Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mégegy kérdés.
Van rá esély, hogy magyarul lehessen játszani valamelyik szerveren?
Ne lõjjetek, kezdõ vagyok a játékot illetõen 😊
Letöltöttem az Aion 2.5 ös verziót innen: http://aion.rworld.hu/
feltelepítettem, probáltam az Ncsoft Launcherrel patch-elni, de az meg valami US kliens installációt kinált volna, 13 gigás méretben, de kilöttem. letöltöttem inkább a 2.7.1 es patch-t egy talált oldalról, feltettem, frissítettem a direkt x-et ahogy tanácsolják az imént linkelt oldalon, a bin könyvtárat is felülvéstem, megvolt a start file is, elindítom, erre nemsokkal utána ezt az üzenetet dobja fel "Failed to initialize the game" Nem tudom már hogy probáljam akkor.
Ha esetleg valaki tudna egy pontos útmutatót a legújabb módzserekrõl, hogy hogyan és mit telepítsek legegyszerübb módon, akkor még egyszer nekifutnék, de többször nem valószínû..
Elõre is köszönöm minden segítõkész, és hasznos flhasználónak!
KAMU.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Elfogy? De milyen áron.. ebbõl is látszik szarnak az egész játékra csak jöjjön a pénz azt csá tiszta ME3 meg Bioware/EA csak ,hogy egy mostani incidenst mondjak.
Sajnos a kiadók már szarnak rá ,hogy minõségi munkát végezzenek/játékot adjanak ki..
Azt kit érdekel a ftp gamer az új szerón? nekem 6 maxosom van régin.. mit csináljak hegyezzek zabot kukutyinba?
Elfelejtik nem csak újak vannak hanem visszatérõ öregek meg öregek a régin. Meg mi lett az új szeróbol is queue fest ,el is vette a kedvem ,hogy bármit is felhúzzak megint pedig nagy terveim voltak.. Alig köpnek ki vmi hirt a németek.. De ha neked ez a menõ.. jó szórakozást hozzá. igy is csak alig-alig nézek fel már..meg sokan a régiek közül ,most volt aki átment az újra csak Nexus fail ,mert sor volt/van.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Amúgy szvsz most rengeteg f2p játékos jött, akik még nem maxosak, egy darabig tuti nem lesz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
www.aionsource.com/news/986-kaion-patch-from-the-18th-of-january-2012/
Valaki linkelt térképet a kibõvitett pvp területekrõl ,de azt már meg nem keresem.. Amúgy elõször 3.0 legyen már faxom..
Amúgy NA -ba már van hir 3.0-ról technikai dolgot csinálnak
http://na.aiononline.com/news/announcements/account-services-locked-temporarily
"With 3.0 right around the corner now, we are preparing internally for the technical side of this huge update! "
Gameforge meg mit csinál? Kussol. Tele van a game már most Kinah sellerekkel,gold pack sellerekkel ,tehát ez a korlátozásos rendszer megbukott és a gold pack is tradelhetõ ,hogy a kinah sellereknek jó legyen. Flamelik lfgt "cheap aion kinah" -val meg whisperelnek állandóan,ingame maileznek...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Én egy olyan problémával küszködök, hogy feltelepítettem eredeti lemezrõl az Aiont illetve a kiegészítõt ( szintén origi lemezrõl ), és utána szépen letöltöttem a GF launchert, természetesen patchelést igányel, de valamiért nem hajlandó végig patchelni.., már lassan annyit leszedett patch címszó alatt, hogy 3 szor akkora, mint a játék...
Érdekelne, hogy hogyan oldhatnám meg leg egyszerûbben az Aion 2.7 re telepítését... elõre is köszi: Karvaly
The Rift Debuff/HDB will not be changed this week due to last week's Thursday maintenance!
The Rift Debuff/HDB setup will change next week. That means with this week, we will start a normal cycle as you already are used to.
Additional channels for Brusthonin/Theobomos will be added in the next weeks maintenance if possible.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
amúgy a szerverek fullon vannak
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Mindenkit szeretettel várunk légiónkba. Régi is új tagokat.
Jelentkezni ingame lehet Alfahun,Maldruk.
By Carni
az oldal annyit valtozott hogy Chiccoo fele lezaro uzenet lekerult 😊 gondolom ido kell mig beeindul rendesen az elet
© Jama85 irta az Elyos legioorol telemachus on ott a HA ami a regi spatalos legio ujraelesztesi probalkozas 😊 hatha megint lesz par fortressunk
Ha nem postáztad ki magadnak a revardokat transzfer elõtt akkor buktad õket.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI