24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Zarachi #11325 hajaj leszoltam a grafikajat es?? :D nem olyan mint egy walt disney film ez van :D de a jetekmenete nemrossz de nem is kulonb mint ami ittvan mert wow se olyan volt regen mint most ezert is estek ki minden kieg utan az igazi hc wow fannok es a verpistike "wow clone" trollok kerultek a helyere mert most 1 het alatt maxos karid van es minden az oledbe hullik
Tatyla de meg jolenne ha nem csak a baberjaidon ulnel es irnal egy ilye hulyeseget hanem kezdjel moderalni ha mar anno moderatori jogot megkaptad nem csak arra kene hasznalni hogyha a pajtikaidat piszkajuk esetleg akar le is valthatnank teged mert ugyse csinalsz semmit :P -
MuldR #11324 Aaa, nalunk asszony miatt nem lehet kecsket olni, mert az "cuki".
Pedig 30 on legjobb farm :) -
Csenky #11323 Én 37-es templar mellett indítottam szintén rangert, viszont a templarral nem húztam elég jó ütemben az extractokat meg craftot, így a rangerrel erre nagyobb hangsúlyt fektettem. 26-os, és több pénzt hozott a konyhára, mint a templar 37-ig, és olyan 180/150/150/150 körül van a vita/éter/2*craft skilljei. Handicraftba kell kis mák az ékszerekhez, de hatalmas lóvé. :) Tailor szintén, csak nagy hátránya hogy nem lehet fixen szedni a bőrt, mint pl a titánt.
Abysst én is próbálgattam, voltam TC-ben az tetszett nagyon (assa volt a tank én meg a second tank, rotfl xD), de alsó abyssban ilyen 45-50es extrabátor vadászok szedegetnek le folyamatosan, úgyhogy az egyelőre negatív. :) -
Murmur #11322 Nalam FT utotte ki a biztositekot, pedig nagyon vartam azt az instat. Biztos szep lesz, meg jo, meg gyors fejlodes, bla-bla... persze. Kaptam egy jellegtelen f*st, amin vegigrohan minden group, es kis tulzassal ketfele mobot olsz vegig. NTC ehhoz kepest meg izgalmas volt. :P
Harom kor utan (akkor csodak csodajara valami loot is volt a fobossban) inkabb kileptem a fenebe. Irigylem az asszonyt, o akkor is elvezi a jatekot, ha kecskebekat ol orakon keresztul.
-
FickDeineStory #11321 Én probált a wow (természetesen off-on), tény, hogy az 1ik legjobb MMORPG igaz nekem a stílusa nem igazán tetszett ezért abbahagytam. Na és, hogy ezt mi bizonyítsa 5 év után még mindig van szép számmal játékosa nyílván való azért persze az is hogy az a 11 millió távol áll az eredeti játékos számtól az aktív játékos számtól meg még távolabb.
Azt hiszem azokat az MMO-kat amik már legalább 5 évet lehúztak és még mindig van előfizető táboruk most mind1, hogy 50 ezer vagy 5 millió illetve mennyi volt mikor megjelent az is mind1. Szóval azokat az MMO-kat nem lehet rossznak nevezni mert ezek mind-mind bizonyították, hogy jók. Illetve minden fejlesztő csapat vagy kiadó aki kiadott egy v több játékot mind mind érti a dolgát. Ott van például a Lineage 1 lassan 11 éves lesz és még mindig 1 millió körül van az előfizetői száma. Ez egy olyan szám amiről a mai úgy nevezett következő generációs MMORPG-k (szerintem inkább pénz kidobásos játékok) csak álmodhatnak.
Talán az AION az az MMORPG ami az újabb játékok közül még képes lesz tényleg jó hangulatot biztosítani sokak számára illetve érhet sikereket. Nem akarom lehúzni a közeljövőbe megjelenő illetve a mostanában megjelent MMO-kat gondolok itt Star Wars, Star Trek, Mortal, Tera, Allods Online játékokra, de ezek már csak ilyen újabb róka bőr játékok lesznek véleményem szerint ahol a grafikával és hangokkal próbálják majd azt kárpótólni amit nem sikerül a játék élményben megadni. -
#11302 - én ezt azért egy picit annak vettem... -
visszaterve az Aionhoz par gondolat:
az spiritmasteremet pihenoagra teve elkezdtem huzni egy rangert aki mar a 32es szintet karcolja lassan. Ezzel mar sokkal okosabban, s celtudatosan haladtam, mint az elso karakterrel. Persze sokat segitett, hogy az elejen egy kis anyagi boostot kapott (az SM penzenek egy reszet atkuldtem), igy joval gordulekenyebb volt a fejlodes, mert:
- lvl20ig csak questeltem, ez alatt a szint alatt nem is bajlodtam Black Claw Village-es questekkel
- lvl20-on 1-2 kor BC kor alatt befejeztem a group es campaign questeket, irany morheim
- Morheim-ben sima es coin questek 22-ig
- mikor 22-t megleptem lekoltoztem a gombakhoz, s leven, hogy estenkent 1-2 oram volt jatszani, nem is mozdultam innen, mert a fejlodes sebesseget ugy iteltem meg, hogy igy a leggyorsabb. Nem ereztem monotonnak, mert a 25 ott lebegett a szemem elott, s a gombak gyorsan olhetok jo xp-ert, s jo dropok vannak ezen a teruleten. Esett sok zold, s tobbek kozott ezek dobjak a lvl23as kek cuccokat is. Ki is esett a lvl23as kek gatyo..
-25-on irany Abyss, legfokeppen NTC. Ismet, mivel csak estenkent van idom, itt voltam minden este 1-1 kor erejeig, ha meg voltmeg egy kis idom, akkor szigoruan csak Abyss questeket toltam lehetoleg questhubok kozeleben, hogy minimalizaljam a gankelesemet..:) a legutolso NTC run-t ugy idozitettem, hogy csak 1 bar hianyzott a 29hez, ezzel is maximalizalva az NTC kihasznalasat. Mikor ennek vege lett, leadtam az NTC-s questeket, amivel egybol 29.5 lettem. 30ig csakis abyss, egy darab questet nem csinaltam mashol, mert kellett az AP a vallashoz. Meglepve a 30at kivaltottam a Daevanation quest 2. armorjat, megfejelve az addig begyujtott abyss pontokert kapott kek vallassal. Egyedul azt sajnalom, hogy az NTC fobossabol az ij nem jott ossze, mert egy kedves templar elvitte elolem...
30on eleg erosnek ereztem magam, hogy nekivagjak a SPY questeknek, ugyhogy feltapolva mindenfele utravaloval, s kisk-el elhasznaltam a liqueur that makes you vanish questet, s haborgattam az elyost eleg sokaig. Ez nagyon fun volt.
Az SM-el huztam mind a gatheringet, mind a craftingot, de nem ereztem ugy, hogy sok hasznom lenne belole (mivel nem is kivantam nagy energiakat fektetni bele), igy ezeket a dolgokat egyelore nem is eroltetem a rangerrel, inkabb megveszem ami kell.
Szoval most mindjart 32 leszek, tele vagyok questtel, de nincs kedvem csinalni oket, inkabb abyss pontot gyujtogetek, s balaur ivadekokat oldosok amikor csak tehetem, mert a zold cuccokat eleg jol merik a brokernel..
Azt sajnalom, hogy az SM-el nagyon eroltettem a Fire Temple-t, igy 35 lettem anelkul, hogy barmilyen jobb cuccom lett volna, s a crafolas miatt meg penz szukeben is voltam a rangerhez kepest.
sry a wall of text-ert, de legalabb topic is ON. -
RaSzTaH #11318 sárga van lila nincs! -
RaSzTaH #11317 én jól szórakozom
-
eXequtoR #11316 Hmmm BS ally generálra alacsonyodott le ez a fórum is. :/ Olyan emberek fikázzák a WoWot akik a "free epix" szintnél soha se jutottak tovább és olyan emberek védik akik ezelőtt szintén fikáztak remek kifogások közepette mint pl: "szar a grafkója". Inkább linkelgessetek remek lila fegyót amit 50en ütöttetek ki ill seteket amik baszott durván néznek ki. -
Csenky #11315 A postok jó 60%-a nem vita, hanem hülyeség ill. szitkozódás. -
Csenky #11314 Belenegázoljak a lelki világodba, de rajtad múlik elsősorban, meddig megy ez a szardobálás, nem valószínű, hogy magától megúnja egyszerre 10 ember. Úgyis mindig lesz egy majom aki ráér postba foglalni a gyökérségeit. Ehelyett a mondat helyett nyugodtan kibaszhattál volna 200 hsz-t innen, és elég lett volna annyit hozzáfűzni, hogy gtfo gays.
Diktatúra ftw, ha máshogy nem megy. -
amíg nincs személyeskedés had vitázzanak ez is része a fórumnak... -
Túl öreg vagyok már az ilyen "énjátékomszebbésjobbbibibi" szintű eszmecserékhez, ezért majd szóljatok, ha megint lesz értelme benézni ide. :) -
Zarachi #11311 Tatyla ezt is bekene moderalnod nem csak azt ha a barataidat piszkaljuk mert addig nemfejezodik be a flame az untakozok reszerol amig nincsen moderalva az egesz -
teljesen felesleges dolgokon vitáztok már vagy 2 hete de csináljátok csak ha így jobban érzitek magatokat... -
MuldR #11309 AION jobb -
Zarachi #11308 en csak azt nem ertem minek rontod meg itt a levegot ha nemjatszol anno meg te zavartad el azokat aki kegy rossz szot is mertek mondani Aion-ra xD
ha nemtetszik belehet fejezni mint ahogy tetted igy a forumra se kene irkalnod unalmadban ami az aionosoknak van es nem a Walt Disney fanboyoknak :)
es szerintem sokan masok is toltak mar a Walt Disney jatekot ;) nekem az ottadni raidek ugyan ugy griendelosek voltak es minden raid siman grindelos lesz amint megvan a taktikara es ezaltal elveszik a nehezseg varazsa ;) ja a masik meg az eu/us kozonsegnek nemlehet eros bossokat se berakni mert siras lesz a vege lasd SR ahol butitatni kelett a bosson -
Cence #11307 Szerintem a World of Warcraft XD
amugy, Guild Wars szerintem már nem toppos, első évben jó volt, utána szétnerfelték nagyon, így a pvp elég raty lett benne (szerény személyem véleménye) de te döntsd el melyik tetszik jobban.
Teljesen más a 2 játék, élmény világilag is és játszhatoságilag is. -
DonSzykla #11306 Szerintetek melyik játék jobb
1. AION +30 napos GameCard
2. Guild Wars Complete
Mert nem tom eltönteni melyiket vegyemmeg. -
Cence #11305 tehát ott is megvolt a modja hogy ölöd le mint itt... csak ott WoW és be kellett gyakorolni itt meg Aion és grind/ elalszos sorci...stb
szeretem az elfogult postokat, mint például pár hsz el lejjebb, WoW ban nem volt grind, ott fejlödés volt, az insta sem grind volt (mint Aionban) hanem insta... és a többi és a többi :) -
Azert a pre-Wotlk raidek nagyon ossze voltak rakva, figyelni kellett, begyakorolni a bossokat, nem arrol szolt, hogy elalszik-e a sorcerer a kovetkezo pullnal, mert 2 oraja krall molart gyujtunk :) -
Cence #11303 hmm de azért kigrindeltél több mint 4 órákat :o -
Lol, most miert lettel ideges? Igen, a WoW a baratom volt kicsit tobb, mint 3 evig, de mar nincs idom a 4 oras raidekre. De latom az Aion agytalan grindje pont neked valo, igazi celkozonseg vagy :) -
Mit cáfoljak meg ezen, te így látod a játékot, leszarom? Igen. Wow is your friend! -
Ey igen utos cafolata volt a leirtaknak, jolvan :D -
Cry me a river -
FickDeineStory #11298 Nem tudom nekem továbbra sem tetszik a látottak alapján a grafikája, a választható karakterek egy részének szép az animációja azt tény. De a világ kidolgozása grafikaiag azokból a videókból amiket kiadtak nekem nem igazán nyerte el a tetszésemet. Szerintem sok esetbe 1 WoW gameplay videó is több elvezet mutat mint az abból készült GPM-ek. Voltak részek amik tényleg szépek voltak, de kitudja. Elsősorban úgy is a játék résznek kell ütni, mert ha az rossz a grafika nem segít rajta. -
Cence #11297 jajjj kakus, hallottam a kalandodról Aionban :DDD
csak annyit mondanék rá, hogy gratulálok hozzá és hogy ASDADSADASDSAFASFASF XDD -
Cence #11296 van sok normális játék... sőt van sok JÓ Online játék is, ott van pl a WoW :) -
Murmur #11295 Nem tudom, milyen videokat neztel, de a TO-nak igencsak durva grafikaja van/lesz.
Az Aion harcrendszere se mutat tul sok ujdonsagot, lathattunk mar korabban chain skilleket meg "gcd nelkuli" harcrendszert. Viszont amiket atvettek ugyesen osszeraktak, tovabbfejlesztettek dolgokat, es eleg elvezetesre sikerult a harc. Most akkor ok is koppintottak? Pfuj. :P -
Megtortent. Csak az a baj, hogy nincs helyette semmi normalis online jatek. -
FickDeineStory #11293 Nem is igazán azt vonom kétségbe, hogy a videóban látottakból mennyi lesz benne és mennyi nem. Csak vannak olyan dolgok a játékba (minden játékban) amik úgy mond csak érezhető és nem elsősorban látható dolgok. Például lesz max lvl 60 és mondjuk 51-55 2szer annyit kell grindelni minden szintért mint most az 50-ért, ilettve 56 felett 3szor. Na most ebben az esetben az anti grinder játékos már nyomja is a cancel account-ot. Illetve ha csak kevés új quest lesz. Szóval ilyen dolgok amik a videóból nem fognak neked kiderülni. Persze ezeket még addig is javíthatja a fejlesztő csapat illetve ebben az AION 3.0-ban is.
Minden esetre tud alkotni a fejlesztő csapat sőt szerintem messze többet értenek az mmo-khoz mint akármelyik mmo fejlesztő csapat.
Részben ezért is örülök annak, hogy azokat a fejlesztőket kirugta az NCsoft akik most ezt a TERA Online-t csinálják szerintem az a játék egyenesen katasztrófálisan nézki grafikailag amit a gameplay movieban láttam, illetve a játék harc rendszere is nagyon koppintásnak nézki ráadásul nagy gyenge kivitelben. Talán változhat még valamennyire arról is pozitívra a véleményem de nem hiszem. -
helyes, ne is kinozd magad vele, az accon meg nyomj egy cancelt. Igy kb annyi penzt s jatekidot tolthettel el, mint egy offline jatekkal, s nincs okod panaszra.
-
Ket hete el sem inditottam. -
te amugy jatszol meg ezzel a jatekkal? -
"Szóval én azt gondolom nem az NCsoft-ban vagy a Lineage 2 team-ben vagy az AION-ban van elsősorban a hiba hanem azokban az európai és amerikai emberkékben akik nem tudnak úgy hozzáállni az L2 team játékaihoz ahogyan kellene."
Azert, mert a jatek 1-30 kozott teljesen mas kepet mutat, mint 30 felett. Az elejen a questek normalisak, az ascension jol van megcsinalva. A gyujtogetos, felfedezos kuldik is jok. De sajnos utana mar gondok vannak. Peldaul az, hogy a mobok nagyreszt ugyanazok, csak egy szinarnyalat, meg a nev valtozik. Pl. Twiggy gnarl, Dried gnarl, Rotten gnarl, stb. Egy ido utan ez elegge unalmassa teszi a dolgokat.
Valamiert az elejen meg eleg sok atvezetoanimot lehet latni, a vegere ez nagyreszt eltunik, es marad az 'olj meg 35 ilyet meg 20 olyat, es akkor kaphatsz egy olyan questet, amiben 9 ilyet es 38 olyat kell megolni'. Ez nem quest tervezes, ilyet egy randomgeneratorral lehetne csinalni. Masreszt ezek a questek hogyan kapcsolodnak a lorehoz? Mert kb. sehogy.
Aztan itt az interface. Azert 2009-ben elvarhato lenne, hogy lehessen modositani a kinezeten a 'hud top' es 'hud bottom' opciokon kivul is. Most megint csak a WoWot tudom felhozni, ahol minden apro szar atszabhato. Itt meg a buffok is csak kis villogo biszbaszok a sarokban, 1920x-ban kifolyik a szemem, mire felismerem, hogy az egy buff vagy dot, vagy valami mas. A targeting katasztrofalis, nem egyszer oltem meg sleep arrow-val kircat meg scorpiont, igy ugrott a cd, mivel a tab mindent kijelol, es neha meg kesik is. Azon kivul ha van fent mark a mobokon, legalabb azokon menne vegig a tab eloszor, mert most valahogy ugy targetel, hogy a legrosszabb legyen neked. Arrol is ejtsunk szot, hogy PvP-ben ra kell kattintani az ellensegre, nem eleg a neve, _pontosan_, pixelre pontosan kell kattintani. Na, ehez megint csak grat, biztos sokat probalgattak a keszitok, hogy repulsz, forgolodsz, es meg kattingatsz az uj targetert. De a legjobb, hogy a balgombos korbenezes csak akkor mukodik, hogy ha a balgombot egy tereptargy pixelen nyomod meg, igy abyssban ez jo moka, hogy valami pixelt keresele a tavolban, vagy hasznalod a ctrl+jobbgombot.
Az 1v1 PvP ko, papir ollo, mint mashol is, csak itt a sorc es a spiritmaster kb. haromszor nehezebb 'ko'. Sajat dmgshield, 3 cc, durva DP skillek, magas burst damage es meg dotjaik is vannak. Spiritmaster pedig ugy ol meg, hogy a fearbol talan egyszer tudsz kijonni. De ezen meg tul is teszem magamat, nem kell fairplayt varni mindanhol.
Az instak, nah. NTC meg nem is olyan borzalmas, jo az XP, meg valami ertelme is van. Viszont ott a 10+ oras lockout, ergo, ha nincs szerencsed csapattal, lehet, hogy osszesen egyszer mesz. Mivel, ebben a remek jatekban a lockout timer a belepestol szamit, nem az elso bosskilltol, nem is az elso normal mob killtol, hanem belepestol. Ez annyira jol esett eloszor, mikor healer es a chanter nem tudott bejonni utanunk a lockout miatt, mi pedig mar bent vartunk. FT, fort instak, SR, stb. pedig gyermeteg, ilyen 'dobaljunk ossze 100000 mobot random' szeruek. Tank & spank az egesz, semmi otlet, semmi extra taktika. Szerintem RFC komplexebb es szorakoztatobb volt, mint ezek.
De termeszetesen elhiszem, hogy ennek ellenere valakinek tetszik a jatek, csak a fenti dolgok egy f2p jateknal elnezhetoek, egy fizetosnel _szamomra_ es joparunk szamara nem.
-
kakimakika #11288 Még annyit fűznék ehez hozzá,hogy igen,nc ért a mézesmadzag elhúzására,de értenek az mmokhoz is,ehez azthiszem nemfér kétség -
kakimakika #11287 Ha egy szar videót mutattak volna be,nemtudom mitszóltak volna sokan.Persze hogy egy jó videót mutatnak be,de miért kell mindíg arra gondolni,hogy fele sem lesz benne,amikor erre nincsen okunk hogy feltételezzük.A videóban bemutatták azt hogy milyen most,és milyen lesz a grafika,láthattunk pár új skillt,újított repülést,van úszás stb...mi ebben az annyira hihetetlen nemértem...anyi hogy jól néz ki,de egyetlen olyan dolgot nemmutattak be,amire aztlehetne mondani h ááá,ez nagyon durva,ilyen tuti nem lesz benne...!!vagy van?? -
FickDeineStory #11286 az:D az NCsoft titkos fegyvere beépített sims online a játékba:D Az kellene még:D Majd itt Mr. T helyett Bolo Young event lesz:D, de vigyázz NCsoft tényleg meg teszi!:D