24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#18884 Hja, mondjuk úgy, hogy nem tudja használni az ember a brokert picit parás, de nem kivitelezhetetlen :) -
Vicodine #18883 kb 2 napi farm árábol(egy kezdönek) meg lehet venni egy havi adagot gold packbol, szal ingame bárki megveheti és akkor mindnet lehet használni, ez tényleg borzaszto... -
#18882 ez aztán a szubjektív vélemény! -
#18881 LoL-hoz semennyire se hasonlít :D
Inkább a WoW-hoz, ha már valamihez hasonlítani kéne. -
lordbalu #18880 Lényeg. Öld meg a sok mocskos rohadékot :D Meguntam, hogy gyűjtögetni kell. A folytonos ide oda menést. Ja s free-ként nem tudsz tradelni aukcióházat használni, levelet küldeni, így felejtős lett számomra. pedig egész jó játék lehetne. Ha olyan felülnézős játék mint a lol akkor talán ez "Eligium" de ezzel még nem sokat játszottam. -
vajo #18879 Sziasztok. Még sose hallottam erről a gémről. Röviden le tudnátok írni mit is kell benne csinálni vagy miről szól? (Eddig lol-oztam, és érdekelne milyen, hasonlít-e rá, stb..) Köszi előre is. -
#18878 aláírás odaver! -
Vicodine #18877 Te látsz? Ez itt az aion forum, hagyd már azt a fos lolt de komolyan, pofám leszakad idejön reklámozni egy fosrakást.... -
tucsok63 #18876 http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4cf39e2d35dc1362997200 -
Vicodine #18875 Teljesen mindegy, h tudtam volna-e rola már elötte, a pofátlanság az pofátlanság...!! Egy óra átállása miatt leállni, ezt ugye ök sem gondolhatják komolyan, ezt ezer éve betehették volna, és amikor eljön az idö aktiválja magát az óraátállás, legalább is nc igy csinálta,de mindegy remélem nem fogják rendszeresiteni h minden szarért leállitják, ráadásul 4 orás leállás... -
#18874 Biztos azért mert mienk lett Divine -
#18873 Óraállítás miatt. Át kell állítani a szervereket.
#18872 Több helyen is jelezték hogy leállás lesz ma éjszaka. ne őket szidd, mert te nem tudtál róla.
-
#18872 2és fél órája bent vagyunk steel rake-ba ketten erre leáll ez a ...... -.- -
Vicodine #18871 most irták ki,h 1:30kor maintenance,4 orás leállás...mi a faszom ezek buzik,mé tartanak ilyen sürün leállást istenem nemértem -
Vicodine #18870 Na hát most az az 1% ingadozik ott le se kell szarni:) -
#18869 Eddig Aion volt az első :o -
Rogerke #18868 köszönöm szépen :) -
#18867 Bezony! Nézz körül alantabb belinkelt 2 oldalon (#18863)! Egyszerűen megtalálod, hogy mit hol találsz és mikortól szedheted...azt is meg tudod nézni, hogy melyik Mob mit dob, milyen eséllyel, szóval ajánlom! :) -
Rogerke #18866 Tehát verteron-ban swamp korul vagy verteron egeszen talalni fogok mind olyan ércet illetve növényt amivel eltudom kezdeni huzni ezt a fajta masterymet. köszönöm szépen a segitséget! -
#18865 Ne aggódj! Poéta utáni pályán találsz olyan anyagot amit tudsz bányászni és kezdheted a húzást! -
Rogerke #18864 Hello!
Most kezdem a játékot 2-3 napja. Következő problémám van. Én hülye elfelejtettem huzni a bányász skillt illetve amivel a növényeket lehet leszedni. (nem elfelejtettem hanem gondoltam nem lesz rá szükségem, NA most lenne) Következő a kérdsem mivel még csak 2P-n van mind a kettő és tovább kéne húznom na ugye ezt poetan már nem tudom megtenni hiszen Daeva vagyok és azt irja a game hogy Hadjam a humanok-nak meg a lehetőséget. Elég kétségbeesett vagyok hogy erre talán rámegy az egész játék hisz már a Level 21 et súrolom. Előre is köszönöm a segítséget!
(kérlek benneteket hogy ne hurrogjatok le, azért mert ilyen kifejezéseket használtam de ez az első olyan MMORPG amiben ilyen fontos dolgokat is kellene húzni. [Eddig csak silkroadoztam]) -
Vicodine #18863 aionsource aiondatabase ezek pl -
Dani95 #18862 Hello!
Én meg két haverom most fogunk majd neki kezdeni a játéknak. Esetleg van valahol valamilyen oldal ahol le van irva ez az? Gondolom a játékrol tudni valók.
Meg a hivatalos szerver ugye f2p itt sok magyar játszik? -
#18861 az igen derék légió lehetett :D
mostmár van log a légio wh-hoz :) -
#18860 Keresek Nexuson aktív magyar légiót. ha lehet olyat ahol nem csak az a lényeg hogy minél hamarabb 55 legyek hanem segítek a másiknak is egy kicsit. Az is előny lenne ha nem dobnának ki a légióból azért mert 1 hétig nem lépek be elfoglaltságaim miatt. Volt szerencsém magyar légió tagja lenni de kidobtak mert kivettem a légió wh-ból "TÖBBSZÁZ ITEMET". :)Arról nem nyilatkoztak hogy raktam is be.:)) -
Vicodine #18859 Te igy látod, mi máshogy,ennyi. -
#18858 mióta GF-nél van érdekes módon élvezhető a játék. ha neked ennyire nem tetszik ne vedd már el mások kedvét légy oly nedves
egyébként ahhoz képest hogy mekkora trollnak állítod be magad csak a cryfestet tolod :( többet várna az ember egy trollfacetől -
Trollface #18857 Legtöbb esetben a röhögést kapsz a képedbe ezektől a kiadóktól ,fizetsz a szolgáltatásért ,de pl ncsoft az elmúlt 8 évben kurvára nem dolgozik a pénzért. Szarnak a vásárlókra.
White: Most komolyan nagyon vicces vagy. Még anno sírtál te is ,hogy Aiont már unod mint az állat. Nem itt ,ingame ismim mondta ,mert rákérdeztem a White gyerek keni-e még.. Nagyon egy húron van Vicodine-al. -
Vicodine #18856 Hagyd rá, ugy sem fogja fel miröl van szo -
#18855 ha meg nagyanyádnak kukija lett volna akkor ő lett volna a nagyapád.
nem üres a post csak sg nem jeleníti meg. amugy meg hisztizz csak tovább nyugodtan -
Vicodine #18854 Már te is jössz ezzel a faszsággal mint a GW2 forumon ne má...Persze h a lehuzásra mennek rá, de könyörgöm egy cég aki megcsinálja az mmot, gusztustalanul meg akar gazdagodni a játékbol, persze hogy kizárolag a profit lebeg a szemük elött!Vannak pénzügyi szakemberek ott is, mint minden cégnél, akik elemzik a helyzetet, az embereket stb, és megállapitják mikor mivel lehetne a legtöbb pénzt lehuzni roluk, de ez igaz minden játékra, és nem is baj, fizessünk is, ha egy szolgáltatást igénybe veszünk, nincs is ezzel probléma, de itt magyarországon kicsit érdekes fogalmuk van az embereknek a lehuzásrol, kint külföldön akárkit megkérdeznél, ott azon a véleményen lennének gw2vel kapcsolatban, h tényleg nevetségesen alacsony áron van minden, itt nálunk meg a hozzád hasonlok azzal jönnek h lehuzás...Hihetetlen h itt nálunk mindenki ingyen akar minden szolgáltatást beszarás komolyan:D Ezért is tartunk itt ahol, mert itt nem szeretünk fizetni semmiért. Sok országban voltam külföldön, és azt ott érdekes ha valaki elvégzett egy munkát nem cigánykodtak a pénzel soha, minden szolgáltatást rendesen kifizettek, ha nem, akkor az vagy magyar volt vagy lengyel... -
Trollface #18853 De igaz hiába üres postolsz Meow/Whitestar. Mondjuk te is csőgw2 fan vagy ahogy sejtem szal logikus ez a reakció. -
#18852 -
Trollface #18851 Variancos catfight ellenfeleidre céloztam Szergely meg Kouta stb.. Bár sztem leesett és a kolléga szót szarkazmus gyanánt írtam le,de mind1.. Amúgy ezt így is gondolom és van egy határ ami után azt mondom ne szórakozzanak velem. 1-2 HÉTEN BELÜL NEM KÖPNEK BE VMIT ,cseszhetik ezzel a contentel tarthatatlan az egész. 2.7 VS TERA ,Dio3 lol bármennyire is nem a szivem csücskei a grafika janik TERA-ba mennek többi gw2-be legjobb esetbe ,de sok inkább kihagyja ,mert ott lopakodik az ncsoft árnya...
Az meg ,hogy zergeltek inggibe/gelkbe,arénába az ffa-ba zergelődsz,1vs1-ezzel meg dred ,elég uncsi tud lenni egy idő után főleg ha már arénából megvan az 1 kondis full gear+helm+fegyó meg ugye shield ha olyan a kari pl cleric.
Na jó szavad ne feledd ,majd megnézem mikor csesznek fel ,meg mivel. Az a szuperkirály gw2 se tűnik már olyan szuperkirálynak. A lehúzásra fognak rámenni ,vhogy sejtem. Ncsoft .. a név kötelez.. -
Vicodine #18850 Nem élvezem, csak egyszerüen nemtudok egy dolgot felfogni! Ha valami nem tetszik, mi a fasznak eröltetni? Én ugy állok hozzá a dolgokhoz, hogy belogolok a játékba, és addig amig tudok mit csinálni ingame, és élvezem is, addig engem nem fog érdekelni miket irnak forumokon, mennyit cryolnak a sok pisihuszárok meg a tökömtudja kik, mindig csak azt hallom, ezt meg azt mondták irták a forumon, ez mekkora geciség igy meg ugy, megyek aionbol pá.Ki a fasz nem szarja le mit irnak a forumokon???? Engem ez tud felbaszni de tényleg...És ha egy gm azt irná be h mennyetek anyátokba!?Én egy jot röhögnék rajta h na ennek legalább van humora, de a legtöbben meg kilennének akadva h LOL h teheti ezt meg stb....Mindig mindenki azzal törödik amivel nem kellene, nem is a játék érdekli a legtöbb embert, hanem h a gm miket ir a forumon, milyen cryok mennek stb...szánalom.Amugy meg TERA s kolegaim nincsenek, akikkel én játszom azok közül senki sem fog teraig lesülyedni maradjunk ennyiben,tehát a kolega szocska kicsit tulzo -
Trollface #18849 Pont ezt beszéltem egy tonnányi emberrel ,hogy milyen amatőrök... De te úgy hallottam mindent élvezel...főleg ha szivatnak... Akkor igaza volt a TERÁS kolégáidnak. -
Vicodine #18848 Atya ég..:DDD Szerintem is hagyd:D Vaze mert mit irjanak be?? Ha beirjak amit kell, azt is fikazzak, akkkro tényleg nemertem mit irhatnanak meg... -
Trollface #18847 Az Aion EU csillaga nálam kezd elhalványulni.
Elérték amit 2+ év alatt az ncwestnek sem sikerült ,röpke 3 hét alatt ,hogy szinte már hányok az AionEU-tól meg a Gameforge-tól.
Vki megkétdezte ,hogy lehet starterből veterán erre benyögik vegyen gold packet azt csá... Akármit kérdeznek az emberek vagy ez vagy nincs info,nem tudjuk,nem döntöttek...
Én sztem hagyom a fenébe ,ha marad a silence meg a ködösítés. -
#18846 most kedden lett vége a buffos carebear eventnek, azóta aprítanak is rendesen a twinkek mindkét oldalon -
Shaenis #18845 én azt mondom hogy nincs meg a korábbi rotáció, amikor átvették éppen rifting event volt és azóta is az van... igazából a rotációt is leszarnám, ha EGYSZERRE lenne rifting és AP event, egy fokkal barátságosabb lenne a dolog. Végül is tudjuk jól, hogy mindkettő régi probléma, amit az NCSoft is baxxott megoldani, helyette betömte a szánkat eventtel, de legalább csinált valamit.