24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#19084 tök random, de igy kb a sárgákat +20as kaviccsal érdemes, a narancsot +25el, meg van aki esküszik a rásegítőre... nekem nem jött be. -
#19083 Ja igen..
A cuccok fel plusszolásához van valami okosság?
Mekkora kővel érdemes? Mennyit lehet pakolni egymás után folyamatosan? Vagy tök random,hogy mikor törik bele? Ki hogy szokta? -
#19082 Amúgy csak megvettem a 46-os sárga platinum coinos set-et.
Raktam rá másik skint befestve,tele hp kővel mindent, plusz godestone.
Most tetszek magamnak
Nem volt olcsó,de én nem tudom kivárni mire sr-be kipotyog egy set nekem.
Ha kell valakinek segítség Spataloson elyos oldalon 46 clerictől,akkor keressetek nyugodtan. Tanti néven futok :) -
#19081 minden dye és petal más színű. a dyeok közül a true black, red, white ami ér valamit, és azok szépek is -
#19080 a petal meg az ugyanolyan színű dye között mi a különbség?
mert átfestettem mindent, 1-et red dye-al a többit petal-al amitől szintén vörös lesz,de nem látok különbséget
vagy szarul van a monitorom kalibrálva?
egyedüli különbség,h a dye több millió volt a petal meg 100ezer :/ -
#19079 hülyeség :D
az alsó fegyver plusszolása elveszik, sőt még ha godstone van benne az is!
a manastonek megmaradnak -
#19078 Még egy kis segítség hozzá. ha kombinálod a fegyót az alsó fegyver ami ugye el fog tünni na azt rakd tele mannastone-okkal és plusszold fel a maximumra ugy rakd be a kombinálásba. majd ha kész a kombinálás az uj fegyvert ismét kezd el plusszolni. Így lehet a legerősebb fegyót összehozni. -
#19077 Tessék -
#19076 sziasztok.nézegettem más playerek fegyvereit és azt látom az alján irva egyeseknél,hogy combined item.lehet combinálni a fegyvereket?ezt hogyan hol?milyen feltételekkel?kösz -
Vicodine #19075 Ha van valakinek telemacso szeron asmo oldalon egy jol gearelt templajra vagy gladija és el is adja azt akkor küldjön már rám üzit megegyezhetünk -
#19074 gyere telemachusra, asmodian oldalon sok lelkes veled 'egykorú' játékos meg nagy légió van. ely oldalon is van pár légió, spataloson is sok a magyar, meg perenton.
nexuson nem tudom mennyien élték túl -
#19073 köszi a választ!
ezt sose találtam volna ki :)
-
Bandeeka #19072 Hali!
Most tervezem hogy elkezdek AIon-ozni melyik szerverre érdemes menni ahol magyar játékosokkal találkozok?
Üdv
-
#19071 Na most minden jó, 19069es kérdésre érdekelne még továbbra is válasz, illetve melyik szerveren van sok magyar?(asmo oldal) -
#19070 Nagy nehezen feltelepült, most meg valami errort ír ki, ha elindítom.
[Update error]
E02024
PFP_RF_032_4
NCLauncher.exe -
#19069 Egyébként ha veszek 1 hónap goldot, akkor utána örökre veterán leszek?
#19067-re még mindig választ várok. -
Shaenis #19068 Látom még nem kaptál értelmes választ. Azok csakugyan nem tradelhető itemek, miután egy karakter felvette. Azonban van egy bug, ha a bossban hagyják a cuccot és megvárják hogy leteljen az idő amiután automatikusan ffa lesz a loot, akkor bárki akit behívnak a groupba oda tud menni és felvenni. A loot rightot (lootolás jogát) adják el neked, orba szájba mennek az ilyen hirdetések BT-ből és Udasból többnyire. -
#19067 Leszedtem a telepítőjét, telepítés végén removing backup filesnál megáll az egész, feldobja a Game Launcher V3 telepítőjét, de azt meg nem lehet telepíteni amíg a másik nem végez, ebben az esetben mit lehet tenni? -
#19066 minden önfényezés nélkül de nagyon jó cleric vagyok,megy a party heal is...
nagyon idióta groupnak kell lenni ahhoz,hogy meghaljunk :))
ezt abból gondolom,hogy állandóan megdicsérnek
tegnap is behúztak annyi mobot,hogy a csávó már be is írta,hogy ennyi volt meghalunk...de senki nem halt abban a körben :)
szóval jó az az instas set megnéztem,de hányszor kell oda elmennem mire kiesik az egész set? kinövöm mire meglesz belőle minden darab,nem ?
-
#19065 Bocs a Dupláért , de az accon van még egy Ranger is miragent setben + mira bowal.
Bocs mégegyszer :/ -
#19064 Jah Eladó Acc:
Templar: 55
SW set +5+8
SW Greatsword +10 + Para GS
SW Shield
Sw 1H sword
Pve arena ET Greatsword /elfelejtettem nevét/
+Full ET ekszer set
Mind2 stigma build kiszedve.
Cleric: 55
Full SW szintén + Minden kiegészítő is ET /pve/
Mache-ban 4k General gs
Mind2 stigma build kiszedve.
Gladi 55
50E pvp set
Triroan (extend) Pole
PVE +10 GS
Az accon van még 3 darab 50+ karakter nem jelentős gearban és pár100 milla.
A karaktereknél felsorolt cuccok azok amik rajtuk vannak . Ezenkívül lehet náluk egyéb set és fegyver is persze .
Ja és pls csak akkor írj ha komolyan érdekel . Köszönöm . -
#19063 meglepően sokan :D -
#19062 Jar meg valaki SRbe ?:) -
#19061 inkább akkor instázd ki a steel rake sárga szettet :)
44es, és set bónuszt is kapsz hozzá, és szebb is jobb is mint a coinos/gyártott, ráadásul bele is rázódsz a partyhealbe -
Vicodine #19060 ezt nézd meg nekem igy mutatja,gondolom nem vagyok vele egyedül -
#19059 lvl46-os cleric vagyok most a 38 expert chain gyártós sett van rajtam
kérdés,hogy érdemes a platinum coin-os arany settet meg mace-t és pajzsot megvennem vagy van könnyebben megszerezhető hasonló cucc?
(heal-re gyúrok inkább)
egyedül az 40-es arany abyss-os cipőt tartanám meg magamon
Kb 1700 platinum coin kéne hozzá
Árfolyamtól függően 55-60 mill-be kerülne ez nekem (mondjuk ez nem gond)
Abyssos cucc nagyon jó lenne de képtelen vagyok összeszedni annyi abyss pontot. -
#19058 -
#19057 [img]http://kephost.hu/image-7AC7_4F7FE065.jpg[/img][/url]]kép -
#19056 -
#19055 ha sikerül belinkelnem itt a belogolás kép.[img]http://kephost.hu/image-7AC7_4F7FE065.jpg[/img][/url]]LOG -
Vicodine #19054 Tudom tudom, gameforge soron kivül ugy döntött h neked nem fogják kiirni..:D Max ugy van beállitva a chated h nem látsz ilyen rendszerüziket vagy nemtudom, de az biztos senkivel nem kivételez a rendszer -
#19053 hát hiába állítod hogy kiírja neked.mert nekem a chatba belogoláskor soha sem írta -
Vicodine #19052 A rendszer nem tesz különbséget senki közt, mindenkinek kiirja, vagy te nem aionnal tolod?:D
sanzik:azokat remodelként árulják,csak a skint -
#19051 köszi
és az hogy van,hogy állandóan olyan cuccokat linkelnek be árulni amikre rá van írva,hogy nem trade-elhető? van valami okosság vagy az ilyet ,hogy lehet eladni? -
#19050 ami a gold pack előtt voltál -
#19049 gold pack lejárta után veterán statusba kerül az ember vagy vissza starterbe? -
#19048 nekem a launcher a 32 bitest indítja sajna
-
#19047 kösz.de nekem nem írja,ezért kérdeztem. -
Vicodine #19046 Amikor belogolsz kiirja a chet ablakba h mennyi idö van még a packbol.A 64bites verziot meg nemtudom miért kellene külön beállitani, nekem is az van és nem kellett... -
#19045 még annyi lenne a kérdés,hogy hol lehet megnézni az aktuális account állapotot.gondolok itt pl mikor jár le a gold acc.
kösz