24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Tomy Lee
    Akkor a golden ha kinézetre megy,thx!
  • Mardel
    Szerintem semmi, csak a kinézetük, azért is vannak egy "árban".
  • Tomy Lee
    A Cabal és Golden Charm között most mi a különbség?Egyiket megvenném de ugyanazt írja!?
    http://www.aionfreetoplay.com/website/shop/category/0
  • twi452
    köszi a gyors választ srácok
    szerver oldalon az kb mindegy, hogy hány magyar van nekem nincs nagy gondom a külföldiekkel ha nem idióták..az meg nem nemzetfüggő annyira :D

én igazából a priest vonal felé húzok úgy alapesetben, szeretek support szerepben lenni de nem lesz mindig annyi időm szerintem nyomni h beugorjak egy komoly partizásba meg kicseszni sem akarok senkivel ha egyszer csak le kell lépnem :)

egyelőre még nálam is letöltés fázisban van 44% és 10.3 giga..:)
  • Mardel
    Solo szerintem spiritmaster, meg talán assassin.

Assassina lopakodás miatt, nem agróznak rád a mobok.
    Spiritmaster meg a summonok miatt, meg spiritmastert olcsóbb felszerelni is.
    Igaz mindkettő pvpben kicsit több odafigyelést igényel mint pl. a gladiátor, amivel csak odamegyek és megpróbálom leütni max 4-5 skillel.
  • Tomy Lee
    Egyedül haladni lehet de nem ajánlott a wpvp miatt.Sokat kempelik a szintező területeket és ha egyedül vagy akkor lehetetlen ott fejlődni éppen.Ha azt vesszük,hogy pve akkor teljesen mind1 milyen class-al vagy mindegyikkel lehet haladni jól.
    Mindenesetre valamelyik hide-ot ismerő class-al van esélyed elkerülni pvp-t szintezés közben.
    Magyarokból minden szerverre jutott a szokásos 0 community végett így mindegy melyiken kezdesz arány ugyanaz lesz,kis csoportokat bármelyik szerveren találsz
  • atinq
    Én már vettem többször is semmi gond nincs vele. Tényleg jobban megéri így gold packot venni.
  • twi452
    Sziasztok
    sry a láma, kezdő kérdésért de mennyire lehet az Aion-ban egyedül haladni ha mondjuk nincs egyhuzamban több óra idő játszani egy rendes partyban?
    Illetve ha lehet solozni akkor milyen karakterrel érdemes?

tipp is jöhet, hogy melyik szerveren érdemes elkezdeni most..már ahogy visszaolvastam mindegyikre mondta valaki h oda úgyhogy nehéz választani :D
  • Tomy Lee
    Na kösz,akkor még töltöget kicsit 1-2 órát:)
  • KaCsaxyz
    12-16GB (szerintem 16, de mar nem mernek ra megeskudni).
  • Kiririn
    Hali!
    Spatalos szerveren Elyos oldalon van felvétel a Last Stand nevű légióba?
  • Tomy Lee
    Tényleg különben mennyit is tölt le?Most járok olyan 9Gb-nál de nem emlékszem régebben mennyit töltött le összesen
  • Tomy Lee
    Egy item ami ad 30 nap premium-ot az account-ra tehát olyan mintha befizetnél 1 hónapot.Megveheted item shop-ból link vagy akár ingame,gold-ért.
    Starter account-ra kimondottan ajánlott ennek beszerzése.
  • KaCsaxyz
    Szimplan inditsd ujra a letoltest, idonkent elakad es nem csatizik ujra . Nekem 4x kellett anno ujrainditanom. Ne izgulj, onnan folytatja ahol abbahagyta (kis file csekk lesz az elejen ujrainditasnal).
  • KMKM
    Nem értem mi a probléma..Elkezdem leszedni a játékot kb letölt 3-4gb-ot és megáll és onanntól kezdve nemindul el
  • KMKM
    Mi aza Gold pack?
  • KaCsaxyz
    Aranyos volt ez a nyilt felajanlas AP tradre. Egyik dolog amit a legmelyebben elitelek... Legalabb irtad volna priviben, vagy ereznem benne a szarkazmust
  • Shaenis
    alyr, mivel én spata/ely vagyok, csak abban tudnék neked segíteni hogy engem versz le :D :P

esetleg hagynám magam, ha te is elérnéd a general rangot és jóé fejbevághatlak kölcsönös alapon
  • KaCsaxyz
    Nincs.
  • Mardel
    Tényleg van lehetőség aionban kasztot cserélni?
    Tehát egy bizonyos szint után van egy quest ahol lehet választani az összes kasztból?
    Mint l2ben volt a subclass.
  • KaCsaxyz
    Kesnek vele. Sokat (sajna) es massal is. Starter -> Veteran lesz. Szimplan azert mert kulonben elmennek az emberek (nem mintha 3.0 nelkul nem ez tortenne, de ez egy masik kirandulas). Uff
  • alyr2
    Néhány nap és aktuális lesz a 3 elyos generalis legyverése küldetésem..ebben tud valaki segiteni nekem? Spataloson! Mert nem nagyon lattam army generalokat szaladgalni..sehol :(
  • Mardel
    Vagy venni kell valakitől Veteran accot.
    Vagy kinah sellertől kéne venni kinah, bár nemtudom iylen sellerektől sosem vettem még játékbeli pénzt.
    De ahogy néztem 50 millió+5% kinaht olyan 14 euróért árul, abból kicsit több gold pack jön ki, mint egy havi.

Ezt a starterből veterant én is olvastam még februári cikk hozzászólásai közt. Nagyon azona véleményen voltka sokan, hogy simán lehet starterből vetran az account meg faqból mindig belinkeltek egy részt, amit azóta a gameforge nem is frissített, hog milyne kritériumoknak kéne megfelelni stb..
    De veteran már szerintem soha nem lesz egy account, mert nekik nem érné meg.
  • KaCsaxyz
    Ugy tudom ez csak atmeneti. Seven valasza alapjan azert kerult be (gyakorlatilag veteran acc lett starterbol GP vasarlassal) mert gond volt a kari slotokkal. Szal azert ovatosan ezzel az "egyszer megveszed es ..." valaszokkal :)
  • atinq
    Egyébként ha egyszer megveszed a gold packot és lejár az insták cd-jén kívül semmilyen korlátozást nem rak vissza.
  • atinq
    Nexus ely oldalt 6 milla a 30 napos de volt már 4 is. Eléggé változó az ára.
  • Mardel
    Én pl. olyan szerverre mennék, ahol viszonylag olcsó a gold pack brókernél, ha nem szeretnél kiadni havonta 10 eurót (~3000 Ft) érte.

Vagy felhúzol minden szerveren egy karit lvl10re hogy eljuss oylan városba ahol tudod nézni a brókert és megtudod nézni miylen árak vannak, vagy körbekérdezel itt.

Spataloson a leírtak szerint 4,4 milla (Elyos oldalon)

Nexuson: 10,3 milla (Asmodian odlalon)

Telemachuson: 10,1 milla (Asmo)

• KMKM
    Sziasztok!4évet Cabaloztam és 1évet WoWoztam most viszont ki szeretném próbálni az Aiont.Esetleg valaki mondana pár jó tanácsot elején mikre kell nagyon odafigyelni meg ilyesmik?!Melyik szeróra menjek?Pl. Lenne is 1 kérdésem hogy milyen kasztot érdemes tolni vannak-e kasztok amiket hülyeség kezdeni első körben ezekere a kérdésekre szeretnék választ kapni előre is köszi !
  • Vicodine
    Lépd meg nyugodtan az 51et,megtudod majd csinalni nyugi
  • Zephion
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy 50 lvl vagyok most és nagyon közel az 51 viszont ugy tudom miragent utólsó küldiben az a feladat hogy meg kell ölni a kapitányt dredgionban. Ha szintet lépek be tudom fejezni a questet chantra dredgionon is vagy bukjam visza az exp vagy valami ilyesmi?
  • Witcher
    A nexussal van valami gond.
  • Vicodine
    Nemtudom ti hogyan csináljátok de nekem a pingem még nemnagyon ment sosem 50 fölé, de ugy átlag 40 körül mozog telemachuson, anno spataloson is...
  • Witcher
    Az átlag 62 már nagyon baba, azzal már ki lennék békülve! Remélem a Nexuson is annyi lesz majd, mert a 100 feletti átlag az elég illúzióromboló!
  • Mardel
    Nexus ipje elvileg: 79.110.83.75

Telemachus ipje: 79.110.83.67

Mindkét szervert parancssorból pingelve 51ms-es értéket kapok.

Játékban /ping-gel, nexus (Altgard) átlag 100on felül, telemachus (Ishalgen) átlag 62ms.
  • Tomy Lee
    Az ilyen 120+ ping szerintem nem a legjobb.Játszható persze de 100 alatti nevezhető jónak.
  • Mardel
    Nexus Altgarban, 122,159,262,256,165.

Mondjuk a nagy ping ellen semmit sem tudsz tenni.

Általában nem a te neteddel van a gond, hanem azoknála gatewayeknél amik elérik a cél szervert, meg attól is függ hány ugróponton megy át a kérés.
    Egy trace rout server ip címet érdemes lenne megnézni, de ez is csak max tájékoztató jellegű lenne.
  • BlackTreff
    Akkor fogalmam sincs... :D

Senki nem szeretne a Mentorom lenni? :)
    Még mindig várom a segítők jelentkezését!

Köszönöm!
  • Witcher
    A netemmel biztosan semmi probléma, 15 mega le 5 fel ping 11.
  • BlackTreff
    Nálam Nexus-on a legnagyobb ping 37 volt, szóval lehet hogy a neteddel van valami!
  • Witcher
    Na köszi, meg is néztem 125, 185, 172, ilyenek jöttek ki ami nem sok, de tekintve hogy eu szeró ezek az értékek azért elég magasak! Annyira viszont nem, hogy a skillek késsenek. Így mostmár fogalmam sincs mi lehet az oka, de elég idegesítő, hogy elnyomom a skillt és van úgy hogy csak 0.5 vagy 1 sec múlva reagál, ez assánál halál!