Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
A regebben kapott ajandekok amiket ncsoft ol kaptam mert ilyen olyan jatekom volt azokat mar teljesen buktam?

Klubtagságiról:

Van 1, 3 és 12 hónapos. az 1 hónapos 10 euró, a 3 xx nem tom a 12 havi meg 90 euró. Átszámítva a 12 havi kb 26.000 HUF.

Elõnyei:
Veteran revardokat kapsz (visszafele nem érvényes! tehát ha megveszed nem kapod meg a játék kijövetele óta kiosztásra kerülteket!)
A megvásárolt klubtagsági mellé:
1 hónap esetén 15,
3 hónap esetén 45,
12 hónap esetén 180 coin jár
Ha 12 hónaposat veszel úgymond 1 hónap ingyen van + a coinból még kitelik majdnem 2 hónap gold pack.
A 12 goldpack-ot egybe megkapod a revardkiosztó fülnél. A kijelölt karakternek azonnal postázhatóvá válik vásárlás után, akár mind a 12 egybõl 😮 (bújtatott ingame pénzvásárlási lehetõség).

Hátrányai:

Egybe vonja a tagságnál megjelölt idõtartamhoz tartozó összeget (nem havonta mondjuk 3 vagy 12 hónapon át). Ergó 3 vagy 12 hó esetén egybõl könnyítenek rajtad a fentebb említett összegek valamelyikével 😄

Amire iszonyat figyelned kell majd! Idõtartam beállítás és fizetés végeztével figyelmeztet, hogy a kijelölt tagsági idõszak végén a forduló napon autómatikusan le fogja vonni a tagságnak megfelelõ összeget a megadott helyrõl. Tehát pl.: 1 év tagság esetén, ha elfelejted lemondani utolsó hónapban a tagságot (mert már nem érdekel a játék), az 1 évet követõ elsõ nap (javítsatok ki ha nem így van) hirtelen könyebb leszel 90 Euróval!!!! 😄

A goldpack-ok melyeket kapsz természetesen megegyeznek a sima goldpack-al.

Még 1 tanács: Ha eldöntöd, hogy Gold-ra váltasz, elõtte ne legyenek az insták cd-n, mivel aktiválást követõen, a már cd-n lévõk a megnyújtott várakozási idõn maraadnak!!!!

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Strahd_
van hasonlo asmodian oldalon is 😊 HalaAngyalai peldaul

Elyos oldalon, bocsi ez kimaradt!
Meg olcsobban lehet vásárolni shopbol,pl gold packot, tehát aki sok pénzt hagy ott annak megéri
Frosty01
annyit tok h alap elõfizut kapsz, kapsz pár gold acc zsákot meg majd veteran rewardokat ha azt a módot választod <#nemtudom>

practitioner of the forbidden arts of death

torrente111
18658 valaki?

Akkor nem érdekel😊
köszi!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Nuclearity
ely. régi castoros idõk ha jól emlékszem... 😊

Too bad. Nincs már elym ott. Töröltem..

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Asmodian?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Sziasztok

Ingyenes lett az AION, Telemachus szerveren várunk minden magyar az újra alakult Ancients clan-ba,
Érdeklõdni lehet (Icemind, Vadocka, Enn, Jama)
SzirmosSzisza
Craft az soso biztos dolog, insták meg nagyon nem. De amúgy endgame alatt persze, illetve, ha PvP attack kell, akkor meg AP.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Frosty01
nem minden esetben

torrente111
inkább coin ért öltözz

Javítsatok ki ha tévedek!!
Jobb cuccokat lehet instákból összeszedni mint amilyeneket craftolni lehet.
torrente111
valaki tud valamilyen pontos információt az aion club-rol?ha pl ott fizetek be 3 hónapot akkor,ugyan ugy lessz premium accom vagy mi az értelme annak? kösz

AnarchoiD
mivel a gold sohasem permanens , ez normalis

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Titan
Akkor már ketten vagyunk!

torrente111
na ez szép.pár napig gold voltam,akartam még karaktert csinálni erre azt irja,hogy starter vagyok.ügyesek

Amiota én járok mindig este voltam csak...😄
Nuclearity
mondjuk a délutáni gelk/inggi siegebe?

hát nemtudom,napközben elég sokat toltam anno,de ritkán tartott 2-3 óránál tovább,ami azt jelenti max 15ig elhuzodott,itt meg ha a 8as kezdest vesszuk alapul ahoz hozzáadsz 6 orát akkor az délután 2, és az a legkorábbi...Siege az meg ugye este van, tehát nemértem milyen siegbe esett bele az idöpont délután 2kor?? De még 4kor is...
Jaffa 2843
most nálam is kapásból dc van, amint belépek...

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

torrente111
lol az avast nem engedett joinolni a dc után

torrente111
na ez a dc meg most mi?

SzirmosSzisza
Milyen siege ? Nálunk tegnap volt. Helyet cseréltek az erõdök.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Frosty01
12tõl-16~18ig, igen, plusz bukó a siege meg a dredgion. ha mákunk van most legalább dredre visszanyomják a szerókat, és talán végig is lehet menni rajta.

SzirmosSzisza
Többség este játszik, nappal oskolában, melóban van, ezért van ilyenkor 😊

Én se örültem neki, mert pont van most lyukasom és ilyenkor faszán lehet Aethert gyûjteni, mert nincs tele a szerver, de evvan.

arrol nem is beszélve, h ugyanaz az idöszak(12-14) amiben nc csinálta a karbantartást, beleesik, csak plusszba még a reggelt is elveszik, valóban sokkal jobb😄
Kinek mi,mivel én reggelenként szoktam a legjobbakat játszani, ezért nemmondanám h egyetértek veled
SzirmosSzisza
Szörnyû, hogy elõre bejelentett karbantartás van ! Olyan váratlan, alig tud rá az ember felkészülni. Ráadásul egy olyan játékban ami ingyenes, tarthatatlan !

Frosty01
mérföldekkel jobb mintha egész délután baszakodnának (ncsoft).

Azt amugy vki olvasta h miért lesz ennyire hosszu a karbantartás?Megbasszák az annyukat ha ezt mindig igy fogják csinálni mert az eléggé nagy gáz
SzirmosSzisza
Jajj, jó lett volna tudni :c

Gubberx
lol 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Én azt remélem hogy 2012 végén nem lesz világvégebumm... de azért ebben is reménykedhetünk ja :S

HAT órán át tart? Basszus... az nagyon nemjó. És akkor még reméljük, hogy nem lesz csúszás.
Még a hivatalos oldal sem jön be ahol meg lehetne nézni... jó lenne tudni addig metszenék néhány almafát 😊

elvileg 8-kor kezdõdött, és 6 órán keresztül tart:/
És meddig tartanak karban? Nem volt esetleg kiírva?
Elfelejtettem kérdezni kb meddig tart ? 😊

akkor jó 😊 nemtudtam miért nem enged be

most!😄
Karbantartás mikor van ?

Jaja. Megadom a módját...
Pl most hatalmas vacilálás van, hogy meik frakcióval kezdjek...
Ugyanis assasin az életstilusom és ez faszfejeknél jobban néz ki viszont a ratyiknál a terület a szebb.
Mert van többféle fizetési lehetöség is,aki többet fizet többet kap,aki kevesebbet az is kap plusszt, csak kevesebbet....A supportot nem is érdemes basztatni még joideig, ugyanis szerintem ekkora roham mellett annak is örülhetsz ha még tavasszal választ fogsz kapni😊
SzirmosSzisza
Vagy még a karaktert se, ha normális FPS-t akarsz 😄

#18625: akkor LFG-t válaszd ki, /1-el tudod talán vagy /3, de ez nem biztos.

MeoH
3napja krealod a karit? Az igen 😊 Amugy, magas szinten, ha ra aggatsz mindent, kb semmi nem latszik belole.

fuck mmo's..i.,

General chat alatt azt a channelt értem amit minden játékos lát, nem csak az aki a közelemben van, mert ha jól tudom a /say ez csak erre való 😊