24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • KaCsaxyz
    Dramaaaaaaaa
  • atinq
    Akkor a nyakad nyuljon meg.
  • KaCsaxyz
    Time Activation Stone. Ismetlos kuldi adja. Itt a link a kisregenyhez:
    http://gameguide.na.aiononline.com/aion/Entering+Dark+Poeta
  • Pilutika
    na mi van már szerverekkel...
  • szabolcs0125
    Telemachus Asmo
  • Félx
    Honnan rerolloltál, ha nem titok?
  • Félx
    Egy nagy kőből faragott műbroki, és egy bibircsókos ronda vén banyát kell hozzá megférgészned!
  • szabolcs0125
    Nem tudnátok segíteni Anuhart szerveren Elyos oldalon magyar légiót keresek ahol nem 5főő az aktív állomány Rerolloltam és vmi aktív légió kellene jelenleg 40 es vagyok .
  • getszhi
    Szevasztok

Dark poetába milyen faszom kő kell és honnan szerzek olyat?
  • Beltazar
    Az oroszoknál jött ki legelőször a 3.0 korea után, szóval nemtudom miről beszélsz
  • Vicodine
    amugy nem zavar h kb fél éve kint van az egész patch notes angolul?:DDD
  • Vicodine
    ha elyos vagy akkor igen rád is vonatkozik,persze nem sajat hibadbol hanem ncebol,de az mar tokmindegy, nem fair ennyi...amugy is aki elyost kezd alapbol utálom,mind hulyek,aki ely vegye magara:DD
  • Belton
    Úgyis csak azt írják le hogy " SOOOOOOOOOOOOOOOOOOON "
    Csak ott Oroszul
  • atinq
    ". Bár itt meg is jegyezném h a fasszopó elyosoknak jobb az assájuk mint az asmoknak ugyebár, miért is ne lenne silence nekik..." Én is ely vagyok akkor ez rám is vonatkozik? Ha igen akkor essél össze reggelre.
  • sanyx85
    AION 3.0
    Bővített infókat találtam a 3.0-ás Update-ről, igaz az oldal orosz, de google fordítóval is lehet belőle érteni valamicskét.
    Tele videó, kép és érték táblázattal.
    Hasznos időtöltést hozzá.

https://forum.4game.ru/showthread.php?t=448171
  • alyr2
    JA felteszem hamarosan, aztan beszurom ide is.
  • CharrDen
    Pontosan, én is most töltöm a NA Aiont, mert Spatalos is kezd kihalni, ráadásul ez a Gameforge szarakodás is bosszantó. NA-n melyik szerverre érdemes menni és ott hogy van az Elyos-Asmo arány? (Asmo lennék, de pl itt annyira nincsenek, hogy játszhatatlan)
  • Tomy Lee
    Anuhart,Nexus.Ezek a népes szerverek.Érdemes reroll-on gondolkodni,nem fontos csak ajánlom mert egy népes szerver tud dobni a játékélményen..
  • KaCsaxyz
    Bizti valami uj buff amirol meg kevesen hallottak csak... Sajna van csalas, de aranylag ritkan futok bele. A kepeket felrakod valahova? Kivancsi vagyok mit kepesek osszehozni csalo majmok:)
  • KaCsaxyz
    Sajna ha lesz transfer, akkor sem mehetsz majd uj szerora. Ujrol regire es regirol regire talan lesz transfer, regirol ujra nem lesz, ezt mar kijelentettek :)
  • Naz
    Oké köszi.Kár,hogy nincs char.transfer átmennék oda,nexusra.
  • alyr2
    Ma skikerult arenaban osszefutnom egy SM-el..aki silences godstone hatas alatt is szepen castolt...multheten egy ely sorci muvelte ezt a tudomanyt silenteraban..juhuuu 1 het alatt 2 screenshot:D es persze officialon nem lehet csitelni:D
  • Vicodine
    Az én rangeremet sem kapja szét 3 sec alatt aminek is joval kevesebb hpja meg védelme van, szal nem h egy clericet...
  • Vicodine
    Most itt jól gearelt játszani tudó clericekröl van szó. Életben nem kapja szét 3 sec alatt, múltkor pont a szerver egyik legerősebb assája ugrott rá a clericünkre, levitte fél hpját, de sajna utánna felhealelte magát és szétkapta mint a rongyot. Assa az smek, sorcik meg rangerek ellen jók, többi ellen ha a másik nem figyel. Bár az én rangeremet is csak akkor ha silence rajtam és nemtudok kijönni remove shockal, mert utánna hátraugrok és szénné rotálom, max 1 skillt tud bevinni abban az esetben. Bár itt meg is jegyezném h a fasszopó elyosoknak jobb az assájuk mint az asmoknak ugyebár, miért is ne lenne silence nekik...Mondjuk ebben az esetben is ha lejár a silence és még élek, akkor azért még 0 hpról is kinyirom az assákat:) Nekik egyetlen esélyük van, az elsö burst, utánna csak pislognak.
  • Félx
    Érdekes hogy a sint meg sem említed! Egy skilles assa kb 3 másodperc alatt szétkap egy clericet! Arra nincs ideje hogy pislogjon egyet, nemhogy kihealelje magát!
  • KaCsaxyz
    Regi szervereken heti valtasban van/nincs. Uj szervereken (pl Nexus) nincs.
  • Vicodine
    Jol látod, kibaszott OPk(akárcsak az smek vagy sorcik)! Valoban nem nagy ész kell hozzá h megverj vele bárkit, sm is csak ha egy fear alatt megtud ölni akkor nyer cleric ellen, max még sorci ami kihivás, amennyiben nem igy van, akkor ne reklámozd h mekkora pro vagy clericel, mert körbe leszel röhögve
  • sanyx85
    Aion Console valakinek müködik Eu serveren?
    http://www.aionsource.com/topic/123900-guide-using-the-aion-console
  • torrente111
    sziasztok.ez a Telemachus szerver tényleg ennyire halott?az asmo oldalon semmi élet sincs.vagy csak rossz időben játszom?
  • Frosty01
    vehető / event skin. ah-ban találni lehet elég sűrűn nem olyan drágáért
  • torrente111
    sziasztok.valaki nem tudja véletlenül,hogy a hópihe shield skint,hol és mi dobja?
    kösz
  • Naz
    Hali!Amióta átvették játékot már nincs az a pvp buff mint régen?Lehet menni bármikor másik faction területre pvp-re,nincs az,hogy nem sérül az ellen?
  • Shaenis
    ki beszélt itt chaos arénáról? csak 1v1-et játszom.
    persze tudom, ahhoz sem kell ész, mert a clericek OP-ok, és csak a healt kell nyomogatniuk hogy ledaráljanak bárkit. inkább hozzá sem szólok többet.
  • Mocsok22
    Értem és köszönöm a választ.
  • Beltazar
    Pvpre colosseum Pvere meg tac.

A pdef nem véd sokat, a pvpdeffel sokkal erősebb védelmed lesz.
  • Vicodine
    Clericel nagy esz kell arenat nyerni, kb cleric-sorci uralom van arenakban, esetleg nagyon tap gladi, de nalunk is alltalaban ha van jol gearelt cleric akkor azt max pvevel lehet megelozni mert mindig maxon tudja tartani a hpjat a kovetkezo emberre is, mig mas classok potival nemnagyon tudjak ugyanezt...alltalaban en is elso vagyok arenaban mert ha latom h olyan cleric van aki ellen esély sincsen,akkor atmegyek es mast olok, meg sem probalom, valami gusztustalan buzi nagy dpst osztanak ki meg MBre pakolas nelkul is,3.0 ban meg igazi easy mode kari lesz, bar addigra mar ugyis gw2özni fogok mire itt 3.0 lesz..:D
  • Shaenis
    gyere a spatalosra és meglátod hogy tolom. 10 arénából max 1-et bukok, de azt általában ranger ellen. Noob vagy szar gearben levő rangereket hamburgerrel a kezemben is lazán szarrá verem. Akik megvernek, azokról tudom, hogy ugyanúgy full eternal abyssban vannak, és nem ma kezdték.

• Vicodine
    Vaze MRes szettben is ha téged meg tud ölni egy ranger akkor gz:DDD. Amugy honnan veszed h senki sem játszik clericcel? Morf is clericezik, és a körünkben van még 2 cleric is, köztük a szerver legjobb clericje is, hagyd már ezt a dumát mintha te jobban értenél dolgokhoz..:D Vaze elég szomoru ha téged egy ranger eltud verni MRes szettben,tényleg jol tolod:D Én is verek el clericeket akármilyen szettben is vannak, a nyomikat:DD Különben lazán kihealeli a burstot, föleg h remove shock után meg is szakitja a burstot a shildjevel bla bla...Jo cleric MR szettben is csak akkor nem öl meg egy rangert ha nem akar, vagy másik kezében hamburger van és éppen lecsöppent a majonéz...
  • Shaenis
    MR clericről volt szó.

imádom hogy mindenki ért a clerichez de mégsem játszik vele senki ^^
  • Mocsok22
    Sziasztok.

Nálam jobban hozzáértő kollégákat kérdezném.

Melyiket szeressem, :)

Tac

Divine

Pvp def ellensúlyozza a lényeges stat különbséget?