Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Csak megjegyzem a DPS Tankoknak, nem igazán van tauntjuk, max 2 de azt sem használják. Inkább támadó skilleket pakolnak be. és Tataunt már nem fér be, az mélyen eltemetve van a skill listben.
Egyébként meg, bizonyos instákra nem kell Cleric!Pl Udas, Chanterrel healelem az egészet XD
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
cleric (dps stigmák)
assassin (dps stigma ág) MINDEN stigma ki van váltva, felhalmozott ap-val insigniával,
az accounthoz tartozik egy rakás mati, és 60kk kinah.
ár: 25k jómagyar forint, nem alku tárgya, így is nagyon olcsón adom<#pias>#pias>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Sr low up már kicsit hosszabb menet. 43+al érdemes oda menni.
epp kerdezni is akartam hogy most megint maintenance van??
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"No account restrictions. Visit any zone, chat in any channel, sell any amount of stuff on the trade broker—nothing is off limits!"
Durva lenne, mennek is at Amcsi Aionra egybol <#idiota>#idiota>
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
telén én kb 1 hét alatt 3x is láttam toborzást, amire 1+ alliance összejött, ebbõl egyen voltam 27 fõvel, szerintem nem is kell nagyon kifejteni h mi lett a végeredmény
practitioner of the forbidden arts of death
Egy lvl 33-as chanterrel toltam és meghívtak privátban egy partyba, hogy segítsek Ice Claw eliteket ölni és a küldiket megcsinálni, jó is volt mert nekem is kellettek azok így elfogadtam, aztán nézem, hogy be volt halva mind és mélyen bent jártak a területen...ahova egyedül lehetetlen bemenni...LEAVE TEAM..😄
A 2. csapat egy másik nap ugyanott szintén chanterrel, a teamben rajtam kivül senki nem tudott healelni, mert 2 sorc, 1 glad, 2 ranger volt...mondom nekik, hogy ha már nincs healer, akkor ésszel az agroval, mert nem tudok úgy healelni, mint egy vleric! Ok-ok! Bementünk az Ice clawok közé és basszus ahányan voltunk annyi irányba támadtak...30 mp alatt feküdt mindenki...LEAVE TEAM..😄
"megyekmerthalhatatlanvok" gladikat messze kerülöm. Nem is fogok vin ni gladit 3.0-ba meg aunhartos asmo tempemen.. Azt birom mikor szegény sint a gladi kiszoritja pl BT HM partyból ,mert kell neki a spearen kivül a dagger meg a sword is,sõt a bow is. <#idiota>#idiota>
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Csak akkor váltok át ha tudom a boss,mob csapkod nagyot..
Mondjuk nem sokat tankolok ,mert nincs hol ... Hiányzik is.
Templar GS hát 40 körül nem ajánlom hacsak nem op a gearje.. Az igaz.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Nekem is volt egy magas szintû healerem és eléggé figyelni kell a team-re eléggé ésszel kell osztani a healt, hogy minenkinek jusson és plusz amit elég sok healer nem csinál debuffolni kell! DE! A tanknak figyelni kell a healerre és lerántani róla a mobot, mert iszonyatos agrót termel!
Szóval csapatmunka kell, jelölés és értelmesen mozogni és agrózni!
Most egy sorcit húzok és ha már van jelölés 2 mobra, hogy az egyik alszik a másikat ütjük akkor ne a tank agrózzon elsõnek! 😊 Helyes sorrend: sorci sleep, tank húzza az elsõ célt...pl.
Elõretolt Helyörséget próbáltad aktivak és szoktak együtt menni. Vernios-ra irj rá.
ha valami konkrét problémád van van a játéknak egy fasza fóruma, technical discussionnal, meg egyéb szekciókkal ahol már minden problémára van megoldás, de az hogy vagy te => ilyen kis idehányom a bajom és oldjátok meg helyettem kisgyerek, és utánna még neked áll feljebb, az úgy picit szúrja sokunk szemét. a kis mosoly smileidat meg felejtsd el mert elég idiótán nézel ki. te kis nagyon hasznosan szereplõ "😊"
Na üdv, és köszi a hasznos szerepléseket 😊
Na hali! 😊
Telepítettem az aion mappába, valamit patchelt de ugyan azokat az errorokat kapom.
Már megy is az uninstall. Köszönöm azért a segítséget.
2 helyrõl letöltöttem, 3szor patcheltem, de a gameforge launcherrel nemtudok mit kezdeni.
Akármit csinálok ezt az errort kapom:
The game was not installed with the setup progrmme,
not was the folder dleted after installion.
Reinstll the game.
(click on the ''confirm'' button to automtically install the game.)
E03024
IS
(A játék elérési útvonala.)
Megadtam hova lett a játék installva.
Ha rámegyek, hogy confirm és aztán download game:
Please chek the network settings (ISP authorisation, fireall, anti-virus programme, etc.) and try again.
E04015
0
Kikapcsoltam minden létezõ programot ami bezavarhatja, ugyan azt kapom...
NCSoft launcherrel elindul, de nem enged be semmilyen accra(master acc/freetoplay acc).