Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

speed01
Account az megmarad, karaktert törölnek csak. 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Ezek a béta account-ok megmaradnak vagy a béta végeztével törlésre kerülnek?
speed01
Jó. gondolom az oldallal van valami mert alig jön be, mellesleg be sem jelentkezik 😄

speed01
Ez a fos launcher csak engem szopat hogy kapcsoljam ki a nemlétezõ vírus irtó tûzfalát? "Error." -.-'

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

döglassan telepít ez a launcher 😄
megjött minden fasza thx.😄
Morpheus_v2
Esetleg adj meg másik e-mailt is, max ha 2 kulcsod lesz akkor odaadod vkinek.
nekem megjött!! köszönöm szépen 😊
elküldtem rá a címem....elvileg minden oké...validation e-mail sent! szal csak várni kell mostmar, hogy megjöjjön..eddig eltelt ma 5 perc rem megjön..😄 és nem fürdök be ezzel is..-.-
Morpheus_v2
Lestopolok pár kulcsot és megosztom majd azokkal akik lemaradnak róla. Akik ezt látják és még nincs nekik kulcsuk azok gyorsan:
http://www.gameitems.com/get-your-aion-free-to-play-closed-beta-for-europe-301.html
speed01
Elyos oldalt még mindig legiot keresek! 😊

A mostani béta karakterek nem.Minden más megmarad(trial,fizetett acc.)

★ 汤姆 李

Régi karakterek megmaradnak?
speed01
Elyos. 😄

speed01
Hát elyos oldalon LFG chaten magyarok megint alkotnak, megy az anyázás rendesen 😄

Frosty01
én félévente megyek beshmudir templebe, nem értem mit problémáztok <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

speed01
.. 😄

Frosty01
5 nap. nem olyan nagy ügy.. 😊

practitioner of the forbidden arts of death

speed01
Majd kiderül 😊

Biztos fognak csökkenni a cd-k ha látják, hogy nem nagyon jutnak le az emberek instába. Nyilván menni fog a sírás a hivatalos fórumon. 😊
speed01
Nekem nincs bajom, csak a cd-k furcsák kicsit, de azt az idõt majd megoldom magamnak, meg hát én eddig tört szerón voltam, és az után még a béta is megváltás, még a questeket is jó csinálni 😄

Azt azért nem mondanám, hogy hú de nagy elõnyük lesz, de ha már fizet akkor mégis valamivel több plusz jusson neki. pvp-ben kap több medált, kisebbek az insták cd-jei és a bónusz ami mellesleg szerintem fejlõdésnél jelent nagy elõnyt. De ha belegondolsz õk se fognak sokkal sûrûbben lejutni instába ha nincs annyi ember akinek épp nincs cd-n az adott insta. Az én véleményem szerint egyenlõre jónak tûnnek az arányok, de majd élesben minden kiderül.
speed01
xD. Hát elgondolkodtam és lehet hamar jelentettem ezt ki.
Ekkora cd mellett szerintem majd questekbõl szedem össze a cuccokat.
Vagy marad a gyûjtögetés és a craft 😊

Morpheus_v2
Hmhm, végül is a prémiumosok tartják el a szerver parkot, fizetik a fejlesztõ,karbantartó, support munkatársakat... a veteránosok sajnos nem vehetõk stabil pénzforrásnak, mert õk véletlen idõnként fizetnek majd. Persze lesznek majd külön akciók az itemshopban, amivel jobban ösztönzik majd az embereket a vásárlásra. Örüljön mindenki inkább annak hogy nem valami dagigyerek pincéjében lévõ tört szerveren kell játszania... 😊
speed01
Betegek ezek szerintem 😊
Nem tudom miért írják rá hogy "F2P". Ekkora korlátokkal csak fizetésre kényszerítik az embereket. Sokkal nagyobb elõnyben lesznek a prémiumos barátaink. Elgondolkodtató 😊<#levele>

speed01
Nem olvastam, 118 óra cd? -.-'

Szerintem órában értendõ, "Instance cooldown time (hours)".
speed01
Az most percbe értendõ vagy órába? Lehet elég hülye kérdés, de ekkora cd-vel elég trollság.

SzirmosSzisza
CD-k elég nagyok lesznek :o

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

speed01
Olvasni tudom igen, csak írni nem tudtam mert egybõl ezt írta:"non player".
De ez volt whisper-be is meg ha elakartam adni valamit. de gondolom ezt béta után megváltozik 😊

SzirmosSzisza
Olvasni tudod szerintem, csak írni nem. Mondjuk mivel Starterként talán PM-ezni se lehet, ezért érdekes 😄 (de Veteránként nincs chat megkötés)

speed01
LFG-t sem lehet használni 16.-ig csak prémiumos barátainknak?

SzirmosSzisza
Mindegy, ha áthozod az accountod ami volt már fizetve, az veterán lesz.

Azt olvastam a hivatalos oldalon, hogy az is veterán rangot kap aki azelõtt fizetett havidíjat mielõtt a játék ingyenes lesz. Az mindegy, hogy mikor volt fizetve vagy van egy intervallum amin belül kell lenni?
speed01
16-ig lfg sincs?

hát az official oldalon mar nem, és a német oldal is kimerült..én is arra várok, hogy legyen vmi oldal meg ahol tudok szerezni kódot..tehát csak lesz idõvel..😄
Sziasztok, Hol tudok még F2P kódot igényelni?
speed01
Magyar klánt keresek elyos oldalon! 😊

speed01
Okés. köszi az infót! 😊

Igen.Akkor már nem lesznek ilyen korlátozások

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

speed01
hm. De ha most játszik, akkor 16. után veterán lesz nem?

Mindenre amihez "unknownitem" ír nem lehet használni

Nincs hozzáférése a bétásoknak brokerhez

speed01
Persze lvl 11-en.

speed01
Haver kérdezi: Mi az oka annak hogy nem tudd tradelni, brokerbe eladni, privát árusként leülni, ... azt írja ki hogy unknownitem?

Morpheus_v2
Újabb kulcs lelõ hely, viszont ezt nem ellenõriztem le mint a német oldalt.
http://blog.codesignstudios.com/aion-free-play-closed-beta-key-giveaway/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=aion-free-play-closed-beta-key-giveaway
Faki
Ó hogyaza.. elfogytak a kulcsok. Akinek van feleslegben ugyan szánjon meg eggyel, nagyon megköszönném.

speed01
Oks. köszi az infót. 48% 😄

Morpheus_v2
Kb 50%-nál.