Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van 1, 3 és 12 hónapos. az 1 hónapos 10 euró, a 3 xx nem tom a 12 havi meg 90 euró. Átszámítva a 12 havi kb 26.000 HUF.
Elõnyei:
Veteran revardokat kapsz (visszafele nem érvényes! tehát ha megveszed nem kapod meg a játék kijövetele óta kiosztásra kerülteket!)
A megvásárolt klubtagsági mellé:
1 hónap esetén 15,
3 hónap esetén 45,
12 hónap esetén 180 coin jár
Ha 12 hónaposat veszel úgymond 1 hónap ingyen van + a coinból még kitelik majdnem 2 hónap gold pack.
A 12 goldpack-ot egybe megkapod a revardkiosztó fülnél. A kijelölt karakternek azonnal postázhatóvá válik vásárlás után, akár mind a 12 egybõl 😮 (bújtatott ingame pénzvásárlási lehetõség).
Hátrányai:
Egybe vonja a tagságnál megjelölt idõtartamhoz tartozó összeget (nem havonta mondjuk 3 vagy 12 hónapon át). Ergó 3 vagy 12 hó esetén egybõl könnyítenek rajtad a fentebb említett összegek valamelyikével 😄
Amire iszonyat figyelned kell majd! Idõtartam beállítás és fizetés végeztével figyelmeztet, hogy a kijelölt tagsági idõszak végén a forduló napon autómatikusan le fogja vonni a tagságnak megfelelõ összeget a megadott helyrõl. Tehát pl.: 1 év tagság esetén, ha elfelejted lemondani utolsó hónapban a tagságot (mert már nem érdekel a játék), az 1 évet követõ elsõ nap (javítsatok ki ha nem így van) hirtelen könyebb leszel 90 Euróval!!!! 😄
A goldpack-ok melyeket kapsz természetesen megegyeznek a sima goldpack-al.
Még 1 tanács: Ha eldöntöd, hogy Gold-ra váltasz, elõtte ne legyenek az insták cd-n, mivel aktiválást követõen, a már cd-n lévõk a megnyújtott várakozási idõn maraadnak!!!!
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
practitioner of the forbidden arts of death
köszi!
★ 汤姆 李
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
★ 汤姆 李
Ingyenes lett az AION, Telemachus szerveren várunk minden magyar az újra alakult Ancients clan-ba,
Érdeklõdni lehet (Icemind, Vadocka, Enn, Jama)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Jobb cuccokat lehet instákból összeszedni mint amilyeneket craftolni lehet.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Én se örültem neki, mert pont van most lyukasom és ilyenkor faszán lehet Aethert gyûjteni, mert nincs tele a szerver, de evvan.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Pl most hatalmas vacilálás van, hogy meik frakcióval kezdjek...
Ugyanis assasin az életstilusom és ez faszfejeknél jobban néz ki viszont a ratyiknál a terület a szebb.
#18625: akkor LFG-t válaszd ki, /1-el tudod talán vagy /3, de ez nem biztos.
fuck mmo's..i.,