Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel chance skill ezért csak random jön elõ. Nézd meg a chain tábládat (a linkje jobbra fent a skill ablakban) és látod, hogy világosszürke nyíl mutat erre a skillre ami alul a jelmagyarázatban egyértelmûen megmutatja, hogy random kapod csak. Ez a késõbbiekben más skillekre is igaz lesz.

Igen le lehet szedni egy 90napig használható változatot aminek minden funkciója mûködik.90nap után vagy megveszed vagy khhm <#eplus2>vagy kicsit más úton aktiválod.Ha a legális formát akarod követni akkor windows xp!
Zaylka
Ezen már én is gondolkoztam még a játék elõtt! A Win 7 most hogy mûködik, ingyen le lehet szedni? Vagy azért biztosabb ha maradok a jó öreg XP-nél, az még eredetibe is megvan...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

YakHead-nek tényleg igaza van.Én is hasonló problémákkal küzködtem bár nem ezzel a játékkal.Ha megnézed a Vistádat úgy tekeri alapállapotban a vinyód mind az állat,erõforrásigényes.Szóval tényleg oprendszercsere.A win7 nagyon jó lett,bátran ajánlom!Nálam gyengébb konfigon akadásmentessen,gyönyörüen fut.
Lehet most megkövezel, de én azzal kezdenék, hogy a 32 bites Vistát cserélném le XP-re.

Más: Srácok, tud valaki olyan oldalt, ahol leírják, hogy a kasztok statjai valójában mit jelentenek? Úgy értem, hogy a castereknél a willpower az a "spellpower"-nek felel meg vagy annak, hogy nehezebben tudják megszakítani a castolást? Vagy a Magic Boost jelenti inkább a "spellpower"-t? Az Accuracy pedig tulajdonképpen "hit rating"-et jelent? Kerestem Powervikin, de lehet én vagyok láma, de nem találtam.
Elõre is köszi.

Zaylka
Na szóval, kérdezném itt az okos embereket! A konfigom (bocs ha hülyeségeket írok de nem teljesen vagyok képbe ilyenkor mit kell) Gigabyte E8400 alaplap, Intel Core 2 Duo 3GHz, 2GB RAM (gondolom ddr2), Ati Radeon HD4800 512MB és 32bites Vistám van. Szóval kérdem én, ez ennyire gyenge lenne a játékhoz? Mit kéne rajta erõsítenem, hogy jobban bírja, esetleg még memóriát bõvíteni?

Az olyan felesleges okoskodásból nem kérnék, hogy jobb ha egész gépet cserélek, inkább okos és megoldásra irányuló válaszokat szeretnék. Ezt természetesen mindezt úgy kérdezem, hogy ugyanezzel a konfiggal medium volt minden és se a koreai verzión, se az eu bétán nem volt gondom azzal, hogy a tömeget ennyire nem bírja és kidobáljon. A múltkor már oda jutott, hogy egy campaig küldit csináltam ami mutatott egy videót amibe sokan harcoltak és ott is levágott. Már mindent kikapcsoltam komolyan, tényleg mindent, visszavettem a felbontást 1024-re és komolyan már kockás a játék és semmi laggom nincs és mégis kidobál. Azért ne mondja már nekem senki, hogy ennyire szar lenne a gépem! :/ Szóval várnék ötleteket!

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Az Assassin 22 lvl-es skillje: Rune Slash I vkinek mûködik ?
Hiába nyomom elõtte a Swift Edge + Soul Slash- t nem akarja beadni, pedig ez az elõfeltétele.
Köszi!

Unknow
Asmo oldalon ez addig fajult a csajoknál,hogy már a karmaik is magassarkú formába nõttek. Na ezekután milyen kényelmetlen lehet nekik? :D
Smithwarden
Vegulis igaz, csak neha az a gond hogy full hulyesegeket irsz.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Ja de a fórum elsõsorban a játkosoknak szól , másodsorban az érdeklõdõknek .Azt meg hogy milyen sûrûn írok bele had én döntsem el.Van amikor 1 évig nem írok ,mert nem tartom fontosnak ,most meg annak tartom szóval ennyi.
Respect
R

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

nagyobb élményt nyújtott ez az 1 kép - számomra, aki ugyebár csak olvasója a topicnak, s nem játszik a gammával -, mint az, hogy te pl. a fórumot chat-nek nézed...

megnézném én azt a kalandor nõt, aki napokon át galoppozna és csatázna MAGAS SARKÚ csizmában...asszem az elsõ nap végén simán-lazán tûzre dobná a csukát idegességében, akármennyire is epic vagy legendary <#hehe>

(amúgy a kép jó <#beka2>)

BEAST
Josag volt az biztos :D foleg az utolso harc a fortress elotti hidon!

Thx Vigil <#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nagyon helyes katona pihenj folytassa tovább ,farmolst kezd meg !!!!
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#hawaii><#hawaii><#hawaii><#hawaii>
respect
R

Witcher
Rushmachine: Ha nem vettél volna be a légióba lépnék is a picsába, de mivel hûséges katona vagyok maradok lol

0Fritz0
Az semmi, nekem sincs idõm játszani és lvl20-as az egyetlen karim. :)
(Kérem a következõt <#hehe>)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

lol "nincs idom jatszani.. lvl34.." geez

nekem pl nincs idom jatszani es lvl17 a legnagyobb karim ^^
hihetobb:D

anti hero

0Fritz0
Húsz percre minek? :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Lesz.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

de ma még lesz? legalább vagy már nem?
Strahd_
ez nevetseges

Witcher
Basszameg várok 2 órát a sorban végre beenged, aztán 5 másodperc után kibasz <#falbav><#violent>

kösz az összes vigilesnek a helpet a 3 artifact foglalásánál fun volt srácok :)

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Tiszta LOL ezt a spatalost minden éjszaka lelövik? Nem elég,hogy este órákat kell várni ,éjszaka meg bénáznak a szerverrel áááááááááá
Mikorra lesz itt értelems szerver meg support? :D<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#hawaii><#hawaii><#hawaii>
Respect
R

Oké Hajáááááááá dzsime <#idiota>

Tatyla
én voltam mert felesleges szájkarate volt...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

lol törölték a beírásokat ? Ezt a nubságot ....minek? semmi trágár nem volt benne , még flame se volt .....unatkoznak a moderátorok? :P
Respect
R

Tatyla
a sok spamben legyen valami élmény :D

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nem látod h épp forrást fakaszt a sivatag közepén ? Te tudatlan <#gonosz1>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Csini vagy ,de minek köszönhetjük a képet? :D

genRob
Köszi a válaszokat. Várok még akkor egy kicsit. :-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Tatyla

Spatalos: 5-10 ig stabil 2+ órás sor van. Ebben a pillanatban 2 óra és 15 perc.

Frosty01
Castor serveren, asmo oldalon HeadHUNters felvételt hirdet, jelentkezni nálam (Whitestar) vagy a brigád vezérnél (Bleedkiss)

amire számíthatsz:
jófej társaság, családias légkör, és segítõkész társaság

:)

practitioner of the forbidden arts of death

Annyiban jobb ,hogy megcsinálták kényszerbõl a privi store 30 perces limitjét ,ami persze szerintem nem megoldás ,de ideiglenesen jó,plusz beraktak 1-1 új szervert mind két régióba(USA/EU) hogy csökkentsék a populációt egy kicsit,így kb csúcsidõben lecsökkent a várakozás max 1-2 órára ,de viszonylag könnyebb a csatlakozás ,általában délután 3-4 ig simán lehet csatlakozni ,utána bedurvúl ,olyan este 6 és 10 között kemény de ezen kívüli idõpontokban elfogadható.Ja és ez a spatalos szerver.
Respect
R

genRob
Sziasztok. Mi a szitu a játékkal? Legutóbbi ittjártamkor még 4-5 órás sorok voltak, kb 700 hszel ezelõtt. Nézzétek le ha ennyit nem olvasok el. Megszünt ez a probléma? Illetve, hogy alakul a magyar kommunity? :-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Pyotr
A Kahrun szerveren van már magyar Légió? Asmo oldal érdekelne

&#9608;&#9608;

Tatyla
launcherben futtass egy repairt

szerintem szarakszik a login szerver ,szokott ,de általában ha indítják ,remélem nem hal le :P
Respect
R

loginolnék és system error.! my account sem enged be...

ti észleltek vmi gondot...?
Csá

Figyi próbállak bevenni már kb 1 órája ,de semmire nem reagálsz....
írj rám plz
Respect
R

És azt is elárulod, hogy Elyos vagy Asmo oldalon ?

Ismét megragadnám az alkalmat :
Inglourious Basterds magyar légió felvételt hírdet a Spatalos szerver Elyos oldalára ,jelenleg tagfelvételek vannak ,minden kasztból van felvétel , PVP orientált embereket keresünk.
Akit érdekel az keressen meg a játékba (Chichizachi) priviben.
Respect
R

Nem értem, hogy emelett h nem lehet fejlõdni, de csak mondom. Abyssban úgy meg erõszakolnak ha low lvl vagy és rossz set-ed, hogy azt se tudod mi van...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hali

Spataloson vagyok van egy 14 lv tankom Klant keresek ha kellek irjon vki pls

elore is koszi
Zsoltika 007
Ugyanezen a konfigon gyönyörûen fut. Nekem is win7 van.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Heffi
Na letöltött a játék, majd holnap kiokoskodom hogy fogom megoldani, hogy elinduljon :)

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Unknow
Na, kis légiónk még mindig recruitol. Mi inkább még egy videóval próbálnánk csalogatni az embereket.Megtekinthetõ itt!
Pyotr
Pedig hirhedt láma vagyok aion problémák-ban,de beirtam googleba a hibaüzenetét a srácnak és az aionsurce forumán ennyit hámoztam ki:)
amugy nm Predtom!

&#9608;&#9608;

Predtom0O
kösz mindenkinek

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide