Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a baja, hogy még nem indult el a f2p, csak 28án indul. 😛

Muldr:
Szerintem a régi ncsoftos kliens is jó lesz, betánál is volt olyan lehetõség, hogy a régi klienst átmásolja és utána csak minimálisat dolgot töltött le.
AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Leszedtem az advance downloaddal a játékot és felraktam, de indításnál mikor bejön a login képernyõ nem lehet sehova klikkelni se a loginra se az optionsra se semmire. Mibaja?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

A regi NCsoftos kliens jo lesz, vagy uj gameforgesat kell tolteni?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Szia 😄 amúgy én nem "herion" vagyok, hanem a másik vezetõ a stormból, de attól függetlenül sejtem ki vagy 😛
jah már tûkön ülve várjuk a startot, nem értem miért kellet nekik 1 hét hozzá, de mindegy majd találkozunk ha indul. <#wave>
Ja én is várom már. Azon leszek ,hogy aktívabb toborzást folytassunk ,mondjuk sajnos offi nem vagyok ,de azon leszek vmit összehozzak.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Amúgy csá ,az lfg sztár vagyok (nevet nem mondok ,mert lelopolják) remélem még beugrik <#hehe>,megvagytok? Gondolom izzítjátok már a gépeket. Majd tali élesen sztem maradok ami voltam csak más kaszt ,de nem tudom ha foglalt lesz a név más leszek.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Belton
Kari az 100% hogy Gladi lesz , Minden karim volt mar 50+.. Jelenleg SM ill rAngerem van 50 es de annó a gladi nagyon bejött igaz régebbi verziókba játszottam vele , de most ujjra elõszedem 😊 Kari név az még odébb van mert lehet foglalt lesz <#schmoll2>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Mi oldalunk: http://toxic.ucoz.hu/

Nem teljesen más
Amúgy a halhatatlanok, csak a bétanevünk volt, a végleges név: the strom legion vagy rövidítve storm, ahogy tetszik.

Ha esetleg érdekel, bõvebb infot a weboldalunkon találhatsz: http://storm.getforum.net/

PVP klán. Itt is hirdette a Herion ,ismerem bétából (haver listámon voltI) õk más stílus Toxic meg vegyes. MViszont nem csak ez a két klán volt /lesz ,sajnos már bétán kezdtek szétforgácsolódni a magyarok.

Akkor majd mondjad a neved mi leszel bár sztem lesz recruitunk tartva lfgn már elsõ naptól. Toxic ofc majd megkérdezem a vezéreket ,mondjuk most kicsit elvagyok vágva tõlük ,de majd lesz ez másképp (ott a klán fórum ,de én jobban szeretek ingame rendezkedni) . Mondjuk a név nem tetszik ,de hát ez van,nekem asmo tetszik jobban ,de a klán parancsol meg régi spanom is ott lesz meg az unokaöccsei szal ely. Meglátom v temp v ranger v vmi. Nem tudom mi legyek. <#fejvakaras>

Belton
Halhatatlanok Mint lineage 2 offmod clan ? vagy ez valami más ?

Belton
Elyos 😊 Az elsõ 2 accom volt asmo , az ucsó 3 Only Elyos .
Nekem az bejövõsebb.

Melyik oldal? Ely oldalon lesz a Toxic meg Halhatatlanok ( Sorm) vagy mi. Asmo oldalt nem tudom.

Belton
Ha lesz a gameforge ujj serverén valami aktívabb magyar légió akkor igényt tartanék egy invre majd. <#whatever>

Belton
"3.0 is coming to Europe"
Imádom az ilyen kijelentéseket <#wow3>

http://www.aionfreetoplay.com/website/news/releasedate

3.0= tavasz ,de tavasz lehet május is szal nem tudni,gondolom el kellett hinteni ,mert az EU playerbase idegrohamba van már 1-2 napja USA Truly-ftp miatt.Na meglátjuk mi lesz. Remélem piaci verseny lesz a két cég közt.

SzirmosSzisza
Igen, Koreára gondoltam ...
(mivel te is arról beszéltél 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Frosty01
sztem a koreaira gondolt 😊

practitioner of the forbidden arts of death

Nem mondtál faszságot, mert ingyenes is lesz, meg 3.0 is lesz 😊
Hohoo mi van itt....hát elolvastam miket irtatok..én nem tudom milyen ping lesz azon az usa szervereken de azt tudom, ha az eus szerokon a jelenlegi starter acc-nak a fele jogával élhetnék csak, akkor is azon jatszanek, mint hogy idegbeteg legyek a lagg miatt...könyebb elviselni, hogy igyen jatszom bizonyos megkötések mellet..de hogy ingyen jatszom és egy skillt nem tudok idõben elnyomni..stb és idegroncs leszek!..az azé elég gáz..
Nekem korrektnek tûnik a veterán...(ingyen van)..ma pedig má nem sok dolog az, ami ingyen van! 😄
Belton
<#eplus2>

Nuclearity
3.0 volt tervben régota, szerintem most gondolkodnak valami videon mint a vision trailer hogy a köv évben mit valositsanak meg. 😛

SzirmosSzisza
Sõt, bejelentik, hogy ingyenes lesz 3.0-val és a fél SG átmegy oda ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Na ja,de tudod ncéknél h megy, semmi hir, egyszer csak a semmiböl elöjön egy info, h "holnap koreában PTSre megy ez+az a patch.." azt csak lesünk h mivan.Nem csodálkoznék rajta, ha 2 héten belül jönne egy hir vmi hasonlorol egy ujabb patch kapcsán
Frosty01
xDD valami 3.5nek? 😄

am nem nagyon van hír nagyobb patchrõl legalábbis én nem hallottam róla

szeptemberig koreában már kb 4.0 is kijön majd😄 Tényleg koreában lassan kellene lennie vmi 3.5nek vagy vmi hasonlonak már, hiszen már jopár honapos a 3.0, ott már elavult
ez a szeptemberes dolog akkora faszság😄D vkitöl olvastam már, asszem variancén lehetett vki, de semmi valoság alapja nincsen, ill. az már tényleg annyira durva lenne, h szerintem nincs az az ember aki azt elnézné gamefosnak.
Nuclearity
jaja jó a képzelõerõm. kell is a mai világban, de igazad van. Minden ismétlem MINDEN FREE to PLAY játékban van valami csomag amit hivhatsz goldnak, vagy prémiumnak vagy hippi poninak, vagy aminek akarod, illetve a + itemek item shopban. tehát egyetértek veled ezen, viszont azt is látnod kell, hogy mig õk valóban 3.0 val fognak játszani, amit a gameforge miatt tartottak(nak) vissza, addig te játszol még kb 2 hónapig legalább a 2.7 el mert a gameforge lesz olyan zsido és nem adja ki, vagy kiadja pénzért (ilyenre is van példa, hogy f2p gamebe az uj tartalmat ugymond "megkell venned", vagy cask akkor érhetõ el ha van premium accod...stb) szóval te játszol kb ugyanazzal meg egy kis bonusszal ahogyan irtad xp + ap..stb olcsobban kicsit, mig mondjuk egy amcsi ugyanugy megkapja ezeket + uj contentel. De ne legyen igazam (3.0 ra van spekulácio, hogy szeptember környékére jön ki...) eldöl majd.

A kutya sem mondta h ez lesz a végleges felállás, egy az, h ezt már régen kibeszéltük h tuti raknak be más cuccokat is, csak annyit mondtam, h jelenleg mi vam, h amcsi szerokon is tuti megoldják azt, h aki fizet annak jobb legyen, nem kell oda gold pack, egyszerüen erröl ment a duma,h itt sokan azt hiszik, h amcsiban kánaán vár mindenkire, szidják az itteni szitut, pedig amcsiban is ugyanaz lesz, csak ott nem gold pack...Visszaolvasva is ezt tudom kivenni a mondandombol kence, amit irtál azt is kilehet venni, de ahoz már kell egy kis plussz képzelöerö is
SzirmosSzisza
100 %, hogy nem CSAK kozmetikai cuccokat fognak árulni. Elég megnézni a mostani boltot, hogy mi van benne vagy csak arra gondolni, hogy lesz Gold Pack. (mondjuk gondolom/remélem, hogy ilyen +x% damage nem lesz)

Nuclearity
mindenesetre számomra nagy ujság, hogy NA ban is f2p lesz, eddig ugy volt, hogy ott megmarad. Kiváncsian várom melyik cég fog jobb szolgáltatást adni a játékosoknak.

Nuclearity
a mostani helyzet állításod szerint, hogy euban csak kozmetikai dolgokat fognak árulni ami minden 10.000. embert érdekel majd ellenben az usa verzioval ahol majd hasznos dolgokat fognak árulni (a commented alapján). Nem támadás, csak amit írtál abbol ez vehetõ ki.

tescodr
ezért mondtam hogy majd meglátom nem kerül semmibe bele nézni 😊

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Hát itt ugy müködik, h 200as pingel kb fele annyi skillt tudok ugyanannyi idö alatt elnyomni, mint az akinek normál a pingje,ennyi a különbség.....Anno amikor latencit még nem használta, és sorcival toltam, aetherbe emelés után 1 skillel kevesebbet tudtam belelöni a mobba, mint latenci után, amivel 150es átlag pingröl 35re ment le...200nál már nagyon durva a különbség, én is voltam amcsi tört szeron, 200as pingel tényleg csak a balfaszokat lehetett elkenni, iszonyat gáz volt
Frosty01
akkor lehet ha meglátnád 50 ms-el, a hirtelen sebességtõl elszédülnél <#idiota> szal csak óvatosan adagold majd

tescodr
simán ez szerver latency az én netem okés 😄 nemtudom 220 a wownál fel sem tûnik... ez az alap

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Most csináltam meg a régebbi account-omnál ezt a gameforge szerverre való átállást. kb mennyi idõ lehet míg áttesznek a másik szerverre?
80-100nál hajamat tépem lol😄

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Úristen,hogy lehet 220-as latency mellett játszani fõleg pvp-t??Hát én valahogy nem lennék rá képes az biztos..

Frosty01
2 hete néztem véletlenül nc l2-jét, olyan 350-500 közötti volt a jó latency. elég játszhatatlanná tette (a quest npc-k válaszára néha több 10mp-t is vártam)

tescodr
Én wowommal is usa szerveren játszom átlag 220-ping el simán lehet pvp-zni de még aion virágboltos verzióval is törtszerver usa ott sem volt gond.. nem hiszem hogy pont az eredetivel lenne gond...

USA szerveren volt a béta?

SzirmosSzisza
Mindenki bevette a jóstablettát ? :o
Mostani bétában semmi lag nem volt, anno emlékszem béta alatt is tele voltak szerverek akkor se volt lag. (kínai béta után felüdülés volt 😄)

Azt a 100+ szorozd be nyugodtan 3-al,lévén újonnan startoló f2p game és még keveset írtam..

Mert én hol irtam azt, h euban CSAK ILYEN SZAROK LESZNEK? A mostani helyzetet változtam, de persze megint megtaláltad a leg optimálisabb támadási felületet arra h egy faszságot beszolj😊
Nah ennyi!😊 Kinek mi...Mindenkinek szive joga oda menni ahova szeretne, de elég nagy butaság lenne azt hinni, h csak azért mert ott más a rendszer, ugyanannyi joga lesz egy "free" playernek mint egy fizetösnek!Meg ugye ott van a ping, ami alapbol akkora hátrány pvpben, h egy jobb player ellen esély sincsen csak a ping miatt alapbol. 100+ pinget már iszonyatosan lehet érezni, olyan 35-70 körül van még az a tartomány amivel még rendesen lehet pvpzni, utánna már rommá vernek.
Nuclearity
honnan veszed, hogy euban csak ilyen kosztüm féle itemek lesznek? fincsikém kelj fel mert bilibe log a kezed!

tescodr
Nincs ebbõl cry csak pofátlanság hogy az eu nem ér annyit mint amerika...
Ettõl függetlenül mindenki oda megy játszani ahova akar én belenézek az eu-s ba de az amcsira fogok menni ha megjelenik ott!