Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
De ami a leggusztustalanabb az egészben, hogy az ncsoft simán, megcsinálhatta volna itt is a saját free to play verzióját, aztán ha nem mûködik akkor max eladják a jogokat valaki másnak, de nem nem tették, mert valamiért szarnak európára, amit én máig nem értek.
Ráadásul ezzel az amcsis akciójukkal, most a gameforgeot is szívatják, mert így elég kemény konkurenciát állítanak nekik, nézzétek csak meg a eus starter account korlátozásit.
Szóval én csak egy kiutat látok ebbõl az egészbõl, mégpedig azt hogy a gameforge jelentõsen átalakítja az free, preemium accountos rendszerét és ehhez az amcsi verzióhoz hasonlóvá teszi, mert ha nem akkor nagyon sok playert bukhatnak, ping ide vagy oda.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
A szerver kapacitásra értem , ha most ezek be lövik 1K playere , abból ki indulva hogy oldalanként 3-500 játékostól nincs több a szervereken és laggolni fog mint állat akkor érdekes móka lesz <#idiota>#idiota>
Már várom a kezdést nem a játék miatt hanem hogy mekkora Fail lesz az egész móka <#zavart1>#zavart1>
Cserébe megint dobálják majd a dubletrouble xp faszságot mint ahogy Ncfail is tette.
3.0 val kapcsolatba ha egy meglévõ verziót eddig bétáztak akkor a 3.0 kb 3-4 hónap PTS lesz majd év vége fele <#szeret>#szeret>
★ 汤姆 李
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Meg még az se elképzelhetetlen hogy amcsiban is lesz majd egy fízetõs account, amiben mégtöbb extrát kapsz majd mint itt... pl +30% ap, mégkisebb instacdk, mégtöbb igninsta stb.
Ha meg ennyire szeretsz fizetni akkor kérd el az ncsoft számlaszámát és utalgasd nekik a pénzt havonta, nem hiszem hogy nemet fognak mondani. <#hehe>#hehe>
Az a 20% ap meg plusz igninsa meg nem olyan nagy elõny hogy megérje fizetni érte havi 10eurót...
ne legyél már agyhalott
amcsiban lesz 3.0, nem lesznek különbözõ pakkok, megkötések, nagy cd-k kis cd-k semmi...
nekünk lesz 2.7 a játékostábor 80%ának meg extended cd mindenen, mert nem fog érte fizetni, és egy olyan láma bandához kerültünk akik másfél hónapig béta tesztelnek egy már régesrég megjelent játékot.
ezek után ne mond már h elõrébb leszünk mint az amcsik?!?!?!
Ez úgy lenne csak igazságos, ha amcsiban is ugyanazt a modellt vezetnék be, mint itt a gameforge, akkor én nem szólnék egy szót se...
Amúgy én meg ezelõtt is 100-200as pinges amcsi törtön nyomtam(és még nagyon sok más európai is), szóval simán elmegyek amcsi aionra ha ott mérföldekkel jobbak a feltételek...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A rewardokról nekem pedig jött már üzenet emailemre,bár nem írtak bõ infókat, de annyit sikerült leszûrnöm, hogy valahogy email alapján fogja venni a rewardokat és majd még küldenek üzenetet az éles launch elött, hogy mit kell tenni.
Az érdekelne hogy a bétához letöltött launcher jó lesz majd f2p szerverekhez? Illetve bétán megvolt a lv30, hogyan fogok hozzájutni az accomhoz? Talán mailben kapok majd valami aktiváló kódot vagy ilyesmi?
Sry ha hülyeséget kérdezek de kezdõ vagyok a témában és nem akarom majd elbukni a gold/veteran accot.
Ty
De komolyan nem értem ezt így, mert ha tényleg teljesen korlátlanul adják ki amcsiban 3.0ával, akkor kutya se fog játszani a gameforgeos eus szervereken...
eu-t meg eladták szaréhugyé...(a mellesleg nem kicsit nagyobb piacot)
De mindegy majd meglátjuk mi lesz belõle.
Frosty:
Ezmiez??
"No account restrictions. Visit any zone, chat in any channel, sell any amount of stuff on the trade broker—nothing is off limits!"
Ez valami vicc? Miután átadták az eus aiont a gameforgenak, kiadják a saját ingyenes aionjukat amcsiban korlátozások nélkül wtf?
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
GF ha még fel is tünteti majd,hogy itt ez új szerver akkor tényleg mindenki itt lesz.
★ 汤姆 李
Szóval voltak elég sokan. 😊
A bétakulcsok is pillanatok alatt elfogytak, pedig kiosztottak vagy 5 ezret szerintem.
Az viszont már más kérdés, hogy mennyien fognak menni a régi szerókra, mert ott sok fullgeares van és szerintem nem sok embernek lesz kedve oda menni, köztük nekem se.
Mert ez ki akaszt hogy 280-510 Között ingadozik Perenton az Elyos létszám..
Pvpzni Lehetetlen mert akikkel össze fut az ember az +10-15 ös pvp Gearbe Rohangál...
DGzni megint csak a Twinkek járnak , Erõsen gondolkodom hogy amik lesznek ujj serverek ott csinálok karit ujjra mert ott legalább nem lesz mindenki szét enchantolt pvp gearbe , legalábbis az elején .
Csak ha azokon a servereken is 2-300 játékos lesz akkor végleg feladom .
╯°□°)╯︵ ┻━┻
Korábban nekem is volt egy ilyen problémám, ott az volt a gond hogy nem rendszergazdaként indítottam az nclaunchert és így megint elõröl kezdte valamiért, de ha rendszergazdaként indítottam folytatta rendesen.