Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am most 20-án ért véget a béta, majd valamikor indul az ingyenes nemsokára.
practitioner of the forbidden arts of death
igy elk.rni a balance-ot ebbe a jatekba, fizikai sebzos kasztokat akar ki is vehetnek... 😞
8 ev utan azt hiszem vegleg meguntam a Lineage 2-t es elkezdtem nezelodni, hogy mivel lehetne szorakozni a Diablo 3 megjeleneseig. Annak idejen tervbe volt veve az Aion es most latom, hogy ez is ingyenes lesz vagy mar lett. Ezzel kapcsolatban kerhetnek par infot? Mikortol az? Honnan lehet letolteni a klienst stb.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Immáron eladó lett az 5. accountom is ha esetleg érdekelne valakit akkor PM itt forumon.
A részletek :
Perento Elyos oldal
-Lv50 Ranger Gold gear fegyó Heart Shot ág kiszedve.
-Lv49 Spiritmaster Low gold Gear low Gold fegyó Pvp Stigma ágon Infernal Pain hiányzik még.
- Van nála 145 Milla Kinah potik Scrollok és egyéb apróságok.
Telemachus Asmo oldal :
Lv48 Sorcerer Gold fegyo Gold gear PvP Stigma ágon A flame Spray hiányzik.
-34Milla Kinah van nála
3-hónap volt be fizetve , jelenleg Március 10ig van befizetve.
További részletek annak akit érdekel.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Hivatalos dátum még nincs, de azt olvastam hogy csak február legvégére várhatók az éles szerverek... feb 26-29
Azt majd meglátjuk meddig pöcsölnek gameforgék...
Kérdésem lenne, hogy az rendben van, hogy 20-ig van beta, de az éles kezdésérõl van konkrét dátum??
Köszi
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
De amúgy kb 1 óra felhúzni a karit lvl 10-re, vagy még annyi se és akkor tuti megkapod a veterant. <#kacsint>#kacsint>
Az új üzemeltetõ, a Gameforge, azért indított beta-t, mert nem csupán annyi fog történni, hogy ingyenes lesz a játék. Ugye az account tipusokhoz való beállításokat tesztelni kell, az új item shopot, valamint amiért egyrészt költöznek a szerverek, másrészt újak indulnak, meg kell nézni hogy bírja a terhelést.
Inkább legyen beta, mint élesbe félóránként lelõjék a szervereket mert gond van...
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Mikor beírtam a keresõbe a megfelelõket, rengeted találatot dobott ki valami béta kulccsal kapcsolatba. Észrevettem, de elengedtem a "fülem" mellett, mivel már két éve a piacon van a játék. De most megerõsítetted ezt a bétakulcsos ökörséget, legalább ezt is tudom.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Segítsetek!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Storeból vásárolt coinos tárgyak, (pet, premium status) 20-án a karakterrel együtt is törlõdnek, vagy azok megmaradnak s kezdetét veszi az igazán nagy móka?
Ha tetszik 1 hónapot befizetsz és onnantól veteranként lehet nyomni. azzal ellehet lenni egy darabig.
bár lehet ez is olyan megszokott lesz idõ mulva mint a clothos cleric régen... ma már rettegett ellenfél <#idiota>#idiota>
gladit is láttam full MR-ben.
pvpben egy clericet aki MR-re pakolt nem nagyon lehet 1v1-ben megölni.
sinnel legalábbis tuti nem😊(más kaszt nevében nem tudok nyilatkozni )
rangernek is meg sinnek is nagyon hiányzik az ma boost.
egyiknek a csapda másiknak a runák miatt nagyon kellene de ha full MA-ra pakolsz nincs elég dps-ed , szóval arányt elkell találni szerintem.
Berin01:én tök nyugodt vagyok, csak röhögök az ilyen embereken😊 Amugy meg szerintem vagy nincsen rangere és azért nem látta át amit irtam, vagy csak egyszerüen más véleményen van, és ilyen primitiv modon reagálta le😊
Unknow:azt,h nincsen 3papirom havonta játékra azt csak ö találta ki vaze😄D Egy az,h évek ota(23 havi veteran rewardnál járok) fizetem aiont, (amikor infin toltam akkor volt h 2 honapig nem fizettem be), másik meg az,h persze senkire sem tartozik mennyit, de böségesen átlagon felül keresek, szal ez is csak egy fikcio volt részéröl, amivel szart dobál a másikra megalapozatlanul. Na de én részemröl be is fejeztem, tényleg nemfogok leereszkedni az ö szintjére, ennyi elég volt böven
Nem így nézet ki eredetibe itt valamiért összecsúszott nem is kicsit.
Szerver: Perento
Oldal: Asmo
Légió: Elõretolt Helyõrség
Akik fel vannak sorolva azokat elehet érni mint privátba mint levélbe játékon belül.
Most majd jönnek a private szerveres PROk és meg magyaráznak mindent.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
★ 汤姆 李
Ha klánt (légiót) hirdetsz, akkor azért egyértelmûbben fogalmazz, mert így nekem se a légió neve nem jött le biztosan, az elõretolt helyõrség lenne az? , se az hogy hol lehet jelentkezni, oké hogy felsoroltál egy csomó embert, de hogy hol lehet elérni õket, az nem derül ki. 😄
Ami most elég nagy gáz, mert van egy béta szerver is, meg még a régi aion szerverek is mennek.
A másik dolog meg hogy ha ilyen hosszan írsz, akkor kicsit tagoljad szét a szöveget és a fontosabb információkat vedd külön, hogy ne folyjon össze a szöveg többi részével.
Szóval no offense de ez a toborzószöveg amit írtál elég átláthatatlan.
Beato neked milyen karid van csak kivi lennék rá ?
Mi? Hogy Ön birtokol egy teljesen fölösleges beta kulcsot, és egyszerûen púp a hátán?
Megvan a -->megoldás<--!
Nincs más dolga, mint hogy írjon egy privát üzenetet 'mörájó'-nak, és az üzenet tartalmazza a beta kulcsot, és megszabadul a tehertõl!
Csupán egyetlen egy kulcsra lenne szükségem, szíves örömest kipróbálnám a játékot 😄 Ha esetleg valaki polcán porosodik egy beta kulcs, ne habozzon! 😄