Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Szerintetek egy total uj accounthoz betom majd irni a kodomat ? 😊 ha most generalok egy ujat ?
ncsoftnal jelszo emlekeztetonel olyat kerdez amit en nemallitottam be ... faterom kozepso neve ? 😊 dehat nincs is neki 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
abba bele se gondol a kedves kollega h vajon a többi szerveren mennyien játszhatnak még? ráadásul mennyien eltranszfereltek spatáról, és mennyien mentek vajon vissza... nagyon hasracsapásra ment ez a "LEGtöbb", és a "szedettvetett" kategóriába ezzel az erõvel a spata is beletartozhat teljes nyugalommal. a lényeg, hogy nem kellene félreinformálni a kezdõket.
practitioner of the forbidden arts of death
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Too many failed login attempts, login temporarily disabled. Please try again in a few minutes. Ez volt kb. 1 .
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Az oldalon beléptem és a shopnál rákérdezett, hogy melyik karinak menjen amit vásárolok és láss csodát az SM-em eltünt 3 kiskaim megmaradt és lett egy 51-es rangerem...lol
A shop oldalán találtam egy support címet és írtam nekik...kíváncsi leszek..😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
(The account name must begin with a letter and consist of 4 to 14 lowercase letters and numbers. Special characters are not allowed.)
Ingame be enged logolni kertem account nev emlekeztetõt ami tokeletesen jo acc nevet kuld vissza.. és ezt irja minden be logolasnal a weboldalon.
És persze nem is tudok be lepni .
Valaki akinek hasonló ?
Nem free account veteran es fizetve is van meg 10éig.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Aki gold packet akar venni: a webshopban ki kell választanod melyik karakter kapja meg a ticketet express mailben, de miután azt használtad az összes karakterre érvényes lesz a gold pack bónusz.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Serverük : Spatalos (magyarok gyûjtõ szerója)
13 vagy 14 havi revard van nálla!
Pm Ide, ha kell! (10.000Huf) -Nem alku tárgya, ez még így is olcsó a KArikkal-
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
practitioner of the forbidden arts of death
Ezaz<#eljen>#eljen>
2 kérdésem lenne:
Honnan tudom,hogy veteran accountom van-e? Pl: wispelni tudok lfg-re írni tudok.
És emailben kaptam,hogy a rewardom veteran account és gold pack. A gold packot hogyan kapom meg?
Normális és segítõkész válaszokat elõre is köszönöm.
Nincs transzfer se fizetõs se free.
★ 汤姆 李
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Aki részt vett a bétán annak is elég egy accountot csinálni és a késõbbiekben fogja megkapni a "jutalmat"?
★ 汤姆 李
Amúgy ez tényleg érdekes, mert kaptam emailt is hogy cy account name és passwörddel be tudok lépni a játékba, meg az oldalon is mûködik. De ahogy beirom a játékban, jön hogy ID or password does not match.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak