24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Frosty01
    ja.

/ping parancs. sőt ha már itt tartunk, az ellenfél frakció tagjait is megnézheted commandal:kitargeteled és /inspect . feltéve ha nem decline-lte a view details-t az optionsban :)
  • BlackTreff
    Kéne nekem egy Mentor Altgardban egy küldetéshez!
    Valaki esetleg tud nekem segíteni? :)

Nexus Szerver
    BlackTreff
  • Witcher
    Van rá valamilyen opció hogy ingame megnézzem a pinget? Nexuson vagyok, európai szerón nem szabadna nagy pingnek lennie, de néha van hogy késnek a skilljeim, az meg assánál nagyon nem jó!
  • Mardel
    Hello, partyzhatunk.
    Dyson a karim neve, pandaemoniumban vagyok, vagy a brókernél vagy a teleport helyen talizzunk.
  • BlackTreff
    Hát igen, a starterrel nem sokra mész, mert gyakorlatilag mindent lekorlátoz, kár hogy az NCSoft az Európai Aiont átpasszolta a Gameforge-nak, mert akkor valószínűleg nem lett volna ilyen szarul felosztva a játék + a frissítések is lehet, hogy hamarabb érkeznének!
    Mondjuk legalább annyi dicséretes, hogy legalább a játékon belül meg lehet venni, mert e nélkül nem hiszem, hogy sokan játszanának, gyakorlatilag ez tart engem is a játékban! :)

Személy szerint nagy hülyeségnek tartom, hogy pénzért lehet venni drop boost-os itemeket, mert ahogy hallom high end részen már nagyon unalmas a játék, így meg aztán főleg az ha még küzdeni sem kell a cuccokért mert azonnal kidobja a mob! :)

Nem akarsz majd egy partyt nyomni? :)
    Blacktreff 11-es Ranger
  • Vicodine
    Caballal összehasonlitani elég merész dolog aiont:D Eleve 11es vagy,el sem kezdted aion még....Másik dolog, itt ha semmit sem költesz a játékra, akkor is kb tizedannyi idö alatt gearelödsz illetve fejlödsz föl mint cabalban,de a gold pack az kell, nagyobb szinten maximum 2óra farm alatt megvan ez az összeg, és akkor utánna egész honapban megvan....Szal kár a cry
  • Mardel
    11-es assassin.
    Bár ha komolyabban szeretnék vele játszani ahhoz majd később gold pack kell, mert craftolgatni nem érdemes. Meg az hogy startereknek nincs bróker az nagy érvágás...

Béta tesztelőket jól fenékbe kellett volna rúgni, azért tesztelték, hogy a starterrel mennyire élvezhető a játék..

Cabalban megtudták úgy oldani hogy teljesen ingyenes, ha fizetsz akkor potionokért meg custom cuccokért fizetsz, amiktől jobban néz ki a karakter, de annyival erősebb nem lesz.

Meg vehettél drop boostos itemet meg xp boostot max 2 napos időtartamra.
  • BlackTreff
    Level hanyas vagy? :)
  • Mardel
    Köszi.
    Nem tudtam, hogy ennyire el van különítve oldal szerint ez a bróker. (Nexuson ez Asmo oldalon ennyi)
    Azt hittem van egy közös auction house mint a Cabalban.
  • Shaenis
    spatalos/ely oldalon 4.4 milla
  • Mardel
    Melyik szerver olcsó brókernél a golden pack?

Mert Nexuson 10 millió 300 ezer.
    Ha azt számolom, hogy e mellé még felszerelésre is kell pénz, csak questelésből ez nem jön össze.
  • KaCsaxyz
    Egy mondatban elismero es szarkasztikus :) Meg sok ilyet legyszi, mert ezt meg en imadom!
  • Morf
    Letisztult stílus, világos vonalvezetés, egyenes, lényegretörő kommunikáció :)

"Van is egy légióm az a neve hogy hassasins csatlakozzatok!! Pacsi ha valaki közbe rájönne hogy kell a morph-ot megszerezni messege me!"

Írj még valamit, imádom!
  • KaCsaxyz
    BTW, broker is opcio. Dobni meg azert nem dobjak mobok mert szinttol fugg melyiket dobjak (thin/thick/strong/?though?).
  • KaCsaxyz
    Morph reciket abyss/Ingi/Gelk fortokban vehetsz NPC-tol (ha jol emlekszem Fortress Quartermaster). Ezen a weblapon megtalalod melyik recit hol/kitol:
    http://gameguide.na.aiononline.com/aion/Morphing
    A fortnak tieteknek kell lennie.
  • fallen90
    Jah és persze aki akar és Elyos-os nyugodtan vegyen fel havernak körmölgessen nekem egy 39-es assasin vagyok. jackyxxxxx. Van is egy légióm az a neve hogy hassasins csatlakozzatok!! Pacsi ha valaki közbe rájönne hogy kell a morph-ot megszerezni messege me!
  • fallen90
    Köszönöm az eddigi válaszokat úgy látom nem csak nekem nincs lövésem róla hogy hogyan lehet szerezni. Igen Morph-olásra gondolok énis. És tegnap este találtam is két lehetséges fortresst ahol elvileg meg lehet venni külföldi oldalakon kerestem. Az egyikbe elmentem ott én egyszerűen eltévedtem. Ha ott is van valahol nem fogom megtalálni a büdös életbe se. A másik fortress meg Asmodian terület én pedig Elyos vagyok.
  • BlackTreff
    Itt lehet, hogy írja hol lehet megvenni, de mennem kell és nincs időm kibogarászni! :D

Morph: Thin Rawhide
  • MrGecc
    Akárhogy kerestem én sem találtam meg csak amit BlackTreff írt, viszont ott nem írja le, hogy hol lehet a morph receptet megvenni... Nézd meg az összes vendornál, főleg fővárosban hátha, vagy a fortokban lévő árusoknál mert szerintem ez annyira alap hogy meg kell tudd venni valahol... Arra viszont számíts, hogy aether powder kell hozzá amit ki kell szedni, vagy megvenni.
  • BlackTreff
    Még nagyon nem járok a craftolásnál, de szerintem ha itt úgy van hogy a megadott szörnyek dobálják, akkor valószínűleg azoktól tudsz szerezni! :)

Thin Rawhide
  • fallen90
    Sziasztok valaki segítsen mert szétcsesz az ideg komolyan. Na most az a bajom hogy páncélt akarok magamnak készíteni és az istenért nem tudom hogy honnan a fenéből szerezzek thin rawhide nevű kelléket. Régebben dobálták a lények de mostmár nem. Állítólag lehet morph-olni de hol a bánatba tudom megszerezni vagy valaki segítsen már nekem kicsit könyi :D Vagy hogy hogy kell vagy mint valami szakértő kérem :D
  • Vicodine
    notaion.nem high rate hanem 55ön kezdesz only pvp szerver talán az egyik legélvezetesebb
  • Mardel
    Ha gondolod játszhatunk együtt. :)
  • Frosty01
    eltaláltad ;)
  • Ragamofi
    Sziasztok!
    Lehet,hogy nem ide kellene írnom, de azért megkérdezem.
    Egy high rate pvp szerót tudnátok ajánlani??
  • BlackTreff
    Nexus EU szerveren Asmo oldalon kezdő játékosként keresek klánt vagy kezdő helyen társat a játékhoz! :)
  • Gő
    Sziasztok!

Kérdésem a következő lenne, PayPal fiókot hoztam létre, feltöltöttem rá forintot banki átutalással, majd átváltottam paypalon belűl Euróra.
    Mégsem tudok vásárolni Aion Clubtagságot. Mert mikor átugrik a Pay pal rendszerre és elfogadnám. Hitelkártya regisztrációt dob kia PayPal, de olyan meg nincs. Valami ötlet?
  • Belton
    Persze.

SoOoOooon.
  • soundsonic
    Üdv! Lehet tudni, hogy az Eu szervereken mikor lesz elérhető a 3.0?
  • Pilutika
    mikor indulnak ma a szerverek?
  • Pilutika
    vicces :)
  • Mardel
    Ez kész:D

Kép1

Kép2
  • Bigblind
    Köszi! Meg is győztél! :) Go Nexus!
  • Mocsok22
    Szia.

Én a nexus-on vagyok,egy pici elyos fölény van,de minimálisan.Elég sok magyar játszik itt.
  • Mardel
    Hm megválaszolom magamnak: Spatalos.
  • Mardel
    Sziasztok!

Én is most telepítettem fel.
    Melyik szerveren van nagyobb magyar játékosszám?
  • Bigblind
    Sziasztok! Most kezdeném a játékot, érdeklődnék hogy EU szerverek közül hova érdemes menni, hol a legkiegyenlítettebb a helyzet, ahol nincs asmo vagy ely fölény!?
  • Frosty01
    és ezt mire alapozod?
  • Trollface
    Perento inkább ha már asmo úgy értem ott nincs hax vagy ha van is kevés.
  • KaCsaxyz
    Ez engem is erdekelne (Z1) :) De ha belefutsz egy ilyenbe loj egy kepet gyorsan es jelentsd. Nem kivagatni akarom oket (bar az sem rossz otlet ), csak bizonyitekot h gond van.
    A dekodolason meg en is gondolkozom, ha van megfejtesem majd irom :D