Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Választ elõre is köszönöm! 😊
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
ugyanitt van meg Tribes:A beta kulcsom 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Amúgy a béta kliens jó lesz majd élesre is szóval no para.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Olyan lassú mint a fene 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Azt szeretném megkérdezni hogy Kromeda trialban a Manor entrancébol nyíllik egy titkos ajtó a secret reception roomba, hogy oda hogy lehet bejutni??
Választ elõre is köszönöm! 😊
やられたらやり返す。倍返しだ!
Nekem már elég sok van, havernak adtam hármat, meg osztogattam el egy párat még 😊
Egész nap a neten keresgéltem a bétakulcs után így meg 5 perc alatt meglett.
Örök hálám!!<#taps>#taps>
Itt egy kulcs: 3OVZ-L4ZC-1BXM-PR2W .
Aki kapja marja 😄 <#eljen>#eljen>
Regiszráltam, kijelöltem 2009-et és jött is az e-mail a béta key-el!
Még egyszer köszi! <#taps>#taps>
やられたらやり返す。倍返しだ!
Kamu névvel és adatokkal gyorsan megvan. (A kérdésre a válasz "2009",ezt kell majd választani.)
Vagy ha be tudom bizonyítani hogy megvolt a játék (doboz+ számla megvan még) szerinted akkor is megadják?
Béta kulcsot szerintetek még küldenek majd ha regisztrálok a newsletterre, vagy esetleg van még valakinek egy fölös amit elajándékozna? <#circling>#circling>
Can I be promoted from a Starter to a Veteran?
Yes. We will explain the criteria for doing this as soon as the changeover is complete. Existing accounts automatically receive Veteran status.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Régebben toltam egy ideig a játékot, csak annyira nem volt jó hogy megérje érte fizetni...
Most viszont hogy ingyenes lesz szerintem belevágnék megint, csak veteran acc kéne mert a full ingyenes acc az nagyon korlátozott lesz.
A bétába még szerintetek lehet valahogy kulcsot szerezni?
(a régi accountom sajnos már nincs meg mert eladtam 😞 )
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
bocsi de ezt a mondatot nem sikerült megértenem 😄
szoval milyen most az SM? 😄
amugy még assa-t terveztem csinálni, az milyen mostanában?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
???
a newsletter-nél kell. Utána emailcímen megerõsíteni.