24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#19724 Sziasztok!
Valaki esetleg tudja, hogy mit jelent a szárnyak a név mellett? Illetve, hogy azt, hogy lehet csinálni kapni ilyesmi. -
sanyx85 #19723 Keresek aktív légiót a Telemachus szerveren, elyos oldalon. Ha lehet nem olyan legyen amiben max 5 fő a lélekszám. Privát üzenetben a többit megbeszéljük. Kösz előre is. -
KaCsaxyz #19722 Silence es sleep amit a ranger tud. Ely rangereknek skill is silence. Nem azt mondom amugy h sorci nem tudja megverni rangert, de azt sem irom ala h sorci-nak nem ellenfel ranger. Mig valoban nem ellenfel temp, glad es sin se nagyon a patt classok kozul. Azt 100%-ig igaz hogy ha boros/papir mar sleepben/fa-kent nezeget akkor nyugodtan doljon hatra, 14-18 masodperc ideje van pihenni (beleszamoltam a 10 masodperc eledesi kesleltetest) -
Vicodine #19721 Szerintem is..:D Végszonak annyit, h elég jo ranger vagyok, de tenyleg csak a szar gearelt(nincsen neki ecs vagy kiplusszolt minimum 50as abyss) sorcikat lehet romma verni, meg akik benak. Illetve ismerek par sorcit, akik jol toljak, van aki legszivesebben kikerulne a rangereket annyira konnyu falat nekik, az h te nem jutottal meg el arra a szintre h ezt ugy told, az meg nem a class hibaja, na es akkor pont. -
alyr2 #19720 jo igen biztos igazad van...en ezt itt nem is folytatom mert folosleges -
Vicodine #19719 De mondjuk tetelezzuk fel h bemegy a silence,akkor sincsen semmi, mert sorcinak az egyetlen dolog amire ranger ellen potit kell hasznalnia az a silence..:D -
Vicodine #19718 Nemtudom milyen geared van, de mint mondtam egy jo sorcira az eletbe nem tesz fel egyetlen ranger sem silencet meg be sem tudja sleepelni -
Vicodine #19717 Ja es az ugye egyertelmu, ha egyszer valakit besleepel onnan mar csak a halal amivel kilehet jonni belole..:D -
alyr2 #19716 es mivel a fa nem instant a fos ranger meg amig castolom belemlo legalabb negyet(scroll assist magic+stigmaval kb 0,6 mp elloni vagy kicsit tobb..)addig a ranger ello 4-5 vesszut skillekkel amibol 1 vagy 2 viszi a pajzsot a kovetkezo stunol mar silence vagy es nem telt el 1 mp...innentol meg halott vagyok mert pajzs cdn van iron clad kb szart sem er sajnos tapasztalat -
Vicodine #19715 Hát nem egesszen:D Multkor kicsit beneztem a dolgot es ellottem a shildjebe a stunning shot combot(jolvan nah elofordul.:D), ami ugye a legnagyobbat tud sebezni ha ugy jon ki, meg meg 2 skillt mire leesett a shild, de addigra mar sleepben alltam... -
alyr2 #19714 az a baj, ha ezeket felteszed rangerrel a pajzs mar le is esett es 2 percig nincs:D -
alyr2 #19713 A kellemetlen meg az is hogy pl arenaban kezdesnel van sarga pajzs kb 5 masodpercig kezdes utan..a ranger assa gladi aki ut siman atsebez a sorci/sm caster pedig nem mert a spelleit automatikusan resisteli akin van...igy sikerult pl ugy 1 hete fel hprol kezdeni gladiator ellen..mert leverte alola a shildemet meg a fel hpmat mire lohettem ra..ezis a fantasztikus fejlesztoi otletek..stb -
Vicodine #19712 Na szal:shild fent van, lehet kozben sleepelni, silencelni meg minden debuffot feltenni, viszont knock backelni meg stunolni nem. Ezzel teljesen tisztaban is vagyok... -
KaCsaxyz #19711 Azert a tisztan latas kedveert:
Shield (stone skin) pvp-ben nem fogja meg az osszes "masodlagos" hatast. Multkor kiprobaltuk cimbivel mi megy at a pajzson es mi nem, nem emlekszem mindenre de van ami kellemetlenul atcsuszik. Ha jol emlekszem pl silence atmegy, azert az eleg szivas a papiroknak. Stun nem megy at amig fennvan a pajzs, abban biztos vagyok es knockback sem ebben is szinte biztos. Sleep arrowra nem emlekszem (lehet nem is probaltuk). Csapdak asszem mukodnek. Majd megkerem ujra cimbit es felirogatom, nekem se fog artani :)
RNG rengeteget szamit, hulottam mar pajzzsal + spirit pajzzsal (3k damage shield) 4 ranger skilltol :) -
alyr2 #19710 Hat rolam kurvara lelovik kb azonnal es van pvp gearem -
Vicodine #19709 Ja de te azokrol beszelsz akik erosebb gearben vannak, ugy persze, en is megeszek 10bol 8 sorcit amugy ezt hozzateszem, de miert? Mert azok nincsenek jo gearben es szenne rotalom oket, de amirol en beszelek azok az erosen gearelt emberek, csak azt szabad nezni mert mindenki az eros gearre hajt, azon belul kell erosnek leni, ennyi erovel akkor most mondhatnam, h lvl 50ig nincsen class ami megverne a rangert(es ez igy is van, anno igy is volt,jajj regi szep idok:D ), de az kit erdekel?Gyorsba kiszedni a geart azt mehet a bunyo.Errol a sorcis dologrol egy multheti arenas pvp jutott eszembe, amikor is odamentem sorcihoz, lattam h nem volt rajta shild, mondom gyorsan a szokasos silence-stun kombot razuzom akkor had szokja,mondanom sem kell h silence nem jott be, na mondom egy kis idot meg hagyok h visszajojjenek cdrol a skillek addig besleepelem,ez sem jott, eltoltam a stuning shotot had menekuljek kicsit arebb,hat nem fa lettem instant?:DUtanna ha jol emlekszem 3 skill voltam neki, amit kb 1 sec alatt daralt ram.... -
Vicodine #19708 Ez nemigaz,mert mig smrol meg sorcirol a rangernek le kell lonie a shildet, hogy tudjon egyalltalan knock bakelni, addig a sorci a focused evat egy tized sec alatt leszedi es be cczi a rangert, ez itt mar nem is tudas hanem class beli kulonbseg.Nekem elgge jo fegyom van full eternal ekszerekkel stb stb...,de egy jol gearelt sorcit kb alig sebzek max ha mar lejott a shild, de hat odaig nemigazan lehet eljutni vele,eleve az ashild pvp attackot is redukal, tehat az az 1500as shild az nem 1500....Mellette 2szer tud skillbol hpt tolteni, meg van 2 physical skill elkerulese, meg instant stun meg root meg fa meg teruleti root meg sleep meg megegy sleep meg minden van nah, sorcinak mindene van:D Amugy a gear az sorci ellen akkor szamit, ha pl egy gyenge elmeju sorci az enemy, es nem pakolt MAre, es ilyen 1500as MAval szaladgal, es a rangernek van egy MR szettje, na akkor abban az egy esetben aztmondom verheto rangerrel, de az esetek 99%ban lehetetlen megkarcolni is akar, de ha netan sikerulne knock backelni, akkor kijon remove shockal es instant faba tesz..:DD Tenyleg nemtudom kik ellen pvpztek de vaze smen kivul classt ami sorcit megtudna verni nemhiszem h van...Jo persze makbol meg szint meg gearbeli kulonbsegek igen, de en maxos szinten eros gearben mondom -
alyr2 #19707 Ez amit leirtal max akkor igaz ha 15re van huzva a ruha....egyebkent siman akad minden amit ralonek...LEgutobbi ranger silence godstone elso lovesre beakadt stunolt is egybol..es onantol eldolt kb az egesz..mert minden cdn volt... leher rangert verni sorcal vertem is de kurvara nem arenaban. a server fele amugy is regi jatekos full cuccban szarra enchantolva. akiket amugy is nehez elverni, mert van rutin meg gear amit egy aranylag friss jatekos nem engedhet meg maganak(pl 10re huzottt abg vagy 2x kondis ruha..) ezek nelkul a regi jatekosok ellen nem sokat lehet tenni -
KaCsaxyz #19706 Mostansag lehet szivatni a 2 papir classt. Gear + manastone sokat szamit, szal mig igaz az ha nincs cc akkor rangert legyurjak (foleg sorci), de ha van akkor eleg hullas eselyes sorci/sm szamara (es vica versa) :)
Sorci vs SM eseteben annyit helyesbitenek: "ott inkabb az dont ki viszi be az elso CC skillt". De ez igaz Sorci vs Ranger, SM vs Ranger esetben is. -
Vicodine #19705 Maradjunk annyiban, h egy jo sorcirol nemlehet leloni meg a shildjet sem:) Az a baj, h sorcira se silence se sleep se trap semmi nem jon be mert alapbol ugye kiba magas az mrje, es mellette meg buffbol is kap,1800as mrt tenyleg csak MA szettel lehet atloni,cc nelkul meg csak pislogok tehetetlenul...Regebben az volt amit mondtok, sorcinak kb eselye sem volt ranger ellen, de ez sajna megvaltozott. Persze itt most olyan sorcikrol beszelek akik tudnak is jatszani, mert hiaba a skill ha nem hasznalja az ember...Eleve ott kezdodik, h egy jo sorci az wintri agon van, es azon az agon tenyleg balfasznak kell lennie vkinek h megverje egy fighter class, sorcival mindent es mindenkit meglehet olni, egyedul sm ami kihivas, de ott is inkabb az dont ki viszi be az elso skillt -
alyr2 #19704 a shieldek szart se ernek 1 mp alatt beledlo kismiliot -
alyr2 #19703 hat minden loves stunol silece arrow sleep stb...kb gombot nem lehet nyomni -
MrGecc #19702 Erre azért nem vennék mérget :) Ismerek olyan srácot akinek rangere van és simán alázza a sorcit is... (ez itt nem a reklám helye :D )
Amúgy minden kari verhető csak jól kell taktikázni :) -
Vicodine #19701 Nemtudom milyen rangerek ellen tolod, de egy jo sorc ellen eslye sincsen egy rangernek -
#19700 Rendben úgy lesz, köszi :) -
esszusz #19699 Szerintem felesleges. Ha csak nem akarsz sokat pvpzni 35-40 körül akk pénz pocskolás, ha kicsit belehúzol akk hamar megvan az 50 és onnan már nem ér semmit az a cucc. Inkább tedd félre a pénzt, később jó lesz:) -
#19698 Clericnek megéri 35re ilyen "arany" cuccot venni? A judgment set 4millióból kijönne, van is rá pénzem, 2 napja van gold packom, a következőt meg is vettem és beraktam a warehouseba, tehát egyelőre nem fog kelleni másra pénz. Azért érdekelne, mert hallottam 1-2 helyről hogy vegyek ilyen cuccokat, de csak akkor, ha valóban sokáig jó és nem csak 5 szintig. -
alyr2 #19697 En sorcival jatszom! Mar a gearem is aranylag jo, de Rangert arenaban meg nem vertem meg:)SM foghato, Cleric az elso pillanatban kiderul milesz a vege:D Ha 2900 magic accal resisteli az elso 3 spellemet akkor inkabb leulok, a tobbi cast meg siman hozhato, meg a templar is addig kell ccben tartani mig a shieldjei lejonnek, onnantol halott -
Vicodine #19696 Na akkor go 55,max szinten kb sm meg sorci ami nehez egy clericnek,tobbi mind csemege -
esszusz #19695 valaki próbálta már a templart Chain szettbe? mennyivel jobb pl sorci ellen, vagy cleric? -
esszusz #19694 Érd el az 50et, akkor már nincs olyan nagy szint külömbség, és kevesebbet csap, a.m ha ennyire nehéz sorci ellen, használj Clothot. -
getszhi #19693 48
-
esszusz #19692 Leveled mennyi? -
getszhi #19691 Mondjuk ha nem sokkal nagyob nálam a sorci még túlélem az infernot
de van h instant halál =/ -
esszusz #19690 Nah jó, unatkozok, mikor indul a szerver? :D -
esszusz #19689 3.0ba az sm gyengítve lesz, legyél assassin vagy ranger azzal kilehet kerülni az infernót :D -
getszhi #19688 Ez igaz de attól még a kezét törném le a manusnak aki az sm-nek
ennyi szart adott :D
Nomeg annak is aki kitalálta az infernot a sorcinak :DDD -
esszusz #19687 Persze hogy kiegyensúlyozottabb a pvp, de hány éve is megy a WOW? és mennyi ideje az AION? :) -
esszusz #19686 Nem fontos oda a full abyss, azzal is lehet verni szépeket, pl Swvel. Tapasztalatból, bezélek, ezeken a szerókon silentráig én még nem jutottam el:/ -
getszhi #19685 Tudom h nem wow csak abból hozok fel példákat mert ott
szerintem kiegyensúlyozottabnak éreztem a pvp-t.
Am meg igazából az 1v1 aréna miadt höbölgök csapatban általában
MÉG a lvl dönt. Azon nem is baszom fel magam.
Viszont mikor arénában KONKRÉTAN egy skillt nem tudok nyomni na
az felbasz cseppet :D
Akkor ezekszerint én vagyok balfasz majd igyekszem fejlődni :D