24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#19764 Nekem is van egy eladó accountom :
VEterán Fizetett account volt régen.
Van rajta :
Perento:
Lv50 Ranger Kék -sárga Gear ,Teljes Felső ág Stigmák.
Lv49 Spiritmaster Kék -Sárga gear , Jópár stigma ki szedve.
Nexus :
Lv53 Gladi PvP 30 as 2xEaring 1xNeck 50 es 45 ös Sárga Ringek , Miragent 3/5 Kész a gatya crafthoz minden mati meg van.
Fegyver 46 os Coinos atspedes Pole + lv55 Ethernal Coloseum POle az inventoryba. Rengeteg Mati több száz Scroll.
Aether tapping 440 Essence tapping 410 Alchemy Craft 399.
És 85 Milla Kinah Van nála.
Akit érdekel irjon Pm et. -
#19763 ment a pm -
Vicodine #19762 Clericnek rémálma egy tápos ranger?:D Egy clericet fighter class nem tud megölni ha jol használják, ebben szerintem egyezzünk meg, se gladi(még 4k dpben is csak akkor ha bejön folyamat a boritás) legalább is 1v1-ben biztos nem. Vagyis de, ha a cleric elbasz valamit.Az elsö burstot lazán tuléli és kihealeli egy jó cleric bármikor, na utánna kezdödnek a gondok. Persze itt most egy jol gearelt, kariját használni tudo vs ugyanaz karikrol van szó. Felveszik a blockos szettet, elkezdem karcolgatni a hpját, aztán mikor már nincsen elég skillem a burst folytatásához, akkor szépen be blindel, és pár skillböl lever. Ja igen, clericnek nem árt ugye legalább 3 féle szett ruha, köztük egy blockos is... -
argentum #19761 hello
megvalnek az accomtol, tele/asmo, lv 55 cleric, veteran acc, ha szamit, megvan a nevvalto ticket is meg 2 evvel ezelott szerver osszevonas idejebol. -
Morf #19760 Van, lassan 3 éve. A rangereket könnyebben szedem MR settel, mint a sorcikat. Két stun között meg egy shield, egy anti schock scroll, stb. Könnyebben elcsattintható, de ha folyamatosan tree/sleep-ben vagy, akkor még annyi esélyed sincs. Egyszóval nem értek veled egyet, de lehet, hogy neked a Rangerek a fő mumus, nekem a sorci. Mindenesetre Rangert könnyebben verek, mint sorcit. -
Beltazar #19759 Semmilyen új poti scroll nem lesz 3.0ában sőt még új szedetős cuccok se meg aether se, csak új armoros megy fegyveres recik lesznek a craftokhoz és kb ennyi... -
twi452 #19758 ezek a raidek nagyon jók..próbálom felhúzni a gyűjtögető skillt aztán jön egy pöcs assa és veri a mellét h le tud zúzni egy 23-as kis szart úgy h semmit sem tudok tenni ellene :)
tudom ez ilyen játék ha nem tetszik keressek hello kitty online de akkor is a pöcsségnek is van határa :D ezek arra verik h végigrohan a pályán és az összes kicsit leveri akik vissza sem tudnak ütni? :) -
Shaenis #19757 neked van clericed?
mert ez egy hatalmas marhaság.
MR cleric rémálma egy atomtáp geares ranger.
semmit nem tudunk csinálni ellene, folyamatos stun miatt esély sincs bármilyen skillt elnyomni a flash-en kívül, az meg semmit nem ér, egy lövéssel több neki, és meghaltam -
Kenbug #19756 SKacok Ha valaki tud dobjon mar infot hogy 3.0ba mik lesznek alcheminel ? nem tudjatok pl hogy jonnek be uj potik scrollok meg hasonlok, porbaltam mar keresni a neten de nem talaltam rola semmi infot ezert gondoltam megkerdezem itt hatha szerencsem lesz. Előre is kocc az infókat :D -
#19755 sorci ellen mboost/macc a megfelelő megoldás
ha folyamatosan rajta ficegnek az izmos dotok akkor nem fog nekiállni glacial shardot kasztolni, hanem menekül és potizik ész nélkül ;)
meowval nagyon sokat ki tudok szopatni. az mr-es szet mass pvpben nyerő -
Vicodine #19754 Ez pont elég, 3.0, illetve jobb cuccok vannak shopban. Én azt várom ez a fosrakás gf mikor teszi be a shopba a 100%os kavicsot, erre meg horror áron beteszik az esélynövelös szuplit, amit kb csak a milliomosok tudnak megvenni.
Bogyo:hat ez van, addig mig fent van az abuffjuk arebb kell csoszogni nem szabad beleallni a pofajaba amikor 2k plussz MAa van... -
Morf #19753 Finyák, egy MR-es cleric legnagyobb rémálva egy sorci. Ugyanakkor én a kicseszett 1v1-be mindig ezzel a két stigmával találkozom. Lehet, hogy azért, mert a coliseum előtt váltanak stigmát a sorcik, nem tudom, de kib*ul fusztrál, hogy tehetetlen vagyok ellenül a 2. kill-ig legtöbbször. -
KaCsaxyz #19752 Ez a klasszikus F2P rendszer, ne is vard hogy valtozni fog. Nincs ezzel semmi gond, valahogy nekik is bevetelt kell termelniuk es hiszed vagy sem, tobb a bevetel ha "akcioban" vannak ezek a cuccok. Pl. Rappelz (ha valaki ismeri) ugyanigy mukodik a kezdetektol, semmi extra nincs benne. 2 dologra leszek kivancsi: 1. ugyanezt eljatsza-e GF (el tudom kepzelni amilyen hulyek), ami persze szamomra a fajo szivvel bucsut intest jelenti. 2. NC megcsinalja-e ugyanezt 100% enchant-tal (a nem tul tavoli jovoben siman el tudom kepzelni). Meglatjuk.
-
Shaenis #19751 NCSoftra visszatérve, annyira azért nem kell sírni utánuk, ugyanúgy megvannak az aljas kis húzásaik mint régen. Igaz hogy két dologban jobb most NA mint EU, van már 3.0 és nincsenek korlátozások. De az gusztustalan dolog volt szerintem, hogy betették a shopba a 100% socketing cuccot, majd két hét múlva gyorsan ki is vették, hogy továbbra is magasan tartsák rá a keresletet. Így most néhányan bevásároltak belőle, és csillagászati áron adják ingame, pedig ha folyamatosan lehetne kapni, akkor szépen beállna valami normális szintre ennek is az ára.
-
Shaenis #19750 Meg lehet szokni a pinget.
Már sokadik dredet nyerjük úgy hogy csak én vagyok a heal chanterrel, szóval játszható. Kapom is az elismeréseket, meg hízik a friendlistem, ami azért jólesik az embernek.
Amúgy tegnap elértem a level 56-ot, ezért ma már terath dredgionra mehetek végre, kiváncsian várom. :) Írok majd róla blogpostot, valamint az első Sarpani kalandjaimat is megírom, és Aturum Sky Fortress solo instance fontosabb tudnivalókat. Aturumban durván sok XP jön, repose és amulettel együtt 730k XP egy mobból. Két run alatt meglett az 55-ről 56-ra lépés.
-
#19749 Igen !
Sajna Digi Top al is van 220 as pingem .
De tényleg nagyon jó az amcsi server most.
Van viszonyítási alapom mert Annó Pre order ként kezdtem itt az Eu s servereken.
De sajnálom hogy eddig jutott az Eu .
Mert mai napig jó játéknak tartom.
Amcsira meg csak a ping miatt nem megyek , mert az egy dolgo hogy magas a ping de eléggés sok a Packet Loss , és az jobban zavar. -
Vicodine #19748 Kutya se gondolta volna hogy visszasirja még mindenki az ncfost, amcsiban vaze milyen jol csinaljak, kar h az amcsi ez meg nem...Mondjuk ha nem lenne játszhatatlanul nagy ping az amcsi szerokon biztosan sokan tolnánk ott -
#19747 Ez a gameforge ez nagyon gáz basszus Megint 2 hetente bővitik az aion storet és kb ennyit csinálnak :DDD Ez mekkora gagyi már.
Igaz 1 hónapja nem játszom már , de gondolom a 3.0 még a közelbe sincs , mondjuk nem mintha vissza mennék , csak azért szánalom hogy ncfail után még szarabb lett az egész . El kurták ezt a játékot is , el lepték a free to playes privátos emberek és ez nagyon gáz
Pedig jó kis játék volt. -
KaCsaxyz #19746 Ezen a weblapon megnezheted mik a limitaciok:
http://www.aionfreetoplay.com/website/featuresdetails/
Starterkent fogsz kezdeni. Elejen legnagyobb szivas a Broker (AH) limitacio, de kibirhato. Kb lv30-lv40 kozott lesz eleg penzed igy is h vegyel gold pack-et (egyetlen dolog amit brokertol tudsz venni starter account-tal).
GP lejarta utan elvileg ujra starter leszel (kiveve a kari slotokat, az marad 8). Megerositeni es megcafolni sem tudom, de ugy nez ki, jelenleg veteran acc-od lesz ha lejart a GP.
Nagyvonalakban ennyi. -
Vicodine #19745 Ezt ahogy igy leirtad, egy olyas vki olvassa el akinek lovese sincs az egeszrol meg komolyan is veszi:D eleve ugye az apli focust nemnagyon szoktak betenni csak aki glaci agat rakta ki,mert kulonben vannak sokkal fontosabb stigmak is, amiket betesznek, igy az ritkan van bent.masik stigma,boon of strenght ugyanez a kategoria, szinten nem fer be szinte senkinek sem,legtobb esetben a gear beli MAre alapznak a sorcik meg arra a plussz 300ra amit ad nekik a magic assist.elég is szokott lenni legtobb esetben szal ezzel semmi gond,meg amugy is ha latom h mi van rajta nyilvan elfutok a sorci elol mert ha nincsen esélyem akkor minek menjek neki...bogyo vaze amit mondasz csak felig meddig igaz,ezekre a stigmakra nemnagyon alapoznak -
#19744 Ja és nem trade-elhetsz. -
#19743 Ha nem veszel gold packot, akkor starter accountod lesz. A legfontosabb korlátozásai: napi 150 dolgot szedhetsz fel essencetapping-el (gathering), nem használhatod a brokert (mint wowban ah), nem használhatod a nagy chateket (pl LFG). -
#19742 Játékon belül veszel egy gold packot, és onnantól kezdve semmiféle korlátozásod nincs! A gold packra viszonylag hamar összejön a lóvé, nekem lvl 28-ra meg is lett! -
#19741 Üdv.
Ennél a játéknál az F2Pről mit kell tudni? Mármint mi van korlátozva? A egy bizonyos szintig lehet csak játszani, vagy vannak prémium/nem prémium dungeonok. Lehet-e guild tag, elérhető-e valamilyen spvp. Lehet akkor leszedem megnézni milyen játék. -
Morf #19740 ...hogy a boon of strength-ről ne is beszéljünk, ami alap stigma és 500-al megnöveli 15 sec,re az MACC + MBOOST-ot. Magyarul 1v1-ben 2x lealáz, és utána érhet bármit az MR, vagy bármilyen setted, de csak addig ameddig le nem telik a 2 perc az újjabb Supplicationig... gl. -
Morf #19739 A kicseszett Supplication of Focushoz két stigma kell csak, ez azt jelenti ,hogy a wintryn kívül mindent fel tud pakolni a pvp ágról. Nem örülök. a 2 perces cd meg vicc. -
Berin01 #19738 Sinnel amíg kitart a 2magic elkerülés addig lekell püfölni a pajzsot(ez pikk pakk megvan), ha az elfogyott még jöhet egy focused evasion ha ezek után még áll a sorc akkor halott vagy, vagy nagyon gyorsan fogsz szaladni ,de persze ugyís fa leszel:)
Egy csöpp esze van a sorcnak akkor nem várja meg míg lepüfölöd róla a pajzsot hanem azonnal elteleportál , rögtön veszíted is el a targetet , ha megvan akkor ráugrasz újra, de közbe már alszol is:)
Persze sorcikból azért 10-böl 7-et agyonlehet verni sinnel, a másik 3 viszont agyonvág.
Amelyik sorci egy helybe áll egy közelharcossal szembe az ugyís megdöglik.
Sinnel van Ma növelö skillje amivel azért lehet stunolni a sorcikat(ha nem mr-re van gyúrva)
-
Vicodine #19737 Keves sorci van MA builden,illetve ay a stigma ami megnoveli 1kval a MAt 2`secre,ay a pve agon van ahol a glacial shard,syal vagy-vagy.. -
Morf #19736 Az MR set se segít sokat, hidd el, 2200-as MR-el se mész szinte semmire MA-s Sorci ellem, mert ugye ott van még nekik az a szemét stigmájuk is MA övelésre. Én most a HP szetten gondolkozom, de az meg olyan, mintha egy kicsit dagadtabb rongybabát püffölne ugyanaz az OP sorci..szal nincs ellenszer. -
#19735 a legrosszabb amikor olyan gyorsan darálnak le hogy potit se tudsz nyomni, pedig nem is állsz stunban se paralyzeben se, csak már a szervernél halott vagy de nálad még ficeg némi hp... ilyenkor szomorodik csak el az ember :D -
Vicodine #19734 mert szerinted egy assa az stunnal kezd?:D -
#19733 Ha az sm, sorci shieldel, akkor assa hogy veri le róla a shieldet, ha még a stunt is resisteli elvileg így hátba sem tudja szurkálni... -
Vicodine #19732 Hat figy,az a baj, h magek ellen mr kell,ha meg mrt pakolok nem marad hely manak,es inkabb ne talaljanak el mint h bejojjon a silencem amivel amugy sem megyek sokra mert lepotizza,annyi ido meg sorci ellen nincsen h elkezdjem a cuccokat rapakolni h netudja lepotizni mert 2ot belemlo azt fekszem.most keszul az mr szett -
Morf #19731 Biztos MR/MA-t pakolt a sorci, másnak nincs is nagyon értelme :) Pakolj MA-t a rangeredre, és ha bejön a silenced mindenkin, akkor igaz, hogy kevesebbet sebzel, de többet ownolsz :) -
getszhi #19730 Igazából kis közösségünk elvan jól.
Meg dredgiont quick groupal is 10ből 8x nyerjük.
Csak azért 1v1 arénában felbasz a dolog na.
A tehetelenség nagyon idegesítő dolog. -
Vicodine #19729 Mindegyik kari jo -
twi452 #19728 Tegnap olvasgatva itt a dolgokat nekem is kicsit elvette a kedvem az egésztől..:) de remélem itt is hasonló mass pvp van mint anno az rf online-ban :)
egyelőre fejlesztgetem tovább a kis 23-as healer-emet meg belekóstoltam a gladiator-ba..nem olyan rossz az se :) -
Vicodine #19727 Lehet igz gaynak hangzik, de mass pvpben azert nem annyira az...1v1ben igen de aion nem arra gyur -
getszhi #19726 Látom tnap elindítottam egy lavinát.
Srácok akármit is mondtok már az eleve gecinagy gáz h azon
mulik a pvp ki küldi a másikra elöször a silencet.
SZERINTEM sokkal izgalmasab lenne a pvp h MINDEN kasztól
elvennék az ilyen skilljei felét vagy a hatékonyságát csökkentenék.
Ez így nevetséges h végignézi az ember ahogy ledarálják és tehetetlen.
-
getszhi #19725 Akkor kapsz szárnyat a neved köré ha csináltál mentoros napi
küldetést.