24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#16632 hiába, egyes emberek jobban preferálják a "középkori FPS"-t. 3rd person nézettel :) Frosty amugyis "gyenge láncszem" :D a GW2 es tábor már izzit ugy látom ^^ -
#16631 nem, én bolondultam csak meg :D
kipróbáltam és tényleg nem fasság :)
az összes grind része skippelve van benne, ami szerintem elég pozitív dolog. persze ez már nem aion ahogy a neve is mondja.... :D -
#16630 Fincsi , fasznak törted fel Frosty sg accját -
#16629 notAion
pure pvp random instancolt bg-k 10percenként, uniq cucc :D és kurvajó. olyan mint a cs :D , reward valami toll nevü genya, amiért ki lehet venni kb 1 nap alatt a full e50es setet és felencsizni 15re. utánna bg-zni tovább :) -
sajtoscsokii #16628 Sziasztok! Eladó Telemachus (EU) szerveren lv 34es clericem!
2 hónapig volt feltöltve.
Info: http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=431645&serverId=32
Ár: 3.000 vagy írj üzenetet az [email protected] -ra!
Szép napot! -
Vicodine #16627 Én is L2ztem majdnem 4 évig törtön, aztán kicsit elmentem offra, és nemsok változást tapasztaltam, L2 tört szerok között van pár igen jol beállitott,és az alapján lehet következtetni arra, h jo -e a game vagy sem, de Aionban tört szerokon teljesen más mint offon,hasonloságot sem mutat -
Tomy Lee #16626 ..Soft capon na jó kicsivel több de attack is legyen,észrevehetően nagyobbat ütök ha van pl.csak úgy 100 attack-al több -
Shaenis #16625 Evasion manastone-t kb 29-es szintig érdemes használni, mert kár egy vagyont pazarolni a low gearbe való crit kövekért, viszont kis szinten a mobok ellen jól érezhető előnyt ad. 30+ szinten crit crit és crit :) -
#16624 Crit>Attack,HP.
Critical orrvérzésig. Ha pvpzel még azon túl is.
~700-800 crited megvan kajával, scrollal az már jó. Utánna pakolhatsz attackra, hpra izlés szerint.
Mondjuk én úgy vagyok ezzel hogy: crit >all rangernek . Álltalában cap-on tolom :) -
#16623 evasionra nehogy pakolj... aionban az ilyen statok nem érnek semmit a cap miatt. szerintem MB és MP stonokat rakj bele! de vicodine mindj felvilágosit! -
#16622 crit, crit és crit:) -
#16621 Szia én crit + attackot pakolnék rá... :) -
#16620 Sziasztok. Rangernek mi a legjobb mannastone? crit vagy esetleg az evasion? -
Flymi #16619 Sziasztok!
Régen Aion-oztam és lehet, hogy újból visszamennék (vagy lineage2). Viszont nincs valami sok időm játszani, ezért karaktert szeretnék venni!
Ajánlatokat privátba screenshottal, ha lehet!
Előre is köszönöm!:) -
#16618 nem kakibb mint a többi :D! -
#16617 az összes runa az a cucc amire te gondolsz :D -
Morf #16616 Ez az a cucc, ami csak akkor üt pvp-ben, ha magas az magic acc-od? -
#16615 Shaenis: 1-2-3-4-5, ez a legoptimálisabb sorrend, nagyon máshogy nem is tudod, a needle run meg egy kalap kaki pvp ben =) -
Shaenis #16614 Frosty mi a legoptimálisabb sorrend a rúnák felrakására? -
#16613 ezzel most pont nem mondtál el semmi konkrétat :'D
az a rúna az egyik legjobb, ha felpakolod mint az 5öt a targetre elég szépet tud sebezni a szintedhez képest is. -
#16612 valami ilyesmi így hirtelen fordítással:
felrobbant 1 rúnát a célon 10m-en belül, mágikus sebzést okozva neki alacsonyabb resisttel. gondolom ez azt jelenti, ha a célnak van pl. 100 tűz resistje, akkor ez a robbanás akkorát sebez rajta mintha csak 50 tűz resistje lenne. -
waible #16611 Hali mindenki
Azt szeretném megkérdezni, hogy az assanal ez a Needle Rune pontosan mire jó?? sokhelyen keresgéltem de nem nagyon találom és amit ki ír a játékban nem nagyon értem.
-
ToM1113 #16610 már megoldódott, csak átmenetileg volt olyan nagy... -
Rotyoka #16609 A legfrisebb kliens nálam 19,9 giga -
ToM1113 #16608 Üdv!
Az NCsoft nevű progi segítségével letöltöttem 13,3 giga Aiont.
Most csomagolja ki a dolgokat, d már 36 gigás az Aion mappa... És még csak 45% nál tart...
Mennyi hely kell ennek?
Köszönöm. -
Rotyoka #16607 Lineage 2 ben is voltam official-on 2 évet és előtte offmod oztam kb 8 hónapot. Ha megéri átmegyek, ha nem akkor nem, ez ilyen.
ˆ Vicodine: Aham köszi, majd meglesem -
Vicodine #16606 Hát infinitin van sok magyar,meg alapbol kibaszott sokan játszanak ott,de vmi hihetetlen bugos,és elvileg aztmondják private serverek közül a legjobb...Ha az alapján fizetnél elö offra,akkor tuti nem fogsz:D -
#16605 csak kipróbálni...mindenki ezt mondja...nem fogsz te onnan eljönni ha ott lesz az 55-ös karid meg szerzel ott barátokat esetleg... -
Rotyoka #16604 Kössz most megvilágosodtam ám :D -
Tomy Lee #16603 Undorító az összes privát szar és nincs normális legio ilyen szervereken.
Röviden ennyi:DD -
Rotyoka #16602 Tudom most leszek kiutálva meg minden, de melyik privát szerveren van a legtöbb magyar, nem tudja valaki?
Ki akarom próbálni a játékot (ami nálam min 4-5 hónapot jelent) és ha tényleg olyan jó mint amilyennek mondják megyek officialra mint anno Lineage 2 -nél. Vakon meg ugye nem akarok pénzt kiadni érte mert nem mondanám, hogy el vagyok eresztve -
Gabo19 #16601 és menyien szoktak játszani online a telemachus serveren vagy melyiken?: -
#16600 igen. -
Gabo19 #16599 meg kell vennem a játékot hogy tudjam upgradolni az accuontomat trialbol? mert nem engedi game time cardal -
Vicodine #16598 azért a tul nagy létszám sem jo,emlékszem amikor összevonták a szervereket és nemlehetett megmozdulni sehol sem mert akármerre ment az ember csak elyosba botlott,h ment a sirás,akkor azmiatt sokan abba is hagyták,tehát az arany középut lenne jo,pl telemacso spataval jo ötlet lehetne -
#16597 kb az összes szervert kéne mergelni és akkor úgy talán jó lenne -
Shaenis #16596 WTB Tele - Spata - Perento merge -
#16595 dehogynem kell :)
csak ennyivel van több elyos -
#16594 Asmoknak nem kell a free plat medal /trollface
-
#16593 mindenki leszarja abysst, de azért elveszik a várakat