Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trololol

de jó hogy megint lesz sok magyar az ingyenes aionban, már hiányzanak az LFG trollok 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Nem is tudom hogyan várhatom el azt hogy az angol nyelvû combatsystemrõl szóló cikket el tudd olvasni és megérteni, mikor még a saját anyanyelvedet sem tudod használni :c Mellesleg felnõttként elég gáz ha ekkora terhet jelent a billentyûzetet nézned, lehet jót tenne ha kipróbálnád 😉 Mellesleg marhára remélem hogy pár ember megnézi in-game is amit te karattyolsz és nem csak pofázik, aztán rájönnek arra hogy mekkora gyökér vagy és hogy retardáltságot mondtál 😊 JAH BOCS neked nincsen havi 3000 forintod mint dolgozó felnõtt ember hogy eredetin játszhass :c Nah viszlát te senki ! 😊

uristen,eltudom képzelni mennyi idöt forditottál arra,h letudj irni pár szot helyesen😄 a világon az egyik legszánalmasabb dolga egy forumon valo beszélgetés során,ha vki a helyesirást emlegeti,ugyanis eleve oda sem nézek a billre amikor irok,illetve itt rohadtul nem számit,és az,h te minden egyes irásoddal csak tovább égeted magad,és egyre mélyebbre sülyedsz,és nemtudsz felfogni dolgokat amit más ir,ez nemhiszem h engem miösitene😄 Pubika😊 Ugy szeretem amikor vki rájön arra, h faszságokat beszélt, és szembesül azzal, h mekkora egy gyökér, akkor elkezd a helyesirástol kezdve az összes létezö dologgal dobálozni, és mellette még smylekkal vigyorog is azon h mekkora fasz,na az azért már tényleg szánalom😊tudnám ajánlani neked ezt itt: blabla
Ezt én sem bírom ne aggódj ! Csak kettõnk közül nem én vagyok az, aki 1.0-ban lefektetett ncsoft combatsystem tényeket és alapelveket szeretne megcáfolni.

Frosty01
plz hanyagoljuk a személyeskedést, kezd olyan korai lineage hangulatom lenni miközben olvasom a topikot <#wilting>

practitioner of the forbidden arts of death

Az a baj te kis senki hogy igazam van lépj be in-game és meglátod te 30 éves gyökér :C Egy probléma van csak, ennyi idõsen, mert ugyebár te nem vagy GYEREK illene tudnod fogalmazni és szöveget értelmezni, szóval azt az abszolút (AMI MELLESLEG HOSSZÚ Ú TE CSALÁDI APUKA) utalást nézd át még egyszer és tanulj meg helyesen írni. Tudod, ez a te korodban már egészen biztosan szégyennek minõsül. Nem tehetek róla hogy felnõttként szellemi fogyatékos vagy és az általános iskola 3. osztály szintû fogalmazási szintet sem ütöd meg. Ez FELNÕTTKÉNT biztosan szégyen 😊 De sajnos nem tud érdekelni a nyomorod, sõt, ami azt illeti nem is neked írtam válaszként vissza, de nembaj. Élj a troll álomvilágodban, csak gratulálni tudok hozzá!

Atya világ,a kis önérzetes 😄 Te valami hihetetlen nagy ember lehetsz,tök normálisan válaszoltam te meg felkapod a vizet, nem szégyen az ha fasz vagy valamihez,de akkor legalább ne kürtöld szét😊Olyan faszságokat szürtél le abbol amit irtam, h abszolut utalásom sem volt rá,de nem baj, ilyenek a gyerekek😊
Igen mondja Mr. LETUDOD RESTISTELNI A GLADIATOR BOUNDJÁT. élj csak álomvilágban idióta ! :c Te marhára érthetsz hozzá ezen kijelentésed alapján ezt egybõl leszûrtem :C Bár én megoldom magamtól is, megvagyok a marha nagy "segítséged" nélkül is, csak legalább másoknak ne adnád tovább az egyéni butaságaidat :c Az ember, aki damage nélkül ölt.. 😄 Btw ezt te vitának vetted? LOL !

SzirmosSzisza
Béta kliens jó lesz a véglegeshez.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Látom nagyon pro vagy rangerböl,szerintem hanyagoljuk is a vitát mert nemhiszem h ez az irásod után ellehetne hinni,h bármi rálátásod lenne a dolgokra😊
Fehér:legalább te ne legyél fasz..😄
AnarchoiD
Amikor a beta veget er , uj klienst kell majd letolteni ?

ezt vagja valaki ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Frosty01
ma/mr-el nem sokat fog érni akárki is <#idiota>

sõt, sztem rángernek tök fölösleges is lesz... crit/ma. és csöcskenõcs. hiába lesz kicsit több mr-je ha egyszerüen nem lesz elég ma-ja h eltalálja a szerencsés targetet

lololo mimimi ? lockdown ? az boundol, alapvetõen nem fogod nagyon ezt a skillt resistelni de mind1. ha pl. 1 padmarashka's bow és 1 brigade generalt összeraksz sem lesz 400 crited, 55 ékszerekkel, nemhogy 450 akkor hogyan beszélhetünk FULL MA/MR-rõl ha már az armorodba is crit kell ?

'ugyanis dpsböl ezer éve nemlehet megölni senkit, egyedül trappekkel meg taktikázva'

Miért te 1 silence effectel vagy 1 root effect fogsz megölni valakit ? Esetleg ráfordítod a kameranézetet és összeesik ?

Viable a dolog de nem így ahogyan azt te levezetted. eleve kell ehhez 2 armorset és 2 bow is, ami ugyebár 4-et jelent, külön stoneozva, 15+ra enchantolva és ott van eleve a megszerzése. Ha majd itt tartasz jó pár hétnyi farm után, beszélhetünk arról hogy milyen "kavicsok" legyenek a cuccodban, de elõször szerezd meg és húzd fel +10.re hidd el, fájni fog eléggé ez is. Azt mondanom sem kell hogy only PvE bow nem játszik, még ha a 30as PvP fabled bow-t is nézed.... hát.. sok szerencsét az AP farmhoz. PvP fegyver nélkül le is tehetsz a dologról, max a lvl 30as Eltnen jerkinben lévõ madarakat leszedheted. =)
Utolsó tanácsodra csak annyit, 1 jobb caster a 3classbõl resistelni fog(cleric+MR) és te semmit sem fogsz resistelni ha 1 kicsit is quality gearrõl beszélünk. Nem tudom miért kell retardáltságokkal erõlködni, de.. hajrá !

Egyedül az MR/MA rangernek van értelme majd ezentul, annyi h olyan 450 körüli crit meglegyen alapbol,h scrollozva meglegyen 600körüli, többi az mind MR MA, ugyanis dpsböl ezer éve nemlehet megölni senkit, egyedül trappekkel meg taktikázva, de ahoz nagyon kell az MA, h bejöjjenek a trappek, illetve sleep meg silence arrow.MR azért is jo, mert pl egy gladi nemfog tudni lerootolni meg lockdownolni stb...És jó cczéssel meglehet ölni,de ugyanez templar ellen is,bár az nehezebb téma sokkal.Amugy rangernek elkellene most már egy szájbakurt MA buff, mert vicces h egy maxos fegyoval is 1100körül van az alap, és az uj cucokban mindenkinek minimum 1600-1700 körül indul az MRje,kicsit gázos kezd lenni,bár majd igazán 3.0ban lesz az sajna,ott már tényleg mindenki atom MRben lesz,még egy plates is.De a lényeg,h ha van fasza geared,ugye vagy ecs vagy abyss,akkor azt pakold nyugodtan MR/MAra
Vertigo, nem.
Elõretolt Helyõrség ? LOL !

SzirmosSzisza
Nincs hivatalosan megjelenési dátum. Annyi volt, hogy 16-áig van béta, ezért sokan ezt gondolták, de bétát meghosszabbították 4 nappal.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

"Kedves leendõ Aion játékosok és régi, öreg daeváim, írhatnám, hogy gyertek a légiónkba, mert itt a cél egy baráti közösség létrehozása, közös játék céljából és pvpve-zünk együtt…blabla, de az olyan klasszikus és fáradt lenne. A cél persze valami hasonló. Minden légiós próbálkozás ezért indul, és hogy emellett olyan nagy klánt sikerüljön összehozni amivel egy fort elfoglalásakor büszkén gondolunk rá, hogy a várfalon a mi légiónk címere feszít. Csakhogy ez egy jövõkép egyenlõre, hisz ehhez ti is kelletek! Amennyiben idõt akartok fordítani a karakteretekre, a veletek játszó társaságra, összegyûjteni mindent amire egy jó karinak szüksége van egy jó kis csapatmunkához, akkor nálunk megteheted. Hogy mi lesz késõbb? A jó légió annak a függvénye hogy az elsõ 20—40fõ mennyire képes együtt lenni, beszélgetni, segíteni, kitartani jól érezni magát, humorral elviselni a másikat. Próbáljuk ki az Elõretolt Helyõrségben együtt. Jelentkezni lehet a következõ személyeknél: Vernios (Dorrak), Chamomile (Hellebora), Merlinke(Drbubu), Khynreen, Havvanna, Ayanel
Ó és majd elfelejtettem: lányok, akik játszanátok ezzel a játékkal, vagy csak a barátotok, férjetek, vagy nevezzétek aminek akarjátok beszélne rá higgyétek el vagyunk már jó páran, és szükség van rátok is!
Üdvözlettel: khm..Én, majd megismerjük egymást ha betoppansz"
Mi ez a 2 f2p aion ?! Egyik 20. másik. 16 ?!

http://feature.mmosite.com/upcoming_onlinegame/2012/index.shtmlfebruari mmo megjelenesi lista

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy esetleg nincs e valakinek véletlen egy teljesen fölösleges beta kulcsa?😊 Nem hagynám porosodni! 😄
Szevasztok!

Erdeklodnek, hogy lattok e fantaziat egy full MA/MR kovezett blaze trap agat vivo ijaszban? (plusz stigmak silence, sleep, BF, BoB, sleep-es GS, cuccok egyelore elder, de majd lassacskan javulnak)

Korabban masik agat tolva full attack/crit builddel abys set nelkul, nem voltak meggyozoek a sebzesek (mobra 6-7k kozott, gyengebb playere max 4k, abys set-esre 1.2-2.4k)
Frosty01
ncsoftnak sehogy, gameforge! mostantól õket lehet majd szidni <#gonosz1>

SZerintem ez csak egy kulcsszerzési csali volt 😊.
Vagyis nagyon remélem, én nem olvastam semmi ilyesmit 😊

26án indul???<#idiota>
ezt hol olvastad?
26án indul a f2p YEY .akinek van rá kulcsa az mákos .
apropó nincs fölös kulcs vkinek XD ? Najó nem leszek pofátlan 😊
Azért kíváncsi vagyok h mennyi játékost sikerül vissza illetve átcsábítani az ncsoftnak ezzel az új "rendszerrel"
speed01
Még 2 szint és lvl 40. aztán 20.-án acc törlés <#banplz>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Faki
Te szerintem az L1-et próbáltad, az volt felülnézetes.

SzirmosSzisza
Az angol Nexus lesz.

Semmi.Remélem pénteken azért meg fogjuk tudni..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

OFF
Nem tudom, hogy jön ide a lego, de ha már így említetted, az volt az egyik kedvenc gyerekkori játékom. Volt amikor fejbõl raktam ki a hónapokkal elõtte szétszedett mûvemet. 😛
És képzeld ismerem az options menüt, de nekem annyira szar volt az elsõ benyomásom az l2nél, hogy nem jutottam el odáig! töröltem. ennyi 😛
De ha nektek bejön akkor nyugodtan játszatok azzal, de engem nem fogtok meggyõzni arról, hogy az egy jó játék csak én vagyok a nyomi hozzá...
/OFF

Hogy on is legyek:
Van már valami infó az újonnan induló szerverek neveirõl?
Vagy csak az utolsó pillanatban tudjuk majd meg? 😄
Jah,itt meg is válaszoltad a dolgokat
fejnelkuli
Kösz!

Frosty01
most még béta van azt hiszem, a www.aionfreetoplay.com-on ki fogják írni amikor az élest beizzítják

fejnelkuli
Hát azt már vagy 2 hete megcsináltam.

Frosty01
master account > pipáld be h vigyék át az accod Gameforge-hez, és várj pár napot, amig beizzítják élesbe az EU-GF aiont. utánna F2P lesz ténylegesen.

fejnelkuli
Hali!
Nekem régen megvolt eredetiben a játék,és most feltettem.Aztán belépésnél azt mondja fizessek.Akkor most,hogy lehet megnézni ebbe a F2P-be?
Köszi

cece
Inkább menjél Mariozni ezek után. A legot azért nem ajánlom mert meghaladja a probléma megoldó képességeid. Igaz a 3 éves fiam minden további nélkül tudja egymásra építeni az elemeket...

Szokták mondani gyengébbek kedvéért Options menü stb. De neked nem érdemes.

Még egy érdekesség, az egérrel forgatható a kameraállás is...

Hát nem tudom akkor lehet mással játszottam vagy a beállítások voltak elbaszva, mert nekem felülnézetes volt és a wasd-re nem csinált semmit. 😄
Ugyanolyan a nézete mint mindegyik mmonak,az irányitást pedig lehet klikkeléssel is illetve WASDvel is,kine mi szimpi.
White:vegyél 4ik kasztos buffot váosban,40k kb,és azzal ugy lehet darálni h fosod a szinteket,pár napnyi játékidöt toltam,és 76 vagyok,offhoz képest elég zsir😄 Napi questek is vannak késöbb meg minden
Nekem se jött be az L2, bár én nem olyan rég próbáltam amikor ingyenessé vált, de nagyon gagyi volt, kattitással kellet mozgatni benne a karaktert meg felülnézetes volt, stb, kb 10 percig bírtam utána töröltem is le. 😄

Vicodine:

Azért Aionban is voltak elég nagy csaták a fortokért, bár tény hogy elég laggos, de a hangulata azért megvolt. 😛
Frosty01
az zsír, adhatnál tippet hogy hogy a rákba fejlõdhet ránger kari 45 után, miután kifújtak a noobhelper questek 😄

jah
Frosty01
innova?

telemachuson😊 amugy l2t azt a ruszkiknál
Frosty01
merre tologatod fincsike?

speed01
Aion best 😄

Mert mondjuk évekig letud ugy kötni,h más game kb eszedbe sem jut,pvp terén mérföldkö,mai napig etalonnak számit,elég régi,de még mindig jo kis grafja van,stb stb....Egy régi szép emlék:14 órán keresztül ment a csata azért, hogy egy bosshoz ki fog tudni bejutni, folyamatosan visszaverte az egyik ally a másikat,igen nehezen jutott dülöre a dolog,és végül is mi jutottunk be😊 Ez csak egyetlen kiemelt esemény volt,ami akkora izgalmat adott,mint még más game sosem,de a majdnem 4 év L2 során rengeteg hasonloban volt részem-részünk,rengeteg mmot kiprobáltam már,de még csak hasonlot sem tudott egyik sem nyujtani.Sokan azért szidták mert iszonyat sokat kellett benne grindelni,csak h az adta az egeszben az izgalmat,ugyanis folyamatosan ment a harc a jobb fejlodohelyekért.L2 az kurva jo,de mint minden azert 4 év alatt az is megunhato,bár mostanában is szoktam vele tolni heti pár orát😊
speed01
Én nem tudom, talán ha régen próbáltam volna jobb lett volna, de így aion után nem annyira jön be 😊
Viszont aion bétába elég jól állok, és tetszik is. komolyan már azt sajnálom hogy törlik a karit...

Frosty01
mert pár szinttel átgondoltabb és tartalmasabb mint pár "mai" darab 😊

nem hiába van még mindig igencsak népes tábora

speed01
Nem tudom miért isteníti mindenki az L2-t. szerintem még a mário is szebb és élvezetesebb mint az 😄