Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy ENTER, elején megjelenik így buborék benne "..."-tal, arra katt és kiválasztod ami kell.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Csak mert 3 napja nem tudom elkezdeni a játékot mert mindig nem tetszik valami
Lvl 31 és 40 Templar
Lvl 33 Chanter
A Support 1 forintot nem ér! 4 napja írtam nekik 2 jegyet és egy automata válaszon kívül semmi nem történt...
Pl. hiába vettem coint-ot fizettem be egy 30 naposat még mindig nem enged 3. karaktert csinálni.. vagy a régi accountommal amiért kicsengettem több 10 ezer forintot, az oldalon és egy lavór vízen kívül sehova se tudok belépni vele... a support meg kussol...
Fut minden .
Van magyar klán?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Viszont senki sem gondolhatta komolyan, hogy a két szép szemünkért üzemeltetik a sóher németek a szervereket.
Mindenkinek tudomásul kell vennie, hogy ilyen az f2p modell. Ott fognak megvágni minket, ahol csak lehet!
Mellesleg, aki NCWest féle NA szervereket választotta, az lökhetne némi infót az ottani viszonyokról.
Két fajta gold acc van. A coinos és a klub tagságis. A Customization ablak fölött találsz egy Aion Club gombot. Kattints rá és bejutsz egy oldalra, ahol a tagságidat intézheted. Van 30, 60 és 360 napos opció.
A feature listben találhatod a téged érdeklõ dolgokat pl. "You receive Veteran rewards."
Tehát csak erre a gold acc fajtára jár a vet reward (és semmi másra). Nekem nincs ilyen (most nincs rá pénzem+nekem alapból veterán accom van, ami azért nem rossz), így csak tippelem, hogy mailban kapod meg automatikusan a rewardot vagy a klub oldalán nyílik egy új ablak ahol lekérheted a cuccokat.
practitioner of the forbidden arts of death
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kis segítséget kérnék. Megvannak a Spatalos serveren a régi karijaim ( 33 Templar, 31 Chanter )
Mikor próbálnék belépni velük, kövi hibát dobja:
Characters of different race exist in the same server.
Tudok valamit kezdeni, hogy használhatóak legyenek?
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
Amennyiben szervert kerestek és asmo oldalon szeretnétek játszani figyelmetekbe ajánlom Perento-t. Kb. két hónapja alakultunk meg, csak magyarok vannak a légióban. Egy részünk régi játékos, van aki a játék indulásakor játszott és nagyobb kihagyással jött vissza, de jelentõs azok száma is akik frissen váltak daevává. Légiónév: Elõretolt Helyõrség. Hasznos ha teamspeak-et is letöltitek, vagy frissítitek, sokan így hangban is együtt tudunk lenni amikor questelünk, vagy instába megyünk. Praktikus akkor is ha épp csapatban pvp-zik a karitok, vagy csak szimplán segítséget akartok kérni az indulás elsõ heteiben. Pillanatnyilag 44 karakter játszik ez durván 30 aktív tagot jelent, várunk további jelentkezõket!
Ha jönnél a következõket keresheted wisperben: Vernios (Dorrak), Chamomile (Hellebora), Khynreen, Ayanel, Havvanna. Vagy csak írj rá egy Elõretolt Helyõrség tagra, akit meglátsz.
Találkozunk bent!
Chamomile
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
fuck mmo's..i.,
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Tisztelet persze a kivételnek még hozzátenném ,õket viszont sajnálom ,mondjuk várható volt.
Gameforge kampány failje ,hogy az újakat igy behülyitette.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Azt hiszik övék az egész Aion. Egyik kitalálta ,miért nem rebbotolják pl a telét minket meg metgelnek a spatával. OO
Most komolyan aki ezt a "régi szerverek kakik ,mert tele van 55-ösökkel" megkéne folytani és terjed ez a baromság. Meg fresh start ,de ha be se tud logolni ha már vannak régi szerverek azt kellett volna amúgy is elõször feltölteni..
Az ilyenek meg is érdemlik a sort...
De,hogy én ki nem logolok az is biztos mert lehet nem enged majd vissza😄
★ 汤姆 李