24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Beltazar #19604 Valaki aki az NA szerón játszik, el tudna nézni tigiraki island-ra és le tudná írni mennyi szívbe fognak kerülni a 60as balic fegyó receptek? (zöld,kék sárga)
Meg persze még az is kérdés lenne, hogy lesz-e új fajta balaur heart hozzá vagy ugyanúgy a burning balaur heart fog kelleni?
-
#19603 Van csak kicsit az ország másik felén lakik És még a topicban is jelen van szia -
#19602 Ha van egy haverod aki játszik vele, egyszerűen átviszel egy hordozható vinyót és átmásolod a telepített mappáját cakli pakli úgy ahogy van! Bemásolod a D-re és már játszol is, még telepítened sem kell, megspórolsz vele egy rakat időt! ! -
Vicodine #19601 innen is pl, de az igazsag az, h betudod allitani hova tegye, de a launchert nemtudod megkerulni -
#19600 És hogyan? -
Vicodine #19599 de lelehet -
#19598 De akkor is!
Akármit csinálok a C-re kezdi letölteni és nem tudok vele mit csinálni.
Nem lehet máshogy letölteni? Torrent vagy valami? -
Vicodine #19597 Már le lett irva de mégegyszer hátha most sikerül.A launchert csak a C-re tudod tenni, sehova máshova!Ha megvan a launcher, utánna betudod állitnai, hogy hova tegye a játékot, amennyiben ez nem igy van, a hiba nálad van, és egyéni probléma hogy mi van a gépeden, neked kell rendet tenni, normál esetben mindenkinél igy müködik.Hiába hajtogatod hogy igy csinálod, de még sem, mert akkor müködne! Vagy te vagy az az ember akinél máshogyan müködnek a dolgok? Vaze Bill bácsi ha ezt megtudja..:D -
#19596 Nekem a C-re tölti bármit is csinálok... de ott nincs neki hely.
És akármiit akárhogy állítok a D-re akkor is a C-re tölti. -
#19595 De nyilván mondtam hogy mindent a D-re rakattam vele.És azt is hogy 1 hete szenvedek...tehát a válaszokkal nem mentem sokra, mivel már mindent megpróbáltam.Csak gondoltam hátha előfordult mással is.
Na mind1 akkor nem játszom vele és kész. -
#19594 30 azért kell neki mert 16 amennyit letölt és ugyanannyit telepít.
Launcherban be lehet állítani hogy a telepítőfájlokat hova tegye, nekem az C-re van de végig a d-re pakolta pedig volt helyem a c-n telepítés után meg törölte amit leszedett, de azt is be lehet álíltani a launcherban. -
#19593 Hozzáteszem lassan egy hete szenvedek vele... és akármit csinálok a C-re teszi és még a letöltés is megáll és nem lehet folytatni. -
#19592 Én a D:\-t adtam meg "mindenhol!!!" és a jópofa mégis letöltés közben kérte hogy csináljak helyet a C:\-n mert nem elég neki.
(mi a fenének kell neki 30Gb hely mikor állítólag csak 12-16 amit letölt?) -
#19591 Nálam az NCLauncher van a C-n mert nem lehet mást megadni neki, maga játék meg oda települt ahova az elején megadtam.
A launcher meg csak 4,26 MB, gondolom ennyi még belefér nálad is. -
#19590 Hali. kéne 1 kis help.
1.Miért nem tudom az NcLaunchert oda telepíteni ahova beállítottam hogy telepítse?(a winyóm másik partíciójára mert a c:\-n nincs neki hely)
2.Ha megáll a letöltés mért nem lehet újra elindítani?(ez igazából nem is fontos mer hely nincs hozzá elég)
(hülyébben nem is lehetne egy játékot telepíteni/letölteni...hülye NCsoft)
Köszi -
KaCsaxyz #19589 Ezzel nem ertek egyet. Az a lenyeges h kezdokent (starter) mennyi ido alatt szerzed meg az elsot. Mint irtam, kiprobaltam, nem vot nehez, de idoigenyes es nehol duhito. Ha mar megvan az elso onnan mar gyerekjatek. LV50-tol meg tenyleg 1-2 nap csak foglalkozni kell vele. -
Vicodine #19588 Kis szint nem mervado,azt kell nezni max szinten mi van -
KaCsaxyz #19587 Kis szinten boven tobb mint 2 ora, azert ezt is tegyuk hozza. De valoban osszefarmolhato vagy osszekuldizheto. Tapasztalatbol beszelek. -
Vicodine #19586 Ha ráfekszel és csak manit farmolsz akkor nagyszinten igen, kb 2-3 ora -
#19585 Attól függ mekkora a rávaló összeg.
Vagy két óra lenne 10,6 millát összefarmolni? -
Vicodine #19584 De ezt a gold packot ugy emlitik sokan mintha akkora szam lenne,ingame 2 ora alatt ossze lehet farmolni a ravalo osszeget -
KaCsaxyz #19583 Ha mar ilyen kedvesen rakerdeztel:) :
Igen, a GP-re valot en keresem meg. A fo accomra valot a mernoki fizetesembol oldom meg. A kicsi acc-ot azert kezdtem el, hogy lassam mennyire gaz a starter acc es meddig tart megvenni GP-t. Elarulom neked, lv37-en mar megvolt ra a penz. Miota megvan GP (2 hete) azota megvan a penz (boven) a kovi GP-re. Nem megoldhatatlan.
Remelem kielegtettem a kivancsisagod:) -
twi452 #19582 így már világos.. azt hittem azért van rajta CD mert ez megmarad csak nem lehet állandóan használni..akkor így jártam :D
köszi :) -
Vicodine #19581 Ha elnyotad es lehart az egy ora akkor mar sehol.Egy darabot kaptal belole?Mert ha igen akkor ennyi...Ha tobbet akkor meg kell lennie az inventoridba -
twi452 #19580 Hello
új játékosként pár szintenként kapok ilyen gyári segítő csomagokat kezdetben páncélok, running scrollok, potik stb
és kaptam egy medált is ami 49-es szintig 50%-al megnöveli a droppot
azt írta rá, hogy 1 óráig lehet használni aztán 1 óra CD
nálam lejárt a cucc aztán el is tűnt a fenébe, most akkor hogy van ez vagy hol találom meg újra? :D -
Vicodine #19579 Ha a masikkal megbeszeled h :"te figyi cimbi nem utok vissza megolhetsz". akkor az ap trade, nem a megolesek szama hatarozza meg. Amugy meg manapsag elég egyszeruen meglehet csinalni, siege idoben at kell menni enemyhez, vagy nem siege idoben is, vagy bt bejaratat kempelni egy ptvel vagy abyss relic bevalto helyet, azokat a helyeket ahol megfordulnak generalok is minden nap...Türelem kell hozzá, de elöbb -utobb megjelennek a kicsik és akkor belehet zuzni az arcukat es ott a quest -
#19578 sziasztok.régi,megunt veteran accountot vennék.ha van ilyened,küldj egy pm et.kösz -
alyr2 #19577 Amugy ez kurvara nem lenne ap trade.. mert elvileg 3 generalt kell megolni a kveszthez..Ap trade akkor lenne ha levernem vagy harmincszor -
alyr2 #19576 Nos persze kolcsonos alapon menne ha menne, termeszetesen! De nem tudom mikorra leszek army general..mert igen elszaladtak mar APval.. 4 milla kene kb ,hogy tuti general lehessek..holnap delben leszek ismet 1 star:(
HA nem most marciusban kezdtem volna jatszani hanem telen, mar mondjuk lehet meglenne a szukseges AP..de nehezen gyulik.. a rangerek konnyen leverik rolam:( -
#19575 De olvass utána, ha nem hiszed el.
Vagy itt.
"Well i farm for years at same spots and drops are decreased at least are they not same as NC times.Charm of key -talisman of Key seems useless no difference to drops so i stop also dailys for it, even energy of repose seems for me useless (only more XP) (Bug?)
Well i tell you my friend i farm for hours (3-4h)not for minutes.and i see huge difference at same spot i use to farm.
Well dont know what Moderators says but if you ask me .Yes they drops are decreased." -
#19574 Bocs, de aion fórum moderátorok írták amire refrektálni próbálsz, szóval nem hasból beszélek.
Sőt olyanok is írták hogy kb semmit nem ér akik több éve farmolnak és kipróbálták.
Szóval stílusból veszél vissza.
kkthxbye -
shpongle #19573 Látszik nem jársz ESOba ez egy insta rövidítése.
Loot növelővel kicsit több AP esik, mint anélkül. -
shpongle #19572 Neked közöd sincs a játékhoz, vissza olvastam 5postott és szakadtam :D húzzál vissza IAra az való neked. -
#19571 Én voltam az a kedves posztóló seller ötlettel.
De megkérdezem, hogy a gold packra a rávalót te keresed meg hogy így szórod a pénzt, hogy neked megér 10 eurót 1 db gold pack? -
KaCsaxyz #19570 Na banyek, irni meg meg kellene tanulnom: "Mivel nem tudom poenra sem tudom venni" = Nem tudom poenra sem venni. Ne irjatok masnaposan ha jozanul is nehezen megy *pirul* -
KaCsaxyz #19569 Tudja a fene (rajtatok kivul) hogy miota ismeritek egymast. Mivel nem tudom poenra sem tudom venni. Es tovabbra is tartom: AP trade undorito, nem voltal (eszrevehetoen) szarkasztikus -> szarul jott le. Volt itt egy masik kedves postolo seller otlettel, na az a masik amit gyulolok. Ovatosan az ilyen megnyilvanulasokkal, vagy tessek odairni h /sarcasm OFF vagy hasonlo. Na beke es szeretet, ez tisztazodott:) -
Shaenis #19568 Van felvétel, engem Prana vagy Delerium néven találhatsz meg, bár most ritkán mert amcsi szerveren vagyok többnyire. Keresd Soulbrotha / Soulsista néven a légió vezetőjét, ő délután és kora este mindig fent van. -
Shaenis #19567 Bocs hogy nem sikerült elég szarkasztikusra, soha egyetlen AP-t nem tradeltem és nem is fogok. Ha ismernéd spata/ely oldalt, tudnád hogy az egyik a legjobb pvp cleric vagyok ott. Amúgy Alyrt ezer éve ismerem még gw-ből. -
#19566 Elvileg nem, de csak 30 percre lehet aktiválni és használat után 1 órával lehet megint csak használni. Tehát 1 órából csak fél órán át használod.
Trükközni sem lehet hogy megveszed a kettőt, mivel a két item osztozi kegymás cooldown idején. ÉS azért van belőle kettő, mert egyiket Asmo másikat Elyos oldalra szánták igaz bármelyik oldal használhatja bármelyiket.
Mondjuk szerintem felesleges, mivel kb. 0,2%-al emeli meg az alap drop ratet.
Tehát ha eddig 100 mobot kellett leölni, hogy megkapd a várt itemet, akkor ezzel csak 83 mobot kell megölni.
17-el kevesebb mob megölése nekem nem érne meg ennyit. -
Tomy Lee #19565 Ez egyszer használható?