24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Mordelan
    http://aionstatus.com/
  • KaCsaxyz
    http://board.en.aionfreetoplay.com/index.php?page=Portal
    Minden kedden
  • getszhi
    Ahhhh...
    Lehet tudni meddig?
    Ilyen gyakran van?
  • Mordelan
    Karbantartás van.
  • getszhi
    Megint leálltak a szerverek? o.O
  • Frosty01
  • Mordelan
    Srácok! Két hete transzfereltem az NCSoft accomat, onnét sikeresen el is tünt. Azóta se email, se belépni nem nem tudok. Én rontottam el vmit, vagy legyek türelmes?
  • Shaenis
    Gyakorlatilag minden szerver tele van és mindenhol vannak magyarok is.
    Spatalos/elyos oldalon 4 nagyobb magyar légió van, összesen kb 150 aktív magyar játékos, már akikről tudok. :)
  • Vincentcloud
    Illetve még egy olyan kérdésem lenne hogy melyik szerverre érdemes Elyos oldalon menni, ahol bevesznek Aionban kezdő játékost.
  • Vincentcloud
    Nem vészes mert még csak 6-os szintű a warri, úgyhogy valószínű újrakezdem, köszönöm a választ.
  • Shaenis
    attól tartok hogy nem, biztos a youth hangstílust választottad a karakterkészítésnél azért nyög folyton. csak redesignnal lehet megváltoztatni
  • Vincentcloud
    Sziasztok!
    Lenne egy olyan kérdésem hogy be lehet valahogy állítani hogy warriornál az ütések hangjait lehessen hallani, de a karakter ne nyögjön egyfolytában?
  • Shaenis
    Siker, csak a launcher régiót kellett átállítani. :)
    Israphel/Elyos oldalon vagyok Vibrasphere néven, remélem majd összefutunk.
  • Shaenis
    Köszi szépen, sokat segítettél. Az na.aiononline.com/freetrial oldalról megcsináltam az új Aion NA game accountot, de a régi masteremhez regisztráltam be, ahonnan az Aion EU már eltünt mikor átvitték GF-hez (GW1 van még rajta). A launchert sem állítottam át, este kipróbálom.
  • Trollface
    + Ugye kell amcsi free trialt csinálnod. Amcsi ncsofton =új ncmaster acc.
    Remélem segítettem.
  • Trollface
    Nc launchert állítsd át North Americára ,mert alapból az EU-t keresi.
    File-Settings-Advanced-Region fül ott kell Nort Americára átállítani.
  • Frosty01
    nem volt régen sem ilyen. régen is két expertet lehetett kihozni > top expert title < . most is ze van, csak egyet vihetsz tovább masterre. ennyi
  • Vicodine
    Azért irtam, h régen az volt,nem kell az ironia vaze.Én probáltam anno 2öt expertre vinni,nemlehetett,h most igy van,akkor minden rendben semmi baj,csak igy tovább le se fosom,normális hangvételben irtam amiröl tudtam
  • Shaenis
    ha te mondod... neked mindig igazad van.

akkor nem értem, az én karim hogyan lehet expert kettőből, biztos hackeltem. A gameguide is hülye, mert ezt írják:

http://gameguide.na.aiononline.com/aion/Crafting

"- You can be an Expert in 2 Crafting Professions: After you have Mastered one profession, you can talk to the other crafting master that you would like to become an Expert in. You can then take the Expert Test for the second profession to reach level 5 and max the second craft out at 499.

- Crafting Mastery: In order to Master a Crafting Profession, you will need to take the Master Test for your professions and then pay the Crafting Master a fee to reach level 6, which allows you to max out your crafting skill at 549. You can only Master one crafting profession."

• Shaenis
    Trollface, van valami trükkje hogy tudjak csatlakozni az NA authorization szerverhez? Telepítettem az NA-t, de nem tudok belépni, olyan mintha az EU auth szervert keresné, vagy az NA auth felé IP block lenne.
  • Vicodine
    régen amikor nem volt master még,hanem expert volt a max,akkor is csak egyet lehetett "kimaxolni",ergo 1 expert volt...
  • Berin01
    A handit húzd fel 449 fölé akkor elvileg megkapod a másikkal az expert questet, addig elvileg nem adja oda, a másikkal, valami szint különbségnek kell lenni a 2 szakma között.
    (legalábbis ezt olvastam valahol, még kipróbálva nincs részemről.)
  • economics
    2 szakmám van össz vissz.A handi 435,az armoring 399.Az előquestet megcsináltam 18 pajzs matit kelett legyártani,az megvan és ott vége is lett,nem adta az utolsó questet ahol a worthy Durabe Orichalcum shild-et kellene legyártani.Nem is jelzi az Npc hogy feltudnám venni a következő küldit tőlle:/
    Nincs aktiv expert questem se.
  • Frosty01
    a work orderek között lesz az előquestje. vagy pedig van egy másik aktív expert quested.
  • economics
    és azt nem tudod véletlenül,hogy a 2. hogy tudom felhuzni expertre mert ahol tanulom,ott az npc nem adja a questet?!
  • Shaenis
    most is úgy van
    2 expert, 1 master
  • sanzik
    de régen ez nem úgy volt,hogy 2 szakmát lehetett expertre húzni?
  • Vicodine
    Egy kari egy expert
  • Naz
    Hello.Nexus Asmo oldalon van Magyar guild?Ha igen akkor kinél lehet jelentkezni vagy esetleg valami honlap ahol lehet?
  • economics
    Sziasztok
    Az lenne a kérdésem,hogy 2. szakmát hogy lehet expertre húzni?
    Jelenleg a Handicraftom 420 és az Armorsmithing 399,de nem találom a questet az armorhoz hogy fel tudjam húzni 400ra.
    Lehetséges hogy előbb a Handit ki kell tolnom 449-re,addig nem kapom meg a másikhoz a questet?
    Előre is köszi a választ
  • Vicodine
    De most mit kell lelöni a poént, lehet(tuti ) beszopták volna páran:) Pöcs
  • Frosty01
    ez még április elsejéhez mérten is túl nagy fasság volt
  • Vicodine
    Jövöhét keddtöl indul euban a 3.0 tesztek, egy héttel késöbb pedig feltolják élesbe.Nem is olyan rossz ez.Ja és szerdátol kapunk elég sok bonus ajándékot is, ahogy olvastam lesz ott plat medáltol kezdve major crownig minden, ugy látszik megcsapta valami a fiukat, mert még valami pvp eventet is terveznek nemsokára
  • D4v3
    Van, aki Spartalos-Asmodian oldalon játszik most? Kéne egy kis help gold pack ügyben. Ingame: Shokyu
  • Shaenis
    köszi. asszem akkor inkább chanterrel próbálkozom, ott nem annyira kritikus a ping, jó support chanterre meg szükség van mindig. úgyis csak az új területeket és instákat akarom megnézni, nem pvp hero akarok ott lenni.
  • Trollface
    Kb egyforma ping Isaphrelen kisebb picit 200-300ms átlagba nálam. Ely vagyok ,nem is ajánlom az asmot nagyon ely overpower van. Tiamat még lehet érdekes ,de nincs erőm a 12-es karim tovább húzni asmo oldalon.. Tempem van mind2 szerón.
    Nem tudom melyik dps kaszt élvezhető ilyen pingel.. Cleric számomra ki van zárva ,nem tudnék healelni ,oda jó ping kell. Latencyt használok azt csá ,ha nem úgy mész ,hogy isten akarsz lenni sztem még élvezheted is.
    Legalábbis nekem tetszik.
  • Shaenis
    Tervezi valaki, hogy április 11 után új karaktert indít az NA 3.0 f2p szervereken? Én csinálni fogok egy clericet, szeretném látni az új területeket addig is amíg EU-ban is kijön a patch.

Van valakinek tapasztalata arról, hogy mekkora a ping/lag NA szervereken, illetve hogy van-e olyan ami tőlünk érdemesebb használni? Arra gondolok hogy NA-n belül is vannak keleti meg nyugati parti szerverek, esetleg valamelyik gyorsabb innen európából mint a többi.
  • Hikoro
    Hikoro névvel megtaláltok Perentora szerveren Asmo oldalon. :)
  • Hikoro
    Most töltöm lefele a gamet, Asmodian oldalon szeretnék egy Gladiatort indítani. Remélem kedves emberek várnak majd reám. :D
  • Spiny01
    Oki, ahogy gondolod! Ha megunod az assát, akkor gyere át XD