Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

28 és 78 közötti ms. némi sor,sok játékos,sok magyar = jó!

nexus? mennyire lagos? jatszhato meg?

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

lehet hogy buta kérdés, sajnálom de nem találtam sehol 😄 scout férfi nemû karakter is lehet ranger ugye? illetve egy közönséges kérdés, a tényleg a játékhoz értõ, tapasztalattal rendelkezõ játékosokhoz: nagyon megbánom ha a spatalos szerveren kezdem? vagy esélyesebb jobb játékélményt szereznem a nexuson? bár kegyetlen tömeg van ott 😄
AnarchoiD
ugylatom aion webpage felejtos par napig , belogolasnal hibara fut ;(

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
fura dolog tortent , nem enged be a game, ha az oldalon probalom asozndja nincs ilyen nev he kerem az account name visszafejteset aszondja nincs ilyen emailcim az adatbazisban (erre ma kaptam meg a veteran kodos levelet 😉

Szerintetek egy total uj accounthoz betom majd irni a kodomat ? 😊 ha most generalok egy ujat ?

ncsoftnal jelszo emlekeztetonel olyat kerdez amit en nemallitottam be ... faterom kozepso neve ? 😊 dehat nincs is neki 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

atinq
Valaki inveljen a nexusos magyar légióba légyszi. Speedy néven futok😊

No.

Frosty01
a 10 az nem egy túl nagy szám. egyébként ez a tipikus spatalosos gõg amit utáltam már headstartkor is <#idiota>

abba bele se gondol a kedves kollega h vajon a többi szerveren mennyien játszhatnak még? ráadásul mennyien eltranszfereltek spatáról, és mennyien mentek vajon vissza... nagyon hasracsapásra ment ez a "LEGtöbb", és a "szedettvetett" kategóriába ezzel az erõvel a spata is beletartozhat teljes nyugalommal. a lényeg, hogy nem kellene félreinformálni a kezdõket.

practitioner of the forbidden arts of death

Nexus az új szero rengeteg a magyar már van vagy 3 magyar klán is és pár órája megy a server 😊
Perento-n asmo oldalon azért van magyar böven
igazad lehet, ezért lett ma eddig 10 új tagja a Last Standnek lol. Szerencsére a jófejek nélkül is sokan vagyunk.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

A jobb fej magyarok otthagyták a Spatolost és átmentek máshová!
Frosty01
pff 😊

ez aztan az onbizalom 😄

A LEgtöbb Magyar Nem szedettvetett szerókon van, hanem a Spataloson, csak közlöm a félreinformáltakkal.

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

órája.

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Nehogy elrontsd a régi kódodat az NCsoft oldalon, mert ezt irja:

Too many failed login attempts, login temporarily disabled. Please try again in a few minutes. Ez volt kb. 1 .

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Rowlend
Fogalmam sincs, most nem is próbáltam. Majd este kezdõdik meg nekem a játék. 😊

GET OVER HERE!

Ahol akarsz ,de valszeg elyknél ,de te betudsz lépni?

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Rowlend
Nexus-on melyik oldalon érdemes kezdeni? Hol van több magyar? 😊

GET OVER HERE!

Na ez faxa lesz..

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Titan
Na, skacok úgy néz ki, hogy valaki feltörte az régi ncsoftos accountom és banolva lettem...
Az oldalon beléptem és a shopnál rákérdezett, hogy melyik karinak menjen amit vásárolok és láss csodát az SM-em eltünt 3 kiskaim megmaradt és lett egy 51-es rangerem...lol
A shop oldalán találtam egy support címet és írtam nekik...kíváncsi leszek..😊

Engem se, sztem elszállt a Login szerver vagy vmi.

dettó

SzirmosSzisza
Kiléptem a játékból, hogy aktiválódjon Veteran account, erre nem enged vissza, jajj 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Most már a játékba sem enged be. SZUPER!

bujcsik555
Na, az fasza, megjött a mail, belépek, beaktiválom, és mikor kiküldeném akarinak kidob az oldal. remélem nem veszett el 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Nah lehet ezért nem tudsz bejelentkezni mert mindenki be akarja váltani a rewardját. 😊
Igen, most nálam is behalt a log in oldal nem enged be pedig mindent jól írok be, szóval valami gebasz van náluk.
SzirmosSzisza
Megjöttek az e-mailek 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

log in nevet írd kisbetûvel, nálam ez volt a gond, hogy nagybetûvel próbáltam.
Eddig betudtam lépni a webes felületen minden oké volt. Most meg azt írja,hogy nincs ilyen accounton. És sorba haverok is ezt az infót kapják. Másnak is?

Na szóval akkor, hova kell írnom ha gondom van az accountommal?
Belton
Weboldalon tovabbra is ezt irja az account nevemre

(The account name must begin with a letter and consist of 4 to 14 lowercase letters and numbers. Special characters are not allowed.)

Ingame be enged logolni kertem account nev emlekeztetõt ami tokeletesen jo acc nevet kuld vissza.. és ezt irja minden be logolasnal a weboldalon.
És persze nem is tudok be lepni .

Valaki akinek hasonló ?
Nem free account veteran es fizetve is van meg 10éig.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Maci az semmi! Én be tudok jelentkezni sõt már van egy 15 ös karim de a weben azt irja nincs iylen account... Szóval ugy nézki kezdhetem elöröl...
Na végre hazaértem és most már képben vagyok.

Aki gold packet akar venni: a webshopban ki kell választanod melyik karakter kapja meg a ticketet express mailben, de miután azt használtad az összes karakterre érvényes lesz a gold pack bónusz.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Megjött bétáért a reward 😄
Sziasztok! Eladó Aion Account (Veteran) LvL 55 Gladi és LvL 49 Sorcy!

Serverük : Spatalos (magyarok gyûjtõ szerója)

13 vagy 14 havi revard van nálla!

Pm Ide, ha kell! (10.000Huf) -Nem alku tárgya, ez még így is olcsó a KArikkal-

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

hova kell irnom levelet ha vlaami nem stimmel az accountommal?
Valahogy jó lenne összeollózni, hogy melyik serveren vannak/várhatóak aktív Magyar Légiók.

Frosty01
igen mert legalább a topikot követnéd, akkor láthatnád hogy WIPELTÉK a beta accokar. <#eljen>

Betaba felhúztam egy karit pont lvl10-re h veteranon kezdjek, most nemenged be az accon. Új jelszót kérek: nincs ien nevû acc, akkor mondják meg az accom lehet h én vagyok hülye: ehhez az email címen nincs regisztrálva account...
Ezaz<#eljen>
tarti19
Spatalos szerveren ely oldalon merre találhatóak magyarok, gondolom azért ott veteránok zúzzák s tán elkél néhány új arc😊

Sziasztok.

2 kérdésem lenne:

Honnan tudom,hogy veteran accountom van-e? Pl: wispelni tudok lfg-re írni tudok.

És emailben kaptam,hogy a rewardom veteran account és gold pack. A gold packot hogyan kapom meg?

Normális és segítõkész válaszokat elõre is köszönöm.

Ja pont azt akartam írni,hogy pass.reset akkor..
Nincs transzfer se fizetõs se free.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Én is azt kérdezem amit "Mocsok22" irt.Persze mármint ha valamikor jo a weblap.

Na mostmár jó, kétszer kellett jelszót resetelni, már bent vagyok. Van egyébként lehetõség karakter transzferre? Spataloson vagyok asmo.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Nekem nem fogadja el a character pin-t pedig tisztán emlékszem rá hogy mi volt még anna ncsoft-éknál 😄 ugyhogy fapfapfap
Mocsok22
Sziasztok.
Aki részt vett a bétán annak is elég egy accountot csinálni és a késõbbiekben fogja megkapni a "jutalmat"?

A gameforge kliens van fennt?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Egyértelmûen a Sorcerer, az egész játékba neki van a legnagyobb dps-55, ha jól van beállítva.
😄

Amúgy ez tényleg érdekes, mert kaptam emailt is hogy cy account name és passwörddel be tudok lépni a játékba, meg az oldalon is mûködik. De ahogy beirom a játékban, jön hogy ID or password does not match.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak