Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem idö függvény h milyen jo egy mmo,lásd Lineage 2öt,még mindig jobb az elmult 1-2 évben megjelent mmok tulnyomo többségénél, pedig van vagy 7 éves tuti,de lehet több.
Frosty01
titánról a projekt titlen kívül tudni valami mást is ? <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

SzirmosSzisza
Most komolyan azt mondod, hogy egy 2 évvel késõbb kijött játék (ami még ki se jött csak Bétában van) eddig úgy néz ki jobb, mint a 2 éves Aion ? :o Ki gondolta volna 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnarchoiD
gw2 rol mas sok rosszat olvastam (ertsd a kezdeti feature lista eros nyirbalasa folyamatban van) de rmelejuk a legjobbat, vagy a blizzard titan -jat 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Frosty01
azért várom a gw 2-t mert kicsit eltér majd a megszokottól, már az elsõ hírmorzsák óta úgy tûnik, hogy nem fog napi rutinná vállni az instázgatás, és a szokásos "kötelezõ köröket" is elhagyhatja az aki esetleg élvezni is szeretné a játékot idõvel.

a jelenlegi felhozatalból nem tudok egyet sem, igaz, elég ritkán is foglalkozok mostanában komolyabban bármilyen játékkal 😄

speed01
Tera is csak akkor lesz menõ amikor kijön, aztán ott hagyják majd azt is mint az összes többit 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

AnarchoiD
minden jatekban ezvan nem ? 😊 ha van kivetel meselj 😉 hadd probalom ki aztis

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Frosty01
a terával is csak ugyanaz lesz a baj mint aionnal lett 😊)

szép új és csilivili, de a végén ugyanúgy tokenekért fogsz szopni minden nap, mint aionban 😄D

AnarchoiD
na ma kiprobaltama tera -t is az aion utan, hat a magasan veri az aiont mind grafikaban mint az atgondolt jatekrendszerben asszem f2p ide vagy oda aion nem erdemel figyelmet .. kosz azert morpheusv2 nek aaz aion kulcsert legalabb kiprobalhattam eztis

Ha valakinek van még egy fölös kulcsa elküldené pmben?
Egyik haveromnak nem jutott már kulcs :S
És ha még leveszik buffot is,támadható lesz mindenki,ap farm szinte zerg mentesen,hmm de tetszene😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

SzirmosSzisza
Mivel egy új angol szerver indul, ezért ez nem lesz probléma 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ob-nak mi a végét várjuk pimpi!Az már elindult😊
Február 20-25,erre számolj kb az új szerverre.

csak akkor tolni kell itt ezerrel hogy akik kezdok es tarsasagra vagynak, egy szeron kezdjenek
😛

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Jobb lesz majd meglátod csak sajna ki kell várnunk ezt az 1-2 hetet még beindul új szerver.
Hozzáteszem gyorsabban fogunk szintezni is,coin-ra lesz pt,craftolni most megéri majd mert lesz kinek eladni,kis és nagy szinten ott lesz az esély gyõzni pvp-n,Légion belül lesz téma bármirõl bármikor és nem kell azt lesni egyfolytában mint Telén,hogy a több éves játékosok miket szednek ki számunkra sok ideig elérhetetlen dolgokat.Semmi spoiler ez frankó imo.Én nagyon várom új szervert

valszeg en se tolom akkor tovabb. elek a peldaddal tommy. kivarom mig elindul OB es megvarom meik szeron tomorulnek a Magyar Asmok. majd akkor eldol hol tolom tovabb.

Béta elindult már,kérdésed volt zavaros másnak😊
Ha élesben indul game akkor,hogy ismételjem magam,nem lesz transfer

nemtom mennyi beta sero van. telemacson van 3 karim, perenton meg 2.
kedves Cat 02.

Sziasztok! NEMRÉG TALÁLTAM RÁ A JÁTÉKRA? ÉS VALAMIÉRT NEM TUDOM ELINDÍTANI: NCSoft Lancher-re rákattintok és nem történik semmi, ugyan ez a játék iconnal is. Van valami tippetek? Win7-em van. Kérlek ha van ötlet, osszátok meg velem. Köszönöm!
SzirmosSzisza
Egy béta szerver van csak nem ? Hova akarsz menni ? 😄

ha beindul open beta varhato hogy engedik a karakter transfert, vagy szigoruan marad mindenki ott ahol van?

SzirmosSzisza
Meghosszabbították 4 nappal a bétát :/

Igen,megvárom új szervert.Addig nem látom értelmét ott játszani.Sry:S
Ti maradtok ott?

? tommy. most mi van? be se lepsz gameba mert megyel uj szerora?

Nem tud valaki megdobni 1 beta key el?
Tudok adni Vindictus EU-ba 1 kis Pénzt pl
vagy esetleg más mmo ba 😊
Mail címem:
[email protected]

SzirmosSzisza

Hát csak mi nem a telemókuson leszünk, csak nem lesz belõle így baj. <#nevetes1>

Meg amúgy is A Storm Legion Elyos loreban szerepel, így elyos oldalra illik nem asmora 😛
Sziaszok valakinek nincs véletlen felesleges béta kulcsa? nagyon megköszönném 😊 ha valakinek lenne kérlek küldje el nekem : [email protected] elõre is köszönöm 😊
speed01
Hagy járjon a szája 😄

Frosty01
O__O

asszem a líderük egy alkoholista vén fasz, ha megtudja lesz nagy ugatás XD

Az nem asmo háttér, hanem egy csatajelenet ahol az asmok és az elyosok csatáznak. 😄

Frosty:
Azok nem mi vagyunk, ez teljesen új légió lesz. 😛
Frosty01
storm tele asmo egyik top légiója

SzirmosSzisza
Miért van asmo háttere az oldalnak ? 😄

SzirmosSzisza

drop
kérdés akinek volt accja megvetem régeben a játékot azzal is tudok játszani vagy ez már más acc kell?

Na ez tetszik.Addig akkor be se lépek játékba hanem inkább várom új szervert.

Sziasztok!

A Storm Legion várja új tagok jelentkezését.
korhatár 16+
Az újonnan induló UK-s szerveren elyos oldalon leszünk.
Röviden a légióról:
A fõ profilunk a pvp lesz, így elsõsorban pvp beállítottságú embereket várunk, de bárkit szívesen látunk. Lesznek insták is, meg world boss ölések, meg amire még igény lesz. 😛

A weboldalunkon kell jelentkezni: http://storm.getforum.net/
16-a után amikor élesednek a F2P szerverek akkor kaptok majd invet.
Iceman
2-3 hete vettem meg még in is onnan, mikor rájöttem hogy nem lesz f2p 02,01-tõl.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Tényleg levették, szívás...

Amúgy rohadjon meg az NCWest, szándékosan késleltették a 3.0 patch nyugati megjelenését, hogy Európába már ne kerüljön fel mielõtt átveszi a Gameforge. Lefogadom, hogy amint átkerültünk a Gameforge F2P szerverekre a mostani 2.7-es verzióval, az Aion/NA szerverekre felkerül a 3.0 PTS még februárban. Mi pedig szopunk és várhatunk ki tudja meddig az európai verzióra.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

SzirmosSzisza
Késõn csatlakoztál, de lehet hogy osztanak majd megint 😊

speed01
Elyos oldalon tudd valakit legiot?

Amúgy a veterán accokal hogy-hogy nem lehet játszani a bétán? 😄
Iceman
Már nem tudod megvenni úgy látom:
https://secure.ncsoft.com/cgi-bin/Store.pl?dnv=3743797741&action=toggleCategory&category=14

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

IceFlowerly: jelenleg leggyorsabban és legegyszerûbben a https://secure.ncsoft.com oldalon tudod megvenni az Aion-t, ha van internetes vásárlásra használható bankkártyád. Másik lehetõség hogy megveszed boltban a dobozost, amiben van 1 havi játékidõ, persze ehhez is be kell regisztrálnod az accountot az elõbbi weboldalon és hozzá kell adni a dobozban levõ serial keyt.
Amennyiben ezt a F2P átállás elõtt megteszed, az accountod meg fog maradni és veterán státuszt kapsz.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Hali
kérnék 1 kicsi segítséget
több gondom is lenne
1 elkezdtem Trial Aion-t tolni megtetszett
lvl 20 as korlát stb 1 nap alatt megvolt és szeretném folytatni a karakterem akár elõfizetéssel is, nem tudom hogy lehet.
+ késõbb ha most elõfizetek 1 hónapra vagy megveszem a játékot nem tudom hogy megy ez jelenleg akkor Feb 16 után át tudok állni F2P re?
Válaszokat elõre is köszönöm

bujcsik555
"Hello dear AION Free-To-Play player,

Thank you for your enquiry about the beta reward.

Your beta account will be deleted after the beta finished.

After the beta you can get a special key which you can use for your "old" account, if you reached a reward.
This key will be send by email.

Best wishes,

Nathalie
Gameforge Aion Customer Service Team
www.aionfreetoplay.com

Gameforge 4D GmbH
Albert-Nestler-Straße 8
76131 Karlsruhe
Germany

[email protected]
www.gameforge.com

Local Court Mannheim, Germany, Commercial Register Number: HRB 111190
Sales Tax Identification Number: DE247446041
CEO: Carsten van Husen"

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

speed01
Ez most komoly? 😄

SzirmosSzisza
Kiküldik az email címre a kódot ?

"All accounts will be deleted at the end of the test phase, so they cannot be used in the live version of Aion. However, you will be rewarded for what you have achieved in the live version."

speed01
Hihetõ, akkor hogy leszünk veteránok? ^^^^.

SzirmosSzisza
Account is törlõdik majd.