskedést? LOL!

Hali!
Spatoloson chanter csatlakozna magyar legiohoz.(Lvl 25,név: Gimax)
Remélem csatlakozhatok egy jóhangulatu csapathoz.
Elöre is köszi mindent
Strahd_
Mi meg azert visszavarunk teged 😉

vannak normálisak is,de ezekhez neked semmi közöd ezt azért érzed te is!!😄 pve fun phöö Iri:grat vaze!!!!!pike is nemrég mondta h neki is sikerült elsõre a fenrir craft,csütörtökön megyek vissza hollandba utánna én is elkezdem és remélem sikerül is!😄 Addigra gondolom zaracsi is legyártja majd,meg mindenki...ááá levagyok maradva nagyon,most kezdem érezni h a meló nagyon rámegy a játék rovására,vmit lépni kéneXD
maffin

Lv10 instantly, you can choose class.. =)

attyspocak
Annak örülök. Már ha tényleg. Elég alacsony így is itt a szinvonal. (no mad megkapom a magamét. 😛 )

Nuclearity
vicceltem 😊