Aion-MMORPG(F2P)
-
FickDeineStory #11293 Nem is igazán azt vonom kétségbe, hogy a videóban látottakból mennyi lesz benne és mennyi nem. Csak vannak olyan dolgok a játékba (minden játékban) amik úgy mond csak érezhető és nem elsősorban látható dolgok. Például lesz max lvl 60 és mondjuk 51-55 2szer annyit kell grindelni minden szintért mint most az 50-ért, ilettve 56 felett 3szor. Na most ebben az esetben az anti grinder játékos már nyomja is a cancel account-ot. Illetve ha csak kevés új quest lesz. Szóval ilyen dolgok amik a videóból nem fognak neked kiderülni. Persze ezeket még addig is javíthatja a fejlesztő csapat illetve ebben az AION 3.0-ban is.
Minden esetre tud alkotni a fejlesztő csapat sőt szerintem messze többet értenek az mmo-khoz mint akármelyik mmo fejlesztő csapat.
Részben ezért is örülök annak, hogy azokat a fejlesztőket kirugta az NCsoft akik most ezt a TERA Online-t csinálják szerintem az a játék egyenesen katasztrófálisan nézki grafikailag amit a gameplay movieban láttam, illetve a játék harc rendszere is nagyon koppintásnak nézki ráadásul nagy gyenge kivitelben. Talán változhat még valamennyire arról is pozitívra a véleményem de nem hiszem.