Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon szépen le van írva itt minden és innen is lehet letölteni. http://www.aionfreetoplay.com/website/

Am most 20-án ért véget a béta, majd valamikor indul az ingyenes nemsokára.

Frosty01
csinálj két bowot, az egyik melee ellen, a másik caster ellen, tedd a fegyóváltót gyorsan elérhetõ helyre, és máris jobban érezheted magad <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

...ugy nez ki valami varazsranger-t kell csinalnom, hogy veresnykepes maradjon a kari, tiszta skizofrennek erzem magam (kovezes vsz picike crit mellett foleg MACC lesz, illetve nemi MB, viszont aby ij melle a ruhak nagyresze vsz cloth lesz bor helyett, es az ekszerek maradnak vsz crit alapu abyk)

igy elk.rni a balance-ot ebbe a jatekba, fizikai sebzos kasztokat akar ki is vehetnek... 😞
Mydgard
Hali!

8 ev utan azt hiszem vegleg meguntam a Lineage 2-t es elkezdtem nezelodni, hogy mivel lehetne szorakozni a Diablo 3 megjeleneseig. Annak idejen tervbe volt veve az Aion es most latom, hogy ez is ingyenes lesz vagy mar lett. Ezzel kapcsolatban kerhetnek par infot? Mikortol az? Honnan lehet letolteni a klienst stb.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

AngelSpit

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

SzirmosSzisza
28-án jön nagy valószínûséggel a játék (mondjuk a honlap már most nem jön be 😄)

szórsz: #1, #2

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

hmm és az AngelSpit-ben vagy? vagy van más magyar légió is ott a volt pwncorn-osokon kívül? én valkan maffiaban nyomom ott legalább van élet

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Belton
Hali.

Immáron eladó lett az 5. accountom is ha esetleg érdekelne valakit akkor PM itt forumon.

A részletek :
Perento Elyos oldal
-Lv50 Ranger Gold gear fegyó Heart Shot ág kiszedve.
-Lv49 Spiritmaster Low gold Gear low Gold fegyó Pvp Stigma ágon Infernal Pain hiányzik még.
- Van nála 145 Milla Kinah potik Scrollok és egyéb apróságok.
Telemachus Asmo oldal :
Lv48 Sorcerer Gold fegyo Gold gear PvP Stigma ágon A flame Spray hiányzik.
-34Milla Kinah van nála
3-hónap volt be fizetve , jelenleg Március 10ig van befizetve.
További részletek annak akit érdekel.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

engedve a tomeg nyomasanak, elkezdtem a Perenton karit tolni, de nallam egyszeruen jatszhatatlan a szero. iszonyat mod laggol. ugyhogy maradok ott ahol voltam. Telemachus.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Szia

Hivatalos dátum még nincs, de azt olvastam hogy csak február legvégére várhatók az éles szerverek... feb 26-29

Azt majd meglátjuk meddig pöcsölnek gameforgék...
Sziasztok

Kérdésem lenne, hogy az rendben van, hogy 20-ig van beta, de az éles kezdésérõl van konkrét dátum??

Köszi
Így van....mivel a betahoz kell ez a béta kulcs..de élesben mar minden képpen játszhatsz...azt nem tudom, hogy ha mar volt fizetõs accod akk milyen accountal fogsz tovabb jatszani..de sztem veterannal. Az oldalon fenn van minden ezzel kapcsolatban. 😄
Titan
Ha jól értem, akkor ha az ncsoft accountot transferáltam át a Gameforge-hoz, az nem jelenti azt, hogy a beta-ban játszhat az ember? Majd csak az élesben?

SzirmosSzisza
Azért volt béta, hogy leteszteljék a starter packot. Fórumon nagyon sokan sírtak, hogy túl szigorú aztán lehet majd enyhítenek rajta.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Na erre én se tudom a pontos választ mert mindenhol mást írnak.
De amúgy kb 1 óra felhúzni a karit lvl 10-re, vagy még annyi se és akkor tuti megkapod a veterant. <#kacsint>
Ez a baj,h ujak indulnak...Elöbb a régieket töltenék fel...
Balintrial
hogy megkapjam a veterant, elég csak beregelni béta kulcsal, vagy föl is kell húzni egy karaktert 10-esre?
bujcsik555
Elõször is, ehhez az NCsoftnak már nem sok köze van.
Az új üzemeltetõ, a Gameforge, azért indított beta-t, mert nem csupán annyi fog történni, hogy ingyenes lesz a játék. Ugye az account tipusokhoz való beállításokat tesztelni kell, az új item shopot, valamint amiért egyrészt költöznek a szerverek, másrészt újak indulnak, meg kell nézni hogy bírja a terhelést.
Inkább legyen beta, mint élesbe félóránként lelõjék a szervereket mert gond van...

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Utána olvastam, de nem akartam elhinni. Minek ehhez béta? Komolyan mondom az ncsoft elmehet a picsába. A játék már ezer éve megjelent. Most csak annyi, hogy free lesz. Érdekes módon sem a LoTRO, sem a Warhammer Online, sem a Conan nem igényelt ekkroa cécót, mint ez a szar.

Mikor beírtam a keresõbe a megfelelõket, rengeted találatot dobott ki valami béta kulccsal kapcsolatba. Észrevettem, de elengedtem a "fülem" mellett, mivel már két éve a piacon van a játék. De most megerõsítetted ezt a bétakulcsos ökörséget, legalább ezt is tudom.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Had kérdezzem má, hogy béta kulcsal regisztráltál vagy anélkül? Mert elég sok embernek megy amint látod...Ha nincs bétakulcsod akko holnap ha minden igaz ma kiprobalhatod ha elérhetõk lesznek a szerverek..de ménem olvasgatsz egy kicsit utanna?
Titan
Nekem is hasonló a gondom...Tegnap az Ncsoftról áthúztam a régi fizetett accom a Gameforge-ra és szintén nem létezõ accountra hivatkozik..😞

Ja tudtommal ingyenes a játék, idén februártól elsõnek Európában. Febr 1 elmúlt, Európában vagyok, szóval nem értem.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Sziasztok. Feltelepítettem az aiont (NCSoft launcheren keresztül), regisztráltam egy accountot, de nem enged be. Hibaüzenet lényege, hogy vagy a név vagy a jelszó inkorrekt (holott nem az).

Segítsetek!

SzirmosSzisza
Miért maradnának meg ? lol 😄

tarti19
Hali.
Storeból vásárolt coinos tárgyak, (pet, premium status) 20-án a karakterrel együtt is törlõdnek, vagy azok megmaradnak s kezdetét veszi az igazán nagy móka?

Az önmagában eléggé karcsu, ha nem tudsz silencet meg sleepet rendesen használni. Bár most kapunk egy eléggé fasza skillt, ami arrol szol h 5secig minden trapet instant letudunk tenni,2perc cdvel
Frosty01
a trapeknek már módosítva van így is, ugyhogy csak psszt... rohadt mau nukerek 😄

Finyak nem tanulmányoztam a 3.0 mert még sajnos közelbe sincs de ha így lesz én részemrõl fogok örülni😊)
sajnos starter-rel nem tudsz brokert se használni szóval az tényleg csak arra jó hogy megnézd tetszik e a game.
Ha tetszik 1 hónapot befizetsz és onnantól veteranként lehet nyomni. azzal ellehet lenni egy darabig.
SzirmosSzisza
Ha nem akarsz nyersanyagokat gyûjtögetni, akkor semmi baj nincs a Starter státusszal. Ha meg igen, akkor szoppancs 😄

Hali! 😊 Mi a vélemény a F2P-rõl? 😄 Valami típ, épp most kezdeném el a gamet? 😊
Frosty01
na ja... gladi chain setben full mr-el +15 baka póllal, kurva vicces látvány DE. úgy osztja a magekat hogy öröm nézni 😄 mondjuk fogalmam sincs mit kezd egy másik melee dpsel, de öröm nézni ahogy összecsomizza a klottyosakat...

bár lehet ez is olyan megszokott lesz idõ mulva mint a clothos cleric régen... ma már rettegett ellenfél <#idiota>

Akkor nézd meg a 3.0as patch notest, az assaknak szinte mindegyik magices skillje kap plussz MA boostot, ott van az 1 perces transformja,ami ad plussz 200 vagy 250 nemtudom már mennyi MAit, illetve az oat of accuracynek a cdjet is lecsökkentették, ami ugye megint csak nem keveset ad, szal assáknak panaszuk nem lehet. De sajna rangernek is kellene MA boost, nemértem miért nem adnak neki, ez az 1100as alap MA eléggé fos most már, na de aggodalomra semmi ok, majd 8.1234324re talán..😄
jelenleg MA MR párbaj van ténylegesen aionban.

gladit is láttam full MR-ben.

pvpben egy clericet aki MR-re pakolt nem nagyon lehet 1v1-ben megölni.
sinnel legalábbis tuti nem😊(más kaszt nevében nem tudok nyilatkozni )

rangernek is meg sinnek is nagyon hiányzik az ma boost.
egyiknek a csapda másiknak a runák miatt nagyon kellene de ha full MA-ra pakolsz nincs elég dps-ed , szóval arányt elkell találni szerintem.

Ergo semmi rálátásod sincsen, hiszen ha mást nem is veszünk alapul, csak egy dolgot, h azota kb minden tekintetben minden class megváltozott😊Eleinte elég volt rangernek critre pakolni meg attackra..na hát ma ez már abszolut nem igy van😊
Szerintem mindketten marhaságot beszéltek. 😊 Mondom ezt gladiátorként és kb. megjelenéstõl számítva 5 hónapig toltam. 😊
Végre van egy kis élet a fórumon. Mondjuk nem ilyen forma életre gondoltam, de ez van. Legalább lehet olvasni néhány okosságot 😊

Egy sort csak félig sikerült kitörölnöm amikor irtam, bár szerintem észrevehetö😊
Na látod az ehez hasonlo totálisan gázos felfogás és beszolások miatt nemszeretek gyerekekkel vitázni,mert sajnos nincsen elég inteligencájuk egy ilyen vitához(tisztelet a kivételnek,de ettöl igen messze állsz).Az a baj,h egyszerüen nem érzed azt,h megprobálsz komoly hangvételben szidni vkit, de annyira ovis beszolásaid vannak, és még röhögsz is magadon, h az félelmetes,komolyan mondom ritka kis paraszt gyerek vagy,azt hiszed beszolsz egy nagyot,mert irtál pár kommentel lejebb olyan faszságokat,h egy normál ember minden szál haja égnek áll,és szerintem te magad sem birod ki röhögés nélkül visszaolvasva(ilyen szánalom kacaj az inkább),és akkor mindenki továbbsiklik a nyomorultságod felett?😄 De legjobban azt szeretem, amikor minden kommentedben kitalálsz vmi kis faszságot, azt ugy elöadod, mintha tényleg ugy lenne, vagy lenne vmi kis apro köze a valosághoz, azt körbeirod(a nagy semmit,csak fikciokrol beszélsz),és még rohogsz is rajta😄 Igazábol nem azzal van a bajom, h osztod beszoltál, folyamatosan találkozni ilyen kis gennygomboc senkikkel, hanem az a baj veled, h egy olyan dolog miatt kezdted el az egész faszságot, amire egy normális ember ugy reagált volna,h "Te figyi, ez szerintem nem igy meg ugy van,hanem emigy meg amugy, mert szerintem ez meg az máshogy van....blablabla.." De nem, te egyböl érvelés helyett megmutatod mindenki számára aki olvassa itt a forumot, h mekkora kis csira vagy, és küzdesz azért, h itt senki se álljon le veled dumálni a késöbbiekben, mert egy fasszal senki sem szeret beszélgetni.
Berin01:én tök nyugodt vagyok, csak röhögök az ilyen embereken😊 Amugy meg szerintem vagy nincsen rangere és azért nem látta át amit irtam, vagy csak egyszerüen más véleményen van, és ilyen primitiv modon reagálta le😊
Unknow:azt,h nincsen 3papirom havonta játékra azt csak ö találta ki vaze😄D Egy az,h évek ota(23 havi veteran rewardnál járok) fizetem aiont, (amikor infin toltam akkor volt h 2 honapig nem fizettem be), másik meg az,h persze senkire sem tartozik mennyit, de böségesen átlagon felül keresek, szal ez is csak egy fikcio volt részéröl, amivel szart dobál a másikra megalapozatlanul. Na de én részemröl be is fejeztem, tényleg nemfogok leereszkedni az ö szintjére, ennyi elég volt böven
Nem veszem támadásnak teljesen jogos a dolog.

Nem így nézet ki eredetibe itt valamiért összecsúszott nem is kicsit.

Szerver: Perento
Oldal: Asmo
Légió: Elõretolt Helyõrség
Akik fel vannak sorolva azokat elehet érni mint privátba mint levélbe játékon belül.
Frosty01

oh god, no! why?

Belton
Weheheh be indult a freee tu pléy élet a forumon <#idiota>
Most majd jönnek a private szerveres PROk és meg magyaráznak mindent.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Ha jól tudom Perenton vannak Elyos

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ezt most ne vedd kötekedésnek, inkább csak tanácsnak, aztán hogy megfogadod-e az a te dolgod.
Ha klánt (légiót) hirdetsz, akkor azért egyértelmûbben fogalmazz, mert így nekem se a légió neve nem jött le biztosan, az elõretolt helyõrség lenne az? , se az hogy hol lehet jelentkezni, oké hogy felsoroltál egy csomó embert, de hogy hol lehet elérni õket, az nem derül ki. 😄
Ami most elég nagy gáz, mert van egy béta szerver is, meg még a régi aion szerverek is mennek.

A másik dolog meg hogy ha ilyen hosszan írsz, akkor kicsit tagoljad szét a szöveget és a fontosabb információkat vedd külön, hogy ne folyjon össze a szöveg többi részével.

Szóval no offense de ez a toborzószöveg amit írtál elég átláthatatlan.
Koszi a valaszt, ido kozben meg picit kulturalodtam es valoszinuleg az lesz, hogy elfelejtem a MR-t (leven olyan keves az alapertekem, hogy meg fullMR-vel sem lennek versenykepest a tobbi kaszttal), szoval MA build lesz a megoldas, megpedig ugy, hogy a netto critem meglegyen legalabb ugy 380 korul (bufokkal, scrollkkal igy eleg lazan elerheto a 450-500-as ertek), a fennmarado reszt pedig MA-val toltom ki (esetleg, ha nem toltom ki az egeszet akkor HP+95 vagy Attack+5 -okkel kiegeszitem)
jelenleg aki nem tud betaba menni, trialt akkor is tudja nyomni kiprobálásra tökéletes😊
Finyak nyugalom😊

Beato neked milyen karid van csak kivi lennék rá ?
Béta kulcs nélkül is ki tudod pbni a játékot és starter módban fogsz jatszani, utánna pedig megveheted ha tetszik...
~Helló Emberek!~
Mi? Hogy Ön birtokol egy teljesen fölösleges beta kulcsot, és egyszerûen púp a hátán?
Megvan a -->megoldás<--!
Nincs más dolga, mint hogy írjon egy privát üzenetet 'mörájó'-nak, és az üzenet tartalmazza a beta kulcsot, és megszabadul a tehertõl!
Csupán egyetlen egy kulcsra lenne szükségem, szíves örömest kipróbálnám a játékot 😄 Ha esetleg valaki polcán porosodik egy beta kulcs, ne habozzon! 😄
Unknow
Ugye tudod,hogy egyelõre nincs olyan,hogy "Aionológus" és valószínûleg nem mindenki néz utána több éves cikkeknek és egyebek? Egyébként elég gáz,hogy valakit azért cseszegetsz mert lehet,hogy másra is el tudja költeni azt a 3000Ft-ot egy havi Aionon kívül is 😄 Néha meginog a hitem a mai fiatalokban 😛