24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#19044 sziasztok.valaki tudna segíteni abban,hogy hogyan lehet beállítani azt,hogy a launcher a 64 bites klienset indítsa?ne kelljen külön program hozzá.
kösz -
#19043 köszi :D bár így érettségi előtt nem :) -
#19042 Gameforge-os az EU. az a javasolt az öreg kontinensen :) -
#19041 Most az NCSoft-os Aion kell vagy a Gameforge-os? :D -
Trollface #19040 -
#19039 -
Vicodine #19038 Nem fanatikus vagyok, hanem van szemem:DD Itt teljesen mindegy h dx 9 vagy 11...A lényeg a végeredmény, amit látok, de t e egy igazi fasz vagy , hajrá csak igy tovább, pont a hozzád hasonlo buhereknek készült a tera meg ilyenek:DD -
Trollface #19037 Directx11 korszakba élünk Vici-kém ,sőt már volt kisebb update a rendszerhez 11. valahánynál tart már. Directx 9 ,hát bocs.. Witcher 2 is gyorsabb lett volna directx11-be ,szidták is őket ,viszont ők a maximumot kihozták a 9-es rendszerből. Míg a gw2 túlságosan is a gw1-re hajaz ami nem feltétlen baj ,de nem egy szépség. Nagy felbontású képeken nézzed meg a textúrákat,föld pl marha ronda maszatolt text Aion régi terület szint... Karakterek is hát bele lehet kötni. De igazából a fanok vakok ,tiszta Wow effekt azok is még most is mondják legszebb game ,ránéz egy nem Wow-os azt hány .. érted..
Na ,de hagyjuk téged nem lehet meggyőzni. Ja találkoztam egy hasonló fanatikussal ,mint te NA Aionba ott fárasztott ... Gw2 epic succes lesz... mondom mé? Csak ,mert GW2.. Meg a Ncsoftnak semmi köze hozzá,publisher az csak kiad ...... -_- Mondom ringasd magad álomba..
Meg Arenet nem Ncsoft tulajdona lol... Szegény.
Na adios. Majd beszólok ,ha vki NA Aionról kérdez.. Jaj ,de jó ,hogy nem rontod majd a levegőt a ArcheAge-ba ,Kouta,Szergely kolléga meg örülhet ,hogy TERÁBA sem.
EPIC WIN!
-
Vicodine #19036 Áhh komolyan mondom ezen agyalok, h mennyire elfogult embernek kell elnnie ahoz vkinek, h GW2 grafra azt mondja vki,h 201 2ben ez már ronda..:DD Hihetetlen de komoylan, pedig nem sok szebb van töle:) De ez még szerintem kb 2020ra is igaz lesz:) -
Vicodine #19035 Vaze ha az neked ronda, akkor arra nemtudok mit mondani, csak annyit h rászolgáltál a nevedre, azt ennyi:DD Amugy TERA mit befolyásol aion 3.0án??Egyedül GW2 ami hátráltathat itt bármit is, legalább is ezt veszem le a beszélgetésekböl. Shoutban sok olyan ember szolalt meg teraval kapcsolatban akik probálták, és egyöntetüen azt mondták, h pvere jo az az irányitás, de pvpben iszonyatosan benga, mert nagy az aoe range és hiába az ugra bugra, abszolut nem igényel nagyobb tudást a pvp mint egy targetes rendszerben, viszont maga a game eléggé karcsu, és igy összességében nem éri meg váltani, mindenki GW2öt várja. És ezt nem én mondtam hanem bizonyos nagy pvpsek.Az h mikor jelenik meg nálunk 3.0 max akkor lesz zavaro ha már GW2es megjelenési idöt is tudunk, de nem baj, érted nem lesz kár trollface, töröld csak aiont, ugy sem neked valo:) -
Trollface #19034 Hagyjuk inkább akkor is ha Guild Wars Engine 2 úgy is ronda 2012-ben..
Na de a fő fail:
Failforge
Májusba mutatják be a megnyirbált ,szétbarmolt német módi Aion 3.0-át... Ez még nem is a release date.. HAHAHA
,hát nem vártam semm mást. TERA után időzíteni..meg NA 3.0 után minimum 1-1,5 hónappal..
Good luck Gamefail.. Gamefail kliens megy a kukába.
-
Vicodine #19033 akkor olvass el másik oldalt is.de elég lenne ha ésszerüen belegondolsz, van egy ösrégi moci, azt hiába turboznád, abbol sosem lenne ennyire másabb, valamivel fel van turbozva az egész, keressél még meg lesz az.Én több helyen is megtaláltam -
Trollface #19032 Guild Wars 2 uses a heavily modified version of the proprietary game engine developed for Guild Wars by ArenaNet.
Na mit mondtam... 1-es engine feltúrbozva.. -
Vicodine #19031 Régebben oldalakon keresztül ment Aion grafjának fikázása, arra alapoztam...:)
Trollface: ha nemtudod milyen mocival megy GW2, akkor tudod, google... -
KaCsaxyz #19030 Abbol ahogy irtal valoban az jott le, mintha itt sokan istenitenek aion grafikajat es most bizonyitod hogy menyire nincs igazuk. Picit maskepp fogalmazol es mar nem lehet belekotni. Koszi a linket amugy, kivancsi vagyok ra. Este majd megnezem a videot, melohelyen tecso le van tiltva
Ne agyaljatok egymast, beke es szeretet legyen veletek! (Csak vicceltem, abba ne hagyjatok mert nem lesz min vigyorognom ) -
Trollface #19029 Ugyanannak a motornak a nagy tesója gwengine 2 ha úgy tetszik ,mert a nevét se mondták még meg.. -
Trollface #19028 Ők mondták ,hogy a gw1 motorra épül azt fejlesztették tovább amúgy marhára kerülik a témát akkor most milyen motor. Vajon miért? (költői kérdés) -
Vicodine #19027 "A Gw2 meg gw1-es motorra épül azt fejlesztették tovább vagy vmi ilyesmi" Hát valami ilyesmi tényleg...:DD Legyen már eszed ember! -
Vicodine #19026 Te mi a faszrol beszélsz? Nem hasonlitgattam, csak mondtam, h alapbol kibaszott durva. TERAnak meg nem jobb a grafja, hanem csak más stilusu, de ez nem objektiv mert izlések és pofonok, ami a lényeg, hogy hangulatában meg ugy alapól is ver mijndent kb. TERAnak realisztikusabb a grafja, de az nem jelenti azt, hogy jobb, mert realisztikusabb, a kettö nem függ össze....Arrol nem is beszélve, hogy azért elég sok GW2es videot láttam már, és sok olyan effekt is van benne, ami még ha realisztikus sikon nézzük a dolgot akkor is simán megállná a helyét akármelyik ut3as motorral készült game mellett, de ettöl függetlenül tök faszság összehasonlitani a kettöt. Viszont részletgazdagságban(aminek semmi köze ahoz, hogy milyen stilusu a moci), ugy már lenne értelme a hasonlitgatásnak, nemhinném hogy nagy különbség lenne a kettö közt, TERAnak is eléggé részletgazdag meg "levegöszagu" a grafja mint GW2nek.Ha ezt nem veszed észre akkor tényleg nem kellene mást le vakoznod... -
Trollface #19025 Hát bocs te vak lettél ,ha közelebbről megnézed directx 9-es a GW2 és esetleg lesz 10 hozzá ,de az se változtatja unreal engine 3-as game-é vagy cryengine 3 gamé.. Svasz TERA és ArcheAge simán veri grafikában.
A Gw2 meg gw1-es motorra épül azt fejlesztették tovább vagy vmi ilyesmi. Amúgy a mozgás TERA-ba se tetszik ,de itt se Gw2-be néhol olyan darabos,röhejes.. A hátér maga jól megvan oldva nem azt mondom istenkirály csak sytle-os..De az csak a héttér maga a közelebbi táj ,mint írtam számomra hát..
Na ,de hogy ON legyen: 3.0 2 új térképe már jobban néz ki. Persze nem olyan szép ,mint egy ez a 2 MMO ,azért sztem elég jó lesz ,már nagyon hiányoltam nagy és viszonylag kidolgozott tájat. 3.0-ában a fény effektek jobbak valamivel szal egyik pályán lévő sivatag sztem egész jó. Veri simán Theomobost,Eitnent. Szerintem egyébként egy új motor kellene alá már vagy full cryengine 2 képsség kihasználás ,mert ez még cry 1 pár cry 2 freature-al ami nem ugyanaz.. -
Vicodine #19024 Aionban sokan panaszkodtak(kicsit joggal..:D )régebben, hogy eléggé kidolgozatlanok a tájak, olyan kopárok meg minden, basszus azért van olyan game amire ez nem mondható el, egyszerüen kurva szép,él minden Aionban sajna csak a karik kibaszott szépek, és engem személy szerint sosem zavart hogy milyenek a tájak, de ezt látva azért érzek némi hiányt..XDD -
#19023 Server UP. Elvileg. -
#19022 Semm problémó.
Amúgy meg még egy légióba is voltunk :DDDD
-
#19021 Mindigis utáltam a free to play MOD ot.
Aki sajnál 3000ft az ne játszon inkább , vagy menjen Privát serverekre bugokat tesztelni. -
#19020 elméletileg aionstatusz azt hazudja hogy online minden. majd megnézem pár perec múlva. -
#19019 hát azért úgy próbálj már meg legalább írni a supportosoknak hogy hé köcsögök, lógtok az accommal, minimum, mert hogy ülsz és vársz, lehet eltűnik a süllyesztőben a téma.
belton: akko' bocs :D lehet keverlek valakivel. sőt :D -
getszhi #19018 EU szerverek állnak csak nem? -
#19017 Én ? :DD 2009 óta fizetem a játékot lol :D -
getszhi #19016 Viszont ha meg azt nézem legaláb foglalkoznak vele.
Amugy is ingyen játszom szal pofám lapos :D -
Mordelan #19015 Én meg örülnék, ha végre be tudnék lépni a transzferelt accommal. -
#19014 úgy emléxem te is csak cryoltál meg nem is nagyon játszottál amíg fizetős volt. :D -
#19013 USA-ban éjjel van, nézőpont kérdése :D
Igen tudom, hogy eu-ban vannak a szerverek meg minden -
#19012 Na ez meg a másik :D -
getszhi #19011 Mondjuk azt nem értem miért nem éjjel csinálják o.o -
getszhi #19010 Én azért örülök h free2play lett máshogy soha ki sem próbáltam volna. -
#19009 4-6* Orásak -
#19008 Kicist azért lol hogy semmi eventet nem csinálnak a karbantartások 6-6 orásak
We're extending the maintenance for a bit due to technical issues.
We're trying to avoid hitting 14:00 CEST however.
We will keep you up to date.
Mi lesz majd ha hónapok mulva talán megjön a 3.0 1 hétig server down lesz vagy mi ..
Inkább maradt volna a 200-300 online létszám minthogy free lett ez az egész ...
Nem beszélve a sok Private serveres PRO rol :S Ez nem kellett ide -
#19007 14 ig meghosszabítva (( -
pimpi001 #19006 Tuesday April 3rd between 8:00 - 13:00 -
getszhi #19005 Ez szörnyűűűűűű :D
Kénytelen leszek bekapcsolni az Xboxot :D