Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de jó hogy megint lesz sok magyar az ingyenes aionban, már hiányzanak az LFG trollok 😊
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
practitioner of the forbidden arts of death
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Fehér:legalább te ne legyél fasz..😄
ezt vagja valaki ?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
sõt, sztem rángernek tök fölösleges is lesz... crit/ma. és csöcskenõcs. hiába lesz kicsit több mr-je ha egyszerüen nem lesz elég ma-ja h eltalálja a szerencsés targetet
'ugyanis dpsböl ezer éve nemlehet megölni senkit, egyedül trappekkel meg taktikázva'
Miért te 1 silence effectel vagy 1 root effect fogsz megölni valakit ? Esetleg ráfordítod a kameranézetet és összeesik ?
Viable a dolog de nem így ahogyan azt te levezetted. eleve kell ehhez 2 armorset és 2 bow is, ami ugyebár 4-et jelent, külön stoneozva, 15+ra enchantolva és ott van eleve a megszerzése. Ha majd itt tartasz jó pár hétnyi farm után, beszélhetünk arról hogy milyen "kavicsok" legyenek a cuccodban, de elõször szerezd meg és húzd fel +10.re hidd el, fájni fog eléggé ez is. Azt mondanom sem kell hogy only PvE bow nem játszik, még ha a 30as PvP fabled bow-t is nézed.... hát.. sok szerencsét az AP farmhoz. PvP fegyver nélkül le is tehetsz a dologról, max a lvl 30as Eltnen jerkinben lévõ madarakat leszedheted. =)
Utolsó tanácsodra csak annyit, 1 jobb caster a 3classbõl resistelni fog(cleric+MR) és te semmit sem fogsz resistelni ha 1 kicsit is quality gearrõl beszélünk. Nem tudom miért kell retardáltságokkal erõlködni, de.. hajrá !
Elõretolt Helyõrség ? LOL !
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ó és majd elfelejtettem: lányok, akik játszanátok ezzel a játékkal, vagy csak a barátotok, férjetek, vagy nevezzétek aminek akarjátok beszélne rá higgyétek el vagyunk már jó páran, és szükség van rátok is!
Üdvözlettel: khm..Én, majd megismerjük egymást ha betoppansz"
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy esetleg nincs e valakinek véletlen egy teljesen fölösleges beta kulcsa?😊 Nem hagynám porosodni! 😄
Erdeklodnek, hogy lattok e fantaziat egy full MA/MR kovezett blaze trap agat vivo ijaszban? (plusz stigmak silence, sleep, BF, BoB, sleep-es GS, cuccok egyelore elder, de majd lassacskan javulnak)
Korabban masik agat tolva full attack/crit builddel abys set nelkul, nem voltak meggyozoek a sebzesek (mobra 6-7k kozott, gyengebb playere max 4k, abys set-esre 1.2-2.4k)
Vagyis nagyon remélem, én nem olvastam semmi ilyesmit 😊
ezt hol olvastad?
apropó nincs fölös kulcs vkinek XD ? Najó nem leszek pofátlan 😊
Azért kíváncsi vagyok h mennyi játékost sikerül vissza illetve átcsábítani az ncsoftnak ezzel az új "rendszerrel"
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
★ 汤姆 李
Nem tudom, hogy jön ide a lego, de ha már így említetted, az volt az egyik kedvenc gyerekkori játékom. Volt amikor fejbõl raktam ki a hónapokkal elõtte szétszedett mûvemet. 😛
És képzeld ismerem az options menüt, de nekem annyira szar volt az elsõ benyomásom az l2nél, hogy nem jutottam el odáig! töröltem. ennyi 😛
De ha nektek bejön akkor nyugodtan játszatok azzal, de engem nem fogtok meggyõzni arról, hogy az egy jó játék csak én vagyok a nyomi hozzá...
/OFF
Hogy on is legyek:
Van már valami infó az újonnan induló szerverek neveirõl?
Vagy csak az utolsó pillanatban tudjuk majd meg? 😄
Nekem régen megvolt eredetiben a játék,és most feltettem.Aztán belépésnél azt mondja fizessek.Akkor most,hogy lehet megnézni ebbe a F2P-be?
Köszi
Szokták mondani gyengébbek kedvéért Options menü stb. De neked nem érdemes.
Még egy érdekesség, az egérrel forgatható a kameraállás is...
White:vegyél 4ik kasztos buffot váosban,40k kb,és azzal ugy lehet darálni h fosod a szinteket,pár napnyi játékidöt toltam,és 76 vagyok,offhoz képest elég zsir😄 Napi questek is vannak késöbb meg minden
Vicodine:
Azért Aionban is voltak elég nagy csaták a fortokért, bár tény hogy elég laggos, de a hangulata azért megvolt. 😛
Viszont aion bétába elég jól állok, és tetszik is. komolyan már azt sajnálom hogy törlik a karit...
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
nem hiába van még mindig igencsak népes tábora