24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#18844 amugy sosem értettem minek zsidóskodni az ilyen eventekkel... nekik semmibe nem kerül, és a játékosok boldogok lesznek............ -
Vicodine #18843 Én a rift eventet éppen most is élvezem,ergo biztos igazad van..D Többit meg persze h leszarják, mert mire számitottál nemvágom..:D De attol függetlenül semmi közünk hozzá h mi megy amcsiban, ott eleve csak 1 nyelvre kell ugye leforditani, itt 3ra, meg amugy is kevesebben vannak, meg jobban is szarnak rá,persze h május elött nem lesz 3.0,ez már tuti kár is izgulni miatta, de nem is baj majd jön amikor jön -
Shaenis #18842 /agree
Pillanatnyilag az lenne a legfontosabb infó ami ránk vonatkozik, hogy gameforge mikor teszi fel a 3.0 verziót. imho csoda lesz ha május végén megkapjuk (QQ) de korábban - az amcsi bejelentés előtt - én szeptemberre tippeltem. Sajnos úgy látszik hogy GF lendülete elfogyott a service transition problémák megoldásában, és most nagy ívben leszarják az egészet, csak söprik be a pénzt a gold packekért.
Még a legelején azt igérték, hogy viszik tovább a korábban megszokott eventeket majd, ennek nyoma sincs. Nincs heti rotációban AP/rifting event, arról nem is beszélve, hogy XP, drop rate, crafting, és egyéb eventekről sem esik egy szó sem. :(
-
Vicodine #18841 De az,azert nem is értem minek beirni ide ami nem is vonatkozik ránk -
#18840 Ez USA nem ? -
Vicodine #18839 Nem csak magyaroknál van ám ez igy, csak ezekbe jobban belelátunk. Külföldieknél is ami nem internacionale guild az ugyanugy kaki,amikbe meg bekerül egy magyar, az vegyesfelvágott, ott már álltalában jobb az esély egy értelmesebb társaságra -
pimpi001 #18838 Greetings Daevas!
As you know one of the defining features of Aion is the ability of both the Elyos and the Asmodians to engage in martial contests for vast tracts of Atreia. As the game and Daevas have evolved a clear imbalance has take hold on some servers preventing the all-important PvP activity which everyone enjoys.
As a result NCsoft has decided to take action in the near future to remedy this state of affairs!
On March 28, 2012 we will merge the populations of the Zikel and Vaizel servers. The new server will be named “Tiamat” after the last of the ascended Dragon Lords. It is our hope that this new server is as powerful and resilient as it’s namesake.
All the servers will be set to Central Time for the time being. After we launch AionŸ 3.0 Truly Free, we intend to promptly gauge which of the server times need to be adjusted and to what times. Dredgion, Arena, and Fort Siege times will also be adjusted to allow for a diverse time zone player population. This updated schedule will be shared in the next few days.
Furthermore to ease the transition, Zikel players will be given the opportunity to change their character and legion names after the merge. A plastic surgery ticket will also be a part of this transition - these tickets will go out in a survey to Zikel players tomorrow. You can choose a whole new identity if you want!
It is our priority to achieve the best balance between the Elyos and the Asmodians. This is our first step towards making that a reality! After the server merge, we will closely monitor account creation on all servers. Account creation of certain factions on certain servers may be limited or locked at times so that we can achieve and maintain racial balance. In the end we will not only be rewarded with a better PvP balance but a template for all of the other servers that will open within the lifetime of Aion: Ascension!
More specific information about the merge, the name changes, the server time changes and general questions can be found here.
Sunrider924 #18837 Pontositsunk, senki sem hulye rajtad kivul, hogy ez teged meg szorakoztat is, nahat. Uncsi vagy, kopj le. A tobbi uzit mastol elvasom a tied azt atugrom. -
#18836 Van ám privát üzenet is! -
Morf #18835 Csatlakozom. Az előző másfél oldal méltán mutatja azt, hogy miért szűnik meg a Magyar légiók 80%-a az alapítást követő max. 3. hónapban. Ugyanakkor legalább van élet :) -
Spiny01 #18834 Húha kifejezetten élvezem, hogy akkora Ökörségeket írsz:) Én extra jól szórakozom a hülyeségeiden, és ha nem tetszik ez van, de Akár visszamehetnél pl WOW-zni is, de még a Hello Kitty Adventure is szóba jöhet nálad! XDD
Nagyon bírom, hogy milyen gyorsan felkapod a vizet!
Az meg extra mód tetszik, hogy rajtad kívül itt mindenki hülye !
ÉS ki mondta neked csak Perenton van Karim ? A main Karim van ott! -
#18833 levelupolt verzióban! :D -
#18832 -
Sunrider924 #18831 Hallod Spiny, mi lenne ha hanyagolnal? ember magatol nem lehet ennyire ertetlen, nagyon erolkodnie kell, meg ha legalabb jol allna neked, de csak idiotanak nezel ki tole, lehet 500 smiley is az irkalmanyodban. Ki mondta neked hogy perentoval kezdodik az Aion? neked lehet, masnak lehet volt mar mashol is. -
Shaenis #18830 úgy látom az sg fórum méltó utódja lett az aion variance blognak flame terén
gz csak így tovább :) -
Spiny01 #18829 Gondolom itt abbol is hoborges lenne ha azt mondanam hogy BT menetekbe sin tankolt, azt kelett healeljem. Persze addigra jopar stigma es skill kerult meg a repertoarba amivel 40/45 alatt nem rendelkezek.
--Hogy a picsába healelsz lvl 44/45 -sen BT-t?Ez érdekes.Mivel lvl 55 min szint XDDD -
Spiny01 #18828 Majd healej te megfeleloen hasznalt GSel papirtankot es akkor dumalj arrol hogy az milyen. Ertem en hogy ez a trendi, csak en vagyok regivagasu. --Válasz neked, mert még mindig nem érted
Chanterrel healelem és az !!!!Chanter!!!!,a lvl 55 DPS Tankot, Gs-l instán cleric nélkül!!!!!!!!!!!!! -
#18827 telemachus asmo, nexus, spata ely, itt vannak nagy klánok tudtommal (nagyon nagyok) -
#18826 meno wh + abg shield pöpéletes pvpre szintén, anno freedom kollega járkált át egyedül governorként asszem és osztogatta a magic smasheket
ugye a mace boostja hat a magic skillekre, és szépeket lehet vele osztani ^^ -
Sunrider924 #18825 Stimmel, nem volt szo az ellenkezojerol. Voltam mar 2 forti instat, azt is lattam. Nekem tulajdonkeppen mindegy hogy GSel vagy pajzsal tolja a tank, csak legyen mar tank konyorgom, tudod tank, aki birja ha utik. Nem viccelodom, komolyan miert akkora nagy problema ez? En ertem es ok, szuper dps van a gladiba aki azt mondja hogy o tankol de mar trash elitol majdnem megfekszik 2 cast kozott, akkor az mitol tank? Templarnal meg a block az boven hozzatesz a tulelokepessegehez amit nem egy ugyes jatekosnal lattam mar. Amibol a vita volt az az hogy minek templarnak a shield mert GSel is ugyanolyan jol tud tankolni, hat banja a fene lassan elerem azokat a skilljeimet aminel kb mindegy lesz mar hogy mivel tolja, es igen ha rendesen csinalja nem nehez healelni csak ez nem minden partyba van igy, boven lattam olyan tankot aki tokeletes idozites es helyezkedessel huzott es olyat aki meg egy mobal behuzta az egesz szobat, es meg azt is ki birtam healelni de miert nekem torjon le a kormom csak mert a tank menozni akar? -
Beltazar #18824 Amugy képzeld van a játékban egy nagyon egyszerű funkció amivel eltárolhatsz 2 fegyversetet a karaktereden és 1 gombnyomással válthatsz köztük, így a templarok is felvehetik a pajzsot, kardot és a greatswordöt is egyszerre és ha kemény boss jön akkor átvált pajzsra, a kismobokat meg lehet ütni gsel ha nem húztok be 100at egyszerre.
Én sokszor még bossölés közben is váltogatok gs és pajzs közt a tempimmel, hogy kicsit nagyobb legyen a dpsem.
Sőt akkor még a fortinstákról nem is beszéltem ahova kell a nagy dps, még a tanknak is, mert időre megy! blockos templart oda sokan le se visznek mert nagy dps kiesés.
Szóval van bőven jogosultsága a dps templarnak pveben is.
És ha nem ilyen zöld,kék gearben van akkor még healelni se nehéz. -
#18823 Nexuson Elyos oldalon van legalább 3 magyar légió (Exhume, Storm Legion, Toxic) -
Sunrider924 #18822 Most meghatottal, tudod van a helyes kis piros minus jel a nevem melett nyomogassad es kevesebbet fogsz idegeskedni..... -
#18821 Nem az én fröcsögésemet lehet csak olvasni ha visszaolvasol...... Ha ennyire offolni akarsz intézd privátban. Kezdesz nagyon idegesítő lenni. -
Sunrider924 #18820 Hat te? -
#18819 Nem unod még? -
#18818 Nexus -
LallRkaa #18817 Csáó. Melyik szerveren vannak legtöbben magyarok ? Melyikre érdemes menni ? -
Sunrider924 #18816 Hallod te most jol vagy? Mit is irtam? azt hogy amig ki nem leptem eszre se vettel. Ezt irtam. Meg azt hogy utana elso dolgod volt ramirni whisperben es szenyest teregetni hogy milyen szar helyre is megyek. Nincs legiok kozotti haboru? Tudod mit nem erdekel a flame de igazabol ez a koros, de ha mar annyira szabadon mehetek ahova akrok miert irtak ram 3an is toletek amikor felvillant hogy kileptem? Meg aztan a kopkodes hogy ja hat oda mentel... Mint irtam, nem hatott meg a dolog es semminemu rosz szandek vagy harag nem volt reszemrol, ezt is irtam neked meg akkor. Mondtam lealhatsz a temaval se a klanod nevet nem emlitettem se roszat nem irtam rola, az hogy kis letszam es nem is vettetek eszre az az en problemam, kerestem mas helyet(mondjuk ugyanaz a szitu ott is)
@ Jim79 koszi hogy szot emelsz melettem, kar hogy majd most jol megmondjak neked is. De azert jol esett :) -
Berin01 #18815 Pontjo szerintem szedj valami mert ez már koros. Előbb még arról szólt a dolog hogy észre se vettelek, most meg arról hogy írogatok neked, meg szennyest teregetek.
Légiók közt nincs háború,mindenki szabadon megválaszthatja hova megy. Képzeld még együtt is szoktak játszani emberek, különböző magyar légiókból.
Az meg hogy valaki kavarja a trutyit és ezzel próbálja kelteni a feszültséget, az magára vessen.(kivételesen nem rád gondoltam Pontjo, mielött még ezt is magadra veszed) -
Berin01 #18814 Blinding burst jó fegyver pve-ben, mert nem szedik le meg jó fegyver pvp-ben ha kombinálod valami mással mondjuk mérgezés,de magában sajnos nem használ semmit mert egy greater healing poti és csókolom.
-
Jim79 #18813 Csak egy apró észrevétel és mert már nem bírok elmenni mellette szó nélkül....
Én is egy bádogdoboz boldog tulajdonosa vagyok és PVE ágon. Sword és shield társaságában.
Először is: ne a cleric-nek kelljen már izzadni, mert egy op assa azon ágaskodik, hogy le tudja tankolni az adott boss-t. Nem az assákat akarom bántani, nincs velük semmi bajom. Vagy a másik véglet, ha BT-t úgy kell végigtankonod, hogy nincs chanter és a cleric full anuhart-ban.
Másodszor: az, hogy most melyik templarról mikor könnyebb leszedni az aggro-t, megint relatív, nagyban függ a rutintól, a gear-től, meg még sokminden más dolgotól.
A másik baj ott van, hogy nem szabad ám 1 boss-ra leredukálni a nézőpontot, mert teszem azt, ha 5-6 mob jön be, akkor azt ugyanúgy le kell tudni tankolni. Ezt én nem tudom elképzelni egy assával vagy rangerrel.
Harmadjára: az, hogy a templar milyen fegyvert használ és mennyi tauntja van, az 2 külön dolog. Az egyik fegyver, a másik stigma kérdése.
Termászetes, hogy egy GS több dmg-et termel, a két egykezesnek meg több valamennyivel a block-ja. Itt mindenki döntse el, hogy kinek mi jön be.
Stigmánál meg a 2 full ág között 3 taunt különbség van. PVE ágon 5 taunt van, amivel egy boss-t lazán ki lehet tankolni. Nem nagyon láttam eddig olyan op assát vagy sorci-t, aki leszedte volna rólam. És ez vonatkozik az 5-6 mobra is. Ha a party követi a mark-ot, nem lehet baj.
Végezetül: eddigi tapasztalataim alapján szvsz a a gs pvp-re, a H1+S pve-re jó, persze a hozzá illő stigmázással. Minden más elbillenti a mérleg nyelvét... -
Sunrider924 #18812 Na ugye hogy megint ugyanoda terunk vissza, hogy milyen stilusban szeret valaki jatszani. Amugy meg beletrafaltal, mert healeltem sorcit aki Anuratit tankolta , es mivel az illeto ertett is a karijahoz nem volt nehezebb ot healelni mint a GS papirtankokat. Nalam attol papir egy tank hogy egy utest kap( meele) a bosstol es elmegy 60% hp-ja, nem a magic sebzes vagy mas hanem egy pofont kap es elolvad.
@Vicodine es a tobbiek, szerintem nem artana azon is elgondolkozni hogy maxos szinten van par extra skill amivel jelentosen megnovekedik az a hiba/sebzeshatar amit meg problema nelkul ki lehet healelni. Gondolom itt abbol is hoborges lenne ha azt mondanam hogy BT menetekbe sin tankolt, azt kelett healeljem. Persze addigra jopar stigma es skill kerult meg a repertoarba amivel 40/45 alatt nem rendelkezek.
@Vernios, nyugodtan lepattanhatsz rolam, neked szemely szerint semmit se mondtam, te irkalgattal utanam amikor elmentem toletek, meg teregetted a szenyest hogy a te klanod meg a masik amibe megyek, es ha jol emlekszem mindennemu serto kifejezest nelkulozve irtam hogy nekem a klan formalitas, ha hivnak megyek akarhova akarkivel. Es csak hogy tudd ahova mentem abba a kalnba se kerdeztem senkitol hogy mivan mi ez a klanok kozti hoborges, Tospytol se kerdeztem, neki is annyit mondtam hogy leallithatna a tragarkodo kollegajat.
Lehet nem egyertelmu de engem ez a klanok haboruja nem izgat, 1es klanbol eljottem mert 2 nap utan se ereztem azt hogy ott eszrevesznek, 2esbe vagyok itt legalabb van cimbi akivel instazok, nem maga a klan szamit. Te csak nyugodtan vigyorogj, nem izgat hogy ki mit frocsog amig en haladok a celjaim fele. Na peace. -
Berin01 #18811 Pontjo te mindent tudsz, akkor minek foglalkozzak veled? Nekem kellet volna tanácsot kérni tőled, már akkor mikor beléptél hozzánk.
Meg is vagyok sértődve teljesen hogy nem segítettél nekem azon a két napon amíg légióban voltál.:)))
-
Vicodine #18810 Vaze azé elég fasza cleric lehetsz, ha egy GSes templart nem tudsz kihealelni már bocs:) Ha egy gladit is kitudnak healelni szinte minden bosson,söt még assát is vagy rangert, akkor egy templart pláne, és ritka kivételek egyike, amikor is cencével egyet kell értsek, egy shildes templarrol ezerszer könnyebb leszedni az agrot(és le is szedik) mint egy GSröl, ugyanis muszály a dmg is, nem csak egy assa, hanem sorci meg ranger is bármikor leszedi rola. -
#18809 hát figyelj, minden azon múlik ki milyen stílusban szeret játszani.
láttam már sorcit tankolni instát. na ő a papírtank. lehet telerottyantanád a liberót ha a gs-templar miatt egynapos agyérgörcsöt kapsz -
#18808 ugye tisztában vagy vele, hogy az a block amit egy shield ad, az kb pont annyira elég amivel a popsit törlik az emberek? nem mondom használják az emberek (pvp re is, már a jobb tankok) de még akkoris a GS az alap, pve ben pedig pont a sebzés miatt van gs ük, hisz sima tauntolgatással egy jobb érzésü assa szétdps eli az aggrodat mint a fenét (ez viszont tapasztalat, szóval ha esetleg megprobálnál meggyözni, hogy egy jobb tankról nem huzza le az aggrot akkor most felejtsd el...). Igy röviden ennyit szolnék a témához. -
LallRkaa #18807 Csáo.Érdeklödni szereténk h melyik serverre érdemes menni ahol van egy kis HUN skill is ? És h melyik klan az amelyik segitő kész egy kezdő jatékosnak? -
Sunrider924 #18806 Ki miben akart segiteni? Majd healej te megfeleloen hasznalt GSel papirtankot es akkor dumalj arrol hogy az milyen. Ertem en hogy ez a trendi, csak en vagyok regivagasu. Nem azert blokkoltam, inkabb olvasd el hogy miert, vagyis, inkabb ne is olvasd...
Az ellensegesek az pontosan 3 ember, abbl ketto az emlittet klanbol van :) A 3ik hozzaszolo Vernios meg azert kemenykedett mert hogy mereszeltem kilepni toluk? Kerdezd majd meg tole ha ennyire temaban akarsz lenni hogy amig nem szoltak neki hogy kileptem egyaltalan eszrevette hogy ott voltam 2 napig? Megsugom, nem. -
#18805 blinding burst, ha más nem, az is valami amit megtehet egy rossz geares sin is.
egyébként meg pöpéletes burstot lehet tolni valami control karira, és amig az ellen cleric azon töri magát h életet tartson a kiszemeltben, a többiek intézhetik őt :)