24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#19124 Teljesen ingyenes lett a játék, de ha nincs veterán accountod, akkor néhány dolog (pl a chat, trade, character slotok stb) korlátozva van. Továbbá az instance cd-k kicsit magasabbak. Ettől függetlenül szerintem olyan 30-35ös szintre kitud magának farmolni bárki egy gold packot, mivel pár millió kinahért lehet venni akár ingame is. Ergo ha egy kicsit ráfekszel ua mint a p2p Aion volt. -
#19123 Üdv!
Olvastam hogy ingyenes lesz a játék, és mivel l2-őt meguntam, így kipróbálnám az AION-t.
Olyan kérdésem lenne először, hogy most teljesen ingyenes lett? Nem csak 40-es szintig mondjuk? Ugyan úgy hozájuthatok minden jó cucchoz, mint aki fizet? Vagy ha lehet fizetni, egyáltalán mit lehet venni?
Másik kérdésem az lenne, hogy milyen kasztot ajánlotok egy nagyon kezdőnek, amivel partyt is kapok majd, és nem túl bonyolult.
Köszönöm előre is a válaszokat, és bocsánat a rossz fogalmazásért, de most keltem. -
#19122 ugy olvastam ott már van 3.0,szal teljesen free -
darknissa #19121 sziasztok!
én csak azt szeretném megkérdezni, hogy az amcsi aion most tényleg ingyenes, vagy van ott is valami olyasmi, mint a gold pack? :) nézegettem, de nem igazán vagyok jó angolos... :/ -
Vicodine #19120 nah zsir.hát eléggé csekély különbségek vannak a mostani maxos cuccok közt meg a 60as maxos cuccok közt,mondhatni lofasz...kivéve a fegyokat ugye.amugy ez az uj stat ez a magic cancellation vagy mi a pöcsöm meg volt még vmi másik magices uj stat is azok hogyan müködnek élöben? -
Shaenis #19119 jaja, daevasreporton már hónapok óta fent van a nyers fordítás.
de mint említettem, már aionarmory.com oldalon is fent van minden 3.0 item, nézzétek meg -
Beltazar #19118 Lvl60 abyss fegyverek
Lvl60 PVE fegyók
A statnév fordítások egy kicsit furcsák de szerintem kivehető. -
Shaenis #19117 persze, este felteszem őket -
#19116 bazzeg, alig várom már hogy tiamantarán csuhajkodjak. magic suppression csak lv 60as itemeken lesz? ez nagy cink, muszály lesz kiszedni akkor őket... :|
egyébként mace-sword-gsekről tudnál csinálni még ss-t? megköszönném! -
Shaenis #19115 már minden szerver ingyenes xD -
Pilutika #19114 az ingyenes szerverek is?
-
Shaenis #19113 aionstatus.com szerint megy minden szerver, nálad lesz a hiba.
-
Shaenis #19112 3.0 verzióban lehet. Ez jelenleg csak az amerikai szervereken létezik, európába elvileg május végén jön majd. -
Pilutika #19111 én még mindig nem tok belépni..help,,, mi van a szerverekkel???
-
Bandeeka #19110 Sziasztok!
Azt olvastam lehet házam meg mountom a játékba. Ez mennyire igaz?
Köszönöm a segítséget
-
Pilutika #19109 szasiztok! érdeklődnék ,hogy mennek e most a szerverek? köszi. -
Shaenis #19108 Sajnos nincsenek, pvp ékszerek továbbra is csak abyss pontért és medálért szerezhetők. Viszont Kahrun Markért elég jó pve ékszereket lehet venni. -
Morf #19107 Szia, courage insigniáért kiváltható ékszerek lesznek, vagy továbbra sem? -
Shaenis #19106 első képek:
http://angelicparticle.wordpress.com/2012/04/13/aion-na-3-0-screenshots/
csinálok még ha van konkrét kivánság, hogy miről
-
Shaenis #19105 aionarmory.com oldalon már fent vannak a 3.0 cuccok -
Vicodine #19104 De valami konkrétumot pls me ezekre az adatokra várok h tudjam érdemes-e gyüjteni rájuk vagy kiszedjem az 55öseket,vagy valahol ahol meglehet lesni ezeket?mert eddig nemtaláltam -
Shaenis #19103 Készülnek :) amúgy tök ugyanolyan statjai vannak a lvl60 arena cuccoknak, csak picivel magasabban mint az 55. Viszont a lvl2 condition cuccok sokkal több courage insigniaba kerülnek. -
Vicodine #19102 Na lesz kép? -
YakHead #19101 Srácok van valami ötlet arra, hogyan lehet egy picit felgyorsítani a craftolást ebben a játékban? Én egy végtelenül türelmes ember vagyok, de esküszöm ha arra gondolok, hogy mennyi időt elvesz a játékból ez a craft rendszer, elkezd rángatózni a bal szemhéjam és valami belső hang arra ösztönöz, hogy keressem meg azt, aki ezt ilyen formába megalkottaA játékban azt hiszem semmi nincs olyan idegesítő, mint ez. -
Shaenis #19100 még állnak a szerverek, majd dobok pár képet ha bejutok -
Vicodine #19099 Au uj ECs cuccok mennyibe kerülnek és miben jobbak mint az 55ösek?Vmi SSot pls:)
-
#19098 ááá igen beugrott köszönöm
-
Trollface #19097 Asmi High Priest mellett a két csaj. Tudod ahol még mikor 25 alatt voltál kellett venni a skilleket Pandába. -
#19096 kösz ezt jó tudni.de valaki az asmos npc nevét ha leírná.kösz -
Trollface #19095 K majd megnézem ,ha vége ennek a karbantartásnak ,de 5 am-kor CST szerint kezdték és most van 8-9 ott szal lehet ma már nem tudjuk kenni... :( -
Shaenis #19094 pedig ott vagyok Vibrasphere néven, character searchben is megtalálsz :) lvl30 chanter, kb 20 óra alatt húztam fel. -
Trollface #19093 Isaphrelen vagy? Nem találtalak.. -
KaCsaxyz #19092 A survey-es dolgokat szintenkent kapod (nem minden szintnel van uj) es 1 accon csak 1 karival veheted at/szerver . Ergo ha atvetted egyszer akkor a tobb kari nem kap azon a szerveren. Az h [event] van elotte csak abban szamit h nem tudod osszevonni a craftolt cuccokkal (potik/scrollok), nem fog eltunni. Van survey 25 felett is. Itt megnezheted mit kaphatsz: http://gameguide.na.aiononline.com/aion/Adventurer%27s+Guide -
Shaenis #19091 Végleges Aion NA 3.0 release notes: http://gameguide.na.aiononline.com/aion/Patch+Notes+3.0
Van benne pár egész értelmes változás az 55 alatti dolgokkal kapcsolatban is, már várom hogy a mai patch után húzhassam tovább a chanteremet. :)
Érdemes gyűjteni a radiant (daemon) tokeneket mielőtt EU-ba is megjön a 3.0, mert átválthatók majd Kahrun Mark-ra.
-
Champy #19090 Cat válaszát nem értem milyen kérdőiívről beszél, kiválasztod és megkapod...
Egyébként szerintem nem tűnik el a cucc. De ha jól tudom 25 után már nem kapsz felszerelést, csak potik, scrollok ilyenek. -
#19089 Szinenként kapsz kérdőívet, illetve minden nap van Daily quest, amit egy legalább + 10-szintessel tudsz megcsinálni. -
#19088 Sziasztok, nemrég kezdtem a játékot és feltűnt hogy mindig megjelenik a quickbar mellett egy logó és kapok potikat, felszerelést, stb. Párnak az van a neve előtt hogy "[Event]". Na most, az lenne a kérdésem hogy ha vége az eventnek akkor ezek eltűnnek? Nem nagyon tudom hogy ez itt hogyan működik. :D -
Shaenis #19087 bármilyen kaszt lehet, ki tudod cserélni az armor darabokat amilyenre akarod. Jucleas mellett áll 2 NPC, náluk lehet cserélni egy 60k kinah értékű holy itemért. -
Zephion #19086 Valaki meg tudja mondani nekem hogy a Devanion szetthez 5 db azonos kasztu karakter kell vagy lehet különbözö és aszt szedhetem ki amelyikre akarom a ruhát?(Harcos,Mage stb.. gondolok kaszt allat mert azon belül már azonos a ruha) -
#19085 Van itt valaki aki spataloson elyos oldalon le tudna gyártani egy lvl33-as sárga expert bőr setet assának? Cipő már megvan az nem kéne.