Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
lv25 Rewardnak adja.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
De amúgy ja, én utoljára még béta alatt játszottam és tényleg könnyebb lett, a Coin questek Dailyk lettek, de kampányból így is kapni raklapot, szóval lvl 25-ös kék fegyvere konkrétan mindenkinek van 😊
Jó Sz SM nagyon most is .
3.0 lesz durva majd azt irták , vagyis ingame egy emberke..
Maga a játék rengeteget változott sokal könnyebbb gyorsabb lett az egész , szintenkénti Rewward rendszer stb , pl lv 25 re kapsz ingyen sárga fegyot ,camp questekert igen jó rewwardokat stb.
amugy kasztok mennyit változtak megjelenés ota? (csak az elsö 2honapban játszottam akkor emlékezetem szerint 40-es körüli szintig jutottam egy SM-el) Mert pl. emlékszem, h a spiritmasteremmel elég szépen öltem mindenkit, nem nagyon tudtak hozzámérni 😄
Meg észrevettem, h a nevem átváltozott és lett egy SP a végén...ez mitöl? meg lehet majd változtatni?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
JLAS-S1XG-WNF2-NWSL
mmonomad és pvpista
De pl anno Archeremmel nowai 😄 Megtaláltam btw még régi bétás képeim. Eleje még az, mikor még 20 volt a max, ilyenkor NPC-kbõl jött az AP, végén már vannak fasza Riftezések 😄
de még akkor is , fuss, de nem ölöd magad egy gödörbe, vagy állsz be a legendary guardok közé kiabálni hogy stupid noob
practitioner of the forbidden arts of death
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
de jah, ez ilyen genetikai mutáció lehet mostanában hogy senki sincs egyedül, katasztrófa... ha meg véletlenül igen akkor az elsõ útja a legközelebbi guardpost vagy szakadék amiben megpusztul, nehogy veszítsen 20 ap-t...
(aztán volt egy 3 fõs csoport, õk maradtak, ütöttük õket 3 percig semmi, bementünk 3 mob közé akik csak asmokra aggroznak, odajöttek és 30 mp után halottak voltak 😄)
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
szal elvileg nem, és szabadon lehet riftezni.
★ 汤姆 李
Aki elyosos asszondja : na nézzük meg a fekákat hogy ne legyen olyan uncsi eredetibe megint elõröl kezdeni az elyt.
Asmos meg utálja az elist és most is asmoval kezd meg 16 án is 😊
+150-150 crit, move, meg még valami scrollt 😊
Veteran status for Beta Testers unlocked
Hey Daevas,
Later today phase 2 of the closed beta kicks off. All beta players will be granted veteran status within the closed beta. This will give you access to all veteran features like full chat functionalities, trading with other players etc. Please be aware that for the moment the veteran status in the beta does not allow to use all 8 character slots just yet. Because of this you will receive a special item via ingame mail shortly, that will give you access to all 8 slots. In the final version of Aion Free-to-Play the veteran status will always enable you to use all 8 slots.
Have fun testing out the veteran status
Your Aion CM team
PS.: You need to restart your client to apply the veteran status 😊
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
★ 汤姆 李
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Vki eltud látni vmi ötlettel, mert már nagyon kiakaszt<#falbav>#falbav>
Nem akartam semmi rosszat a megfogalmazással, csupán számomra így sokkal jobbnak tûnt az új látogatók számára.<#nemtudom>#nemtudom>
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Illetve febr 16-ról honnan van infód ? Mindenhol azt írják, hogy addig tart a CB, de indulást sehol se láttam.
Február 16-tól a Gameforge átveszi az NCsoft-tól az európai üzemeltetést. Ezzel ingyenesen játszhatóvá teszik a játékot.
Az eddig létezõ szerverek megmaradnak, és amennyiben a váltás elõtt létezett accountod(azaz megvetted a játékot, fizettél havidíjat egy ideig), akkor az accounod megmarad minden rajta található dologgal együtt, amennyiben a LINKBEN olvasható dolgokat megteszed. Így az accountod majd az ingyenessé válás után is elérhetõ lesz, méghozzá Veteran rangot is kap.(Ennek a jelentése majd lentebb).
A régi szerverek mellett indulnak új szerverek is, angol, német illetve francia nyelven, az adott nyelvû supporttal. Bármelyik szerveren lehet majd karaktert indítani, függetlenül attól, hogy ingyenessé válás(F2P-Free to Play) elõtt kezdted a játékot, vagy utána.
Az ingyenessé válás után 3 fajta account típus lesz majd. Starter, Veteran és Gold.
A Starter azon playereknek lesz elérhetõ, akik a F2P-re váltás után regisztrálnak az http://www.aionfreetoplay.com oldalon, és kezdik meg a játékot. Ehhez a típushoz pár korlátozás jár.
Elõször is, csak 2 karakter készítésére van lehetõség. Karakter testreszabásában, a szintezésben, questekben és a bejárható területekben vagy maximális szintben teljes a hozzáférés a játékhoz. A játék beépített cset-rendszerének használatában, az itemek adás-vétel-cseréjében és a gatheringben korlátozva van a játékos. Starter-rõl még egyenlõre meg nem határozott feltételek teljesítésével Veteran rangra emelhetõ az account.
Veteran szintet a F2P indulása elõtti játékosok, és a beta teszteken résztvevõk kapnak. Ezzel a típussal szinte semmilyen korlátozás nem hatályos a felhasználóra.
Gold felhasználóvá az válik, aki befizeti a prémium tagságot. Ennek díja 9,99 €/hónap. Erre a típusra természetesen semmilyen korlátozás nem vonatkozik, sõt, bizonyos elõnyökben részesül. Az instance-okra vonatkozó újra belépési idõkorlát(cooldown time) jelentõsen kisebb, mint az ingyenesen játszó felhasználóké. Eelett a fortess ostromokért kapott jutalmak száma megnövelt, 20%-al több AP ütheti a markát, és a medálokból is többhöz juthat. Amennyiben akár egyszer is Gold szinten volt az account, utána Veteran rangot kap, ha lejár a Gold. Tehát egy befizetéssel a Starter Veteran-ná válhat.
A teljes lista az account típusok jellemzõirõl ITT olvasható.