Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja értem. Hát akkor ha nem bopos az expert akkor inkább az kell, nem fogok most x karit felszenvedni 30-ra, ezt is elég volt 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Frosty01
jaja az a daeva, az expert meg a kraftolt 33as. azon van speed stat is

practitioner of the forbidden arts of death

Kicsit bõvebben tudnál errõl írni? Nem vágom már mi ez a daeva meg expert.. Nem arra gondolsz amihez kell X harmincas karakter? Régen valami ilyesmi volt 😊

Frosty01
daeva, expert... ami neked megfelel árban / és statokban
pvp setre is áldozhatsz, de akkor már 30as aranyat vedd ki. de azt se fogod túl sokáig használni ha rendesen szintezel, és nem ragasztod le a karit kis szintre

Lvl 30 körülre pévépéhez milyen setet ajánlotok? Impish-bõl megvan chest leg és shoulder, de aszongyák az okosok a chaten hogy ne vegyem mega többi részét mert pénzkidobás. Mi kéne akkor helyette?

Unfortunately your account could not be validated.
skacok errol tud valaki vlami infor hogy mikor javithattjak ki ?
EMelték a szervereken a player capet? Tegnap a spatalos és a nexus még full volt, most már nem. Vagy aszerint írja hogy épp mennyien vannak fenn?

Unfortunately your account could not be validated. ez miii a geci kijavithatnak mar.....
Belton
Hmm szerettem volna venni 1-2 dolgot de az ujjonan le kreált Karim a nexuson nem latszodik a weboldalon pedig mar 16 os vagyok vele tegnap csinaltam...
Igy az a gaz nem tudok venni semmit mert nem latja a weboldal a karit aminek szeretnek , csak a regi karikat a masik servereken.
Valakinek volt hasonló ?

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Unfortunately your account could not be validated. OMFG ez már tényleg szánalmas!!!!!!!!!
Vásároltam 400 coint asszem 25 euroért, és nem jelenik meg az oldalon h nekem van 400coinom, mintha nem is vettem volna.Másnak is van ilyesmi problem?
Ha nexuson nagy a sorrbanállás, akkor minek álltok ott sorban, van még szerve ahol nem kell sorrbanállni és fellehet tölteni
gábor és ezt honnan vetted? mert én nem így tudom 😉
SzirmosSzisza
Hát majd eldõl mi lesz, alapjáraton úgy volt, ahogy írtam, aztán átírták, hogy majd eldöntik még mi lesz 😊
Mondjuk bétás Veteran megvan már, nekem jó :$

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Gold packból mindenki oda tér vissza ahoonan jött. értsd Starter-gold-starter, veterán-gold-veterán

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

SzirmosSzisza
Na, lvl 21. Nexuson eddig 2 magyar légiót láttam 😊

#18405: elvileg, ha egyszer veszel gold packot az maradsz, de ez még nem biztos.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ldhdt valahogy veteránt csinálni: Hivatalos válsz: "majd késöbb".

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

google.hu : Aion kezdõknek
Balazs15
császtok hogy vannak ezek a classok ? mert csak 4 et látok wari scout mage priest ennyi és választhatok hogy male és female..hogy tudok pl assasin lenni?

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Jaffa 2843
Hali!

Starter account-ból lehet valahogy állandó full-access accot varázsolni? Vagy havonta veheti az ember a Gold pack-ot? :S

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Merre érdemes lvl 32-n riftelgetni? Kéne kicsit gyilkolászni az elyket, de abyssben sajnos senkit nem találok, csak rank 2-3asokat 😞

Frosty01
btw Qrva nagy poén ez a köcsögbuff, ha étert szedek felugrik egy kis ablak hogy nono, be kell írni egy captchát, és elvileg oké lenne ( ha nem írom be és lejár akkor kapok egy debuffot amitõl nem szedegethetek egy ideig )

na de h egymás után 5x ugorjon fel rögtön? ennyire nem lehet hülye egy script sem <#idiota>

Frosty01
a világ két külön felén élnek és kapásból esküdt ellenségek <#idiota>
nem lehet 1mással pt-zni, meg ilyen egyebek, csak egymást gyilkolni

Végülis mi a halál a különbség asmo és ely között?
Mindegy melyik oldalra megyek?

Lvl 11 vagyok és legalább 3 magyar guildet láttam köztük a miénket😊

Igen sok magyar sok magyar legioval. és majd jön egy kis troll és fröcsög egy sort,hogy Spatalos a hun first szerver. De sokan vannak nexuson akik most kezdték és öregek is akik újrakezdték.

Srácok az lenne a krédésem hogy nem tudok belépni a régi acommal, szeirntem azért mert még hajnalban tudtma regelni és akkor nagyon baszakodott a server, Szóval regel ujj acountot és az lenne a kérdése hogy ha veszek amásik accountal gold premiumot akkor azt át tudom tradelni a másik accra?
Asmo Nexuson is van egy rakás magyar.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Marfy
Ahogy olvasom a hozzászólásokat, elvileg igen, de errõl inkább nyilatkozzon más.

Okés köszi
Akkor nexuson vannak sokan, ely oldalon?

Marfy
Berak a karakterválasztóba.

atinq
Magától betesz vagy vissza kell lépni a szerver választó ablakba?

No.

Marfy
max 10 perc volt nekem 352.

atinq
Nem enged be nexusra azt írja fullon van. Meddig kell várnom míg el nem alszik 320 emberke?

No.

Marfy
Nekem csak 50% körülig töltötte, a többi a telepítés.

Van gyorsabb megoldás a játék letöltésére? Már 1 napja megy a gép és még csak 61%

még mindig semmi az új f2p accountok ügyében? délután még lehetetlen volt kreálni

Várakoztat a játék loginnál .... egyem meg õket legalább ha már gold accom van beengedhetne ...
az már elavult adat, most este 30 felett járunk

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Most ahogy nézem,nem kell ide uj szerver,egyszeruen nexusra ne menjen tobb player,mas szervereken van meg hely,ne akarjon mindenki ugyanoda menni ennyi
Marfy
Nekem ez launcher nem tölt semmit...

Mert 8 féle van
Balazs15
hi
miért csak 4 féle játszható class van?

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Spatán hiába van sok úgy érzem 60-70% ely nem pedig asmo és így dred helyzet is ugyanolyan gány,mint volt.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Telemachuson nem para beenged egybol
Na jó kénytelen leszek régi karikot szórakozni. Mert nexusra nem enged be türelmem meg semmi.

elnezest kerek a tragar kifejezeseim miatt de hirtelen elborult az agyam.
majd ha kilogolnak egyszer, majd bejutok en is.
jah es az is bosszanto hogy azt irtak, amennyiben maradt fenn az elofizodbol valamennyi, azt jovairjak a shop-ban levasarolhato coin-kent.
erdekes. 0 coinom van, pedig 20 napom volt meg.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Mert szerinted elöre látniuk kellett volna a varázsgömbjükbe h mennyien fognak jönni??Akkor faszok, ha nem fognak rövid idön beül uj szerot inditani a sok palyernek,amugy meg nem
j0nNyKa
szerintem fórumon fröcsögnek mindenféle trágárságokat
.. ja.. ja nem <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

lol. ez csak akkor derul ki ha be is enged oda mivel jelenleg azt irja hogy full es a hatralevo ido kb 47 perc.
leszophatnak keresztbe ezek a gyikarcu gecik ha egy fasz szervert se tudnak csinalni ami kepes kiszolgalni az embereket.
nexus full
spatalos szinten
telemachus ugyszinten full.
gyerekek mi a rakot csinalnak a gameforges gyokerek?????

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319