Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
/s

Vagy ENTER, elején megjelenik így buborék benne "..."-tal, arra katt és kiválasztod ami kell.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hogy tudom elõhozni a játékban a general chatet? veteran accom van

Lehet a továbbiakban a karaktered kinézetét változtatni??
Csak mert 3 napja nem tudom elkezdeni a játékot mert mindig nem tetszik valami
Nuclearity
nem szoktad még meg? ugy látszik a helyzet nem sokat változott a cégváltással.

Én is keresnék Spataloson - asmo oldalon magyar guildet!
Lvl 31 és 40 Templar
Lvl 33 Chanter

Titan
Szerintem nem az a baj, hogy fizetni kell-e valamiért, hanem az, hogy ha már fizet valaki, akkor miért nem azt a szolgáltatást kapja, amit ígértek?
A Support 1 forintot nem ér! 4 napja írtam nekik 2 jegyet és egy automata válaszon kívül semmi nem történt...
Pl. hiába vettem coint-ot fizettem be egy 30 naposat még mindig nem enged 3. karaktert csinálni.. vagy a régi accountommal amiért kicsengettem több 10 ezer forintot, az oldalon és egy lavór vízen kívül sehova se tudok belépni vele... a support meg kussol...

Okés köszi.
Fut minden .
Van magyar klán?
Megvágnak?Nem vágnak meg senkit,nem kell fizetni senkinek sem aki nem akar, mindenki maga döntheti el.Aki fizet viszont, az nyilván a pénzéért cserébe kap egy kis plusszt, de ez nem megvágás, boltban is ha valaki fizet megpakolhatja a kosarát, aki nem fizet az meg nem..
j0nNyKa
Spataloson - asmo oldalon magyar guildekkel hogy állunk?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ja igen. Ha most valaki azt mondja, hogy "Dehát ez lehúzás!", arra azt mondom "Igen, Az!"

Viszont senki sem gondolhatta komolyan, hogy a két szép szemünkért üzemeltetik a sóher németek a szervereket.

Mindenkinek tudomásul kell vennie, hogy ilyen az f2p modell. Ott fognak megvágni minket, ahol csak lehet!

Mellesleg, aki NCWest féle NA szervereket választotta, az lökhetne némi infót az ottani viszonyokról.

Oké. Bocsi. Én is hülye voltam a válasznál.

Két fajta gold acc van. A coinos és a klub tagságis. A Customization ablak fölött találsz egy Aion Club gombot. Kattints rá és bejutsz egy oldalra, ahol a tagságidat intézheted. Van 30, 60 és 360 napos opció.

A feature listben találhatod a téged érdeklõ dolgokat pl. "You receive Veteran rewards."

Tehát csak erre a gold acc fajtára jár a vet reward (és semmi másra). Nekem nincs ilyen (most nincs rá pénzem+nekem alapból veterán accom van, ami azért nem rossz), így csak tippelem, hogy mailban kapod meg automatikusan a rewardot vagy a klub oldalán nyílik egy új ablak ahol lekérheted a cuccokat.

torrente111
valaki segítene,hogyan érhetném el a veteran revardot ha mát aktiváltam a gold accot?kösz

torrente111
aha értem.de én vettem gold accot de nem kaptam veteran revardot ((

Frosty01
és hogy? hó végén küldik? az oldalon nem nagyon találtam a kiutalás lehetõségét (mint nc-nél)

practitioner of the forbidden arts of death

Az elsõ havi veterán reward-ban van benne. Wet rewardot viszont csak akkor kapsz, ha gold accountod van.

torrente111
hi.valaki nem tudja véletlenül,hogy az adept of aion titlét honan lehet megszerezni?

Törölt felhasználó
Asmo oldalon melyik szerveren vannak magyarok, illetve olyan magyar guild aki segít a kezdõknek?
Frosty01
"kis" clericemmel lementem kezdõkkel lannok runra valamelyik nap, na õk pont ilyenek voltak. kihealeltem 2 egész szobát, õk meg csak lestek hogy wadafakk 😊 azt hitték hogy kis szerencsétlen vagyok mert staffal mentem be meg kiröhögtem õket a kiskjük miatt 😄

Hat en meguntam 😄 A tökom televan a szedjel viragot kvesztekkel 😄 foleg hogy 150 skill kene hozza nekem meg van vagy 10 mert basztam ra az elejen..MEg ugye nem hasznalhatok chatet meg aukciot, igy eleg szar

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

SzirmosSzisza
Volt egy olyan Fire Temple rununk, hogy egyszer nekem sikerül félre tabolni és behúztam 2 random elitet, 4 perc múlva másik sorcot kapta el az õrjárat, amikor õket épp megöltük, akkor sikerült megint félre tabolnom, volt izgalom rendesen 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Titan
Így megy ez, ha sikerül egy normális teamet kifogni...Sajna van olyan is, hogy egy béna csapattag behúzza véletlen az egész térképet..na, akkor van izgalom...😊

Hat emberek van fantazia az jatekban, abban a pillanatban amikor csapatrol van szo. Tegnap nekirugaszkodtam lvl7rol a priesten hogy na akkor legyen meg az ascension, sikerult is meglodulni lvl 12ig ott kezdodtek a black claw kuldik( campaign) persze az elitek nehezen koptak 4 szint kulonbsegrol, egyszercsak ir egy gladi hogy nem megyunk egyutt? Mondom okes, invelem, keri leadet , beakaszt 2 sorcit, es hajra gyurni az eliteket, csak healelnem kelett, par oraig farmoltuk a helyet, nagyon szepen ment, gladi tankolt, jelolt, hogy mi main target, mit kel altatni, amikor egyszer megpurcantam aggro miatt azonnal felkapott az egyik sorci, szoval nem kezdok voltak, bossokbol mindenki oltozott szepen, eszmeletlenul elvezetes volt. Harom szintet leptem mikozben csak healelgettem. Alig varom hogy valami komolyabb instazas is legyen.
Az a probléma, hogy csak Asmo oldali karijaim vannak!

SzirmosSzisza
Szerintetek lvl35-ön sornak mi éri meg jobban, 35 magical attack vagy ~50 magic boost ?

Frosty01
valamelyiket (ely v asmo) töröld ki....... elég logikus, de még ha gugli fordítóba bevágod akkor is érthetõ 😊

nesze vaze😊 Bár nemtudom itt mennyire terheltek itt a szerverek de sasold meg
Sziasztok.
Kis segítséget kérnék. Megvannak a Spatalos serveren a régi karijaim ( 33 Templar, 31 Chanter )
Mikor próbálnék belépni velük, kövi hibát dobja:

Characters of different race exist in the same server.

Tudok valamit kezdeni, hogy használhatóak legyenek?

Finyák, adj linket vazz, ha még idén akarsz a menõ híljeimbõl kapni :-)

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Üdvözletem Kedves Játékostársak!

Amennyiben szervert kerestek és asmo oldalon szeretnétek játszani figyelmetekbe ajánlom Perento-t. Kb. két hónapja alakultunk meg, csak magyarok vannak a légióban. Egy részünk régi játékos, van aki a játék indulásakor játszott és nagyobb kihagyással jött vissza, de jelentõs azok száma is akik frissen váltak daevává. Légiónév: Elõretolt Helyõrség. Hasznos ha teamspeak-et is letöltitek, vagy frissítitek, sokan így hangban is együtt tudunk lenni amikor questelünk, vagy instába megyünk. Praktikus akkor is ha épp csapatban pvp-zik a karitok, vagy csak szimplán segítséget akartok kérni az indulás elsõ heteiben. Pillanatnyilag 44 karakter játszik ez durván 30 aktív tagot jelent, várunk további jelentkezõket!

Ha jönnél a következõket keresheted wisperben: Vernios (Dorrak), Chamomile (Hellebora), Khynreen, Ayanel, Havvanna. Vagy csak írj rá egy Elõretolt Helyõrség tagra, akit meglátsz.
Találkozunk bent!
Chamomile
ToshiBá
Free, Genya,
Ha toljátok még Aiont, akkor dobjatok privit légyszi.

Live: DoZeR 982

Vaze üsd be googleba , nehogy launcherrel szedd le mert jövö karácsonyig sem fog lejönni annyira tulterhelt ez a fos
Titan
Csináltam egy új accountot vettem hozzá egy 30 naposat és most már tudok tradelni, de viszont nem enged 3. karaktert csinálni...😞 Van valakinek valami hasonló tapasztalata?

Gubberx
olyan 17 GB lesz a vége

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Csapat, nem tudtok valami torrentet az install fileokhoz? Elkezdtem ezt a gameforge-os szutykot, de rendszeresen megállíja a letöltést, csak azért, hogy utána 4-5 órán át csak feltöltsön. Kb. 4 napja töltöm ezt a szutyvadékot, eddig olyan 8-9 GB-ot szedett le..

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

bemész a karakter menübe ott van egy motion rész és átváltod defaultra.
Hogyan lehet a ninjaságot kikapcsolni? (a balkézfelemelõs emote-részét 😊
hat jah,kicsit nagyobb a roham mint gondoltam volna, de azert most mar lehet nemartana csatasorba allitani 1-2 uj szerot
MeoH
Meg van az uj szervernek is a szepsege, de mikor beleptem, es azzal fogadott hogy 2ora sor, hat koszi, annyira nem gondolom komolyan es ezt mar vegig jatszottam egyszer, anno megjeleneskor 😊 Amugy Spatan is van nep rendesen es telemacson is rengeteg ember futkarozik kezdon.

fuck mmo's..i.,

azer nem enged be sorba mert 1000+ a varakozok szama. abban az esetbe ha nem akar varolistara rakni sokszor katingas a conectre amig benem rak varolistara, fel perc es beis rak a varo listara
Frosty01
ti is odaszerveztétek kapásból az egész légiót <#idiota>

SzirmosSzisza
Beengedett, 1001/1001 😄

SzirmosSzisza
He, még a sorba se enged be 😄

Mégis terjed(t) a hülyeség.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Frosty01
nem nagyon láttam hogy kampányolt volna az új szerver mellett. nem igazán osztogatnak ajcsit se hogy odamenj. teljesen a te felelõsséged hogy hol akarsz kezdeni <#nemtudom>

Pardon arroganciája és megkéne folytani.. aki kitalálta és merge ..

Tisztelet persze a kivételnek még hozzátenném ,õket viszont sajnálom ,mondjuk várható volt.
Gameforge kampány failje ,hogy az újakat igy behülyitette.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Most komolyan a sok kis vérpistike arroganviája felbax ,úgy tekintenek ránk vén rókákra ,mint egy darab sz@rra.
Azt hiszik övék az egész Aion. Egyik kitalálta ,miért nem rebbotolják pl a telét minket meg metgelnek a spatával. OO
Most komolyan aki ezt a "régi szerverek kakik ,mert tele van 55-ösökkel" megkéne folytani és terjed ez a baromság. Meg fresh start ,de ha be se tud logolni ha már vannak régi szerverek azt kellett volna amúgy is elõször feltölteni..

Az ilyenek meg is érdemlik a sort...

Frosty01
van pár, írtam lentebb h kiket kell nézni

Tele-n van jò magyar elyos légió?

Az biztos!😊
De,hogy én ki nem logolok az is biztos mert lehet nem enged majd vissza😄

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Van még azért hely böven,de nem is baj ha megtelik mind