Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
egyre gondoltunk akkor, és ugylátszik ez is volt a megoldás 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Predtom0O
a gyökér öcsém csak azt nem csinálta meg köszi

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Zomil
és téged miért zavar, h esetleg mi nem csak grindelünk 24/7, hanem pl. craftot/gatheringet huzunk amikor kedvünk van, közös asmo vadászat, egy kék set összeszedése.
nem csak az a cél lebeg mindenki szeme elött, h vöröslö szemmel figyeljük mikor telik be az aktuális szint xp csíkja :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Azért vagytok lowak, mert kiélvezitek a játékot... 50ig grind lesz végig -.-

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Pyotr
Launcher-ben a régió nem állitodott el?

██

Zomil
a launcherben a beállitásoknál eu-ra van állitva?

Zomil
mégis melyiket?....

Predtom0O
ugyan arról a lemezrõl lett felinstallálva és ugyan az a net (rooteren szétosztva) már próbálkoztam mindennel változtattam jelszót (a billentyûzet jó) tûzfal stb és mindig ugyan az : ID or password does not match

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Ezt a dumát elhiszi még vki ? =\

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Zomil
nálunk 29-es a legnyagyobb, pedig vagyunk 31-en 😄DDD

pedig mi is sokat játszunk, de nem egésznap, meg kiélvezzük a játékot nem a grindre hajtunk és a max lvl-re 😊

Ki lehet probalni valahogy pl mint wowot 10 napos proba vagy valami?

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

s0n1c
johde cruniék hiperkockák 😄 amúgyis mindjárt utolérlek, nemá 😞
Hamed
Ezert nem szabad hc guildbe menni az elejen. Attol eg ki a legjobban az ember ha meg nyomas is van rajta hogy lemarad.
Jartam mar igy en is😞

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

The Garrett
hiddel nem ez az elsõ mmo-m, egyszerûen csak ígyjártam. 😊

De mind1 ha nemtetszik lépj a köv hozzászólásra, thx. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
hat a társaság többi része 38-9, és nem tudom tartani velük a szintet sajna :/

Witcher
"Rájöttem hogy semmi idõm játszani."lol mekkora szar duma.Akinek nincs ideje nem ruház be MMO-ra.

Snomag
rossz kliens van fenn esetleg?

semmi idõd játszani,és akkora vagy mint a légionkba a legnagyobb kockák..😄
Predtom0O
ezt már bróbáltam😞

The Garrett
eladnám az accom; Rájöttem, hogy semmi idõm játszani. :/

Collectors edition(preorderes, doboz nincs), 34-es gladival Spatalos Asmo oldalon. Ha esetleg van valakinek ismerõse aki szeretné így kezdeni a játékot odaadom eredeti árban (~16e HUF)

Sáska
ha az egyik gepen angol az alapertelmezett nyelv, a masikon meg magyar, akkor az z=y. nekem volt ilyen is.

Strahd_
capslock utan probald meg mas keyboard al. ami lehet.. beakadt valami billentyu, lenyomsz valamit mikozben gepelsz. szar valami erintkezes
pl ami lehet meg beakadt shift 😉 ha egy notepad be is ugyanazt irod akkor baj van 😉 de egy probat meger

Heffi
Ez komoly?😄😄

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Predtom0O
erre is ügyeltem már mindent megnéztem és nem tudok rájönni mi a hiba

Unknow
Ez mekkora lol XD
Strahd_
ha volt mar sorry 😛

Hamed
Maga az ostrom annyira nem kulonbozik a war-tol: kapu betores, ostromgepek, boss, loot. Ez kb. minden jatekban zergfest ahol nem instanceoljak (pl. AoC) Inkabb a sok kis plusz dolog javitja az osszekepet ami miatt sokkal tobb taktikai lehetoseg van.

+stabil, optimalizalt engine ami birja is a tomeget
+itt az artifactok olyanok mint a BO-k warban, csak epp tobb hasznuk van
+epixfarm nem csak abbol all hogy beveszed az erodot es talan nyersz valamit hanem utana mehetsz instaba a fortressen belul, plusz van egy csomo masik pve lehetoseg
+abyss ranggal jaro kepessegek: tulero ellen is van eselye a tamadoknak/vedoknek, ha ostrom kozepen megjelenik az egyik oldal hero-ja akar meg is fordithatja a csatat
+a harmadik faj barmikor beleavatkozhat a csataba

viszont:
-nincs instanceolt pvp lehetoseg, bg, scenario (bar sokaknak ez pont hogy pozitivum)
-nem lehet csak pvp-vel fejlodni

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Sziasztok !

Sajnos nekem nagy csalódás a játék, nem térnék ki rá miért. Egyszer leírom ide, hogy eladnám, az accountom van rajta 1 db 24 spirit master, 1 db 20 as Chanter, kb 800 ezer kinah, asmo oldal, spatalos server . Több mint 30 nap játékidö. Eredeti áron átadom 9k Ft. Küldjetek pm et. Sorry az offért mindenkitõl !
Sáska
volt, hogy en is ezt gondoltam magamrol, s csak akkor vettem eszre, mikor mar az ugyfelszolgalatot hivtam😄D neha a legtrivialisabb dolgokra kell gondolni ;-)

Predtom0O
azért ennyire nem vagyok pancser😊

Sáska
capslock?<#idiota>

Sáska
a mostani sorbanallas-problemakat leszamitva a jatek igen szep s jo, eddig szamomra teljesen azt hozza, amire szamitottam. sztem varjal meg 1-2 hetet, mire megoldodnak a hosszu sorok, igy biztosan nem fogsz csalodni benne.
Mellesleg meg olvasgasd a fenti linkek barmelyiket, nezz youtube videokat, es magad donts, ne mas velemenye alapjan hozd meg a vasarlasi dontesed.

Predtom0O
csa'p mindenkinek!
Lenne egy olyan problémám ,hogy öcsém a saját gépén nem tud belogolni az accuntal (no match ezt írja ki),de én a saját gépemen igen (ua az accunt). Ha tud vki vmilyen helpet mondeni megköszönném elõre is.(ugyan az az internet minden egyforma majdnem a gép is)

Ja, es winxp.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Dell Inspiron 1720 Notebook:
Pentium dual core 2x1.9 ghz, Nvidia Gforce 8600M 256Mb Ram, 4 GB ram
Fullon nem megy, FSAA-t ki kell kapcsolni, a tobbi kozepesen van, tokeletesen megy. Foljebb is lehet huzni, de akkor nagyon melegszik a noti.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Nem a google hanem a te véleményedre voltam kiváncsi.....nehéz lett volna válaszolni?
Sziasztok!Lenne még egy kérdésem.Egy Macbook pro-n szeretném játszani a játékot.A konfigom core2duo 2.4Ghz,2GB Ram,Nvidia Geforce 8600GT 256MB videókari.Azt szeretném tudni,hogy körülbelül mekkora teljesítményre számíthatok?Bootcampes partíción windows 7 alatt futtatnám.
A válaszokat elõre is köszönöm.
Üdv mindenkinek!
s0n1c
csss, te is daocoztál kicsi lootkirály 😄
Krinyo
De, légyszives fejtsd ki 😄

Sziasztok!Több postban olvastam hogy valaki/valakik megválnának az accountjuktól.Ha még lenne ilyen lehetõség Budapesten szivessen átvenném.Küldjetek pü-t.
További szép napot mindenkinek!
s0n1c
Én amit láttam war endgame rvr koncepció alatt az egy rakás szar volt. Aion endgame koncepció nagyon erõsen hajaz a DAoC endgamere (a fortress térkép szinte ugyanaz), azt meg gondolom nem kell magyaráznom neked, hogy az miért is jó 😄
Running
Zerg-ek nem a zizében, abban az ûr Blizzard játékban voltak?

Running
Castor...

Running
De én szerettem volna írni neki.<#hehe>

skyman14
köszi

A Spalatoson kívül melyik szerveren van még nagyobb létszámú magyar társaság?

Amúgy pusztán érdeklõdés képpen felmerült: mi gátolja meg azt, hogy az endgame rvr vagy pvp egy teljesen általános zerg vs zerg -be torkolljon? Illetve mitõl olyan korszakalkotó ez a pvpve dolog? Csak azért, mert a warhammerben pl. sokkal átgondoltabb, jobb koncepciójú pvp rendszert véltem látni mint amilyennel ebben kampányolnak, aztán beigazolódott, hogy nem vezetett többre, mint pár hét alatt megunható zergfest és itemfarm.

Sáska
nem kell tulreagalni; ertem, hogy az a TE velemenyed, a masik meg az enyem ;-)
jah, es meg annyi, hogy a templar aggrojanak nem kell nagyobbnak lenni mint az egesz csapatnak osszesen, hogy magan tartsa a mobot; eleg, ha neki nagyobb, mint egyenkent barkinek.

Snomag
10es szint

skyman14
Mikortól lehet repülni a karakterünkkel?