24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Félx
    Módosítani akartam a karimat de valami Apperance Change Ticket-et kér! Honnan lehet ilyet szerezni?
  • Frosty01
    írtam face-n.
  • Shaenis
    apropó, néztétek már a 3.5 patch notest?

Tudom, csoda lesz ha még idén felkerül EU szerverekre, de vannak benne jó dolgok. Konkrétan a Unified Instance Server nagyon tetszik, bár az érdekes szituáció lesz amikor dredgionban egy veterán szerveren levő full AP geared csapat megkap ellenfélnek valamelyik új szerverről egy csapat mozgó célpontot. :) De az biztos hogy a várakozási idők sokat csökkennének.
  • Shaenis
    nincs az a pénz amiért eladnám az accomat :)
  • Morf
    Haverom keres eladó Aion accountot (ki akarja próbálni, de nem akar karit felhúzni). Ha van lvl 55 -ös értelmes gearben lévő karitok (50-55 abyss, vagy coliseum) matival, cuccal írjatok egy mailt nekem irányárral, stb ide: [email protected] (a pm valami miatt nem működik).

Köszi.
  • istvan56
    Sziasztok.
    A nexus szerveren asmo oldalon van egy magyar légió ami befogadna egy kezdő játékost?
  • antgecc
    Üdv! Release idején vettem a játékot, de nem igazán tetszett, úgyhogy abbahagytam. Most újból kipróbálnám, ezért kéne egy kis segítség: milyen serverre érdemes menni? Külföldi is jó, úgyse fogok klánozni.
  • CharrDen
    Mi történt? Gold packom 2 hetes volt, tegnapról mára eltűnt. Olvastam, hogy a veteran rangokat törlik el (gold pack lejárta után), de a gold packom miért vették el?
  • Gő
    Szívesen látunk. A karakterem Kusigeri. Hétköznap délután 6 felé érkezem a szerverre a meló miatt.
  • mcgrape
    értem. És mi a neved, nem baj ha átpártolok ? :)
  • Gő
    Én a magyarok közt vagyok(alapítottam). Az egyesítésről én is tudok, mivel engem keresett meg a fekete dinasztia alapítója. Át is mentem hozzájuk, de a nagy többség, aki átjött velem jelezték, hogy ez nem az igazi inkább vissza az egész és mindenki vissza is jött. Így megmaradtunk külön légiónak. Pedig az elképzelés jó, hogy legyen egy erős magyar légió, de hát a vándorlásos korszakát lezárta a magyar mikor letelepedett a Kárpát-medencében. :)
  • mcgrape
    Te amugy meik klánban vagy.
    eddig hárommal találkoztam, Fekete dinasztia, HUN, Magyarok,
    én az elsőben vagyok bent, itt most némi kakaskodás volt, álítólag 2 klán egyesült és ez vezetett ide, passz csak 3 napja vagyok bent, 16 szinten, eddig még nem szorultam rá party-ra és töbnyire ugye felettem álnak.
    Kár hogy nincs ezeknek honlapjuk vagy valami, kéne valami fél HC , nme full HC mert az nem tetszene semmi képp. Nem tudom, most eggyenlőre azon agyalok hogy gyors ujra kezdem, ez a 16 viszonyalg hama meglenne megint, valahogy nem lett igazi a kari :D főleg igy hogy késöbb nem tudom változtatni, a zsét viszont sajnálnám, már azért van 380 ezrem, messze még a 9 milla a gold packra LOL
  • mcgrape
    Kössz, hát ez igy kellemetlen, akkor lehet hogy gyporsan csinálok egy másikat, és át küldöm a pénzt anna ha lehetséges.

Én ezen az Anuharton vagyok, ugy tünik hogy abbys-ban nagyonn az Asmo arány 45% kb, a Elyos 28 a másik Bloaur vagy meg meg 27, szoval szerintem Asmo többség van.
  • Gő
    Szia! A karakteren való későbbi módosításra, csak neten vásárolt eszközzel van lehetőséged. Egyébként Üdv az Ely oldalon. :)
  • StarFist
    Akkor az a sin indítson más karit, mert nem ért classhoz.
    Mert az oké, hogy esetleg kezdő és meg nem jött össze neki a pénz a silence gs-re, de a sinnek alapból van két skillje amivel spellt tud resistelni. Ha a stigmát is berakja, akkor minimum 3 (max 5) spellt kell tudnia resistelni egymás után. Ráadásként az ely sin (ha az volt) skillből tud silencelni is.
  • torrente111
    igazábol az még az Anuharton agyalok tehát az is érdekelne,hogy ott az arány szempontjábol mi a helyzet?
  • Frosty01
    hát akkor jó szar sinnel voltál, mert kb az ha ügyesen játszik eléggé ki tudja végezni egyedül is xD

neked meg pont a countered az sm, szóval teljesen természetes h kifilézett :)
  • blackpepe
    sok az asmo :D gyere elynek >< verjuk visza oket :D
  • torrente111
    sziasztok.tudja valaki,hogy a Nexusos milyen az ely-asmo arány?
  • CharrDen
    Ez annyira siralmas, SM annyira OP hogy az hihetetlen. Voltam arénában, volt egy sin,sm és én clericcel. A végére a sinnel összefogtunk hogy megöljük végre az SMet, de nem bírtuk ketten se, mert befearel és szépen lassan megöl minket egyesével. Hogy lehet azt egyáltalán megölni? Mert így iszonyat OP, el is ment a kedvem a játéktól, értelmetlen az egész.
  • blackpepe
    en is nexuson vagyok :D ely oldalon
  • mcgrape
    Nah sok panaszkodás után végül is sikerütl a fekete dinasztia nevü légióhoz csatalkozni, A karaktr változtatóra is rá leltem, igy kedvemre tudom majd késöbb formálni a babát, kár hogy a neve nem az igazi, de hát minden jo foglalt volt :D
  • mcgrape
    Áhh de sazr ez igy, még rá Whissperelni sem lehet senkire , azért ez elég nagy geciség igy .
  • mcgrape
    Át vándoroltam az Anuhart szeróra ott is szerencsét probálni, most a kezdő területen azért akadnak ujjoncok,
    itt van valami hirdetés valami HungarianRanger klán vagy mi, tudtok roluk valamit?
  • CharrDen
    Earth spirit az igazi tank, annak van legtöbb élete/armora. Viszont a Fire spiritnek van a legjobb tauntja, aggroja és még jól is sebez. Azt ajánlom mindenképp, earth spiritről 2 spellel leszeded a mobokat.
  • istvan56
    hello.
    Elkezdtem letölteni az aiont de megállt a letöltés.
    Mit lehet csinálni vagy valahogy torrentel nem lehet letölteni?
  • Gubberx
    lehet :)
  • torrente111
    kösz
  • mcgrape
    csináltam egy sm-et az érdekelne,hogy melyik spiritje a tank?

A föld Spirit ha jol tudom, vagy emlékszem.
  • torrente111
    sziasztok.volna 2 kérdésem.
    csináltam egy sm-et az érdekelne,hogy melyik spiritje a tank?
    a másik,hogy nexus ely oldalon,van e aktív magyar legió?
    kösz
  • mcgrape
    Apropo , a késöbbiekben lehetőség van arra hogy majd apróbb modosításokat hajtsunk végre a karaktereünk kinézetén?
    Kissé változott a játék miota utoljára játszottam vele, fel kell venni a ritmust meg ilyenek
  • mcgrape
    na végül is akkor egy Saraqael nevü Elyos lánykát készítettem.
    Keresném majd a honfitársaimat ha lehetséges :)
  • alyr2
    Egyebkent ja..mindeggy hol kezd valani 1 0napos szeron vagy 3 evese..mindenhol lesz aki leveri, valaki mindig ujra kezdi vagy hasonlo es akkor a jatekbeli tudas es esetleg a gear behozhatatlan elenyt biztsit..ezt a sajat peldambolt tudom 3-4 honapja jatszom pvpben a general olos q is kesz (szoval nem vagyok pvp jatekos:D) es nem volt lebeszelve!!!
    most akarom a ruham enchantolni(55 arena sett) csak kb anyagilag lehetetlen..Aki velem egyenlo vagy kicsizt jopbb ucban van az halott, de ha +4+ban van az mar elver.. barmit bar hogy csinaok

Ezert mindeggy hol kezdessz!! + ittas vagyok
  • mcgrape
    Huh, el is feljetettem hogy ennek kissé jobb karakter készítője van, hát most aztán szenvedhetem vele hogy egy viszonylag jol kinéző karkatert közködjem össze :D.
    Valahogy nem akar összeálni a fejemben a dolog.
    Én amugy ilyen elveszek a részletekben tipus vagyok :D
  • CharrDen
    Értem. Fejlődésből elegem is van(már theot is szenvedésből de csinálom), haverok spataloson vannak, ráadásul amikor megnéztem anuharton a várost, kiürültebbnek tűnt, mint spataloson uyganabban az időben (késő délután).
  • Azur92
    Asmo oldalon Nexus szerveren keresek magyar klánt. Karakterem LvL 10 Ranger és kezdő vagyok még.

Előre is ty a válaszokat.

• Trollface
    Mint hogyha ott a noliferek nem lettek volna 55-ök az első 2 napba és mintha nem szedték volna ki a geart. Mintha nem lennének öregek ott akik rerolloltak. Az se ma indult szeró ,ja és mintha nem lenne csalás..

Szóval hiába ott is fogsz találkozni olyannal akit soha meg nem versz..
  • alyr2
    At teny , hogy a spataloson a nagyok tobbsege mar szarra van gearelve, meg akad csalo is sajnos mindket oldalon... de nem veszes!! kb kiegyenlitettek az eroviszonyok, bar kis elyos tobbseg van..
    Ha 46on elkezd arenazni es nem 1 het alatt lep fel 55re utanna, akkor mire eleri az 1x kondis arena szettet gond nelkul kiveszi, ami aranylag nagy segitseg, a tuleles szempontjabol.
  • StarFist
    Egy kicsit pontosítanék. PvP páncélt és fegyvert a régi szervereken is tud relatíve könnyen szerezni, ha afk aréna runt mész és leteszed ablakba a játékot, hogy ne lásd mit művelnek veled a többiek. Lvl46-tól kezdve naponta tudsz menni egy f2f vagy team arénát. Viszont kivenni csak az eternalt érdemes az aréna cuccok közül, de azokat csak lvl55-től tudod használni. Addig kell találnod magadnak valami elfoglaltságot a játékban.
  • StarFist
    Ha új játékosként PvP-re vágysz, akkor a régi szervereket (Spatolos, Perento stb.) el kell felejteni. Az itteni játékosok többségének minimum lvl 50 abyss szetje van (+fegyver és a kiegészítők). A nagy többség már régen kiszedett egy eternal aréna szettet a fegyverrel együtt. Egy része pedig lvl 55 eternal abyssban van. Röviden, szétszednek, mint foxi a lábtörlőt. Nolifernek kell lenned, rengeteg türelemmel/önuralommal, ha le akarod dolgozni a hátrányod.