24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • bujcsik555
    Itt is segíteni akartak, vagyis inkább elmondták, hogy GS-el is teljesen megfelelően lehet tankolni, ha jól csinálja az illető, valamint hogy PVP-ben is igen jól használható. Erre te jöttél a blokkolod mert nem ért veled egyet dumával, meg teljesen elvitted a vitát a légió ócsárolására.
    Ezek után ne csodáld ha ellenségesek veled az emberek.
  • Berin01
    Mi szegény assák is járunk ám dredre néha napján:)))
    sorc meg sm ellen használható a sin.
    Hidéhoz viszont elégé szükek a járatok és mikor beront 4 gladi egymás után aoebe akkor esélyem sincs sinnel mögöttük tevékenykedő sm-et vagy chanert elkapni:))
    viszont ha csak 1 max 2 plate van a csapatba akkor szépen lehet akciózni sinnel:)
  • Sunrider924
    Kedves Tospy, nem irok neked fel oldalas wall of textet, eleg annyi hogy most is mellebeszelsz, egyetlen percig sem voltal velem party se nem mentoral se semmi.
    Kedves Bujcsik, te nem tudom ki vagy de jos palyara ne menj, nem megy tul jol.
    Kedves Berin, ha idiota leszel jatekban mesz block listara ha nem akkor nem, az 1 honapos okorseget meg felejtsd el, az kerlek szepen 2 het, es ha reagalnek arra hogy en mit honnan tudok akkor lehet kitalalnad hogy te akkor is jobban tudod, arra meg mit mondjak, 2 ev aion vs 6 ev wow? pvp vagy pve? es akkor mi van?
    Mint mondtam, rajtatok kivul is van jatekos a szeron es tobbet segitenek, elnezobbek, hivnak visznek, nagyon nem hat meg a Red sky, Helyorseg Aquirs meg meg tokom tudja milyen magyar klanok szovetsege-
    perpatvarja. Ha az egeszet felreteszem es csak a csupasz tenyeket nezzuk az ennyi, egy magyar LFGn minosithetelen stilusban tragarkodott Tospy meg vedte ahelyett hogy lealitotta volna. Ennyi. Minden mas mellebeszeles.

• Vicodine
    Ez nem csak class felállás-különbségen mulik, hanem azon is, h milyen a gear illetve milyenek a playerek.Mi legtöbb esetben amikor megyünk,cleric,chanter,ranger(ez lennék én)2 gladi meg egy sm vagy sorc,vagy 2 gladi helyett egy gladi és sm sorc, és igazábol tényleg csak akkor kapunk ki, ha egy atom eternal geares sorci vagy gladi groupot kapunk ki,mert pl gladi grouphoz több sorci kellene,sorci group ellen meg több ranger szal bizonyos esetekben gear,néha class beli és tudásbeli különbség dönt.Csak azt sasolom, hogy hol maradnak szegény assák?:Dpedig azok is kurva jok,csak ugy eszembe jutott..:D
  • Berin01
    Én cdreden találkoztam randa grouppal
    4 gladi 1 sm meg 1 chant .
    Nem sok közünk volt a Dredhez sajnos:))
  • Trollface
    Uncsi ez a xardobálás. Vátsatok témát pls.
  • Berin01
    Pontjo , szeretném kérni hogy a mi légiónk minden tagját is rakd block listára, legalább nem kell nekünk is ezzel foglalkozni.

1 Hónap alatt sikerült többet megtudnod a játékról mint bárki másnak, és közbe arra vered magad hogy 6 évig wow-oztál.

Nem tudom te hogy viselnéd hogyha valaki 1 hónap után elkezdene kioktatni arról hogy mit kell csinálni a wowban , miután te ott vagy több mint 2 éve.:))

Vernios

• Vicodine
    most ez egy olyan dolog, h ennyi erövel gladi sem kell, mert 4 sorci meg 1 cleric meg 1 chant mindent szetkap..:D 2 sorci dps ágon 2 meg ss ágon, és a gladik meg mindegy kik csak annyit látnak h már nem élnek:) most persze jo playerekröl beszélek, akik be cczik a clericet meg mindenki mást, ugyanis gladik nagyon jok, csak nem tudnak ugy cczni, h azt nelehessen leszedni, ha van 4 JO! sorci, akkor azok ellen semmi esély, tehát lehetne itt még az op felállásokat ragozni:D
  • Spiny01
    Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz a véleményed még a Saját Légiódról is!

Kicsit Antiszoci vagy! Meg alsórendűségi komplexus! - kezelés javasolt!

Pedig a 3 nagy Magyar légióban vannak nagyon jó játékosok, és Őszintén csak sajnállak, hogy saját magadtól veszed el a lehetőséget.

És lehet hogy nem érdekelnek a légiók kérdem én minek léptél be?!
    A full healre belőtt clericeddel, meg szívni fogsz mint a torkos borz, mivel egyedül nem fog tudni csinálni semmit!
    Oké Kerüld a Red Sky-t, remélem fogod is, de legalább a saját légióddal spanolj le.
    Vagy ami egyéb lehetőség játssz,a HElló Kittyvel, mert ott nem kell túlagyalnod semmit.
    És az hogy épp nem a tankommal játszok, még tudom kivagy! A chanter is az enyém! meg még egy pár kari abból a légióból!
    És ezek után a Komás táj beszólásaiddal, meg nagy fiú...

JA és a tank nincs beleerőltetve a PVP-be, mivel amíg fizetős volt a játék a legjobb PVP játékosok Tankok voltak.ÉS csak tudd, 50+ nem tudod elkerülni a PVP-t. Kivéve, ha egész nap Pandába ácsorogsz!

Attól hogy vettél egy gold pakkot, még kezdő vagy,áhhh XDDDDD
    A legnagyobb vicc meg az, hogy én nem PVP tank vagyok. De úgyi ezt is jobban tudod , meg mert játszol 1 hónapja már profi vagy a játékba!

Mi több, mint 2 éve játszunk és nem mondjuk azt hogy vágjuk...

50+tól nem elég a templarnak a shield, DPS-t is bele kell vinnie a játékba, mivel a DPS- k, olyan brutálok, hogy leszedik róla, és mehet a shieldekkel a levesbe.

"pajzsos templart aki block/mr elkerülik" - tuti valami mással játszol XDDD, senkit nem érdekel, ugyan úgy kap mint más, sőt jobban....

Ezért mondtam neked mielőtt itt köpködsz melyik kasztnak mi jó, húzz már fel egy Karit 55 -re , hogy rájöjj mekkora hülyeségeket beszélsz.

"Megint mondom lovesem sincs hogy ki vagy, te engem nem mentoraltal soha" -Tospy lvl 55 Chanter, 2 percig voltál pt-be, hál istennek, SR LOW- UP volt, !
    "pont olyan hulye vagy mint hittem, senki de legfokeppen en nem fiuztalak, lehetsz felolem lany vagy hermafrodita is, a nagyfiu egy kifejezes, ajanlom nezz utana" - Pontjo a Karid neve nem? "koma", "nagyfiu"mellesleg ez hosszú ú?-erre mér nem reagálsz? mé nem vállalod fel magad ?
    ÉS egyébként, azt mond már meg ha valaki segíteni próbál mért támadod?!
  • Shaenis
    Dredre sorci és sm sem kell, persze jók azok is ha van gearjük. A lényeg hogy OP dps legyen és golyóálló túlélő karik.

A premade groupom 4 gladi, 1 chanter, 1 cleric (heal ágon resist settel). Ritkán kapunk ki. A gladik szétkapnak mindenkit mint foxi a lábtörlőt, csak szedjem róluk a feart. Ha engem kinyírnak (én lennék a cleric), még akkor is sokáig bírják és ütnek mint a bolondóra.
  • bujcsik555
    Ne sértődj meg, de az írásaid alapján full az jön le, hogy valami kezdő mmorpg-s vagy, aki szentül ragaszkodik ahhoz amit a "FAQ kezdőknek a klassok feladatáról"-ban olvasott. Nagyon sok játékban, köztük az AION-ban is lehet olyan buildet csinálni ami amolyan köztes út két role között, és működőképes. Ki hogy szeret játszani.
  • Gubberx
    "engem nem erdekel a red sky, ami azt jelenti hogy ha partyba lepek es ott van egy is kozuletek akkor leave es jonapot"

Ez azért sokat elárul az értelmi szintedről.....
  • Sunrider924
    Leszogezzuk hogy lovesem sincs ki vagy, nem is izgat:
    1. pont olyan hulye vagy mint hittem, senki de legfokeppen en nem fiuztalak, lehetsz felolem lany vagy hermafrodita is, a nagyfiu egy kifejezes, ajanlom nezz utana
    2. nem a legiom, ebbe botlottam eloszor, amig nem leszek 55 addig van ez is olyan jo mint barmnelyik mas, illetve a tiednel tuti jobb ezek nem tragarkodnak es hoborognek lfg-n.
    3. ezt ugorjuk akkor , szovegertelmezesbol nem vagyunk egy szinten
    Az nem tudom miert mond el barmit is rolam, hogy starter vagyok, de ha vigasztal 2 napja gold vagyok, egeszsegedre.
    4. Megint mondom lovesem sincs hogy ki vagy, te engem nem mentoraltal soha. A clericem 44 es nem 41 szoval teves a hazszam. Lassuk csak hol is voltam: Miren, Kysis normal modok, Draupnir, SR low, mid, up full minden boss es quest, Alchimia research center, Kromedet tolom amig meg nem unom, FTtol hanytam 30 menet utan.
    Nem tudom kivel keveresz osze, engem nem erdekel a red sky, ami azt jelenti hogy ha partyba lepek es ott van egy is kozuletek akkor leave es jonapot, blockolni meg azokat szoktam akik ilyenkor utanam kuldik a "te kis buzi stb stb" udvozletet, meg akik miatt az lfg egy telehanyt budinak nez ki, ahelyett hogy partykat bongesznek valamelyik kollegad hoborgeset kell olvassam.
  • Sunrider924
    Na mivel te ertelmesen beszel akkor veled egyeztessunk: tudok rola hogy az AIon pvp alpu jatek de van benne pve tartalom es bar teged vagy sok mast az nem erdekel, de engem igen. Az hogy dps tankkit hogy kur meg pvpben az engem speci nem izgat, de abban szerintem te is egyetertel hogy hogy pajzsos templart aki block/mr azt elkerulik kb, gs az tuti jobban sebez csak bukja az osszes vedelmi skillt ami pajzsra alapul. Mint irtad stilus kerdese ki mivel jatszik, de majd probald kiheallni ugyanazt a tnakot pajzsal aztan gs-el tuti erezni fogod a kulonbseget. Nem arrol volt szo hogy ki hulye hanem hogy minek pvpbe eroltetni tankot? sebezni akarsz van ra boven meele ranged es caster class is minek oda a tank? Ha meg tank kell akkor az tank legyen ne eltevedt barany. Jo persze szervalok en is atom geart es leszarom hogy a tank puceran pusztakezzel megy neki a bossnak de ezek mar ertelmezesek.
  • Vicodine
    Maradjunk annyiban, h egy tank, nem csak tank. Most persze, mass pvpben jo ha defes builden van, de pl solo pvpre ezerszer jobb egy dps tank, akárcsak a dps cleric. Az, h egy mmoban mi a szerepe a különbözö classoknak, nem attol függ, h mi van odairva, "tank" vagy "healer", hanem ki milyen játékstilust preferál. Ha valakinek pl egy dps tank jön be, had csinálja, és hozzáteszem szinte mindenkit meg is lehet vele kurni pvpben, szal nem teszi rosszul...pve meg ki a faszomat érdekli, bár egy dps tank is az insták 90%át ugy tankolja mint a kisangyal, szal még arra sem rossz. Elég sok skillje megmarad gsel a kézben is. DPS clericröl nem is beszélve, bár az tény, hogy tényleg nem lesz jo healre, de ha csak nem jön vki nagyobb pt szemben, nem is nagyon kell. Dreden pl ahol ugye egyenlöek a feltételek 6v6, ott egyértelmü h dps clericnek keresnivaloja nincsen, viszont tanknak igen!Ott nem kell tankolni, oda sorci meg sm kell....Szal lehetne vitatkozni azon, h most egy tank összeségében dps ágon vagy shildel meg swordel a kezében hasznosabb-e, ami biztos, h az ugymond nagyobb nevek a tankok közül, mindegyik gsel dpsként tolja, de lehet h ők a hülyék sun?nemhinném...
  • Spiny01
    JAJJ Pontjo , pont olyan hülye vagy mint sejtettem.
    1 fejezed már be hogy lefiúzol! Mondom hogy tudatlan vagy! XDD
    2., Egymagam többet tettem a te légiódért, mint te azt gondolod. Kérdezd csak meg.Mivel rajtad kívül velük szoktam instázni :P
    3., Elég sokat mentorkodom, bár az nem tom, hogy EZ HOGYAN jött ide.
    4., a múltkori mentor Pt-ből is te léptél ki, pedig az utánad jövő Cleren 2 szintet húztunk.
    Már Blocklistán vagy ez a probléma megoldva XDD!
    És ne haragudj de, örülök, hogy nekem nem kell veled játszanom.
    Mivel starter vagy és ez itt mindent elmond rólad,igazából semmit nem tudsz a játékról, nem jutsz be olyan helyekre hogy tud miről beszélsz XD
    Majd ha, voltál 1- 2 rendes instán majd visszatérhetünk erre.
    A lvl 41-s clericed..meg hát olyan is XDD
    Na húzzál bele , mert egy komplett légiót kell blockolnod, laza 120 karit, sok sikert!
  • Sunrider924
    Nem vagyok ideges, es te tudatlanozol. Nem kepzelek semmit, ez nem parbeszed, odafosol 4 hszt amit egyben is megfogalmazhattal volna, az hogy mi a jatekstilusod es mi a tank szerepe az ket kulon dolog, dehat te vagy a nagyfiu te jol megmondod a tutit. Egy szoval nem mondtad milyen "szupcsi" vagy csak hogy milyen atom vagy mert aki nem szintezik olyan gyorsan mint te az "tudatlan" Latod az ellentmondast? legio szinten le vagy szarva amiota megtudtam hogy Red Sky-os vagy. Mar ket klanodbeli napok ota blockolva van nalam az emlitett lfg-s bemutatkozasa utan meg hogy ertelmesen nem tud 2 szot irni csak hoborogni az 55os karijaval, meg fenyegetozni hogy majd igy meg ugy megszivom mert "senki" se fog sehova se "vinni". Tudod, azon kivul hogy itt arcoztal mar megvolt a velemenyem a Red Sky-rol, te meg szimplan megerositetted, az csak nem veletlen hogy mar 3 atyauristent kifogtam ugyanabbol a tobol. Nincs itt semmi hiszti, startenkent, csak idegenekre hagyatkozva ennyire futotta, de ha barmelyik gorog, nemet akarmilyen cimbi hiv megyek vele, ha titeket latlak, block es csakany.
  • Spiny01
    Te mitől vagy ilyen ideges és ellenséges, egy szóval nem mondtam hogy én húú miyen szupcsi vagyok :DDD
    Nem tudom miket képzelegsz a párbeszédünk mögé...
    Kérném szépen akkor a karid nevét, hogy légió szinten blockra vághassunk, egyébként meg te kezdted a Block sztorit is :) én csak ajánlottam, hogy legyen akkor kölcsönös.
    Az a baj kettönk közül itt én vagyok a normális XDD
    Te kis hisztis....
  • Gubberx
    Én vagyok az Dearone :) nem sejtettem hogy te is itt vagy SG-n :D
  • Spiny01
    JAJA :) én nem álnéven reggelek XDD
  • Sunrider924
    Tudatlan? Miert is? Veteran dumal a starternek szintezesi sebessegrol, kettonk kozul ki a tudatlan te 10 karis IQ bajnok? Augy ne aggodj te is a tizenketto egy tucat kategoria vagy talalkoztam par hozzad hasonlo nagy arcuval, akik azt hiszik csak mert veteranok es van egy (vagy akarhany) 55os karijuk ok szartak a spanyolviaszt. Ezzel ervelni ne haragudj, ilyen verpistuka szint, koszi. Amugy block lista tema, az ilyenektol azert kimelem magam mert okorseggel spammelik az lfg-t, csapatban se sokat ernek, szarnak a kicsikre( mi az hogy mentorkodjon mar??), menjel es verjed magad a 10 karidra, en meg jatszom a normalis es ertlemes idegenekkel akik tobbet segitenek mint a faszagyerek 110 karis magyar veteranok.
  • Gubberx
    Te a Red Sky-os Spiny vagy? :D
  • Spiny01
    De játszok és a Perenton, nyugottan blokkolhatsz, van még elég ember!De azért mert tudatlan vagy nem engem kell blockolni! De szívesen felveszlek én is a Block listámra, ha már nem vagy ott :DD
  • Sunrider924
    Figyi szerintem hanyagolj, nem kivanok tovabb a hulyesegeidre valaszolni. De ha nagyon megeroltetem magam akkor csak annyi a kerdesem kedves 10 karis kollega hogy mifaszert van a tankodnak 4-5 SHIELD skilje, meg minek a tank a pvpbe? Jah meg minek a heal a pvp-be , hat persze. Tuti rosz helyen tolom, remelem perenton nem jatszol egy kariddal se, sajnalnam vesztegetni a block listarol a slotot.
  • pimpi001
    ezek most mely napokon tartjak a karbantartasokat? mert mar volt szombati, szerdai, most epp kedd van, szal most rendszertelen idokozonkent nyomjak?
  • Spiny01
    Figyi most is szintezek, 10 karim van szóval tudom melyik kari mit tud :). A DPS tankok PVP-re vannak, minta DPS Cleric, , PVP-re meg mi a fenének taunt, meg heal skill, látszik nem igazán játszol sokat :)Azt meg nem értem neked mi telik 1 hétbe, 1 lvln lehet rossz helyen tolod .
  • Sunrider924
    Akkor most igy egybe:
    DPS tank ugyanakkora faszsag mint a dps cleric, az hogy van dps skillje az egy dolog de nem arra van kitalalva( magic boost vs healing boost celricnel pl vagy crit vs parry/block/mr tanknal), nekem egy tank ne a dpsrol papoljon hanem tankoljon, ha dps kell arra ott van masik 4 class.
    Nem tudom te hogy/mikor szinteztel utoljara, de nekem 40ig 1 het volt, most 44 en vagyok egy ujabb het utan es minden kampany kuldi betolva meg insta kuldik rendszeresen. Mit mondjak , szuper konnyu.. Neha az az erzesem hogy "odafentrol" a nosztalgia az kisse megszepiti a dolgokat.
    Ami meg a 10/25ost illeto, nagyobb kihivas, top loot stb izlesek es pofonok, van akinek az jon be hogy 6od magaval zergel 2 elyt nekem ehez nincs gyomrom..
  • Frosty01
    5 órát írtak , nyolckor kezdődött
  • Titan
    Tudni, hogy meddig van leállás?
  • SzirmosSzisza
    Nekem 16.8 Gb, meg gondolom minimálisan szemetel C-re is.
  • Rogerke
    Srácok az egész game mennyi helyet foglal a vinyón (tokkal vonóval)?
  • Spiny01
    Sunrider924
    Csak megjegyzem a DPS Tankoknak, nem igazán van tauntjuk, max 2 de azt sem használják. Inkább támadó skilleket pakolnak be. és Tataunt már nem fér be, az mélyen eltemetve van a skill listben.
  • Spiny01
    Padmaraska dög unalom, 24 ember üt 1 Bosst vagy 20-25 percig.Csodálod, hogy nem megy senki? van a bosson kívül még 5-10 mob és annyi meg van 1 hét cd-je. 10 mobért meg senki nem vár 1 hetet. És olyan hű de jó cuccok sem esnek bent. meg egy cuccra 20 -n rolloznak?! nem sok az esély a cucc szerzésre.
  • Spiny01
    Lvl 40 az vicc, a legszemetebb rész az lvl 48-50 , addig simán lehet húzni, nem értem hogy nem tudtok fejlődni...
  • Spiny01
    Szia! Már ne is haragudj de nekem tankom van és minden instát gs-el tankolok XD!( igaz a tankom lvl 55 , viszonylag jó gearrel)
    Egyébként meg, bizonyos instákra nem kell Cleric!Pl Udas, Chanterrel healelem az egészet XD
  • atila4
    Letöltöttem havernál a játékot és ha átmásolom magamhoz el fog indulni?
  • SzirmosSzisza
    Nyomott egy relogot és utána megcsináltuk
  • Smashing Skull
    WTS telemachus asmo [20 hónapos veteran]

cleric (dps stigmák) [PVP]coliseum set + coliseum fegyverek, felhalmozott ap, insigniákkal, potionok scrollok, (healer ág a servantig ki van szedve)
    assassin (dps stigma ág) MINDEN stigma ki van váltva, felhalmozott ap-val insigniával, [PVP]coliseum set coliseum fegyverek, pvp ékszerek(2 abg), 500++ master tailoring (az összes master firm receptekkel), 399 alchemy, 499 aethertapping 499 essencetapping professionnal, potionokkal scrollokkal, platinum medalokkal, kulcsrakészen.

az accounthoz tartozik egy rakás mati, és 60kk kinah.

ár: 25k jómagyar forint, nem alku tárgya, így is nagyon olcsón adom
  • Frosty01
    jobbat nem tudott volna hazudni?
  • SzirmosSzisza
    Nekünk se volt gond, egészen addig amíg a clericnek random eltűntek a tagok és nem tudott healelni minket :D