24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
kenyer79 #19844 nos érdekes fejlemény( ha érdekel valakit)
a gameforge kliensével és eu szerveren hibátlan a játék.
Viszont azt kell mondjam NA sokkal szabadabb. Itt mindenért goldpackos előfizetés kéne...
Valaki segítsen életet lehelni a másik kliensre :)) -
Shaenis #19843 nem egységes, kb 5 perc de van rövidebb és hosszabb is
pl 3.0-ban Sarpanban a legtöbb named quest mob 1 percenként spawnol -
Félx #19842 Meg tudná valaki mondani hogy a normál named moboknak mennyi a respawn time-ja? -
Shaenis #19841 nincs trükkje, mert nem lehetséges
vannak olyan általános (clothing) skinek, amit bármelyik tipusú armorra rá lehet tenni, de utána már csak azonosra tudod tovább skinezni -
Adjunktus #19840 Kérdés.
Van annak valami trükkje,hogy cloth skint átmentsek mondjuk leatherre? -
Tomy Lee #19839 Win8 RP-n ami nem akar elindulni az vagy nem is fog RTM verzióig vagy sokat kell vele szenvedni. -
Shaenis #19838 a tündérmesékben én sem hiszek, meg nem is izgatom magam a dolog miatt, mivel elvagyok NA szerveren (is) remekül, de jelenleg az a tippem, hogy júliusban már lesz PTS és júli vége / aug eleje pedig 3.0 EU live -
Trollface #19837 Ha hiszel a mesékben "Aion 3.0 EU Nyár 2012" gamefailt idézzem akkor nem. Ha úgy érzed meg vagy még a mostani ékszereiddel + aréna cuccos akkor se.
Amúgy már nem problem 3.0-ában az ap annyira, Eye nagyon jól adja meg tele van ládákkal kicsi,közepes,nagy.
Tartalékold azt mondom aztán meglátod. Ha mégis úgy döntöd el. Még 60-on is ütös akinek az van és főleg az van nem láttam még olyat aki 60 apba rohangászik +10-15-el. Egyik commanderünk ebbe keni ő pvpzik is és egy gyilkoló gép Ely Commander míg a lol governorunk 50 abssyba van bár ő zerg által van védve sose transformozik..
Konklúzió: Várj ameddig van türelmed. -
kenyer79 #19836 Természetesen próbáltam. Már többször is.
Sőt már próbáltam,az indítófile-ok törlését,és ujratöltését.
A kliens ugyan az mint tegnap. csak egy pacthet tolt rá. A .bin kiterjesztésű indító tölti be a szükséges fileokat. így azt mókolni nem tudom...
MOst letöltöm az europait.
Hátha. Max kezdek egy új karaktert. Több rutinnal ;) -
#19835 64bites kliens 32bites winen fut esetleg? talán. -
Shaenis #19834 lehet hülyeség, de windows restartot próbáltad már? -
kenyer79 #19833 Attól köszi :) Egy ötletnek nem volt rossz.
Lövésem sincs mi lehet a baj. NCS updater lefut. AION indít. és a kis kék logónál a task managger szerint-idézném a drágát-:"Not responding".
El vagyok kenődve :( -
Shaenis #19832 szivesen, de azt nem neked válaszoltam, hanem az előtted kérdező tommiee85-nek :D
A tiédre sajnos nincs ötletem, nekem működik, igaz nekem Win7 van. -
Shaenis #19831 ha eddig nem vetted ki a gbg ékszereket, akkor most már várj vele, ne pazarold az AP-t
amúgy én az altjaimmal azt csináltam, hogy kiszedtem a primus pilus ékszereket, ahhoz alig kell plat medál, és kb 30%kal kevesebb AP, aztán majd 3.0 után elkezdem a 60-as eternalokat. -
kenyer79 #19830 Köszönöm a tippet.
Megnéztem,de NA van beállítva. -
Shaenis #19829 rossz login szerverhez próbál csatlakozni.
NCSoft Launcherben: beállítások -> Régió = North America
neked most valszeg Európa van beállítva -
kenyer79 #19828 Üdv!
Én pár hete játszok AION-al. De a mai Patchelés után nem indult el a játék.
É-amerikai,és a rendszer WIN8-rp.
Találkozott valaki hasonló gonddal? Tudtok valami tippet,ötletet?
Várna a légióm :)
Köszi. -
tomiee85 #19827 Sziasztok!
Gondoltam kipróbálom az észak amerikai Aion-t mert az ugye brokerrel együtt is free. Leszedtem a kliensem, patcheltem mindent csináltam, de nem enged belogolni, mert állandóan disconnectel log-nál. Vajon miért lehet ez? Próbáltam mindent, a kliens és a telepített verzió is NA, a patchek is NA. 3.0.0.4-en vagyok... Esetleg a Ping lenne rossz mert nem amerikában vagyok? Segítsetek léci.
Köszi: Tomiee -
#19826 Tévedésben vagy!
Anuharton Ely vagy Aszmo oldalon vagy lehet, hogy nem mindegy?
Gold pack árát lehet máshogy mérik Aszmo oldalon. Tegnap Ely oldalon 9 milla volt max 12 milláig. Nincsi 15-22 milla. -
Kenbug #19825 Trollface kocce a tippet akkor meg anynit kernek hogy adj pls tippet mit tegyek kivegyem a gbg ekszereket vagy varjak 3.0ra? mert most eleg tanacstalan lettem van 1.4kk ap-m a Nexxuson de meg nem tom mit tegyek "elvileg" max augusztus vegen jonn 3.0 es nem tom mit tegyek :S:S elore is kocce a tippet :D
-
Vicodine #19824 Angolnak érzed magad, vagy angol forumon vagy? Irhatsz ám tiszta magyarul is hidd el megérti mindenki.Frosty arra célzott , hogy ha valamiröl lövésed sincsen akkor faszságokat ne irj, nem szelektiv a látása, csak faszságokat irsz -
Trollface #19823 Hát nagyon random attól is függ melyik kútba dobod , a tiamantara fortressbe lévő állítólag nagyobb eséllyel adja platért a mithrilt.
Van még Kamarba és Ely/Asmo ház zónában.
Ezenkivül vannak napi és heti questek medálért ,szal nem csak a kútakra kell hagyatkozni.
geszti: Na már az is haldoklik..
Frosty : "BLABLA" írtam volna jó hosszan ,de tudom szelektív látásoddal ezt látod. Szal Keep dreamin bro! And no comment.
-
getszhi #19822 Aunharton (lehet nem jól írom) már 15-22 milláig megy a gp ára.
A vicc az h nemrég még 3.4 milláért vettem.
-
#19821 "Magyarok" néven fut a légió. Én hétköznap kb 6 körül lépek fel Kusigeri a karakterem neve, majd keress meg. :) -
#19820 nem de ahogy osztod és kb közöd sincs hozzá eléggé súzrja a szemem. -
Kenbug #19819 Skacok kellene egy kis info: Nem tudjatok veletlenul ohgy 3.0ban lehet.e valtani plat medalt mithrillre es ha igen akkor mien aranyba? hallottam mar 1/1+1500ap-s item meg mar eleg sok mindent aki tud errol valamit legyen szives jelezze
-
Trollface #19818 Umad bro? Amúgy nem ,de mivel még csak koreaiul van kiírva.. Egyébként 7.-én megy PTS-re..
Frosty: Ez nagyon low beszolás volt.
Lee: Igen ,de vicc kategória amit gameforge összehazudozik.. 3.0 in 2013 cool story bro..
Ja elvannak persze ... a számok mást mondanak.. Az emelkedő gold pack árak is mást mondanak de jól van éljetek a burokba. (Ha te nem élsz burokba ,rád nem vonatkozik) -
szabolcs0125 #19817 Szia igen még keresek kire kikre írjak ilyesmi előre is köszi:D
-
Tomy Lee #19816 Egyébként a játékosok nagy része meg bőven elvan a 2.7-el mivel nagyon sok új játszik. -
Tomy Lee #19815 Annyival korábban is kezdték ott Aion-t.. -
#19814 neked ilyenkor amugy valami bajod van? -
Félx #19813 Mi a tököm ez a okádék kóreai krix kraksz? Ha te itt játszol csak gratulálni tudok öreg! Egészségedre! -
Trollface #19812 Aion 3.5
:D
Míg to a 2.7-nál vagytok mindig. Kezdem sajnálni az EU-n még mindig játszókat. -
#19811 Nincs. Remélhetőleg nyáron valamikor. -
Bandeeka #19810 Sziasztok!
Szeretném megkérdezni a 3.0 EU-n fent van már?
Köszönöm a segítséget -
Pilutika #19809 splataloson 5 milla körül kapsz -
kalmee21 #19808 Sziasztok.Van egy Verteran Accoutom amit cserélnlék , Nexus szerveren Ely oldalon 55-ős Cleric : dps stigmaág (kivéve Call Lightning) divine warhammer, shield, staff, deft counsul set(45-ős) arany meg kék ékszer,female karakter Aethertapping :359 , Essencetapping :364.
Ugyanezen az akkonton van 47-es Sm is.... Cserélném 50+os rangerre vagy assasinra hasonlo essencetappingal. A lényeg hogy női kari legyen. Ha érdekel akkor pmbe :D a többit.... -
#19807 Szabolcs keresel még Légiót? Van több is Ely oldalon, akár jöhetsz hozzánk is. :) Mert mi is lvl 40 környékén vagyunk páran, meg rengeteg 30-40. -
#19806 Anuhaton 8 milla. Teszek az inflácioról, hogy ne emelkedjen. :D -
Beltazar #19805 Nexusos ely oldalon 18-20 milla a gold pack ára O.o
A többi szerón is ilyen magas?