Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olvass vissza
vagy KERESÕ
-.-
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Tehát elkezdtem az elejérõl: feltelepitettem, hagytam mindent az eredetiben, játszottam vele addig, mig lett egy másik csapattagom, kirugom Neville-t és... kilép. MAXI Image + SD4Hide - ugyanaz. Kompatibilitásó módokkal szintén.
Aztán kapom a spanoktól az infót, hogy az eredeti játékkal is ugyanaz van ... Kár szenvedni a törésekkel. :S Valakinek tapasztalat? jhah... FAQ már kivégezve.. 😉
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
"készülj a harcra és vele a kudarcra"<#hehe>#hehe>
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
úgy akarsz járni mint tegnap a kiskölkök?
1.Én
2.MaverickSXT
a többiek mind CCXel és Audi le szarral jött 😄
jól megszítták mint a torkos borz...
ha lett volna még 1 kör...tuti rájuk vertem volna még 1et 😊
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
Egyszer max 2x végigtolom, de felejtõs sajna.
Kérdés:
-A zsarukat miért nem lehet kikapcsolni?
-Photo modban miért csillog olyan veszettül a fekete verda (de sztem az
összes), hogy lófasse látni se a színbõl, se a matricákból? 😛
haasorozatot nézzük 60%. lol
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
4-5 mondat után rájöttünk a "NAGYIGAZSÁGRA" kanyonban nem tudsz dragelni mert felkenõdsz a sziklára nagyon.
Egyébként sztünk is szar, hogy nincs benne
Általában passzív forumozó vagyok de én is kivittem a játékot challengek nagy részét is és úgy gondoltam véleményt mondok.
Örülök hogy nem vettem meg a játékot (bár gondoltam a warezos után megveszem ha tetszik így szoktam csinálni) De nem éri meg a 12 ezer forintot. A drift szánalmas a kanyon idegesítõ a játék pedig nagyon nagyon rövid sajnos 4 nap alatt kivittem mindent ugy hogy bõven nem ez volt a napi programm. Viszont mégis van benne valami elragadó szép a graff és tetszenek az amerikai gépcsodák és tetszik hogy fel lehet venni embereket+ területeket foglalni + szinte teljes tunningoló szabadság. Ha engem kérdeznének én 82%-t adnák a gaménak<#beka2>#beka2><#vigyor3>#vigyor3>
Szerintem nagyon nem váltotta be a hozzá fûzött reményeker (számomra biztos nem) a játék..
1:Nagyon rövid, egy nap sem kellet a végigjáccásához...
2:A drift szánalmas lett...
3:HOL A DRAG???
Egyetlen dolog tetszett benne a kedvenc autóm a Nissan Skyline ^^
Jah, és az EA nak megint sok pénze volt mivel a Gamerankings.com on a Carbon 86-ot míg pl a Dark Messiah 76-ot kapott...Szánalom...
ASUS M2N32-SLI Delux, AMD Athlon64 X2 4600+,2*1 Gb Corsair DDR2 800Mhz CL4,Geforce 7900GT,SB Audigy2,Chieftec 560W, Sennheiser PC160 SK,Logitech G5,Razer eXactMat,Samsung SyncMaster 1100p
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Windows Vista Ultimate-em van...
De sajnos nem indul a játék!
Van valami megoldás??
Üdv.
rx-8, rx-7, (rx-6 nem volt ezért) supra,
még vagy 3 verseny van hátra,
de ha gáz lesz akkor kihozom a garázsból Skyline-t <#hehe>#hehe>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Át is lett alakítva szépen fekete/láng aranyfelnis lowriderré 😊
Musle-lel nem megyek.
Csak megveszem majd a 2 mustangot, meg a cuda-t, szépen megcsinálom és állhat ott a garázsban a charger mellett 😊
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
a challange series-ben van egy olyan feladat, amivel egy 1992-es Nissant lehet nyerni, ha mind a 3 hozzá tartozó checkpoint versenyt végigviszed. Az a kocsi tier 1-es és 20.000 kp-ba kerül, szerintem érdemes eladni a kezdõ kocsit és azzal kezdeni, mert sokkal jobb a gyorsulása és az útfekvése, mint a többi Tier 1 és 2 kocsiknak...