24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Nuclearity
    hiába, egyes emberek jobban preferálják a "középkori FPS"-t. 3rd person nézettel :) Frosty amugyis "gyenge láncszem" :D a GW2 es tábor már izzit ugy látom ^^
  • Frosty01
    nem, én bolondultam csak meg :D

kipróbáltam és tényleg nem fasság :)
    az összes grind része skippelve van benne, ami szerintem elég pozitív dolog. persze ez már nem aion ahogy a neve is mondja.... :D
  • xerb
    Fincsi , fasznak törted fel Frosty sg accját
  • Frosty01
    notAion

pure pvp random instancolt bg-k 10percenként, uniq cucc :D és kurvajó. olyan mint a cs :D , reward valami toll nevü genya, amiért ki lehet venni kb 1 nap alatt a full e50es setet és felencsizni 15re. utánna bg-zni tovább :)
  • sajtoscsokii
    Sziasztok! Eladó Telemachus (EU) szerveren lv 34es clericem!
    2 hónapig volt feltöltve.
    Info: http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=431645&serverId=32

Ár: 3.000 vagy írj üzenetet az [email protected] -ra!
    Szép napot!
  • Vicodine
    Én is L2ztem majdnem 4 évig törtön, aztán kicsit elmentem offra, és nemsok változást tapasztaltam, L2 tört szerok között van pár igen jol beállitott,és az alapján lehet következtetni arra, h jo -e a game vagy sem, de Aionban tört szerokon teljesen más mint offon,hasonloságot sem mutat
  • Tomy Lee
    ..Soft capon na jó kicsivel több de attack is legyen,észrevehetően nagyobbat ütök ha van pl.csak úgy 100 attack-al több
  • Shaenis
    Evasion manastone-t kb 29-es szintig érdemes használni, mert kár egy vagyont pazarolni a low gearbe való crit kövekért, viszont kis szinten a mobok ellen jól érezhető előnyt ad. 30+ szinten crit crit és crit :)
  • xerb
    Crit>Attack,HP.
    Critical orrvérzésig. Ha pvpzel még azon túl is.
    ~700-800 crited megvan kajával, scrollal az már jó. Utánna pakolhatsz attackra, hpra izlés szerint.
    Mondjuk én úgy vagyok ezzel hogy: crit >all rangernek . Álltalában cap-on tolom :)
  • Nuclearity
    evasionra nehogy pakolj... aionban az ilyen statok nem érnek semmit a cap miatt. szerintem MB és MP stonokat rakj bele! de vicodine mindj felvilágosit!
  • Djuree
    crit, crit és crit:)
  • Kreeder44
    Szia én crit + attackot pakolnék rá... :)
  • atinq
    Sziasztok. Rangernek mi a legjobb mannastone? crit vagy esetleg az evasion?
  • Flymi
    Sziasztok!
    Régen Aion-oztam és lehet, hogy újból visszamennék (vagy lineage2). Viszont nincs valami sok időm játszani, ezért karaktert szeretnék venni!
    Ajánlatokat privátba screenshottal, ha lehet!
    Előre is köszönöm!:)
  • Frosty01
    nem kakibb mint a többi :D!
  • Nuclearity
    az összes runa az a cucc amire te gondolsz :D
  • Morf
    Ez az a cucc, ami csak akkor üt pvp-ben, ha magas az magic acc-od?
  • Nuclearity
    Shaenis: 1-2-3-4-5, ez a legoptimálisabb sorrend, nagyon máshogy nem is tudod, a needle run meg egy kalap kaki pvp ben =)
  • Shaenis
    Frosty mi a legoptimálisabb sorrend a rúnák felrakására?
  • Frosty01
    ezzel most pont nem mondtál el semmi konkrétat :'D

az a rúna az egyik legjobb, ha felpakolod mint az 5öt a targetre elég szépet tud sebezni a szintedhez képest is.
  • Djuree
    valami ilyesmi így hirtelen fordítással:
    felrobbant 1 rúnát a célon 10m-en belül, mágikus sebzést okozva neki alacsonyabb resisttel. gondolom ez azt jelenti, ha a célnak van pl. 100 tűz resistje, akkor ez a robbanás akkorát sebez rajta mintha csak 50 tűz resistje lenne.
  • waible
    Hali mindenki
    Azt szeretném megkérdezni, hogy az assanal ez a Needle Rune pontosan mire jó?? sokhelyen keresgéltem de nem nagyon találom és amit ki ír a játékban nem nagyon értem.

• ToM1113
    már megoldódott, csak átmenetileg volt olyan nagy...
  • Rotyoka
    A legfrisebb kliens nálam 19,9 giga
  • ToM1113
    Üdv!

Az NCsoft nevű progi segítségével letöltöttem 13,3 giga Aiont.

Most csomagolja ki a dolgokat, d már 36 gigás az Aion mappa... És még csak 45% nál tart...

Mennyi hely kell ennek?

Köszönöm.
  • Rotyoka
    Lineage 2 ben is voltam official-on 2 évet és előtte offmod oztam kb 8 hónapot. Ha megéri átmegyek, ha nem akkor nem, ez ilyen.

ˆ Vicodine: Aham köszi, majd meglesem
  • Vicodine
    Hát infinitin van sok magyar,meg alapbol kibaszott sokan játszanak ott,de vmi hihetetlen bugos,és elvileg aztmondják private serverek közül a legjobb...Ha az alapján fizetnél elö offra,akkor tuti nem fogsz:D
  • Djuree
    csak kipróbálni...mindenki ezt mondja...nem fogsz te onnan eljönni ha ott lesz az 55-ös karid meg szerzel ott barátokat esetleg...
  • Rotyoka
    Kössz most megvilágosodtam ám :D
  • Tomy Lee
    Undorító az összes privát szar és nincs normális legio ilyen szervereken.
    Röviden ennyi:DD
  • Rotyoka
    Tudom most leszek kiutálva meg minden, de melyik privát szerveren van a legtöbb magyar, nem tudja valaki?

Ki akarom próbálni a játékot (ami nálam min 4-5 hónapot jelent) és ha tényleg olyan jó mint amilyennek mondják megyek officialra mint anno Lineage 2 -nél. Vakon meg ugye nem akarok pénzt kiadni érte mert nem mondanám, hogy el vagyok eresztve
  • Gabo19
    és menyien szoktak játszani online a telemachus serveren vagy melyiken?:
  • Sáska
    igen.
  • Gabo19
    meg kell vennem a játékot hogy tudjam upgradolni az accuontomat trialbol? mert nem engedi game time cardal
  • Vicodine
    azért a tul nagy létszám sem jo,emlékszem amikor összevonták a szervereket és nemlehetett megmozdulni sehol sem mert akármerre ment az ember csak elyosba botlott,h ment a sirás,akkor azmiatt sokan abba is hagyták,tehát az arany középut lenne jo,pl telemacso spataval jo ötlet lehetne
  • Frosty01
    kb az összes szervert kéne mergelni és akkor úgy talán jó lenne
  • Shaenis
    WTB Tele - Spata - Perento merge
  • Frosty01
    dehogynem kell :)

csak ennyivel van több elyos
  • xerb
    Asmoknak nem kell a free plat medal /trollface
  • Frosty01
    mindenki leszarja abysst, de azért elveszik a várakat