Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én sokszor még bossölés közben is váltogatok gs és pajzs közt a tempimmel, hogy kicsit nagyobb legyen a dpsem.
Sõt akkor még a fortinstákról nem is beszéltem ahova kell a nagy dps, még a tanknak is, mert idõre megy! blockos templart oda sokan le se visznek mert nagy dps kiesés.
Szóval van bõven jogosultsága a dps templarnak pveben is.
És ha nem ilyen zöld,kék gearben van akkor még healelni se nehéz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
@ Jim79 koszi hogy szot emelsz melettem, kar hogy majd most jol megmondjak neked is. De azert jol esett 😊
Légiók közt nincs háború,mindenki szabadon megválaszthatja hova megy. Képzeld még együtt is szoktak játszani emberek, különbözõ magyar légiókból.
Az meg hogy valaki kavarja a trutyit és ezzel próbálja kelteni a feszültséget, az magára vessen.(kivételesen nem rád gondoltam Pontjo, mielött még ezt is magadra veszed)
Én is egy bádogdoboz boldog tulajdonosa vagyok és PVE ágon. Sword és shield társaságában.
Elõször is: ne a cleric-nek kelljen már izzadni, mert egy op assa azon ágaskodik, hogy le tudja tankolni az adott boss-t. Nem az assákat akarom bántani, nincs velük semmi bajom. Vagy a másik véglet, ha BT-t úgy kell végigtankonod, hogy nincs chanter és a cleric full anuhart-ban.
Másodszor: az, hogy most melyik templarról mikor könnyebb leszedni az aggro-t, megint relatív, nagyban függ a rutintól, a gear-tõl, meg még sokminden más dolgotól.
A másik baj ott van, hogy nem szabad ám 1 boss-ra leredukálni a nézõpontot, mert teszem azt, ha 5-6 mob jön be, akkor azt ugyanúgy le kell tudni tankolni. Ezt én nem tudom elképzelni egy assával vagy rangerrel.
Harmadjára: az, hogy a templar milyen fegyvert használ és mennyi tauntja van, az 2 külön dolog. Az egyik fegyver, a másik stigma kérdése.
Termászetes, hogy egy GS több dmg-et termel, a két egykezesnek meg több valamennyivel a block-ja. Itt mindenki döntse el, hogy kinek mi jön be.
Stigmánál meg a 2 full ág között 3 taunt különbség van. PVE ágon 5 taunt van, amivel egy boss-t lazán ki lehet tankolni. Nem nagyon láttam eddig olyan op assát vagy sorci-t, aki leszedte volna rólam. És ez vonatkozik az 5-6 mobra is. Ha a party követi a mark-ot, nem lehet baj.
Végezetül: eddigi tapasztalataim alapján szvsz a a gs pvp-re, a H1+S pve-re jó, persze a hozzá illõ stigmázással. Minden más elbillenti a mérleg nyelvét...
@Vicodine es a tobbiek, szerintem nem artana azon is elgondolkozni hogy maxos szinten van par extra skill amivel jelentosen megnovekedik az a hiba/sebzeshatar amit meg problema nelkul ki lehet healelni. Gondolom itt abbol is hoborges lenne ha azt mondanam hogy BT menetekbe sin tankolt, azt kelett healeljem. Persze addigra jopar stigma es skill kerult meg a repertoarba amivel 40/45 alatt nem rendelkezek.
@Vernios, nyugodtan lepattanhatsz rolam, neked szemely szerint semmit se mondtam, te irkalgattal utanam amikor elmentem toletek, meg teregetted a szenyest hogy a te klanod meg a masik amibe megyek, es ha jol emlekszem mindennemu serto kifejezest nelkulozve irtam hogy nekem a klan formalitas, ha hivnak megyek akarhova akarkivel. Es csak hogy tudd ahova mentem abba a kalnba se kerdeztem senkitol hogy mivan mi ez a klanok kozti hoborges, Tospytol se kerdeztem, neki is annyit mondtam hogy leallithatna a tragarkodo kollegajat.
Lehet nem egyertelmu de engem ez a klanok haboruja nem izgat, 1es klanbol eljottem mert 2 nap utan se ereztem azt hogy ott eszrevesznek, 2esbe vagyok itt legalabb van cimbi akivel instazok, nem maga a klan szamit. Te csak nyugodtan vigyorogj, nem izgat hogy ki mit frocsog amig en haladok a celjaim fele. Na peace.
Meg is vagyok sértõdve teljesen hogy nem segítettél nekem azon a két napon amíg légióban voltál.😊))
láttam már sorcit tankolni instát. na õ a papírtank. lehet telerottyantanád a liberót ha a gs-templar miatt egynapos agyérgörcsöt kapsz <#gonosz1>#gonosz1>
practitioner of the forbidden arts of death
Az ellensegesek az pontosan 3 ember, abbl ketto az emlittet klanbol van 😊 A 3ik hozzaszolo Vernios meg azert kemenykedett mert hogy mereszeltem kilepni toluk? Kerdezd majd meg tole ha ennyire temaban akarsz lenni hogy amig nem szoltak neki hogy kileptem egyaltalan eszrevette hogy ott voltam 2 napig? Megsugom, nem.
egyébként meg pöpéletes burstot lehet tolni valami control karira, és amig az ellen cleric azon töri magát h életet tartson a kiszemeltben, a többiek intézhetik õt 😊
practitioner of the forbidden arts of death
Ezek után ne csodáld ha ellenségesek veled az emberek.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
sorc meg sm ellen használható a sin.
Hidéhoz viszont elégé szükek a járatok és mikor beront 4 gladi egymás után aoebe akkor esélyem sincs sinnel mögöttük tevékenykedõ sm-et vagy chanert elkapni😊)
viszont ha csak 1 max 2 plate van a csapatba akkor szépen lehet akciózni sinnel😊
Kedves Bujcsik, te nem tudom ki vagy de jos palyara ne menj, nem megy tul jol.
Kedves Berin, ha idiota leszel jatekban mesz block listara ha nem akkor nem, az 1 honapos okorseget meg felejtsd el, az kerlek szepen 2 het, es ha reagalnek arra hogy en mit honnan tudok akkor lehet kitalalnad hogy te akkor is jobban tudod, arra meg mit mondjak, 2 ev aion vs 6 ev wow? pvp vagy pve? es akkor mi van?
Mint mondtam, rajtatok kivul is van jatekos a szeron es tobbet segitenek, elnezobbek, hivnak visznek, nagyon nem hat meg a Red sky, Helyorseg Aquirs meg meg tokom tudja milyen magyar klanok szovetsege-
perpatvarja. Ha az egeszet felreteszem es csak a csupasz tenyeket nezzuk az ennyi, egy magyar LFGn minosithetelen stilusban tragarkodott Tospy meg vedte ahelyett hogy lealitotta volna. Ennyi. Minden mas mellebeszeles.
4 gladi 1 sm meg 1 chant .
Nem sok közünk volt a Dredhez sajnos😊)
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
1 Hónap alatt sikerült többet megtudnod a játékról mint bárki másnak, és közbe arra vered magad hogy 6 évig wow-oztál.
Nem tudom te hogy viselnéd hogyha valaki 1 hónap után elkezdene kioktatni arról hogy mit kell csinálni a wowban , miután te ott vagy több mint 2 éve.😊)
Vernios
Kicsit Antiszoci vagy! Meg alsórendûségi komplexus! - kezelés javasolt!
Pedig a 3 nagy Magyar légióban vannak nagyon jó játékosok, és Õszintén csak sajnállak, hogy saját magadtól veszed el a lehetõséget.
És lehet hogy nem érdekelnek a légiók kérdem én minek léptél be?!
A full healre belõtt clericeddel, meg szívni fogsz mint a torkos borz, mivel egyedül nem fog tudni csinálni semmit!
Oké Kerüld a Red Sky-t, remélem fogod is, de legalább a saját légióddal spanolj le.
Vagy ami egyéb lehetõség játssz,a HElló Kittyvel, mert ott nem kell túlagyalnod semmit.
És az hogy épp nem a tankommal játszok, még tudom kivagy! A chanter is az enyém! meg még egy pár kari abból a légióból!
És ezek után a Komás táj beszólásaiddal, meg nagy fiú...
JA és a tank nincs beleerõltetve a PVP-be, mivel amíg fizetõs volt a játék a legjobb PVP játékosok Tankok voltak.ÉS csak tudd, 50+ nem tudod elkerülni a PVP-t. Kivéve, ha egész nap Pandába ácsorogsz!
Attól hogy vettél egy gold pakkot, még kezdõ vagy,áhhh XDDDDD
A legnagyobb vicc meg az, hogy én nem PVP tank vagyok. De úgyi ezt is jobban tudod , meg mert játszol 1 hónapja már profi vagy a játékba!
Mi több, mint 2 éve játszunk és nem mondjuk azt hogy vágjuk...
50+tól nem elég a templarnak a shield, DPS-t is bele kell vinnie a játékba, mivel a DPS- k, olyan brutálok, hogy leszedik róla, és mehet a shieldekkel a levesbe.
"pajzsos templart aki block/mr elkerülik" - tuti valami mással játszol XDDD, senkit nem érdekel, ugyan úgy kap mint más, sõt jobban....
Ezért mondtam neked mielõtt itt köpködsz melyik kasztnak mi jó, húzz már fel egy Karit 55 -re , hogy rájöjj mekkora hülyeségeket beszélsz.
"Megint mondom lovesem sincs hogy ki vagy, te engem nem mentoraltal soha" -Tospy lvl 55 Chanter, 2 percig voltál pt-be, hál istennek, SR LOW- UP volt, !
"pont olyan hulye vagy mint hittem, senki de legfokeppen en nem fiuztalak, lehetsz felolem lany vagy hermafrodita is, a nagyfiu egy kifejezes, ajanlom nezz utana" - Pontjo a Karid neve nem? "koma", "nagyfiu"mellesleg ez hosszú ú?-erre mér nem reagálsz? mé nem vállalod fel magad ?
ÉS egyébként, azt mond már meg ha valaki segíteni próbál mért támadod?!
A premade groupom 4 gladi, 1 chanter, 1 cleric (heal ágon resist settel). Ritkán kapunk ki. A gladik szétkapnak mindenkit mint foxi a lábtörlõt, csak szedjem róluk a feart. Ha engem kinyírnak (én lennék a cleric), még akkor is sokáig bírják és ütnek mint a bolondóra.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Ez azért sokat elárul az értelmi szintedrõl.....
1. pont olyan hulye vagy mint hittem, senki de legfokeppen en nem fiuztalak, lehetsz felolem lany vagy hermafrodita is, a nagyfiu egy kifejezes, ajanlom nezz utana
2. nem a legiom, ebbe botlottam eloszor, amig nem leszek 55 addig van ez is olyan jo mint barmnelyik mas, illetve a tiednel tuti jobb ezek nem tragarkodnak es hoborognek lfg-n.
3. ezt ugorjuk akkor , szovegertelmezesbol nem vagyunk egy szinten
Az nem tudom miert mond el barmit is rolam, hogy starter vagyok, de ha vigasztal 2 napja gold vagyok, egeszsegedre.
4. Megint mondom lovesem sincs hogy ki vagy, te engem nem mentoraltal soha. A clericem 44 es nem 41 szoval teves a hazszam. Lassuk csak hol is voltam: Miren, Kysis normal modok, Draupnir, SR low, mid, up full minden boss es quest, Alchimia research center, Kromedet tolom amig meg nem unom, FTtol hanytam 30 menet utan.
Nem tudom kivel keveresz osze, engem nem erdekel a red sky, ami azt jelenti hogy ha partyba lepek es ott van egy is kozuletek akkor leave es jonapot, blockolni meg azokat szoktam akik ilyenkor utanam kuldik a "te kis buzi stb stb" udvozletet, meg akik miatt az lfg egy telehanyt budinak nez ki, ahelyett hogy partykat bongesznek valamelyik kollegad hoborgeset kell olvassam.
1 fejezed már be hogy lefiúzol! Mondom hogy tudatlan vagy! XDD
2., Egymagam többet tettem a te légiódért, mint te azt gondolod. Kérdezd csak meg.Mivel rajtad kívül velük szoktam instázni 😛
3., Elég sokat mentorkodom, bár az nem tom, hogy EZ HOGYAN jött ide.
4., a múltkori mentor Pt-bõl is te léptél ki, pedig az utánad jövõ Cleren 2 szintet húztunk.
Már Blocklistán vagy ez a probléma megoldva XDD!
És ne haragudj de, örülök, hogy nekem nem kell veled játszanom.
Mivel starter vagy és ez itt mindent elmond rólad,igazából semmit nem tudsz a játékról, nem jutsz be olyan helyekre hogy tud mirõl beszélsz XD
Majd ha, voltál 1- 2 rendes instán majd visszatérhetünk erre.
A lvl 41-s clericed..meg hát olyan is XDD
Na húzzál bele , mert egy komplett légiót kell blockolnod, laza 120 karit, sok sikert!
Nem tudom miket képzelegsz a párbeszédünk mögé...
Kérném szépen akkor a karid nevét, hogy légió szinten blockra vághassunk, egyébként meg te kezdted a Block sztorit is 😊 én csak ajánlottam, hogy legyen akkor kölcsönös.
Az a baj kettönk közül itt én vagyok a normális XDD
Te kis hisztis....
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
DPS tank ugyanakkora faszsag mint a dps cleric, az hogy van dps skillje az egy dolog de nem arra van kitalalva( magic boost vs healing boost celricnel pl vagy crit vs parry/block/mr tanknal), nekem egy tank ne a dpsrol papoljon hanem tankoljon, ha dps kell arra ott van masik 4 class.
Nem tudom te hogy/mikor szinteztel utoljara, de nekem 40ig 1 het volt, most 44 en vagyok egy ujabb het utan es minden kampany kuldi betolva meg insta kuldik rendszeresen. Mit mondjak , szuper konnyu.. Neha az az erzesem hogy "odafentrol" a nosztalgia az kisse megszepiti a dolgokat.
Ami meg a 10/25ost illeto, nagyobb kihivas, top loot stb izlesek es pofonok, van akinek az jon be hogy 6od magaval zergel 2 elyt nekem ehez nincs gyomrom..