24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#18964 A maximálisan leszedhető napi nyersanyagra. -
getszhi #18963 Mire van 150es limit? :O -
KaCsaxyz #18962 Starter acc-al nem megy el sok idod tapicskolassal. Az a 150-es limit hamar megvan. Kezdokent lassabb a szintezes, de a lv14 tenyleg hamar megvan -
#18961 Sejtettem hogy úgy történhetett :D nekem a 2 nap alatt napi 5-6 óra volt amit Aionnal töltöttem. -
#18960 Mondjuk az a 2 nap, az tényleg 2 nap volt :D -
#18959 -
#18958 Én igen és annyi volt :D -
#18957 mondjuk nem gyűjtögettem nyersanyagot :D -
#18956 lvl 25 kb 2 nap :D -
getszhi #18955 Nektek lehet annyi :D
Én 2-3 napja barangolok felfedezek.
Csak lesz társaság ezen a szeron is.
-
#18954 Az úgy 2-3 óra :D -
getszhi #18953 Nemtom sajnálnám otthagyni az assassinom =/
Már 14es :D -
#18952 köszönöm igy már sikerült )) -
Spiny01 #18951 Hagyd azt a szervert, gyere Át Perentora az is angol szerver, Asmo oldal, és este 20 után keress meg! :DD Majd segítek neked. Egyébkén per pill perenton 3 nagy magyar légió van, meg sok kicsi! szóval van pár magyar. -
Spiny01 #18950 Szia
A videó elején mikor táncol, akkor eso skin / lvl 50 + insta/ van rajta, utána meg légió egyenruhában van. Ahhoz kell sok-sok milla, egy lvl 5 -s légió, és egy jó fej aki bevesz. Maga a ruha 13 Milla vagy drágább rég vettem!
/ mindkét oldalon ugyan olyan a légió ruha, a légió vezér tudja színezni, mintát rakni rá meg stb.../ -
getszhi #18949 Jaigen :D
Szóval a sorban első ENG szerveren vagyok.
Valami auenhart talán...
Am meg a szőröshátú oldalon harcolok nem vágom mi a neve xD
-
#18948 köszönöm.de a videóban az assa nem asmo?ha igen hogyan szerezte? -
#18947 elyos legioköpeny -
#18946 arra a csuklya serűségre gondolok -
#18945 sziasztok tudja valaki,hogy a linkelt videóban az assán milyen sett vagy skin van -
Spiny01 #18944 Szia!
Mi, Gubberx és én a Perento szerveren játszunk Asmodian Oldalon, akár beszélhetek a Brigade G-vel vegyen be, ha akarsz jönni!/ Mi a Red Sky-ban játszunk/Így hogy első EU szerver elég kevéske infó! A sorban az első? vagy hogy érted?
Looserke neked első karinak DPS-t ajánlanék azzal gyors a fejlődés, válasz Scoutot, PVP-re is jók! 10-s ig meg kitalálod, a Sword-Dagger vagy a Bow jön be és akkor megint alakíthatod, hogy Ranger vagy Assa leszel. -
#18943 Melyik oldalon? Mi a szerver neve? -
getszhi #18942 Sziasztok!
Tnap kezdtem a játékot tetszik nagyon.
Jó lenne magyarokkal gamelni vagy csak dumálni fent.
Az első EU szerveren vagyok a karim Getszhi nevezetű 10es assassin.
Írjatok rám vagy vegyetek fel nemtom h megy.
Örülnék a segítségnek. -
#18941 lvl 37 vagyok és idáig mindig 2 coin-t adott alkalmanként. -
#18940 Tuti ? Akkor a fizetős 4-et adna ? -
#18939 Sziasztok!
Ki szeretném próbálni a F2P AION-t, ezt a játékot még nem ismerem, de régen elég sokat wowoztam.
Melyik szerverre érdemes menni, melyik oldalra és melyik karaktert ajánljátok, amivel könnyű fejlődni és a pvp is élvezetes? -
#18938 Hajrá :D jöhetsz akkor velem duóban :D -
Spiny01 #18937 és és sosem kaptam kettőt!, kell egy kiskari!!! -
Spiny01 #18936 nekem má csak 1-t ad XDDD -
#18935 2-t ad -
Spiny01 #18934 szia!
Az kicsit túlzás hogy "fossa a coint" , de ha elő van hívva a pet ( folyamatosan)kb. óránként ad 1 Coint a szintednek megfelelő fajtából. Mindegyik petre érvényes. -
Mordelan #18933 Sziasztok! Kb. mennyi időbe telik amíg használhatom a migrált acc-ot? -
#18932 mindegy nem mindegyik lol -.- -
#18931 nézőpont kérdése, én kicsit máshogy látom de mindegyik, értem a nézőpontodat hiszen te ehhez szoktál hozzá, viszont neked is megellene értened például azt, hogy van aki máshoz van hozzá szokva így neki az a természetes (nem nem a rossz itemet vettem ki a fenris Q ból, hiszen az lehet sokminden miatt DE ezt a dolgot is csak a support tudja megoldani így természetes ha nekik írnak) (nem tudom a fenrist lehet e váltani mint a devonian settet? ez esetben felesleges lenne írni a supportnak ugye, rengeteg levél mínusz) a 2 ember foglalkozik a supportal megint csak nem mentség, tudták milyen roham lesz ill ha nem tudták most látják, vegyenek fel embert, van miből... (mostmár) DE ami a legfontosabb és még plusz ember sem kellene hozzá. NCSucksnál is volt autógenerálos mail aminél megadtad a kínod és az alapján szortíroztak ugye, hogy fontos, vagy sem a leveled, bár náluk úgy sem működött a support mert semmi sem volt fontos, de nem volt rossz ötlet. Ettöl független tökmindegy hisz ez változni kétlem hogy változna a közeljövőben, akinek sajnos gondja van, és a supportra támaszkodik, annak ezt lekell nyelnie, várnia kell és reménykednie. -
#18930 Alattad 5. post? -
#18929 Nem tudok játszani azt írja nincs kapcsolat a szerverrel. Másnak megy most?? -
#18928 Élmény lesz akkor a Weekly quest megcsinálása D: -
#18927 Pandamoniumban kapod a questet, a map sötétkék markerrel jelzi hogy hol van. -
#18926 cs.melyik pet az,mert nem találkoztam vele? -
Vicodine #18925 Az alap szolgáltatás az, hogy játszhatsz, illetve kommunikálni tudj a gmekkel.Minden egyéb extra, az hogy sokan hozzászoktak ahoz, hogy ki van nyalva a seggük, nem jelenti azt, hogy az a jellemzö. Amikkel eddig játszottam(nem csak ncs gamek), egyiknél sem volt a többség szerint kielégitö a support. Nem azt mondom, hogy nem hasznos dolog meg minden, de azért, ha csak 1-2 hét mulva reagálnak a problémára még nemfogok falnak szaladni, ez csak egy game. Ha havi dijas, és olyan problémám van, hogy konkréttan nemtudok játszani, akkor egyértelmü h a késlekedést kárpotolni kell, vagy azonnal cselekedni, ezzel eddig nem is volt baj ncnél sem, ezért vannak a supporton belül is különbözö prioritások. Kell a support cence, de ha lassan reagálnak, az nem azért van mert éppen az egész cég a mekiben ebédel...Ott akik vannak, fizetést vesznek fel, dolgoznak. Az, hogy te kivülröl azt veszed észre h lassan reagálnak le dolgokat vagy ugy látod szarnak mindenre nem jelenti azt h szar a supprot, csak esetleg nem a te álláspontodon vannak, ugyanis ök csak és kizárolag a pénzt látják a játékban, te meg a szorakozást. A support alap hogy van, de hogy milyen gyors és mennyire hatékony az már totál nézöpont kérdése, lehet ha lereagálják a leveledet 2 héten belül, ök ugy fogják érezni nagyon gyorsak voltak, mert az egész support témára van 3 emberük(ami kb realis is a 10en páras össz létszámot alapul véve), és naponta bemegy nekik mondjuk 1k levél, mert annyi a nyomi h a sok faszsággal amit játékon belül benéznek meg amugy is minden szarsággal megtalálják öket, ehez sok idö kell mindet feldolgozni értelmesen.Jelenleg egy igen kicsi brigád látja el GFnál az összes feladatot, és rohadt sokan kezdtek el aionozni, biztos h iszonyatosan el vannak havazva, de ki nem fossa le, nem kell fizetni érte és igy több ember jut rendes aionhoz szal még mindig ez a jobbik verzio. Vaze olyan dolgokkal képesek az emberek megtalálni a gmeket h az vmi förtelem, ilyen pl h fenris questben rossz fegyot vagy ruhát vesznek ki és cseréljék már ki, meg a rossz cuccok kivétele amugy is elég gyakori, és az ehez hasonlo faszságokkal mindel a staffot találják meg, amik elkerülhetöek lennének abban az esetben ha a playerek nemlennének nyomorékok