Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

speed01
3.0 az nyáron jön amúgy?

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

SzirmosSzisza
Akkor béta szerveren nincs ilyen :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Belton
lv25 ön kapod , én is azt használom a Kis SM el , meg anno a rangeremmel is...
lv25 Rewardnak adja.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

speed01
Az nem rossz 😄

SzirmosSzisza
Kitõl honnan ? Senkin nem láttam :o

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Belton
Jaja lv 25 on levelbe kapsz ingyen sárga fegyot amit lv39 ig hasznalhatsz bele olvaszthatol mast is , de 40 en megint kapsz sarga fegyvert 😊 Camp Q bol meg sárga szárnyat is pl.

speed01
Jöhetne már a kulcs, kivagyok már 😄

SzirmosSzisza
Ingyen sárga fegyó? Errõl lemaradtam 😄

De amúgy ja, én utoljára még béta alatt játszottam és tényleg könnyebb lett, a Coin questek Dailyk lettek, de kampányból így is kapni raklapot, szóval lvl 25-ös kék fegyvere konkrétan mindenkinek van 😊

Belton
Anno volt szerver össze vonás és azért kaptad az SP-t a végére , osztogattak ingyen név váltós ticketet lehet neked is van.
Jó Sz SM nagyon most is .
3.0 lesz durva majd azt irták , vagyis ingame egy emberke..
Maga a játék rengeteget változott sokal könnyebbb gyorsabb lett az egész , szintenkénti Rewward rendszer stb , pl lv 25 re kapsz ingyen sárga fegyot ,camp questekert igen jó rewwardokat stb.

Zomil
huhh hát jo régen volt ez is, a csoportképen rajta vagyok 😄

amugy kasztok mennyit változtak megjelenés ota? (csak az elsö 2honapban játszottam akkor emlékezetem szerint 40-es körüli szintig jutottam egy SM-el) Mert pl. emlékszem, h a spiritmasteremmel elég szépen öltem mindenkit, nem nagyon tudtak hozzámérni 😄

Meg észrevettem, h a nevem átváltozott és lett egy SP a végén...ez mitöl? meg lehet majd változtatni?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

speed01
Nem rossz képek 😊<#eljen>

speed01
bahh. késõ vettem észre. 😞) <#rinya>

aki kapja marha nagy szerencséje van

JLAS-S1XG-WNF2-NWSL

mmonomad és pvpista

SzirmosSzisza
Hát Chanterként valszeg futnék lvl 31-en 😄
De pl anno Archeremmel nowai 😄 Megtaláltam btw még régi bétás képeim. Eleje még az, mikor még 20 volt a max, ilyenkor NPC-kbõl jött az AP, végén már vannak fasza Riftezések 😄

Frosty01
hát úgy miért ne, na de 1v1ben? még akkor is ha sejted h tuti kifiléz... 😊

de még akkor is , fuss, de nem ölöd magad egy gödörbe, vagy állsz be a legendary guardok közé kiabálni hogy stupid noob

practitioner of the forbidden arts of death

speed01
Szégyen a futás de néha eléggé hasznos 😄

SzirmosSzisza
Én általában elfutok, ha 3an jönnek rám, tudom nab vagyok :c

Ez olyan mint másik játékban K/D ratio.kis nub megérzi,hogy gyenge a csapata és beáll respadra afk ua.mint itt ap vesztés elkerülése végett csinálják ahogy írtad.Az ilyenek feleslegesek az mmo játékokba.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Jól tettétek az ilyeneket ki kell kergetni mapról is mind1 milyen faction ezek a QQ játékosok ezek miatt van buff

Frosty01
jah amikor behozták ezt a bohóc buffot, akkor én még clericcel voltam odaát, 3-4esével aprítottam õket, de még event után is elbírtam simán 2vel, úgy hogy õk normálisan sebeztek belém 😄

de jah, ez ilyen genetikai mutáció lehet mostanában hogy senki sincs egyedül, katasztrófa... ha meg véletlenül igen akkor az elsõ útja a legközelebbi guardpost vagy szakadék amiben megpusztul, nehogy veszítsen 20 ap-t...

SzirmosSzisza
Mi Asmo oldalon Rifteztünk, 3an voltunk, nekiestünk egy 4 fõs csoportnak és 10 mp után mind repült elfele, úgy, hogy semmi damageünk nem volt 😊
(aztán volt egy 3 fõs csoport, õk maradtak, ütöttük õket 3 percig semmi, bementünk 3 mob közé akik csak asmokra aggroznak, odajöttek és 30 mp után halottak voltak 😄)

Ja és tipikus Elyos 2v1 fanok voltak mivel közben légio társ tartott odafelé és ahogy meglátták mapon már húztak is el lol

Nem 0-t azért.nemrég nyilas+gladi ütött és ha nem templarral vagyok hanem leather v.cloth bizony hullottam volna de így esélytelenek voltak.Volt ott 100+ dmg is..

Most lehet menni de GF eltörli végleg remélem ezt a buffot és nem fognak törõdni a hisztis játékosokkal

SzirmosSzisza
Mi 2-3 napja próbáltuk és még volt. (béta szerveren)

Frosty01
most event van!

szal elvileg nem, és szabadon lehet riftezni.

SzirmosSzisza
Riftezés alatt 0-t sebzel kb 😞

speed01
1-2x rifteztem régen, gyûjtögetés meg craftolás mindig elvitte az idõm 😄

Hát aki Asmo az úgyis csak szintezni van saját mapon.Legtöbb idõt Elynél fogjuk tölteni míg te Asmoknál ha akarsz riftezni.Na ki járt jobban?😊)

speed01
Jó ott az asmo is, de asmoknál területek közül csak Beluslan jön be, a többi retek szerintem 😄

Ez az asmo túlerõ nemcsoda
Aki elyosos asszondja : na nézzük meg a fekákat hogy ne legyen olyan uncsi eredetibe megint elõröl kezdeni az elyt.
Asmos meg utálja az elist és most is asmoval kezd meg 16 án is 😊

speed01
Hát én asmo is lennék szívesen, de elyos voltam háromnegyed évig, asmo asszem 3 hónapot voltam. szóval annyira nem ismerem a questeket stb.

SzirmosSzisza
Amúgy aki félt Elyos túlerõ miatt, béta szerveren Asmoknak 2 erõdje van már 😊

SzirmosSzisza
Tegnap volt fent Community Manager és osztogatott itemet 😊

+150-150 crit, move, meg még valami scrollt 😊

speed01
Csatlakoznék már én is, de még csak most jelentkeztem 2 E-mail címre.. Majd csak jön egyszer kulcs 😊

Iceman
Jó hír a bétázóknak 😊

Veteran status for Beta Testers unlocked
Hey Daevas,

Later today phase 2 of the closed beta kicks off. All beta players will be granted veteran status within the closed beta. This will give you access to all veteran features like full chat functionalities, trading with other players etc. Please be aware that for the moment the veteran status in the beta does not allow to use all 8 character slots just yet. Because of this you will receive a special item via ingame mail shortly, that will give you access to all 8 slots. In the final version of Aion Free-to-Play the veteran status will always enable you to use all 8 slots.

Have fun testing out the veteran status
Your Aion CM team

PS.: You need to restart your client to apply the veteran status 😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Morpheus_v2
Sziasztok! Ha van valakinek egy felesleges kulcsa elfekvõben, azt szívesen elfogadnám. 😊
Van egy kulcsom megint elsõ PM-re küldöm

Úristen <#wow1>

SzirmosSzisza
20 körül.

Hány gigás a játék? csak mert már töltöm jópár órája és alig halad 😞

aki Asmo akar lenni Telemacson, keresse Skylord-ot. Persze ha kell guildd.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Frosty01
esetelg nézd az aionfreetoplay forumát, vagy írj a supportnak, mivel még béta van, ez VALÓSZÍNÛLEG egy elég komoly hiba, amit jó lenne ha kijavítanának...

Hát ez hihetetlen, non stop ilyen hibát ír: A(z) CreateShortCut hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük.
Vki eltud látni vmi ötlettel, mert már nagyon kiakaszt<#falbav>
bujcsik555
Igen, tudom. De az értetlenkedõk zöme a leendõ új játékosokból áll. Sokkal elrettentõbb az, ha azt olvassák, hogy nekik megnövelt a várakozás, mint az, hogy a fizetõsnek csökkentett. Valamint véleményem szerint a F2P után már igen csak a megnövelt cd-k lesznek a normálnak tekintve, lévén valószínû az ingyenesen játszók száma sokszorosa lesz a fizetõsökének, és a nagytöbbségnek az lesz a "normális".

Nem akartam semmi rosszat a megfogalmazással, csupán számomra így sokkal jobbnak tûnt az új látogatók számára.<#nemtudom>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Frosty01
a normal cd-k azok amik a goldpacknál vannak, a többi meg növelt (normal = most is ennyi retailon)

bujcsik555
A cd-k ott vannak a linkben, minden instához, órában megadva. BlackVelvet írta valahol hogy ha minden okés, elvileg indulhat a móka egybõl ha vége a bétának. Persze ez nem teljesen hivatalos.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

SzirmosSzisza
Biztos, hogy kisebb a cd ? Mármint arra gondolok, hogy veterán és f2p az van írva, hogy increased, míg Gold mellé, hogy normal. Szóval akkor gondolom veterán a mostanihoz (rendes Aion) képest nagyobb lesz nem ?

Illetve febr 16-ról honnan van infód ? Mindenhol azt írják, hogy addig tart a CB, de indulást sehol se láttam.

A letöltött fájl futtatása után az alábbi hibát írja ki. Mi lehet a probléma? Soha nem kaptam még ilyen hibát.
bujcsik555
Na akkor a hülyeségek elkerülése végett.

Február 16-tól a Gameforge átveszi az NCsoft-tól az európai üzemeltetést. Ezzel ingyenesen játszhatóvá teszik a játékot.
Az eddig létezõ szerverek megmaradnak, és amennyiben a váltás elõtt létezett accountod(azaz megvetted a játékot, fizettél havidíjat egy ideig), akkor az accounod megmarad minden rajta található dologgal együtt, amennyiben a LINKBEN olvasható dolgokat megteszed. Így az accountod majd az ingyenessé válás után is elérhetõ lesz, méghozzá Veteran rangot is kap.(Ennek a jelentése majd lentebb).
A régi szerverek mellett indulnak új szerverek is, angol, német illetve francia nyelven, az adott nyelvû supporttal. Bármelyik szerveren lehet majd karaktert indítani, függetlenül attól, hogy ingyenessé válás(F2P-Free to Play) elõtt kezdted a játékot, vagy utána.

Az ingyenessé válás után 3 fajta account típus lesz majd. Starter, Veteran és Gold.

A Starter azon playereknek lesz elérhetõ, akik a F2P-re váltás után regisztrálnak az http://www.aionfreetoplay.com oldalon, és kezdik meg a játékot. Ehhez a típushoz pár korlátozás jár.
Elõször is, csak 2 karakter készítésére van lehetõség. Karakter testreszabásában, a szintezésben, questekben és a bejárható területekben vagy maximális szintben teljes a hozzáférés a játékhoz. A játék beépített cset-rendszerének használatában, az itemek adás-vétel-cseréjében és a gatheringben korlátozva van a játékos. Starter-rõl még egyenlõre meg nem határozott feltételek teljesítésével Veteran rangra emelhetõ az account.

Veteran szintet a F2P indulása elõtti játékosok, és a beta teszteken résztvevõk kapnak. Ezzel a típussal szinte semmilyen korlátozás nem hatályos a felhasználóra.

Gold felhasználóvá az válik, aki befizeti a prémium tagságot. Ennek díja 9,99 €/hónap. Erre a típusra természetesen semmilyen korlátozás nem vonatkozik, sõt, bizonyos elõnyökben részesül. Az instance-okra vonatkozó újra belépési idõkorlát(cooldown time) jelentõsen kisebb, mint az ingyenesen játszó felhasználóké. Eelett a fortess ostromokért kapott jutalmak száma megnövelt, 20%-al több AP ütheti a markát, és a medálokból is többhöz juthat. Amennyiben akár egyszer is Gold szinten volt az account, utána Veteran rangot kap, ha lejár a Gold. Tehát egy befizetéssel a Starter Veteran-ná válhat.

A teljes lista az account típusok jellemzõirõl ITT olvasható.